ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 14:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #21 19-07-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: ceid για 4% , ποναω ψυχικα Click για ανάπτυξη... ο πονος της ψυχης δεν γιατρευαται με ενα μηχαγραφικο 4% το οποιο εν προκειμενου θα ειναι και επιτυχες διοτι το ceid ειναι και μαγαζι welcome εκτος των αλλων. ο πονος γιατρεύεται απο καλους ανθρωπους και απο την φυση. hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 14:52 Ο hl_amhxanos: #22 19-07-22 14:52 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: say sike rn δεν αντιλεγω καθολου, ωραια σχολη το μαθηματικο , αλλα κατ'εμε μονο αν σε ενδιαφερουν καθαρα τα μαθηματικα και οχι τιποτε αλλο... (( αν δηλαδη εχεις μεγαλη τρελα με αυτα , αν θα μπορουσα να το θεσω σωστα Click για ανάπτυξη... αν η μηχανικη υπολογιστων σε ψηνει περισσοτερο then y not ? monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 14:52 Η monaxiko brizolaki: #23 19-07-22 14:52 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ο πονος της ψυχης δεν γιατρευαται με ενα μηχαγραφικο 4% το οποιο εν προκειμενου θα ειναι και επιτυχες διοτι το ceid ειναι και μαγαζι welcome εκτος των αλλων. ο πονος γιατρεύεται απο καλους ανθρωπους και απο την φυση. Click για ανάπτυξη... ΠΟΝΑΩ ΓΙΑΑΑΝΝΝ , ΑΣΕ ΜΕΕΕ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: αν η μηχανικη υπολογιστων σε ψηνει περισσοτερο then y not ? Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με παααρα πολυ περισσοτερο. απλα εκανα βλακεια με το μηχανογραφικο μου το 2020 και περυσι ημουν μια κοτα. Παντα αυτο ηθελα :// unlucky Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 14:55 Η Pak έγραψε: #24 19-07-22 14:55 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πιστεψε με παααρα πολυ περισσοτερο. απλα εκανα βλακεια με το μηχανογραφικο μου το 2020 και περυσι ημουν μια κοτα. Παντα αυτο ηθελα :// unlucky Click για ανάπτυξη... Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Καλή τύχη! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 14:56 Η monaxiko brizolaki: #25 19-07-22 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Καλή τύχη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ !!! Καλη τυχη και σε σενα καθως και στα υπολοιπα παιδια Μακαρι να πανε ολα καλα :// ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 14:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 19-07-22 14:59 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: ΠΟΝΑΩ ΓΙΑΑΑΝΝΝ , ΑΣΕ ΜΕΕΕ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2022 Πιστεψε με παααρα πολυ περισσοτερο. απλα εκανα βλακεια με το μηχανογραφικο μου το 2020 και περυσι ημουν μια κοτα. Παντα αυτο ηθελα :// unlucky Click για ανάπτυξη... εγω να σε αφησω.... αλλα κανε κατι. πηγαινε το απογευμα σε μια παιδικη χαρα να δεις παιδακια να παιζουν , πηγαινε σε ενα πανοραμικο να αγναντεψεις την θαλασσα, βαλε μια κωμωδια στην τηλεοραση,αμα εχεις χρηματα πηγαινε να δεις βιρτινες και φαντασου τον εαυτο σου μεσα σε αυτα τα ρουχα ( οχι να αγορασεις να δεις)... κανε κατι μη σφιγεσαι. ολα ειναι στο μυαλο μας και περνανε , φασεις ανεξηγητες ειναι. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:02 Η monaxiko brizolaki: #27 19-07-22 15:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εγω να σε αφησω.... αλλα κανε κατι. πηγαινε το απογευμα σε μια παιδικη χαρα να δεις παιδακια να παιζουν , πηγαινε σε ενα πανοραμικο να αγναντεψεις την θαλασσα, βαλε μια κωμωδια στην τηλεοραση,αμα εχεις χρηματα πηγαινε να δεις βιρτινες και φαντασου τον εαυτο σου μεσα σε αυτα τα ρουχα ( οχι να αγορασεις να δεις)... κανε κατι μη σφιγεσαι. ολα ειναι στο μυαλο μας και περνανε , φασεις ανεξηγητες ειναι. Click για ανάπτυξη... οσο ημουν πατρα , δεν ποναγα ψυχικα. Ενταξει ποναγα οσον αφορα την σχολη επειδη ενιωθα οτι οντως δεν κανω αυτο που ηθελα να κανω εξ'αρχης. Αλλα γενικα σε αλλα θεματα , δεν ποναγα. Ηταν μεγαλη πολη ,εβγαινα με τους φιλους μου, πηγαινα στο λιμανι και εβλεπα τις βαρκες , στο παρκο κλπ κλπ απλα εχει να κανει με την περιοχη atm και δεν μπορω να ξεφυγω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 19-07-22 15:10 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: οσο ημουν πατρα , δεν ποναγα ψυχικα. Ενταξει ποναγα οσον αφορα την σχολη επειδη ενιωθα οτι οντως δεν κανω αυτο που ηθελα να κανω εξ'αρχης. Αλλα γενικα σε αλλα θεματα , δεν ποναγα. Ηταν μεγαλη πολη ,εβγαινα με τους φιλους μου, πηγαινα στο λιμανι και εβλεπα τις βαρκες , στο παρκο κλπ κλπ απλα εχει να κανει με την περιοχη atm και δεν μπορω να ξεφυγω Click για ανάπτυξη... Κοιτα το περιβαλον εχει μεγαλη σημασια , αλλα δεν ξερω πως μπορεις να ξεφυγεις. ειναι γεγονος οτι η ενασχοληση βοηθαει πολυ ...και τωρα δεν την εχεις. τωρα με συγνωρεις που θα το πω αλλα αν αυτο που εχεις σε κρατα σε αγωνια ολη μερα πρεπει να πας σε ενα νευρολογο να σου δωσει χαπια σεροτονινης( ορμονη ηρεμιας). ειναι κατι σαν ασπιρινες του εγκεφαλου..μη εξαρτησιογονα ή μιση αμερικη τα παιρνει monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:12 Η monaxiko brizolaki: #29 19-07-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα το περιβαλον εχει μεγαλη σημασια , αλλα δεν ξερω πως μπορεις να ξεφυγεις. ειναι γεγονος οτι η ενασχοληση βοηθαει πολυ ...και τωρα δεν την εχεις. τωρα με συγνωρεις που θα το πω αλλα αν αυτο που εχεις σε κρατα σε αγωνια ολη μερα πρεπει να πας σε ενα νευρολογο να σου δωσει χαπια σεροτονινης( ορμονη ηρεμιας). ειναι κατι σαν ασπιρινες του εγκεφαλου..μη εξαρτησιογονα ή μιση αμερικη τα παιρνει Click για ανάπτυξη... τα λεει ωραια εδω ο Σπυρακος. παω σε ψυχολογο αδιοοοο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 19-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα λεει ωραια εδω ο Σπυρακος. παω σε ψυχολογο αδιοοοο Click για ανάπτυξη... ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Η monaxiko brizolaki: #31 19-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης Click για ανάπτυξη... Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 19-07-22 15:27 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα Click για ανάπτυξη... Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Η monaxiko brizolaki: #33 19-07-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. Click για ανάπτυξη... τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 19-07-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις Click για ανάπτυξη... καλα για μπουφλες ειναι αλλα ας σταμητησουμε εδω την κουβεντα γιατι ειμαστε εκτος θεματος και θα μας κοψουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:12 Ο Citylights: #35 19-07-22 17:12 καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:24 Η Mammy Nun: #36 19-07-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εννοείς δεν δήλωσες τίποτα; Ούτε αυτή τη σχολή στα Ιωάννινα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #37 19-07-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... ναι το χαρακιρι ειναι παναρχαια ενδειξη τιμης και διαμαρτυρίας ( αλλα στην ιαπωνια ομως) εδω στο μηχανογραφικο δεν βοηθα. εδω βοηθα ποσα δοντια θα βγαλεις απο την κεραμεως γιατι εχει και πολλα. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:52 Ο Citylights: #38 19-07-22 19:52 χαχα δεν ξέρω γιατί σας τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. η Λάρισα είναι 2η επιλογή ούτε εκεί το βλέπω.. άστο εντάξει μην "εγκλωβιστώ" σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #39 19-07-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: χαχα δεν ξέρω γιατί σαν τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. άστο εντάξει μην εγκλωβιστώ σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα χωρια που εχουν χτισει και την ελλαδα και γεναιο ειναι το πανεπιστημιο τους . τωρα απο την αλλη ακρη η σαμος δεν ειναι κατσικοχωρι ειναι διεθνους ρισπεκτ και δυνατη σχολη. ολες του αιγαιο ειναι πολυ καλες Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:05 Ο Citylights: #40 19-07-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα Click για ανάπτυξη... κοίτα...θα μπορούσε να βγω και αρμεχτής ή τυροκόμος αν δεν περνάω τα μαθήματα πληροφορικής σωστά? Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 mariel79 Aggel0sss kost28 spap2124 EFAKIT Χρήστος2006 Giannis_19 Guhahg5837 teo752 GV221 Joji panaman BillyTheKid Sherlockina Than003 SlimShady George.S featherfuck Gxatzis Pigeon emilyfan85 Τρελας123 PanosBat Nocommingback Φραπεδοφιλόσοφος oups Citylights eukleidhs1821 augustine angies azula Eleftheria2 Lathy Unboxholics george777 Fara Ευτυχια Αδαμοπουλου Marple sophiaa alpha.kappa PanMoonlight Mammy Nun Nala constansn margik Scandal Pharmacist01 nicole1982 Nikoletaant GeorgePap2003 Kitkat2000 Meow paulkin94 Μικρή πεταλούδα Mariap. indig0 VFD59 KingPoul rempelos42 Dr. Gl. Luminous Billas Vasaki tsiobieman ougka pougka το κοριτσι του μαη Idontknoww Alexecon1991 katerinavld Giii Chris9 calliope kiyoshi Ryuzaki korlef ladybookworm Φινεύς Billys 13 Nickt23 Xristinaqui Kostakis45 EleniStella charmander Exp54 V@Per vasilis123321 Eri0611 Nikoleta_Giann marakiloveee Vickyoustgl angeloskar Ksenia. Ksenia77 Johanna Mark bruh_234 alexd99 Don25 anakiriak@yahoo snowy nickd6776 indecisive JasonPap roud dim6 Nickymtss nimbus katia.m Chrisa spring day srg96 Dreamer_SW Viedo Specon kallikd Αναστασία197 Kokro Alin22 Πα.Κ valantis21 ggl jimis2001 Ody24 Maynard Stergios endosporia DeWiN Nefpav angel27_ Philologist ioanna06 χημεια4λαιφ Jessie Jose13 Εριφύλη BilLaKows xraxra Miranda32 SDAN Rene2004 ΘανάσοςG4 panagiotis23 Ξανθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: ceid για 4% , ποναω ψυχικα Click για ανάπτυξη... ο πονος της ψυχης δεν γιατρευαται με ενα μηχαγραφικο 4% το οποιο εν προκειμενου θα ειναι και επιτυχες διοτι το ceid ειναι και μαγαζι welcome εκτος των αλλων. ο πονος γιατρεύεται απο καλους ανθρωπους και απο την φυση.
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 14:52 Ο hl_amhxanos: #22 19-07-22 14:52 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: say sike rn δεν αντιλεγω καθολου, ωραια σχολη το μαθηματικο , αλλα κατ'εμε μονο αν σε ενδιαφερουν καθαρα τα μαθηματικα και οχι τιποτε αλλο... (( αν δηλαδη εχεις μεγαλη τρελα με αυτα , αν θα μπορουσα να το θεσω σωστα Click για ανάπτυξη... αν η μηχανικη υπολογιστων σε ψηνει περισσοτερο then y not ? monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 14:52 Η monaxiko brizolaki: #23 19-07-22 14:52 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ο πονος της ψυχης δεν γιατρευαται με ενα μηχαγραφικο 4% το οποιο εν προκειμενου θα ειναι και επιτυχες διοτι το ceid ειναι και μαγαζι welcome εκτος των αλλων. ο πονος γιατρεύεται απο καλους ανθρωπους και απο την φυση. Click για ανάπτυξη... ΠΟΝΑΩ ΓΙΑΑΑΝΝΝ , ΑΣΕ ΜΕΕΕ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: αν η μηχανικη υπολογιστων σε ψηνει περισσοτερο then y not ? Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με παααρα πολυ περισσοτερο. απλα εκανα βλακεια με το μηχανογραφικο μου το 2020 και περυσι ημουν μια κοτα. Παντα αυτο ηθελα :// unlucky Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 14:55 Η Pak έγραψε: #24 19-07-22 14:55 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πιστεψε με παααρα πολυ περισσοτερο. απλα εκανα βλακεια με το μηχανογραφικο μου το 2020 και περυσι ημουν μια κοτα. Παντα αυτο ηθελα :// unlucky Click για ανάπτυξη... Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Καλή τύχη! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 14:56 Η monaxiko brizolaki: #25 19-07-22 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Καλή τύχη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ !!! Καλη τυχη και σε σενα καθως και στα υπολοιπα παιδια Μακαρι να πανε ολα καλα :// ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 14:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 19-07-22 14:59 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: ΠΟΝΑΩ ΓΙΑΑΑΝΝΝ , ΑΣΕ ΜΕΕΕ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2022 Πιστεψε με παααρα πολυ περισσοτερο. απλα εκανα βλακεια με το μηχανογραφικο μου το 2020 και περυσι ημουν μια κοτα. Παντα αυτο ηθελα :// unlucky Click για ανάπτυξη... εγω να σε αφησω.... αλλα κανε κατι. πηγαινε το απογευμα σε μια παιδικη χαρα να δεις παιδακια να παιζουν , πηγαινε σε ενα πανοραμικο να αγναντεψεις την θαλασσα, βαλε μια κωμωδια στην τηλεοραση,αμα εχεις χρηματα πηγαινε να δεις βιρτινες και φαντασου τον εαυτο σου μεσα σε αυτα τα ρουχα ( οχι να αγορασεις να δεις)... κανε κατι μη σφιγεσαι. ολα ειναι στο μυαλο μας και περνανε , φασεις ανεξηγητες ειναι. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:02 Η monaxiko brizolaki: #27 19-07-22 15:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εγω να σε αφησω.... αλλα κανε κατι. πηγαινε το απογευμα σε μια παιδικη χαρα να δεις παιδακια να παιζουν , πηγαινε σε ενα πανοραμικο να αγναντεψεις την θαλασσα, βαλε μια κωμωδια στην τηλεοραση,αμα εχεις χρηματα πηγαινε να δεις βιρτινες και φαντασου τον εαυτο σου μεσα σε αυτα τα ρουχα ( οχι να αγορασεις να δεις)... κανε κατι μη σφιγεσαι. ολα ειναι στο μυαλο μας και περνανε , φασεις ανεξηγητες ειναι. Click για ανάπτυξη... οσο ημουν πατρα , δεν ποναγα ψυχικα. Ενταξει ποναγα οσον αφορα την σχολη επειδη ενιωθα οτι οντως δεν κανω αυτο που ηθελα να κανω εξ'αρχης. Αλλα γενικα σε αλλα θεματα , δεν ποναγα. Ηταν μεγαλη πολη ,εβγαινα με τους φιλους μου, πηγαινα στο λιμανι και εβλεπα τις βαρκες , στο παρκο κλπ κλπ απλα εχει να κανει με την περιοχη atm και δεν μπορω να ξεφυγω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 19-07-22 15:10 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: οσο ημουν πατρα , δεν ποναγα ψυχικα. Ενταξει ποναγα οσον αφορα την σχολη επειδη ενιωθα οτι οντως δεν κανω αυτο που ηθελα να κανω εξ'αρχης. Αλλα γενικα σε αλλα θεματα , δεν ποναγα. Ηταν μεγαλη πολη ,εβγαινα με τους φιλους μου, πηγαινα στο λιμανι και εβλεπα τις βαρκες , στο παρκο κλπ κλπ απλα εχει να κανει με την περιοχη atm και δεν μπορω να ξεφυγω Click για ανάπτυξη... Κοιτα το περιβαλον εχει μεγαλη σημασια , αλλα δεν ξερω πως μπορεις να ξεφυγεις. ειναι γεγονος οτι η ενασχοληση βοηθαει πολυ ...και τωρα δεν την εχεις. τωρα με συγνωρεις που θα το πω αλλα αν αυτο που εχεις σε κρατα σε αγωνια ολη μερα πρεπει να πας σε ενα νευρολογο να σου δωσει χαπια σεροτονινης( ορμονη ηρεμιας). ειναι κατι σαν ασπιρινες του εγκεφαλου..μη εξαρτησιογονα ή μιση αμερικη τα παιρνει monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:12 Η monaxiko brizolaki: #29 19-07-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα το περιβαλον εχει μεγαλη σημασια , αλλα δεν ξερω πως μπορεις να ξεφυγεις. ειναι γεγονος οτι η ενασχοληση βοηθαει πολυ ...και τωρα δεν την εχεις. τωρα με συγνωρεις που θα το πω αλλα αν αυτο που εχεις σε κρατα σε αγωνια ολη μερα πρεπει να πας σε ενα νευρολογο να σου δωσει χαπια σεροτονινης( ορμονη ηρεμιας). ειναι κατι σαν ασπιρινες του εγκεφαλου..μη εξαρτησιογονα ή μιση αμερικη τα παιρνει Click για ανάπτυξη... τα λεει ωραια εδω ο Σπυρακος. παω σε ψυχολογο αδιοοοο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 19-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα λεει ωραια εδω ο Σπυρακος. παω σε ψυχολογο αδιοοοο Click για ανάπτυξη... ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Η monaxiko brizolaki: #31 19-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης Click για ανάπτυξη... Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 19-07-22 15:27 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα Click για ανάπτυξη... Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Η monaxiko brizolaki: #33 19-07-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. Click για ανάπτυξη... τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 19-07-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις Click για ανάπτυξη... καλα για μπουφλες ειναι αλλα ας σταμητησουμε εδω την κουβεντα γιατι ειμαστε εκτος θεματος και θα μας κοψουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:12 Ο Citylights: #35 19-07-22 17:12 καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:24 Η Mammy Nun: #36 19-07-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εννοείς δεν δήλωσες τίποτα; Ούτε αυτή τη σχολή στα Ιωάννινα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #37 19-07-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... ναι το χαρακιρι ειναι παναρχαια ενδειξη τιμης και διαμαρτυρίας ( αλλα στην ιαπωνια ομως) εδω στο μηχανογραφικο δεν βοηθα. εδω βοηθα ποσα δοντια θα βγαλεις απο την κεραμεως γιατι εχει και πολλα. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:52 Ο Citylights: #38 19-07-22 19:52 χαχα δεν ξέρω γιατί σας τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. η Λάρισα είναι 2η επιλογή ούτε εκεί το βλέπω.. άστο εντάξει μην "εγκλωβιστώ" σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #39 19-07-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: χαχα δεν ξέρω γιατί σαν τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. άστο εντάξει μην εγκλωβιστώ σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα χωρια που εχουν χτισει και την ελλαδα και γεναιο ειναι το πανεπιστημιο τους . τωρα απο την αλλη ακρη η σαμος δεν ειναι κατσικοχωρι ειναι διεθνους ρισπεκτ και δυνατη σχολη. ολες του αιγαιο ειναι πολυ καλες Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:05 Ο Citylights: #40 19-07-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα Click για ανάπτυξη... κοίτα...θα μπορούσε να βγω και αρμεχτής ή τυροκόμος αν δεν περνάω τα μαθήματα πληροφορικής σωστά? Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 mariel79 Aggel0sss kost28 spap2124 EFAKIT Χρήστος2006 Giannis_19 Guhahg5837 teo752 GV221 Joji panaman BillyTheKid Sherlockina Than003 SlimShady George.S featherfuck Gxatzis Pigeon emilyfan85 Τρελας123 PanosBat Nocommingback Φραπεδοφιλόσοφος oups Citylights eukleidhs1821 augustine angies azula Eleftheria2 Lathy Unboxholics george777 Fara Ευτυχια Αδαμοπουλου Marple sophiaa alpha.kappa PanMoonlight Mammy Nun Nala constansn margik Scandal Pharmacist01 nicole1982 Nikoletaant GeorgePap2003 Kitkat2000 Meow paulkin94 Μικρή πεταλούδα Mariap. indig0 VFD59 KingPoul rempelos42 Dr. Gl. Luminous Billas Vasaki tsiobieman ougka pougka το κοριτσι του μαη Idontknoww Alexecon1991 katerinavld Giii Chris9 calliope kiyoshi Ryuzaki korlef ladybookworm Φινεύς Billys 13 Nickt23 Xristinaqui Kostakis45 EleniStella charmander Exp54 V@Per vasilis123321 Eri0611 Nikoleta_Giann marakiloveee Vickyoustgl angeloskar Ksenia. Ksenia77 Johanna Mark bruh_234 alexd99 Don25 anakiriak@yahoo snowy nickd6776 indecisive JasonPap roud dim6 Nickymtss nimbus katia.m Chrisa spring day srg96 Dreamer_SW Viedo Specon kallikd Αναστασία197 Kokro Alin22 Πα.Κ valantis21 ggl jimis2001 Ody24 Maynard Stergios endosporia DeWiN Nefpav angel27_ Philologist ioanna06 χημεια4λαιφ Jessie Jose13 Εριφύλη BilLaKows xraxra Miranda32 SDAN Rene2004 ΘανάσοςG4 panagiotis23 Ξανθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: say sike rn δεν αντιλεγω καθολου, ωραια σχολη το μαθηματικο , αλλα κατ'εμε μονο αν σε ενδιαφερουν καθαρα τα μαθηματικα και οχι τιποτε αλλο... (( αν δηλαδη εχεις μεγαλη τρελα με αυτα , αν θα μπορουσα να το θεσω σωστα Click για ανάπτυξη... αν η μηχανικη υπολογιστων σε ψηνει περισσοτερο then y not ?
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 14:52 Η monaxiko brizolaki: #23 19-07-22 14:52 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ο πονος της ψυχης δεν γιατρευαται με ενα μηχαγραφικο 4% το οποιο εν προκειμενου θα ειναι και επιτυχες διοτι το ceid ειναι και μαγαζι welcome εκτος των αλλων. ο πονος γιατρεύεται απο καλους ανθρωπους και απο την φυση. Click για ανάπτυξη... ΠΟΝΑΩ ΓΙΑΑΑΝΝΝ , ΑΣΕ ΜΕΕΕ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: αν η μηχανικη υπολογιστων σε ψηνει περισσοτερο then y not ? Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με παααρα πολυ περισσοτερο. απλα εκανα βλακεια με το μηχανογραφικο μου το 2020 και περυσι ημουν μια κοτα. Παντα αυτο ηθελα :// unlucky Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 14:55 Η Pak έγραψε: #24 19-07-22 14:55 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πιστεψε με παααρα πολυ περισσοτερο. απλα εκανα βλακεια με το μηχανογραφικο μου το 2020 και περυσι ημουν μια κοτα. Παντα αυτο ηθελα :// unlucky Click για ανάπτυξη... Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Καλή τύχη! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 14:56 Η monaxiko brizolaki: #25 19-07-22 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Καλή τύχη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ !!! Καλη τυχη και σε σενα καθως και στα υπολοιπα παιδια Μακαρι να πανε ολα καλα :// ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 14:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 19-07-22 14:59 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: ΠΟΝΑΩ ΓΙΑΑΑΝΝΝ , ΑΣΕ ΜΕΕΕ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2022 Πιστεψε με παααρα πολυ περισσοτερο. απλα εκανα βλακεια με το μηχανογραφικο μου το 2020 και περυσι ημουν μια κοτα. Παντα αυτο ηθελα :// unlucky Click για ανάπτυξη... εγω να σε αφησω.... αλλα κανε κατι. πηγαινε το απογευμα σε μια παιδικη χαρα να δεις παιδακια να παιζουν , πηγαινε σε ενα πανοραμικο να αγναντεψεις την θαλασσα, βαλε μια κωμωδια στην τηλεοραση,αμα εχεις χρηματα πηγαινε να δεις βιρτινες και φαντασου τον εαυτο σου μεσα σε αυτα τα ρουχα ( οχι να αγορασεις να δεις)... κανε κατι μη σφιγεσαι. ολα ειναι στο μυαλο μας και περνανε , φασεις ανεξηγητες ειναι. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:02 Η monaxiko brizolaki: #27 19-07-22 15:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εγω να σε αφησω.... αλλα κανε κατι. πηγαινε το απογευμα σε μια παιδικη χαρα να δεις παιδακια να παιζουν , πηγαινε σε ενα πανοραμικο να αγναντεψεις την θαλασσα, βαλε μια κωμωδια στην τηλεοραση,αμα εχεις χρηματα πηγαινε να δεις βιρτινες και φαντασου τον εαυτο σου μεσα σε αυτα τα ρουχα ( οχι να αγορασεις να δεις)... κανε κατι μη σφιγεσαι. ολα ειναι στο μυαλο μας και περνανε , φασεις ανεξηγητες ειναι. Click για ανάπτυξη... οσο ημουν πατρα , δεν ποναγα ψυχικα. Ενταξει ποναγα οσον αφορα την σχολη επειδη ενιωθα οτι οντως δεν κανω αυτο που ηθελα να κανω εξ'αρχης. Αλλα γενικα σε αλλα θεματα , δεν ποναγα. Ηταν μεγαλη πολη ,εβγαινα με τους φιλους μου, πηγαινα στο λιμανι και εβλεπα τις βαρκες , στο παρκο κλπ κλπ απλα εχει να κανει με την περιοχη atm και δεν μπορω να ξεφυγω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 19-07-22 15:10 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: οσο ημουν πατρα , δεν ποναγα ψυχικα. Ενταξει ποναγα οσον αφορα την σχολη επειδη ενιωθα οτι οντως δεν κανω αυτο που ηθελα να κανω εξ'αρχης. Αλλα γενικα σε αλλα θεματα , δεν ποναγα. Ηταν μεγαλη πολη ,εβγαινα με τους φιλους μου, πηγαινα στο λιμανι και εβλεπα τις βαρκες , στο παρκο κλπ κλπ απλα εχει να κανει με την περιοχη atm και δεν μπορω να ξεφυγω Click για ανάπτυξη... Κοιτα το περιβαλον εχει μεγαλη σημασια , αλλα δεν ξερω πως μπορεις να ξεφυγεις. ειναι γεγονος οτι η ενασχοληση βοηθαει πολυ ...και τωρα δεν την εχεις. τωρα με συγνωρεις που θα το πω αλλα αν αυτο που εχεις σε κρατα σε αγωνια ολη μερα πρεπει να πας σε ενα νευρολογο να σου δωσει χαπια σεροτονινης( ορμονη ηρεμιας). ειναι κατι σαν ασπιρινες του εγκεφαλου..μη εξαρτησιογονα ή μιση αμερικη τα παιρνει monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:12 Η monaxiko brizolaki: #29 19-07-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα το περιβαλον εχει μεγαλη σημασια , αλλα δεν ξερω πως μπορεις να ξεφυγεις. ειναι γεγονος οτι η ενασχοληση βοηθαει πολυ ...και τωρα δεν την εχεις. τωρα με συγνωρεις που θα το πω αλλα αν αυτο που εχεις σε κρατα σε αγωνια ολη μερα πρεπει να πας σε ενα νευρολογο να σου δωσει χαπια σεροτονινης( ορμονη ηρεμιας). ειναι κατι σαν ασπιρινες του εγκεφαλου..μη εξαρτησιογονα ή μιση αμερικη τα παιρνει Click για ανάπτυξη... τα λεει ωραια εδω ο Σπυρακος. παω σε ψυχολογο αδιοοοο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 19-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα λεει ωραια εδω ο Σπυρακος. παω σε ψυχολογο αδιοοοο Click για ανάπτυξη... ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Η monaxiko brizolaki: #31 19-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης Click για ανάπτυξη... Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 19-07-22 15:27 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα Click για ανάπτυξη... Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Η monaxiko brizolaki: #33 19-07-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. Click για ανάπτυξη... τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 19-07-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις Click για ανάπτυξη... καλα για μπουφλες ειναι αλλα ας σταμητησουμε εδω την κουβεντα γιατι ειμαστε εκτος θεματος και θα μας κοψουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:12 Ο Citylights: #35 19-07-22 17:12 καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:24 Η Mammy Nun: #36 19-07-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εννοείς δεν δήλωσες τίποτα; Ούτε αυτή τη σχολή στα Ιωάννινα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #37 19-07-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... ναι το χαρακιρι ειναι παναρχαια ενδειξη τιμης και διαμαρτυρίας ( αλλα στην ιαπωνια ομως) εδω στο μηχανογραφικο δεν βοηθα. εδω βοηθα ποσα δοντια θα βγαλεις απο την κεραμεως γιατι εχει και πολλα. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:52 Ο Citylights: #38 19-07-22 19:52 χαχα δεν ξέρω γιατί σας τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. η Λάρισα είναι 2η επιλογή ούτε εκεί το βλέπω.. άστο εντάξει μην "εγκλωβιστώ" σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #39 19-07-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: χαχα δεν ξέρω γιατί σαν τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. άστο εντάξει μην εγκλωβιστώ σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα χωρια που εχουν χτισει και την ελλαδα και γεναιο ειναι το πανεπιστημιο τους . τωρα απο την αλλη ακρη η σαμος δεν ειναι κατσικοχωρι ειναι διεθνους ρισπεκτ και δυνατη σχολη. ολες του αιγαιο ειναι πολυ καλες Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:05 Ο Citylights: #40 19-07-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα Click για ανάπτυξη... κοίτα...θα μπορούσε να βγω και αρμεχτής ή τυροκόμος αν δεν περνάω τα μαθήματα πληροφορικής σωστά? Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 mariel79 Aggel0sss kost28 spap2124 EFAKIT Χρήστος2006 Giannis_19 Guhahg5837 teo752 GV221 Joji panaman BillyTheKid Sherlockina Than003 SlimShady George.S featherfuck Gxatzis Pigeon emilyfan85 Τρελας123 PanosBat Nocommingback Φραπεδοφιλόσοφος oups Citylights eukleidhs1821 augustine angies azula Eleftheria2 Lathy Unboxholics george777 Fara Ευτυχια Αδαμοπουλου Marple sophiaa alpha.kappa PanMoonlight Mammy Nun Nala constansn margik Scandal Pharmacist01 nicole1982 Nikoletaant GeorgePap2003 Kitkat2000 Meow paulkin94 Μικρή πεταλούδα Mariap. indig0 VFD59 KingPoul rempelos42 Dr. Gl. Luminous Billas Vasaki tsiobieman ougka pougka το κοριτσι του μαη Idontknoww Alexecon1991 katerinavld Giii Chris9 calliope kiyoshi Ryuzaki korlef ladybookworm Φινεύς Billys 13 Nickt23 Xristinaqui Kostakis45 EleniStella charmander Exp54 V@Per vasilis123321 Eri0611 Nikoleta_Giann marakiloveee Vickyoustgl angeloskar Ksenia. Ksenia77 Johanna Mark bruh_234 alexd99 Don25 anakiriak@yahoo snowy nickd6776 indecisive JasonPap roud dim6 Nickymtss nimbus katia.m Chrisa spring day srg96 Dreamer_SW Viedo Specon kallikd Αναστασία197 Kokro Alin22 Πα.Κ valantis21 ggl jimis2001 Ody24 Maynard Stergios endosporia DeWiN Nefpav angel27_ Philologist ioanna06 χημεια4λαιφ Jessie Jose13 Εριφύλη BilLaKows xraxra Miranda32 SDAN Rene2004 ΘανάσοςG4 panagiotis23 Ξανθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ο πονος της ψυχης δεν γιατρευαται με ενα μηχαγραφικο 4% το οποιο εν προκειμενου θα ειναι και επιτυχες διοτι το ceid ειναι και μαγαζι welcome εκτος των αλλων. ο πονος γιατρεύεται απο καλους ανθρωπους και απο την φυση. Click για ανάπτυξη... ΠΟΝΑΩ ΓΙΑΑΑΝΝΝ , ΑΣΕ ΜΕΕΕ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: αν η μηχανικη υπολογιστων σε ψηνει περισσοτερο then y not ? Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με παααρα πολυ περισσοτερο. απλα εκανα βλακεια με το μηχανογραφικο μου το 2020 και περυσι ημουν μια κοτα. Παντα αυτο ηθελα :// unlucky
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 14:55 Η Pak έγραψε: #24 19-07-22 14:55 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πιστεψε με παααρα πολυ περισσοτερο. απλα εκανα βλακεια με το μηχανογραφικο μου το 2020 και περυσι ημουν μια κοτα. Παντα αυτο ηθελα :// unlucky Click για ανάπτυξη... Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Καλή τύχη! monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 14:56 Η monaxiko brizolaki: #25 19-07-22 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Καλή τύχη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ !!! Καλη τυχη και σε σενα καθως και στα υπολοιπα παιδια Μακαρι να πανε ολα καλα :// ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 14:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 19-07-22 14:59 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: ΠΟΝΑΩ ΓΙΑΑΑΝΝΝ , ΑΣΕ ΜΕΕΕ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2022 Πιστεψε με παααρα πολυ περισσοτερο. απλα εκανα βλακεια με το μηχανογραφικο μου το 2020 και περυσι ημουν μια κοτα. Παντα αυτο ηθελα :// unlucky Click για ανάπτυξη... εγω να σε αφησω.... αλλα κανε κατι. πηγαινε το απογευμα σε μια παιδικη χαρα να δεις παιδακια να παιζουν , πηγαινε σε ενα πανοραμικο να αγναντεψεις την θαλασσα, βαλε μια κωμωδια στην τηλεοραση,αμα εχεις χρηματα πηγαινε να δεις βιρτινες και φαντασου τον εαυτο σου μεσα σε αυτα τα ρουχα ( οχι να αγορασεις να δεις)... κανε κατι μη σφιγεσαι. ολα ειναι στο μυαλο μας και περνανε , φασεις ανεξηγητες ειναι. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:02 Η monaxiko brizolaki: #27 19-07-22 15:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εγω να σε αφησω.... αλλα κανε κατι. πηγαινε το απογευμα σε μια παιδικη χαρα να δεις παιδακια να παιζουν , πηγαινε σε ενα πανοραμικο να αγναντεψεις την θαλασσα, βαλε μια κωμωδια στην τηλεοραση,αμα εχεις χρηματα πηγαινε να δεις βιρτινες και φαντασου τον εαυτο σου μεσα σε αυτα τα ρουχα ( οχι να αγορασεις να δεις)... κανε κατι μη σφιγεσαι. ολα ειναι στο μυαλο μας και περνανε , φασεις ανεξηγητες ειναι. Click για ανάπτυξη... οσο ημουν πατρα , δεν ποναγα ψυχικα. Ενταξει ποναγα οσον αφορα την σχολη επειδη ενιωθα οτι οντως δεν κανω αυτο που ηθελα να κανω εξ'αρχης. Αλλα γενικα σε αλλα θεματα , δεν ποναγα. Ηταν μεγαλη πολη ,εβγαινα με τους φιλους μου, πηγαινα στο λιμανι και εβλεπα τις βαρκες , στο παρκο κλπ κλπ απλα εχει να κανει με την περιοχη atm και δεν μπορω να ξεφυγω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 19-07-22 15:10 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: οσο ημουν πατρα , δεν ποναγα ψυχικα. Ενταξει ποναγα οσον αφορα την σχολη επειδη ενιωθα οτι οντως δεν κανω αυτο που ηθελα να κανω εξ'αρχης. Αλλα γενικα σε αλλα θεματα , δεν ποναγα. Ηταν μεγαλη πολη ,εβγαινα με τους φιλους μου, πηγαινα στο λιμανι και εβλεπα τις βαρκες , στο παρκο κλπ κλπ απλα εχει να κανει με την περιοχη atm και δεν μπορω να ξεφυγω Click για ανάπτυξη... Κοιτα το περιβαλον εχει μεγαλη σημασια , αλλα δεν ξερω πως μπορεις να ξεφυγεις. ειναι γεγονος οτι η ενασχοληση βοηθαει πολυ ...και τωρα δεν την εχεις. τωρα με συγνωρεις που θα το πω αλλα αν αυτο που εχεις σε κρατα σε αγωνια ολη μερα πρεπει να πας σε ενα νευρολογο να σου δωσει χαπια σεροτονινης( ορμονη ηρεμιας). ειναι κατι σαν ασπιρινες του εγκεφαλου..μη εξαρτησιογονα ή μιση αμερικη τα παιρνει monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:12 Η monaxiko brizolaki: #29 19-07-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα το περιβαλον εχει μεγαλη σημασια , αλλα δεν ξερω πως μπορεις να ξεφυγεις. ειναι γεγονος οτι η ενασχοληση βοηθαει πολυ ...και τωρα δεν την εχεις. τωρα με συγνωρεις που θα το πω αλλα αν αυτο που εχεις σε κρατα σε αγωνια ολη μερα πρεπει να πας σε ενα νευρολογο να σου δωσει χαπια σεροτονινης( ορμονη ηρεμιας). ειναι κατι σαν ασπιρινες του εγκεφαλου..μη εξαρτησιογονα ή μιση αμερικη τα παιρνει Click για ανάπτυξη... τα λεει ωραια εδω ο Σπυρακος. παω σε ψυχολογο αδιοοοο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 19-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα λεει ωραια εδω ο Σπυρακος. παω σε ψυχολογο αδιοοοο Click για ανάπτυξη... ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Η monaxiko brizolaki: #31 19-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης Click για ανάπτυξη... Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 19-07-22 15:27 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα Click για ανάπτυξη... Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Η monaxiko brizolaki: #33 19-07-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. Click για ανάπτυξη... τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 19-07-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις Click για ανάπτυξη... καλα για μπουφλες ειναι αλλα ας σταμητησουμε εδω την κουβεντα γιατι ειμαστε εκτος θεματος και θα μας κοψουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:12 Ο Citylights: #35 19-07-22 17:12 καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:24 Η Mammy Nun: #36 19-07-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εννοείς δεν δήλωσες τίποτα; Ούτε αυτή τη σχολή στα Ιωάννινα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #37 19-07-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... ναι το χαρακιρι ειναι παναρχαια ενδειξη τιμης και διαμαρτυρίας ( αλλα στην ιαπωνια ομως) εδω στο μηχανογραφικο δεν βοηθα. εδω βοηθα ποσα δοντια θα βγαλεις απο την κεραμεως γιατι εχει και πολλα. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:52 Ο Citylights: #38 19-07-22 19:52 χαχα δεν ξέρω γιατί σας τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. η Λάρισα είναι 2η επιλογή ούτε εκεί το βλέπω.. άστο εντάξει μην "εγκλωβιστώ" σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #39 19-07-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: χαχα δεν ξέρω γιατί σαν τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. άστο εντάξει μην εγκλωβιστώ σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα χωρια που εχουν χτισει και την ελλαδα και γεναιο ειναι το πανεπιστημιο τους . τωρα απο την αλλη ακρη η σαμος δεν ειναι κατσικοχωρι ειναι διεθνους ρισπεκτ και δυνατη σχολη. ολες του αιγαιο ειναι πολυ καλες Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:05 Ο Citylights: #40 19-07-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα Click για ανάπτυξη... κοίτα...θα μπορούσε να βγω και αρμεχτής ή τυροκόμος αν δεν περνάω τα μαθήματα πληροφορικής σωστά? Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 mariel79 Aggel0sss kost28 spap2124 EFAKIT Χρήστος2006 Giannis_19 Guhahg5837 teo752 GV221 Joji panaman BillyTheKid Sherlockina Than003 SlimShady George.S featherfuck Gxatzis Pigeon emilyfan85 Τρελας123 PanosBat Nocommingback Φραπεδοφιλόσοφος oups Citylights eukleidhs1821 augustine angies azula Eleftheria2 Lathy Unboxholics george777 Fara Ευτυχια Αδαμοπουλου Marple sophiaa alpha.kappa PanMoonlight Mammy Nun Nala constansn margik Scandal Pharmacist01 nicole1982 Nikoletaant GeorgePap2003 Kitkat2000 Meow paulkin94 Μικρή πεταλούδα Mariap. indig0 VFD59 KingPoul rempelos42 Dr. Gl. Luminous Billas Vasaki tsiobieman ougka pougka το κοριτσι του μαη Idontknoww Alexecon1991 katerinavld Giii Chris9 calliope kiyoshi Ryuzaki korlef ladybookworm Φινεύς Billys 13 Nickt23 Xristinaqui Kostakis45 EleniStella charmander Exp54 V@Per vasilis123321 Eri0611 Nikoleta_Giann marakiloveee Vickyoustgl angeloskar Ksenia. Ksenia77 Johanna Mark bruh_234 alexd99 Don25 anakiriak@yahoo snowy nickd6776 indecisive JasonPap roud dim6 Nickymtss nimbus katia.m Chrisa spring day srg96 Dreamer_SW Viedo Specon kallikd Αναστασία197 Kokro Alin22 Πα.Κ valantis21 ggl jimis2001 Ody24 Maynard Stergios endosporia DeWiN Nefpav angel27_ Philologist ioanna06 χημεια4λαιφ Jessie Jose13 Εριφύλη BilLaKows xraxra Miranda32 SDAN Rene2004 ΘανάσοςG4 panagiotis23 Ξανθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Πιστεψε με παααρα πολυ περισσοτερο. απλα εκανα βλακεια με το μηχανογραφικο μου το 2020 και περυσι ημουν μια κοτα. Παντα αυτο ηθελα :// unlucky Click για ανάπτυξη... Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Καλή τύχη!
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 14:56 Η monaxiko brizolaki: #25 19-07-22 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Καλή τύχη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ !!! Καλη τυχη και σε σενα καθως και στα υπολοιπα παιδια Μακαρι να πανε ολα καλα :// ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 14:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 19-07-22 14:59 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: ΠΟΝΑΩ ΓΙΑΑΑΝΝΝ , ΑΣΕ ΜΕΕΕ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2022 Πιστεψε με παααρα πολυ περισσοτερο. απλα εκανα βλακεια με το μηχανογραφικο μου το 2020 και περυσι ημουν μια κοτα. Παντα αυτο ηθελα :// unlucky Click για ανάπτυξη... εγω να σε αφησω.... αλλα κανε κατι. πηγαινε το απογευμα σε μια παιδικη χαρα να δεις παιδακια να παιζουν , πηγαινε σε ενα πανοραμικο να αγναντεψεις την θαλασσα, βαλε μια κωμωδια στην τηλεοραση,αμα εχεις χρηματα πηγαινε να δεις βιρτινες και φαντασου τον εαυτο σου μεσα σε αυτα τα ρουχα ( οχι να αγορασεις να δεις)... κανε κατι μη σφιγεσαι. ολα ειναι στο μυαλο μας και περνανε , φασεις ανεξηγητες ειναι. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:02 Η monaxiko brizolaki: #27 19-07-22 15:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εγω να σε αφησω.... αλλα κανε κατι. πηγαινε το απογευμα σε μια παιδικη χαρα να δεις παιδακια να παιζουν , πηγαινε σε ενα πανοραμικο να αγναντεψεις την θαλασσα, βαλε μια κωμωδια στην τηλεοραση,αμα εχεις χρηματα πηγαινε να δεις βιρτινες και φαντασου τον εαυτο σου μεσα σε αυτα τα ρουχα ( οχι να αγορασεις να δεις)... κανε κατι μη σφιγεσαι. ολα ειναι στο μυαλο μας και περνανε , φασεις ανεξηγητες ειναι. Click για ανάπτυξη... οσο ημουν πατρα , δεν ποναγα ψυχικα. Ενταξει ποναγα οσον αφορα την σχολη επειδη ενιωθα οτι οντως δεν κανω αυτο που ηθελα να κανω εξ'αρχης. Αλλα γενικα σε αλλα θεματα , δεν ποναγα. Ηταν μεγαλη πολη ,εβγαινα με τους φιλους μου, πηγαινα στο λιμανι και εβλεπα τις βαρκες , στο παρκο κλπ κλπ απλα εχει να κανει με την περιοχη atm και δεν μπορω να ξεφυγω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 19-07-22 15:10 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: οσο ημουν πατρα , δεν ποναγα ψυχικα. Ενταξει ποναγα οσον αφορα την σχολη επειδη ενιωθα οτι οντως δεν κανω αυτο που ηθελα να κανω εξ'αρχης. Αλλα γενικα σε αλλα θεματα , δεν ποναγα. Ηταν μεγαλη πολη ,εβγαινα με τους φιλους μου, πηγαινα στο λιμανι και εβλεπα τις βαρκες , στο παρκο κλπ κλπ απλα εχει να κανει με την περιοχη atm και δεν μπορω να ξεφυγω Click για ανάπτυξη... Κοιτα το περιβαλον εχει μεγαλη σημασια , αλλα δεν ξερω πως μπορεις να ξεφυγεις. ειναι γεγονος οτι η ενασχοληση βοηθαει πολυ ...και τωρα δεν την εχεις. τωρα με συγνωρεις που θα το πω αλλα αν αυτο που εχεις σε κρατα σε αγωνια ολη μερα πρεπει να πας σε ενα νευρολογο να σου δωσει χαπια σεροτονινης( ορμονη ηρεμιας). ειναι κατι σαν ασπιρινες του εγκεφαλου..μη εξαρτησιογονα ή μιση αμερικη τα παιρνει monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:12 Η monaxiko brizolaki: #29 19-07-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα το περιβαλον εχει μεγαλη σημασια , αλλα δεν ξερω πως μπορεις να ξεφυγεις. ειναι γεγονος οτι η ενασχοληση βοηθαει πολυ ...και τωρα δεν την εχεις. τωρα με συγνωρεις που θα το πω αλλα αν αυτο που εχεις σε κρατα σε αγωνια ολη μερα πρεπει να πας σε ενα νευρολογο να σου δωσει χαπια σεροτονινης( ορμονη ηρεμιας). ειναι κατι σαν ασπιρινες του εγκεφαλου..μη εξαρτησιογονα ή μιση αμερικη τα παιρνει Click για ανάπτυξη... τα λεει ωραια εδω ο Σπυρακος. παω σε ψυχολογο αδιοοοο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 19-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα λεει ωραια εδω ο Σπυρακος. παω σε ψυχολογο αδιοοοο Click για ανάπτυξη... ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Η monaxiko brizolaki: #31 19-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης Click για ανάπτυξη... Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 19-07-22 15:27 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα Click για ανάπτυξη... Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Η monaxiko brizolaki: #33 19-07-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. Click για ανάπτυξη... τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 19-07-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις Click για ανάπτυξη... καλα για μπουφλες ειναι αλλα ας σταμητησουμε εδω την κουβεντα γιατι ειμαστε εκτος θεματος και θα μας κοψουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:12 Ο Citylights: #35 19-07-22 17:12 καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:24 Η Mammy Nun: #36 19-07-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εννοείς δεν δήλωσες τίποτα; Ούτε αυτή τη σχολή στα Ιωάννινα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #37 19-07-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... ναι το χαρακιρι ειναι παναρχαια ενδειξη τιμης και διαμαρτυρίας ( αλλα στην ιαπωνια ομως) εδω στο μηχανογραφικο δεν βοηθα. εδω βοηθα ποσα δοντια θα βγαλεις απο την κεραμεως γιατι εχει και πολλα. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:52 Ο Citylights: #38 19-07-22 19:52 χαχα δεν ξέρω γιατί σας τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. η Λάρισα είναι 2η επιλογή ούτε εκεί το βλέπω.. άστο εντάξει μην "εγκλωβιστώ" σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #39 19-07-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: χαχα δεν ξέρω γιατί σαν τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. άστο εντάξει μην εγκλωβιστώ σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα χωρια που εχουν χτισει και την ελλαδα και γεναιο ειναι το πανεπιστημιο τους . τωρα απο την αλλη ακρη η σαμος δεν ειναι κατσικοχωρι ειναι διεθνους ρισπεκτ και δυνατη σχολη. ολες του αιγαιο ειναι πολυ καλες Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:05 Ο Citylights: #40 19-07-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα Click για ανάπτυξη... κοίτα...θα μπορούσε να βγω και αρμεχτής ή τυροκόμος αν δεν περνάω τα μαθήματα πληροφορικής σωστά? Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 mariel79 Aggel0sss kost28 spap2124 EFAKIT Χρήστος2006 Giannis_19 Guhahg5837 teo752 GV221 Joji panaman BillyTheKid Sherlockina Than003 SlimShady George.S featherfuck Gxatzis Pigeon emilyfan85 Τρελας123 PanosBat Nocommingback Φραπεδοφιλόσοφος oups Citylights eukleidhs1821 augustine angies azula Eleftheria2 Lathy Unboxholics george777 Fara Ευτυχια Αδαμοπουλου Marple sophiaa alpha.kappa PanMoonlight Mammy Nun Nala constansn margik Scandal Pharmacist01 nicole1982 Nikoletaant GeorgePap2003 Kitkat2000 Meow paulkin94 Μικρή πεταλούδα Mariap. indig0 VFD59 KingPoul rempelos42 Dr. Gl. Luminous Billas Vasaki tsiobieman ougka pougka το κοριτσι του μαη Idontknoww Alexecon1991 katerinavld Giii Chris9 calliope kiyoshi Ryuzaki korlef ladybookworm Φινεύς Billys 13 Nickt23 Xristinaqui Kostakis45 EleniStella charmander Exp54 V@Per vasilis123321 Eri0611 Nikoleta_Giann marakiloveee Vickyoustgl angeloskar Ksenia. Ksenia77 Johanna Mark bruh_234 alexd99 Don25 anakiriak@yahoo snowy nickd6776 indecisive JasonPap roud dim6 Nickymtss nimbus katia.m Chrisa spring day srg96 Dreamer_SW Viedo Specon kallikd Αναστασία197 Kokro Alin22 Πα.Κ valantis21 ggl jimis2001 Ody24 Maynard Stergios endosporia DeWiN Nefpav angel27_ Philologist ioanna06 χημεια4λαιφ Jessie Jose13 Εριφύλη BilLaKows xraxra Miranda32 SDAN Rene2004 ΘανάσοςG4 panagiotis23 Ξανθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Καλή τύχη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ !!! Καλη τυχη και σε σενα καθως και στα υπολοιπα παιδια Μακαρι να πανε ολα καλα ://
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 14:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 19-07-22 14:59 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: ΠΟΝΑΩ ΓΙΑΑΑΝΝΝ , ΑΣΕ ΜΕΕΕ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2022 Πιστεψε με παααρα πολυ περισσοτερο. απλα εκανα βλακεια με το μηχανογραφικο μου το 2020 και περυσι ημουν μια κοτα. Παντα αυτο ηθελα :// unlucky Click για ανάπτυξη... εγω να σε αφησω.... αλλα κανε κατι. πηγαινε το απογευμα σε μια παιδικη χαρα να δεις παιδακια να παιζουν , πηγαινε σε ενα πανοραμικο να αγναντεψεις την θαλασσα, βαλε μια κωμωδια στην τηλεοραση,αμα εχεις χρηματα πηγαινε να δεις βιρτινες και φαντασου τον εαυτο σου μεσα σε αυτα τα ρουχα ( οχι να αγορασεις να δεις)... κανε κατι μη σφιγεσαι. ολα ειναι στο μυαλο μας και περνανε , φασεις ανεξηγητες ειναι. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:02 Η monaxiko brizolaki: #27 19-07-22 15:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εγω να σε αφησω.... αλλα κανε κατι. πηγαινε το απογευμα σε μια παιδικη χαρα να δεις παιδακια να παιζουν , πηγαινε σε ενα πανοραμικο να αγναντεψεις την θαλασσα, βαλε μια κωμωδια στην τηλεοραση,αμα εχεις χρηματα πηγαινε να δεις βιρτινες και φαντασου τον εαυτο σου μεσα σε αυτα τα ρουχα ( οχι να αγορασεις να δεις)... κανε κατι μη σφιγεσαι. ολα ειναι στο μυαλο μας και περνανε , φασεις ανεξηγητες ειναι. Click για ανάπτυξη... οσο ημουν πατρα , δεν ποναγα ψυχικα. Ενταξει ποναγα οσον αφορα την σχολη επειδη ενιωθα οτι οντως δεν κανω αυτο που ηθελα να κανω εξ'αρχης. Αλλα γενικα σε αλλα θεματα , δεν ποναγα. Ηταν μεγαλη πολη ,εβγαινα με τους φιλους μου, πηγαινα στο λιμανι και εβλεπα τις βαρκες , στο παρκο κλπ κλπ απλα εχει να κανει με την περιοχη atm και δεν μπορω να ξεφυγω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 19-07-22 15:10 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: οσο ημουν πατρα , δεν ποναγα ψυχικα. Ενταξει ποναγα οσον αφορα την σχολη επειδη ενιωθα οτι οντως δεν κανω αυτο που ηθελα να κανω εξ'αρχης. Αλλα γενικα σε αλλα θεματα , δεν ποναγα. Ηταν μεγαλη πολη ,εβγαινα με τους φιλους μου, πηγαινα στο λιμανι και εβλεπα τις βαρκες , στο παρκο κλπ κλπ απλα εχει να κανει με την περιοχη atm και δεν μπορω να ξεφυγω Click για ανάπτυξη... Κοιτα το περιβαλον εχει μεγαλη σημασια , αλλα δεν ξερω πως μπορεις να ξεφυγεις. ειναι γεγονος οτι η ενασχοληση βοηθαει πολυ ...και τωρα δεν την εχεις. τωρα με συγνωρεις που θα το πω αλλα αν αυτο που εχεις σε κρατα σε αγωνια ολη μερα πρεπει να πας σε ενα νευρολογο να σου δωσει χαπια σεροτονινης( ορμονη ηρεμιας). ειναι κατι σαν ασπιρινες του εγκεφαλου..μη εξαρτησιογονα ή μιση αμερικη τα παιρνει monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:12 Η monaxiko brizolaki: #29 19-07-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα το περιβαλον εχει μεγαλη σημασια , αλλα δεν ξερω πως μπορεις να ξεφυγεις. ειναι γεγονος οτι η ενασχοληση βοηθαει πολυ ...και τωρα δεν την εχεις. τωρα με συγνωρεις που θα το πω αλλα αν αυτο που εχεις σε κρατα σε αγωνια ολη μερα πρεπει να πας σε ενα νευρολογο να σου δωσει χαπια σεροτονινης( ορμονη ηρεμιας). ειναι κατι σαν ασπιρινες του εγκεφαλου..μη εξαρτησιογονα ή μιση αμερικη τα παιρνει Click για ανάπτυξη... τα λεει ωραια εδω ο Σπυρακος. παω σε ψυχολογο αδιοοοο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 19-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα λεει ωραια εδω ο Σπυρακος. παω σε ψυχολογο αδιοοοο Click για ανάπτυξη... ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Η monaxiko brizolaki: #31 19-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης Click για ανάπτυξη... Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 19-07-22 15:27 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα Click για ανάπτυξη... Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Η monaxiko brizolaki: #33 19-07-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. Click για ανάπτυξη... τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 19-07-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις Click για ανάπτυξη... καλα για μπουφλες ειναι αλλα ας σταμητησουμε εδω την κουβεντα γιατι ειμαστε εκτος θεματος και θα μας κοψουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:12 Ο Citylights: #35 19-07-22 17:12 καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:24 Η Mammy Nun: #36 19-07-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εννοείς δεν δήλωσες τίποτα; Ούτε αυτή τη σχολή στα Ιωάννινα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #37 19-07-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... ναι το χαρακιρι ειναι παναρχαια ενδειξη τιμης και διαμαρτυρίας ( αλλα στην ιαπωνια ομως) εδω στο μηχανογραφικο δεν βοηθα. εδω βοηθα ποσα δοντια θα βγαλεις απο την κεραμεως γιατι εχει και πολλα. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:52 Ο Citylights: #38 19-07-22 19:52 χαχα δεν ξέρω γιατί σας τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. η Λάρισα είναι 2η επιλογή ούτε εκεί το βλέπω.. άστο εντάξει μην "εγκλωβιστώ" σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #39 19-07-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: χαχα δεν ξέρω γιατί σαν τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. άστο εντάξει μην εγκλωβιστώ σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα χωρια που εχουν χτισει και την ελλαδα και γεναιο ειναι το πανεπιστημιο τους . τωρα απο την αλλη ακρη η σαμος δεν ειναι κατσικοχωρι ειναι διεθνους ρισπεκτ και δυνατη σχολη. ολες του αιγαιο ειναι πολυ καλες Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:05 Ο Citylights: #40 19-07-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα Click για ανάπτυξη... κοίτα...θα μπορούσε να βγω και αρμεχτής ή τυροκόμος αν δεν περνάω τα μαθήματα πληροφορικής σωστά? Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 mariel79 Aggel0sss kost28 spap2124 EFAKIT Χρήστος2006 Giannis_19 Guhahg5837 teo752 GV221 Joji panaman BillyTheKid Sherlockina Than003 SlimShady George.S featherfuck Gxatzis Pigeon emilyfan85 Τρελας123 PanosBat Nocommingback Φραπεδοφιλόσοφος oups Citylights eukleidhs1821 augustine angies azula Eleftheria2 Lathy Unboxholics george777 Fara Ευτυχια Αδαμοπουλου Marple sophiaa alpha.kappa PanMoonlight Mammy Nun Nala constansn margik Scandal Pharmacist01 nicole1982 Nikoletaant GeorgePap2003 Kitkat2000 Meow paulkin94 Μικρή πεταλούδα Mariap. indig0 VFD59 KingPoul rempelos42 Dr. Gl. Luminous Billas Vasaki tsiobieman ougka pougka το κοριτσι του μαη Idontknoww Alexecon1991 katerinavld Giii Chris9 calliope kiyoshi Ryuzaki korlef ladybookworm Φινεύς Billys 13 Nickt23 Xristinaqui Kostakis45 EleniStella charmander Exp54 V@Per vasilis123321 Eri0611 Nikoleta_Giann marakiloveee Vickyoustgl angeloskar Ksenia. Ksenia77 Johanna Mark bruh_234 alexd99 Don25 anakiriak@yahoo snowy nickd6776 indecisive JasonPap roud dim6 Nickymtss nimbus katia.m Chrisa spring day srg96 Dreamer_SW Viedo Specon kallikd Αναστασία197 Kokro Alin22 Πα.Κ valantis21 ggl jimis2001 Ody24 Maynard Stergios endosporia DeWiN Nefpav angel27_ Philologist ioanna06 χημεια4λαιφ Jessie Jose13 Εριφύλη BilLaKows xraxra Miranda32 SDAN Rene2004 ΘανάσοςG4 panagiotis23 Ξανθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: ΠΟΝΑΩ ΓΙΑΑΑΝΝΝ , ΑΣΕ ΜΕΕΕ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2022 Πιστεψε με παααρα πολυ περισσοτερο. απλα εκανα βλακεια με το μηχανογραφικο μου το 2020 και περυσι ημουν μια κοτα. Παντα αυτο ηθελα :// unlucky Click για ανάπτυξη... εγω να σε αφησω.... αλλα κανε κατι. πηγαινε το απογευμα σε μια παιδικη χαρα να δεις παιδακια να παιζουν , πηγαινε σε ενα πανοραμικο να αγναντεψεις την θαλασσα, βαλε μια κωμωδια στην τηλεοραση,αμα εχεις χρηματα πηγαινε να δεις βιρτινες και φαντασου τον εαυτο σου μεσα σε αυτα τα ρουχα ( οχι να αγορασεις να δεις)... κανε κατι μη σφιγεσαι. ολα ειναι στο μυαλο μας και περνανε , φασεις ανεξηγητες ειναι.
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:02 Η monaxiko brizolaki: #27 19-07-22 15:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εγω να σε αφησω.... αλλα κανε κατι. πηγαινε το απογευμα σε μια παιδικη χαρα να δεις παιδακια να παιζουν , πηγαινε σε ενα πανοραμικο να αγναντεψεις την θαλασσα, βαλε μια κωμωδια στην τηλεοραση,αμα εχεις χρηματα πηγαινε να δεις βιρτινες και φαντασου τον εαυτο σου μεσα σε αυτα τα ρουχα ( οχι να αγορασεις να δεις)... κανε κατι μη σφιγεσαι. ολα ειναι στο μυαλο μας και περνανε , φασεις ανεξηγητες ειναι. Click για ανάπτυξη... οσο ημουν πατρα , δεν ποναγα ψυχικα. Ενταξει ποναγα οσον αφορα την σχολη επειδη ενιωθα οτι οντως δεν κανω αυτο που ηθελα να κανω εξ'αρχης. Αλλα γενικα σε αλλα θεματα , δεν ποναγα. Ηταν μεγαλη πολη ,εβγαινα με τους φιλους μου, πηγαινα στο λιμανι και εβλεπα τις βαρκες , στο παρκο κλπ κλπ απλα εχει να κανει με την περιοχη atm και δεν μπορω να ξεφυγω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 19-07-22 15:10 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: οσο ημουν πατρα , δεν ποναγα ψυχικα. Ενταξει ποναγα οσον αφορα την σχολη επειδη ενιωθα οτι οντως δεν κανω αυτο που ηθελα να κανω εξ'αρχης. Αλλα γενικα σε αλλα θεματα , δεν ποναγα. Ηταν μεγαλη πολη ,εβγαινα με τους φιλους μου, πηγαινα στο λιμανι και εβλεπα τις βαρκες , στο παρκο κλπ κλπ απλα εχει να κανει με την περιοχη atm και δεν μπορω να ξεφυγω Click για ανάπτυξη... Κοιτα το περιβαλον εχει μεγαλη σημασια , αλλα δεν ξερω πως μπορεις να ξεφυγεις. ειναι γεγονος οτι η ενασχοληση βοηθαει πολυ ...και τωρα δεν την εχεις. τωρα με συγνωρεις που θα το πω αλλα αν αυτο που εχεις σε κρατα σε αγωνια ολη μερα πρεπει να πας σε ενα νευρολογο να σου δωσει χαπια σεροτονινης( ορμονη ηρεμιας). ειναι κατι σαν ασπιρινες του εγκεφαλου..μη εξαρτησιογονα ή μιση αμερικη τα παιρνει monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:12 Η monaxiko brizolaki: #29 19-07-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα το περιβαλον εχει μεγαλη σημασια , αλλα δεν ξερω πως μπορεις να ξεφυγεις. ειναι γεγονος οτι η ενασχοληση βοηθαει πολυ ...και τωρα δεν την εχεις. τωρα με συγνωρεις που θα το πω αλλα αν αυτο που εχεις σε κρατα σε αγωνια ολη μερα πρεπει να πας σε ενα νευρολογο να σου δωσει χαπια σεροτονινης( ορμονη ηρεμιας). ειναι κατι σαν ασπιρινες του εγκεφαλου..μη εξαρτησιογονα ή μιση αμερικη τα παιρνει Click για ανάπτυξη... τα λεει ωραια εδω ο Σπυρακος. παω σε ψυχολογο αδιοοοο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 19-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα λεει ωραια εδω ο Σπυρακος. παω σε ψυχολογο αδιοοοο Click για ανάπτυξη... ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Η monaxiko brizolaki: #31 19-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης Click για ανάπτυξη... Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 19-07-22 15:27 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα Click για ανάπτυξη... Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Η monaxiko brizolaki: #33 19-07-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. Click για ανάπτυξη... τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 19-07-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις Click για ανάπτυξη... καλα για μπουφλες ειναι αλλα ας σταμητησουμε εδω την κουβεντα γιατι ειμαστε εκτος θεματος και θα μας κοψουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:12 Ο Citylights: #35 19-07-22 17:12 καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:24 Η Mammy Nun: #36 19-07-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εννοείς δεν δήλωσες τίποτα; Ούτε αυτή τη σχολή στα Ιωάννινα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #37 19-07-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... ναι το χαρακιρι ειναι παναρχαια ενδειξη τιμης και διαμαρτυρίας ( αλλα στην ιαπωνια ομως) εδω στο μηχανογραφικο δεν βοηθα. εδω βοηθα ποσα δοντια θα βγαλεις απο την κεραμεως γιατι εχει και πολλα. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:52 Ο Citylights: #38 19-07-22 19:52 χαχα δεν ξέρω γιατί σας τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. η Λάρισα είναι 2η επιλογή ούτε εκεί το βλέπω.. άστο εντάξει μην "εγκλωβιστώ" σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #39 19-07-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: χαχα δεν ξέρω γιατί σαν τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. άστο εντάξει μην εγκλωβιστώ σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα χωρια που εχουν χτισει και την ελλαδα και γεναιο ειναι το πανεπιστημιο τους . τωρα απο την αλλη ακρη η σαμος δεν ειναι κατσικοχωρι ειναι διεθνους ρισπεκτ και δυνατη σχολη. ολες του αιγαιο ειναι πολυ καλες Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:05 Ο Citylights: #40 19-07-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα Click για ανάπτυξη... κοίτα...θα μπορούσε να βγω και αρμεχτής ή τυροκόμος αν δεν περνάω τα μαθήματα πληροφορικής σωστά? Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 mariel79 Aggel0sss kost28 spap2124 EFAKIT Χρήστος2006 Giannis_19 Guhahg5837 teo752 GV221 Joji panaman BillyTheKid Sherlockina Than003 SlimShady George.S featherfuck Gxatzis Pigeon emilyfan85 Τρελας123 PanosBat Nocommingback Φραπεδοφιλόσοφος oups Citylights eukleidhs1821 augustine angies azula Eleftheria2 Lathy Unboxholics george777 Fara Ευτυχια Αδαμοπουλου Marple sophiaa alpha.kappa PanMoonlight Mammy Nun Nala constansn margik Scandal Pharmacist01 nicole1982 Nikoletaant GeorgePap2003 Kitkat2000 Meow paulkin94 Μικρή πεταλούδα Mariap. indig0 VFD59 KingPoul rempelos42 Dr. Gl. Luminous Billas Vasaki tsiobieman ougka pougka το κοριτσι του μαη Idontknoww Alexecon1991 katerinavld Giii Chris9 calliope kiyoshi Ryuzaki korlef ladybookworm Φινεύς Billys 13 Nickt23 Xristinaqui Kostakis45 EleniStella charmander Exp54 V@Per vasilis123321 Eri0611 Nikoleta_Giann marakiloveee Vickyoustgl angeloskar Ksenia. Ksenia77 Johanna Mark bruh_234 alexd99 Don25 anakiriak@yahoo snowy nickd6776 indecisive JasonPap roud dim6 Nickymtss nimbus katia.m Chrisa spring day srg96 Dreamer_SW Viedo Specon kallikd Αναστασία197 Kokro Alin22 Πα.Κ valantis21 ggl jimis2001 Ody24 Maynard Stergios endosporia DeWiN Nefpav angel27_ Philologist ioanna06 χημεια4λαιφ Jessie Jose13 Εριφύλη BilLaKows xraxra Miranda32 SDAN Rene2004 ΘανάσοςG4 panagiotis23 Ξανθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εγω να σε αφησω.... αλλα κανε κατι. πηγαινε το απογευμα σε μια παιδικη χαρα να δεις παιδακια να παιζουν , πηγαινε σε ενα πανοραμικο να αγναντεψεις την θαλασσα, βαλε μια κωμωδια στην τηλεοραση,αμα εχεις χρηματα πηγαινε να δεις βιρτινες και φαντασου τον εαυτο σου μεσα σε αυτα τα ρουχα ( οχι να αγορασεις να δεις)... κανε κατι μη σφιγεσαι. ολα ειναι στο μυαλο μας και περνανε , φασεις ανεξηγητες ειναι. Click για ανάπτυξη... οσο ημουν πατρα , δεν ποναγα ψυχικα. Ενταξει ποναγα οσον αφορα την σχολη επειδη ενιωθα οτι οντως δεν κανω αυτο που ηθελα να κανω εξ'αρχης. Αλλα γενικα σε αλλα θεματα , δεν ποναγα. Ηταν μεγαλη πολη ,εβγαινα με τους φιλους μου, πηγαινα στο λιμανι και εβλεπα τις βαρκες , στο παρκο κλπ κλπ απλα εχει να κανει με την περιοχη atm και δεν μπορω να ξεφυγω
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 19-07-22 15:10 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: οσο ημουν πατρα , δεν ποναγα ψυχικα. Ενταξει ποναγα οσον αφορα την σχολη επειδη ενιωθα οτι οντως δεν κανω αυτο που ηθελα να κανω εξ'αρχης. Αλλα γενικα σε αλλα θεματα , δεν ποναγα. Ηταν μεγαλη πολη ,εβγαινα με τους φιλους μου, πηγαινα στο λιμανι και εβλεπα τις βαρκες , στο παρκο κλπ κλπ απλα εχει να κανει με την περιοχη atm και δεν μπορω να ξεφυγω Click για ανάπτυξη... Κοιτα το περιβαλον εχει μεγαλη σημασια , αλλα δεν ξερω πως μπορεις να ξεφυγεις. ειναι γεγονος οτι η ενασχοληση βοηθαει πολυ ...και τωρα δεν την εχεις. τωρα με συγνωρεις που θα το πω αλλα αν αυτο που εχεις σε κρατα σε αγωνια ολη μερα πρεπει να πας σε ενα νευρολογο να σου δωσει χαπια σεροτονινης( ορμονη ηρεμιας). ειναι κατι σαν ασπιρινες του εγκεφαλου..μη εξαρτησιογονα ή μιση αμερικη τα παιρνει monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:12 Η monaxiko brizolaki: #29 19-07-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα το περιβαλον εχει μεγαλη σημασια , αλλα δεν ξερω πως μπορεις να ξεφυγεις. ειναι γεγονος οτι η ενασχοληση βοηθαει πολυ ...και τωρα δεν την εχεις. τωρα με συγνωρεις που θα το πω αλλα αν αυτο που εχεις σε κρατα σε αγωνια ολη μερα πρεπει να πας σε ενα νευρολογο να σου δωσει χαπια σεροτονινης( ορμονη ηρεμιας). ειναι κατι σαν ασπιρινες του εγκεφαλου..μη εξαρτησιογονα ή μιση αμερικη τα παιρνει Click για ανάπτυξη... τα λεει ωραια εδω ο Σπυρακος. παω σε ψυχολογο αδιοοοο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 19-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα λεει ωραια εδω ο Σπυρακος. παω σε ψυχολογο αδιοοοο Click για ανάπτυξη... ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Η monaxiko brizolaki: #31 19-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης Click για ανάπτυξη... Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 19-07-22 15:27 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα Click για ανάπτυξη... Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Η monaxiko brizolaki: #33 19-07-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. Click για ανάπτυξη... τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 19-07-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις Click για ανάπτυξη... καλα για μπουφλες ειναι αλλα ας σταμητησουμε εδω την κουβεντα γιατι ειμαστε εκτος θεματος και θα μας κοψουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:12 Ο Citylights: #35 19-07-22 17:12 καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:24 Η Mammy Nun: #36 19-07-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εννοείς δεν δήλωσες τίποτα; Ούτε αυτή τη σχολή στα Ιωάννινα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #37 19-07-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... ναι το χαρακιρι ειναι παναρχαια ενδειξη τιμης και διαμαρτυρίας ( αλλα στην ιαπωνια ομως) εδω στο μηχανογραφικο δεν βοηθα. εδω βοηθα ποσα δοντια θα βγαλεις απο την κεραμεως γιατι εχει και πολλα. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:52 Ο Citylights: #38 19-07-22 19:52 χαχα δεν ξέρω γιατί σας τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. η Λάρισα είναι 2η επιλογή ούτε εκεί το βλέπω.. άστο εντάξει μην "εγκλωβιστώ" σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #39 19-07-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: χαχα δεν ξέρω γιατί σαν τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. άστο εντάξει μην εγκλωβιστώ σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα χωρια που εχουν χτισει και την ελλαδα και γεναιο ειναι το πανεπιστημιο τους . τωρα απο την αλλη ακρη η σαμος δεν ειναι κατσικοχωρι ειναι διεθνους ρισπεκτ και δυνατη σχολη. ολες του αιγαιο ειναι πολυ καλες Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:05 Ο Citylights: #40 19-07-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα Click για ανάπτυξη... κοίτα...θα μπορούσε να βγω και αρμεχτής ή τυροκόμος αν δεν περνάω τα μαθήματα πληροφορικής σωστά? Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 mariel79 Aggel0sss kost28 spap2124 EFAKIT Χρήστος2006 Giannis_19 Guhahg5837 teo752 GV221 Joji panaman BillyTheKid Sherlockina Than003 SlimShady George.S featherfuck Gxatzis Pigeon emilyfan85 Τρελας123 PanosBat Nocommingback Φραπεδοφιλόσοφος oups Citylights eukleidhs1821 augustine angies azula Eleftheria2 Lathy Unboxholics george777 Fara Ευτυχια Αδαμοπουλου Marple sophiaa alpha.kappa PanMoonlight Mammy Nun Nala constansn margik Scandal Pharmacist01 nicole1982 Nikoletaant GeorgePap2003 Kitkat2000 Meow paulkin94 Μικρή πεταλούδα Mariap. indig0 VFD59 KingPoul rempelos42 Dr. Gl. Luminous Billas Vasaki tsiobieman ougka pougka το κοριτσι του μαη Idontknoww Alexecon1991 katerinavld Giii Chris9 calliope kiyoshi Ryuzaki korlef ladybookworm Φινεύς Billys 13 Nickt23 Xristinaqui Kostakis45 EleniStella charmander Exp54 V@Per vasilis123321 Eri0611 Nikoleta_Giann marakiloveee Vickyoustgl angeloskar Ksenia. Ksenia77 Johanna Mark bruh_234 alexd99 Don25 anakiriak@yahoo snowy nickd6776 indecisive JasonPap roud dim6 Nickymtss nimbus katia.m Chrisa spring day srg96 Dreamer_SW Viedo Specon kallikd Αναστασία197 Kokro Alin22 Πα.Κ valantis21 ggl jimis2001 Ody24 Maynard Stergios endosporia DeWiN Nefpav angel27_ Philologist ioanna06 χημεια4λαιφ Jessie Jose13 Εριφύλη BilLaKows xraxra Miranda32 SDAN Rene2004 ΘανάσοςG4 panagiotis23 Ξανθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: οσο ημουν πατρα , δεν ποναγα ψυχικα. Ενταξει ποναγα οσον αφορα την σχολη επειδη ενιωθα οτι οντως δεν κανω αυτο που ηθελα να κανω εξ'αρχης. Αλλα γενικα σε αλλα θεματα , δεν ποναγα. Ηταν μεγαλη πολη ,εβγαινα με τους φιλους μου, πηγαινα στο λιμανι και εβλεπα τις βαρκες , στο παρκο κλπ κλπ απλα εχει να κανει με την περιοχη atm και δεν μπορω να ξεφυγω Click για ανάπτυξη... Κοιτα το περιβαλον εχει μεγαλη σημασια , αλλα δεν ξερω πως μπορεις να ξεφυγεις. ειναι γεγονος οτι η ενασχοληση βοηθαει πολυ ...και τωρα δεν την εχεις. τωρα με συγνωρεις που θα το πω αλλα αν αυτο που εχεις σε κρατα σε αγωνια ολη μερα πρεπει να πας σε ενα νευρολογο να σου δωσει χαπια σεροτονινης( ορμονη ηρεμιας). ειναι κατι σαν ασπιρινες του εγκεφαλου..μη εξαρτησιογονα ή μιση αμερικη τα παιρνει
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:12 Η monaxiko brizolaki: #29 19-07-22 15:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα το περιβαλον εχει μεγαλη σημασια , αλλα δεν ξερω πως μπορεις να ξεφυγεις. ειναι γεγονος οτι η ενασχοληση βοηθαει πολυ ...και τωρα δεν την εχεις. τωρα με συγνωρεις που θα το πω αλλα αν αυτο που εχεις σε κρατα σε αγωνια ολη μερα πρεπει να πας σε ενα νευρολογο να σου δωσει χαπια σεροτονινης( ορμονη ηρεμιας). ειναι κατι σαν ασπιρινες του εγκεφαλου..μη εξαρτησιογονα ή μιση αμερικη τα παιρνει Click για ανάπτυξη... τα λεει ωραια εδω ο Σπυρακος. παω σε ψυχολογο αδιοοοο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 19-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα λεει ωραια εδω ο Σπυρακος. παω σε ψυχολογο αδιοοοο Click για ανάπτυξη... ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Η monaxiko brizolaki: #31 19-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης Click για ανάπτυξη... Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 19-07-22 15:27 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα Click για ανάπτυξη... Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Η monaxiko brizolaki: #33 19-07-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. Click για ανάπτυξη... τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 19-07-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις Click για ανάπτυξη... καλα για μπουφλες ειναι αλλα ας σταμητησουμε εδω την κουβεντα γιατι ειμαστε εκτος θεματος και θα μας κοψουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:12 Ο Citylights: #35 19-07-22 17:12 καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:24 Η Mammy Nun: #36 19-07-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εννοείς δεν δήλωσες τίποτα; Ούτε αυτή τη σχολή στα Ιωάννινα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #37 19-07-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... ναι το χαρακιρι ειναι παναρχαια ενδειξη τιμης και διαμαρτυρίας ( αλλα στην ιαπωνια ομως) εδω στο μηχανογραφικο δεν βοηθα. εδω βοηθα ποσα δοντια θα βγαλεις απο την κεραμεως γιατι εχει και πολλα. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:52 Ο Citylights: #38 19-07-22 19:52 χαχα δεν ξέρω γιατί σας τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. η Λάρισα είναι 2η επιλογή ούτε εκεί το βλέπω.. άστο εντάξει μην "εγκλωβιστώ" σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #39 19-07-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: χαχα δεν ξέρω γιατί σαν τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. άστο εντάξει μην εγκλωβιστώ σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα χωρια που εχουν χτισει και την ελλαδα και γεναιο ειναι το πανεπιστημιο τους . τωρα απο την αλλη ακρη η σαμος δεν ειναι κατσικοχωρι ειναι διεθνους ρισπεκτ και δυνατη σχολη. ολες του αιγαιο ειναι πολυ καλες Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:05 Ο Citylights: #40 19-07-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα Click για ανάπτυξη... κοίτα...θα μπορούσε να βγω και αρμεχτής ή τυροκόμος αν δεν περνάω τα μαθήματα πληροφορικής σωστά? Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 mariel79 Aggel0sss kost28 spap2124 EFAKIT Χρήστος2006 Giannis_19 Guhahg5837 teo752 GV221 Joji panaman BillyTheKid Sherlockina Than003 SlimShady George.S featherfuck Gxatzis Pigeon emilyfan85 Τρελας123 PanosBat Nocommingback Φραπεδοφιλόσοφος oups Citylights eukleidhs1821 augustine angies azula Eleftheria2 Lathy Unboxholics george777 Fara Ευτυχια Αδαμοπουλου Marple sophiaa alpha.kappa PanMoonlight Mammy Nun Nala constansn margik Scandal Pharmacist01 nicole1982 Nikoletaant GeorgePap2003 Kitkat2000 Meow paulkin94 Μικρή πεταλούδα Mariap. indig0 VFD59 KingPoul rempelos42 Dr. Gl. Luminous Billas Vasaki tsiobieman ougka pougka το κοριτσι του μαη Idontknoww Alexecon1991 katerinavld Giii Chris9 calliope kiyoshi Ryuzaki korlef ladybookworm Φινεύς Billys 13 Nickt23 Xristinaqui Kostakis45 EleniStella charmander Exp54 V@Per vasilis123321 Eri0611 Nikoleta_Giann marakiloveee Vickyoustgl angeloskar Ksenia. Ksenia77 Johanna Mark bruh_234 alexd99 Don25 anakiriak@yahoo snowy nickd6776 indecisive JasonPap roud dim6 Nickymtss nimbus katia.m Chrisa spring day srg96 Dreamer_SW Viedo Specon kallikd Αναστασία197 Kokro Alin22 Πα.Κ valantis21 ggl jimis2001 Ody24 Maynard Stergios endosporia DeWiN Nefpav angel27_ Philologist ioanna06 χημεια4λαιφ Jessie Jose13 Εριφύλη BilLaKows xraxra Miranda32 SDAN Rene2004 ΘανάσοςG4 panagiotis23 Ξανθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα το περιβαλον εχει μεγαλη σημασια , αλλα δεν ξερω πως μπορεις να ξεφυγεις. ειναι γεγονος οτι η ενασχοληση βοηθαει πολυ ...και τωρα δεν την εχεις. τωρα με συγνωρεις που θα το πω αλλα αν αυτο που εχεις σε κρατα σε αγωνια ολη μερα πρεπει να πας σε ενα νευρολογο να σου δωσει χαπια σεροτονινης( ορμονη ηρεμιας). ειναι κατι σαν ασπιρινες του εγκεφαλου..μη εξαρτησιογονα ή μιση αμερικη τα παιρνει Click για ανάπτυξη... τα λεει ωραια εδω ο Σπυρακος. παω σε ψυχολογο αδιοοοο
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #30 19-07-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα λεει ωραια εδω ο Σπυρακος. παω σε ψυχολογο αδιοοοο Click για ανάπτυξη... ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Η monaxiko brizolaki: #31 19-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης Click για ανάπτυξη... Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 19-07-22 15:27 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα Click για ανάπτυξη... Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Η monaxiko brizolaki: #33 19-07-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. Click για ανάπτυξη... τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 19-07-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις Click για ανάπτυξη... καλα για μπουφλες ειναι αλλα ας σταμητησουμε εδω την κουβεντα γιατι ειμαστε εκτος θεματος και θα μας κοψουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:12 Ο Citylights: #35 19-07-22 17:12 καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:24 Η Mammy Nun: #36 19-07-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εννοείς δεν δήλωσες τίποτα; Ούτε αυτή τη σχολή στα Ιωάννινα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #37 19-07-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... ναι το χαρακιρι ειναι παναρχαια ενδειξη τιμης και διαμαρτυρίας ( αλλα στην ιαπωνια ομως) εδω στο μηχανογραφικο δεν βοηθα. εδω βοηθα ποσα δοντια θα βγαλεις απο την κεραμεως γιατι εχει και πολλα. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:52 Ο Citylights: #38 19-07-22 19:52 χαχα δεν ξέρω γιατί σας τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. η Λάρισα είναι 2η επιλογή ούτε εκεί το βλέπω.. άστο εντάξει μην "εγκλωβιστώ" σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #39 19-07-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: χαχα δεν ξέρω γιατί σαν τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. άστο εντάξει μην εγκλωβιστώ σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα χωρια που εχουν χτισει και την ελλαδα και γεναιο ειναι το πανεπιστημιο τους . τωρα απο την αλλη ακρη η σαμος δεν ειναι κατσικοχωρι ειναι διεθνους ρισπεκτ και δυνατη σχολη. ολες του αιγαιο ειναι πολυ καλες Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:05 Ο Citylights: #40 19-07-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα Click για ανάπτυξη... κοίτα...θα μπορούσε να βγω και αρμεχτής ή τυροκόμος αν δεν περνάω τα μαθήματα πληροφορικής σωστά? Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 mariel79 Aggel0sss kost28 spap2124 EFAKIT Χρήστος2006 Giannis_19 Guhahg5837 teo752 GV221 Joji panaman BillyTheKid Sherlockina Than003 SlimShady George.S featherfuck Gxatzis Pigeon emilyfan85 Τρελας123 PanosBat Nocommingback Φραπεδοφιλόσοφος oups Citylights eukleidhs1821 augustine angies azula Eleftheria2 Lathy Unboxholics george777 Fara Ευτυχια Αδαμοπουλου Marple sophiaa alpha.kappa PanMoonlight Mammy Nun Nala constansn margik Scandal Pharmacist01 nicole1982 Nikoletaant GeorgePap2003 Kitkat2000 Meow paulkin94 Μικρή πεταλούδα Mariap. indig0 VFD59 KingPoul rempelos42 Dr. Gl. Luminous Billas Vasaki tsiobieman ougka pougka το κοριτσι του μαη Idontknoww Alexecon1991 katerinavld Giii Chris9 calliope kiyoshi Ryuzaki korlef ladybookworm Φινεύς Billys 13 Nickt23 Xristinaqui Kostakis45 EleniStella charmander Exp54 V@Per vasilis123321 Eri0611 Nikoleta_Giann marakiloveee Vickyoustgl angeloskar Ksenia. Ksenia77 Johanna Mark bruh_234 alexd99 Don25 anakiriak@yahoo snowy nickd6776 indecisive JasonPap roud dim6 Nickymtss nimbus katia.m Chrisa spring day srg96 Dreamer_SW Viedo Specon kallikd Αναστασία197 Kokro Alin22 Πα.Κ valantis21 ggl jimis2001 Ody24 Maynard Stergios endosporia DeWiN Nefpav angel27_ Philologist ioanna06 χημεια4λαιφ Jessie Jose13 Εριφύλη BilLaKows xraxra Miranda32 SDAN Rene2004 ΘανάσοςG4 panagiotis23 Ξανθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα λεει ωραια εδω ο Σπυρακος. παω σε ψυχολογο αδιοοοο Click για ανάπτυξη... ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:21 Η monaxiko brizolaki: #31 19-07-22 15:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης Click για ανάπτυξη... Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 19-07-22 15:27 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα Click για ανάπτυξη... Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Η monaxiko brizolaki: #33 19-07-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. Click για ανάπτυξη... τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 19-07-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις Click για ανάπτυξη... καλα για μπουφλες ειναι αλλα ας σταμητησουμε εδω την κουβεντα γιατι ειμαστε εκτος θεματος και θα μας κοψουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:12 Ο Citylights: #35 19-07-22 17:12 καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:24 Η Mammy Nun: #36 19-07-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εννοείς δεν δήλωσες τίποτα; Ούτε αυτή τη σχολή στα Ιωάννινα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #37 19-07-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... ναι το χαρακιρι ειναι παναρχαια ενδειξη τιμης και διαμαρτυρίας ( αλλα στην ιαπωνια ομως) εδω στο μηχανογραφικο δεν βοηθα. εδω βοηθα ποσα δοντια θα βγαλεις απο την κεραμεως γιατι εχει και πολλα. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:52 Ο Citylights: #38 19-07-22 19:52 χαχα δεν ξέρω γιατί σας τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. η Λάρισα είναι 2η επιλογή ούτε εκεί το βλέπω.. άστο εντάξει μην "εγκλωβιστώ" σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #39 19-07-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: χαχα δεν ξέρω γιατί σαν τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. άστο εντάξει μην εγκλωβιστώ σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα χωρια που εχουν χτισει και την ελλαδα και γεναιο ειναι το πανεπιστημιο τους . τωρα απο την αλλη ακρη η σαμος δεν ειναι κατσικοχωρι ειναι διεθνους ρισπεκτ και δυνατη σχολη. ολες του αιγαιο ειναι πολυ καλες Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:05 Ο Citylights: #40 19-07-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα Click για ανάπτυξη... κοίτα...θα μπορούσε να βγω και αρμεχτής ή τυροκόμος αν δεν περνάω τα μαθήματα πληροφορικής σωστά? Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 mariel79 Aggel0sss kost28 spap2124 EFAKIT Χρήστος2006 Giannis_19 Guhahg5837 teo752 GV221 Joji panaman BillyTheKid Sherlockina Than003 SlimShady George.S featherfuck Gxatzis Pigeon emilyfan85 Τρελας123 PanosBat Nocommingback Φραπεδοφιλόσοφος oups Citylights eukleidhs1821 augustine angies azula Eleftheria2 Lathy Unboxholics george777 Fara Ευτυχια Αδαμοπουλου Marple sophiaa alpha.kappa PanMoonlight Mammy Nun Nala constansn margik Scandal Pharmacist01 nicole1982 Nikoletaant GeorgePap2003 Kitkat2000 Meow paulkin94 Μικρή πεταλούδα Mariap. indig0 VFD59 KingPoul rempelos42 Dr. Gl. Luminous Billas Vasaki tsiobieman ougka pougka το κοριτσι του μαη Idontknoww Alexecon1991 katerinavld Giii Chris9 calliope kiyoshi Ryuzaki korlef ladybookworm Φινεύς Billys 13 Nickt23 Xristinaqui Kostakis45 EleniStella charmander Exp54 V@Per vasilis123321 Eri0611 Nikoleta_Giann marakiloveee Vickyoustgl angeloskar Ksenia. Ksenia77 Johanna Mark bruh_234 alexd99 Don25 anakiriak@yahoo snowy nickd6776 indecisive JasonPap roud dim6 Nickymtss nimbus katia.m Chrisa spring day srg96 Dreamer_SW Viedo Specon kallikd Αναστασία197 Kokro Alin22 Πα.Κ valantis21 ggl jimis2001 Ody24 Maynard Stergios endosporia DeWiN Nefpav angel27_ Philologist ioanna06 χημεια4λαιφ Jessie Jose13 Εριφύλη BilLaKows xraxra Miranda32 SDAN Rene2004 ΘανάσοςG4 panagiotis23 Ξανθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αμα ακου τετοια θα αγριευεις.... τι νομιζεις. ωραια πραματα θα ακους, απλα, ελπιδοφορα πραματα οι ψυχολογοι ειναι βραδεια καυσεως εμεις θελουμε τωρα κατι γρηγορο να στανιαρουμε και μετα μπορουμε να κανουμε παιχνιδι με τους ψυχολογους. δεν ξερω και τι ακους εγω ειναι του λαικου και της κλασσικης Click για ανάπτυξη... Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 19-07-22 15:27 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα Click για ανάπτυξη... Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Η monaxiko brizolaki: #33 19-07-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. Click για ανάπτυξη... τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 19-07-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις Click για ανάπτυξη... καλα για μπουφλες ειναι αλλα ας σταμητησουμε εδω την κουβεντα γιατι ειμαστε εκτος θεματος και θα μας κοψουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:12 Ο Citylights: #35 19-07-22 17:12 καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:24 Η Mammy Nun: #36 19-07-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εννοείς δεν δήλωσες τίποτα; Ούτε αυτή τη σχολή στα Ιωάννινα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #37 19-07-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... ναι το χαρακιρι ειναι παναρχαια ενδειξη τιμης και διαμαρτυρίας ( αλλα στην ιαπωνια ομως) εδω στο μηχανογραφικο δεν βοηθα. εδω βοηθα ποσα δοντια θα βγαλεις απο την κεραμεως γιατι εχει και πολλα. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:52 Ο Citylights: #38 19-07-22 19:52 χαχα δεν ξέρω γιατί σας τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. η Λάρισα είναι 2η επιλογή ούτε εκεί το βλέπω.. άστο εντάξει μην "εγκλωβιστώ" σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #39 19-07-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: χαχα δεν ξέρω γιατί σαν τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. άστο εντάξει μην εγκλωβιστώ σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα χωρια που εχουν χτισει και την ελλαδα και γεναιο ειναι το πανεπιστημιο τους . τωρα απο την αλλη ακρη η σαμος δεν ειναι κατσικοχωρι ειναι διεθνους ρισπεκτ και δυνατη σχολη. ολες του αιγαιο ειναι πολυ καλες Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:05 Ο Citylights: #40 19-07-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα Click για ανάπτυξη... κοίτα...θα μπορούσε να βγω και αρμεχτής ή τυροκόμος αν δεν περνάω τα μαθήματα πληροφορικής σωστά? Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 mariel79 Aggel0sss kost28 spap2124 EFAKIT Χρήστος2006 Giannis_19 Guhahg5837 teo752 GV221 Joji panaman BillyTheKid Sherlockina Than003 SlimShady George.S featherfuck Gxatzis Pigeon emilyfan85 Τρελας123 PanosBat Nocommingback Φραπεδοφιλόσοφος oups Citylights eukleidhs1821 augustine angies azula Eleftheria2 Lathy Unboxholics george777 Fara Ευτυχια Αδαμοπουλου Marple sophiaa alpha.kappa PanMoonlight Mammy Nun Nala constansn margik Scandal Pharmacist01 nicole1982 Nikoletaant GeorgePap2003 Kitkat2000 Meow paulkin94 Μικρή πεταλούδα Mariap. indig0 VFD59 KingPoul rempelos42 Dr. Gl. Luminous Billas Vasaki tsiobieman ougka pougka το κοριτσι του μαη Idontknoww Alexecon1991 katerinavld Giii Chris9 calliope kiyoshi Ryuzaki korlef ladybookworm Φινεύς Billys 13 Nickt23 Xristinaqui Kostakis45 EleniStella charmander Exp54 V@Per vasilis123321 Eri0611 Nikoleta_Giann marakiloveee Vickyoustgl angeloskar Ksenia. Ksenia77 Johanna Mark bruh_234 alexd99 Don25 anakiriak@yahoo snowy nickd6776 indecisive JasonPap roud dim6 Nickymtss nimbus katia.m Chrisa spring day srg96 Dreamer_SW Viedo Specon kallikd Αναστασία197 Kokro Alin22 Πα.Κ valantis21 ggl jimis2001 Ody24 Maynard Stergios endosporia DeWiN Nefpav angel27_ Philologist ioanna06 χημεια4λαιφ Jessie Jose13 Εριφύλη BilLaKows xraxra Miranda32 SDAN Rene2004 ΘανάσοςG4 panagiotis23 Ξανθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Μαλλον φταιει που ακουω μποφιλιου μετα απο τους πολυ παλιους arctic monkeys . Δεν ξερω , εχω προβλημα χαχαχα Click για ανάπτυξη... Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη.
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:28 Η monaxiko brizolaki: #33 19-07-22 15:28 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. Click για ανάπτυξη... τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 19-07-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις Click για ανάπτυξη... καλα για μπουφλες ειναι αλλα ας σταμητησουμε εδω την κουβεντα γιατι ειμαστε εκτος θεματος και θα μας κοψουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:12 Ο Citylights: #35 19-07-22 17:12 καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:24 Η Mammy Nun: #36 19-07-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εννοείς δεν δήλωσες τίποτα; Ούτε αυτή τη σχολή στα Ιωάννινα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #37 19-07-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... ναι το χαρακιρι ειναι παναρχαια ενδειξη τιμης και διαμαρτυρίας ( αλλα στην ιαπωνια ομως) εδω στο μηχανογραφικο δεν βοηθα. εδω βοηθα ποσα δοντια θα βγαλεις απο την κεραμεως γιατι εχει και πολλα. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:52 Ο Citylights: #38 19-07-22 19:52 χαχα δεν ξέρω γιατί σας τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. η Λάρισα είναι 2η επιλογή ούτε εκεί το βλέπω.. άστο εντάξει μην "εγκλωβιστώ" σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #39 19-07-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: χαχα δεν ξέρω γιατί σαν τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. άστο εντάξει μην εγκλωβιστώ σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα χωρια που εχουν χτισει και την ελλαδα και γεναιο ειναι το πανεπιστημιο τους . τωρα απο την αλλη ακρη η σαμος δεν ειναι κατσικοχωρι ειναι διεθνους ρισπεκτ και δυνατη σχολη. ολες του αιγαιο ειναι πολυ καλες Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:05 Ο Citylights: #40 19-07-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα Click για ανάπτυξη... κοίτα...θα μπορούσε να βγω και αρμεχτής ή τυροκόμος αν δεν περνάω τα μαθήματα πληροφορικής σωστά? Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 mariel79 Aggel0sss kost28 spap2124 EFAKIT Χρήστος2006 Giannis_19 Guhahg5837 teo752 GV221 Joji panaman BillyTheKid Sherlockina Than003 SlimShady George.S featherfuck Gxatzis Pigeon emilyfan85 Τρελας123 PanosBat Nocommingback Φραπεδοφιλόσοφος oups Citylights eukleidhs1821 augustine angies azula Eleftheria2 Lathy Unboxholics george777 Fara Ευτυχια Αδαμοπουλου Marple sophiaa alpha.kappa PanMoonlight Mammy Nun Nala constansn margik Scandal Pharmacist01 nicole1982 Nikoletaant GeorgePap2003 Kitkat2000 Meow paulkin94 Μικρή πεταλούδα Mariap. indig0 VFD59 KingPoul rempelos42 Dr. Gl. Luminous Billas Vasaki tsiobieman ougka pougka το κοριτσι του μαη Idontknoww Alexecon1991 katerinavld Giii Chris9 calliope kiyoshi Ryuzaki korlef ladybookworm Φινεύς Billys 13 Nickt23 Xristinaqui Kostakis45 EleniStella charmander Exp54 V@Per vasilis123321 Eri0611 Nikoleta_Giann marakiloveee Vickyoustgl angeloskar Ksenia. Ksenia77 Johanna Mark bruh_234 alexd99 Don25 anakiriak@yahoo snowy nickd6776 indecisive JasonPap roud dim6 Nickymtss nimbus katia.m Chrisa spring day srg96 Dreamer_SW Viedo Specon kallikd Αναστασία197 Kokro Alin22 Πα.Κ valantis21 ggl jimis2001 Ody24 Maynard Stergios endosporia DeWiN Nefpav angel27_ Philologist ioanna06 χημεια4λαιφ Jessie Jose13 Εριφύλη BilLaKows xraxra Miranda32 SDAN Rene2004 ΘανάσοςG4 panagiotis23 Ξανθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Η μποφιλιου ειναι θεα ..τα μαιμουδια που λες δεν τα ξερω, απλα η μποφιλιου ειναι καπως μελαγχολικη. Click για ανάπτυξη... τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 15:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 19-07-22 15:32 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις Click για ανάπτυξη... καλα για μπουφλες ειναι αλλα ας σταμητησουμε εδω την κουβεντα γιατι ειμαστε εκτος θεματος και θα μας κοψουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:12 Ο Citylights: #35 19-07-22 17:12 καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:24 Η Mammy Nun: #36 19-07-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εννοείς δεν δήλωσες τίποτα; Ούτε αυτή τη σχολή στα Ιωάννινα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #37 19-07-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... ναι το χαρακιρι ειναι παναρχαια ενδειξη τιμης και διαμαρτυρίας ( αλλα στην ιαπωνια ομως) εδω στο μηχανογραφικο δεν βοηθα. εδω βοηθα ποσα δοντια θα βγαλεις απο την κεραμεως γιατι εχει και πολλα. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:52 Ο Citylights: #38 19-07-22 19:52 χαχα δεν ξέρω γιατί σας τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. η Λάρισα είναι 2η επιλογή ούτε εκεί το βλέπω.. άστο εντάξει μην "εγκλωβιστώ" σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #39 19-07-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: χαχα δεν ξέρω γιατί σαν τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. άστο εντάξει μην εγκλωβιστώ σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα χωρια που εχουν χτισει και την ελλαδα και γεναιο ειναι το πανεπιστημιο τους . τωρα απο την αλλη ακρη η σαμος δεν ειναι κατσικοχωρι ειναι διεθνους ρισπεκτ και δυνατη σχολη. ολες του αιγαιο ειναι πολυ καλες Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:05 Ο Citylights: #40 19-07-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα Click για ανάπτυξη... κοίτα...θα μπορούσε να βγω και αρμεχτής ή τυροκόμος αν δεν περνάω τα μαθήματα πληροφορικής σωστά? Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 mariel79 Aggel0sss kost28 spap2124 EFAKIT Χρήστος2006 Giannis_19 Guhahg5837 teo752 GV221 Joji panaman BillyTheKid Sherlockina Than003 SlimShady George.S featherfuck Gxatzis Pigeon emilyfan85 Τρελας123 PanosBat Nocommingback Φραπεδοφιλόσοφος oups Citylights eukleidhs1821 augustine angies azula Eleftheria2 Lathy Unboxholics george777 Fara Ευτυχια Αδαμοπουλου Marple sophiaa alpha.kappa PanMoonlight Mammy Nun Nala constansn margik Scandal Pharmacist01 nicole1982 Nikoletaant GeorgePap2003 Kitkat2000 Meow paulkin94 Μικρή πεταλούδα Mariap. indig0 VFD59 KingPoul rempelos42 Dr. Gl. Luminous Billas Vasaki tsiobieman ougka pougka το κοριτσι του μαη Idontknoww Alexecon1991 katerinavld Giii Chris9 calliope kiyoshi Ryuzaki korlef ladybookworm Φινεύς Billys 13 Nickt23 Xristinaqui Kostakis45 EleniStella charmander Exp54 V@Per vasilis123321 Eri0611 Nikoleta_Giann marakiloveee Vickyoustgl angeloskar Ksenia. Ksenia77 Johanna Mark bruh_234 alexd99 Don25 anakiriak@yahoo snowy nickd6776 indecisive JasonPap roud dim6 Nickymtss nimbus katia.m Chrisa spring day srg96 Dreamer_SW Viedo Specon kallikd Αναστασία197 Kokro Alin22 Πα.Κ valantis21 ggl jimis2001 Ody24 Maynard Stergios endosporia DeWiN Nefpav angel27_ Philologist ioanna06 χημεια4λαιφ Jessie Jose13 Εριφύλη BilLaKows xraxra Miranda32 SDAN Rene2004 ΘανάσοςG4 panagiotis23 Ξανθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: τα μαιμουδια δεν τα θυμασαι που η καθε πικραμενη το 2015 περναγε tumblr phase ? αχ αχ.. δεν ξερεις Click για ανάπτυξη... καλα για μπουφλες ειναι αλλα ας σταμητησουμε εδω την κουβεντα γιατι ειμαστε εκτος θεματος και θα μας κοψουν
Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:12 Ο Citylights: #35 19-07-22 17:12 καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:24 Η Mammy Nun: #36 19-07-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εννοείς δεν δήλωσες τίποτα; Ούτε αυτή τη σχολή στα Ιωάννινα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #37 19-07-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... ναι το χαρακιρι ειναι παναρχαια ενδειξη τιμης και διαμαρτυρίας ( αλλα στην ιαπωνια ομως) εδω στο μηχανογραφικο δεν βοηθα. εδω βοηθα ποσα δοντια θα βγαλεις απο την κεραμεως γιατι εχει και πολλα. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:52 Ο Citylights: #38 19-07-22 19:52 χαχα δεν ξέρω γιατί σας τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. η Λάρισα είναι 2η επιλογή ούτε εκεί το βλέπω.. άστο εντάξει μην "εγκλωβιστώ" σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #39 19-07-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: χαχα δεν ξέρω γιατί σαν τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. άστο εντάξει μην εγκλωβιστώ σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα χωρια που εχουν χτισει και την ελλαδα και γεναιο ειναι το πανεπιστημιο τους . τωρα απο την αλλη ακρη η σαμος δεν ειναι κατσικοχωρι ειναι διεθνους ρισπεκτ και δυνατη σχολη. ολες του αιγαιο ειναι πολυ καλες Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:05 Ο Citylights: #40 19-07-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα Click για ανάπτυξη... κοίτα...θα μπορούσε να βγω και αρμεχτής ή τυροκόμος αν δεν περνάω τα μαθήματα πληροφορικής σωστά? Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 mariel79 Aggel0sss kost28 spap2124 EFAKIT Χρήστος2006 Giannis_19 Guhahg5837 teo752 GV221 Joji panaman BillyTheKid Sherlockina Than003 SlimShady George.S featherfuck Gxatzis Pigeon emilyfan85 Τρελας123 PanosBat Nocommingback Φραπεδοφιλόσοφος oups Citylights eukleidhs1821 augustine angies azula Eleftheria2 Lathy Unboxholics george777 Fara Ευτυχια Αδαμοπουλου Marple sophiaa alpha.kappa PanMoonlight Mammy Nun Nala constansn margik Scandal Pharmacist01 nicole1982 Nikoletaant GeorgePap2003 Kitkat2000 Meow paulkin94 Μικρή πεταλούδα Mariap. indig0 VFD59 KingPoul rempelos42 Dr. Gl. Luminous Billas Vasaki tsiobieman ougka pougka το κοριτσι του μαη Idontknoww Alexecon1991 katerinavld Giii Chris9 calliope kiyoshi Ryuzaki korlef ladybookworm Φινεύς Billys 13 Nickt23 Xristinaqui Kostakis45 EleniStella charmander Exp54 V@Per vasilis123321 Eri0611 Nikoleta_Giann marakiloveee Vickyoustgl angeloskar Ksenia. Ksenia77 Johanna Mark bruh_234 alexd99 Don25 anakiriak@yahoo snowy nickd6776 indecisive JasonPap roud dim6 Nickymtss nimbus katia.m Chrisa spring day srg96 Dreamer_SW Viedo Specon kallikd Αναστασία197 Kokro Alin22 Πα.Κ valantis21 ggl jimis2001 Ody24 Maynard Stergios endosporia DeWiN Nefpav angel27_ Philologist ioanna06 χημεια4λαιφ Jessie Jose13 Εριφύλη BilLaKows xraxra Miranda32 SDAN Rene2004 ΘανάσοςG4 panagiotis23 Ξανθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα.
Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 17:24 Η Mammy Nun: #36 19-07-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εννοείς δεν δήλωσες τίποτα; Ούτε αυτή τη σχολή στα Ιωάννινα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #37 19-07-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... ναι το χαρακιρι ειναι παναρχαια ενδειξη τιμης και διαμαρτυρίας ( αλλα στην ιαπωνια ομως) εδω στο μηχανογραφικο δεν βοηθα. εδω βοηθα ποσα δοντια θα βγαλεις απο την κεραμεως γιατι εχει και πολλα. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:52 Ο Citylights: #38 19-07-22 19:52 χαχα δεν ξέρω γιατί σας τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. η Λάρισα είναι 2η επιλογή ούτε εκεί το βλέπω.. άστο εντάξει μην "εγκλωβιστώ" σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #39 19-07-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: χαχα δεν ξέρω γιατί σαν τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. άστο εντάξει μην εγκλωβιστώ σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα χωρια που εχουν χτισει και την ελλαδα και γεναιο ειναι το πανεπιστημιο τους . τωρα απο την αλλη ακρη η σαμος δεν ειναι κατσικοχωρι ειναι διεθνους ρισπεκτ και δυνατη σχολη. ολες του αιγαιο ειναι πολυ καλες Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:05 Ο Citylights: #40 19-07-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα Click για ανάπτυξη... κοίτα...θα μπορούσε να βγω και αρμεχτής ή τυροκόμος αν δεν περνάω τα μαθήματα πληροφορικής σωστά? Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 mariel79 Aggel0sss kost28 spap2124 EFAKIT Χρήστος2006 Giannis_19 Guhahg5837 teo752 GV221 Joji panaman BillyTheKid Sherlockina Than003 SlimShady George.S featherfuck Gxatzis Pigeon emilyfan85 Τρελας123 PanosBat Nocommingback Φραπεδοφιλόσοφος oups Citylights eukleidhs1821 augustine angies azula Eleftheria2 Lathy Unboxholics george777 Fara Ευτυχια Αδαμοπουλου Marple sophiaa alpha.kappa PanMoonlight Mammy Nun Nala constansn margik Scandal Pharmacist01 nicole1982 Nikoletaant GeorgePap2003 Kitkat2000 Meow paulkin94 Μικρή πεταλούδα Mariap. indig0 VFD59 KingPoul rempelos42 Dr. Gl. Luminous Billas Vasaki tsiobieman ougka pougka το κοριτσι του μαη Idontknoww Alexecon1991 katerinavld Giii Chris9 calliope kiyoshi Ryuzaki korlef ladybookworm Φινεύς Billys 13 Nickt23 Xristinaqui Kostakis45 EleniStella charmander Exp54 V@Per vasilis123321 Eri0611 Nikoleta_Giann marakiloveee Vickyoustgl angeloskar Ksenia. Ksenia77 Johanna Mark bruh_234 alexd99 Don25 anakiriak@yahoo snowy nickd6776 indecisive JasonPap roud dim6 Nickymtss nimbus katia.m Chrisa spring day srg96 Dreamer_SW Viedo Specon kallikd Αναστασία197 Kokro Alin22 Πα.Κ valantis21 ggl jimis2001 Ody24 Maynard Stergios endosporia DeWiN Nefpav angel27_ Philologist ioanna06 χημεια4λαιφ Jessie Jose13 Εριφύλη BilLaKows xraxra Miranda32 SDAN Rene2004 ΘανάσοςG4 panagiotis23 Ξανθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... Εννοείς δεν δήλωσες τίποτα; Ούτε αυτή τη σχολή στα Ιωάννινα;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #37 19-07-22 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... ναι το χαρακιρι ειναι παναρχαια ενδειξη τιμης και διαμαρτυρίας ( αλλα στην ιαπωνια ομως) εδω στο μηχανογραφικο δεν βοηθα. εδω βοηθα ποσα δοντια θα βγαλεις απο την κεραμεως γιατι εχει και πολλα. Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:52 Ο Citylights: #38 19-07-22 19:52 χαχα δεν ξέρω γιατί σας τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. η Λάρισα είναι 2η επιλογή ούτε εκεί το βλέπω.. άστο εντάξει μην "εγκλωβιστώ" σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #39 19-07-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: χαχα δεν ξέρω γιατί σαν τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. άστο εντάξει μην εγκλωβιστώ σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα χωρια που εχουν χτισει και την ελλαδα και γεναιο ειναι το πανεπιστημιο τους . τωρα απο την αλλη ακρη η σαμος δεν ειναι κατσικοχωρι ειναι διεθνους ρισπεκτ και δυνατη σχολη. ολες του αιγαιο ειναι πολυ καλες Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:05 Ο Citylights: #40 19-07-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα Click για ανάπτυξη... κοίτα...θα μπορούσε να βγω και αρμεχτής ή τυροκόμος αν δεν περνάω τα μαθήματα πληροφορικής σωστά? Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 mariel79 Aggel0sss kost28 spap2124 EFAKIT Χρήστος2006 Giannis_19 Guhahg5837 teo752 GV221 Joji panaman BillyTheKid Sherlockina Than003 SlimShady George.S featherfuck Gxatzis Pigeon emilyfan85 Τρελας123 PanosBat Nocommingback Φραπεδοφιλόσοφος oups Citylights eukleidhs1821 augustine angies azula Eleftheria2 Lathy Unboxholics george777 Fara Ευτυχια Αδαμοπουλου Marple sophiaa alpha.kappa PanMoonlight Mammy Nun Nala constansn margik Scandal Pharmacist01 nicole1982 Nikoletaant GeorgePap2003 Kitkat2000 Meow paulkin94 Μικρή πεταλούδα Mariap. indig0 VFD59 KingPoul rempelos42 Dr. Gl. Luminous Billas Vasaki tsiobieman ougka pougka το κοριτσι του μαη Idontknoww Alexecon1991 katerinavld Giii Chris9 calliope kiyoshi Ryuzaki korlef ladybookworm Φινεύς Billys 13 Nickt23 Xristinaqui Kostakis45 EleniStella charmander Exp54 V@Per vasilis123321 Eri0611 Nikoleta_Giann marakiloveee Vickyoustgl angeloskar Ksenia. Ksenia77 Johanna Mark bruh_234 alexd99 Don25 anakiriak@yahoo snowy nickd6776 indecisive JasonPap roud dim6 Nickymtss nimbus katia.m Chrisa spring day srg96 Dreamer_SW Viedo Specon kallikd Αναστασία197 Kokro Alin22 Πα.Κ valantis21 ggl jimis2001 Ody24 Maynard Stergios endosporia DeWiN Nefpav angel27_ Philologist ioanna06 χημεια4λαιφ Jessie Jose13 Εριφύλη BilLaKows xraxra Miranda32 SDAN Rene2004 ΘανάσοςG4 panagiotis23 Ξανθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Citylights: καμία! ξενέρωσα και το έσβησα το μηχανογραφικό... η Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ιωάννινα) ή τίποτα. Click για ανάπτυξη... ναι το χαρακιρι ειναι παναρχαια ενδειξη τιμης και διαμαρτυρίας ( αλλα στην ιαπωνια ομως) εδω στο μηχανογραφικο δεν βοηθα. εδω βοηθα ποσα δοντια θα βγαλεις απο την κεραμεως γιατι εχει και πολλα.
Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 19:52 Ο Citylights: #38 19-07-22 19:52 χαχα δεν ξέρω γιατί σας τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. η Λάρισα είναι 2η επιλογή ούτε εκεί το βλέπω.. άστο εντάξει μην "εγκλωβιστώ" σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουλίου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #39 19-07-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: χαχα δεν ξέρω γιατί σαν τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. άστο εντάξει μην εγκλωβιστώ σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα χωρια που εχουν χτισει και την ελλαδα και γεναιο ειναι το πανεπιστημιο τους . τωρα απο την αλλη ακρη η σαμος δεν ειναι κατσικοχωρι ειναι διεθνους ρισπεκτ και δυνατη σχολη. ολες του αιγαιο ειναι πολυ καλες Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:05 Ο Citylights: #40 19-07-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα Click για ανάπτυξη... κοίτα...θα μπορούσε να βγω και αρμεχτής ή τυροκόμος αν δεν περνάω τα μαθήματα πληροφορικής σωστά? Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 mariel79 Aggel0sss kost28 spap2124 EFAKIT Χρήστος2006 Giannis_19 Guhahg5837 teo752 GV221 Joji panaman BillyTheKid Sherlockina Than003 SlimShady George.S featherfuck Gxatzis Pigeon emilyfan85 Τρελας123 PanosBat Nocommingback Φραπεδοφιλόσοφος oups Citylights eukleidhs1821 augustine angies azula Eleftheria2 Lathy Unboxholics george777 Fara Ευτυχια Αδαμοπουλου Marple sophiaa alpha.kappa PanMoonlight Mammy Nun Nala constansn margik Scandal Pharmacist01 nicole1982 Nikoletaant GeorgePap2003 Kitkat2000 Meow paulkin94 Μικρή πεταλούδα Mariap. indig0 VFD59 KingPoul rempelos42 Dr. Gl. Luminous Billas Vasaki tsiobieman ougka pougka το κοριτσι του μαη Idontknoww Alexecon1991 katerinavld Giii Chris9 calliope kiyoshi Ryuzaki korlef ladybookworm Φινεύς Billys 13 Nickt23 Xristinaqui Kostakis45 EleniStella charmander Exp54 V@Per vasilis123321 Eri0611 Nikoleta_Giann marakiloveee Vickyoustgl angeloskar Ksenia. Ksenia77 Johanna Mark bruh_234 alexd99 Don25 anakiriak@yahoo snowy nickd6776 indecisive JasonPap roud dim6 Nickymtss nimbus katia.m Chrisa spring day srg96 Dreamer_SW Viedo Specon kallikd Αναστασία197 Kokro Alin22 Πα.Κ valantis21 ggl jimis2001 Ody24 Maynard Stergios endosporia DeWiN Nefpav angel27_ Philologist ioanna06 χημεια4λαιφ Jessie Jose13 Εριφύλη BilLaKows xraxra Miranda32 SDAN Rene2004 ΘανάσοςG4 panagiotis23 Ξανθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χαχα δεν ξέρω γιατί σας τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. η Λάρισα είναι 2η επιλογή ούτε εκεί το βλέπω.. άστο εντάξει μην "εγκλωβιστώ" σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #39 19-07-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: χαχα δεν ξέρω γιατί σαν τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. άστο εντάξει μην εγκλωβιστώ σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα χωρια που εχουν χτισει και την ελλαδα και γεναιο ειναι το πανεπιστημιο τους . τωρα απο την αλλη ακρη η σαμος δεν ειναι κατσικοχωρι ειναι διεθνους ρισπεκτ και δυνατη σχολη. ολες του αιγαιο ειναι πολυ καλες Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:05 Ο Citylights: #40 19-07-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα Click για ανάπτυξη... κοίτα...θα μπορούσε να βγω και αρμεχτής ή τυροκόμος αν δεν περνάω τα μαθήματα πληροφορικής σωστά? Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Citylights: χαχα δεν ξέρω γιατί σαν τρολαρα έτσι.. ίσως επειδή δεν έχω καμία ελπίδα για την σχολή των Ιωαννίνων?.. άστο εντάξει μην εγκλωβιστώ σε μια σχολή που μπορεί να μην έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω και στεναχωρήσουμε την κ. υπουργό . η σχολή στο κατσικοχώρι αν περάσω.. τουλάχιστον δείχνει στα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα χωρια που εχουν χτισει και την ελλαδα και γεναιο ειναι το πανεπιστημιο τους . τωρα απο την αλλη ακρη η σαμος δεν ειναι κατσικοχωρι ειναι διεθνους ρισπεκτ και δυνατη σχολη. ολες του αιγαιο ειναι πολυ καλες
Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 20:05 Ο Citylights: #40 19-07-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα Click για ανάπτυξη... κοίτα...θα μπορούσε να βγω και αρμεχτής ή τυροκόμος αν δεν περνάω τα μαθήματα πληροφορικής σωστά?
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ενταξει στα ιωαννινα περιξ μπορει να εκτρεφουν αιγοπροβατακια αλλα κανουν και ωραια φετα Click για ανάπτυξη... κοίτα...θα μπορούσε να βγω και αρμεχτής ή τυροκόμος αν δεν περνάω τα μαθήματα πληροφορικής σωστά?