Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:59 Ο Insomnie έγραψε: #221 12-05-11 21:59 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Είναι λάθος το ''ενδεχομένως''; Πώς γίνεται αυτό; Click για ανάπτυξη... Ήταν στα αντώνυμα νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:00 Ο Catalyst έγραψε: #222 12-05-11 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate-Bender: ...και στα αντωνυμα αντιθετο του λογικος"αβασιμος" Click για ανάπτυξη... λολ, σωστό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:00 Ο yozerehs έγραψε: #223 12-05-11 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ήταν στα αντώνυμα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Στα συνώνυμα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:01 Η Kate-Bender: #224 12-05-11 22:01 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Είναι λάθος το ''ενδεχομένως''; Πώς γίνεται αυτό; Click για ανάπτυξη... Ως επιρρημα ναι...Ενδεχομενων επρεπε...χαλαρωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:02 Ο yozerehs έγραψε: #225 12-05-11 22:02 Α, ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:02 Ο Insomnie έγραψε: #226 12-05-11 22:02 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Στα συνώνυμα είναι! Click για ανάπτυξη... Πλάκα θα'χει να τα'χω κάνει ανάποδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:03 Η Kate-Bender: #227 12-05-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: λολ, σωστό είναι... Click για ανάπτυξη... αμφιλεγομενο μου ειπαν..αλλος μπορει να το παρει σωστο,αλλος λαθος.. Το πιο ορθο"παραλογος¨..Τι τραγικη..πως δεν μου ηρθε.Θα την χρησιμοποιω απο τωρα πιο συχνα στο λεξιλογιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenbias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lenbias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:03 Ο lenbias έγραψε: #228 12-05-11 22:03 αμα στο πιθανών βάλεις δυνατών είναι σωστό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:15 Ο Catalyst έγραψε: #229 12-05-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Kate-Bender: αμφιλεγομενο μου ειπαν..αλλος μπορει να το παρει σωστο,αλλος λαθος.. Το πιο ορθο"παραλογος¨..Τι τραγικη..πως δεν μου ηρθε.Θα την χρησιμοποιω απο τωρα πιο συχνα στο λεξιλογιο μου! Click για ανάπτυξη... Εφόσον στο ερώτημα δεν ζητείται αντώνυμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τη λέξη στο κείμενο, υπάρχει φαντάζομαι μια ελαστικότητα στο ποια λέξη εαποτελεί την κατάλληλη απάντηση...είναι όπως εκλάβει το νόημα της λέξης ο κάθε μαθητής. Για μένα το 'αβάσιμος' είναι απολύτως σωστό , όπως και το 'παράλογος' και το 'τρελός'. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ant1637 Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:24 Η ant1637 έγραψε: #230 12-05-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Εφόσον στο ερώτημα δεν ζητείται αντώνυμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τη λέξη στο κείμενο, υπάρχει φαντάζομαι μια ελαστικότητα στο ποια λέξη εαποτελεί την κατάλληλη απάντηση...είναι όπως εκλάβει το νόημα της λέξης ο κάθε μαθητής. Για μένα το 'αβάσιμος' είναι απολύτως σωστό , όπως και το 'παράλογος' και το 'τρελός'. Click για ανάπτυξη... ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:31 Ο Catalyst έγραψε: #231 12-05-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ant1637: ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αυτό άλλωστε βοηθά όταν δεν γνωρίζεις μια λέξη, ώστε να προσεγγίζεις ευκολότερα το νόημά της μέσα απ' το κείμενο...αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να βασιστείς στο κείμενο για να βρεις το αντώνυμο εφόσον δεν το υπαγορεύει η άσκηση, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:55 Η vickydask: #232 12-05-11 22:55 ρε παιδια το απροσεγγιστος τοσο off ειναι για αντωνυμο του προσβασιμος? δηλαδη jesus πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:08 Ο Catalyst έγραψε: #233 12-05-11 23:08 απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killingbegin Νεοφερμένο μέλος Ο killingbegin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:10 Ο killingbegin: #234 12-05-11 23:10 1ον Ξανασκεφτείτε οτι δινετε πανελλήνιες και οτι δυσκολα αγγιζει καποιος σε οποιοδηποτε μαθημα το αριστα (δλδ 17+) 2ον Αναρωτηθείτε γιατι το υπουργειο την τριτη το βραδυ εβγαλε την ανακοινωση για τα αει και τα τει...(πτωση στην ψυχολογια υποψηφιων) 3ον Συγκρινετε το δηθεν ευκολο θεμα με τις 2 παραπανω προτασεις. 85000 υποψήφιοι λενε οτι γραψανε 15+ . Οκ το ελπιζω και μακαρι να 'ναι ετσι , ωστε να σας δωσει εναυσμα για τα υπολοιπα μαθηματα... Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα... Καθε μαθημα ειναι μοναδικο συγκεντρωθείτε στο καθενα ξεχωριστα. Αγγιξτε τον μεγιστο βαθμο στο καθενα... Μη σκεφτεστε μεμονωμένα... Καλη συνεχεια σε ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2011 funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:54 Η funny_girl!: #235 12-05-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Click για ανάπτυξη... ρε παιδια εγω στο προσβασιμοσ εβαλα αβασιμοσ λα8οσ τραγικο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:55 Η alexandra16: #236 12-05-11 23:55 όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:59 Η funny_girl!: #237 12-05-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:05 Η alexandra16: #238 13-05-11 00:05 Αρχική Δημοσίευση από funny_girl!: εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Click για ανάπτυξη... κατά τη γνώμη μου το αβάσιμος δεν ταιριάζει ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά. το υποτιθέμενων το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μ έβγαζε ειρωνεία, κάτι π δεν φαινόταν στο κείμενο... ανύπαρκτος είσαι οκ 100000%... προκαλεί έβαλα το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρουν....τώρα στο κατακερματισμός μεταφορικά μπορεί να κολλάει... αλλά μην σκας... 1/100 πιάνει το καθένα...για τα δικά μ δεν είπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:20 Η funny_girl!: #239 13-05-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... το δυνατον κολλαει..δν ειναι οτι ειναι το πιο σωστο αλλα μου κολλαει,το κατακερματιζω ειναι σιγουρα αυτο,το φανταστικοσ παλι σωστο το βρισκω,το διασπειρει αποτι μ ειπαν ειναι διαχεει ,τρ για τ προσβασιμοσ οι αποψεισ διυστανται..αλλοι κα8ηγητεσ λενε οτι ιταν αβασιμο και αλλου απροσβατο..δν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 03:00 Ο Kostas Ped.: #240 13-05-11 03:00 Καλα ειναι πολυ ειρωνικο αυτο που συμβαινει!Ολοι κοιταζουν τις 2 μοναδουλες(αυτες βεβαια λογω ανταγωνισμου και επειδη ολοι αντιμετωπιζουν τα ιδια κανουν τη διαφορα) απο τα συνωνυμα-αντωνυμα μην χασαν καμια κατακλειδα που δεν πιανει τπτ και κανα βαθμο απο την εκθεση αντε και απο την παραγραφο(που αν εχεις κανει εξασκηση τα γραφεις γαι την πλακα αυτα)!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!Τουλαχιστον σεβαστειτε εμας τους περσινους υποψηφιους που δεν ξεραμε καν αν ειμαστε εντος θεματος και μιλαμε για 40 μοναδες η τουλαχιστον για 20 μοναδες που σημαινει ολικη καταστροφη και βαθμοι σαν το 17 στην εκθεση μας φαινονταν απιαστο ονειρο!Βεβαια θα πειτε οτι τα ιδια αντιμετωπιζουν ολοι οι υποψηφιοι οποτε ποια η διαφορα να ανταγωνιζονται φετος τα 17αρια με τα 18αρια και τα 19αρια και ποια περυσι τα 14αρια με τα 15αρια και τα 16αρια αφου οι βασεις καθοριζονται συγκριτικα με το ποσο εγραψαν οι αλλοι!Δηλαδη η πιθανοτητα να πεσεις εκτος θεματος και η δυκολια θα ειναι η ιδια για ολους τους υποψηφιους αλλα οσοι ξερουν καποια μαθηματικα θα σκεφτουν οτι το ευρος της χασουρας του να βγεις εκτος θεματος ειναι 0-40 μοναδες βαλε και το φανερα πιο δυσκολο κειμενο στην περιληψη και το ευρος της χασουρας απο μια ασκηση ειναι το πολυ 0-15 μοναδες!Φανταστειτε την ψυχολογικη πιεση και το αγχος που δεχεσαι αν σου λενε ολοι οι αλλοι μα ολοι οτι εγραψαν διαφορετικα πραγματα και να αναρωτιεσαι μεσα σου μηπως επεσα εκτος θεματος!Για αυτο αφηστε αυτα με τις ασκησεις α,εχασα ενα συνωνυμο,α εβαλα κατακλειδα,α εγραψα λησμονας και ολες αυτες τις αηδιες και κοιταξτε το επομενο μαθημα με αισιοδοξια ευχαριστημενοι που σας εβαλαν αυτα τα θεματα και χωρις μεγαλο αγχος!Και κρατατε μικρο καλαθι γιατι ολα συμβαινουν στην εκθεση,περιεργα και παραξενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Είναι λάθος το ''ενδεχομένως''; Πώς γίνεται αυτό; Click για ανάπτυξη... Ήταν στα αντώνυμα νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:00 Ο Catalyst έγραψε: #222 12-05-11 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate-Bender: ...και στα αντωνυμα αντιθετο του λογικος"αβασιμος" Click για ανάπτυξη... λολ, σωστό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:00 Ο yozerehs έγραψε: #223 12-05-11 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ήταν στα αντώνυμα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Στα συνώνυμα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:01 Η Kate-Bender: #224 12-05-11 22:01 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Είναι λάθος το ''ενδεχομένως''; Πώς γίνεται αυτό; Click για ανάπτυξη... Ως επιρρημα ναι...Ενδεχομενων επρεπε...χαλαρωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:02 Ο yozerehs έγραψε: #225 12-05-11 22:02 Α, ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:02 Ο Insomnie έγραψε: #226 12-05-11 22:02 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Στα συνώνυμα είναι! Click για ανάπτυξη... Πλάκα θα'χει να τα'χω κάνει ανάποδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:03 Η Kate-Bender: #227 12-05-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: λολ, σωστό είναι... Click για ανάπτυξη... αμφιλεγομενο μου ειπαν..αλλος μπορει να το παρει σωστο,αλλος λαθος.. Το πιο ορθο"παραλογος¨..Τι τραγικη..πως δεν μου ηρθε.Θα την χρησιμοποιω απο τωρα πιο συχνα στο λεξιλογιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenbias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lenbias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:03 Ο lenbias έγραψε: #228 12-05-11 22:03 αμα στο πιθανών βάλεις δυνατών είναι σωστό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:15 Ο Catalyst έγραψε: #229 12-05-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Kate-Bender: αμφιλεγομενο μου ειπαν..αλλος μπορει να το παρει σωστο,αλλος λαθος.. Το πιο ορθο"παραλογος¨..Τι τραγικη..πως δεν μου ηρθε.Θα την χρησιμοποιω απο τωρα πιο συχνα στο λεξιλογιο μου! Click για ανάπτυξη... Εφόσον στο ερώτημα δεν ζητείται αντώνυμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τη λέξη στο κείμενο, υπάρχει φαντάζομαι μια ελαστικότητα στο ποια λέξη εαποτελεί την κατάλληλη απάντηση...είναι όπως εκλάβει το νόημα της λέξης ο κάθε μαθητής. Για μένα το 'αβάσιμος' είναι απολύτως σωστό , όπως και το 'παράλογος' και το 'τρελός'. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ant1637 Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:24 Η ant1637 έγραψε: #230 12-05-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Εφόσον στο ερώτημα δεν ζητείται αντώνυμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τη λέξη στο κείμενο, υπάρχει φαντάζομαι μια ελαστικότητα στο ποια λέξη εαποτελεί την κατάλληλη απάντηση...είναι όπως εκλάβει το νόημα της λέξης ο κάθε μαθητής. Για μένα το 'αβάσιμος' είναι απολύτως σωστό , όπως και το 'παράλογος' και το 'τρελός'. Click για ανάπτυξη... ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:31 Ο Catalyst έγραψε: #231 12-05-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ant1637: ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αυτό άλλωστε βοηθά όταν δεν γνωρίζεις μια λέξη, ώστε να προσεγγίζεις ευκολότερα το νόημά της μέσα απ' το κείμενο...αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να βασιστείς στο κείμενο για να βρεις το αντώνυμο εφόσον δεν το υπαγορεύει η άσκηση, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:55 Η vickydask: #232 12-05-11 22:55 ρε παιδια το απροσεγγιστος τοσο off ειναι για αντωνυμο του προσβασιμος? δηλαδη jesus πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:08 Ο Catalyst έγραψε: #233 12-05-11 23:08 απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killingbegin Νεοφερμένο μέλος Ο killingbegin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:10 Ο killingbegin: #234 12-05-11 23:10 1ον Ξανασκεφτείτε οτι δινετε πανελλήνιες και οτι δυσκολα αγγιζει καποιος σε οποιοδηποτε μαθημα το αριστα (δλδ 17+) 2ον Αναρωτηθείτε γιατι το υπουργειο την τριτη το βραδυ εβγαλε την ανακοινωση για τα αει και τα τει...(πτωση στην ψυχολογια υποψηφιων) 3ον Συγκρινετε το δηθεν ευκολο θεμα με τις 2 παραπανω προτασεις. 85000 υποψήφιοι λενε οτι γραψανε 15+ . Οκ το ελπιζω και μακαρι να 'ναι ετσι , ωστε να σας δωσει εναυσμα για τα υπολοιπα μαθηματα... Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα... Καθε μαθημα ειναι μοναδικο συγκεντρωθείτε στο καθενα ξεχωριστα. Αγγιξτε τον μεγιστο βαθμο στο καθενα... Μη σκεφτεστε μεμονωμένα... Καλη συνεχεια σε ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2011 funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:54 Η funny_girl!: #235 12-05-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Click για ανάπτυξη... ρε παιδια εγω στο προσβασιμοσ εβαλα αβασιμοσ λα8οσ τραγικο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:55 Η alexandra16: #236 12-05-11 23:55 όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:59 Η funny_girl!: #237 12-05-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:05 Η alexandra16: #238 13-05-11 00:05 Αρχική Δημοσίευση από funny_girl!: εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Click για ανάπτυξη... κατά τη γνώμη μου το αβάσιμος δεν ταιριάζει ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά. το υποτιθέμενων το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μ έβγαζε ειρωνεία, κάτι π δεν φαινόταν στο κείμενο... ανύπαρκτος είσαι οκ 100000%... προκαλεί έβαλα το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρουν....τώρα στο κατακερματισμός μεταφορικά μπορεί να κολλάει... αλλά μην σκας... 1/100 πιάνει το καθένα...για τα δικά μ δεν είπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:20 Η funny_girl!: #239 13-05-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... το δυνατον κολλαει..δν ειναι οτι ειναι το πιο σωστο αλλα μου κολλαει,το κατακερματιζω ειναι σιγουρα αυτο,το φανταστικοσ παλι σωστο το βρισκω,το διασπειρει αποτι μ ειπαν ειναι διαχεει ,τρ για τ προσβασιμοσ οι αποψεισ διυστανται..αλλοι κα8ηγητεσ λενε οτι ιταν αβασιμο και αλλου απροσβατο..δν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 03:00 Ο Kostas Ped.: #240 13-05-11 03:00 Καλα ειναι πολυ ειρωνικο αυτο που συμβαινει!Ολοι κοιταζουν τις 2 μοναδουλες(αυτες βεβαια λογω ανταγωνισμου και επειδη ολοι αντιμετωπιζουν τα ιδια κανουν τη διαφορα) απο τα συνωνυμα-αντωνυμα μην χασαν καμια κατακλειδα που δεν πιανει τπτ και κανα βαθμο απο την εκθεση αντε και απο την παραγραφο(που αν εχεις κανει εξασκηση τα γραφεις γαι την πλακα αυτα)!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!Τουλαχιστον σεβαστειτε εμας τους περσινους υποψηφιους που δεν ξεραμε καν αν ειμαστε εντος θεματος και μιλαμε για 40 μοναδες η τουλαχιστον για 20 μοναδες που σημαινει ολικη καταστροφη και βαθμοι σαν το 17 στην εκθεση μας φαινονταν απιαστο ονειρο!Βεβαια θα πειτε οτι τα ιδια αντιμετωπιζουν ολοι οι υποψηφιοι οποτε ποια η διαφορα να ανταγωνιζονται φετος τα 17αρια με τα 18αρια και τα 19αρια και ποια περυσι τα 14αρια με τα 15αρια και τα 16αρια αφου οι βασεις καθοριζονται συγκριτικα με το ποσο εγραψαν οι αλλοι!Δηλαδη η πιθανοτητα να πεσεις εκτος θεματος και η δυκολια θα ειναι η ιδια για ολους τους υποψηφιους αλλα οσοι ξερουν καποια μαθηματικα θα σκεφτουν οτι το ευρος της χασουρας του να βγεις εκτος θεματος ειναι 0-40 μοναδες βαλε και το φανερα πιο δυσκολο κειμενο στην περιληψη και το ευρος της χασουρας απο μια ασκηση ειναι το πολυ 0-15 μοναδες!Φανταστειτε την ψυχολογικη πιεση και το αγχος που δεχεσαι αν σου λενε ολοι οι αλλοι μα ολοι οτι εγραψαν διαφορετικα πραγματα και να αναρωτιεσαι μεσα σου μηπως επεσα εκτος θεματος!Για αυτο αφηστε αυτα με τις ασκησεις α,εχασα ενα συνωνυμο,α εβαλα κατακλειδα,α εγραψα λησμονας και ολες αυτες τις αηδιες και κοιταξτε το επομενο μαθημα με αισιοδοξια ευχαριστημενοι που σας εβαλαν αυτα τα θεματα και χωρις μεγαλο αγχος!Και κρατατε μικρο καλαθι γιατι ολα συμβαινουν στην εκθεση,περιεργα και παραξενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate-Bender: ...και στα αντωνυμα αντιθετο του λογικος"αβασιμος" Click για ανάπτυξη... λολ, σωστό είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:00 Ο yozerehs έγραψε: #223 12-05-11 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ήταν στα αντώνυμα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Στα συνώνυμα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:01 Η Kate-Bender: #224 12-05-11 22:01 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Είναι λάθος το ''ενδεχομένως''; Πώς γίνεται αυτό; Click για ανάπτυξη... Ως επιρρημα ναι...Ενδεχομενων επρεπε...χαλαρωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:02 Ο yozerehs έγραψε: #225 12-05-11 22:02 Α, ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:02 Ο Insomnie έγραψε: #226 12-05-11 22:02 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Στα συνώνυμα είναι! Click για ανάπτυξη... Πλάκα θα'χει να τα'χω κάνει ανάποδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:03 Η Kate-Bender: #227 12-05-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: λολ, σωστό είναι... Click για ανάπτυξη... αμφιλεγομενο μου ειπαν..αλλος μπορει να το παρει σωστο,αλλος λαθος.. Το πιο ορθο"παραλογος¨..Τι τραγικη..πως δεν μου ηρθε.Θα την χρησιμοποιω απο τωρα πιο συχνα στο λεξιλογιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenbias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lenbias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:03 Ο lenbias έγραψε: #228 12-05-11 22:03 αμα στο πιθανών βάλεις δυνατών είναι σωστό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:15 Ο Catalyst έγραψε: #229 12-05-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Kate-Bender: αμφιλεγομενο μου ειπαν..αλλος μπορει να το παρει σωστο,αλλος λαθος.. Το πιο ορθο"παραλογος¨..Τι τραγικη..πως δεν μου ηρθε.Θα την χρησιμοποιω απο τωρα πιο συχνα στο λεξιλογιο μου! Click για ανάπτυξη... Εφόσον στο ερώτημα δεν ζητείται αντώνυμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τη λέξη στο κείμενο, υπάρχει φαντάζομαι μια ελαστικότητα στο ποια λέξη εαποτελεί την κατάλληλη απάντηση...είναι όπως εκλάβει το νόημα της λέξης ο κάθε μαθητής. Για μένα το 'αβάσιμος' είναι απολύτως σωστό , όπως και το 'παράλογος' και το 'τρελός'. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ant1637 Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:24 Η ant1637 έγραψε: #230 12-05-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Εφόσον στο ερώτημα δεν ζητείται αντώνυμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τη λέξη στο κείμενο, υπάρχει φαντάζομαι μια ελαστικότητα στο ποια λέξη εαποτελεί την κατάλληλη απάντηση...είναι όπως εκλάβει το νόημα της λέξης ο κάθε μαθητής. Για μένα το 'αβάσιμος' είναι απολύτως σωστό , όπως και το 'παράλογος' και το 'τρελός'. Click για ανάπτυξη... ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:31 Ο Catalyst έγραψε: #231 12-05-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ant1637: ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αυτό άλλωστε βοηθά όταν δεν γνωρίζεις μια λέξη, ώστε να προσεγγίζεις ευκολότερα το νόημά της μέσα απ' το κείμενο...αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να βασιστείς στο κείμενο για να βρεις το αντώνυμο εφόσον δεν το υπαγορεύει η άσκηση, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:55 Η vickydask: #232 12-05-11 22:55 ρε παιδια το απροσεγγιστος τοσο off ειναι για αντωνυμο του προσβασιμος? δηλαδη jesus πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:08 Ο Catalyst έγραψε: #233 12-05-11 23:08 απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killingbegin Νεοφερμένο μέλος Ο killingbegin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:10 Ο killingbegin: #234 12-05-11 23:10 1ον Ξανασκεφτείτε οτι δινετε πανελλήνιες και οτι δυσκολα αγγιζει καποιος σε οποιοδηποτε μαθημα το αριστα (δλδ 17+) 2ον Αναρωτηθείτε γιατι το υπουργειο την τριτη το βραδυ εβγαλε την ανακοινωση για τα αει και τα τει...(πτωση στην ψυχολογια υποψηφιων) 3ον Συγκρινετε το δηθεν ευκολο θεμα με τις 2 παραπανω προτασεις. 85000 υποψήφιοι λενε οτι γραψανε 15+ . Οκ το ελπιζω και μακαρι να 'ναι ετσι , ωστε να σας δωσει εναυσμα για τα υπολοιπα μαθηματα... Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα... Καθε μαθημα ειναι μοναδικο συγκεντρωθείτε στο καθενα ξεχωριστα. Αγγιξτε τον μεγιστο βαθμο στο καθενα... Μη σκεφτεστε μεμονωμένα... Καλη συνεχεια σε ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2011 funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:54 Η funny_girl!: #235 12-05-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Click για ανάπτυξη... ρε παιδια εγω στο προσβασιμοσ εβαλα αβασιμοσ λα8οσ τραγικο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:55 Η alexandra16: #236 12-05-11 23:55 όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:59 Η funny_girl!: #237 12-05-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:05 Η alexandra16: #238 13-05-11 00:05 Αρχική Δημοσίευση από funny_girl!: εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Click για ανάπτυξη... κατά τη γνώμη μου το αβάσιμος δεν ταιριάζει ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά. το υποτιθέμενων το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μ έβγαζε ειρωνεία, κάτι π δεν φαινόταν στο κείμενο... ανύπαρκτος είσαι οκ 100000%... προκαλεί έβαλα το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρουν....τώρα στο κατακερματισμός μεταφορικά μπορεί να κολλάει... αλλά μην σκας... 1/100 πιάνει το καθένα...για τα δικά μ δεν είπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:20 Η funny_girl!: #239 13-05-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... το δυνατον κολλαει..δν ειναι οτι ειναι το πιο σωστο αλλα μου κολλαει,το κατακερματιζω ειναι σιγουρα αυτο,το φανταστικοσ παλι σωστο το βρισκω,το διασπειρει αποτι μ ειπαν ειναι διαχεει ,τρ για τ προσβασιμοσ οι αποψεισ διυστανται..αλλοι κα8ηγητεσ λενε οτι ιταν αβασιμο και αλλου απροσβατο..δν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 03:00 Ο Kostas Ped.: #240 13-05-11 03:00 Καλα ειναι πολυ ειρωνικο αυτο που συμβαινει!Ολοι κοιταζουν τις 2 μοναδουλες(αυτες βεβαια λογω ανταγωνισμου και επειδη ολοι αντιμετωπιζουν τα ιδια κανουν τη διαφορα) απο τα συνωνυμα-αντωνυμα μην χασαν καμια κατακλειδα που δεν πιανει τπτ και κανα βαθμο απο την εκθεση αντε και απο την παραγραφο(που αν εχεις κανει εξασκηση τα γραφεις γαι την πλακα αυτα)!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!Τουλαχιστον σεβαστειτε εμας τους περσινους υποψηφιους που δεν ξεραμε καν αν ειμαστε εντος θεματος και μιλαμε για 40 μοναδες η τουλαχιστον για 20 μοναδες που σημαινει ολικη καταστροφη και βαθμοι σαν το 17 στην εκθεση μας φαινονταν απιαστο ονειρο!Βεβαια θα πειτε οτι τα ιδια αντιμετωπιζουν ολοι οι υποψηφιοι οποτε ποια η διαφορα να ανταγωνιζονται φετος τα 17αρια με τα 18αρια και τα 19αρια και ποια περυσι τα 14αρια με τα 15αρια και τα 16αρια αφου οι βασεις καθοριζονται συγκριτικα με το ποσο εγραψαν οι αλλοι!Δηλαδη η πιθανοτητα να πεσεις εκτος θεματος και η δυκολια θα ειναι η ιδια για ολους τους υποψηφιους αλλα οσοι ξερουν καποια μαθηματικα θα σκεφτουν οτι το ευρος της χασουρας του να βγεις εκτος θεματος ειναι 0-40 μοναδες βαλε και το φανερα πιο δυσκολο κειμενο στην περιληψη και το ευρος της χασουρας απο μια ασκηση ειναι το πολυ 0-15 μοναδες!Φανταστειτε την ψυχολογικη πιεση και το αγχος που δεχεσαι αν σου λενε ολοι οι αλλοι μα ολοι οτι εγραψαν διαφορετικα πραγματα και να αναρωτιεσαι μεσα σου μηπως επεσα εκτος θεματος!Για αυτο αφηστε αυτα με τις ασκησεις α,εχασα ενα συνωνυμο,α εβαλα κατακλειδα,α εγραψα λησμονας και ολες αυτες τις αηδιες και κοιταξτε το επομενο μαθημα με αισιοδοξια ευχαριστημενοι που σας εβαλαν αυτα τα θεματα και χωρις μεγαλο αγχος!Και κρατατε μικρο καλαθι γιατι ολα συμβαινουν στην εκθεση,περιεργα και παραξενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Ήταν στα αντώνυμα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Στα συνώνυμα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:01 Η Kate-Bender: #224 12-05-11 22:01 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Είναι λάθος το ''ενδεχομένως''; Πώς γίνεται αυτό; Click για ανάπτυξη... Ως επιρρημα ναι...Ενδεχομενων επρεπε...χαλαρωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:02 Ο yozerehs έγραψε: #225 12-05-11 22:02 Α, ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:02 Ο Insomnie έγραψε: #226 12-05-11 22:02 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Στα συνώνυμα είναι! Click για ανάπτυξη... Πλάκα θα'χει να τα'χω κάνει ανάποδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:03 Η Kate-Bender: #227 12-05-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: λολ, σωστό είναι... Click για ανάπτυξη... αμφιλεγομενο μου ειπαν..αλλος μπορει να το παρει σωστο,αλλος λαθος.. Το πιο ορθο"παραλογος¨..Τι τραγικη..πως δεν μου ηρθε.Θα την χρησιμοποιω απο τωρα πιο συχνα στο λεξιλογιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenbias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lenbias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:03 Ο lenbias έγραψε: #228 12-05-11 22:03 αμα στο πιθανών βάλεις δυνατών είναι σωστό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:15 Ο Catalyst έγραψε: #229 12-05-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Kate-Bender: αμφιλεγομενο μου ειπαν..αλλος μπορει να το παρει σωστο,αλλος λαθος.. Το πιο ορθο"παραλογος¨..Τι τραγικη..πως δεν μου ηρθε.Θα την χρησιμοποιω απο τωρα πιο συχνα στο λεξιλογιο μου! Click για ανάπτυξη... Εφόσον στο ερώτημα δεν ζητείται αντώνυμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τη λέξη στο κείμενο, υπάρχει φαντάζομαι μια ελαστικότητα στο ποια λέξη εαποτελεί την κατάλληλη απάντηση...είναι όπως εκλάβει το νόημα της λέξης ο κάθε μαθητής. Για μένα το 'αβάσιμος' είναι απολύτως σωστό , όπως και το 'παράλογος' και το 'τρελός'. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ant1637 Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:24 Η ant1637 έγραψε: #230 12-05-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Εφόσον στο ερώτημα δεν ζητείται αντώνυμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τη λέξη στο κείμενο, υπάρχει φαντάζομαι μια ελαστικότητα στο ποια λέξη εαποτελεί την κατάλληλη απάντηση...είναι όπως εκλάβει το νόημα της λέξης ο κάθε μαθητής. Για μένα το 'αβάσιμος' είναι απολύτως σωστό , όπως και το 'παράλογος' και το 'τρελός'. Click για ανάπτυξη... ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:31 Ο Catalyst έγραψε: #231 12-05-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ant1637: ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αυτό άλλωστε βοηθά όταν δεν γνωρίζεις μια λέξη, ώστε να προσεγγίζεις ευκολότερα το νόημά της μέσα απ' το κείμενο...αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να βασιστείς στο κείμενο για να βρεις το αντώνυμο εφόσον δεν το υπαγορεύει η άσκηση, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:55 Η vickydask: #232 12-05-11 22:55 ρε παιδια το απροσεγγιστος τοσο off ειναι για αντωνυμο του προσβασιμος? δηλαδη jesus πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:08 Ο Catalyst έγραψε: #233 12-05-11 23:08 απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killingbegin Νεοφερμένο μέλος Ο killingbegin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:10 Ο killingbegin: #234 12-05-11 23:10 1ον Ξανασκεφτείτε οτι δινετε πανελλήνιες και οτι δυσκολα αγγιζει καποιος σε οποιοδηποτε μαθημα το αριστα (δλδ 17+) 2ον Αναρωτηθείτε γιατι το υπουργειο την τριτη το βραδυ εβγαλε την ανακοινωση για τα αει και τα τει...(πτωση στην ψυχολογια υποψηφιων) 3ον Συγκρινετε το δηθεν ευκολο θεμα με τις 2 παραπανω προτασεις. 85000 υποψήφιοι λενε οτι γραψανε 15+ . Οκ το ελπιζω και μακαρι να 'ναι ετσι , ωστε να σας δωσει εναυσμα για τα υπολοιπα μαθηματα... Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα... Καθε μαθημα ειναι μοναδικο συγκεντρωθείτε στο καθενα ξεχωριστα. Αγγιξτε τον μεγιστο βαθμο στο καθενα... Μη σκεφτεστε μεμονωμένα... Καλη συνεχεια σε ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2011 funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:54 Η funny_girl!: #235 12-05-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Click για ανάπτυξη... ρε παιδια εγω στο προσβασιμοσ εβαλα αβασιμοσ λα8οσ τραγικο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:55 Η alexandra16: #236 12-05-11 23:55 όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:59 Η funny_girl!: #237 12-05-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:05 Η alexandra16: #238 13-05-11 00:05 Αρχική Δημοσίευση από funny_girl!: εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Click για ανάπτυξη... κατά τη γνώμη μου το αβάσιμος δεν ταιριάζει ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά. το υποτιθέμενων το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μ έβγαζε ειρωνεία, κάτι π δεν φαινόταν στο κείμενο... ανύπαρκτος είσαι οκ 100000%... προκαλεί έβαλα το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρουν....τώρα στο κατακερματισμός μεταφορικά μπορεί να κολλάει... αλλά μην σκας... 1/100 πιάνει το καθένα...για τα δικά μ δεν είπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:20 Η funny_girl!: #239 13-05-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... το δυνατον κολλαει..δν ειναι οτι ειναι το πιο σωστο αλλα μου κολλαει,το κατακερματιζω ειναι σιγουρα αυτο,το φανταστικοσ παλι σωστο το βρισκω,το διασπειρει αποτι μ ειπαν ειναι διαχεει ,τρ για τ προσβασιμοσ οι αποψεισ διυστανται..αλλοι κα8ηγητεσ λενε οτι ιταν αβασιμο και αλλου απροσβατο..δν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 03:00 Ο Kostas Ped.: #240 13-05-11 03:00 Καλα ειναι πολυ ειρωνικο αυτο που συμβαινει!Ολοι κοιταζουν τις 2 μοναδουλες(αυτες βεβαια λογω ανταγωνισμου και επειδη ολοι αντιμετωπιζουν τα ιδια κανουν τη διαφορα) απο τα συνωνυμα-αντωνυμα μην χασαν καμια κατακλειδα που δεν πιανει τπτ και κανα βαθμο απο την εκθεση αντε και απο την παραγραφο(που αν εχεις κανει εξασκηση τα γραφεις γαι την πλακα αυτα)!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!Τουλαχιστον σεβαστειτε εμας τους περσινους υποψηφιους που δεν ξεραμε καν αν ειμαστε εντος θεματος και μιλαμε για 40 μοναδες η τουλαχιστον για 20 μοναδες που σημαινει ολικη καταστροφη και βαθμοι σαν το 17 στην εκθεση μας φαινονταν απιαστο ονειρο!Βεβαια θα πειτε οτι τα ιδια αντιμετωπιζουν ολοι οι υποψηφιοι οποτε ποια η διαφορα να ανταγωνιζονται φετος τα 17αρια με τα 18αρια και τα 19αρια και ποια περυσι τα 14αρια με τα 15αρια και τα 16αρια αφου οι βασεις καθοριζονται συγκριτικα με το ποσο εγραψαν οι αλλοι!Δηλαδη η πιθανοτητα να πεσεις εκτος θεματος και η δυκολια θα ειναι η ιδια για ολους τους υποψηφιους αλλα οσοι ξερουν καποια μαθηματικα θα σκεφτουν οτι το ευρος της χασουρας του να βγεις εκτος θεματος ειναι 0-40 μοναδες βαλε και το φανερα πιο δυσκολο κειμενο στην περιληψη και το ευρος της χασουρας απο μια ασκηση ειναι το πολυ 0-15 μοναδες!Φανταστειτε την ψυχολογικη πιεση και το αγχος που δεχεσαι αν σου λενε ολοι οι αλλοι μα ολοι οτι εγραψαν διαφορετικα πραγματα και να αναρωτιεσαι μεσα σου μηπως επεσα εκτος θεματος!Για αυτο αφηστε αυτα με τις ασκησεις α,εχασα ενα συνωνυμο,α εβαλα κατακλειδα,α εγραψα λησμονας και ολες αυτες τις αηδιες και κοιταξτε το επομενο μαθημα με αισιοδοξια ευχαριστημενοι που σας εβαλαν αυτα τα θεματα και χωρις μεγαλο αγχος!Και κρατατε μικρο καλαθι γιατι ολα συμβαινουν στην εκθεση,περιεργα και παραξενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Είναι λάθος το ''ενδεχομένως''; Πώς γίνεται αυτό; Click για ανάπτυξη... Ως επιρρημα ναι...Ενδεχομενων επρεπε...χαλαρωσε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:02 Ο yozerehs έγραψε: #225 12-05-11 22:02 Α, ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:02 Ο Insomnie έγραψε: #226 12-05-11 22:02 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Στα συνώνυμα είναι! Click για ανάπτυξη... Πλάκα θα'χει να τα'χω κάνει ανάποδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:03 Η Kate-Bender: #227 12-05-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: λολ, σωστό είναι... Click για ανάπτυξη... αμφιλεγομενο μου ειπαν..αλλος μπορει να το παρει σωστο,αλλος λαθος.. Το πιο ορθο"παραλογος¨..Τι τραγικη..πως δεν μου ηρθε.Θα την χρησιμοποιω απο τωρα πιο συχνα στο λεξιλογιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenbias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lenbias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:03 Ο lenbias έγραψε: #228 12-05-11 22:03 αμα στο πιθανών βάλεις δυνατών είναι σωστό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:15 Ο Catalyst έγραψε: #229 12-05-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Kate-Bender: αμφιλεγομενο μου ειπαν..αλλος μπορει να το παρει σωστο,αλλος λαθος.. Το πιο ορθο"παραλογος¨..Τι τραγικη..πως δεν μου ηρθε.Θα την χρησιμοποιω απο τωρα πιο συχνα στο λεξιλογιο μου! Click για ανάπτυξη... Εφόσον στο ερώτημα δεν ζητείται αντώνυμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τη λέξη στο κείμενο, υπάρχει φαντάζομαι μια ελαστικότητα στο ποια λέξη εαποτελεί την κατάλληλη απάντηση...είναι όπως εκλάβει το νόημα της λέξης ο κάθε μαθητής. Για μένα το 'αβάσιμος' είναι απολύτως σωστό , όπως και το 'παράλογος' και το 'τρελός'. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ant1637 Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:24 Η ant1637 έγραψε: #230 12-05-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Εφόσον στο ερώτημα δεν ζητείται αντώνυμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τη λέξη στο κείμενο, υπάρχει φαντάζομαι μια ελαστικότητα στο ποια λέξη εαποτελεί την κατάλληλη απάντηση...είναι όπως εκλάβει το νόημα της λέξης ο κάθε μαθητής. Για μένα το 'αβάσιμος' είναι απολύτως σωστό , όπως και το 'παράλογος' και το 'τρελός'. Click για ανάπτυξη... ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:31 Ο Catalyst έγραψε: #231 12-05-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ant1637: ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αυτό άλλωστε βοηθά όταν δεν γνωρίζεις μια λέξη, ώστε να προσεγγίζεις ευκολότερα το νόημά της μέσα απ' το κείμενο...αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να βασιστείς στο κείμενο για να βρεις το αντώνυμο εφόσον δεν το υπαγορεύει η άσκηση, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:55 Η vickydask: #232 12-05-11 22:55 ρε παιδια το απροσεγγιστος τοσο off ειναι για αντωνυμο του προσβασιμος? δηλαδη jesus πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:08 Ο Catalyst έγραψε: #233 12-05-11 23:08 απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killingbegin Νεοφερμένο μέλος Ο killingbegin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:10 Ο killingbegin: #234 12-05-11 23:10 1ον Ξανασκεφτείτε οτι δινετε πανελλήνιες και οτι δυσκολα αγγιζει καποιος σε οποιοδηποτε μαθημα το αριστα (δλδ 17+) 2ον Αναρωτηθείτε γιατι το υπουργειο την τριτη το βραδυ εβγαλε την ανακοινωση για τα αει και τα τει...(πτωση στην ψυχολογια υποψηφιων) 3ον Συγκρινετε το δηθεν ευκολο θεμα με τις 2 παραπανω προτασεις. 85000 υποψήφιοι λενε οτι γραψανε 15+ . Οκ το ελπιζω και μακαρι να 'ναι ετσι , ωστε να σας δωσει εναυσμα για τα υπολοιπα μαθηματα... Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα... Καθε μαθημα ειναι μοναδικο συγκεντρωθείτε στο καθενα ξεχωριστα. Αγγιξτε τον μεγιστο βαθμο στο καθενα... Μη σκεφτεστε μεμονωμένα... Καλη συνεχεια σε ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2011 funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:54 Η funny_girl!: #235 12-05-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Click για ανάπτυξη... ρε παιδια εγω στο προσβασιμοσ εβαλα αβασιμοσ λα8οσ τραγικο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:55 Η alexandra16: #236 12-05-11 23:55 όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:59 Η funny_girl!: #237 12-05-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:05 Η alexandra16: #238 13-05-11 00:05 Αρχική Δημοσίευση από funny_girl!: εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Click για ανάπτυξη... κατά τη γνώμη μου το αβάσιμος δεν ταιριάζει ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά. το υποτιθέμενων το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μ έβγαζε ειρωνεία, κάτι π δεν φαινόταν στο κείμενο... ανύπαρκτος είσαι οκ 100000%... προκαλεί έβαλα το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρουν....τώρα στο κατακερματισμός μεταφορικά μπορεί να κολλάει... αλλά μην σκας... 1/100 πιάνει το καθένα...για τα δικά μ δεν είπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:20 Η funny_girl!: #239 13-05-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... το δυνατον κολλαει..δν ειναι οτι ειναι το πιο σωστο αλλα μου κολλαει,το κατακερματιζω ειναι σιγουρα αυτο,το φανταστικοσ παλι σωστο το βρισκω,το διασπειρει αποτι μ ειπαν ειναι διαχεει ,τρ για τ προσβασιμοσ οι αποψεισ διυστανται..αλλοι κα8ηγητεσ λενε οτι ιταν αβασιμο και αλλου απροσβατο..δν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 03:00 Ο Kostas Ped.: #240 13-05-11 03:00 Καλα ειναι πολυ ειρωνικο αυτο που συμβαινει!Ολοι κοιταζουν τις 2 μοναδουλες(αυτες βεβαια λογω ανταγωνισμου και επειδη ολοι αντιμετωπιζουν τα ιδια κανουν τη διαφορα) απο τα συνωνυμα-αντωνυμα μην χασαν καμια κατακλειδα που δεν πιανει τπτ και κανα βαθμο απο την εκθεση αντε και απο την παραγραφο(που αν εχεις κανει εξασκηση τα γραφεις γαι την πλακα αυτα)!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!Τουλαχιστον σεβαστειτε εμας τους περσινους υποψηφιους που δεν ξεραμε καν αν ειμαστε εντος θεματος και μιλαμε για 40 μοναδες η τουλαχιστον για 20 μοναδες που σημαινει ολικη καταστροφη και βαθμοι σαν το 17 στην εκθεση μας φαινονταν απιαστο ονειρο!Βεβαια θα πειτε οτι τα ιδια αντιμετωπιζουν ολοι οι υποψηφιοι οποτε ποια η διαφορα να ανταγωνιζονται φετος τα 17αρια με τα 18αρια και τα 19αρια και ποια περυσι τα 14αρια με τα 15αρια και τα 16αρια αφου οι βασεις καθοριζονται συγκριτικα με το ποσο εγραψαν οι αλλοι!Δηλαδη η πιθανοτητα να πεσεις εκτος θεματος και η δυκολια θα ειναι η ιδια για ολους τους υποψηφιους αλλα οσοι ξερουν καποια μαθηματικα θα σκεφτουν οτι το ευρος της χασουρας του να βγεις εκτος θεματος ειναι 0-40 μοναδες βαλε και το φανερα πιο δυσκολο κειμενο στην περιληψη και το ευρος της χασουρας απο μια ασκηση ειναι το πολυ 0-15 μοναδες!Φανταστειτε την ψυχολογικη πιεση και το αγχος που δεχεσαι αν σου λενε ολοι οι αλλοι μα ολοι οτι εγραψαν διαφορετικα πραγματα και να αναρωτιεσαι μεσα σου μηπως επεσα εκτος θεματος!Για αυτο αφηστε αυτα με τις ασκησεις α,εχασα ενα συνωνυμο,α εβαλα κατακλειδα,α εγραψα λησμονας και ολες αυτες τις αηδιες και κοιταξτε το επομενο μαθημα με αισιοδοξια ευχαριστημενοι που σας εβαλαν αυτα τα θεματα και χωρις μεγαλο αγχος!Και κρατατε μικρο καλαθι γιατι ολα συμβαινουν στην εκθεση,περιεργα και παραξενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α, ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:02 Ο Insomnie έγραψε: #226 12-05-11 22:02 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Στα συνώνυμα είναι! Click για ανάπτυξη... Πλάκα θα'χει να τα'χω κάνει ανάποδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:03 Η Kate-Bender: #227 12-05-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: λολ, σωστό είναι... Click για ανάπτυξη... αμφιλεγομενο μου ειπαν..αλλος μπορει να το παρει σωστο,αλλος λαθος.. Το πιο ορθο"παραλογος¨..Τι τραγικη..πως δεν μου ηρθε.Θα την χρησιμοποιω απο τωρα πιο συχνα στο λεξιλογιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenbias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lenbias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:03 Ο lenbias έγραψε: #228 12-05-11 22:03 αμα στο πιθανών βάλεις δυνατών είναι σωστό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:15 Ο Catalyst έγραψε: #229 12-05-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Kate-Bender: αμφιλεγομενο μου ειπαν..αλλος μπορει να το παρει σωστο,αλλος λαθος.. Το πιο ορθο"παραλογος¨..Τι τραγικη..πως δεν μου ηρθε.Θα την χρησιμοποιω απο τωρα πιο συχνα στο λεξιλογιο μου! Click για ανάπτυξη... Εφόσον στο ερώτημα δεν ζητείται αντώνυμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τη λέξη στο κείμενο, υπάρχει φαντάζομαι μια ελαστικότητα στο ποια λέξη εαποτελεί την κατάλληλη απάντηση...είναι όπως εκλάβει το νόημα της λέξης ο κάθε μαθητής. Για μένα το 'αβάσιμος' είναι απολύτως σωστό , όπως και το 'παράλογος' και το 'τρελός'. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ant1637 Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:24 Η ant1637 έγραψε: #230 12-05-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Εφόσον στο ερώτημα δεν ζητείται αντώνυμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τη λέξη στο κείμενο, υπάρχει φαντάζομαι μια ελαστικότητα στο ποια λέξη εαποτελεί την κατάλληλη απάντηση...είναι όπως εκλάβει το νόημα της λέξης ο κάθε μαθητής. Για μένα το 'αβάσιμος' είναι απολύτως σωστό , όπως και το 'παράλογος' και το 'τρελός'. Click για ανάπτυξη... ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:31 Ο Catalyst έγραψε: #231 12-05-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ant1637: ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αυτό άλλωστε βοηθά όταν δεν γνωρίζεις μια λέξη, ώστε να προσεγγίζεις ευκολότερα το νόημά της μέσα απ' το κείμενο...αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να βασιστείς στο κείμενο για να βρεις το αντώνυμο εφόσον δεν το υπαγορεύει η άσκηση, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:55 Η vickydask: #232 12-05-11 22:55 ρε παιδια το απροσεγγιστος τοσο off ειναι για αντωνυμο του προσβασιμος? δηλαδη jesus πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:08 Ο Catalyst έγραψε: #233 12-05-11 23:08 απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killingbegin Νεοφερμένο μέλος Ο killingbegin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:10 Ο killingbegin: #234 12-05-11 23:10 1ον Ξανασκεφτείτε οτι δινετε πανελλήνιες και οτι δυσκολα αγγιζει καποιος σε οποιοδηποτε μαθημα το αριστα (δλδ 17+) 2ον Αναρωτηθείτε γιατι το υπουργειο την τριτη το βραδυ εβγαλε την ανακοινωση για τα αει και τα τει...(πτωση στην ψυχολογια υποψηφιων) 3ον Συγκρινετε το δηθεν ευκολο θεμα με τις 2 παραπανω προτασεις. 85000 υποψήφιοι λενε οτι γραψανε 15+ . Οκ το ελπιζω και μακαρι να 'ναι ετσι , ωστε να σας δωσει εναυσμα για τα υπολοιπα μαθηματα... Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα... Καθε μαθημα ειναι μοναδικο συγκεντρωθείτε στο καθενα ξεχωριστα. Αγγιξτε τον μεγιστο βαθμο στο καθενα... Μη σκεφτεστε μεμονωμένα... Καλη συνεχεια σε ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2011 funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:54 Η funny_girl!: #235 12-05-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Click για ανάπτυξη... ρε παιδια εγω στο προσβασιμοσ εβαλα αβασιμοσ λα8οσ τραγικο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:55 Η alexandra16: #236 12-05-11 23:55 όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:59 Η funny_girl!: #237 12-05-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:05 Η alexandra16: #238 13-05-11 00:05 Αρχική Δημοσίευση από funny_girl!: εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Click για ανάπτυξη... κατά τη γνώμη μου το αβάσιμος δεν ταιριάζει ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά. το υποτιθέμενων το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μ έβγαζε ειρωνεία, κάτι π δεν φαινόταν στο κείμενο... ανύπαρκτος είσαι οκ 100000%... προκαλεί έβαλα το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρουν....τώρα στο κατακερματισμός μεταφορικά μπορεί να κολλάει... αλλά μην σκας... 1/100 πιάνει το καθένα...για τα δικά μ δεν είπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:20 Η funny_girl!: #239 13-05-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... το δυνατον κολλαει..δν ειναι οτι ειναι το πιο σωστο αλλα μου κολλαει,το κατακερματιζω ειναι σιγουρα αυτο,το φανταστικοσ παλι σωστο το βρισκω,το διασπειρει αποτι μ ειπαν ειναι διαχεει ,τρ για τ προσβασιμοσ οι αποψεισ διυστανται..αλλοι κα8ηγητεσ λενε οτι ιταν αβασιμο και αλλου απροσβατο..δν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 03:00 Ο Kostas Ped.: #240 13-05-11 03:00 Καλα ειναι πολυ ειρωνικο αυτο που συμβαινει!Ολοι κοιταζουν τις 2 μοναδουλες(αυτες βεβαια λογω ανταγωνισμου και επειδη ολοι αντιμετωπιζουν τα ιδια κανουν τη διαφορα) απο τα συνωνυμα-αντωνυμα μην χασαν καμια κατακλειδα που δεν πιανει τπτ και κανα βαθμο απο την εκθεση αντε και απο την παραγραφο(που αν εχεις κανει εξασκηση τα γραφεις γαι την πλακα αυτα)!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!Τουλαχιστον σεβαστειτε εμας τους περσινους υποψηφιους που δεν ξεραμε καν αν ειμαστε εντος θεματος και μιλαμε για 40 μοναδες η τουλαχιστον για 20 μοναδες που σημαινει ολικη καταστροφη και βαθμοι σαν το 17 στην εκθεση μας φαινονταν απιαστο ονειρο!Βεβαια θα πειτε οτι τα ιδια αντιμετωπιζουν ολοι οι υποψηφιοι οποτε ποια η διαφορα να ανταγωνιζονται φετος τα 17αρια με τα 18αρια και τα 19αρια και ποια περυσι τα 14αρια με τα 15αρια και τα 16αρια αφου οι βασεις καθοριζονται συγκριτικα με το ποσο εγραψαν οι αλλοι!Δηλαδη η πιθανοτητα να πεσεις εκτος θεματος και η δυκολια θα ειναι η ιδια για ολους τους υποψηφιους αλλα οσοι ξερουν καποια μαθηματικα θα σκεφτουν οτι το ευρος της χασουρας του να βγεις εκτος θεματος ειναι 0-40 μοναδες βαλε και το φανερα πιο δυσκολο κειμενο στην περιληψη και το ευρος της χασουρας απο μια ασκηση ειναι το πολυ 0-15 μοναδες!Φανταστειτε την ψυχολογικη πιεση και το αγχος που δεχεσαι αν σου λενε ολοι οι αλλοι μα ολοι οτι εγραψαν διαφορετικα πραγματα και να αναρωτιεσαι μεσα σου μηπως επεσα εκτος θεματος!Για αυτο αφηστε αυτα με τις ασκησεις α,εχασα ενα συνωνυμο,α εβαλα κατακλειδα,α εγραψα λησμονας και ολες αυτες τις αηδιες και κοιταξτε το επομενο μαθημα με αισιοδοξια ευχαριστημενοι που σας εβαλαν αυτα τα θεματα και χωρις μεγαλο αγχος!Και κρατατε μικρο καλαθι γιατι ολα συμβαινουν στην εκθεση,περιεργα και παραξενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Στα συνώνυμα είναι! Click για ανάπτυξη... Πλάκα θα'χει να τα'χω κάνει ανάποδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:03 Η Kate-Bender: #227 12-05-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: λολ, σωστό είναι... Click για ανάπτυξη... αμφιλεγομενο μου ειπαν..αλλος μπορει να το παρει σωστο,αλλος λαθος.. Το πιο ορθο"παραλογος¨..Τι τραγικη..πως δεν μου ηρθε.Θα την χρησιμοποιω απο τωρα πιο συχνα στο λεξιλογιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenbias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lenbias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:03 Ο lenbias έγραψε: #228 12-05-11 22:03 αμα στο πιθανών βάλεις δυνατών είναι σωστό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:15 Ο Catalyst έγραψε: #229 12-05-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Kate-Bender: αμφιλεγομενο μου ειπαν..αλλος μπορει να το παρει σωστο,αλλος λαθος.. Το πιο ορθο"παραλογος¨..Τι τραγικη..πως δεν μου ηρθε.Θα την χρησιμοποιω απο τωρα πιο συχνα στο λεξιλογιο μου! Click για ανάπτυξη... Εφόσον στο ερώτημα δεν ζητείται αντώνυμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τη λέξη στο κείμενο, υπάρχει φαντάζομαι μια ελαστικότητα στο ποια λέξη εαποτελεί την κατάλληλη απάντηση...είναι όπως εκλάβει το νόημα της λέξης ο κάθε μαθητής. Για μένα το 'αβάσιμος' είναι απολύτως σωστό , όπως και το 'παράλογος' και το 'τρελός'. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ant1637 Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:24 Η ant1637 έγραψε: #230 12-05-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Εφόσον στο ερώτημα δεν ζητείται αντώνυμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τη λέξη στο κείμενο, υπάρχει φαντάζομαι μια ελαστικότητα στο ποια λέξη εαποτελεί την κατάλληλη απάντηση...είναι όπως εκλάβει το νόημα της λέξης ο κάθε μαθητής. Για μένα το 'αβάσιμος' είναι απολύτως σωστό , όπως και το 'παράλογος' και το 'τρελός'. Click για ανάπτυξη... ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:31 Ο Catalyst έγραψε: #231 12-05-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ant1637: ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αυτό άλλωστε βοηθά όταν δεν γνωρίζεις μια λέξη, ώστε να προσεγγίζεις ευκολότερα το νόημά της μέσα απ' το κείμενο...αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να βασιστείς στο κείμενο για να βρεις το αντώνυμο εφόσον δεν το υπαγορεύει η άσκηση, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:55 Η vickydask: #232 12-05-11 22:55 ρε παιδια το απροσεγγιστος τοσο off ειναι για αντωνυμο του προσβασιμος? δηλαδη jesus πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:08 Ο Catalyst έγραψε: #233 12-05-11 23:08 απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killingbegin Νεοφερμένο μέλος Ο killingbegin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:10 Ο killingbegin: #234 12-05-11 23:10 1ον Ξανασκεφτείτε οτι δινετε πανελλήνιες και οτι δυσκολα αγγιζει καποιος σε οποιοδηποτε μαθημα το αριστα (δλδ 17+) 2ον Αναρωτηθείτε γιατι το υπουργειο την τριτη το βραδυ εβγαλε την ανακοινωση για τα αει και τα τει...(πτωση στην ψυχολογια υποψηφιων) 3ον Συγκρινετε το δηθεν ευκολο θεμα με τις 2 παραπανω προτασεις. 85000 υποψήφιοι λενε οτι γραψανε 15+ . Οκ το ελπιζω και μακαρι να 'ναι ετσι , ωστε να σας δωσει εναυσμα για τα υπολοιπα μαθηματα... Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα... Καθε μαθημα ειναι μοναδικο συγκεντρωθείτε στο καθενα ξεχωριστα. Αγγιξτε τον μεγιστο βαθμο στο καθενα... Μη σκεφτεστε μεμονωμένα... Καλη συνεχεια σε ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2011 funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:54 Η funny_girl!: #235 12-05-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Click για ανάπτυξη... ρε παιδια εγω στο προσβασιμοσ εβαλα αβασιμοσ λα8οσ τραγικο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:55 Η alexandra16: #236 12-05-11 23:55 όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:59 Η funny_girl!: #237 12-05-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:05 Η alexandra16: #238 13-05-11 00:05 Αρχική Δημοσίευση από funny_girl!: εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Click για ανάπτυξη... κατά τη γνώμη μου το αβάσιμος δεν ταιριάζει ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά. το υποτιθέμενων το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μ έβγαζε ειρωνεία, κάτι π δεν φαινόταν στο κείμενο... ανύπαρκτος είσαι οκ 100000%... προκαλεί έβαλα το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρουν....τώρα στο κατακερματισμός μεταφορικά μπορεί να κολλάει... αλλά μην σκας... 1/100 πιάνει το καθένα...για τα δικά μ δεν είπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:20 Η funny_girl!: #239 13-05-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... το δυνατον κολλαει..δν ειναι οτι ειναι το πιο σωστο αλλα μου κολλαει,το κατακερματιζω ειναι σιγουρα αυτο,το φανταστικοσ παλι σωστο το βρισκω,το διασπειρει αποτι μ ειπαν ειναι διαχεει ,τρ για τ προσβασιμοσ οι αποψεισ διυστανται..αλλοι κα8ηγητεσ λενε οτι ιταν αβασιμο και αλλου απροσβατο..δν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 03:00 Ο Kostas Ped.: #240 13-05-11 03:00 Καλα ειναι πολυ ειρωνικο αυτο που συμβαινει!Ολοι κοιταζουν τις 2 μοναδουλες(αυτες βεβαια λογω ανταγωνισμου και επειδη ολοι αντιμετωπιζουν τα ιδια κανουν τη διαφορα) απο τα συνωνυμα-αντωνυμα μην χασαν καμια κατακλειδα που δεν πιανει τπτ και κανα βαθμο απο την εκθεση αντε και απο την παραγραφο(που αν εχεις κανει εξασκηση τα γραφεις γαι την πλακα αυτα)!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!Τουλαχιστον σεβαστειτε εμας τους περσινους υποψηφιους που δεν ξεραμε καν αν ειμαστε εντος θεματος και μιλαμε για 40 μοναδες η τουλαχιστον για 20 μοναδες που σημαινει ολικη καταστροφη και βαθμοι σαν το 17 στην εκθεση μας φαινονταν απιαστο ονειρο!Βεβαια θα πειτε οτι τα ιδια αντιμετωπιζουν ολοι οι υποψηφιοι οποτε ποια η διαφορα να ανταγωνιζονται φετος τα 17αρια με τα 18αρια και τα 19αρια και ποια περυσι τα 14αρια με τα 15αρια και τα 16αρια αφου οι βασεις καθοριζονται συγκριτικα με το ποσο εγραψαν οι αλλοι!Δηλαδη η πιθανοτητα να πεσεις εκτος θεματος και η δυκολια θα ειναι η ιδια για ολους τους υποψηφιους αλλα οσοι ξερουν καποια μαθηματικα θα σκεφτουν οτι το ευρος της χασουρας του να βγεις εκτος θεματος ειναι 0-40 μοναδες βαλε και το φανερα πιο δυσκολο κειμενο στην περιληψη και το ευρος της χασουρας απο μια ασκηση ειναι το πολυ 0-15 μοναδες!Φανταστειτε την ψυχολογικη πιεση και το αγχος που δεχεσαι αν σου λενε ολοι οι αλλοι μα ολοι οτι εγραψαν διαφορετικα πραγματα και να αναρωτιεσαι μεσα σου μηπως επεσα εκτος θεματος!Για αυτο αφηστε αυτα με τις ασκησεις α,εχασα ενα συνωνυμο,α εβαλα κατακλειδα,α εγραψα λησμονας και ολες αυτες τις αηδιες και κοιταξτε το επομενο μαθημα με αισιοδοξια ευχαριστημενοι που σας εβαλαν αυτα τα θεματα και χωρις μεγαλο αγχος!Και κρατατε μικρο καλαθι γιατι ολα συμβαινουν στην εκθεση,περιεργα και παραξενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vaios13: λολ, σωστό είναι... Click για ανάπτυξη... αμφιλεγομενο μου ειπαν..αλλος μπορει να το παρει σωστο,αλλος λαθος.. Το πιο ορθο"παραλογος¨..Τι τραγικη..πως δεν μου ηρθε.Θα την χρησιμοποιω απο τωρα πιο συχνα στο λεξιλογιο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lenbias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lenbias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:03 Ο lenbias έγραψε: #228 12-05-11 22:03 αμα στο πιθανών βάλεις δυνατών είναι σωστό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:15 Ο Catalyst έγραψε: #229 12-05-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Kate-Bender: αμφιλεγομενο μου ειπαν..αλλος μπορει να το παρει σωστο,αλλος λαθος.. Το πιο ορθο"παραλογος¨..Τι τραγικη..πως δεν μου ηρθε.Θα την χρησιμοποιω απο τωρα πιο συχνα στο λεξιλογιο μου! Click για ανάπτυξη... Εφόσον στο ερώτημα δεν ζητείται αντώνυμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τη λέξη στο κείμενο, υπάρχει φαντάζομαι μια ελαστικότητα στο ποια λέξη εαποτελεί την κατάλληλη απάντηση...είναι όπως εκλάβει το νόημα της λέξης ο κάθε μαθητής. Για μένα το 'αβάσιμος' είναι απολύτως σωστό , όπως και το 'παράλογος' και το 'τρελός'. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ant1637 Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:24 Η ant1637 έγραψε: #230 12-05-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Εφόσον στο ερώτημα δεν ζητείται αντώνυμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τη λέξη στο κείμενο, υπάρχει φαντάζομαι μια ελαστικότητα στο ποια λέξη εαποτελεί την κατάλληλη απάντηση...είναι όπως εκλάβει το νόημα της λέξης ο κάθε μαθητής. Για μένα το 'αβάσιμος' είναι απολύτως σωστό , όπως και το 'παράλογος' και το 'τρελός'. Click για ανάπτυξη... ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:31 Ο Catalyst έγραψε: #231 12-05-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ant1637: ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αυτό άλλωστε βοηθά όταν δεν γνωρίζεις μια λέξη, ώστε να προσεγγίζεις ευκολότερα το νόημά της μέσα απ' το κείμενο...αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να βασιστείς στο κείμενο για να βρεις το αντώνυμο εφόσον δεν το υπαγορεύει η άσκηση, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:55 Η vickydask: #232 12-05-11 22:55 ρε παιδια το απροσεγγιστος τοσο off ειναι για αντωνυμο του προσβασιμος? δηλαδη jesus πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:08 Ο Catalyst έγραψε: #233 12-05-11 23:08 απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killingbegin Νεοφερμένο μέλος Ο killingbegin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:10 Ο killingbegin: #234 12-05-11 23:10 1ον Ξανασκεφτείτε οτι δινετε πανελλήνιες και οτι δυσκολα αγγιζει καποιος σε οποιοδηποτε μαθημα το αριστα (δλδ 17+) 2ον Αναρωτηθείτε γιατι το υπουργειο την τριτη το βραδυ εβγαλε την ανακοινωση για τα αει και τα τει...(πτωση στην ψυχολογια υποψηφιων) 3ον Συγκρινετε το δηθεν ευκολο θεμα με τις 2 παραπανω προτασεις. 85000 υποψήφιοι λενε οτι γραψανε 15+ . Οκ το ελπιζω και μακαρι να 'ναι ετσι , ωστε να σας δωσει εναυσμα για τα υπολοιπα μαθηματα... Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα... Καθε μαθημα ειναι μοναδικο συγκεντρωθείτε στο καθενα ξεχωριστα. Αγγιξτε τον μεγιστο βαθμο στο καθενα... Μη σκεφτεστε μεμονωμένα... Καλη συνεχεια σε ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2011 funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:54 Η funny_girl!: #235 12-05-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Click για ανάπτυξη... ρε παιδια εγω στο προσβασιμοσ εβαλα αβασιμοσ λα8οσ τραγικο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:55 Η alexandra16: #236 12-05-11 23:55 όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:59 Η funny_girl!: #237 12-05-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:05 Η alexandra16: #238 13-05-11 00:05 Αρχική Δημοσίευση από funny_girl!: εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Click για ανάπτυξη... κατά τη γνώμη μου το αβάσιμος δεν ταιριάζει ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά. το υποτιθέμενων το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μ έβγαζε ειρωνεία, κάτι π δεν φαινόταν στο κείμενο... ανύπαρκτος είσαι οκ 100000%... προκαλεί έβαλα το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρουν....τώρα στο κατακερματισμός μεταφορικά μπορεί να κολλάει... αλλά μην σκας... 1/100 πιάνει το καθένα...για τα δικά μ δεν είπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:20 Η funny_girl!: #239 13-05-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... το δυνατον κολλαει..δν ειναι οτι ειναι το πιο σωστο αλλα μου κολλαει,το κατακερματιζω ειναι σιγουρα αυτο,το φανταστικοσ παλι σωστο το βρισκω,το διασπειρει αποτι μ ειπαν ειναι διαχεει ,τρ για τ προσβασιμοσ οι αποψεισ διυστανται..αλλοι κα8ηγητεσ λενε οτι ιταν αβασιμο και αλλου απροσβατο..δν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 03:00 Ο Kostas Ped.: #240 13-05-11 03:00 Καλα ειναι πολυ ειρωνικο αυτο που συμβαινει!Ολοι κοιταζουν τις 2 μοναδουλες(αυτες βεβαια λογω ανταγωνισμου και επειδη ολοι αντιμετωπιζουν τα ιδια κανουν τη διαφορα) απο τα συνωνυμα-αντωνυμα μην χασαν καμια κατακλειδα που δεν πιανει τπτ και κανα βαθμο απο την εκθεση αντε και απο την παραγραφο(που αν εχεις κανει εξασκηση τα γραφεις γαι την πλακα αυτα)!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!Τουλαχιστον σεβαστειτε εμας τους περσινους υποψηφιους που δεν ξεραμε καν αν ειμαστε εντος θεματος και μιλαμε για 40 μοναδες η τουλαχιστον για 20 μοναδες που σημαινει ολικη καταστροφη και βαθμοι σαν το 17 στην εκθεση μας φαινονταν απιαστο ονειρο!Βεβαια θα πειτε οτι τα ιδια αντιμετωπιζουν ολοι οι υποψηφιοι οποτε ποια η διαφορα να ανταγωνιζονται φετος τα 17αρια με τα 18αρια και τα 19αρια και ποια περυσι τα 14αρια με τα 15αρια και τα 16αρια αφου οι βασεις καθοριζονται συγκριτικα με το ποσο εγραψαν οι αλλοι!Δηλαδη η πιθανοτητα να πεσεις εκτος θεματος και η δυκολια θα ειναι η ιδια για ολους τους υποψηφιους αλλα οσοι ξερουν καποια μαθηματικα θα σκεφτουν οτι το ευρος της χασουρας του να βγεις εκτος θεματος ειναι 0-40 μοναδες βαλε και το φανερα πιο δυσκολο κειμενο στην περιληψη και το ευρος της χασουρας απο μια ασκηση ειναι το πολυ 0-15 μοναδες!Φανταστειτε την ψυχολογικη πιεση και το αγχος που δεχεσαι αν σου λενε ολοι οι αλλοι μα ολοι οτι εγραψαν διαφορετικα πραγματα και να αναρωτιεσαι μεσα σου μηπως επεσα εκτος θεματος!Για αυτο αφηστε αυτα με τις ασκησεις α,εχασα ενα συνωνυμο,α εβαλα κατακλειδα,α εγραψα λησμονας και ολες αυτες τις αηδιες και κοιταξτε το επομενο μαθημα με αισιοδοξια ευχαριστημενοι που σας εβαλαν αυτα τα θεματα και χωρις μεγαλο αγχος!Και κρατατε μικρο καλαθι γιατι ολα συμβαινουν στην εκθεση,περιεργα και παραξενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αμα στο πιθανών βάλεις δυνατών είναι σωστό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:15 Ο Catalyst έγραψε: #229 12-05-11 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Kate-Bender: αμφιλεγομενο μου ειπαν..αλλος μπορει να το παρει σωστο,αλλος λαθος.. Το πιο ορθο"παραλογος¨..Τι τραγικη..πως δεν μου ηρθε.Θα την χρησιμοποιω απο τωρα πιο συχνα στο λεξιλογιο μου! Click για ανάπτυξη... Εφόσον στο ερώτημα δεν ζητείται αντώνυμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τη λέξη στο κείμενο, υπάρχει φαντάζομαι μια ελαστικότητα στο ποια λέξη εαποτελεί την κατάλληλη απάντηση...είναι όπως εκλάβει το νόημα της λέξης ο κάθε μαθητής. Για μένα το 'αβάσιμος' είναι απολύτως σωστό , όπως και το 'παράλογος' και το 'τρελός'. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ant1637 Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:24 Η ant1637 έγραψε: #230 12-05-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Εφόσον στο ερώτημα δεν ζητείται αντώνυμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τη λέξη στο κείμενο, υπάρχει φαντάζομαι μια ελαστικότητα στο ποια λέξη εαποτελεί την κατάλληλη απάντηση...είναι όπως εκλάβει το νόημα της λέξης ο κάθε μαθητής. Για μένα το 'αβάσιμος' είναι απολύτως σωστό , όπως και το 'παράλογος' και το 'τρελός'. Click για ανάπτυξη... ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:31 Ο Catalyst έγραψε: #231 12-05-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ant1637: ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αυτό άλλωστε βοηθά όταν δεν γνωρίζεις μια λέξη, ώστε να προσεγγίζεις ευκολότερα το νόημά της μέσα απ' το κείμενο...αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να βασιστείς στο κείμενο για να βρεις το αντώνυμο εφόσον δεν το υπαγορεύει η άσκηση, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:55 Η vickydask: #232 12-05-11 22:55 ρε παιδια το απροσεγγιστος τοσο off ειναι για αντωνυμο του προσβασιμος? δηλαδη jesus πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:08 Ο Catalyst έγραψε: #233 12-05-11 23:08 απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killingbegin Νεοφερμένο μέλος Ο killingbegin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:10 Ο killingbegin: #234 12-05-11 23:10 1ον Ξανασκεφτείτε οτι δινετε πανελλήνιες και οτι δυσκολα αγγιζει καποιος σε οποιοδηποτε μαθημα το αριστα (δλδ 17+) 2ον Αναρωτηθείτε γιατι το υπουργειο την τριτη το βραδυ εβγαλε την ανακοινωση για τα αει και τα τει...(πτωση στην ψυχολογια υποψηφιων) 3ον Συγκρινετε το δηθεν ευκολο θεμα με τις 2 παραπανω προτασεις. 85000 υποψήφιοι λενε οτι γραψανε 15+ . Οκ το ελπιζω και μακαρι να 'ναι ετσι , ωστε να σας δωσει εναυσμα για τα υπολοιπα μαθηματα... Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα... Καθε μαθημα ειναι μοναδικο συγκεντρωθείτε στο καθενα ξεχωριστα. Αγγιξτε τον μεγιστο βαθμο στο καθενα... Μη σκεφτεστε μεμονωμένα... Καλη συνεχεια σε ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2011 funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:54 Η funny_girl!: #235 12-05-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Click για ανάπτυξη... ρε παιδια εγω στο προσβασιμοσ εβαλα αβασιμοσ λα8οσ τραγικο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:55 Η alexandra16: #236 12-05-11 23:55 όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:59 Η funny_girl!: #237 12-05-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:05 Η alexandra16: #238 13-05-11 00:05 Αρχική Δημοσίευση από funny_girl!: εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Click για ανάπτυξη... κατά τη γνώμη μου το αβάσιμος δεν ταιριάζει ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά. το υποτιθέμενων το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μ έβγαζε ειρωνεία, κάτι π δεν φαινόταν στο κείμενο... ανύπαρκτος είσαι οκ 100000%... προκαλεί έβαλα το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρουν....τώρα στο κατακερματισμός μεταφορικά μπορεί να κολλάει... αλλά μην σκας... 1/100 πιάνει το καθένα...για τα δικά μ δεν είπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:20 Η funny_girl!: #239 13-05-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... το δυνατον κολλαει..δν ειναι οτι ειναι το πιο σωστο αλλα μου κολλαει,το κατακερματιζω ειναι σιγουρα αυτο,το φανταστικοσ παλι σωστο το βρισκω,το διασπειρει αποτι μ ειπαν ειναι διαχεει ,τρ για τ προσβασιμοσ οι αποψεισ διυστανται..αλλοι κα8ηγητεσ λενε οτι ιταν αβασιμο και αλλου απροσβατο..δν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 03:00 Ο Kostas Ped.: #240 13-05-11 03:00 Καλα ειναι πολυ ειρωνικο αυτο που συμβαινει!Ολοι κοιταζουν τις 2 μοναδουλες(αυτες βεβαια λογω ανταγωνισμου και επειδη ολοι αντιμετωπιζουν τα ιδια κανουν τη διαφορα) απο τα συνωνυμα-αντωνυμα μην χασαν καμια κατακλειδα που δεν πιανει τπτ και κανα βαθμο απο την εκθεση αντε και απο την παραγραφο(που αν εχεις κανει εξασκηση τα γραφεις γαι την πλακα αυτα)!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!Τουλαχιστον σεβαστειτε εμας τους περσινους υποψηφιους που δεν ξεραμε καν αν ειμαστε εντος θεματος και μιλαμε για 40 μοναδες η τουλαχιστον για 20 μοναδες που σημαινει ολικη καταστροφη και βαθμοι σαν το 17 στην εκθεση μας φαινονταν απιαστο ονειρο!Βεβαια θα πειτε οτι τα ιδια αντιμετωπιζουν ολοι οι υποψηφιοι οποτε ποια η διαφορα να ανταγωνιζονται φετος τα 17αρια με τα 18αρια και τα 19αρια και ποια περυσι τα 14αρια με τα 15αρια και τα 16αρια αφου οι βασεις καθοριζονται συγκριτικα με το ποσο εγραψαν οι αλλοι!Δηλαδη η πιθανοτητα να πεσεις εκτος θεματος και η δυκολια θα ειναι η ιδια για ολους τους υποψηφιους αλλα οσοι ξερουν καποια μαθηματικα θα σκεφτουν οτι το ευρος της χασουρας του να βγεις εκτος θεματος ειναι 0-40 μοναδες βαλε και το φανερα πιο δυσκολο κειμενο στην περιληψη και το ευρος της χασουρας απο μια ασκηση ειναι το πολυ 0-15 μοναδες!Φανταστειτε την ψυχολογικη πιεση και το αγχος που δεχεσαι αν σου λενε ολοι οι αλλοι μα ολοι οτι εγραψαν διαφορετικα πραγματα και να αναρωτιεσαι μεσα σου μηπως επεσα εκτος θεματος!Για αυτο αφηστε αυτα με τις ασκησεις α,εχασα ενα συνωνυμο,α εβαλα κατακλειδα,α εγραψα λησμονας και ολες αυτες τις αηδιες και κοιταξτε το επομενο μαθημα με αισιοδοξια ευχαριστημενοι που σας εβαλαν αυτα τα θεματα και χωρις μεγαλο αγχος!Και κρατατε μικρο καλαθι γιατι ολα συμβαινουν στην εκθεση,περιεργα και παραξενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate-Bender: αμφιλεγομενο μου ειπαν..αλλος μπορει να το παρει σωστο,αλλος λαθος.. Το πιο ορθο"παραλογος¨..Τι τραγικη..πως δεν μου ηρθε.Θα την χρησιμοποιω απο τωρα πιο συχνα στο λεξιλογιο μου! Click για ανάπτυξη... Εφόσον στο ερώτημα δεν ζητείται αντώνυμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τη λέξη στο κείμενο, υπάρχει φαντάζομαι μια ελαστικότητα στο ποια λέξη εαποτελεί την κατάλληλη απάντηση...είναι όπως εκλάβει το νόημα της λέξης ο κάθε μαθητής. Για μένα το 'αβάσιμος' είναι απολύτως σωστό , όπως και το 'παράλογος' και το 'τρελός'. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ant1637 Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:24 Η ant1637 έγραψε: #230 12-05-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Εφόσον στο ερώτημα δεν ζητείται αντώνυμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τη λέξη στο κείμενο, υπάρχει φαντάζομαι μια ελαστικότητα στο ποια λέξη εαποτελεί την κατάλληλη απάντηση...είναι όπως εκλάβει το νόημα της λέξης ο κάθε μαθητής. Για μένα το 'αβάσιμος' είναι απολύτως σωστό , όπως και το 'παράλογος' και το 'τρελός'. Click για ανάπτυξη... ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:31 Ο Catalyst έγραψε: #231 12-05-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ant1637: ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αυτό άλλωστε βοηθά όταν δεν γνωρίζεις μια λέξη, ώστε να προσεγγίζεις ευκολότερα το νόημά της μέσα απ' το κείμενο...αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να βασιστείς στο κείμενο για να βρεις το αντώνυμο εφόσον δεν το υπαγορεύει η άσκηση, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:55 Η vickydask: #232 12-05-11 22:55 ρε παιδια το απροσεγγιστος τοσο off ειναι για αντωνυμο του προσβασιμος? δηλαδη jesus πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:08 Ο Catalyst έγραψε: #233 12-05-11 23:08 απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killingbegin Νεοφερμένο μέλος Ο killingbegin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:10 Ο killingbegin: #234 12-05-11 23:10 1ον Ξανασκεφτείτε οτι δινετε πανελλήνιες και οτι δυσκολα αγγιζει καποιος σε οποιοδηποτε μαθημα το αριστα (δλδ 17+) 2ον Αναρωτηθείτε γιατι το υπουργειο την τριτη το βραδυ εβγαλε την ανακοινωση για τα αει και τα τει...(πτωση στην ψυχολογια υποψηφιων) 3ον Συγκρινετε το δηθεν ευκολο θεμα με τις 2 παραπανω προτασεις. 85000 υποψήφιοι λενε οτι γραψανε 15+ . Οκ το ελπιζω και μακαρι να 'ναι ετσι , ωστε να σας δωσει εναυσμα για τα υπολοιπα μαθηματα... Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα... Καθε μαθημα ειναι μοναδικο συγκεντρωθείτε στο καθενα ξεχωριστα. Αγγιξτε τον μεγιστο βαθμο στο καθενα... Μη σκεφτεστε μεμονωμένα... Καλη συνεχεια σε ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2011 funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:54 Η funny_girl!: #235 12-05-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Click για ανάπτυξη... ρε παιδια εγω στο προσβασιμοσ εβαλα αβασιμοσ λα8οσ τραγικο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:55 Η alexandra16: #236 12-05-11 23:55 όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:59 Η funny_girl!: #237 12-05-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:05 Η alexandra16: #238 13-05-11 00:05 Αρχική Δημοσίευση από funny_girl!: εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Click για ανάπτυξη... κατά τη γνώμη μου το αβάσιμος δεν ταιριάζει ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά. το υποτιθέμενων το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μ έβγαζε ειρωνεία, κάτι π δεν φαινόταν στο κείμενο... ανύπαρκτος είσαι οκ 100000%... προκαλεί έβαλα το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρουν....τώρα στο κατακερματισμός μεταφορικά μπορεί να κολλάει... αλλά μην σκας... 1/100 πιάνει το καθένα...για τα δικά μ δεν είπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:20 Η funny_girl!: #239 13-05-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... το δυνατον κολλαει..δν ειναι οτι ειναι το πιο σωστο αλλα μου κολλαει,το κατακερματιζω ειναι σιγουρα αυτο,το φανταστικοσ παλι σωστο το βρισκω,το διασπειρει αποτι μ ειπαν ειναι διαχεει ,τρ για τ προσβασιμοσ οι αποψεισ διυστανται..αλλοι κα8ηγητεσ λενε οτι ιταν αβασιμο και αλλου απροσβατο..δν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 03:00 Ο Kostas Ped.: #240 13-05-11 03:00 Καλα ειναι πολυ ειρωνικο αυτο που συμβαινει!Ολοι κοιταζουν τις 2 μοναδουλες(αυτες βεβαια λογω ανταγωνισμου και επειδη ολοι αντιμετωπιζουν τα ιδια κανουν τη διαφορα) απο τα συνωνυμα-αντωνυμα μην χασαν καμια κατακλειδα που δεν πιανει τπτ και κανα βαθμο απο την εκθεση αντε και απο την παραγραφο(που αν εχεις κανει εξασκηση τα γραφεις γαι την πλακα αυτα)!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!Τουλαχιστον σεβαστειτε εμας τους περσινους υποψηφιους που δεν ξεραμε καν αν ειμαστε εντος θεματος και μιλαμε για 40 μοναδες η τουλαχιστον για 20 μοναδες που σημαινει ολικη καταστροφη και βαθμοι σαν το 17 στην εκθεση μας φαινονταν απιαστο ονειρο!Βεβαια θα πειτε οτι τα ιδια αντιμετωπιζουν ολοι οι υποψηφιοι οποτε ποια η διαφορα να ανταγωνιζονται φετος τα 17αρια με τα 18αρια και τα 19αρια και ποια περυσι τα 14αρια με τα 15αρια και τα 16αρια αφου οι βασεις καθοριζονται συγκριτικα με το ποσο εγραψαν οι αλλοι!Δηλαδη η πιθανοτητα να πεσεις εκτος θεματος και η δυκολια θα ειναι η ιδια για ολους τους υποψηφιους αλλα οσοι ξερουν καποια μαθηματικα θα σκεφτουν οτι το ευρος της χασουρας του να βγεις εκτος θεματος ειναι 0-40 μοναδες βαλε και το φανερα πιο δυσκολο κειμενο στην περιληψη και το ευρος της χασουρας απο μια ασκηση ειναι το πολυ 0-15 μοναδες!Φανταστειτε την ψυχολογικη πιεση και το αγχος που δεχεσαι αν σου λενε ολοι οι αλλοι μα ολοι οτι εγραψαν διαφορετικα πραγματα και να αναρωτιεσαι μεσα σου μηπως επεσα εκτος θεματος!Για αυτο αφηστε αυτα με τις ασκησεις α,εχασα ενα συνωνυμο,α εβαλα κατακλειδα,α εγραψα λησμονας και ολες αυτες τις αηδιες και κοιταξτε το επομενο μαθημα με αισιοδοξια ευχαριστημενοι που σας εβαλαν αυτα τα θεματα και χωρις μεγαλο αγχος!Και κρατατε μικρο καλαθι γιατι ολα συμβαινουν στην εκθεση,περιεργα και παραξενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vaios13: Εφόσον στο ερώτημα δεν ζητείται αντώνυμο που να μπορεί να αντικαταστήσει τη λέξη στο κείμενο, υπάρχει φαντάζομαι μια ελαστικότητα στο ποια λέξη εαποτελεί την κατάλληλη απάντηση...είναι όπως εκλάβει το νόημα της λέξης ο κάθε μαθητής. Για μένα το 'αβάσιμος' είναι απολύτως σωστό , όπως και το 'παράλογος' και το 'τρελός'. Click για ανάπτυξη... ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:31 Ο Catalyst έγραψε: #231 12-05-11 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ant1637: ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αυτό άλλωστε βοηθά όταν δεν γνωρίζεις μια λέξη, ώστε να προσεγγίζεις ευκολότερα το νόημά της μέσα απ' το κείμενο...αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να βασιστείς στο κείμενο για να βρεις το αντώνυμο εφόσον δεν το υπαγορεύει η άσκηση, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:55 Η vickydask: #232 12-05-11 22:55 ρε παιδια το απροσεγγιστος τοσο off ειναι για αντωνυμο του προσβασιμος? δηλαδη jesus πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:08 Ο Catalyst έγραψε: #233 12-05-11 23:08 απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killingbegin Νεοφερμένο μέλος Ο killingbegin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:10 Ο killingbegin: #234 12-05-11 23:10 1ον Ξανασκεφτείτε οτι δινετε πανελλήνιες και οτι δυσκολα αγγιζει καποιος σε οποιοδηποτε μαθημα το αριστα (δλδ 17+) 2ον Αναρωτηθείτε γιατι το υπουργειο την τριτη το βραδυ εβγαλε την ανακοινωση για τα αει και τα τει...(πτωση στην ψυχολογια υποψηφιων) 3ον Συγκρινετε το δηθεν ευκολο θεμα με τις 2 παραπανω προτασεις. 85000 υποψήφιοι λενε οτι γραψανε 15+ . Οκ το ελπιζω και μακαρι να 'ναι ετσι , ωστε να σας δωσει εναυσμα για τα υπολοιπα μαθηματα... Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα... Καθε μαθημα ειναι μοναδικο συγκεντρωθείτε στο καθενα ξεχωριστα. Αγγιξτε τον μεγιστο βαθμο στο καθενα... Μη σκεφτεστε μεμονωμένα... Καλη συνεχεια σε ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2011 funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:54 Η funny_girl!: #235 12-05-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Click για ανάπτυξη... ρε παιδια εγω στο προσβασιμοσ εβαλα αβασιμοσ λα8οσ τραγικο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:55 Η alexandra16: #236 12-05-11 23:55 όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:59 Η funny_girl!: #237 12-05-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:05 Η alexandra16: #238 13-05-11 00:05 Αρχική Δημοσίευση από funny_girl!: εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Click για ανάπτυξη... κατά τη γνώμη μου το αβάσιμος δεν ταιριάζει ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά. το υποτιθέμενων το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μ έβγαζε ειρωνεία, κάτι π δεν φαινόταν στο κείμενο... ανύπαρκτος είσαι οκ 100000%... προκαλεί έβαλα το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρουν....τώρα στο κατακερματισμός μεταφορικά μπορεί να κολλάει... αλλά μην σκας... 1/100 πιάνει το καθένα...για τα δικά μ δεν είπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:20 Η funny_girl!: #239 13-05-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... το δυνατον κολλαει..δν ειναι οτι ειναι το πιο σωστο αλλα μου κολλαει,το κατακερματιζω ειναι σιγουρα αυτο,το φανταστικοσ παλι σωστο το βρισκω,το διασπειρει αποτι μ ειπαν ειναι διαχεει ,τρ για τ προσβασιμοσ οι αποψεισ διυστανται..αλλοι κα8ηγητεσ λενε οτι ιταν αβασιμο και αλλου απροσβατο..δν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 03:00 Ο Kostas Ped.: #240 13-05-11 03:00 Καλα ειναι πολυ ειρωνικο αυτο που συμβαινει!Ολοι κοιταζουν τις 2 μοναδουλες(αυτες βεβαια λογω ανταγωνισμου και επειδη ολοι αντιμετωπιζουν τα ιδια κανουν τη διαφορα) απο τα συνωνυμα-αντωνυμα μην χασαν καμια κατακλειδα που δεν πιανει τπτ και κανα βαθμο απο την εκθεση αντε και απο την παραγραφο(που αν εχεις κανει εξασκηση τα γραφεις γαι την πλακα αυτα)!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!Τουλαχιστον σεβαστειτε εμας τους περσινους υποψηφιους που δεν ξεραμε καν αν ειμαστε εντος θεματος και μιλαμε για 40 μοναδες η τουλαχιστον για 20 μοναδες που σημαινει ολικη καταστροφη και βαθμοι σαν το 17 στην εκθεση μας φαινονταν απιαστο ονειρο!Βεβαια θα πειτε οτι τα ιδια αντιμετωπιζουν ολοι οι υποψηφιοι οποτε ποια η διαφορα να ανταγωνιζονται φετος τα 17αρια με τα 18αρια και τα 19αρια και ποια περυσι τα 14αρια με τα 15αρια και τα 16αρια αφου οι βασεις καθοριζονται συγκριτικα με το ποσο εγραψαν οι αλλοι!Δηλαδη η πιθανοτητα να πεσεις εκτος θεματος και η δυκολια θα ειναι η ιδια για ολους τους υποψηφιους αλλα οσοι ξερουν καποια μαθηματικα θα σκεφτουν οτι το ευρος της χασουρας του να βγεις εκτος θεματος ειναι 0-40 μοναδες βαλε και το φανερα πιο δυσκολο κειμενο στην περιληψη και το ευρος της χασουρας απο μια ασκηση ειναι το πολυ 0-15 μοναδες!Φανταστειτε την ψυχολογικη πιεση και το αγχος που δεχεσαι αν σου λενε ολοι οι αλλοι μα ολοι οτι εγραψαν διαφορετικα πραγματα και να αναρωτιεσαι μεσα σου μηπως επεσα εκτος θεματος!Για αυτο αφηστε αυτα με τις ασκησεις α,εχασα ενα συνωνυμο,α εβαλα κατακλειδα,α εγραψα λησμονας και ολες αυτες τις αηδιες και κοιταξτε το επομενο μαθημα με αισιοδοξια ευχαριστημενοι που σας εβαλαν αυτα τα θεματα και χωρις μεγαλο αγχος!Και κρατατε μικρο καλαθι γιατι ολα συμβαινουν στην εκθεση,περιεργα και παραξενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ant1637: ναι ομως με αυτη τη λογικη δεν θα ηταν σημειωμενες μεσα στο κειμενο οι λεξεις για να τις εντοπισουμε οποτε πιο σωστο ειναι να βασιζεσαι στο κειμενο για τα συνωνυμα και αντωνυμα Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω, αυτό άλλωστε βοηθά όταν δεν γνωρίζεις μια λέξη, ώστε να προσεγγίζεις ευκολότερα το νόημά της μέσα απ' το κείμενο...αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να βασιστείς στο κείμενο για να βρεις το αντώνυμο εφόσον δεν το υπαγορεύει η άσκηση, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 22:55 Η vickydask: #232 12-05-11 22:55 ρε παιδια το απροσεγγιστος τοσο off ειναι για αντωνυμο του προσβασιμος? δηλαδη jesus πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:08 Ο Catalyst έγραψε: #233 12-05-11 23:08 απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killingbegin Νεοφερμένο μέλος Ο killingbegin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:10 Ο killingbegin: #234 12-05-11 23:10 1ον Ξανασκεφτείτε οτι δινετε πανελλήνιες και οτι δυσκολα αγγιζει καποιος σε οποιοδηποτε μαθημα το αριστα (δλδ 17+) 2ον Αναρωτηθείτε γιατι το υπουργειο την τριτη το βραδυ εβγαλε την ανακοινωση για τα αει και τα τει...(πτωση στην ψυχολογια υποψηφιων) 3ον Συγκρινετε το δηθεν ευκολο θεμα με τις 2 παραπανω προτασεις. 85000 υποψήφιοι λενε οτι γραψανε 15+ . Οκ το ελπιζω και μακαρι να 'ναι ετσι , ωστε να σας δωσει εναυσμα για τα υπολοιπα μαθηματα... Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα... Καθε μαθημα ειναι μοναδικο συγκεντρωθείτε στο καθενα ξεχωριστα. Αγγιξτε τον μεγιστο βαθμο στο καθενα... Μη σκεφτεστε μεμονωμένα... Καλη συνεχεια σε ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2011 funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:54 Η funny_girl!: #235 12-05-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Click για ανάπτυξη... ρε παιδια εγω στο προσβασιμοσ εβαλα αβασιμοσ λα8οσ τραγικο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:55 Η alexandra16: #236 12-05-11 23:55 όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:59 Η funny_girl!: #237 12-05-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:05 Η alexandra16: #238 13-05-11 00:05 Αρχική Δημοσίευση από funny_girl!: εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Click για ανάπτυξη... κατά τη γνώμη μου το αβάσιμος δεν ταιριάζει ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά. το υποτιθέμενων το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μ έβγαζε ειρωνεία, κάτι π δεν φαινόταν στο κείμενο... ανύπαρκτος είσαι οκ 100000%... προκαλεί έβαλα το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρουν....τώρα στο κατακερματισμός μεταφορικά μπορεί να κολλάει... αλλά μην σκας... 1/100 πιάνει το καθένα...για τα δικά μ δεν είπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:20 Η funny_girl!: #239 13-05-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... το δυνατον κολλαει..δν ειναι οτι ειναι το πιο σωστο αλλα μου κολλαει,το κατακερματιζω ειναι σιγουρα αυτο,το φανταστικοσ παλι σωστο το βρισκω,το διασπειρει αποτι μ ειπαν ειναι διαχεει ,τρ για τ προσβασιμοσ οι αποψεισ διυστανται..αλλοι κα8ηγητεσ λενε οτι ιταν αβασιμο και αλλου απροσβατο..δν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 03:00 Ο Kostas Ped.: #240 13-05-11 03:00 Καλα ειναι πολυ ειρωνικο αυτο που συμβαινει!Ολοι κοιταζουν τις 2 μοναδουλες(αυτες βεβαια λογω ανταγωνισμου και επειδη ολοι αντιμετωπιζουν τα ιδια κανουν τη διαφορα) απο τα συνωνυμα-αντωνυμα μην χασαν καμια κατακλειδα που δεν πιανει τπτ και κανα βαθμο απο την εκθεση αντε και απο την παραγραφο(που αν εχεις κανει εξασκηση τα γραφεις γαι την πλακα αυτα)!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!Τουλαχιστον σεβαστειτε εμας τους περσινους υποψηφιους που δεν ξεραμε καν αν ειμαστε εντος θεματος και μιλαμε για 40 μοναδες η τουλαχιστον για 20 μοναδες που σημαινει ολικη καταστροφη και βαθμοι σαν το 17 στην εκθεση μας φαινονταν απιαστο ονειρο!Βεβαια θα πειτε οτι τα ιδια αντιμετωπιζουν ολοι οι υποψηφιοι οποτε ποια η διαφορα να ανταγωνιζονται φετος τα 17αρια με τα 18αρια και τα 19αρια και ποια περυσι τα 14αρια με τα 15αρια και τα 16αρια αφου οι βασεις καθοριζονται συγκριτικα με το ποσο εγραψαν οι αλλοι!Δηλαδη η πιθανοτητα να πεσεις εκτος θεματος και η δυκολια θα ειναι η ιδια για ολους τους υποψηφιους αλλα οσοι ξερουν καποια μαθηματικα θα σκεφτουν οτι το ευρος της χασουρας του να βγεις εκτος θεματος ειναι 0-40 μοναδες βαλε και το φανερα πιο δυσκολο κειμενο στην περιληψη και το ευρος της χασουρας απο μια ασκηση ειναι το πολυ 0-15 μοναδες!Φανταστειτε την ψυχολογικη πιεση και το αγχος που δεχεσαι αν σου λενε ολοι οι αλλοι μα ολοι οτι εγραψαν διαφορετικα πραγματα και να αναρωτιεσαι μεσα σου μηπως επεσα εκτος θεματος!Για αυτο αφηστε αυτα με τις ασκησεις α,εχασα ενα συνωνυμο,α εβαλα κατακλειδα,α εγραψα λησμονας και ολες αυτες τις αηδιες και κοιταξτε το επομενο μαθημα με αισιοδοξια ευχαριστημενοι που σας εβαλαν αυτα τα θεματα και χωρις μεγαλο αγχος!Και κρατατε μικρο καλαθι γιατι ολα συμβαινουν στην εκθεση,περιεργα και παραξενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδια το απροσεγγιστος τοσο off ειναι για αντωνυμο του προσβασιμος? δηλαδη jesus πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:08 Ο Catalyst έγραψε: #233 12-05-11 23:08 απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. killingbegin Νεοφερμένο μέλος Ο killingbegin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:10 Ο killingbegin: #234 12-05-11 23:10 1ον Ξανασκεφτείτε οτι δινετε πανελλήνιες και οτι δυσκολα αγγιζει καποιος σε οποιοδηποτε μαθημα το αριστα (δλδ 17+) 2ον Αναρωτηθείτε γιατι το υπουργειο την τριτη το βραδυ εβγαλε την ανακοινωση για τα αει και τα τει...(πτωση στην ψυχολογια υποψηφιων) 3ον Συγκρινετε το δηθεν ευκολο θεμα με τις 2 παραπανω προτασεις. 85000 υποψήφιοι λενε οτι γραψανε 15+ . Οκ το ελπιζω και μακαρι να 'ναι ετσι , ωστε να σας δωσει εναυσμα για τα υπολοιπα μαθηματα... Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα... Καθε μαθημα ειναι μοναδικο συγκεντρωθείτε στο καθενα ξεχωριστα. Αγγιξτε τον μεγιστο βαθμο στο καθενα... Μη σκεφτεστε μεμονωμένα... Καλη συνεχεια σε ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2011 funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:54 Η funny_girl!: #235 12-05-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Click για ανάπτυξη... ρε παιδια εγω στο προσβασιμοσ εβαλα αβασιμοσ λα8οσ τραγικο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:55 Η alexandra16: #236 12-05-11 23:55 όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:59 Η funny_girl!: #237 12-05-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:05 Η alexandra16: #238 13-05-11 00:05 Αρχική Δημοσίευση από funny_girl!: εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Click για ανάπτυξη... κατά τη γνώμη μου το αβάσιμος δεν ταιριάζει ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά. το υποτιθέμενων το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μ έβγαζε ειρωνεία, κάτι π δεν φαινόταν στο κείμενο... ανύπαρκτος είσαι οκ 100000%... προκαλεί έβαλα το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρουν....τώρα στο κατακερματισμός μεταφορικά μπορεί να κολλάει... αλλά μην σκας... 1/100 πιάνει το καθένα...για τα δικά μ δεν είπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:20 Η funny_girl!: #239 13-05-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... το δυνατον κολλαει..δν ειναι οτι ειναι το πιο σωστο αλλα μου κολλαει,το κατακερματιζω ειναι σιγουρα αυτο,το φανταστικοσ παλι σωστο το βρισκω,το διασπειρει αποτι μ ειπαν ειναι διαχεει ,τρ για τ προσβασιμοσ οι αποψεισ διυστανται..αλλοι κα8ηγητεσ λενε οτι ιταν αβασιμο και αλλου απροσβατο..δν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 03:00 Ο Kostas Ped.: #240 13-05-11 03:00 Καλα ειναι πολυ ειρωνικο αυτο που συμβαινει!Ολοι κοιταζουν τις 2 μοναδουλες(αυτες βεβαια λογω ανταγωνισμου και επειδη ολοι αντιμετωπιζουν τα ιδια κανουν τη διαφορα) απο τα συνωνυμα-αντωνυμα μην χασαν καμια κατακλειδα που δεν πιανει τπτ και κανα βαθμο απο την εκθεση αντε και απο την παραγραφο(που αν εχεις κανει εξασκηση τα γραφεις γαι την πλακα αυτα)!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!Τουλαχιστον σεβαστειτε εμας τους περσινους υποψηφιους που δεν ξεραμε καν αν ειμαστε εντος θεματος και μιλαμε για 40 μοναδες η τουλαχιστον για 20 μοναδες που σημαινει ολικη καταστροφη και βαθμοι σαν το 17 στην εκθεση μας φαινονταν απιαστο ονειρο!Βεβαια θα πειτε οτι τα ιδια αντιμετωπιζουν ολοι οι υποψηφιοι οποτε ποια η διαφορα να ανταγωνιζονται φετος τα 17αρια με τα 18αρια και τα 19αρια και ποια περυσι τα 14αρια με τα 15αρια και τα 16αρια αφου οι βασεις καθοριζονται συγκριτικα με το ποσο εγραψαν οι αλλοι!Δηλαδη η πιθανοτητα να πεσεις εκτος θεματος και η δυκολια θα ειναι η ιδια για ολους τους υποψηφιους αλλα οσοι ξερουν καποια μαθηματικα θα σκεφτουν οτι το ευρος της χασουρας του να βγεις εκτος θεματος ειναι 0-40 μοναδες βαλε και το φανερα πιο δυσκολο κειμενο στην περιληψη και το ευρος της χασουρας απο μια ασκηση ειναι το πολυ 0-15 μοναδες!Φανταστειτε την ψυχολογικη πιεση και το αγχος που δεχεσαι αν σου λενε ολοι οι αλλοι μα ολοι οτι εγραψαν διαφορετικα πραγματα και να αναρωτιεσαι μεσα σου μηπως επεσα εκτος θεματος!Για αυτο αφηστε αυτα με τις ασκησεις α,εχασα ενα συνωνυμο,α εβαλα κατακλειδα,α εγραψα λησμονας και ολες αυτες τις αηδιες και κοιταξτε το επομενο μαθημα με αισιοδοξια ευχαριστημενοι που σας εβαλαν αυτα τα θεματα και χωρις μεγαλο αγχος!Και κρατατε μικρο καλαθι γιατι ολα συμβαινουν στην εκθεση,περιεργα και παραξενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
killingbegin Νεοφερμένο μέλος Ο killingbegin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:10 Ο killingbegin: #234 12-05-11 23:10 1ον Ξανασκεφτείτε οτι δινετε πανελλήνιες και οτι δυσκολα αγγιζει καποιος σε οποιοδηποτε μαθημα το αριστα (δλδ 17+) 2ον Αναρωτηθείτε γιατι το υπουργειο την τριτη το βραδυ εβγαλε την ανακοινωση για τα αει και τα τει...(πτωση στην ψυχολογια υποψηφιων) 3ον Συγκρινετε το δηθεν ευκολο θεμα με τις 2 παραπανω προτασεις. 85000 υποψήφιοι λενε οτι γραψανε 15+ . Οκ το ελπιζω και μακαρι να 'ναι ετσι , ωστε να σας δωσει εναυσμα για τα υπολοιπα μαθηματα... Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα... Καθε μαθημα ειναι μοναδικο συγκεντρωθείτε στο καθενα ξεχωριστα. Αγγιξτε τον μεγιστο βαθμο στο καθενα... Μη σκεφτεστε μεμονωμένα... Καλη συνεχεια σε ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2011 funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:54 Η funny_girl!: #235 12-05-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Click για ανάπτυξη... ρε παιδια εγω στο προσβασιμοσ εβαλα αβασιμοσ λα8οσ τραγικο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:55 Η alexandra16: #236 12-05-11 23:55 όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:59 Η funny_girl!: #237 12-05-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:05 Η alexandra16: #238 13-05-11 00:05 Αρχική Δημοσίευση από funny_girl!: εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Click για ανάπτυξη... κατά τη γνώμη μου το αβάσιμος δεν ταιριάζει ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά. το υποτιθέμενων το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μ έβγαζε ειρωνεία, κάτι π δεν φαινόταν στο κείμενο... ανύπαρκτος είσαι οκ 100000%... προκαλεί έβαλα το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρουν....τώρα στο κατακερματισμός μεταφορικά μπορεί να κολλάει... αλλά μην σκας... 1/100 πιάνει το καθένα...για τα δικά μ δεν είπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:20 Η funny_girl!: #239 13-05-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... το δυνατον κολλαει..δν ειναι οτι ειναι το πιο σωστο αλλα μου κολλαει,το κατακερματιζω ειναι σιγουρα αυτο,το φανταστικοσ παλι σωστο το βρισκω,το διασπειρει αποτι μ ειπαν ειναι διαχεει ,τρ για τ προσβασιμοσ οι αποψεισ διυστανται..αλλοι κα8ηγητεσ λενε οτι ιταν αβασιμο και αλλου απροσβατο..δν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 03:00 Ο Kostas Ped.: #240 13-05-11 03:00 Καλα ειναι πολυ ειρωνικο αυτο που συμβαινει!Ολοι κοιταζουν τις 2 μοναδουλες(αυτες βεβαια λογω ανταγωνισμου και επειδη ολοι αντιμετωπιζουν τα ιδια κανουν τη διαφορα) απο τα συνωνυμα-αντωνυμα μην χασαν καμια κατακλειδα που δεν πιανει τπτ και κανα βαθμο απο την εκθεση αντε και απο την παραγραφο(που αν εχεις κανει εξασκηση τα γραφεις γαι την πλακα αυτα)!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!Τουλαχιστον σεβαστειτε εμας τους περσινους υποψηφιους που δεν ξεραμε καν αν ειμαστε εντος θεματος και μιλαμε για 40 μοναδες η τουλαχιστον για 20 μοναδες που σημαινει ολικη καταστροφη και βαθμοι σαν το 17 στην εκθεση μας φαινονταν απιαστο ονειρο!Βεβαια θα πειτε οτι τα ιδια αντιμετωπιζουν ολοι οι υποψηφιοι οποτε ποια η διαφορα να ανταγωνιζονται φετος τα 17αρια με τα 18αρια και τα 19αρια και ποια περυσι τα 14αρια με τα 15αρια και τα 16αρια αφου οι βασεις καθοριζονται συγκριτικα με το ποσο εγραψαν οι αλλοι!Δηλαδη η πιθανοτητα να πεσεις εκτος θεματος και η δυκολια θα ειναι η ιδια για ολους τους υποψηφιους αλλα οσοι ξερουν καποια μαθηματικα θα σκεφτουν οτι το ευρος της χασουρας του να βγεις εκτος θεματος ειναι 0-40 μοναδες βαλε και το φανερα πιο δυσκολο κειμενο στην περιληψη και το ευρος της χασουρας απο μια ασκηση ειναι το πολυ 0-15 μοναδες!Φανταστειτε την ψυχολογικη πιεση και το αγχος που δεχεσαι αν σου λενε ολοι οι αλλοι μα ολοι οτι εγραψαν διαφορετικα πραγματα και να αναρωτιεσαι μεσα σου μηπως επεσα εκτος θεματος!Για αυτο αφηστε αυτα με τις ασκησεις α,εχασα ενα συνωνυμο,α εβαλα κατακλειδα,α εγραψα λησμονας και ολες αυτες τις αηδιες και κοιταξτε το επομενο μαθημα με αισιοδοξια ευχαριστημενοι που σας εβαλαν αυτα τα θεματα και χωρις μεγαλο αγχος!Και κρατατε μικρο καλαθι γιατι ολα συμβαινουν στην εκθεση,περιεργα και παραξενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1ον Ξανασκεφτείτε οτι δινετε πανελλήνιες και οτι δυσκολα αγγιζει καποιος σε οποιοδηποτε μαθημα το αριστα (δλδ 17+) 2ον Αναρωτηθείτε γιατι το υπουργειο την τριτη το βραδυ εβγαλε την ανακοινωση για τα αει και τα τει...(πτωση στην ψυχολογια υποψηφιων) 3ον Συγκρινετε το δηθεν ευκολο θεμα με τις 2 παραπανω προτασεις. 85000 υποψήφιοι λενε οτι γραψανε 15+ . Οκ το ελπιζω και μακαρι να 'ναι ετσι , ωστε να σας δωσει εναυσμα για τα υπολοιπα μαθηματα... Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα... Καθε μαθημα ειναι μοναδικο συγκεντρωθείτε στο καθενα ξεχωριστα. Αγγιξτε τον μεγιστο βαθμο στο καθενα... Μη σκεφτεστε μεμονωμένα... Καλη συνεχεια σε ολους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:54 Η funny_girl!: #235 12-05-11 23:54 Αρχική Δημοσίευση από vaios13: απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Click για ανάπτυξη... ρε παιδια εγω στο προσβασιμοσ εβαλα αβασιμοσ λα8οσ τραγικο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:55 Η alexandra16: #236 12-05-11 23:55 όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:59 Η funny_girl!: #237 12-05-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:05 Η alexandra16: #238 13-05-11 00:05 Αρχική Δημοσίευση από funny_girl!: εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Click για ανάπτυξη... κατά τη γνώμη μου το αβάσιμος δεν ταιριάζει ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά. το υποτιθέμενων το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μ έβγαζε ειρωνεία, κάτι π δεν φαινόταν στο κείμενο... ανύπαρκτος είσαι οκ 100000%... προκαλεί έβαλα το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρουν....τώρα στο κατακερματισμός μεταφορικά μπορεί να κολλάει... αλλά μην σκας... 1/100 πιάνει το καθένα...για τα δικά μ δεν είπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:20 Η funny_girl!: #239 13-05-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... το δυνατον κολλαει..δν ειναι οτι ειναι το πιο σωστο αλλα μου κολλαει,το κατακερματιζω ειναι σιγουρα αυτο,το φανταστικοσ παλι σωστο το βρισκω,το διασπειρει αποτι μ ειπαν ειναι διαχεει ,τρ για τ προσβασιμοσ οι αποψεισ διυστανται..αλλοι κα8ηγητεσ λενε οτι ιταν αβασιμο και αλλου απροσβατο..δν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 03:00 Ο Kostas Ped.: #240 13-05-11 03:00 Καλα ειναι πολυ ειρωνικο αυτο που συμβαινει!Ολοι κοιταζουν τις 2 μοναδουλες(αυτες βεβαια λογω ανταγωνισμου και επειδη ολοι αντιμετωπιζουν τα ιδια κανουν τη διαφορα) απο τα συνωνυμα-αντωνυμα μην χασαν καμια κατακλειδα που δεν πιανει τπτ και κανα βαθμο απο την εκθεση αντε και απο την παραγραφο(που αν εχεις κανει εξασκηση τα γραφεις γαι την πλακα αυτα)!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!Τουλαχιστον σεβαστειτε εμας τους περσινους υποψηφιους που δεν ξεραμε καν αν ειμαστε εντος θεματος και μιλαμε για 40 μοναδες η τουλαχιστον για 20 μοναδες που σημαινει ολικη καταστροφη και βαθμοι σαν το 17 στην εκθεση μας φαινονταν απιαστο ονειρο!Βεβαια θα πειτε οτι τα ιδια αντιμετωπιζουν ολοι οι υποψηφιοι οποτε ποια η διαφορα να ανταγωνιζονται φετος τα 17αρια με τα 18αρια και τα 19αρια και ποια περυσι τα 14αρια με τα 15αρια και τα 16αρια αφου οι βασεις καθοριζονται συγκριτικα με το ποσο εγραψαν οι αλλοι!Δηλαδη η πιθανοτητα να πεσεις εκτος θεματος και η δυκολια θα ειναι η ιδια για ολους τους υποψηφιους αλλα οσοι ξερουν καποια μαθηματικα θα σκεφτουν οτι το ευρος της χασουρας του να βγεις εκτος θεματος ειναι 0-40 μοναδες βαλε και το φανερα πιο δυσκολο κειμενο στην περιληψη και το ευρος της χασουρας απο μια ασκηση ειναι το πολυ 0-15 μοναδες!Φανταστειτε την ψυχολογικη πιεση και το αγχος που δεχεσαι αν σου λενε ολοι οι αλλοι μα ολοι οτι εγραψαν διαφορετικα πραγματα και να αναρωτιεσαι μεσα σου μηπως επεσα εκτος θεματος!Για αυτο αφηστε αυτα με τις ασκησεις α,εχασα ενα συνωνυμο,α εβαλα κατακλειδα,α εγραψα λησμονας και ολες αυτες τις αηδιες και κοιταξτε το επομενο μαθημα με αισιοδοξια ευχαριστημενοι που σας εβαλαν αυτα τα θεματα και χωρις μεγαλο αγχος!Και κρατατε μικρο καλαθι γιατι ολα συμβαινουν στην εκθεση,περιεργα και παραξενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vaios13: απρόσιτος/απροσπέλαστος ταιριάζουν περισσότερο για αντώνυμα, αλλά κι αυτό που έβαλες δεν είναι λάθος Click για ανάπτυξη... ρε παιδια εγω στο προσβασιμοσ εβαλα αβασιμοσ λα8οσ τραγικο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:55 Η alexandra16: #236 12-05-11 23:55 όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:59 Η funny_girl!: #237 12-05-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:05 Η alexandra16: #238 13-05-11 00:05 Αρχική Δημοσίευση από funny_girl!: εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Click για ανάπτυξη... κατά τη γνώμη μου το αβάσιμος δεν ταιριάζει ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά. το υποτιθέμενων το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μ έβγαζε ειρωνεία, κάτι π δεν φαινόταν στο κείμενο... ανύπαρκτος είσαι οκ 100000%... προκαλεί έβαλα το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρουν....τώρα στο κατακερματισμός μεταφορικά μπορεί να κολλάει... αλλά μην σκας... 1/100 πιάνει το καθένα...για τα δικά μ δεν είπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:20 Η funny_girl!: #239 13-05-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... το δυνατον κολλαει..δν ειναι οτι ειναι το πιο σωστο αλλα μου κολλαει,το κατακερματιζω ειναι σιγουρα αυτο,το φανταστικοσ παλι σωστο το βρισκω,το διασπειρει αποτι μ ειπαν ειναι διαχεει ,τρ για τ προσβασιμοσ οι αποψεισ διυστανται..αλλοι κα8ηγητεσ λενε οτι ιταν αβασιμο και αλλου απροσβατο..δν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 03:00 Ο Kostas Ped.: #240 13-05-11 03:00 Καλα ειναι πολυ ειρωνικο αυτο που συμβαινει!Ολοι κοιταζουν τις 2 μοναδουλες(αυτες βεβαια λογω ανταγωνισμου και επειδη ολοι αντιμετωπιζουν τα ιδια κανουν τη διαφορα) απο τα συνωνυμα-αντωνυμα μην χασαν καμια κατακλειδα που δεν πιανει τπτ και κανα βαθμο απο την εκθεση αντε και απο την παραγραφο(που αν εχεις κανει εξασκηση τα γραφεις γαι την πλακα αυτα)!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!Τουλαχιστον σεβαστειτε εμας τους περσινους υποψηφιους που δεν ξεραμε καν αν ειμαστε εντος θεματος και μιλαμε για 40 μοναδες η τουλαχιστον για 20 μοναδες που σημαινει ολικη καταστροφη και βαθμοι σαν το 17 στην εκθεση μας φαινονταν απιαστο ονειρο!Βεβαια θα πειτε οτι τα ιδια αντιμετωπιζουν ολοι οι υποψηφιοι οποτε ποια η διαφορα να ανταγωνιζονται φετος τα 17αρια με τα 18αρια και τα 19αρια και ποια περυσι τα 14αρια με τα 15αρια και τα 16αρια αφου οι βασεις καθοριζονται συγκριτικα με το ποσο εγραψαν οι αλλοι!Δηλαδη η πιθανοτητα να πεσεις εκτος θεματος και η δυκολια θα ειναι η ιδια για ολους τους υποψηφιους αλλα οσοι ξερουν καποια μαθηματικα θα σκεφτουν οτι το ευρος της χασουρας του να βγεις εκτος θεματος ειναι 0-40 μοναδες βαλε και το φανερα πιο δυσκολο κειμενο στην περιληψη και το ευρος της χασουρας απο μια ασκηση ειναι το πολυ 0-15 μοναδες!Φανταστειτε την ψυχολογικη πιεση και το αγχος που δεχεσαι αν σου λενε ολοι οι αλλοι μα ολοι οτι εγραψαν διαφορετικα πραγματα και να αναρωτιεσαι μεσα σου μηπως επεσα εκτος θεματος!Για αυτο αφηστε αυτα με τις ασκησεις α,εχασα ενα συνωνυμο,α εβαλα κατακλειδα,α εγραψα λησμονας και ολες αυτες τις αηδιες και κοιταξτε το επομενο μαθημα με αισιοδοξια ευχαριστημενοι που σας εβαλαν αυτα τα θεματα και χωρις μεγαλο αγχος!Και κρατατε μικρο καλαθι γιατι ολα συμβαινουν στην εκθεση,περιεργα και παραξενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 23:59 Η funny_girl!: #237 12-05-11 23:59 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:05 Η alexandra16: #238 13-05-11 00:05 Αρχική Δημοσίευση από funny_girl!: εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Click για ανάπτυξη... κατά τη γνώμη μου το αβάσιμος δεν ταιριάζει ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά. το υποτιθέμενων το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μ έβγαζε ειρωνεία, κάτι π δεν φαινόταν στο κείμενο... ανύπαρκτος είσαι οκ 100000%... προκαλεί έβαλα το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρουν....τώρα στο κατακερματισμός μεταφορικά μπορεί να κολλάει... αλλά μην σκας... 1/100 πιάνει το καθένα...για τα δικά μ δεν είπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:20 Η funny_girl!: #239 13-05-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... το δυνατον κολλαει..δν ειναι οτι ειναι το πιο σωστο αλλα μου κολλαει,το κατακερματιζω ειναι σιγουρα αυτο,το φανταστικοσ παλι σωστο το βρισκω,το διασπειρει αποτι μ ειπαν ειναι διαχεει ,τρ για τ προσβασιμοσ οι αποψεισ διυστανται..αλλοι κα8ηγητεσ λενε οτι ιταν αβασιμο και αλλου απροσβατο..δν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 03:00 Ο Kostas Ped.: #240 13-05-11 03:00 Καλα ειναι πολυ ειρωνικο αυτο που συμβαινει!Ολοι κοιταζουν τις 2 μοναδουλες(αυτες βεβαια λογω ανταγωνισμου και επειδη ολοι αντιμετωπιζουν τα ιδια κανουν τη διαφορα) απο τα συνωνυμα-αντωνυμα μην χασαν καμια κατακλειδα που δεν πιανει τπτ και κανα βαθμο απο την εκθεση αντε και απο την παραγραφο(που αν εχεις κανει εξασκηση τα γραφεις γαι την πλακα αυτα)!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!Τουλαχιστον σεβαστειτε εμας τους περσινους υποψηφιους που δεν ξεραμε καν αν ειμαστε εντος θεματος και μιλαμε για 40 μοναδες η τουλαχιστον για 20 μοναδες που σημαινει ολικη καταστροφη και βαθμοι σαν το 17 στην εκθεση μας φαινονταν απιαστο ονειρο!Βεβαια θα πειτε οτι τα ιδια αντιμετωπιζουν ολοι οι υποψηφιοι οποτε ποια η διαφορα να ανταγωνιζονται φετος τα 17αρια με τα 18αρια και τα 19αρια και ποια περυσι τα 14αρια με τα 15αρια και τα 16αρια αφου οι βασεις καθοριζονται συγκριτικα με το ποσο εγραψαν οι αλλοι!Δηλαδη η πιθανοτητα να πεσεις εκτος θεματος και η δυκολια θα ειναι η ιδια για ολους τους υποψηφιους αλλα οσοι ξερουν καποια μαθηματικα θα σκεφτουν οτι το ευρος της χασουρας του να βγεις εκτος θεματος ειναι 0-40 μοναδες βαλε και το φανερα πιο δυσκολο κειμενο στην περιληψη και το ευρος της χασουρας απο μια ασκηση ειναι το πολυ 0-15 μοναδες!Φανταστειτε την ψυχολογικη πιεση και το αγχος που δεχεσαι αν σου λενε ολοι οι αλλοι μα ολοι οτι εγραψαν διαφορετικα πραγματα και να αναρωτιεσαι μεσα σου μηπως επεσα εκτος θεματος!Για αυτο αφηστε αυτα με τις ασκησεις α,εχασα ενα συνωνυμο,α εβαλα κατακλειδα,α εγραψα λησμονας και ολες αυτες τις αηδιες και κοιταξτε το επομενο μαθημα με αισιοδοξια ευχαριστημενοι που σας εβαλαν αυτα τα θεματα και χωρις μεγαλο αγχος!Και κρατατε μικρο καλαθι γιατι ολα συμβαινουν στην εκθεση,περιεργα και παραξενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexandra16 Νεοφερμένο μέλος Η alexandra16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:05 Η alexandra16: #238 13-05-11 00:05 Αρχική Δημοσίευση από funny_girl!: εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Click για ανάπτυξη... κατά τη γνώμη μου το αβάσιμος δεν ταιριάζει ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά. το υποτιθέμενων το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μ έβγαζε ειρωνεία, κάτι π δεν φαινόταν στο κείμενο... ανύπαρκτος είσαι οκ 100000%... προκαλεί έβαλα το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρουν....τώρα στο κατακερματισμός μεταφορικά μπορεί να κολλάει... αλλά μην σκας... 1/100 πιάνει το καθένα...για τα δικά μ δεν είπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:20 Η funny_girl!: #239 13-05-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... το δυνατον κολλαει..δν ειναι οτι ειναι το πιο σωστο αλλα μου κολλαει,το κατακερματιζω ειναι σιγουρα αυτο,το φανταστικοσ παλι σωστο το βρισκω,το διασπειρει αποτι μ ειπαν ειναι διαχεει ,τρ για τ προσβασιμοσ οι αποψεισ διυστανται..αλλοι κα8ηγητεσ λενε οτι ιταν αβασιμο και αλλου απροσβατο..δν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 03:00 Ο Kostas Ped.: #240 13-05-11 03:00 Καλα ειναι πολυ ειρωνικο αυτο που συμβαινει!Ολοι κοιταζουν τις 2 μοναδουλες(αυτες βεβαια λογω ανταγωνισμου και επειδη ολοι αντιμετωπιζουν τα ιδια κανουν τη διαφορα) απο τα συνωνυμα-αντωνυμα μην χασαν καμια κατακλειδα που δεν πιανει τπτ και κανα βαθμο απο την εκθεση αντε και απο την παραγραφο(που αν εχεις κανει εξασκηση τα γραφεις γαι την πλακα αυτα)!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!Τουλαχιστον σεβαστειτε εμας τους περσινους υποψηφιους που δεν ξεραμε καν αν ειμαστε εντος θεματος και μιλαμε για 40 μοναδες η τουλαχιστον για 20 μοναδες που σημαινει ολικη καταστροφη και βαθμοι σαν το 17 στην εκθεση μας φαινονταν απιαστο ονειρο!Βεβαια θα πειτε οτι τα ιδια αντιμετωπιζουν ολοι οι υποψηφιοι οποτε ποια η διαφορα να ανταγωνιζονται φετος τα 17αρια με τα 18αρια και τα 19αρια και ποια περυσι τα 14αρια με τα 15αρια και τα 16αρια αφου οι βασεις καθοριζονται συγκριτικα με το ποσο εγραψαν οι αλλοι!Δηλαδη η πιθανοτητα να πεσεις εκτος θεματος και η δυκολια θα ειναι η ιδια για ολους τους υποψηφιους αλλα οσοι ξερουν καποια μαθηματικα θα σκεφτουν οτι το ευρος της χασουρας του να βγεις εκτος θεματος ειναι 0-40 μοναδες βαλε και το φανερα πιο δυσκολο κειμενο στην περιληψη και το ευρος της χασουρας απο μια ασκηση ειναι το πολυ 0-15 μοναδες!Φανταστειτε την ψυχολογικη πιεση και το αγχος που δεχεσαι αν σου λενε ολοι οι αλλοι μα ολοι οτι εγραψαν διαφορετικα πραγματα και να αναρωτιεσαι μεσα σου μηπως επεσα εκτος θεματος!Για αυτο αφηστε αυτα με τις ασκησεις α,εχασα ενα συνωνυμο,α εβαλα κατακλειδα,α εγραψα λησμονας και ολες αυτες τις αηδιες και κοιταξτε το επομενο μαθημα με αισιοδοξια ευχαριστημενοι που σας εβαλαν αυτα τα θεματα και χωρις μεγαλο αγχος!Και κρατατε μικρο καλαθι γιατι ολα συμβαινουν στην εκθεση,περιεργα και παραξενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από funny_girl!: εγω εβαλα τελειωσ διαφορετικα...πειτε και αν τ δικα μ παιζει ν ειναι σωστα πι8ανων-υποτι8εμενων(ταιριαζε στο κειμενο) κατακερματισμοσ-ισοπεδωση υπαρκτοσ-ανυπαρκτοσ διασπειρει-προκαλει προσβασιμοσ-αβασιμοσ Click για ανάπτυξη... κατά τη γνώμη μου το αβάσιμος δεν ταιριάζει ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά. το υποτιθέμενων το σκέφτηκα κι εγώ αλλά μ έβγαζε ειρωνεία, κάτι π δεν φαινόταν στο κείμενο... ανύπαρκτος είσαι οκ 100000%... προκαλεί έβαλα το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρουν....τώρα στο κατακερματισμός μεταφορικά μπορεί να κολλάει... αλλά μην σκας... 1/100 πιάνει το καθένα...για τα δικά μ δεν είπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
funny_girl! Εκκολαπτόμενο μέλος Η funny_girl! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αμύνταιο (Φλώρινα). Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 00:20 Η funny_girl!: #239 13-05-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... το δυνατον κολλαει..δν ειναι οτι ειναι το πιο σωστο αλλα μου κολλαει,το κατακερματιζω ειναι σιγουρα αυτο,το φανταστικοσ παλι σωστο το βρισκω,το διασπειρει αποτι μ ειπαν ειναι διαχεει ,τρ για τ προσβασιμοσ οι αποψεισ διυστανται..αλλοι κα8ηγητεσ λενε οτι ιταν αβασιμο και αλλου απροσβατο..δν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 03:00 Ο Kostas Ped.: #240 13-05-11 03:00 Καλα ειναι πολυ ειρωνικο αυτο που συμβαινει!Ολοι κοιταζουν τις 2 μοναδουλες(αυτες βεβαια λογω ανταγωνισμου και επειδη ολοι αντιμετωπιζουν τα ιδια κανουν τη διαφορα) απο τα συνωνυμα-αντωνυμα μην χασαν καμια κατακλειδα που δεν πιανει τπτ και κανα βαθμο απο την εκθεση αντε και απο την παραγραφο(που αν εχεις κανει εξασκηση τα γραφεις γαι την πλακα αυτα)!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!Τουλαχιστον σεβαστειτε εμας τους περσινους υποψηφιους που δεν ξεραμε καν αν ειμαστε εντος θεματος και μιλαμε για 40 μοναδες η τουλαχιστον για 20 μοναδες που σημαινει ολικη καταστροφη και βαθμοι σαν το 17 στην εκθεση μας φαινονταν απιαστο ονειρο!Βεβαια θα πειτε οτι τα ιδια αντιμετωπιζουν ολοι οι υποψηφιοι οποτε ποια η διαφορα να ανταγωνιζονται φετος τα 17αρια με τα 18αρια και τα 19αρια και ποια περυσι τα 14αρια με τα 15αρια και τα 16αρια αφου οι βασεις καθοριζονται συγκριτικα με το ποσο εγραψαν οι αλλοι!Δηλαδη η πιθανοτητα να πεσεις εκτος θεματος και η δυκολια θα ειναι η ιδια για ολους τους υποψηφιους αλλα οσοι ξερουν καποια μαθηματικα θα σκεφτουν οτι το ευρος της χασουρας του να βγεις εκτος θεματος ειναι 0-40 μοναδες βαλε και το φανερα πιο δυσκολο κειμενο στην περιληψη και το ευρος της χασουρας απο μια ασκηση ειναι το πολυ 0-15 μοναδες!Φανταστειτε την ψυχολογικη πιεση και το αγχος που δεχεσαι αν σου λενε ολοι οι αλλοι μα ολοι οτι εγραψαν διαφορετικα πραγματα και να αναρωτιεσαι μεσα σου μηπως επεσα εκτος θεματος!Για αυτο αφηστε αυτα με τις ασκησεις α,εχασα ενα συνωνυμο,α εβαλα κατακλειδα,α εγραψα λησμονας και ολες αυτες τις αηδιες και κοιταξτε το επομενο μαθημα με αισιοδοξια ευχαριστημενοι που σας εβαλαν αυτα τα θεματα και χωρις μεγαλο αγχος!Και κρατατε μικρο καλαθι γιατι ολα συμβαινουν στην εκθεση,περιεργα και παραξενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από alexandra16: όλα καλά...όλα ωραία...αλλά κι εγώ την πάτησα σε συνώνυμα-αντώνυμα. πιθανών-δυνατών κατακερματισμός-διαχωρισμός υπαρκτός-φανταστικός διασπείρει-προκαλεί(ταίριαζε στο κείμενο) προσβάσιμος-αδιάβατος ποια από αυτά λέτε να δεχτούν;;;;; Click για ανάπτυξη... το δυνατον κολλαει..δν ειναι οτι ειναι το πιο σωστο αλλα μου κολλαει,το κατακερματιζω ειναι σιγουρα αυτο,το φανταστικοσ παλι σωστο το βρισκω,το διασπειρει αποτι μ ειπαν ειναι διαχεει ,τρ για τ προσβασιμοσ οι αποψεισ διυστανται..αλλοι κα8ηγητεσ λενε οτι ιταν αβασιμο και αλλου απροσβατο..δν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 03:00 Ο Kostas Ped.: #240 13-05-11 03:00 Καλα ειναι πολυ ειρωνικο αυτο που συμβαινει!Ολοι κοιταζουν τις 2 μοναδουλες(αυτες βεβαια λογω ανταγωνισμου και επειδη ολοι αντιμετωπιζουν τα ιδια κανουν τη διαφορα) απο τα συνωνυμα-αντωνυμα μην χασαν καμια κατακλειδα που δεν πιανει τπτ και κανα βαθμο απο την εκθεση αντε και απο την παραγραφο(που αν εχεις κανει εξασκηση τα γραφεις γαι την πλακα αυτα)!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!Τουλαχιστον σεβαστειτε εμας τους περσινους υποψηφιους που δεν ξεραμε καν αν ειμαστε εντος θεματος και μιλαμε για 40 μοναδες η τουλαχιστον για 20 μοναδες που σημαινει ολικη καταστροφη και βαθμοι σαν το 17 στην εκθεση μας φαινονταν απιαστο ονειρο!Βεβαια θα πειτε οτι τα ιδια αντιμετωπιζουν ολοι οι υποψηφιοι οποτε ποια η διαφορα να ανταγωνιζονται φετος τα 17αρια με τα 18αρια και τα 19αρια και ποια περυσι τα 14αρια με τα 15αρια και τα 16αρια αφου οι βασεις καθοριζονται συγκριτικα με το ποσο εγραψαν οι αλλοι!Δηλαδη η πιθανοτητα να πεσεις εκτος θεματος και η δυκολια θα ειναι η ιδια για ολους τους υποψηφιους αλλα οσοι ξερουν καποια μαθηματικα θα σκεφτουν οτι το ευρος της χασουρας του να βγεις εκτος θεματος ειναι 0-40 μοναδες βαλε και το φανερα πιο δυσκολο κειμενο στην περιληψη και το ευρος της χασουρας απο μια ασκηση ειναι το πολυ 0-15 μοναδες!Φανταστειτε την ψυχολογικη πιεση και το αγχος που δεχεσαι αν σου λενε ολοι οι αλλοι μα ολοι οτι εγραψαν διαφορετικα πραγματα και να αναρωτιεσαι μεσα σου μηπως επεσα εκτος θεματος!Για αυτο αφηστε αυτα με τις ασκησεις α,εχασα ενα συνωνυμο,α εβαλα κατακλειδα,α εγραψα λησμονας και ολες αυτες τις αηδιες και κοιταξτε το επομενο μαθημα με αισιοδοξια ευχαριστημενοι που σας εβαλαν αυτα τα θεματα και χωρις μεγαλο αγχος!Και κρατατε μικρο καλαθι γιατι ολα συμβαινουν στην εκθεση,περιεργα και παραξενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλα ειναι πολυ ειρωνικο αυτο που συμβαινει!Ολοι κοιταζουν τις 2 μοναδουλες(αυτες βεβαια λογω ανταγωνισμου και επειδη ολοι αντιμετωπιζουν τα ιδια κανουν τη διαφορα) απο τα συνωνυμα-αντωνυμα μην χασαν καμια κατακλειδα που δεν πιανει τπτ και κανα βαθμο απο την εκθεση αντε και απο την παραγραφο(που αν εχεις κανει εξασκηση τα γραφεις γαι την πλακα αυτα)!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!Τουλαχιστον σεβαστειτε εμας τους περσινους υποψηφιους που δεν ξεραμε καν αν ειμαστε εντος θεματος και μιλαμε για 40 μοναδες η τουλαχιστον για 20 μοναδες που σημαινει ολικη καταστροφη και βαθμοι σαν το 17 στην εκθεση μας φαινονταν απιαστο ονειρο!Βεβαια θα πειτε οτι τα ιδια αντιμετωπιζουν ολοι οι υποψηφιοι οποτε ποια η διαφορα να ανταγωνιζονται φετος τα 17αρια με τα 18αρια και τα 19αρια και ποια περυσι τα 14αρια με τα 15αρια και τα 16αρια αφου οι βασεις καθοριζονται συγκριτικα με το ποσο εγραψαν οι αλλοι!Δηλαδη η πιθανοτητα να πεσεις εκτος θεματος και η δυκολια θα ειναι η ιδια για ολους τους υποψηφιους αλλα οσοι ξερουν καποια μαθηματικα θα σκεφτουν οτι το ευρος της χασουρας του να βγεις εκτος θεματος ειναι 0-40 μοναδες βαλε και το φανερα πιο δυσκολο κειμενο στην περιληψη και το ευρος της χασουρας απο μια ασκηση ειναι το πολυ 0-15 μοναδες!Φανταστειτε την ψυχολογικη πιεση και το αγχος που δεχεσαι αν σου λενε ολοι οι αλλοι μα ολοι οτι εγραψαν διαφορετικα πραγματα και να αναρωτιεσαι μεσα σου μηπως επεσα εκτος θεματος!Για αυτο αφηστε αυτα με τις ασκησεις α,εχασα ενα συνωνυμο,α εβαλα κατακλειδα,α εγραψα λησμονας και ολες αυτες τις αηδιες και κοιταξτε το επομενο μαθημα με αισιοδοξια ευχαριστημενοι που σας εβαλαν αυτα τα θεματα και χωρις μεγαλο αγχος!Και κρατατε μικρο καλαθι γιατι ολα συμβαινουν στην εκθεση,περιεργα και παραξενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.