[2010] - Ποια σχολή στοχεύετε;

Ποιά θα είναι η πρώτη σας επιλογή;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 325)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    325
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μοριακή θέλω και γω ρε γαμώτο αλλά ανεβαίνει η βάση συνεχώς και δε με βλέπω να την πιάνω... Μάλλον για βιοχημεία στη Λάρισα το κόβω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε όχι και καινούριο.:PΜοριακή θέλω.Το θέμα αν θα πάω κατευθείαν ή με μεταπτυχιακό.
Xρήστο ψάξε να βρεις αν οι αποφοιτοι του τμήματος ΜΒ&Γ κατοχυρώνονται επαγγελματικα... Νομίζω δεν έχουν τέτοια κατοχύρωση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί να μην κατοχυρώνονται.Αλίμονο αν δεν κατοχυρωνόταν ΑΕΙ ή ΤΕΙ:p

1.Aν εννοείς το διορισμό μέσω ΑΣΕΠ,έχει κατωχειρωθεί.
2.Άλλαξα γνώμη.:P

Αυτό εννοούσα... Όταν το είχα ψάξει ήταν στον "αέρα"..
Τελικά τι θες? :P Εγώ θα πήγαινα πάντως Βιολογικό και μεταπτυχιακό στη Μοριακή βιολογία... :D

cras@te χειρότερος και από μένα κατάντησες:P

Nαι αλλά στην επιλογή κατ τους γάνιασα όλους:mad2:

Εισαι πολυ σταθερος στις αποψεις σου
:lol:
Kι όμως είμαι,γιατί εκτός από 2 βδομάδες στην αρχή της χρονιάς,τα τελευταία 4 χρόνια συνεχίζω να έχω ως πρωτη επιλογή την ίδια σχολή.:)

Kι όμως είμαι,γιατί εκτός από 2 βδομάδες στην αρχή της χρονιάς,τα τελευταία 4 χρόνια συνεχίζω να έχω ως πρωτη επιλογή την ίδια σχολή.:)

Εγώ από το δημοτικό θέλω πληροφορική :D
Αλλά υπήρξαν χρονικές περίοδοι που σκέφτηκα για Αστυνομικός, καθηγητής αγγλικών, κτηνίατρος, γιατρός (μέχρι και ειδικότητα δερματολογία:P), βιολόγος,φυσικός. :stars:
Αλλά τώρα σταθερά πληροφορική :crazy:

Ή μήπως όχι :who:

:P

Πληροφορική θεσ/νικη..:D

+ Μια ψήφο στην ιατρική κι από μένα... Ως πρώτη επιλογή... Αλλιώς παίζει μεταξύ Οδοντιατρικής και Φαρμακευτικής...
Και μιας που μιλάμε για το κύριο θέμα της ζωής μας αυτό το χρόνο, να ευχηθώ πραγματικά σε όλους καλή επιτυχία!! Να το παλέψουμε παιδιά κι ότι βγει...! :bye::D

εγω Ψυχολογια αλλα ειμαι αναμεσα σε Αθηνα και Θεσ/νικη.... ξερετε ποια σχολη ειναι καλυτερη??? ή μηπως
Κρητη??? :papas::pilot::dance::dance:

Btw που λέγατε και για τις βάσεις, βλέπετε, πάλι σκοτωμός θα γίνει με τις υψηλόβαθμες. Καλή επιτυχία!!!

+ Μια ψήφο στην ιατρική κι από μένα... Ως πρώτη επιλογή... Αλλιώς παίζει μεταξύ Οδοντιατρικής και Φαρμακευτικής...
Και μιας που μιλάμε για το κύριο θέμα της ζωής μας αυτό το χρόνο, να ευχηθώ πραγματικά σε όλους καλή επιτυχία!! Να το παλέψουμε παιδιά κι ότι βγει...! :bye::D

Ετσι ρε παιδια.....:no1: Δεν χρειαζεται αγχος,αμα εισαι καλα προετοιμασμενος θα πετυχεις τον στοχο σου!! ΚαΛη Μας Επιτυχια!

Εγώ πολυτεχνείο(μιας και έχετε επιλέξει αυτή την γενικότερη κατηγορία) και συγκεκριμένα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ.Καλή επιτυχία σε όλους!

M.Μ.Ε

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back