Ε, εντάξει, δεν πρόκειται να το σχολιάσω. Αυτό που ξέρω είναι πως όσοι αξίζουν πραγματικά δεν το κάνουν βούκινο. Προσωπικά σήμερα έγραψα καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο διαγώνισμα μέσα στη χρονιά και γνωρίζω καλά ότι ανήκω σε μια μικρή μειοψηφία. Προσωπικά, όμως, δεν έχω καμία ανάγκη να το πλασάρω, αν άλλοι έχουν την ανάγκη αυτή προφανώς πρέπει να ψάξουν για συμπλεγματικά αίτια.
Φαντάζομαι ότι είναι οι ίδιοι που έλεγαν προχθές για τη Γενική "χα, πάμε για το πρώτο κατοστάρι", κι όταν έρθει η κεραμίδα το βουλώνουν. Καλύτερα να το βουλώνετε από πριν κι αν σας κάτσει, να πανηγυριζετε μετά. Εκτός κι αν έχετε τέτοια ανάγκη να φανείτε που δε μπορείτε να περιμένετε ούτε ένα μήνα...
Άλλωστε εγώ τον ανταγωνισμό τον κάνω στην αίθουσα των εξετάσεων, δεν κάνω πόλεμο νεύρων σε κανέναν. Εκεί αποδεικνύω σε ποιο επίπεδο είμαι και προφανώς άλλοι που αποδεικνύονται πουλώντας μούρη είναι ανίκανοι να αναδειχθούν επί της ουσίας. Κρίμα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.