εγω εδινα φετος και τελειωσα στα ιδια μαθηματα ακριβως. εκανα:
6 ωρες μ/κ
4 ωρες φυσ
2 ωρες εκθ
2 ωρες αεπ
2 ωρες αοθ
2 ωρες μαθ γεν
1 ωρα αοδε
Τα πηγα αρκετα καλα,εβγαλα 18.605 στο 5ο και 18,055 στα αλλα δυο πεδια και πιστευω πως το συγκεκριμενο προγραμμα με βοηθησε αρκετα,γιατι δεν ειναι τοσο εξαντλητικο,ωστε να μην σου μενουν δυναμεις να διαβασεις και απο μονος σ λιγο,αλλα ουτε ελαστικο για να χαλαρωσεις.Το σημαντικο παντως-αν θες τη γνωμη μου- ειναι ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ και ο χρονος που θα του αφιερωσεις εσυ!!!Συχνες και καλες επαναληψεις,αλλα και επαρκης ξεκουραση ειναι το μυστικο της επιτυχιας αν καταφερεις να αντιμετωπισεις τον παραγοντα αγχος βεβαια.
Μια τελευταια συμβουλη ζητα και απο τους καθηγητες σου στο φροντιστηριο (αν και φανταζομαι αυτο θα κανουν,γιατι και οι δικοι μ αυτο εκαναν) τα διαγωνισματα που θα γραφεις να μην τα γραφεις τις ωρες των μαθηματων,αλλα και να μην ειναι παρα πολλα την ιδια εβδομαδα γιατι εγω πηγαινα σε αλλο φροντιστηριο τα μαθηματικα και τον αεπ και σε αλλο τη φυσ-εκθ-αοδε-αοθ και τυχαινε πολλες φορες που εγραγ\φα ακομα και 3-4 διαγωνισματα τη βδομαδα(ακομα και την ιδια μερα ειχα γραψει δυο τριωρα διαγωνισματα,δηλκαδα εξι ωρες μονο διαγωνισματα),χωρια αυτα του σχολειου!!!να το προσεξετε αυτο!!!!
Ευχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε σενα και σε ολα τα παιδια που θα δωσουν του χρονου....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.