Δεν με ενδιαφέρει η πόλη που θα πάω. Με ενδιαφέρει το αν θα μπορέσω να τα βγάλω πέρα τα πρώτα χρόνια. Στα ΗΜΜΥ έχω παρατηρήσει ότι έχουν πολύ φυσική και μαθηματικά που τα έχω συναντήσει και με τα οποία είμαι κομπλέ, έχουν και μερικά μαθήματα πληροφορικής, που θα είναι αντιμετωπίσιμα, γιατί είναι κατά μέσο όρο 1-2 το πολύ κάθε εξάμηνο. Όμως, αν πάω CEID, η πληροφορική θα είναι σχεδόν στα μισά μου μαθήματα και αγχώνομαι μήπως δεν μπορέσω να ανταπεξέλθω, γιατί δεν την έχω ξανασυναντήσει. Δεν με προβληματίζουν τα ηλεκτρολογικά μαθήματα στα ΗΜΜΥ όπως δεν με προβληματίζουν τα διακριτά μαθηματικά του CEID, γιατί σχετίζονται με κάτι που έχω γνωρίσει, τη φυσική και τα μαθηματικά αντίστοιχα. Την πληροφορική δεν την έχω ξανασυναντήσει. Κατανοώ ότι στο CEID θα υπάρχει μεγάλη εξειδίκευση, αλλά ξαναλέω δεν είναι αυτό το θέμα μου. Όταν σκέφτομαι ότι θα βάλω και CEID στο μηχανογραφικό, νιώθω σαν να βάζω Ιατρική, ενώ είμαι σε κατεύθυνση θετικών σπουδών, γιατί απλώς δεν είχα ποτέ μου έστω και λίγη επαφή με το περιεχόμενο της σχολής.
Ελπίζω να σε βοήθησα να καταλάβεις ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά μου.
ΥΓ: Δεν βιάζομαι για μια απάντηση, οπότε αν έχεις να κάνεις επανάληψη, κάν' την... και μου απαντάς όποτε μπορέσεις.