01011001
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

stella
Δραστήριο μέλος

Δεν έχει καμία σημασία αυτό. Κι παππούς μου ήταν πολιτικός, αλλά ήταν ράφτης.
ε πως δεν έχει σημασία...σήμερα δεν ξέρω κανέναν που να ασχολείται με την πολιτική και να μην έχει σπουδάσει...ακόμα και δημοτικός σύμβουλος για να γίνεις τύποις χρειάζεται κάποια πανεπιαστημιακή μόρφωση...
hantzos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Chrysa32485
Νεοφερμένο μέλος

Όχι κατ ανάγκη! Ξέρεις πόσα επαγγέλματα που θεωρούμε δεύτερα αποφέρουν περισσότερα κέρδη από εκείνα με prestige; Θα σου αναφέρω επί παραδείγματι ένα δικηγόρο και έναν υδραυλικό: ποτέ δεν μπορείς να πεις με βεβαιότητα ποιος θα βγάζει περισσότερα χρήματα.πιστευω οτι αυτα τα δυο πανε μαζι.
Όσο για το δίλημμα χρήματα ή prestige, εγώ θα έλεγα τίποτα από τα δύο αν είναι να κάνεις κάτι που δεν αγαπάς. Αν είσαι τυχερός ώστε να μπορείς να τα συνδυάσεις όλα τόσο το καλύτερο!
nPb
Επιφανές μέλος

τελειώνω την σχολή μου...και ακόμη δεν βρήκα ένα prestigάτο επάγγελμα...

miv
Επιφανές μέλος

ε πως δεν έχει σημασία...σήμερα δεν ξέρω κανέναν που να ασχολείται με την πολιτική και να μην έχει σπουδάσει...ακόμα και δημοτικός σύμβουλος για να γίνεις τύποις χρειάζεται κάποια πανεπιαστημιακή μόρφωση...
Αυτό το "τυποις" θα σας φάει που θέλετε πτυχίο πια, καημένοι, για να σας αλλάξουν και μια βρύση στο μπάνιο. Δεν ήξερα ότι η Μελίνα Μερκούρη είχε μεταπτυχιακό...
πιστευω οτι αυτα τα δυο πανε μαζι.
Καμία σχέση, να το ξέρεις.
stella
Δραστήριο μέλος

Αυτό το "τυποις" θα σας φάει που θέλετε πτυχίο πια, καημένοι, για να σας αλλάξουν και μια βρύση στο μπάνιο. Δεν ήξερα ότι η Μελίνα Μερκούρη είχε μεταπτυχιακό...
η Μελινα Μερκουρη δεν είχε ιδιαιτερη σχέση με την πολιτική.Ηθοποιός ήταν απλά ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στον αντιστασιακό αγώνα λόγω κινητοποιήσεων που οργάνωσε στη Γαλλία και μίλησε και για τα ελγίνεια πρώτη...δεν ξέρω αν έχει μπει κάποιος τα τελευταια χρόνια στη βουλή χωρίς να έχει τελειώσει κάποιο παν. ή εστω τεχνολογικό ίδρυμα...αν κάποιο κόμμα όπως το ΚΚΕ έχει προωθήσει κάποιον εργάτη για παράδειγμα ενημέρωσε μας αντι να μας αποκαλεις καημένους...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.