Φιλος αγενης,
δεν θυμαμαι να ειπα οτι κανουμε τα ιδια, πραγμα που ουτε συ ξερεις, εγω δεν πηγα μαθηματικο, εσυ δεν πηγες στο δικο μου μαγαζι
Δεν εχω κανει μαθημα σε εσας, δεν εχεις κανει μαθημα σε εμας, εγω ειμαι πιο μαγκας, νικησα.
ΜΙλησα με σαφηνεια για τα μαθηματικα του πανεπιστημιου αν εχεις προβλημα με αυτο, well, δεν μ ενδιαφερει
Δεν ειπα στο παιδι τι υλη θα κανει, του ειπα οτι εχουν εντελως διαφορετικη νοοτροπια (δεν του ειπα ΠΟΙΑ νοοτροπια)
Αμα διαφωνεις, και πιστευεις οτι ειναι ιδια με το λυκειο, υποστηριξε το
αλλιως αν συμφωνεις οτι ειναι διαφορετικα απο το λυκειο, μη με πρηζεις πρωινιατικα,.
Και επειδη ειμαι πολυ αγριος τωρα και αρκετα σαρκαστικος
αυτο με το finance, ισχυει για τον ΤΟΠ μαθηματικο που θα κανει μαστερ σε finance, και θα παρει τη δουλεια απο εναν ΜΕΤΡΙΟ απο το οικονομικο με μαστερ απο finance, ο ΤΟΠ απο το οικονομικο θα τον φαει για πρωινο
Λεμε στο παιδι διεξοδους, δεν του λεμε αερολογιες.
Δεν θελω να γινει σπαμ ή να ξεφυγουμε απο το θεμα του.
Εδω λεμε για μαθηματικο φυσικο
Αν εχεις εκ των προτερων στοχο να ασχοληθεις με κατι αλλο, κανε το εξ αρχης, στο οικονομικο ειδικα, (εγω δεν ειμαι εκει, αλλα βλεπω τα μαθηματα) κανουν οτι χρειαζεται ποσοτικα και με το παραπανω.
Αν ξερεις εσυ μιγαδικη αναλυση δεν θα σ βοηθησει ιδιαιτερα
Τεσπα ας μην παρεκτρεπομαστε.
Τα μαθηματικα του πανεπιστημιου ειναι διαφορετικα απο του λυκειου, αυτο ειναι η προταση μου
ειτε πας ΕΜΠ, ειτε ΕΚΠΑ, ειτε ΤΕΙ ΚΟΛΟΠΕΤΗΝΙΤΣΑΣ ειναι διαφορετικα απο το λυκειο και το παιδι πρεπει να το ξερει αυτο.
Το μονο που θες στα οικονομικα στην ουσια (αν θες να πας εκει), ειναι στατιστικη, (και πολυ λιγα αλλα πραγματα, 99% στατιστικη)
Τωρα πληροφορικη που εχω εναν φιλο, προσωπικα μου λεει "δεν εχω χρειαστει μαθηματικη γνωση πουθενα", τωρα ΑΛΛΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΑΛΛΟ ΛΟΓΙΚΗ (να διαβαζουμε και τι γραφουμε)
Τελος παντον, καλο ειναι το παιδι να κανει οτι γουσταρει, χωρις κυκλους
ΑΝ θελει μαθηματικο, να παει εκει με χιλια, τωρα να παει μαθηματικο για να παει καπου αλλου, φαινεται χασιμο χρονου.
Και για να τελειωσει το θεμα, εχω συμφοιτητη απο μαθηματικο, guess what, οι ποσοτικες μεθοδοι στα χρηματοοικονομικα, ειναι τελειως κοντρα στη λογικη του. (τα εχει συνηθισει διαφορετικα εκει)
Δεν ξερουμε, δεν μιλαμε, ετσι παει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.