Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

όταν δίναμε εμείς έκθεση στην δευτέρα και στην τρίτη λυκείου, πανελλήνιες, ενώ κάποιοι περιμέναμε κανένα 16-17 μας ήρθε η έκπληξη με το 12-13άρι...
γι' αυτό παίδες, μην ελπίζετε λαγούς με πετραχείλια σε ευκολοφανή θέματα με βαθμολόγηση στυλ πανελληνίων (κρατάτε πισινές για τον φόβο των Ιουδαίων)
στο χωριό μου λένε, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό
μέχρι τότε απλά να πλένετε καλά το γένι![]()
Πες τα, πες τα...
Γιατί και πέρσι με το μπλα μπλα κι ότι ακουγόταν γράφαμε 16+ και ήρθε 14...
Κι είμαστε πάλι εδώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

α). δεν γίνεται να περάσουν όλοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ
β). φέτος θα μειωθούν οι εισακτέοι
συνήθως πέφτει πέλεκυς σε μαθήματα που ανήκουν σε 2 κατευθύνσεις όπως μαθηματικά ή φυσική
φίλε tsarachaf την ήπια το 2004 και το 2005 (σίγουρα και με δική μου ευθύνη - δεν είχα την ωριμότητα που απέκτησα ως φοιτητής)...αλλά ντάξει έμεινα ικανοποιημένος ας μην έβγαλα 19.999 μόρια
τουλάχιστον στην ζωή μπορείς να πετύχεις με πολλούς τρόπους, αρκεί να το θες
οι ευκαιρίες παρουσιάζονται πολλές φορές υπό διαφορετική μορφή
μπορεί να μην γίνω ο μεγαλογιατρός ή μεγαλομηχανικός...αλλά τουλάχιστον θα φροντίσω να ξεχωρίσω στο πλήθος άνεργων πτυχιούχων μέσα από αυτό που σπούδασα
αν και το θέμα «σχολή που μ' αρέσει» είναι κάτι πολύ αοριστολογία..σύμφωνα με την πορεία μου ως φοιτητής!
δηλ., τι να σ' αρέσουν; τα μαθήματα που δεν έχεις δει ποτέ σου; τις εξεταστικές που δεν έχεις γράψει ποτέ σου; τους καθηγητές να σε κόβουν με 3 και να σε βρίζουν αν θες να δεις το γραπτό σου;...κτλ; τι από όλα;
αν δεν στρώσεις πωπό κάτω σε οποιαδήποτε σχολή, πτυχίο δεν έχει
γιατί σε κανέναν νέο άνθρωπο, δεν αρέσει το διάβασμα
όλοι θέλουμε να ζήσουμε τώρα που είμαστε νέοι
Shadowfax
Διάσημο μέλος

catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

τελικα εκανα ενα λαθος στα αντωνυμα κι ενω μου περασε το σωστο απο το μυαλο, δεν το εγραψα γιατι το θεωρησα λαθος και τωρα παω να σκασω μου εχασα μορια απο βλακεια.![]()
Ότι έγινε, έγινε. Δεν αλλάζει. Καλύτερα να συγκεντρωθείς στα άλλα μαθήματα τώρα.
alexandros451991
Εκκολαπτόμενο μέλος

Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδιά ως αντωνυμο του "άρνηση", τη "συγκατάθεση" πως το βλέπεται?? και ως συνώνυμο του "κατακερματισμός" το "ισοπέδωση" πως το βλέπεται???
το δευτερο νομιζω πως ειναι λαθος.

εγω στο αρνηση εβαλα καταφαση. σωστο δεν ειναι?
thalassolikos
Νεοφερμένο μέλος

και τα 2 σωστά είναι....
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Παιδιά ως αντωνυμο του "άρνηση", τη "συγκατάθεση" πως το βλέπεται?? και ως συνώνυμο του "κατακερματισμός" το "ισοπέδωση" πως το βλέπεται???
Για την συγκατάθεση, μμμμμ... Όχι και το καλύτερο, δεν ξέρω πως μπορεί να το δουν....
Την ισοπέδωση, την ισοπέδωσες...

catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος

Στην έκθεση ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...για ρώτα κι εμένα που ο πρώτος μου έβαλε 82,ο δεύτερος 97 και ο τρίτος 99?
μπορεις δλδ να μαθεις ποσο σου εβαλε ο καθε βαθμολογητης?
Dalian
Περιβόητο μέλος

catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος

εγω στην αρνηση εβαλα αποδοχη ενω στον κατακερματισμο εβαλα διαχωρισμο αν και δεν ξερω αν ειναι σωστο.
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Αλλά είμαι γενικά ευχαριστημένος!
Ευελπιστώ σε ένα (75)

Πιο δύσκολα τα θέματα απο πέρσυ πλην τις έκθεσης που ήταν κάτι που όλοι λιγο-πολύ έχουμε δει-ακούσει-βιώσει [το κείμενο,βέβαια,δεν βοηθούσε καθόλου σε αντίθεση με τα περσινό!
funny_girl!
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω στην αρνηση εβαλα αποδοχη ενω στον κατακερματισμο εβαλα διαχωρισμο αν και δεν ξερω αν ειναι σωστο.
σωστα ειναι και τα 2!!
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Καλά εγώ στην αρχή λόγω της βιασύνης μου, στην άσκηση που ζητούσε αντώνυμα έγραψα συνώνυμα, και μετά το παρατήρησα τι ακριβώς ζητούσε η άσκηση.

Πιστεύω ότι 15,5-16 θα έχω γράψει στην Έκθεση. Ευτυχώς που υπάρχει και αυτό το μάθημα, γιατί στα Μαθηματικά και στη Φυσική αναμένεται να πατώσω.

Have a nice day
Νεοφερμένο μέλος

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Λοιπόν, δε ξέρω πώς τα πήγα, και δε θα κάνω καμία πρόβλεψη γιατί Έκθεση είναι αυτή, και ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ που είδα μερικές απαντήσεις >.<
Αλλά υγεία. Πάμε δυναμικά για Βιολογία και 5 να έγραψα, που λέει ο λόγος.

catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος

Λίγο τα συνώνυμα,λίγο η κατακλείδα,λίγο η άσκηση με τα εισαγωγικά θα μου έρθει ενα εντεκάρι και θα με τρέχουνε
κι εγω στην κατακλειδα την πατησα.

Υ.Γ. Ρε παιδια, πολλοι απο εσας γραφετε οτι ειστε φοιτητες και δινετε πανελληνιες;

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.