yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Προσωπικά, δίνω για δεύτερη φορά Πανελλαδικές. Βέβαια, το γεγονός ότι ξαναδίνω, δεν σημαίνει ότι δεν πέρασα και πουθενά πέρυσι...Υ.Γ. Ρε παιδια, πολλοι απο εσας γραφετε οτι ειστε φοιτητες και δινετε πανελληνιες;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911
Επισκέπτης

Γύρω στο 15-16 υπολογίζω.
Την ισοπέδωση, την ισοπέδωσες...![]()
Και γω ισοπέδωση έβαλα και μου πε η καθηγήτρια μου πως είναι σωστό. Και εμένα δεν μου φαίνεται λάθος .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erilesg
Δραστήριο μέλος

λησμονεις εγραψα, απλα μπερδευτηκα απο το προηγουμενο ποστ,
Αλλα ειναι συννηρημενο και δεν νομιζω να το παρουν λαθος
εγω που το γραψα με υ?????

σδφξκλδσξ πως τσατιζομαι και το 3ανακοιτα3α το γραπτο μπας κ εχω κανει ορ9ογραφικα και δεν βρηκα κανενα
Αααα ποσο με κοβουν που εβαλα κατακλειδα????
το διαχωρισμος 9εωρειται συνωνυμο του κατακερματισμος????
Johnny15
Επιφανές μέλος

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

1/100Αααα ποσο με κοβουν που εβαλα κατακλειδα????
erilesg
Δραστήριο μέλος

Στα ορθογραφικά απλά σου μειώνουν ή το παίρνουν λάθος?
Στην εκ9εση 3ερω οτι κοβουν στις ασκησεις ομως???????
Παντως ειμαι ικανοποιημενη μπορω να πω οτι εγραψα αυτο που ζητουσα
1/100
Δηλαδη 9α παρω τα αλλα 2 μορια??
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Λογικά θα τα πάρεις, εφόσον η Θεματική Περίοδος και οι Λεπτομέρειες έγιναν σωστά.Δηλαδη 9α παρω τα αλλα 2 μορια??
prinCess.
Επιφανές μέλος

Αααα ποσο με κοβουν που εβαλα κατακλειδα????
το διαχωρισμος 9εωρειται συνωνυμο του κατακερματισμος????
Εγώ έβαλα "τεμαχισμός".

Δεν ήξερα καν τι σήμαινε η λέξη.
erilesg
Δραστήριο μέλος

Λογικά θα τα πάρεις, εφόσον η Θεματική Περίοδος και οι Λεπτομέρειες έγιναν σωστά.
να ρωτησω και κατι ακομα αλλα μην γελασεις
εβαλα τα παιδακια της Αφρικης οτι ειναι μεταφορικη λειτουργεια της γλωσσας..Λα9ος ε???
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ δηλώνω απόφοιτος και δίνωκι εγω στην κατακλειδα την πατησα.
Υ.Γ. Ρε παιδια, πολλοι απο εσας γραφετε οτι ειστε φοιτητες και δινετε πανελληνιες;![]()

(πέρσι δεν ασχολήθηκα με το άθλημα η αλήθεια είναι-λογιστική στη χαλκίδα έχω περάσει)
Catalyst
Επιφανές μέλος

Νταξ, 1 ορθογραφικό αν σας ξέφυγει δεν τρέχει και τίποτα, αλλά αν το γραπτό είναι γεμάτο ορθογραφικά κόβονται μονάδες, ειδικά στην έκθεση

erilesg
Δραστήριο μέλος

Εγώ έβαλα "τεμαχισμός".
Δεν ήξερα καν τι σήμαινε η λέξη.
Αυτο που εβαλες!
εμενα δεν μου ερχοταν η λε3η αυτη
η3ερα οτι σημαινει οτι κοβω κατι αλλα δν εβρισκα τιποτα!!!
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Νομίζω πως ναι, είναι λάθος.να ρωτησω και κατι ακομα αλλα μην γελασεις
εβαλα τα παιδακια της Αφρικης οτι ειναι μεταφορικη λειτουργεια της γλωσσας..Λα9ος ε???
erilesg
Δραστήριο μέλος

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τι καλαΛογικά θα τα πάρεις, εφόσον η Θεματική Περίοδος και οι Λεπτομέρειες έγιναν σωστά.

Νομίζω πως ναι.
ξερουμε την απαντηση σ αυτη τν ασκηση???
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Εννοεί κυριολεκτικά τα παιδάκια της αφρικής και γενικά οποιονδήποτε που ζεί στις χώρες του τρίτου κόσμου(γι'αυτό τα εισαγωγικά),οπότε κατα τη γνώμη μου δεν είναι ποιητική.να ρωτησω και κατι ακομα αλλα μην γελασεις
Ρε παιδιά αν έχεις κάνει λάθος στη κατακλείδα δεν συνεπάγεται οτι έχεις κάνει λάθος και στα σχόλια? Ο.οαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τι καλα![]()
thanks για το merge
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Χάρηκα ΠΑΡΑ πολύ με το θέμα, το' χα ψάξει και στο internet και γενικώς είχα ιδέες και απόψεις. Αυτά μέχρι να φτάσω στην έκθεση όπου τ' άφησα όλα στην άκρη και είπα, αφού κάπου σην έκθεση θα πω ότι με το internet θα προωθηθεί η κριτική σκέψη να κάνω και εγώ και το ίδιο. Οπότε έγραψα μια ομιλία βγαλμένη μέσα από τα εσώψυχα ενός εφήβου που τον είχε συνεπάρει ο ενθουσιασμός εκείνη τη στιγμή

Οι ασκήσεις δε με δυσκόλεψαν ιδιαίτερα, εκτός από τη Β1 όπου σκέφθηκα μια καλή θεματική περίοδο που με βοήθησε.κ
Καλά ξεκινήσαμε όλοι πιστεύω. Μας ευνόησε και λίγο η τύχη

Καλή συνέχεια!!!
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Δεν έχεις άδικο. Έστω, δεν θα κοπεί 1/3, αλλά 1,5/3.Ρε παιδιά αν έχει κάνει λάθος στη κατακλείδα δεν συνεπάγεται οτι έχεις κάνει λάθος και στα σχόλια? Ο.ο

Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επιπλεον, σε εκεινη την ασκηση με τα συνωνυμα και αντωνυμα εχασα τζαμπα μορια..
Ελεγε "πιθανων"..και απο βιασυνη εβαλα "ενδεχομενως"..αν θυμαμαι καλα.(εχω γιατι και μια ταση αλς χαιμερ μετα απο γραπτες εξετασεις..)
...και στα αντωνυμα αντιθετο του λογικος"αβασιμος"

Στα εισαγωγικα παλι,ξεχασα να δηλωσω πως ειναι ευθυς λογος...Ειπα πως απλα μεταφερονται τα λεγομενα καποιου αυτο λεξει..

Γενικα, κοιτουσα να τελειωσω με αυτες τις ασκησεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα για να επικεντρωθω στην εκθεση...
Σε μια ωρα τις ειχα τελειωσει ολες,ισως μαλακια ισως αποδειχτει σε καλο...Τα αποτελεσματα θα δειξουν!
Καλη μας επιτυχια στα υπολοιπα...Και οσοι εχουν την εντυπωση οτι δεν εγραψαν αρκετα καλα σημερα,ασ μην ξεχνουν πως υπαρχουν αλλα 5 μαθηματα

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Είναι λάθος το ''ενδεχομένως''; Πώς γίνεται αυτό;Επιπλεον, σε εκεινη την ασκηση με τα συνωνυμα και αντωνυμα εχασα τζαμπα μορια..
Ελεγε "πιθανων"..και απο βιασυνη εβαλα "ενδεχομενως"..αν θυμαμαι καλα.(εχω γιατι και μια ταση αλς χαιμερ μετα απο γραπτες εξετασεις..)

erilesg
Δραστήριο μέλος

Σήμερα, σ' ένα σχολείο κάπου στα Τρίκαλα, το πρώτο παιδί στην κατάταξη παίρνει τα θέματα στα χέρια του και ψιθυρίζει στην αίθουσα "διαδίκτυο-σχολείο". Κάπου εκεί πετάγομαι εγώ και φωνάζω ένα "Ναι" και αρχίζω να χορεύω καθιστός, μέχρι ο επιτηρητής ωστόσο να με κοιτάξει μ' ένα βλέμμα που σου έλεγε "εντάξει, το ξεφτίλησες"
Χάρηκα ΠΑΡΑ πολύ με το θέμα, το' χα ψάξει και στο internet και γενικώς είχα ιδέες και απόψεις. Αυτά μέχρι να φτάσω στην έκθεση όπου τ' άφησα όλα στην άκρη και είπα, αφού κάπου σην έκθεση θα πω ότι με το internet θα προωθηθεί η κριτική σκέψη να κάνω και εγώ και το ίδιο. Οπότε έγραψα μια ομιλία βγαλμένη μέσα από τα εσώψυχα ενός εφήβου που τον είχε συνεπάρει ο ενθουσιασμός εκείνη τη στιγμή
Οι ασκήσεις δε με δυσκόλεψαν ιδιαίτερα, εκτός από τη Β1 όπου σκέφθηκα μια καλή θεματική περίοδο που με βοήθησε.κ
Καλά ξεκινήσαμε όλοι πιστεύω. Μας ευνόησε και λίγο η τύχη
Καλή συνέχεια!!!
Στο Β1 πειραζε αν εγραφα την φραση που μου εδινε ως κατακλειδα???
Ρωτησα τν κα9ηγητρια μυ και μου πε οτι ειναι σωστο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.