Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Τώρα δε πιστεύω να χάσω και πολλά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stylianos111
Νεοφερμένο μέλος

Έχω κάνει την εξής λύση. Αρχικά έβαλα για τους 7 κριτές ότι ΜΕΓΙΣΤΗ_ΣΕ_ΠΑΝΩ_ΑΠΟ_ΕΝΑ[ι]<-0.
Και κάθε φορά που άλλαζε η μέγιστη βαθμολογία τους, έβαζα ΜΕΓΙΣΤΗ_ΣΕ_ΠΑΝΩ_ΑΠΟ_ΕΝΑ[ι]<-0 και σε περίπτωση που διδόταν ίδια μέγιστη βαθμολογία, την μεταβλητή αυτή την έκανα 1.
Στο τέλος, έβαλα ΓΙΑ Ι ΑΠΟ 1 ΜΕΧΡΙ 7 και έλεγα ΑΝ ΜΕΓΙΣΤΗ_ΣΕ_ΠΑΝΩ_ΑΠΟ_ΕΝΑ[ι]=0 ΤΟΤΕ ΚΡΙΤΕΣ_ΜΑΧ<- ΚΡΙΤΕΣ_ΜΑΧ +1.
Η λύση είναι σωστή, δεν ξέρω όμως αν ο βαθμολογητής είναι βλάκας, δεν το καταλάβει, και χάσω 9 μόρια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

CoolCowboy
Νεοφερμένο μέλος

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοίτα, ένα παιδί πριν που το έκανε έτσι είπε ότι του βγήκε σωστά η άσκηση οπότε αν όντως λυνόταν και χωρίς πίνακα γιατί να σου κόψουν; Εφόσον είναι ορθή η λύση, δε σου επιβάλλει κανείς να χρησιμοποιήσεις πίνακες. Άρα, άμα είσαι σωστός τότε προφανώς δε θα σου κόψουν τίποτα.
Stylianos111
Νεοφερμένο μέλος

Βρε παιδιά αφού έδινε πλήθος, έδινε τα πάντα! Γιατί δε κάνατε πίνακα;
Κοίτα, ένα παιδί πριν που το έκανε έτσι είπε ότι του βγήκε σωστά η άσκηση οπότε αν όντως λυνόταν και χωρίς πίνακα γιατί να σου κόψουν; Εφόσον είναι ορθή η λύση, δε σου επιβάλλει κανείς να χρησιμοποιήσεις πίνακες. Άρα, άμα είσαι σωστός τότε προφανώς δε θα σου κόψουν τίποτα.
Για μένα το λες αυτό;
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

CoolCowboy
Νεοφερμένο μέλος

valantis21
Δραστήριο μέλος

Stylianos111
Νεοφερμένο μέλος

Όχι φίλε αναφέρομαι στον CoolCowbow. Γιατί δε παίρνεις γνώμη από ένα καθηγητή; Αν και πιστεύω τα ψάχνουν ρε ΄συ γιατί είναι από τη φύση του μάθημα που απαιτεί σκέψη και ο καθένας μπορεί να παρουσιάζει κάτι διαφορετικό. Μπαίνουν στον κόπο να ερευνήσουν τι έκανες. Έπρεπε με θαυμαστικό να βάλεις σχόλιο και να επεξηγείς για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Να σου πω κάτι όμως.. υπάρχουν και καθηγητές πραγματικά βλάκες που το σχόλιο θα το σβήσουν ως λάθος.. γι αυτο το φοβήθηκα.
Τουλάχιστον το όνομα των μεταβλητών είναι αρκετά επεξηγηματικό για τη λειτουργία τους. Σε σημείο που και οι βλάκες καθηγητές καταλαβαίνουν.
Ποντάρω και επίσης στο ότι το γραπτό μέχρι εκείνο το σημείο είναι άριστο.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Χαλάρωσε. Ακόμα και αν έχεις λύσει άλλο ερώτημα από αυτό που σου ζητάει, αν φαίνεται τι έχεις κάνει και αν το έκανες σωστά αυτό που σκεφτόσουν τότε δεν θα σου κόψουν όλες τις μονάδες από το ερώτημα.
Γιατί Johnny υπάρχει περίπτωση να μας κοπούν όλες οι μονάδες επειδή αντί για sum <- sum + 1 κάναμε sum <- sum + μεγ; Ενώ κάναμε όλη τη διαδικασία σωστά; Νομίζω (και θέλω να πιστεύω) πως πάνω από 2-3 μόρια δε θα κόψουν...
Δεν μιλούσα για το συγκεκριμένο λάθος αλλά γενικά για λάθη σε τέτοιες ασκήσεις. Μπορεί όντως να σας κόψουν το πολύ 1 μόριο για το συγκεκριμένο.
Guest 190013
Επισκέπτης

Εγώ έβαλα μέχρι 1 αντί για -1 ! Ειμαι λάθος ;
Βάλε όπου Χ το 2 και θα το διαπιστώσεις, για να είναι σωστό πρέπει να κάνεις ταυτόχρονα το Χ-2 ---> Χ και το Υ ---->Υ-2
στη συνθήκη λmod10=5 αντι για το ίσον εβαλα την εντολή εκχώρησης,λέτε να μου κόψουν;
Ίσως, γιατί εντολή εκχώρησης κάνεις μόνο σε μεταβλητές και το λmod10 είναι αριθμητική έκφραση
Ninjaxzxz
Νεοφερμένο μέλος

Για y απο χ μεχρι 1 με_βημα -2
Εμφανισε y-2
Τελος_επαναληψης

Stylianos111
Νεοφερμένο μέλος

Δεν μιλούσα για το συγκεκριμένο λάθος αλλά γενικά για λάθη σε τέτοιες ασκήσεις. Μπορεί όντως να σας κόψουν το πολύ 1 μόριο για το συγκεκριμένο.
Θα κόψουν 2-3 μόρια λογικά (περίπου το 30% απ' όσα έπιανε, δεν θυμάμαι κιόλας), δείχνεις ότι δεν έχεις κατανοήσει πλήρως τι ζητάει. Για 1 μόριο το βλέπω δύσκολο, μπορεί κάποιος να έχει κάνει αυτό σωστά και ένα μικρό λαθάκι (π.χ. παράλειψη κατά λάθος) κάπου και να χάσει 1 μόριο, δεν φαίνεται δίκαιο.
κατι τελευταιο.. αυτο ηταν σωστο στην μετατροπη σε για?
Για y απο χ μεχρι 1 με_βημα -2
Εμφανισε y-2
Τελος_επαναληψης
![]()
Ναι, ήταν.

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Ninjaxzxz
Νεοφερμένο μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Γιαννης314
Νεοφερμένο μέλος

Πήρα τις εντολες σαν η μία να συνεχίζιε της άλλης...τι λέτε;
Ninjaxzxz
Νεοφερμένο μέλος

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα κόψουν 2-3 μόρια λογικά (περίπου το 30% απ' όσα έπιανε, δεν θυμάμαι κιόλας), δείχνεις ότι δεν έχεις κατανοήσει πλήρως τι ζητάει. Για 1 μόριο το βλέπω δύσκολο, μπορεί κάποιος να έχει κάνει αυτό σωστά και ένα μικρό λαθάκι (π.χ. παράλειψη κατά λάθος) κάπου και να χάσει 1 μόριο, δεν φαίνεται δίκαιο.
Ναι, ήταν.![]()
Ρώτησε ο φίλος μου εξεταστή. Μάλλον ένα θα κόψουν. Μια χαρά δίκαιο είναι γιατί αυτό το μικρό λάθος εγώ δεν το έκανα οπότε... Και δεν είμαι ο μόνος που δε κατάλαβε πλήθος και παρασύρθηκε άρα ένας παραπάνω λόγος για επιείκεια. Είχαμε άγχος και μας ξέφυγε. Προσπαθούν να δούνε κυρίως τι ξέρεις και πως το εφαρμόζεις. Για ένα τόσο λεπτό λάθος, το να κοπούν 3 μόρια το θεωρώ "τιμωρία".
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.