Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AlexMcGrady
Νεοφερμένος
παιδια εγω μολις γυρισα απο ηρακλειο και ειναι τελεια!!! αρχηζουμε μαθηματα στις 3ης του μηνα , μια χαρα και η πολι τελεια! περιμενουμε να δουμε για εστια , αν οχι παμε για σπιτι... :Ρ
Πληροφορικη στο ΤΕΙ εισαι?Γιατι και εμεις αρχιζουμε στις 3 τ μηνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
froufroula
Νεοφερμένος
εγω εκανα την εγγραφη!!αρχιζουμε απο αυριο μαθηματα!!!βεβαια οχι συμφωνα με τ προγραμμα του 1ου εξαμηνου...για αρχη!!ξεκιναμε με λιγοτερες ωρεςΝομίζω ναι
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Και να σκεφτείς πού έφτασα για να βρω το πρόγραμμα τώρα χωρίς internet...
JennyV
Δραστήριο μέλος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Να πας να γραφτείς, γιατί θα πρέπει να παρεις κωδικούς και φοιτητική ταυτότητα, τστστσ τελευταία στιγμή.Μια χαρα θα γινουν.. Δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να μην γινουν..Ακομα ρε γαμωτο δεν εχω γραφτει !
Να γίνουν, αμέ. Ερώτησης για όποιον γνωρίζει τα αμφιθέατρα είναι στο κεντρικό κτίριο (εκεί που γράφει Π.Κ. απ'έξω) ή εκεί που ήταν η γραμματεία; Γιατί εγώ όταν πήγα στη μηχανογράφηση είδα μόνο κάτι Πτερυγες Ν,Ξ μπλα μπλα, χάθηκα λίγο μπορώ να πω.
Να πας να γραφτείς, γιατί θα πρέπει να παρεις κωδικούς και φοιτητική ταυτότητα, τστστσ τελευταία στιγμή.
Να γίνουν, αμέ. Ερώτησης για όποιον γνωρίζει τα αμφιθέατρα είναι στο κεντρικό κτίριο (εκεί που γράφει Π.Κ. απ'έξω) ή εκεί που ήταν η γραμματεία; Γιατί εγώ όταν πήγα στη μηχανογράφηση είδα μόνο κάτι Πτερυγες Ν,Ξ μπλα μπλα, χάθηκα λίγο μπορώ να πω.
Ειχε καταληψη το τμημα για διαγραφη και θα παω Τεταρτη να την παρω. Ειναι η πρωτη φορα που θα το πω αλλα "Θα χασω μαθηματα" .Πραγματικα τελευταια στιγμη θα παω και δεν ξερω αν υτα καταφερω μην προκυψει κατι τελευταια στιγμη και τρεχω και δεν φτανω.Ερωτησης για σενα: Και τις τεσσερις φωτο σου πηρανε;
Ειδες κατι κτηριαρες; Παλατι ειναι
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειχε καταληψη το τμημα για διαγραφη και θα παω Τεταρτη να την παρω. Ειναι η πρωτη φορα που θα το πω αλλα "Θα χασω μαθηματα" .Πραγματικα τελευταια στιγμη θα παω και δεν ξερω αν υτα καταφερω μην προκυψει κατι τελευταια στιγμη και τρεχω και δεν φτανω.Ερωτησης για σενα: Και τις τεσσερις φωτο σου πηρανε;
Ειδες κατι κτηριαρες; Παλατι ειναι
Βασικά μπορούσες να γραφτείς, είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Και μου είπε αυτή στη γραμματεία (που btw δεν έχω δει ποτέ τόσο εξυπηρετικές γραμματείς ) Να κάνω μια υπεύθυνη δήλωση ότι δε μπορώ να διαγραφώ από την προηγούμενη σχολή μου λόγω καταλήψεων και να γραφτώ κανονικά. Και πήγα την Βεβαίωση διαγραφής την Παρασκευή με το που ήρθα.
Ναι μου πήραν και τις 4 φώτο, και με βγάλαν και άλλη μια στη μηχανογράφηση αυτοί[πωπω ήμουν μετά από ταξίδι και έχω βγει σαν να είμαι έτοιμη για φόνο ] για την φοιτητική ταυτότητα. Είναι πολύ ωραία κτίρια ισχύει.
Βασικά μπορούσες να γραφτείς, είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Και μου είπε αυτή στη γραμματεία (που btw δεν έχω δει ποτέ τόσο εξυπηρετικές γραμματείς ) Να κάνω μια υπεύθυνη δήλωση ότι δε μπορώ να διαγραφώ από την προηγούμενη σχολή μου λόγω καταλήψεων και να γραφτώ κανονικά. Και πήγα την Βεβαίωση διαγραφής την Παρασκευή με το που ήρθα.
Ναι μου πήραν και τις 4 φώτο, και με βγάλαν και άλλη μια στη μηχανογράφηση αυτοί[πωπω ήμουν μετά από ταξίδι και έχω βγει σαν να είμαι έτοιμη για φόνο ] για την φοιτητική ταυτότητα. Είναι πολύ ωραία κτίρια ισχύει.
Εχεις δικιο. Ειχα παρει τηλ. την γραμματεία και τους εξηγησα την κατασταση. Μαλιστα μιλησα και με την προισταμενη και μου ειπε να ερθω να τ κανω οπως λες αλλα την επομενη ανοιξε και σκεφτηκα οτι αν κανω την εγγραφη με αυτο τον τροπο τοτε ισως μου πουν τιποτα μιας και η σχολη μου ειχε ανοιξει. Απο τα τηλ. καταλαβα οτι οι γραμματεις ειναι παρα πολυ εξυπηρετικές.
Ρε γαμωτο εγω εχω τρεις ιδιες και μια διαφορετικη φωτο. Πρεπει μαλλον να βγαλω αλλες τεσσερις .
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχεις δικιο. Ειχα παρει τηλ. την γραμματεία και τους εξηγησα την κατασταση. Μαλιστα μιλησα και με την προισταμενη και μου ειπε να ερθω να τ κανω οπως λες αλλα την επομενη ανοιξε και σκεφτηκα οτι αν κανω την εγγραφη με αυτο τον τροπο τοτε ισως μου πουν τιποτα μιας και η σχολη μου ειχε ανοιξει. Απο τα τηλ. καταλαβα οτι οι γραμματεις ειναι παρα πολυ εξυπηρετικές.
Ρε γαμωτο εγω εχω τρεις ιδιες και μια διαφορετικη φωτο. Πρεπει μαλλον να βγαλω αλλες τεσσερις .
Ε δε νομίζω να πουν τίποτα για μια διαφορετική φωτογραφία.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Έγινε τελικά η συνέλευση στο csd;
Ειμαστε offtopic . Ναι, εκατσα λιγο αλλα εφυγα και δεν ξερω ποιο το αποτελεσμα !
Tyler
Νεοφερμένος
Ειμαστε offtopic . Ναι, εκατσα λιγο αλλα εφυγα και δεν ξερω ποιο το αποτελεσμα !
Κατάληψη μέχρι την επόμενη Τρίτη
Αν δεν το είχατε μάθει ακόμα..
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
MikeOpartakias
Νεοφερμένος
_Morticia_
Επιφανές μέλος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
παίρνεις νομίζω το Α ζώνη πολυτεχνικό. χρώμα δεν ξέρω, αλλά θα σου πω κατά το βράδιμηπως ξερει κανεις ποιο εισητηριο παιρνουν οι πολυτεκνοι για να πανε Κνωσσο; Εννοω το χρωμα και την αξια , γιατι μεχρι τωρα παιρνω το πρασινο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.