Πρωτον, δεν εριξα τιποτα παραπανω στην φυση, μην μου βαζεις λογια που δεν ειπα.
Δεν εχει σημασια τι εχω παρει χαμπαρι εγω, τα ζωα δεν εξαφανιζονται απο τον ανθρωπο μονο, και στην ιστορια του πλανητη εχουν χαθει χιλιαδες ειδοι ζωον, ειναι ο κυκλος και κανεις δεν μπορει να τον σταματησεις, αν δεν ειμαστε εμεις θα ειναι κατι αλλο. Μπορεις να πετας στο ονειρο σου δεν σου το χαλαω αλλα μην φερνεις το ονειρο σου πανω σε μας. Στο σχολειο δεν μου μαθαινουν κατι τετοιο, αυτα δεν τα μαθαινεις στο σχολειο, αμα ειναι εσυ πιστευε στα τυφλα οτι σου λενε στο σχολειο και δογματιζε στο εργο τους. Δεν μπορεις να κρινεις ουτε εσυ ουτε εγω αμα εχουμε εξαντλησει τα περιθωρια που μας εχει δωσει η φυση. Μπορει να μην κυλανε ομαλα για σενα, για μενα ειναι μια χαρα, καθε εποχη εχει τα αρνητικα τις και τα θετικα τις, αμα ξερεις τι να κανεις, δεν θα παθεις τιποτα, και δεν εχει παιζει ρολο καθολου αμα ειμαι εξυπνος η ηλιθιος.
ΥΓ: Μαθε να χρησιμοποιης τις λεξεις σωστα, δεν βριζεις απλα για να προσβαλεις, αλλιως ειναι μια πικραμενη αποτυχια συγκρατησεις του αδυναμου πνευματου σου.
-----------------------------------------
Το πρωτο μου ποστ δεν ειχε αυτο το σκοπο, τα αλλα μπορει να το ειχαν. Μην βιαζεσαι, μπλεκεσαι στις δικες σου λεξεις.
-----------------------------------------
Ορισαμε νεο περιβαλλον για μας με τα υλικα τις φυσης, μπορει να απομακτυνομαστε απο την απειραχτη φυση, αλλα ποτε δεν θα φυγουμε τελειος.
Το περιβαλλον καταστρεφεται απο μονο του, ακομα και οταν εμεις (μερικα πιονια της φυσης) ειμαστε τα "αβαταρ" τις, και την καταστρεφουμε. Παραδειγμα που η φυση καταστεφεται μονη της ειναι ο πλανητης Αφροδιτη (αμα ειναι δυσκολο να το φανταστειτε). Εγω δεν εχω προβλημα με το τι θελει ο καθενας στο πιατο του, και ανθρωπους να τρωει λιγο που με νοιαζει, αρκει να μην νομιζει οτι κανει το σωστο, επειδη εσυ τρως πρασιναδα και νομιζεις οτι σωζεις το κοσμο δεν σημαινει οτι εγω ειμαι ο αμεσος δολοφονος η/και καρνιβαλος της φυσης. Ετσι κ'αλλιως και τα φυτα οργανισμοι ειναι, οποτε ειστε και επιλεκτικοι με το ποιος αξιζει να ζησει και ποιος αξιζει να φαγωθει.