dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:46 Ο dragonver: #61 27-05-09 12:46 Είχαν πολλές τρίπλες τα θέματα κατα την γνώμη μου και κάποιος έπρεπε να είναι καλά προετοιμασμένος. Πάντως το θέμα 1Δ. με τον άν είναι ο -32,0 ακέραιος ή πραγματικός λίγο μαλακία γιατί το βιβλίο λέει απλά όπως γνωρίζουμε από τα μαθηματικά και δεν έχει κάποιο διαφωτιστικό παράδειγμα. Τέσπα ένα ακόμη μάθημα για μένα το ΑΟΘ και τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:47 Ο DimitrisMat: #62 27-05-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από apostolis: Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη!Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... Άμα γίνεται με συνάρτηση γίνεται και με διαδικασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leytis Νεοφερμένο μέλος Ο leytis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:47 Ο leytis έγραψε: #63 27-05-09 12:47 γεια σας παιδια , σημερα μας βαλανε πολυ θεωρια... μλκια! εγω εχασα μονο απο θεωρια , ενα που ηθελε να την κανουμε σε "Για" εκει ο καθηγητης μ με ειπε οτι πειρα 2 απο τα 5 ! εκανα κ καποια λαθη στ θεωρια . απ οτι βλεπω πολλα παιδια χασατε την θεωρια . τελος παντων σημερα ηταν ευκολα τα θεματα αλλα με παρα πολλες παγιδες , καλη επιτυχια σ οσους δινουν κ ΑΟΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:47 Ο nikolas17: #64 27-05-09 12:47 Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη! Click για ανάπτυξη... Δεν αναφέρει ρητά ότι πρέπει να δέχεται ΜΟΝΟ αυτά τα δυο. Εξάλλου έλεγε να αναπτυχθεί υποπρόγραμμα... Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... Όταν η εντολή Αν..τότε γράφετε σε μία γραμμή, δεν χρειάζεται το τέλος_αν. σχολικό σελ 33 μέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:48 Ο Gaspar έγραψε: #65 27-05-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από apostolis: Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη!Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... αυτό με το ανύπαρκτο τέλος αν στο 2ο θέμα με προβλημάτισε και εμένα. υποθέτω οτι όταν λέει αντιμετάθεσε δέν το βάζουμε. και διαδηκασία να βάλαμε δέν πειράζει, πρόβλημα θα υπήρχε άν σε ένα υποπρόγραμμα που επέστρεφε 2 τιμές βάζαμε συνάρτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola Νεοφερμένο μέλος Η lola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:48 Η lola έγραψε: #66 27-05-09 12:48 πόσο λέτε να μου κόψουν για την μετατροπή?έβαλα και μεταβλητή i που αγορευόταν..αλλά το υπόλοιπο σωστό..δεν μου ερχόταν τπτ άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:49 Ο apostolis: #67 27-05-09 12:49 Δεν νομιζω να το λεει καπου το βιβλιο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:50 Η anna_md έγραψε: #68 27-05-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Προκοπης: μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... αυτο εκανα και εγω. ειναι σωστο ομως ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:50 Ο nikolas17: #69 27-05-09 12:50 Σελίδα 33 σχολικο βιβλίο στην μέση της σελίδας... ----------------------------------------- και σελίδα 46 στο '6. Σχήματα λογικών υποθέσεων' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:51 Ο Metal-Militiaman: #70 27-05-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Προκοπης: μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... ναι αυτό ακρίβως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:52 Ο panozi έγραψε: #71 27-05-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από apostolis: Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη!Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο dafnousaki: #72 27-05-09 12:54 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο apostolis: #73 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Και εγς εκει εχασα 2 μορια...Υπουλο ερωτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο DimitrisMat: #74 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:55 Ο apostolis: #75 27-05-09 12:55 https://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=2464&lngChapterID=83371&lngItemID=83386 Απαντησεις, ας ελπισουμε να ειναι σωστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο nikolas17: #76 27-05-09 12:56 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο panozi έγραψε: #77 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Metal-Militiaman: ναι αυτό ακρίβως Click για ανάπτυξη... Μπορούσεις κατευθείαν ΓΙΑ δ από αmod10 μέχρι 1 με_βήμα-1. αλλά δεν νομίζω να στο πιάσουν λάθος αφού δουλέυει.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leytis Νεοφερμένο μέλος Ο leytis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο leytis έγραψε: #78 27-05-09 12:56 μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... λαθος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dafnousaki: #79 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... πραγματικη ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο apostolis: #80 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 ακεραιοι, το -32 και το 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sir ImPeCaBlE manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είχαν πολλές τρίπλες τα θέματα κατα την γνώμη μου και κάποιος έπρεπε να είναι καλά προετοιμασμένος. Πάντως το θέμα 1Δ. με τον άν είναι ο -32,0 ακέραιος ή πραγματικός λίγο μαλακία γιατί το βιβλίο λέει απλά όπως γνωρίζουμε από τα μαθηματικά και δεν έχει κάποιο διαφωτιστικό παράδειγμα. Τέσπα ένα ακόμη μάθημα για μένα το ΑΟΘ και τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:47 Ο DimitrisMat: #62 27-05-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από apostolis: Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη!Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... Άμα γίνεται με συνάρτηση γίνεται και με διαδικασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leytis Νεοφερμένο μέλος Ο leytis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:47 Ο leytis έγραψε: #63 27-05-09 12:47 γεια σας παιδια , σημερα μας βαλανε πολυ θεωρια... μλκια! εγω εχασα μονο απο θεωρια , ενα που ηθελε να την κανουμε σε "Για" εκει ο καθηγητης μ με ειπε οτι πειρα 2 απο τα 5 ! εκανα κ καποια λαθη στ θεωρια . απ οτι βλεπω πολλα παιδια χασατε την θεωρια . τελος παντων σημερα ηταν ευκολα τα θεματα αλλα με παρα πολλες παγιδες , καλη επιτυχια σ οσους δινουν κ ΑΟΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:47 Ο nikolas17: #64 27-05-09 12:47 Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη! Click για ανάπτυξη... Δεν αναφέρει ρητά ότι πρέπει να δέχεται ΜΟΝΟ αυτά τα δυο. Εξάλλου έλεγε να αναπτυχθεί υποπρόγραμμα... Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... Όταν η εντολή Αν..τότε γράφετε σε μία γραμμή, δεν χρειάζεται το τέλος_αν. σχολικό σελ 33 μέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:48 Ο Gaspar έγραψε: #65 27-05-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από apostolis: Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη!Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... αυτό με το ανύπαρκτο τέλος αν στο 2ο θέμα με προβλημάτισε και εμένα. υποθέτω οτι όταν λέει αντιμετάθεσε δέν το βάζουμε. και διαδηκασία να βάλαμε δέν πειράζει, πρόβλημα θα υπήρχε άν σε ένα υποπρόγραμμα που επέστρεφε 2 τιμές βάζαμε συνάρτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola Νεοφερμένο μέλος Η lola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:48 Η lola έγραψε: #66 27-05-09 12:48 πόσο λέτε να μου κόψουν για την μετατροπή?έβαλα και μεταβλητή i που αγορευόταν..αλλά το υπόλοιπο σωστό..δεν μου ερχόταν τπτ άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:49 Ο apostolis: #67 27-05-09 12:49 Δεν νομιζω να το λεει καπου το βιβλιο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:50 Η anna_md έγραψε: #68 27-05-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Προκοπης: μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... αυτο εκανα και εγω. ειναι σωστο ομως ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:50 Ο nikolas17: #69 27-05-09 12:50 Σελίδα 33 σχολικο βιβλίο στην μέση της σελίδας... ----------------------------------------- και σελίδα 46 στο '6. Σχήματα λογικών υποθέσεων' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:51 Ο Metal-Militiaman: #70 27-05-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Προκοπης: μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... ναι αυτό ακρίβως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:52 Ο panozi έγραψε: #71 27-05-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από apostolis: Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη!Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο dafnousaki: #72 27-05-09 12:54 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο apostolis: #73 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Και εγς εκει εχασα 2 μορια...Υπουλο ερωτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο DimitrisMat: #74 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:55 Ο apostolis: #75 27-05-09 12:55 https://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=2464&lngChapterID=83371&lngItemID=83386 Απαντησεις, ας ελπισουμε να ειναι σωστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο nikolas17: #76 27-05-09 12:56 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο panozi έγραψε: #77 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Metal-Militiaman: ναι αυτό ακρίβως Click για ανάπτυξη... Μπορούσεις κατευθείαν ΓΙΑ δ από αmod10 μέχρι 1 με_βήμα-1. αλλά δεν νομίζω να στο πιάσουν λάθος αφού δουλέυει.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leytis Νεοφερμένο μέλος Ο leytis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο leytis έγραψε: #78 27-05-09 12:56 μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... λαθος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dafnousaki: #79 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... πραγματικη ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο apostolis: #80 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 ακεραιοι, το -32 και το 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sir ImPeCaBlE manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από apostolis: Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη!Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... Άμα γίνεται με συνάρτηση γίνεται και με διαδικασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leytis Νεοφερμένο μέλος Ο leytis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:47 Ο leytis έγραψε: #63 27-05-09 12:47 γεια σας παιδια , σημερα μας βαλανε πολυ θεωρια... μλκια! εγω εχασα μονο απο θεωρια , ενα που ηθελε να την κανουμε σε "Για" εκει ο καθηγητης μ με ειπε οτι πειρα 2 απο τα 5 ! εκανα κ καποια λαθη στ θεωρια . απ οτι βλεπω πολλα παιδια χασατε την θεωρια . τελος παντων σημερα ηταν ευκολα τα θεματα αλλα με παρα πολλες παγιδες , καλη επιτυχια σ οσους δινουν κ ΑΟΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:47 Ο nikolas17: #64 27-05-09 12:47 Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη! Click για ανάπτυξη... Δεν αναφέρει ρητά ότι πρέπει να δέχεται ΜΟΝΟ αυτά τα δυο. Εξάλλου έλεγε να αναπτυχθεί υποπρόγραμμα... Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... Όταν η εντολή Αν..τότε γράφετε σε μία γραμμή, δεν χρειάζεται το τέλος_αν. σχολικό σελ 33 μέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:48 Ο Gaspar έγραψε: #65 27-05-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από apostolis: Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη!Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... αυτό με το ανύπαρκτο τέλος αν στο 2ο θέμα με προβλημάτισε και εμένα. υποθέτω οτι όταν λέει αντιμετάθεσε δέν το βάζουμε. και διαδηκασία να βάλαμε δέν πειράζει, πρόβλημα θα υπήρχε άν σε ένα υποπρόγραμμα που επέστρεφε 2 τιμές βάζαμε συνάρτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola Νεοφερμένο μέλος Η lola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:48 Η lola έγραψε: #66 27-05-09 12:48 πόσο λέτε να μου κόψουν για την μετατροπή?έβαλα και μεταβλητή i που αγορευόταν..αλλά το υπόλοιπο σωστό..δεν μου ερχόταν τπτ άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:49 Ο apostolis: #67 27-05-09 12:49 Δεν νομιζω να το λεει καπου το βιβλιο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:50 Η anna_md έγραψε: #68 27-05-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Προκοπης: μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... αυτο εκανα και εγω. ειναι σωστο ομως ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:50 Ο nikolas17: #69 27-05-09 12:50 Σελίδα 33 σχολικο βιβλίο στην μέση της σελίδας... ----------------------------------------- και σελίδα 46 στο '6. Σχήματα λογικών υποθέσεων' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:51 Ο Metal-Militiaman: #70 27-05-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Προκοπης: μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... ναι αυτό ακρίβως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:52 Ο panozi έγραψε: #71 27-05-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από apostolis: Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη!Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο dafnousaki: #72 27-05-09 12:54 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο apostolis: #73 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Και εγς εκει εχασα 2 μορια...Υπουλο ερωτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο DimitrisMat: #74 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:55 Ο apostolis: #75 27-05-09 12:55 https://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=2464&lngChapterID=83371&lngItemID=83386 Απαντησεις, ας ελπισουμε να ειναι σωστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο nikolas17: #76 27-05-09 12:56 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο panozi έγραψε: #77 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Metal-Militiaman: ναι αυτό ακρίβως Click για ανάπτυξη... Μπορούσεις κατευθείαν ΓΙΑ δ από αmod10 μέχρι 1 με_βήμα-1. αλλά δεν νομίζω να στο πιάσουν λάθος αφού δουλέυει.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leytis Νεοφερμένο μέλος Ο leytis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο leytis έγραψε: #78 27-05-09 12:56 μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... λαθος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dafnousaki: #79 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... πραγματικη ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο apostolis: #80 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 ακεραιοι, το -32 και το 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sir ImPeCaBlE manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας παιδια , σημερα μας βαλανε πολυ θεωρια... μλκια! εγω εχασα μονο απο θεωρια , ενα που ηθελε να την κανουμε σε "Για" εκει ο καθηγητης μ με ειπε οτι πειρα 2 απο τα 5 ! εκανα κ καποια λαθη στ θεωρια . απ οτι βλεπω πολλα παιδια χασατε την θεωρια . τελος παντων σημερα ηταν ευκολα τα θεματα αλλα με παρα πολλες παγιδες , καλη επιτυχια σ οσους δινουν κ ΑΟΘ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:47 Ο nikolas17: #64 27-05-09 12:47 Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη! Click για ανάπτυξη... Δεν αναφέρει ρητά ότι πρέπει να δέχεται ΜΟΝΟ αυτά τα δυο. Εξάλλου έλεγε να αναπτυχθεί υποπρόγραμμα... Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... Όταν η εντολή Αν..τότε γράφετε σε μία γραμμή, δεν χρειάζεται το τέλος_αν. σχολικό σελ 33 μέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:48 Ο Gaspar έγραψε: #65 27-05-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από apostolis: Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη!Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... αυτό με το ανύπαρκτο τέλος αν στο 2ο θέμα με προβλημάτισε και εμένα. υποθέτω οτι όταν λέει αντιμετάθεσε δέν το βάζουμε. και διαδηκασία να βάλαμε δέν πειράζει, πρόβλημα θα υπήρχε άν σε ένα υποπρόγραμμα που επέστρεφε 2 τιμές βάζαμε συνάρτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola Νεοφερμένο μέλος Η lola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:48 Η lola έγραψε: #66 27-05-09 12:48 πόσο λέτε να μου κόψουν για την μετατροπή?έβαλα και μεταβλητή i που αγορευόταν..αλλά το υπόλοιπο σωστό..δεν μου ερχόταν τπτ άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:49 Ο apostolis: #67 27-05-09 12:49 Δεν νομιζω να το λεει καπου το βιβλιο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:50 Η anna_md έγραψε: #68 27-05-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Προκοπης: μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... αυτο εκανα και εγω. ειναι σωστο ομως ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:50 Ο nikolas17: #69 27-05-09 12:50 Σελίδα 33 σχολικο βιβλίο στην μέση της σελίδας... ----------------------------------------- και σελίδα 46 στο '6. Σχήματα λογικών υποθέσεων' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:51 Ο Metal-Militiaman: #70 27-05-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Προκοπης: μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... ναι αυτό ακρίβως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:52 Ο panozi έγραψε: #71 27-05-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από apostolis: Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη!Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο dafnousaki: #72 27-05-09 12:54 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο apostolis: #73 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Και εγς εκει εχασα 2 μορια...Υπουλο ερωτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο DimitrisMat: #74 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:55 Ο apostolis: #75 27-05-09 12:55 https://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=2464&lngChapterID=83371&lngItemID=83386 Απαντησεις, ας ελπισουμε να ειναι σωστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο nikolas17: #76 27-05-09 12:56 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο panozi έγραψε: #77 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Metal-Militiaman: ναι αυτό ακρίβως Click για ανάπτυξη... Μπορούσεις κατευθείαν ΓΙΑ δ από αmod10 μέχρι 1 με_βήμα-1. αλλά δεν νομίζω να στο πιάσουν λάθος αφού δουλέυει.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leytis Νεοφερμένο μέλος Ο leytis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο leytis έγραψε: #78 27-05-09 12:56 μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... λαθος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dafnousaki: #79 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... πραγματικη ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο apostolis: #80 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 ακεραιοι, το -32 και το 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sir ImPeCaBlE manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη! Click για ανάπτυξη... Δεν αναφέρει ρητά ότι πρέπει να δέχεται ΜΟΝΟ αυτά τα δυο. Εξάλλου έλεγε να αναπτυχθεί υποπρόγραμμα... Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... Όταν η εντολή Αν..τότε γράφετε σε μία γραμμή, δεν χρειάζεται το τέλος_αν. σχολικό σελ 33 μέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:48 Ο Gaspar έγραψε: #65 27-05-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από apostolis: Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη!Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... αυτό με το ανύπαρκτο τέλος αν στο 2ο θέμα με προβλημάτισε και εμένα. υποθέτω οτι όταν λέει αντιμετάθεσε δέν το βάζουμε. και διαδηκασία να βάλαμε δέν πειράζει, πρόβλημα θα υπήρχε άν σε ένα υποπρόγραμμα που επέστρεφε 2 τιμές βάζαμε συνάρτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lola Νεοφερμένο μέλος Η lola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:48 Η lola έγραψε: #66 27-05-09 12:48 πόσο λέτε να μου κόψουν για την μετατροπή?έβαλα και μεταβλητή i που αγορευόταν..αλλά το υπόλοιπο σωστό..δεν μου ερχόταν τπτ άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:49 Ο apostolis: #67 27-05-09 12:49 Δεν νομιζω να το λεει καπου το βιβλιο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:50 Η anna_md έγραψε: #68 27-05-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Προκοπης: μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... αυτο εκανα και εγω. ειναι σωστο ομως ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:50 Ο nikolas17: #69 27-05-09 12:50 Σελίδα 33 σχολικο βιβλίο στην μέση της σελίδας... ----------------------------------------- και σελίδα 46 στο '6. Σχήματα λογικών υποθέσεων' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:51 Ο Metal-Militiaman: #70 27-05-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Προκοπης: μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... ναι αυτό ακρίβως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:52 Ο panozi έγραψε: #71 27-05-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από apostolis: Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη!Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο dafnousaki: #72 27-05-09 12:54 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο apostolis: #73 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Και εγς εκει εχασα 2 μορια...Υπουλο ερωτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο DimitrisMat: #74 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:55 Ο apostolis: #75 27-05-09 12:55 https://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=2464&lngChapterID=83371&lngItemID=83386 Απαντησεις, ας ελπισουμε να ειναι σωστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο nikolas17: #76 27-05-09 12:56 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο panozi έγραψε: #77 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Metal-Militiaman: ναι αυτό ακρίβως Click για ανάπτυξη... Μπορούσεις κατευθείαν ΓΙΑ δ από αmod10 μέχρι 1 με_βήμα-1. αλλά δεν νομίζω να στο πιάσουν λάθος αφού δουλέυει.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leytis Νεοφερμένο μέλος Ο leytis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο leytis έγραψε: #78 27-05-09 12:56 μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... λαθος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dafnousaki: #79 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... πραγματικη ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο apostolis: #80 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 ακεραιοι, το -32 και το 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sir ImPeCaBlE manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από apostolis: Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη!Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... αυτό με το ανύπαρκτο τέλος αν στο 2ο θέμα με προβλημάτισε και εμένα. υποθέτω οτι όταν λέει αντιμετάθεσε δέν το βάζουμε. και διαδηκασία να βάλαμε δέν πειράζει, πρόβλημα θα υπήρχε άν σε ένα υποπρόγραμμα που επέστρεφε 2 τιμές βάζαμε συνάρτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lola Νεοφερμένο μέλος Η lola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:48 Η lola έγραψε: #66 27-05-09 12:48 πόσο λέτε να μου κόψουν για την μετατροπή?έβαλα και μεταβλητή i που αγορευόταν..αλλά το υπόλοιπο σωστό..δεν μου ερχόταν τπτ άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:49 Ο apostolis: #67 27-05-09 12:49 Δεν νομιζω να το λεει καπου το βιβλιο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:50 Η anna_md έγραψε: #68 27-05-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Προκοπης: μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... αυτο εκανα και εγω. ειναι σωστο ομως ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:50 Ο nikolas17: #69 27-05-09 12:50 Σελίδα 33 σχολικο βιβλίο στην μέση της σελίδας... ----------------------------------------- και σελίδα 46 στο '6. Σχήματα λογικών υποθέσεων' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:51 Ο Metal-Militiaman: #70 27-05-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Προκοπης: μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... ναι αυτό ακρίβως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:52 Ο panozi έγραψε: #71 27-05-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από apostolis: Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη!Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο dafnousaki: #72 27-05-09 12:54 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο apostolis: #73 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Και εγς εκει εχασα 2 μορια...Υπουλο ερωτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο DimitrisMat: #74 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:55 Ο apostolis: #75 27-05-09 12:55 https://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=2464&lngChapterID=83371&lngItemID=83386 Απαντησεις, ας ελπισουμε να ειναι σωστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο nikolas17: #76 27-05-09 12:56 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο panozi έγραψε: #77 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Metal-Militiaman: ναι αυτό ακρίβως Click για ανάπτυξη... Μπορούσεις κατευθείαν ΓΙΑ δ από αmod10 μέχρι 1 με_βήμα-1. αλλά δεν νομίζω να στο πιάσουν λάθος αφού δουλέυει.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leytis Νεοφερμένο μέλος Ο leytis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο leytis έγραψε: #78 27-05-09 12:56 μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... λαθος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dafnousaki: #79 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... πραγματικη ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο apostolis: #80 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 ακεραιοι, το -32 και το 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sir ImPeCaBlE manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πόσο λέτε να μου κόψουν για την μετατροπή?έβαλα και μεταβλητή i που αγορευόταν..αλλά το υπόλοιπο σωστό..δεν μου ερχόταν τπτ άλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:49 Ο apostolis: #67 27-05-09 12:49 Δεν νομιζω να το λεει καπου το βιβλιο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:50 Η anna_md έγραψε: #68 27-05-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Προκοπης: μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... αυτο εκανα και εγω. ειναι σωστο ομως ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:50 Ο nikolas17: #69 27-05-09 12:50 Σελίδα 33 σχολικο βιβλίο στην μέση της σελίδας... ----------------------------------------- και σελίδα 46 στο '6. Σχήματα λογικών υποθέσεων' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:51 Ο Metal-Militiaman: #70 27-05-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Προκοπης: μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... ναι αυτό ακρίβως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:52 Ο panozi έγραψε: #71 27-05-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από apostolis: Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη!Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο dafnousaki: #72 27-05-09 12:54 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο apostolis: #73 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Και εγς εκει εχασα 2 μορια...Υπουλο ερωτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο DimitrisMat: #74 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:55 Ο apostolis: #75 27-05-09 12:55 https://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=2464&lngChapterID=83371&lngItemID=83386 Απαντησεις, ας ελπισουμε να ειναι σωστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο nikolas17: #76 27-05-09 12:56 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο panozi έγραψε: #77 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Metal-Militiaman: ναι αυτό ακρίβως Click για ανάπτυξη... Μπορούσεις κατευθείαν ΓΙΑ δ από αmod10 μέχρι 1 με_βήμα-1. αλλά δεν νομίζω να στο πιάσουν λάθος αφού δουλέυει.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leytis Νεοφερμένο μέλος Ο leytis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο leytis έγραψε: #78 27-05-09 12:56 μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... λαθος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dafnousaki: #79 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... πραγματικη ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο apostolis: #80 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 ακεραιοι, το -32 και το 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sir ImPeCaBlE manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν νομιζω να το λεει καπου το βιβλιο αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:50 Η anna_md έγραψε: #68 27-05-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Προκοπης: μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... αυτο εκανα και εγω. ειναι σωστο ομως ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:50 Ο nikolas17: #69 27-05-09 12:50 Σελίδα 33 σχολικο βιβλίο στην μέση της σελίδας... ----------------------------------------- και σελίδα 46 στο '6. Σχήματα λογικών υποθέσεων' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:51 Ο Metal-Militiaman: #70 27-05-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Προκοπης: μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... ναι αυτό ακρίβως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:52 Ο panozi έγραψε: #71 27-05-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από apostolis: Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη!Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο dafnousaki: #72 27-05-09 12:54 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο apostolis: #73 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Και εγς εκει εχασα 2 μορια...Υπουλο ερωτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο DimitrisMat: #74 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:55 Ο apostolis: #75 27-05-09 12:55 https://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=2464&lngChapterID=83371&lngItemID=83386 Απαντησεις, ας ελπισουμε να ειναι σωστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο nikolas17: #76 27-05-09 12:56 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο panozi έγραψε: #77 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Metal-Militiaman: ναι αυτό ακρίβως Click για ανάπτυξη... Μπορούσεις κατευθείαν ΓΙΑ δ από αmod10 μέχρι 1 με_βήμα-1. αλλά δεν νομίζω να στο πιάσουν λάθος αφού δουλέυει.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leytis Νεοφερμένο μέλος Ο leytis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο leytis έγραψε: #78 27-05-09 12:56 μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... λαθος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dafnousaki: #79 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... πραγματικη ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο apostolis: #80 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 ακεραιοι, το -32 και το 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sir ImPeCaBlE manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Προκοπης: μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... αυτο εκανα και εγω. ειναι σωστο ομως ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:50 Ο nikolas17: #69 27-05-09 12:50 Σελίδα 33 σχολικο βιβλίο στην μέση της σελίδας... ----------------------------------------- και σελίδα 46 στο '6. Σχήματα λογικών υποθέσεων' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:51 Ο Metal-Militiaman: #70 27-05-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Προκοπης: μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... ναι αυτό ακρίβως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:52 Ο panozi έγραψε: #71 27-05-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από apostolis: Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη!Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο dafnousaki: #72 27-05-09 12:54 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο apostolis: #73 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Και εγς εκει εχασα 2 μορια...Υπουλο ερωτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο DimitrisMat: #74 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:55 Ο apostolis: #75 27-05-09 12:55 https://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=2464&lngChapterID=83371&lngItemID=83386 Απαντησεις, ας ελπισουμε να ειναι σωστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο nikolas17: #76 27-05-09 12:56 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο panozi έγραψε: #77 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Metal-Militiaman: ναι αυτό ακρίβως Click για ανάπτυξη... Μπορούσεις κατευθείαν ΓΙΑ δ από αmod10 μέχρι 1 με_βήμα-1. αλλά δεν νομίζω να στο πιάσουν λάθος αφού δουλέυει.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leytis Νεοφερμένο μέλος Ο leytis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο leytis έγραψε: #78 27-05-09 12:56 μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... λαθος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dafnousaki: #79 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... πραγματικη ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο apostolis: #80 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 ακεραιοι, το -32 και το 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sir ImPeCaBlE manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σελίδα 33 σχολικο βιβλίο στην μέση της σελίδας... ----------------------------------------- και σελίδα 46 στο '6. Σχήματα λογικών υποθέσεων' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Metal-Militiaman Νεοφερμένο μέλος Ο Metal-Militiaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:51 Ο Metal-Militiaman: #70 27-05-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Προκοπης: μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... ναι αυτό ακρίβως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:52 Ο panozi έγραψε: #71 27-05-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από apostolis: Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη!Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο dafnousaki: #72 27-05-09 12:54 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο apostolis: #73 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Και εγς εκει εχασα 2 μορια...Υπουλο ερωτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο DimitrisMat: #74 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:55 Ο apostolis: #75 27-05-09 12:55 https://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=2464&lngChapterID=83371&lngItemID=83386 Απαντησεις, ας ελπισουμε να ειναι σωστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο nikolas17: #76 27-05-09 12:56 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο panozi έγραψε: #77 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Metal-Militiaman: ναι αυτό ακρίβως Click για ανάπτυξη... Μπορούσεις κατευθείαν ΓΙΑ δ από αmod10 μέχρι 1 με_βήμα-1. αλλά δεν νομίζω να στο πιάσουν λάθος αφού δουλέυει.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leytis Νεοφερμένο μέλος Ο leytis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο leytis έγραψε: #78 27-05-09 12:56 μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... λαθος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dafnousaki: #79 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... πραγματικη ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο apostolis: #80 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 ακεραιοι, το -32 και το 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sir ImPeCaBlE manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Προκοπης: μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... ναι αυτό ακρίβως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:52 Ο panozi έγραψε: #71 27-05-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από apostolis: Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη!Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο dafnousaki: #72 27-05-09 12:54 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο apostolis: #73 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Και εγς εκει εχασα 2 μορια...Υπουλο ερωτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο DimitrisMat: #74 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:55 Ο apostolis: #75 27-05-09 12:55 https://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=2464&lngChapterID=83371&lngItemID=83386 Απαντησεις, ας ελπισουμε να ειναι σωστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο nikolas17: #76 27-05-09 12:56 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο panozi έγραψε: #77 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Metal-Militiaman: ναι αυτό ακρίβως Click για ανάπτυξη... Μπορούσεις κατευθείαν ΓΙΑ δ από αmod10 μέχρι 1 με_βήμα-1. αλλά δεν νομίζω να στο πιάσουν λάθος αφού δουλέυει.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leytis Νεοφερμένο μέλος Ο leytis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο leytis έγραψε: #78 27-05-09 12:56 μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... λαθος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dafnousaki: #79 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... πραγματικη ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο apostolis: #80 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 ακεραιοι, το -32 και το 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sir ImPeCaBlE manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από apostolis: Ρε παιδια συναρτηση ηθελε.Αφου λεει να δεχεται τον πινακα και τον αριθμο μιας ημερας, οχι αλλες παραμετρους δηλαδη!Και το αλλο, στο 2ο θεμα, το αν...τοτε δεν κλεινει με τελοσ_αν!!! Click για ανάπτυξη... Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο dafnousaki: #72 27-05-09 12:54 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο apostolis: #73 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Και εγς εκει εχασα 2 μορια...Υπουλο ερωτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο DimitrisMat: #74 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:55 Ο apostolis: #75 27-05-09 12:55 https://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=2464&lngChapterID=83371&lngItemID=83386 Απαντησεις, ας ελπισουμε να ειναι σωστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο nikolas17: #76 27-05-09 12:56 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο panozi έγραψε: #77 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Metal-Militiaman: ναι αυτό ακρίβως Click για ανάπτυξη... Μπορούσεις κατευθείαν ΓΙΑ δ από αmod10 μέχρι 1 με_βήμα-1. αλλά δεν νομίζω να στο πιάσουν λάθος αφού δουλέυει.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leytis Νεοφερμένο μέλος Ο leytis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο leytis έγραψε: #78 27-05-09 12:56 μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... λαθος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dafnousaki: #79 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... πραγματικη ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο apostolis: #80 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 ακεραιοι, το -32 και το 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sir ImPeCaBlE manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο apostolis: #73 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Και εγς εκει εχασα 2 μορια...Υπουλο ερωτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο DimitrisMat: #74 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:55 Ο apostolis: #75 27-05-09 12:55 https://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=2464&lngChapterID=83371&lngItemID=83386 Απαντησεις, ας ελπισουμε να ειναι σωστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο nikolas17: #76 27-05-09 12:56 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο panozi έγραψε: #77 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Metal-Militiaman: ναι αυτό ακρίβως Click για ανάπτυξη... Μπορούσεις κατευθείαν ΓΙΑ δ από αmod10 μέχρι 1 με_βήμα-1. αλλά δεν νομίζω να στο πιάσουν λάθος αφού δουλέυει.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leytis Νεοφερμένο μέλος Ο leytis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο leytis έγραψε: #78 27-05-09 12:56 μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... λαθος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dafnousaki: #79 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... πραγματικη ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο apostolis: #80 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 ακεραιοι, το -32 και το 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sir ImPeCaBlE manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Και εγς εκει εχασα 2 μορια...Υπουλο ερωτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DimitrisMat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimitrisMat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:54 Ο DimitrisMat: #74 27-05-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:55 Ο apostolis: #75 27-05-09 12:55 https://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=2464&lngChapterID=83371&lngItemID=83386 Απαντησεις, ας ελπισουμε να ειναι σωστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο nikolas17: #76 27-05-09 12:56 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο panozi έγραψε: #77 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Metal-Militiaman: ναι αυτό ακρίβως Click για ανάπτυξη... Μπορούσεις κατευθείαν ΓΙΑ δ από αmod10 μέχρι 1 με_βήμα-1. αλλά δεν νομίζω να στο πιάσουν λάθος αφού δουλέυει.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leytis Νεοφερμένο μέλος Ο leytis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο leytis έγραψε: #78 27-05-09 12:56 μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... λαθος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dafnousaki: #79 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... πραγματικη ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο apostolis: #80 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 ακεραιοι, το -32 και το 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sir ImPeCaBlE manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από panozi: Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:55 Ο apostolis: #75 27-05-09 12:55 https://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=2464&lngChapterID=83371&lngItemID=83386 Απαντησεις, ας ελπισουμε να ειναι σωστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο nikolas17: #76 27-05-09 12:56 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο panozi έγραψε: #77 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Metal-Militiaman: ναι αυτό ακρίβως Click για ανάπτυξη... Μπορούσεις κατευθείαν ΓΙΑ δ από αmod10 μέχρι 1 με_βήμα-1. αλλά δεν νομίζω να στο πιάσουν λάθος αφού δουλέυει.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leytis Νεοφερμένο μέλος Ο leytis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο leytis έγραψε: #78 27-05-09 12:56 μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... λαθος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dafnousaki: #79 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... πραγματικη ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο apostolis: #80 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 ακεραιοι, το -32 και το 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sir ImPeCaBlE manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=2464&lngChapterID=83371&lngItemID=83386 Απαντησεις, ας ελπισουμε να ειναι σωστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο nikolas17: #76 27-05-09 12:56 στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο panozi έγραψε: #77 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Metal-Militiaman: ναι αυτό ακρίβως Click για ανάπτυξη... Μπορούσεις κατευθείαν ΓΙΑ δ από αmod10 μέχρι 1 με_βήμα-1. αλλά δεν νομίζω να στο πιάσουν λάθος αφού δουλέυει.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leytis Νεοφερμένο μέλος Ο leytis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο leytis έγραψε: #78 27-05-09 12:56 μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... λαθος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dafnousaki: #79 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... πραγματικη ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο apostolis: #80 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 ακεραιοι, το -32 και το 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sir ImPeCaBlE manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στη Συναρτηση εστειλα μονο τον πινακα κρατ εχωντασ βαλει αυτο σε βρογχο επρεπε να στειλω και το ι? Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες,δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη τί πραγματικά είναι! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panozi Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο panozi έγραψε: #77 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Metal-Militiaman: ναι αυτό ακρίβως Click για ανάπτυξη... Μπορούσεις κατευθείαν ΓΙΑ δ από αmod10 μέχρι 1 με_βήμα-1. αλλά δεν νομίζω να στο πιάσουν λάθος αφού δουλέυει.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leytis Νεοφερμένο μέλος Ο leytis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο leytis έγραψε: #78 27-05-09 12:56 μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... λαθος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dafnousaki: #79 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... πραγματικη ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο apostolis: #80 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 ακεραιοι, το -32 και το 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sir ImPeCaBlE manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Metal-Militiaman: ναι αυτό ακρίβως Click για ανάπτυξη... Μπορούσεις κατευθείαν ΓΙΑ δ από αmod10 μέχρι 1 με_βήμα-1. αλλά δεν νομίζω να στο πιάσουν λάθος αφού δουλέυει.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leytis Νεοφερμένο μέλος Ο leytis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο leytis έγραψε: #78 27-05-09 12:56 μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... λαθος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dafnousaki: #79 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... πραγματικη ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο apostolis: #80 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 ακεραιοι, το -32 και το 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sir ImPeCaBlE manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μηπως το δ<--- α mod 10 Για δ απο δ μεχρι 1 με βημα_ -1 ..... τελος_επαναληψης αυτο εκανα και εγω!!! :S Click για ανάπτυξη... λαθος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafnousaki Νεοφερμένο μέλος Ο dafnousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο dafnousaki: #79 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... πραγματικη ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο apostolis: #80 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 ακεραιοι, το -32 και το 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από panozi: Και τα δύο δουλέυουν φίλε μην σκας στις λύσεις τα δίνουν και τα δυο. Εγώ έχασα 1 μοριο μονο στο -32.0 που το έβαλα πραγματική Click για ανάπτυξη... πραγματικη ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apostolis Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:56 Ο apostolis: #80 27-05-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 ακεραιοι, το -32 και το 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ναι, έτσι ανέφερε η άσκηση. Πραγματικά, το -32,0...δεν είναι πραγματικός αριθμός! είναι ακέραιος Click για ανάπτυξη... Ειναι 2 ακεραιοι, το -32 και το 0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.