aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Η aggressive: #261 25-08-12 22:33 Εγώ μάλλον θα κάνω. Θέλω βασικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 22:40 Ο mixalisbarca: #262 25-08-12 22:40 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Εγώ μάλλον θα κάνω. Θέλω βασικά. Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 22:44 Ο Xaris SSSS: #263 25-08-12 22:44 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Εγώ μάλλον θα κάνω. Θέλω βασικά. Click για ανάπτυξη... Όπως βολεύεται ο καθένας Σε ποια μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 22:47 Η aggressive: #264 25-08-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από mixalisbarca: Δε χρειάζεται.. Click για ανάπτυξη... Όλο και κάτι παραπάνω θα μου προσφέρει. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Όπως βολεύεται ο καθένας Σε ποια μαθήματα? Click για ανάπτυξη... Τελικά, ίσωως μόνο στα θετικά. Δεν ξέρω ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Ο Xaris SSSS: #265 25-08-12 22:50 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Τελικά, ίσωως μόνο στα θετικά. Δεν ξέρω ακόμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ άμα θα έκανα θα έκανα σε Μαθηματικά (Άλγεβρα - Γεωμετρία) και Φυσική, η Χημεία και η Βιολογία παλεύονται και μόνες τους και τα άλλα δεν αξίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 22:52 Η aggressive: #266 25-08-12 22:52 Πάντως, συνήθως όταν παίρνεις όλο το πακέτο σου βγαίνει πιο φθηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:06 Ο Xaris SSSS: #267 25-08-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Πάντως, συνήθως όταν παίρνεις όλο το πακέτο σου βγαίνει πιο φθηνά. Click για ανάπτυξη... Ε δεν νομίζω να βγαίνει και πολύ πιο φθηνά. Καλύτερα να κάνεις 2-3 μαθήματα (τα αδύνατα σου σημεία) και να έχεις χρόνο στο σπίτι να ασχοληθείς και με τα υπόλοιπα παρά να τρως όλη την μέρα σου στο φροντιστήριο και όταν γυρνάς σπίτι να μην έχεις δυνάμεις να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα (αυτά που δεν κάνεις στο φροντιστήριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:16 Η aggressive: #268 25-08-12 23:16 Σωστό και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobis Νεοφερμένο μέλος Ο bobis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:45 Ο bobis έγραψε: #269 25-08-12 23:45 και εγω θα παω φροντ και γω για σιγουρια αλλα φοβαμαι μηπως θα υπαρχει και κουραση θετικα θα κανω και αφου μου αρεσουν τουλαχιστον θα περναει η ωρα ευχαριστα να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 12:22 Ο Τάσος97 έγραψε: #270 26-08-12 12:22 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Θα κάνετε φροντιστήριο για Α' Λυκείου? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συνεχίσω Έκθεση και ίσως κάνω Χημεία αν δω πως στο Σχολείο ο καθηγητής δεν παλεύεται ή πάει με ρυθμούς χελώνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:35 Ο Σπυρακος (^^): #271 26-08-12 23:35 Εγω εκανα Αρχαια & Εκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2012 στις 21:55 Η DrMimi έγραψε: #272 17-10-12 21:55 Εγώ θα αρχίσω του χρόνου, στην 2ρα δηλαδή για θετική κατεύθυνση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:36 Ο Fedde le Grand: #273 26-10-12 15:36 Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:37 Ο cha0s έγραψε: #274 26-10-12 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς, το είχα κάνει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:50 Ο Fedde le Grand: #275 26-10-12 15:50 Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Johnnaousa: #276 26-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... ε προφανώς θα μπορείς Πήγαινε συζήτησε το με τον ιδιοκτήτη/ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 17:42 Ο Fedde le Grand: #277 27-10-12 17:42 Δε πηγαίνω με το Διευθυντή. Θα αρχίσει να ρωτάει γιατί κτλ και θα με πείσει να κάτσω. Θα ενημερώσω τη Γραμματεία... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:20 Ο cha0s έγραψε: #278 28-10-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Click για ανάπτυξη... Και αυτός είναι λόγος να αλλάξεις; Αντί να χαίρεσαι που δεν έπεσες σε κανένα βλάκα που δε βάζει ασκήσεις... θες να αλλάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 22:19 Ο Fedde le Grand: #279 29-10-12 22:19 Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο jj! έγραψε: #280 03-11-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Click για ανάπτυξη... Είναι που δε θα πηγαινες φροντιστήριο εσύ +: Αν πας στη Β' λυκείου τεχνολογική, θα βαρεθείς τη ζωή σου με το αρχαίο βιβλίο "Τεχνολογία επικοινωνιών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olgaki1 Georgiaaa_ sear Alexx7 globglogabgalab ioanna2007 Aggel0sss Fanimaid123 giorgakiss ioanna06 Lia 2006 anastasis06 xxx__tkd1 Glorious12 GabrielaM Γιώτα Γιαννακού Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ μάλλον θα κάνω. Θέλω βασικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalisbarca Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 346 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 22:40 Ο mixalisbarca: #262 25-08-12 22:40 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Εγώ μάλλον θα κάνω. Θέλω βασικά. Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 22:44 Ο Xaris SSSS: #263 25-08-12 22:44 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Εγώ μάλλον θα κάνω. Θέλω βασικά. Click για ανάπτυξη... Όπως βολεύεται ο καθένας Σε ποια μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 22:47 Η aggressive: #264 25-08-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από mixalisbarca: Δε χρειάζεται.. Click για ανάπτυξη... Όλο και κάτι παραπάνω θα μου προσφέρει. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Όπως βολεύεται ο καθένας Σε ποια μαθήματα? Click για ανάπτυξη... Τελικά, ίσωως μόνο στα θετικά. Δεν ξέρω ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Ο Xaris SSSS: #265 25-08-12 22:50 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Τελικά, ίσωως μόνο στα θετικά. Δεν ξέρω ακόμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ άμα θα έκανα θα έκανα σε Μαθηματικά (Άλγεβρα - Γεωμετρία) και Φυσική, η Χημεία και η Βιολογία παλεύονται και μόνες τους και τα άλλα δεν αξίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 22:52 Η aggressive: #266 25-08-12 22:52 Πάντως, συνήθως όταν παίρνεις όλο το πακέτο σου βγαίνει πιο φθηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:06 Ο Xaris SSSS: #267 25-08-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Πάντως, συνήθως όταν παίρνεις όλο το πακέτο σου βγαίνει πιο φθηνά. Click για ανάπτυξη... Ε δεν νομίζω να βγαίνει και πολύ πιο φθηνά. Καλύτερα να κάνεις 2-3 μαθήματα (τα αδύνατα σου σημεία) και να έχεις χρόνο στο σπίτι να ασχοληθείς και με τα υπόλοιπα παρά να τρως όλη την μέρα σου στο φροντιστήριο και όταν γυρνάς σπίτι να μην έχεις δυνάμεις να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα (αυτά που δεν κάνεις στο φροντιστήριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:16 Η aggressive: #268 25-08-12 23:16 Σωστό και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobis Νεοφερμένο μέλος Ο bobis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:45 Ο bobis έγραψε: #269 25-08-12 23:45 και εγω θα παω φροντ και γω για σιγουρια αλλα φοβαμαι μηπως θα υπαρχει και κουραση θετικα θα κανω και αφου μου αρεσουν τουλαχιστον θα περναει η ωρα ευχαριστα να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 12:22 Ο Τάσος97 έγραψε: #270 26-08-12 12:22 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Θα κάνετε φροντιστήριο για Α' Λυκείου? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συνεχίσω Έκθεση και ίσως κάνω Χημεία αν δω πως στο Σχολείο ο καθηγητής δεν παλεύεται ή πάει με ρυθμούς χελώνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:35 Ο Σπυρακος (^^): #271 26-08-12 23:35 Εγω εκανα Αρχαια & Εκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2012 στις 21:55 Η DrMimi έγραψε: #272 17-10-12 21:55 Εγώ θα αρχίσω του χρόνου, στην 2ρα δηλαδή για θετική κατεύθυνση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:36 Ο Fedde le Grand: #273 26-10-12 15:36 Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:37 Ο cha0s έγραψε: #274 26-10-12 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς, το είχα κάνει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:50 Ο Fedde le Grand: #275 26-10-12 15:50 Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Johnnaousa: #276 26-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... ε προφανώς θα μπορείς Πήγαινε συζήτησε το με τον ιδιοκτήτη/ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 17:42 Ο Fedde le Grand: #277 27-10-12 17:42 Δε πηγαίνω με το Διευθυντή. Θα αρχίσει να ρωτάει γιατί κτλ και θα με πείσει να κάτσω. Θα ενημερώσω τη Γραμματεία... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:20 Ο cha0s έγραψε: #278 28-10-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Click για ανάπτυξη... Και αυτός είναι λόγος να αλλάξεις; Αντί να χαίρεσαι που δεν έπεσες σε κανένα βλάκα που δε βάζει ασκήσεις... θες να αλλάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 22:19 Ο Fedde le Grand: #279 29-10-12 22:19 Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο jj! έγραψε: #280 03-11-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Click για ανάπτυξη... Είναι που δε θα πηγαινες φροντιστήριο εσύ +: Αν πας στη Β' λυκείου τεχνολογική, θα βαρεθείς τη ζωή σου με το αρχαίο βιβλίο "Τεχνολογία επικοινωνιών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olgaki1 Georgiaaa_ sear Alexx7 globglogabgalab ioanna2007 Aggel0sss Fanimaid123 giorgakiss ioanna06 Lia 2006 anastasis06 xxx__tkd1 Glorious12 GabrielaM Γιώτα Γιαννακού Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Εγώ μάλλον θα κάνω. Θέλω βασικά. Click για ανάπτυξη... Δε χρειάζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 22:44 Ο Xaris SSSS: #263 25-08-12 22:44 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Εγώ μάλλον θα κάνω. Θέλω βασικά. Click για ανάπτυξη... Όπως βολεύεται ο καθένας Σε ποια μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 22:47 Η aggressive: #264 25-08-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από mixalisbarca: Δε χρειάζεται.. Click για ανάπτυξη... Όλο και κάτι παραπάνω θα μου προσφέρει. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Όπως βολεύεται ο καθένας Σε ποια μαθήματα? Click για ανάπτυξη... Τελικά, ίσωως μόνο στα θετικά. Δεν ξέρω ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Ο Xaris SSSS: #265 25-08-12 22:50 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Τελικά, ίσωως μόνο στα θετικά. Δεν ξέρω ακόμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ άμα θα έκανα θα έκανα σε Μαθηματικά (Άλγεβρα - Γεωμετρία) και Φυσική, η Χημεία και η Βιολογία παλεύονται και μόνες τους και τα άλλα δεν αξίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 22:52 Η aggressive: #266 25-08-12 22:52 Πάντως, συνήθως όταν παίρνεις όλο το πακέτο σου βγαίνει πιο φθηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:06 Ο Xaris SSSS: #267 25-08-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Πάντως, συνήθως όταν παίρνεις όλο το πακέτο σου βγαίνει πιο φθηνά. Click για ανάπτυξη... Ε δεν νομίζω να βγαίνει και πολύ πιο φθηνά. Καλύτερα να κάνεις 2-3 μαθήματα (τα αδύνατα σου σημεία) και να έχεις χρόνο στο σπίτι να ασχοληθείς και με τα υπόλοιπα παρά να τρως όλη την μέρα σου στο φροντιστήριο και όταν γυρνάς σπίτι να μην έχεις δυνάμεις να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα (αυτά που δεν κάνεις στο φροντιστήριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:16 Η aggressive: #268 25-08-12 23:16 Σωστό και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobis Νεοφερμένο μέλος Ο bobis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:45 Ο bobis έγραψε: #269 25-08-12 23:45 και εγω θα παω φροντ και γω για σιγουρια αλλα φοβαμαι μηπως θα υπαρχει και κουραση θετικα θα κανω και αφου μου αρεσουν τουλαχιστον θα περναει η ωρα ευχαριστα να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 12:22 Ο Τάσος97 έγραψε: #270 26-08-12 12:22 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Θα κάνετε φροντιστήριο για Α' Λυκείου? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συνεχίσω Έκθεση και ίσως κάνω Χημεία αν δω πως στο Σχολείο ο καθηγητής δεν παλεύεται ή πάει με ρυθμούς χελώνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:35 Ο Σπυρακος (^^): #271 26-08-12 23:35 Εγω εκανα Αρχαια & Εκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2012 στις 21:55 Η DrMimi έγραψε: #272 17-10-12 21:55 Εγώ θα αρχίσω του χρόνου, στην 2ρα δηλαδή για θετική κατεύθυνση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:36 Ο Fedde le Grand: #273 26-10-12 15:36 Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:37 Ο cha0s έγραψε: #274 26-10-12 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς, το είχα κάνει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:50 Ο Fedde le Grand: #275 26-10-12 15:50 Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Johnnaousa: #276 26-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... ε προφανώς θα μπορείς Πήγαινε συζήτησε το με τον ιδιοκτήτη/ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 17:42 Ο Fedde le Grand: #277 27-10-12 17:42 Δε πηγαίνω με το Διευθυντή. Θα αρχίσει να ρωτάει γιατί κτλ και θα με πείσει να κάτσω. Θα ενημερώσω τη Γραμματεία... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:20 Ο cha0s έγραψε: #278 28-10-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Click για ανάπτυξη... Και αυτός είναι λόγος να αλλάξεις; Αντί να χαίρεσαι που δεν έπεσες σε κανένα βλάκα που δε βάζει ασκήσεις... θες να αλλάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 22:19 Ο Fedde le Grand: #279 29-10-12 22:19 Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο jj! έγραψε: #280 03-11-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Click για ανάπτυξη... Είναι που δε θα πηγαινες φροντιστήριο εσύ +: Αν πας στη Β' λυκείου τεχνολογική, θα βαρεθείς τη ζωή σου με το αρχαίο βιβλίο "Τεχνολογία επικοινωνιών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olgaki1 Georgiaaa_ sear Alexx7 globglogabgalab ioanna2007 Aggel0sss Fanimaid123 giorgakiss ioanna06 Lia 2006 anastasis06 xxx__tkd1 Glorious12 GabrielaM Γιώτα Γιαννακού Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Εγώ μάλλον θα κάνω. Θέλω βασικά. Click για ανάπτυξη... Όπως βολεύεται ο καθένας Σε ποια μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 22:47 Η aggressive: #264 25-08-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από mixalisbarca: Δε χρειάζεται.. Click για ανάπτυξη... Όλο και κάτι παραπάνω θα μου προσφέρει. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Όπως βολεύεται ο καθένας Σε ποια μαθήματα? Click για ανάπτυξη... Τελικά, ίσωως μόνο στα θετικά. Δεν ξέρω ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Ο Xaris SSSS: #265 25-08-12 22:50 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Τελικά, ίσωως μόνο στα θετικά. Δεν ξέρω ακόμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ άμα θα έκανα θα έκανα σε Μαθηματικά (Άλγεβρα - Γεωμετρία) και Φυσική, η Χημεία και η Βιολογία παλεύονται και μόνες τους και τα άλλα δεν αξίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 22:52 Η aggressive: #266 25-08-12 22:52 Πάντως, συνήθως όταν παίρνεις όλο το πακέτο σου βγαίνει πιο φθηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:06 Ο Xaris SSSS: #267 25-08-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Πάντως, συνήθως όταν παίρνεις όλο το πακέτο σου βγαίνει πιο φθηνά. Click για ανάπτυξη... Ε δεν νομίζω να βγαίνει και πολύ πιο φθηνά. Καλύτερα να κάνεις 2-3 μαθήματα (τα αδύνατα σου σημεία) και να έχεις χρόνο στο σπίτι να ασχοληθείς και με τα υπόλοιπα παρά να τρως όλη την μέρα σου στο φροντιστήριο και όταν γυρνάς σπίτι να μην έχεις δυνάμεις να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα (αυτά που δεν κάνεις στο φροντιστήριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:16 Η aggressive: #268 25-08-12 23:16 Σωστό και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobis Νεοφερμένο μέλος Ο bobis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:45 Ο bobis έγραψε: #269 25-08-12 23:45 και εγω θα παω φροντ και γω για σιγουρια αλλα φοβαμαι μηπως θα υπαρχει και κουραση θετικα θα κανω και αφου μου αρεσουν τουλαχιστον θα περναει η ωρα ευχαριστα να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 12:22 Ο Τάσος97 έγραψε: #270 26-08-12 12:22 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Θα κάνετε φροντιστήριο για Α' Λυκείου? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συνεχίσω Έκθεση και ίσως κάνω Χημεία αν δω πως στο Σχολείο ο καθηγητής δεν παλεύεται ή πάει με ρυθμούς χελώνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:35 Ο Σπυρακος (^^): #271 26-08-12 23:35 Εγω εκανα Αρχαια & Εκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2012 στις 21:55 Η DrMimi έγραψε: #272 17-10-12 21:55 Εγώ θα αρχίσω του χρόνου, στην 2ρα δηλαδή για θετική κατεύθυνση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:36 Ο Fedde le Grand: #273 26-10-12 15:36 Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:37 Ο cha0s έγραψε: #274 26-10-12 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς, το είχα κάνει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:50 Ο Fedde le Grand: #275 26-10-12 15:50 Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Johnnaousa: #276 26-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... ε προφανώς θα μπορείς Πήγαινε συζήτησε το με τον ιδιοκτήτη/ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 17:42 Ο Fedde le Grand: #277 27-10-12 17:42 Δε πηγαίνω με το Διευθυντή. Θα αρχίσει να ρωτάει γιατί κτλ και θα με πείσει να κάτσω. Θα ενημερώσω τη Γραμματεία... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:20 Ο cha0s έγραψε: #278 28-10-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Click για ανάπτυξη... Και αυτός είναι λόγος να αλλάξεις; Αντί να χαίρεσαι που δεν έπεσες σε κανένα βλάκα που δε βάζει ασκήσεις... θες να αλλάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 22:19 Ο Fedde le Grand: #279 29-10-12 22:19 Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο jj! έγραψε: #280 03-11-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Click για ανάπτυξη... Είναι που δε θα πηγαινες φροντιστήριο εσύ +: Αν πας στη Β' λυκείου τεχνολογική, θα βαρεθείς τη ζωή σου με το αρχαίο βιβλίο "Τεχνολογία επικοινωνιών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olgaki1 Georgiaaa_ sear Alexx7 globglogabgalab ioanna2007 Aggel0sss Fanimaid123 giorgakiss ioanna06 Lia 2006 anastasis06 xxx__tkd1 Glorious12 GabrielaM Γιώτα Γιαννακού Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mixalisbarca: Δε χρειάζεται.. Click για ανάπτυξη... Όλο και κάτι παραπάνω θα μου προσφέρει. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Όπως βολεύεται ο καθένας Σε ποια μαθήματα? Click για ανάπτυξη... Τελικά, ίσωως μόνο στα θετικά. Δεν ξέρω ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 22:50 Ο Xaris SSSS: #265 25-08-12 22:50 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Τελικά, ίσωως μόνο στα θετικά. Δεν ξέρω ακόμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ άμα θα έκανα θα έκανα σε Μαθηματικά (Άλγεβρα - Γεωμετρία) και Φυσική, η Χημεία και η Βιολογία παλεύονται και μόνες τους και τα άλλα δεν αξίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 22:52 Η aggressive: #266 25-08-12 22:52 Πάντως, συνήθως όταν παίρνεις όλο το πακέτο σου βγαίνει πιο φθηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:06 Ο Xaris SSSS: #267 25-08-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Πάντως, συνήθως όταν παίρνεις όλο το πακέτο σου βγαίνει πιο φθηνά. Click για ανάπτυξη... Ε δεν νομίζω να βγαίνει και πολύ πιο φθηνά. Καλύτερα να κάνεις 2-3 μαθήματα (τα αδύνατα σου σημεία) και να έχεις χρόνο στο σπίτι να ασχοληθείς και με τα υπόλοιπα παρά να τρως όλη την μέρα σου στο φροντιστήριο και όταν γυρνάς σπίτι να μην έχεις δυνάμεις να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα (αυτά που δεν κάνεις στο φροντιστήριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:16 Η aggressive: #268 25-08-12 23:16 Σωστό και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobis Νεοφερμένο μέλος Ο bobis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:45 Ο bobis έγραψε: #269 25-08-12 23:45 και εγω θα παω φροντ και γω για σιγουρια αλλα φοβαμαι μηπως θα υπαρχει και κουραση θετικα θα κανω και αφου μου αρεσουν τουλαχιστον θα περναει η ωρα ευχαριστα να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 12:22 Ο Τάσος97 έγραψε: #270 26-08-12 12:22 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Θα κάνετε φροντιστήριο για Α' Λυκείου? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συνεχίσω Έκθεση και ίσως κάνω Χημεία αν δω πως στο Σχολείο ο καθηγητής δεν παλεύεται ή πάει με ρυθμούς χελώνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:35 Ο Σπυρακος (^^): #271 26-08-12 23:35 Εγω εκανα Αρχαια & Εκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2012 στις 21:55 Η DrMimi έγραψε: #272 17-10-12 21:55 Εγώ θα αρχίσω του χρόνου, στην 2ρα δηλαδή για θετική κατεύθυνση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:36 Ο Fedde le Grand: #273 26-10-12 15:36 Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:37 Ο cha0s έγραψε: #274 26-10-12 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς, το είχα κάνει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:50 Ο Fedde le Grand: #275 26-10-12 15:50 Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Johnnaousa: #276 26-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... ε προφανώς θα μπορείς Πήγαινε συζήτησε το με τον ιδιοκτήτη/ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 17:42 Ο Fedde le Grand: #277 27-10-12 17:42 Δε πηγαίνω με το Διευθυντή. Θα αρχίσει να ρωτάει γιατί κτλ και θα με πείσει να κάτσω. Θα ενημερώσω τη Γραμματεία... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:20 Ο cha0s έγραψε: #278 28-10-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Click για ανάπτυξη... Και αυτός είναι λόγος να αλλάξεις; Αντί να χαίρεσαι που δεν έπεσες σε κανένα βλάκα που δε βάζει ασκήσεις... θες να αλλάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 22:19 Ο Fedde le Grand: #279 29-10-12 22:19 Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο jj! έγραψε: #280 03-11-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Click για ανάπτυξη... Είναι που δε θα πηγαινες φροντιστήριο εσύ +: Αν πας στη Β' λυκείου τεχνολογική, θα βαρεθείς τη ζωή σου με το αρχαίο βιβλίο "Τεχνολογία επικοινωνιών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olgaki1 Georgiaaa_ sear Alexx7 globglogabgalab ioanna2007 Aggel0sss Fanimaid123 giorgakiss ioanna06 Lia 2006 anastasis06 xxx__tkd1 Glorious12 GabrielaM Γιώτα Γιαννακού Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Τελικά, ίσωως μόνο στα θετικά. Δεν ξέρω ακόμα. Click για ανάπτυξη... Εγώ άμα θα έκανα θα έκανα σε Μαθηματικά (Άλγεβρα - Γεωμετρία) και Φυσική, η Χημεία και η Βιολογία παλεύονται και μόνες τους και τα άλλα δεν αξίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 22:52 Η aggressive: #266 25-08-12 22:52 Πάντως, συνήθως όταν παίρνεις όλο το πακέτο σου βγαίνει πιο φθηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:06 Ο Xaris SSSS: #267 25-08-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Πάντως, συνήθως όταν παίρνεις όλο το πακέτο σου βγαίνει πιο φθηνά. Click για ανάπτυξη... Ε δεν νομίζω να βγαίνει και πολύ πιο φθηνά. Καλύτερα να κάνεις 2-3 μαθήματα (τα αδύνατα σου σημεία) και να έχεις χρόνο στο σπίτι να ασχοληθείς και με τα υπόλοιπα παρά να τρως όλη την μέρα σου στο φροντιστήριο και όταν γυρνάς σπίτι να μην έχεις δυνάμεις να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα (αυτά που δεν κάνεις στο φροντιστήριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:16 Η aggressive: #268 25-08-12 23:16 Σωστό και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobis Νεοφερμένο μέλος Ο bobis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:45 Ο bobis έγραψε: #269 25-08-12 23:45 και εγω θα παω φροντ και γω για σιγουρια αλλα φοβαμαι μηπως θα υπαρχει και κουραση θετικα θα κανω και αφου μου αρεσουν τουλαχιστον θα περναει η ωρα ευχαριστα να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 12:22 Ο Τάσος97 έγραψε: #270 26-08-12 12:22 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Θα κάνετε φροντιστήριο για Α' Λυκείου? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συνεχίσω Έκθεση και ίσως κάνω Χημεία αν δω πως στο Σχολείο ο καθηγητής δεν παλεύεται ή πάει με ρυθμούς χελώνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:35 Ο Σπυρακος (^^): #271 26-08-12 23:35 Εγω εκανα Αρχαια & Εκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2012 στις 21:55 Η DrMimi έγραψε: #272 17-10-12 21:55 Εγώ θα αρχίσω του χρόνου, στην 2ρα δηλαδή για θετική κατεύθυνση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:36 Ο Fedde le Grand: #273 26-10-12 15:36 Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:37 Ο cha0s έγραψε: #274 26-10-12 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς, το είχα κάνει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:50 Ο Fedde le Grand: #275 26-10-12 15:50 Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Johnnaousa: #276 26-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... ε προφανώς θα μπορείς Πήγαινε συζήτησε το με τον ιδιοκτήτη/ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 17:42 Ο Fedde le Grand: #277 27-10-12 17:42 Δε πηγαίνω με το Διευθυντή. Θα αρχίσει να ρωτάει γιατί κτλ και θα με πείσει να κάτσω. Θα ενημερώσω τη Γραμματεία... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:20 Ο cha0s έγραψε: #278 28-10-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Click για ανάπτυξη... Και αυτός είναι λόγος να αλλάξεις; Αντί να χαίρεσαι που δεν έπεσες σε κανένα βλάκα που δε βάζει ασκήσεις... θες να αλλάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 22:19 Ο Fedde le Grand: #279 29-10-12 22:19 Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο jj! έγραψε: #280 03-11-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Click για ανάπτυξη... Είναι που δε θα πηγαινες φροντιστήριο εσύ +: Αν πας στη Β' λυκείου τεχνολογική, θα βαρεθείς τη ζωή σου με το αρχαίο βιβλίο "Τεχνολογία επικοινωνιών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olgaki1 Georgiaaa_ sear Alexx7 globglogabgalab ioanna2007 Aggel0sss Fanimaid123 giorgakiss ioanna06 Lia 2006 anastasis06 xxx__tkd1 Glorious12 GabrielaM Γιώτα Γιαννακού Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως, συνήθως όταν παίρνεις όλο το πακέτο σου βγαίνει πιο φθηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:06 Ο Xaris SSSS: #267 25-08-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Πάντως, συνήθως όταν παίρνεις όλο το πακέτο σου βγαίνει πιο φθηνά. Click για ανάπτυξη... Ε δεν νομίζω να βγαίνει και πολύ πιο φθηνά. Καλύτερα να κάνεις 2-3 μαθήματα (τα αδύνατα σου σημεία) και να έχεις χρόνο στο σπίτι να ασχοληθείς και με τα υπόλοιπα παρά να τρως όλη την μέρα σου στο φροντιστήριο και όταν γυρνάς σπίτι να μην έχεις δυνάμεις να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα (αυτά που δεν κάνεις στο φροντιστήριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:16 Η aggressive: #268 25-08-12 23:16 Σωστό και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobis Νεοφερμένο μέλος Ο bobis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:45 Ο bobis έγραψε: #269 25-08-12 23:45 και εγω θα παω φροντ και γω για σιγουρια αλλα φοβαμαι μηπως θα υπαρχει και κουραση θετικα θα κανω και αφου μου αρεσουν τουλαχιστον θα περναει η ωρα ευχαριστα να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 12:22 Ο Τάσος97 έγραψε: #270 26-08-12 12:22 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Θα κάνετε φροντιστήριο για Α' Λυκείου? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συνεχίσω Έκθεση και ίσως κάνω Χημεία αν δω πως στο Σχολείο ο καθηγητής δεν παλεύεται ή πάει με ρυθμούς χελώνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:35 Ο Σπυρακος (^^): #271 26-08-12 23:35 Εγω εκανα Αρχαια & Εκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2012 στις 21:55 Η DrMimi έγραψε: #272 17-10-12 21:55 Εγώ θα αρχίσω του χρόνου, στην 2ρα δηλαδή για θετική κατεύθυνση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:36 Ο Fedde le Grand: #273 26-10-12 15:36 Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:37 Ο cha0s έγραψε: #274 26-10-12 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς, το είχα κάνει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:50 Ο Fedde le Grand: #275 26-10-12 15:50 Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Johnnaousa: #276 26-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... ε προφανώς θα μπορείς Πήγαινε συζήτησε το με τον ιδιοκτήτη/ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 17:42 Ο Fedde le Grand: #277 27-10-12 17:42 Δε πηγαίνω με το Διευθυντή. Θα αρχίσει να ρωτάει γιατί κτλ και θα με πείσει να κάτσω. Θα ενημερώσω τη Γραμματεία... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:20 Ο cha0s έγραψε: #278 28-10-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Click για ανάπτυξη... Και αυτός είναι λόγος να αλλάξεις; Αντί να χαίρεσαι που δεν έπεσες σε κανένα βλάκα που δε βάζει ασκήσεις... θες να αλλάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 22:19 Ο Fedde le Grand: #279 29-10-12 22:19 Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο jj! έγραψε: #280 03-11-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Click για ανάπτυξη... Είναι που δε θα πηγαινες φροντιστήριο εσύ +: Αν πας στη Β' λυκείου τεχνολογική, θα βαρεθείς τη ζωή σου με το αρχαίο βιβλίο "Τεχνολογία επικοινωνιών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olgaki1 Georgiaaa_ sear Alexx7 globglogabgalab ioanna2007 Aggel0sss Fanimaid123 giorgakiss ioanna06 Lia 2006 anastasis06 xxx__tkd1 Glorious12 GabrielaM Γιώτα Γιαννακού Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Πάντως, συνήθως όταν παίρνεις όλο το πακέτο σου βγαίνει πιο φθηνά. Click για ανάπτυξη... Ε δεν νομίζω να βγαίνει και πολύ πιο φθηνά. Καλύτερα να κάνεις 2-3 μαθήματα (τα αδύνατα σου σημεία) και να έχεις χρόνο στο σπίτι να ασχοληθείς και με τα υπόλοιπα παρά να τρως όλη την μέρα σου στο φροντιστήριο και όταν γυρνάς σπίτι να μην έχεις δυνάμεις να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα (αυτά που δεν κάνεις στο φροντιστήριο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:16 Η aggressive: #268 25-08-12 23:16 Σωστό και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobis Νεοφερμένο μέλος Ο bobis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:45 Ο bobis έγραψε: #269 25-08-12 23:45 και εγω θα παω φροντ και γω για σιγουρια αλλα φοβαμαι μηπως θα υπαρχει και κουραση θετικα θα κανω και αφου μου αρεσουν τουλαχιστον θα περναει η ωρα ευχαριστα να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 12:22 Ο Τάσος97 έγραψε: #270 26-08-12 12:22 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Θα κάνετε φροντιστήριο για Α' Λυκείου? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συνεχίσω Έκθεση και ίσως κάνω Χημεία αν δω πως στο Σχολείο ο καθηγητής δεν παλεύεται ή πάει με ρυθμούς χελώνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:35 Ο Σπυρακος (^^): #271 26-08-12 23:35 Εγω εκανα Αρχαια & Εκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2012 στις 21:55 Η DrMimi έγραψε: #272 17-10-12 21:55 Εγώ θα αρχίσω του χρόνου, στην 2ρα δηλαδή για θετική κατεύθυνση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:36 Ο Fedde le Grand: #273 26-10-12 15:36 Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:37 Ο cha0s έγραψε: #274 26-10-12 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς, το είχα κάνει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:50 Ο Fedde le Grand: #275 26-10-12 15:50 Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Johnnaousa: #276 26-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... ε προφανώς θα μπορείς Πήγαινε συζήτησε το με τον ιδιοκτήτη/ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 17:42 Ο Fedde le Grand: #277 27-10-12 17:42 Δε πηγαίνω με το Διευθυντή. Θα αρχίσει να ρωτάει γιατί κτλ και θα με πείσει να κάτσω. Θα ενημερώσω τη Γραμματεία... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:20 Ο cha0s έγραψε: #278 28-10-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Click για ανάπτυξη... Και αυτός είναι λόγος να αλλάξεις; Αντί να χαίρεσαι που δεν έπεσες σε κανένα βλάκα που δε βάζει ασκήσεις... θες να αλλάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 22:19 Ο Fedde le Grand: #279 29-10-12 22:19 Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο jj! έγραψε: #280 03-11-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Click για ανάπτυξη... Είναι που δε θα πηγαινες φροντιστήριο εσύ +: Αν πας στη Β' λυκείου τεχνολογική, θα βαρεθείς τη ζωή σου με το αρχαίο βιβλίο "Τεχνολογία επικοινωνιών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olgaki1 Georgiaaa_ sear Alexx7 globglogabgalab ioanna2007 Aggel0sss Fanimaid123 giorgakiss ioanna06 Lia 2006 anastasis06 xxx__tkd1 Glorious12 GabrielaM Γιώτα Γιαννακού Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σωστό και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bobis Νεοφερμένο μέλος Ο bobis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 23:45 Ο bobis έγραψε: #269 25-08-12 23:45 και εγω θα παω φροντ και γω για σιγουρια αλλα φοβαμαι μηπως θα υπαρχει και κουραση θετικα θα κανω και αφου μου αρεσουν τουλαχιστον θα περναει η ωρα ευχαριστα να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 12:22 Ο Τάσος97 έγραψε: #270 26-08-12 12:22 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Θα κάνετε φροντιστήριο για Α' Λυκείου? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συνεχίσω Έκθεση και ίσως κάνω Χημεία αν δω πως στο Σχολείο ο καθηγητής δεν παλεύεται ή πάει με ρυθμούς χελώνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:35 Ο Σπυρακος (^^): #271 26-08-12 23:35 Εγω εκανα Αρχαια & Εκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2012 στις 21:55 Η DrMimi έγραψε: #272 17-10-12 21:55 Εγώ θα αρχίσω του χρόνου, στην 2ρα δηλαδή για θετική κατεύθυνση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:36 Ο Fedde le Grand: #273 26-10-12 15:36 Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:37 Ο cha0s έγραψε: #274 26-10-12 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς, το είχα κάνει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:50 Ο Fedde le Grand: #275 26-10-12 15:50 Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Johnnaousa: #276 26-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... ε προφανώς θα μπορείς Πήγαινε συζήτησε το με τον ιδιοκτήτη/ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 17:42 Ο Fedde le Grand: #277 27-10-12 17:42 Δε πηγαίνω με το Διευθυντή. Θα αρχίσει να ρωτάει γιατί κτλ και θα με πείσει να κάτσω. Θα ενημερώσω τη Γραμματεία... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:20 Ο cha0s έγραψε: #278 28-10-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Click για ανάπτυξη... Και αυτός είναι λόγος να αλλάξεις; Αντί να χαίρεσαι που δεν έπεσες σε κανένα βλάκα που δε βάζει ασκήσεις... θες να αλλάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 22:19 Ο Fedde le Grand: #279 29-10-12 22:19 Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο jj! έγραψε: #280 03-11-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Click για ανάπτυξη... Είναι που δε θα πηγαινες φροντιστήριο εσύ +: Αν πας στη Β' λυκείου τεχνολογική, θα βαρεθείς τη ζωή σου με το αρχαίο βιβλίο "Τεχνολογία επικοινωνιών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olgaki1 Georgiaaa_ sear Alexx7 globglogabgalab ioanna2007 Aggel0sss Fanimaid123 giorgakiss ioanna06 Lia 2006 anastasis06 xxx__tkd1 Glorious12 GabrielaM Γιώτα Γιαννακού Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγω θα παω φροντ και γω για σιγουρια αλλα φοβαμαι μηπως θα υπαρχει και κουραση θετικα θα κανω και αφου μου αρεσουν τουλαχιστον θα περναει η ωρα ευχαριστα να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 12:22 Ο Τάσος97 έγραψε: #270 26-08-12 12:22 Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Θα κάνετε φροντιστήριο για Α' Λυκείου? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συνεχίσω Έκθεση και ίσως κάνω Χημεία αν δω πως στο Σχολείο ο καθηγητής δεν παλεύεται ή πάει με ρυθμούς χελώνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:35 Ο Σπυρακος (^^): #271 26-08-12 23:35 Εγω εκανα Αρχαια & Εκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2012 στις 21:55 Η DrMimi έγραψε: #272 17-10-12 21:55 Εγώ θα αρχίσω του χρόνου, στην 2ρα δηλαδή για θετική κατεύθυνση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:36 Ο Fedde le Grand: #273 26-10-12 15:36 Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:37 Ο cha0s έγραψε: #274 26-10-12 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς, το είχα κάνει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:50 Ο Fedde le Grand: #275 26-10-12 15:50 Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Johnnaousa: #276 26-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... ε προφανώς θα μπορείς Πήγαινε συζήτησε το με τον ιδιοκτήτη/ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 17:42 Ο Fedde le Grand: #277 27-10-12 17:42 Δε πηγαίνω με το Διευθυντή. Θα αρχίσει να ρωτάει γιατί κτλ και θα με πείσει να κάτσω. Θα ενημερώσω τη Γραμματεία... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:20 Ο cha0s έγραψε: #278 28-10-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Click για ανάπτυξη... Και αυτός είναι λόγος να αλλάξεις; Αντί να χαίρεσαι που δεν έπεσες σε κανένα βλάκα που δε βάζει ασκήσεις... θες να αλλάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 22:19 Ο Fedde le Grand: #279 29-10-12 22:19 Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο jj! έγραψε: #280 03-11-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Click για ανάπτυξη... Είναι που δε θα πηγαινες φροντιστήριο εσύ +: Αν πας στη Β' λυκείου τεχνολογική, θα βαρεθείς τη ζωή σου με το αρχαίο βιβλίο "Τεχνολογία επικοινωνιών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olgaki1 Georgiaaa_ sear Alexx7 globglogabgalab ioanna2007 Aggel0sss Fanimaid123 giorgakiss ioanna06 Lia 2006 anastasis06 xxx__tkd1 Glorious12 GabrielaM Γιώτα Γιαννακού Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aggresive: Θα κάνετε φροντιστήριο για Α' Λυκείου? Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συνεχίσω Έκθεση και ίσως κάνω Χημεία αν δω πως στο Σχολείο ο καθηγητής δεν παλεύεται ή πάει με ρυθμούς χελώνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2012 στις 23:35 Ο Σπυρακος (^^): #271 26-08-12 23:35 Εγω εκανα Αρχαια & Εκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2012 στις 21:55 Η DrMimi έγραψε: #272 17-10-12 21:55 Εγώ θα αρχίσω του χρόνου, στην 2ρα δηλαδή για θετική κατεύθυνση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:36 Ο Fedde le Grand: #273 26-10-12 15:36 Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:37 Ο cha0s έγραψε: #274 26-10-12 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς, το είχα κάνει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:50 Ο Fedde le Grand: #275 26-10-12 15:50 Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Johnnaousa: #276 26-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... ε προφανώς θα μπορείς Πήγαινε συζήτησε το με τον ιδιοκτήτη/ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 17:42 Ο Fedde le Grand: #277 27-10-12 17:42 Δε πηγαίνω με το Διευθυντή. Θα αρχίσει να ρωτάει γιατί κτλ και θα με πείσει να κάτσω. Θα ενημερώσω τη Γραμματεία... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:20 Ο cha0s έγραψε: #278 28-10-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Click για ανάπτυξη... Και αυτός είναι λόγος να αλλάξεις; Αντί να χαίρεσαι που δεν έπεσες σε κανένα βλάκα που δε βάζει ασκήσεις... θες να αλλάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 22:19 Ο Fedde le Grand: #279 29-10-12 22:19 Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο jj! έγραψε: #280 03-11-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Click για ανάπτυξη... Είναι που δε θα πηγαινες φροντιστήριο εσύ +: Αν πας στη Β' λυκείου τεχνολογική, θα βαρεθείς τη ζωή σου με το αρχαίο βιβλίο "Τεχνολογία επικοινωνιών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olgaki1 Georgiaaa_ sear Alexx7 globglogabgalab ioanna2007 Aggel0sss Fanimaid123 giorgakiss ioanna06 Lia 2006 anastasis06 xxx__tkd1 Glorious12 GabrielaM Γιώτα Γιαννακού Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω εκανα Αρχαια & Εκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrMimi Νεοφερμένο μέλος Η DrMimi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2012 στις 21:55 Η DrMimi έγραψε: #272 17-10-12 21:55 Εγώ θα αρχίσω του χρόνου, στην 2ρα δηλαδή για θετική κατεύθυνση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:36 Ο Fedde le Grand: #273 26-10-12 15:36 Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:37 Ο cha0s έγραψε: #274 26-10-12 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς, το είχα κάνει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:50 Ο Fedde le Grand: #275 26-10-12 15:50 Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Johnnaousa: #276 26-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... ε προφανώς θα μπορείς Πήγαινε συζήτησε το με τον ιδιοκτήτη/ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 17:42 Ο Fedde le Grand: #277 27-10-12 17:42 Δε πηγαίνω με το Διευθυντή. Θα αρχίσει να ρωτάει γιατί κτλ και θα με πείσει να κάτσω. Θα ενημερώσω τη Γραμματεία... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:20 Ο cha0s έγραψε: #278 28-10-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Click για ανάπτυξη... Και αυτός είναι λόγος να αλλάξεις; Αντί να χαίρεσαι που δεν έπεσες σε κανένα βλάκα που δε βάζει ασκήσεις... θες να αλλάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 22:19 Ο Fedde le Grand: #279 29-10-12 22:19 Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο jj! έγραψε: #280 03-11-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Click για ανάπτυξη... Είναι που δε θα πηγαινες φροντιστήριο εσύ +: Αν πας στη Β' λυκείου τεχνολογική, θα βαρεθείς τη ζωή σου με το αρχαίο βιβλίο "Τεχνολογία επικοινωνιών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olgaki1 Georgiaaa_ sear Alexx7 globglogabgalab ioanna2007 Aggel0sss Fanimaid123 giorgakiss ioanna06 Lia 2006 anastasis06 xxx__tkd1 Glorious12 GabrielaM Γιώτα Γιαννακού Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θα αρχίσω του χρόνου, στην 2ρα δηλαδή για θετική κατεύθυνση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:36 Ο Fedde le Grand: #273 26-10-12 15:36 Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:37 Ο cha0s έγραψε: #274 26-10-12 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς, το είχα κάνει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:50 Ο Fedde le Grand: #275 26-10-12 15:50 Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Johnnaousa: #276 26-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... ε προφανώς θα μπορείς Πήγαινε συζήτησε το με τον ιδιοκτήτη/ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 17:42 Ο Fedde le Grand: #277 27-10-12 17:42 Δε πηγαίνω με το Διευθυντή. Θα αρχίσει να ρωτάει γιατί κτλ και θα με πείσει να κάτσω. Θα ενημερώσω τη Γραμματεία... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:20 Ο cha0s έγραψε: #278 28-10-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Click για ανάπτυξη... Και αυτός είναι λόγος να αλλάξεις; Αντί να χαίρεσαι που δεν έπεσες σε κανένα βλάκα που δε βάζει ασκήσεις... θες να αλλάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 22:19 Ο Fedde le Grand: #279 29-10-12 22:19 Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο jj! έγραψε: #280 03-11-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Click για ανάπτυξη... Είναι που δε θα πηγαινες φροντιστήριο εσύ +: Αν πας στη Β' λυκείου τεχνολογική, θα βαρεθείς τη ζωή σου με το αρχαίο βιβλίο "Τεχνολογία επικοινωνιών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olgaki1 Georgiaaa_ sear Alexx7 globglogabgalab ioanna2007 Aggel0sss Fanimaid123 giorgakiss ioanna06 Lia 2006 anastasis06 xxx__tkd1 Glorious12 GabrielaM Γιώτα Γιαννακού Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:37 Ο cha0s έγραψε: #274 26-10-12 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς, το είχα κάνει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:50 Ο Fedde le Grand: #275 26-10-12 15:50 Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Johnnaousa: #276 26-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... ε προφανώς θα μπορείς Πήγαινε συζήτησε το με τον ιδιοκτήτη/ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 17:42 Ο Fedde le Grand: #277 27-10-12 17:42 Δε πηγαίνω με το Διευθυντή. Θα αρχίσει να ρωτάει γιατί κτλ και θα με πείσει να κάτσω. Θα ενημερώσω τη Γραμματεία... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:20 Ο cha0s έγραψε: #278 28-10-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Click για ανάπτυξη... Και αυτός είναι λόγος να αλλάξεις; Αντί να χαίρεσαι που δεν έπεσες σε κανένα βλάκα που δε βάζει ασκήσεις... θες να αλλάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 22:19 Ο Fedde le Grand: #279 29-10-12 22:19 Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο jj! έγραψε: #280 03-11-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Click για ανάπτυξη... Είναι που δε θα πηγαινες φροντιστήριο εσύ +: Αν πας στη Β' λυκείου τεχνολογική, θα βαρεθείς τη ζωή σου με το αρχαίο βιβλίο "Τεχνολογία επικοινωνιών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olgaki1 Georgiaaa_ sear Alexx7 globglogabgalab ioanna2007 Aggel0sss Fanimaid123 giorgakiss ioanna06 Lia 2006 anastasis06 xxx__tkd1 Glorious12 GabrielaM Γιώτα Γιαννακού Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... Ναι μπορείς, το είχα κάνει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 15:50 Ο Fedde le Grand: #275 26-10-12 15:50 Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Johnnaousa: #276 26-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... ε προφανώς θα μπορείς Πήγαινε συζήτησε το με τον ιδιοκτήτη/ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 17:42 Ο Fedde le Grand: #277 27-10-12 17:42 Δε πηγαίνω με το Διευθυντή. Θα αρχίσει να ρωτάει γιατί κτλ και θα με πείσει να κάτσω. Θα ενημερώσω τη Γραμματεία... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:20 Ο cha0s έγραψε: #278 28-10-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Click για ανάπτυξη... Και αυτός είναι λόγος να αλλάξεις; Αντί να χαίρεσαι που δεν έπεσες σε κανένα βλάκα που δε βάζει ασκήσεις... θες να αλλάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 22:19 Ο Fedde le Grand: #279 29-10-12 22:19 Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο jj! έγραψε: #280 03-11-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Click για ανάπτυξη... Είναι που δε θα πηγαινες φροντιστήριο εσύ +: Αν πας στη Β' λυκείου τεχνολογική, θα βαρεθείς τη ζωή σου με το αρχαίο βιβλίο "Τεχνολογία επικοινωνιών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olgaki1 Georgiaaa_ sear Alexx7 globglogabgalab ioanna2007 Aggel0sss Fanimaid123 giorgakiss ioanna06 Lia 2006 anastasis06 xxx__tkd1 Glorious12 GabrielaM Γιώτα Γιαννακού Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Johnnaousa: #276 26-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... ε προφανώς θα μπορείς Πήγαινε συζήτησε το με τον ιδιοκτήτη/ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 17:42 Ο Fedde le Grand: #277 27-10-12 17:42 Δε πηγαίνω με το Διευθυντή. Θα αρχίσει να ρωτάει γιατί κτλ και θα με πείσει να κάτσω. Θα ενημερώσω τη Γραμματεία... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:20 Ο cha0s έγραψε: #278 28-10-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Click για ανάπτυξη... Και αυτός είναι λόγος να αλλάξεις; Αντί να χαίρεσαι που δεν έπεσες σε κανένα βλάκα που δε βάζει ασκήσεις... θες να αλλάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 22:19 Ο Fedde le Grand: #279 29-10-12 22:19 Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο jj! έγραψε: #280 03-11-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Click για ανάπτυξη... Είναι που δε θα πηγαινες φροντιστήριο εσύ +: Αν πας στη Β' λυκείου τεχνολογική, θα βαρεθείς τη ζωή σου με το αρχαίο βιβλίο "Τεχνολογία επικοινωνιών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olgaki1 Georgiaaa_ sear Alexx7 globglogabgalab ioanna2007 Aggel0sss Fanimaid123 giorgakiss ioanna06 Lia 2006 anastasis06 xxx__tkd1 Glorious12 GabrielaM Γιώτα Γιαννακού Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά θέλω να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να διακόψω ένα μάθημα σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη στο φροντιστήριο... Click για ανάπτυξη... ε προφανώς θα μπορείς Πήγαινε συζήτησε το με τον ιδιοκτήτη/ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2012 στις 17:42 Ο Fedde le Grand: #277 27-10-12 17:42 Δε πηγαίνω με το Διευθυντή. Θα αρχίσει να ρωτάει γιατί κτλ και θα με πείσει να κάτσω. Θα ενημερώσω τη Γραμματεία... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:20 Ο cha0s έγραψε: #278 28-10-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Click για ανάπτυξη... Και αυτός είναι λόγος να αλλάξεις; Αντί να χαίρεσαι που δεν έπεσες σε κανένα βλάκα που δε βάζει ασκήσεις... θες να αλλάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 22:19 Ο Fedde le Grand: #279 29-10-12 22:19 Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο jj! έγραψε: #280 03-11-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Click για ανάπτυξη... Είναι που δε θα πηγαινες φροντιστήριο εσύ +: Αν πας στη Β' λυκείου τεχνολογική, θα βαρεθείς τη ζωή σου με το αρχαίο βιβλίο "Τεχνολογία επικοινωνιών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olgaki1 Georgiaaa_ sear Alexx7 globglogabgalab ioanna2007 Aggel0sss Fanimaid123 giorgakiss ioanna06 Lia 2006 anastasis06 xxx__tkd1 Glorious12 GabrielaM Γιώτα Γιαννακού Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε πηγαίνω με το Διευθυντή. Θα αρχίσει να ρωτάει γιατί κτλ και θα με πείσει να κάτσω. Θα ενημερώσω τη Γραμματεία... Ευχαριστώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:20 Ο cha0s έγραψε: #278 28-10-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Click για ανάπτυξη... Και αυτός είναι λόγος να αλλάξεις; Αντί να χαίρεσαι που δεν έπεσες σε κανένα βλάκα που δε βάζει ασκήσεις... θες να αλλάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 22:19 Ο Fedde le Grand: #279 29-10-12 22:19 Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο jj! έγραψε: #280 03-11-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Click για ανάπτυξη... Είναι που δε θα πηγαινες φροντιστήριο εσύ +: Αν πας στη Β' λυκείου τεχνολογική, θα βαρεθείς τη ζωή σου με το αρχαίο βιβλίο "Τεχνολογία επικοινωνιών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olgaki1 Georgiaaa_ sear Alexx7 globglogabgalab ioanna2007 Aggel0sss Fanimaid123 giorgakiss ioanna06 Lia 2006 anastasis06 xxx__tkd1 Glorious12 GabrielaM Γιώτα Γιαννακού Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ευτυχώς γιατί είναι μια στρίγγλα στη Χημεία που μας φορτώνει ασκήσεις αν και κάνουμε 3 τέταρτα την εβδομάδα και έκανα 2 μαθήματα και ήδη έχω τρομάξει. Θα ζητήσω από τη γραμματεία να διακόψω. ΥΓ:Σε ποια πόλη των Η.Π.Α είσαι; Click για ανάπτυξη... Και αυτός είναι λόγος να αλλάξεις; Αντί να χαίρεσαι που δεν έπεσες σε κανένα βλάκα που δε βάζει ασκήσεις... θες να αλλάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2012 στις 22:19 Ο Fedde le Grand: #279 29-10-12 22:19 Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο jj! έγραψε: #280 03-11-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Click για ανάπτυξη... Είναι που δε θα πηγαινες φροντιστήριο εσύ +: Αν πας στη Β' λυκείου τεχνολογική, θα βαρεθείς τη ζωή σου με το αρχαίο βιβλίο "Τεχνολογία επικοινωνιών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο jj! έγραψε: #280 03-11-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Click για ανάπτυξη... Είναι που δε θα πηγαινες φροντιστήριο εσύ +: Αν πας στη Β' λυκείου τεχνολογική, θα βαρεθείς τη ζωή σου με το αρχαίο βιβλίο "Τεχνολογία επικοινωνιών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Ακριβώς. Θετική δεν θα ακολουθήσω. Γιατί να παιδεύομαι; Έχω Φυσική, Μαθηματικά & Έκθεση όπου με φορτώνουν + του σχολείου από την Α' Λυκείου και άμα τα αφήσω για 1-2 μέρες πριν, την έκατσα. Θα αφήσω τη Χημεία που θα την έχω ως γενικής παιδείας και θα δώσω περισσότερη έμφαση στα άλλα. Εγώ φορτωμένος με επιπλέον πόσες ασκήσεις και άγχος μη παρέλειψα κάτι δε μπορώ να συνεχίσω για 1 χρόνο. Click για ανάπτυξη... Είναι που δε θα πηγαινες φροντιστήριο εσύ +: Αν πας στη Β' λυκείου τεχνολογική, θα βαρεθείς τη ζωή σου με το αρχαίο βιβλίο "Τεχνολογία επικοινωνιών" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.