gersi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 23:28 Ο gersi έγραψε: #381 05-05-14 23:28 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Αλλά η πόλη είναι πανέμορφη και υπάρχουν κάποια καλά στέκια. Click για ανάπτυξη... Ετσι! Αγαπαμε Βολαρα. APERTO τον χειμωνα και O bar το καλοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 23:46 Ο timonierhs: #382 05-05-14 23:46 Αρχική Δημοσίευση από gersi: Ετσι! Αγαπαμε Βολαρα. APERTO τον χειμωνα και O bar το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Καλά δεν τα λες και τίποτα wow αυτά Πάντως κατά τη γνώμη μου ο Βόλος δεν θεωρείται ούτε παρακμιακή βαρετή πόλη ούτε και κανα μέρος που θα χεις την έξαλλη νυχτερινή ζωή. Δεν συγκρινεται με Θεσσαλονικη η Αθήνα, αλλά είναι σχετικά καλύτερα από αλλες επαρχιακές πόλεις. 'Ενα απο τα αρνητικά είναι η νέκρα που υπάρχει τις καθημερινές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 01:15 Ο shadowvault: #383 06-05-14 01:15 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: 'Ενα απο τα αρνητικά είναι η νέκρα που υπάρχει τις καθημερινές... Click για ανάπτυξη... Όλοι συμφωνούν με κάποιο αρνητικό που έχω γράψει πάντως.Αν ενώσουμε όλα τα αρνητικά απο κάθε ποστ μάλλον θα βγει αυτό που έγραψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelikh Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2014 στις 23:19 Η agelikh έγραψε: #384 16-07-14 23:19 Γεια σας! Κι εγω φετος μαλλον περναω Βολο στο τμημα προσχολικης αγωγης! Υπαρχουν κι αλλα παιδια που υπαρχει περιπτωση να περασουν Βολο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2014 στις 23:35 Η methexys έγραψε: #385 16-07-14 23:35 Εγω!! Αρχιτεκτονικη Ωραια πόλη ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelikh Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2014 στις 23:20 Η agelikh έγραψε: #386 23-07-14 23:20 Τελικα το πιθανοτερο ειναι οτι θα ειμαι Αθηνα..! Δυστυχως η ευτυχως... Παντως καλη αρχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 13:59 Η Dhmh έγραψε: #387 28-07-14 13:59 Πολύ ωραία πόλη! (Βάσια κι εγώ αρχιτεκτονική στον Βόλο είμαι,τώρα πάω για το 2ο έτος. Αν έχεις κάποια απορία μην διστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 18:18 Η Elina :) έγραψε: #388 25-08-14 18:18 Κανεις γεωπονια Βολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:44 Ο shadowvault: #389 25-08-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Κανεις γεωπονια Βολου?? Click για ανάπτυξη... Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #390 25-08-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου Click για ανάπτυξη... Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:58 Ο shadowvault: #391 25-08-14 20:58 Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:59 Η life12 έγραψε: #392 25-08-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Click για ανάπτυξη... εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 21:00 Η methexys έγραψε: #393 25-08-14 21:00 Αρχική Δημοσίευση από life12: εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Click για ανάπτυξη... Mια χαρά είναι ο Βόλος.. Όταν με το καλό τελειώσεις τη σχολή σου,ή όποια άλλη υποχρέωση σε κρατάει εδώ, μπορείς να φύγεις και να πας σε κάποια πόλη που δεν είναι τόσο σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 01:52 Η Elina :) έγραψε: #394 26-08-14 01:52 Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ....ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 05:49 Ο shadowvault: #395 26-08-14 05:49 Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:20 Η Elina :) έγραψε: #396 26-08-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Click για ανάπτυξη... Ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:22 Η methexys έγραψε: #397 26-08-14 12:22 Εγω ειμαι Βολιωτισσα και περνάω εδω αρχιτεκτονικη! Την ξέρω την πόλη, ο,τι θες, στείλε πμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Deco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:29 Ο Deco έγραψε: #398 26-08-14 12:29 Πολυ ωραια πολη,ειδικα τα τσιπουραδικα της νεας ιωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:08 Η Elina :) έγραψε: #399 26-08-14 15:08 Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:14 Η methexys έγραψε: #400 26-08-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις προς τα πάνω, εκεί που είναι η σχολή, θα είσαι αποκομμένη από το κέντρο. Μείνε μέσα στην πόλη, κατά προτίμηση κοντά σε κεντρικό δρόμο, όπως Ανάληψη, ώστε είσαι σε κοντά σε στάση λεωφορείου για να πηγαίνεις στη σχολή. Κεντρικός δρόμος είναι και η Ιάσωνος και η Δημητριάδος. Η Ανάληψη είναι πιο κοντά στη σχολή σου, οι δύο τελευταίοι δρόμοι είναι μέσα στο κέντρο και πιο μακρια από τη σχολή. Κάτω απο την ανάληψη και πέντε λεπτά απο το κέντρο, δηλαδη στις οδούς Γαμβετα-Μαυροκορδατου-Μαγνητων ενοικιάζονται σίγουρα κάποια σπίτια. Με λιγο περπάτημα κατι θα βρεις, δεν ειναι μακρινές οι αποστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Αλλά η πόλη είναι πανέμορφη και υπάρχουν κάποια καλά στέκια. Click για ανάπτυξη... Ετσι! Αγαπαμε Βολαρα. APERTO τον χειμωνα και O bar το καλοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 5 Μαΐου 2014 στις 23:46 Ο timonierhs: #382 05-05-14 23:46 Αρχική Δημοσίευση από gersi: Ετσι! Αγαπαμε Βολαρα. APERTO τον χειμωνα και O bar το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Καλά δεν τα λες και τίποτα wow αυτά Πάντως κατά τη γνώμη μου ο Βόλος δεν θεωρείται ούτε παρακμιακή βαρετή πόλη ούτε και κανα μέρος που θα χεις την έξαλλη νυχτερινή ζωή. Δεν συγκρινεται με Θεσσαλονικη η Αθήνα, αλλά είναι σχετικά καλύτερα από αλλες επαρχιακές πόλεις. 'Ενα απο τα αρνητικά είναι η νέκρα που υπάρχει τις καθημερινές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 01:15 Ο shadowvault: #383 06-05-14 01:15 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: 'Ενα απο τα αρνητικά είναι η νέκρα που υπάρχει τις καθημερινές... Click για ανάπτυξη... Όλοι συμφωνούν με κάποιο αρνητικό που έχω γράψει πάντως.Αν ενώσουμε όλα τα αρνητικά απο κάθε ποστ μάλλον θα βγει αυτό που έγραψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelikh Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2014 στις 23:19 Η agelikh έγραψε: #384 16-07-14 23:19 Γεια σας! Κι εγω φετος μαλλον περναω Βολο στο τμημα προσχολικης αγωγης! Υπαρχουν κι αλλα παιδια που υπαρχει περιπτωση να περασουν Βολο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2014 στις 23:35 Η methexys έγραψε: #385 16-07-14 23:35 Εγω!! Αρχιτεκτονικη Ωραια πόλη ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelikh Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2014 στις 23:20 Η agelikh έγραψε: #386 23-07-14 23:20 Τελικα το πιθανοτερο ειναι οτι θα ειμαι Αθηνα..! Δυστυχως η ευτυχως... Παντως καλη αρχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 13:59 Η Dhmh έγραψε: #387 28-07-14 13:59 Πολύ ωραία πόλη! (Βάσια κι εγώ αρχιτεκτονική στον Βόλο είμαι,τώρα πάω για το 2ο έτος. Αν έχεις κάποια απορία μην διστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 18:18 Η Elina :) έγραψε: #388 25-08-14 18:18 Κανεις γεωπονια Βολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:44 Ο shadowvault: #389 25-08-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Κανεις γεωπονια Βολου?? Click για ανάπτυξη... Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #390 25-08-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου Click για ανάπτυξη... Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:58 Ο shadowvault: #391 25-08-14 20:58 Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:59 Η life12 έγραψε: #392 25-08-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Click για ανάπτυξη... εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 21:00 Η methexys έγραψε: #393 25-08-14 21:00 Αρχική Δημοσίευση από life12: εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Click για ανάπτυξη... Mια χαρά είναι ο Βόλος.. Όταν με το καλό τελειώσεις τη σχολή σου,ή όποια άλλη υποχρέωση σε κρατάει εδώ, μπορείς να φύγεις και να πας σε κάποια πόλη που δεν είναι τόσο σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 01:52 Η Elina :) έγραψε: #394 26-08-14 01:52 Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ....ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 05:49 Ο shadowvault: #395 26-08-14 05:49 Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:20 Η Elina :) έγραψε: #396 26-08-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Click για ανάπτυξη... Ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:22 Η methexys έγραψε: #397 26-08-14 12:22 Εγω ειμαι Βολιωτισσα και περνάω εδω αρχιτεκτονικη! Την ξέρω την πόλη, ο,τι θες, στείλε πμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Deco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:29 Ο Deco έγραψε: #398 26-08-14 12:29 Πολυ ωραια πολη,ειδικα τα τσιπουραδικα της νεας ιωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:08 Η Elina :) έγραψε: #399 26-08-14 15:08 Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:14 Η methexys έγραψε: #400 26-08-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις προς τα πάνω, εκεί που είναι η σχολή, θα είσαι αποκομμένη από το κέντρο. Μείνε μέσα στην πόλη, κατά προτίμηση κοντά σε κεντρικό δρόμο, όπως Ανάληψη, ώστε είσαι σε κοντά σε στάση λεωφορείου για να πηγαίνεις στη σχολή. Κεντρικός δρόμος είναι και η Ιάσωνος και η Δημητριάδος. Η Ανάληψη είναι πιο κοντά στη σχολή σου, οι δύο τελευταίοι δρόμοι είναι μέσα στο κέντρο και πιο μακρια από τη σχολή. Κάτω απο την ανάληψη και πέντε λεπτά απο το κέντρο, δηλαδη στις οδούς Γαμβετα-Μαυροκορδατου-Μαγνητων ενοικιάζονται σίγουρα κάποια σπίτια. Με λιγο περπάτημα κατι θα βρεις, δεν ειναι μακρινές οι αποστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gersi: Ετσι! Αγαπαμε Βολαρα. APERTO τον χειμωνα και O bar το καλοκαιρι Click για ανάπτυξη... Καλά δεν τα λες και τίποτα wow αυτά Πάντως κατά τη γνώμη μου ο Βόλος δεν θεωρείται ούτε παρακμιακή βαρετή πόλη ούτε και κανα μέρος που θα χεις την έξαλλη νυχτερινή ζωή. Δεν συγκρινεται με Θεσσαλονικη η Αθήνα, αλλά είναι σχετικά καλύτερα από αλλες επαρχιακές πόλεις. 'Ενα απο τα αρνητικά είναι η νέκρα που υπάρχει τις καθημερινές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Μαΐου 2014 στις 01:15 Ο shadowvault: #383 06-05-14 01:15 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: 'Ενα απο τα αρνητικά είναι η νέκρα που υπάρχει τις καθημερινές... Click για ανάπτυξη... Όλοι συμφωνούν με κάποιο αρνητικό που έχω γράψει πάντως.Αν ενώσουμε όλα τα αρνητικά απο κάθε ποστ μάλλον θα βγει αυτό που έγραψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelikh Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2014 στις 23:19 Η agelikh έγραψε: #384 16-07-14 23:19 Γεια σας! Κι εγω φετος μαλλον περναω Βολο στο τμημα προσχολικης αγωγης! Υπαρχουν κι αλλα παιδια που υπαρχει περιπτωση να περασουν Βολο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2014 στις 23:35 Η methexys έγραψε: #385 16-07-14 23:35 Εγω!! Αρχιτεκτονικη Ωραια πόλη ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelikh Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2014 στις 23:20 Η agelikh έγραψε: #386 23-07-14 23:20 Τελικα το πιθανοτερο ειναι οτι θα ειμαι Αθηνα..! Δυστυχως η ευτυχως... Παντως καλη αρχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 13:59 Η Dhmh έγραψε: #387 28-07-14 13:59 Πολύ ωραία πόλη! (Βάσια κι εγώ αρχιτεκτονική στον Βόλο είμαι,τώρα πάω για το 2ο έτος. Αν έχεις κάποια απορία μην διστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 18:18 Η Elina :) έγραψε: #388 25-08-14 18:18 Κανεις γεωπονια Βολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:44 Ο shadowvault: #389 25-08-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Κανεις γεωπονια Βολου?? Click για ανάπτυξη... Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #390 25-08-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου Click για ανάπτυξη... Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:58 Ο shadowvault: #391 25-08-14 20:58 Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:59 Η life12 έγραψε: #392 25-08-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Click για ανάπτυξη... εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 21:00 Η methexys έγραψε: #393 25-08-14 21:00 Αρχική Δημοσίευση από life12: εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Click για ανάπτυξη... Mια χαρά είναι ο Βόλος.. Όταν με το καλό τελειώσεις τη σχολή σου,ή όποια άλλη υποχρέωση σε κρατάει εδώ, μπορείς να φύγεις και να πας σε κάποια πόλη που δεν είναι τόσο σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 01:52 Η Elina :) έγραψε: #394 26-08-14 01:52 Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ....ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 05:49 Ο shadowvault: #395 26-08-14 05:49 Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:20 Η Elina :) έγραψε: #396 26-08-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Click για ανάπτυξη... Ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:22 Η methexys έγραψε: #397 26-08-14 12:22 Εγω ειμαι Βολιωτισσα και περνάω εδω αρχιτεκτονικη! Την ξέρω την πόλη, ο,τι θες, στείλε πμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Deco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:29 Ο Deco έγραψε: #398 26-08-14 12:29 Πολυ ωραια πολη,ειδικα τα τσιπουραδικα της νεας ιωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:08 Η Elina :) έγραψε: #399 26-08-14 15:08 Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:14 Η methexys έγραψε: #400 26-08-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις προς τα πάνω, εκεί που είναι η σχολή, θα είσαι αποκομμένη από το κέντρο. Μείνε μέσα στην πόλη, κατά προτίμηση κοντά σε κεντρικό δρόμο, όπως Ανάληψη, ώστε είσαι σε κοντά σε στάση λεωφορείου για να πηγαίνεις στη σχολή. Κεντρικός δρόμος είναι και η Ιάσωνος και η Δημητριάδος. Η Ανάληψη είναι πιο κοντά στη σχολή σου, οι δύο τελευταίοι δρόμοι είναι μέσα στο κέντρο και πιο μακρια από τη σχολή. Κάτω απο την ανάληψη και πέντε λεπτά απο το κέντρο, δηλαδη στις οδούς Γαμβετα-Μαυροκορδατου-Μαγνητων ενοικιάζονται σίγουρα κάποια σπίτια. Με λιγο περπάτημα κατι θα βρεις, δεν ειναι μακρινές οι αποστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: 'Ενα απο τα αρνητικά είναι η νέκρα που υπάρχει τις καθημερινές... Click για ανάπτυξη... Όλοι συμφωνούν με κάποιο αρνητικό που έχω γράψει πάντως.Αν ενώσουμε όλα τα αρνητικά απο κάθε ποστ μάλλον θα βγει αυτό που έγραψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agelikh Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2014 στις 23:19 Η agelikh έγραψε: #384 16-07-14 23:19 Γεια σας! Κι εγω φετος μαλλον περναω Βολο στο τμημα προσχολικης αγωγης! Υπαρχουν κι αλλα παιδια που υπαρχει περιπτωση να περασουν Βολο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2014 στις 23:35 Η methexys έγραψε: #385 16-07-14 23:35 Εγω!! Αρχιτεκτονικη Ωραια πόλη ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelikh Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2014 στις 23:20 Η agelikh έγραψε: #386 23-07-14 23:20 Τελικα το πιθανοτερο ειναι οτι θα ειμαι Αθηνα..! Δυστυχως η ευτυχως... Παντως καλη αρχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 13:59 Η Dhmh έγραψε: #387 28-07-14 13:59 Πολύ ωραία πόλη! (Βάσια κι εγώ αρχιτεκτονική στον Βόλο είμαι,τώρα πάω για το 2ο έτος. Αν έχεις κάποια απορία μην διστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 18:18 Η Elina :) έγραψε: #388 25-08-14 18:18 Κανεις γεωπονια Βολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:44 Ο shadowvault: #389 25-08-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Κανεις γεωπονια Βολου?? Click για ανάπτυξη... Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #390 25-08-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου Click για ανάπτυξη... Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:58 Ο shadowvault: #391 25-08-14 20:58 Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:59 Η life12 έγραψε: #392 25-08-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Click για ανάπτυξη... εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 21:00 Η methexys έγραψε: #393 25-08-14 21:00 Αρχική Δημοσίευση από life12: εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Click για ανάπτυξη... Mια χαρά είναι ο Βόλος.. Όταν με το καλό τελειώσεις τη σχολή σου,ή όποια άλλη υποχρέωση σε κρατάει εδώ, μπορείς να φύγεις και να πας σε κάποια πόλη που δεν είναι τόσο σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 01:52 Η Elina :) έγραψε: #394 26-08-14 01:52 Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ....ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 05:49 Ο shadowvault: #395 26-08-14 05:49 Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:20 Η Elina :) έγραψε: #396 26-08-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Click για ανάπτυξη... Ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:22 Η methexys έγραψε: #397 26-08-14 12:22 Εγω ειμαι Βολιωτισσα και περνάω εδω αρχιτεκτονικη! Την ξέρω την πόλη, ο,τι θες, στείλε πμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Deco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:29 Ο Deco έγραψε: #398 26-08-14 12:29 Πολυ ωραια πολη,ειδικα τα τσιπουραδικα της νεας ιωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:08 Η Elina :) έγραψε: #399 26-08-14 15:08 Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:14 Η methexys έγραψε: #400 26-08-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις προς τα πάνω, εκεί που είναι η σχολή, θα είσαι αποκομμένη από το κέντρο. Μείνε μέσα στην πόλη, κατά προτίμηση κοντά σε κεντρικό δρόμο, όπως Ανάληψη, ώστε είσαι σε κοντά σε στάση λεωφορείου για να πηγαίνεις στη σχολή. Κεντρικός δρόμος είναι και η Ιάσωνος και η Δημητριάδος. Η Ανάληψη είναι πιο κοντά στη σχολή σου, οι δύο τελευταίοι δρόμοι είναι μέσα στο κέντρο και πιο μακρια από τη σχολή. Κάτω απο την ανάληψη και πέντε λεπτά απο το κέντρο, δηλαδη στις οδούς Γαμβετα-Μαυροκορδατου-Μαγνητων ενοικιάζονται σίγουρα κάποια σπίτια. Με λιγο περπάτημα κατι θα βρεις, δεν ειναι μακρινές οι αποστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας! Κι εγω φετος μαλλον περναω Βολο στο τμημα προσχολικης αγωγης! Υπαρχουν κι αλλα παιδια που υπαρχει περιπτωση να περασουν Βολο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2014 στις 23:35 Η methexys έγραψε: #385 16-07-14 23:35 Εγω!! Αρχιτεκτονικη Ωραια πόλη ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelikh Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2014 στις 23:20 Η agelikh έγραψε: #386 23-07-14 23:20 Τελικα το πιθανοτερο ειναι οτι θα ειμαι Αθηνα..! Δυστυχως η ευτυχως... Παντως καλη αρχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 13:59 Η Dhmh έγραψε: #387 28-07-14 13:59 Πολύ ωραία πόλη! (Βάσια κι εγώ αρχιτεκτονική στον Βόλο είμαι,τώρα πάω για το 2ο έτος. Αν έχεις κάποια απορία μην διστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 18:18 Η Elina :) έγραψε: #388 25-08-14 18:18 Κανεις γεωπονια Βολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:44 Ο shadowvault: #389 25-08-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Κανεις γεωπονια Βολου?? Click για ανάπτυξη... Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #390 25-08-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου Click για ανάπτυξη... Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:58 Ο shadowvault: #391 25-08-14 20:58 Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:59 Η life12 έγραψε: #392 25-08-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Click για ανάπτυξη... εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 21:00 Η methexys έγραψε: #393 25-08-14 21:00 Αρχική Δημοσίευση από life12: εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Click για ανάπτυξη... Mια χαρά είναι ο Βόλος.. Όταν με το καλό τελειώσεις τη σχολή σου,ή όποια άλλη υποχρέωση σε κρατάει εδώ, μπορείς να φύγεις και να πας σε κάποια πόλη που δεν είναι τόσο σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 01:52 Η Elina :) έγραψε: #394 26-08-14 01:52 Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ....ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 05:49 Ο shadowvault: #395 26-08-14 05:49 Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:20 Η Elina :) έγραψε: #396 26-08-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Click για ανάπτυξη... Ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:22 Η methexys έγραψε: #397 26-08-14 12:22 Εγω ειμαι Βολιωτισσα και περνάω εδω αρχιτεκτονικη! Την ξέρω την πόλη, ο,τι θες, στείλε πμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Deco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:29 Ο Deco έγραψε: #398 26-08-14 12:29 Πολυ ωραια πολη,ειδικα τα τσιπουραδικα της νεας ιωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:08 Η Elina :) έγραψε: #399 26-08-14 15:08 Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:14 Η methexys έγραψε: #400 26-08-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις προς τα πάνω, εκεί που είναι η σχολή, θα είσαι αποκομμένη από το κέντρο. Μείνε μέσα στην πόλη, κατά προτίμηση κοντά σε κεντρικό δρόμο, όπως Ανάληψη, ώστε είσαι σε κοντά σε στάση λεωφορείου για να πηγαίνεις στη σχολή. Κεντρικός δρόμος είναι και η Ιάσωνος και η Δημητριάδος. Η Ανάληψη είναι πιο κοντά στη σχολή σου, οι δύο τελευταίοι δρόμοι είναι μέσα στο κέντρο και πιο μακρια από τη σχολή. Κάτω απο την ανάληψη και πέντε λεπτά απο το κέντρο, δηλαδη στις οδούς Γαμβετα-Μαυροκορδατου-Μαγνητων ενοικιάζονται σίγουρα κάποια σπίτια. Με λιγο περπάτημα κατι θα βρεις, δεν ειναι μακρινές οι αποστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω!! Αρχιτεκτονικη Ωραια πόλη ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agelikh Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2014 στις 23:20 Η agelikh έγραψε: #386 23-07-14 23:20 Τελικα το πιθανοτερο ειναι οτι θα ειμαι Αθηνα..! Δυστυχως η ευτυχως... Παντως καλη αρχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 13:59 Η Dhmh έγραψε: #387 28-07-14 13:59 Πολύ ωραία πόλη! (Βάσια κι εγώ αρχιτεκτονική στον Βόλο είμαι,τώρα πάω για το 2ο έτος. Αν έχεις κάποια απορία μην διστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 18:18 Η Elina :) έγραψε: #388 25-08-14 18:18 Κανεις γεωπονια Βολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:44 Ο shadowvault: #389 25-08-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Κανεις γεωπονια Βολου?? Click για ανάπτυξη... Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #390 25-08-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου Click για ανάπτυξη... Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:58 Ο shadowvault: #391 25-08-14 20:58 Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:59 Η life12 έγραψε: #392 25-08-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Click για ανάπτυξη... εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 21:00 Η methexys έγραψε: #393 25-08-14 21:00 Αρχική Δημοσίευση από life12: εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Click για ανάπτυξη... Mια χαρά είναι ο Βόλος.. Όταν με το καλό τελειώσεις τη σχολή σου,ή όποια άλλη υποχρέωση σε κρατάει εδώ, μπορείς να φύγεις και να πας σε κάποια πόλη που δεν είναι τόσο σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 01:52 Η Elina :) έγραψε: #394 26-08-14 01:52 Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ....ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 05:49 Ο shadowvault: #395 26-08-14 05:49 Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:20 Η Elina :) έγραψε: #396 26-08-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Click για ανάπτυξη... Ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:22 Η methexys έγραψε: #397 26-08-14 12:22 Εγω ειμαι Βολιωτισσα και περνάω εδω αρχιτεκτονικη! Την ξέρω την πόλη, ο,τι θες, στείλε πμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Deco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:29 Ο Deco έγραψε: #398 26-08-14 12:29 Πολυ ωραια πολη,ειδικα τα τσιπουραδικα της νεας ιωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:08 Η Elina :) έγραψε: #399 26-08-14 15:08 Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:14 Η methexys έγραψε: #400 26-08-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις προς τα πάνω, εκεί που είναι η σχολή, θα είσαι αποκομμένη από το κέντρο. Μείνε μέσα στην πόλη, κατά προτίμηση κοντά σε κεντρικό δρόμο, όπως Ανάληψη, ώστε είσαι σε κοντά σε στάση λεωφορείου για να πηγαίνεις στη σχολή. Κεντρικός δρόμος είναι και η Ιάσωνος και η Δημητριάδος. Η Ανάληψη είναι πιο κοντά στη σχολή σου, οι δύο τελευταίοι δρόμοι είναι μέσα στο κέντρο και πιο μακρια από τη σχολή. Κάτω απο την ανάληψη και πέντε λεπτά απο το κέντρο, δηλαδη στις οδούς Γαμβετα-Μαυροκορδατου-Μαγνητων ενοικιάζονται σίγουρα κάποια σπίτια. Με λιγο περπάτημα κατι θα βρεις, δεν ειναι μακρινές οι αποστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικα το πιθανοτερο ειναι οτι θα ειμαι Αθηνα..! Δυστυχως η ευτυχως... Παντως καλη αρχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 13:59 Η Dhmh έγραψε: #387 28-07-14 13:59 Πολύ ωραία πόλη! (Βάσια κι εγώ αρχιτεκτονική στον Βόλο είμαι,τώρα πάω για το 2ο έτος. Αν έχεις κάποια απορία μην διστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 18:18 Η Elina :) έγραψε: #388 25-08-14 18:18 Κανεις γεωπονια Βολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:44 Ο shadowvault: #389 25-08-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Κανεις γεωπονια Βολου?? Click για ανάπτυξη... Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #390 25-08-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου Click για ανάπτυξη... Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:58 Ο shadowvault: #391 25-08-14 20:58 Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:59 Η life12 έγραψε: #392 25-08-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Click για ανάπτυξη... εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 21:00 Η methexys έγραψε: #393 25-08-14 21:00 Αρχική Δημοσίευση από life12: εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Click για ανάπτυξη... Mια χαρά είναι ο Βόλος.. Όταν με το καλό τελειώσεις τη σχολή σου,ή όποια άλλη υποχρέωση σε κρατάει εδώ, μπορείς να φύγεις και να πας σε κάποια πόλη που δεν είναι τόσο σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 01:52 Η Elina :) έγραψε: #394 26-08-14 01:52 Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ....ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 05:49 Ο shadowvault: #395 26-08-14 05:49 Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:20 Η Elina :) έγραψε: #396 26-08-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Click για ανάπτυξη... Ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:22 Η methexys έγραψε: #397 26-08-14 12:22 Εγω ειμαι Βολιωτισσα και περνάω εδω αρχιτεκτονικη! Την ξέρω την πόλη, ο,τι θες, στείλε πμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Deco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:29 Ο Deco έγραψε: #398 26-08-14 12:29 Πολυ ωραια πολη,ειδικα τα τσιπουραδικα της νεας ιωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:08 Η Elina :) έγραψε: #399 26-08-14 15:08 Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:14 Η methexys έγραψε: #400 26-08-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις προς τα πάνω, εκεί που είναι η σχολή, θα είσαι αποκομμένη από το κέντρο. Μείνε μέσα στην πόλη, κατά προτίμηση κοντά σε κεντρικό δρόμο, όπως Ανάληψη, ώστε είσαι σε κοντά σε στάση λεωφορείου για να πηγαίνεις στη σχολή. Κεντρικός δρόμος είναι και η Ιάσωνος και η Δημητριάδος. Η Ανάληψη είναι πιο κοντά στη σχολή σου, οι δύο τελευταίοι δρόμοι είναι μέσα στο κέντρο και πιο μακρια από τη σχολή. Κάτω απο την ανάληψη και πέντε λεπτά απο το κέντρο, δηλαδη στις οδούς Γαμβετα-Μαυροκορδατου-Μαγνητων ενοικιάζονται σίγουρα κάποια σπίτια. Με λιγο περπάτημα κατι θα βρεις, δεν ειναι μακρινές οι αποστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ ωραία πόλη! (Βάσια κι εγώ αρχιτεκτονική στον Βόλο είμαι,τώρα πάω για το 2ο έτος. Αν έχεις κάποια απορία μην διστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 18:18 Η Elina :) έγραψε: #388 25-08-14 18:18 Κανεις γεωπονια Βολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:44 Ο shadowvault: #389 25-08-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Κανεις γεωπονια Βολου?? Click για ανάπτυξη... Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #390 25-08-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου Click για ανάπτυξη... Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:58 Ο shadowvault: #391 25-08-14 20:58 Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:59 Η life12 έγραψε: #392 25-08-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Click για ανάπτυξη... εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 21:00 Η methexys έγραψε: #393 25-08-14 21:00 Αρχική Δημοσίευση από life12: εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Click για ανάπτυξη... Mια χαρά είναι ο Βόλος.. Όταν με το καλό τελειώσεις τη σχολή σου,ή όποια άλλη υποχρέωση σε κρατάει εδώ, μπορείς να φύγεις και να πας σε κάποια πόλη που δεν είναι τόσο σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 01:52 Η Elina :) έγραψε: #394 26-08-14 01:52 Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ....ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 05:49 Ο shadowvault: #395 26-08-14 05:49 Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:20 Η Elina :) έγραψε: #396 26-08-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Click για ανάπτυξη... Ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:22 Η methexys έγραψε: #397 26-08-14 12:22 Εγω ειμαι Βολιωτισσα και περνάω εδω αρχιτεκτονικη! Την ξέρω την πόλη, ο,τι θες, στείλε πμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Deco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:29 Ο Deco έγραψε: #398 26-08-14 12:29 Πολυ ωραια πολη,ειδικα τα τσιπουραδικα της νεας ιωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:08 Η Elina :) έγραψε: #399 26-08-14 15:08 Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:14 Η methexys έγραψε: #400 26-08-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις προς τα πάνω, εκεί που είναι η σχολή, θα είσαι αποκομμένη από το κέντρο. Μείνε μέσα στην πόλη, κατά προτίμηση κοντά σε κεντρικό δρόμο, όπως Ανάληψη, ώστε είσαι σε κοντά σε στάση λεωφορείου για να πηγαίνεις στη σχολή. Κεντρικός δρόμος είναι και η Ιάσωνος και η Δημητριάδος. Η Ανάληψη είναι πιο κοντά στη σχολή σου, οι δύο τελευταίοι δρόμοι είναι μέσα στο κέντρο και πιο μακρια από τη σχολή. Κάτω απο την ανάληψη και πέντε λεπτά απο το κέντρο, δηλαδη στις οδούς Γαμβετα-Μαυροκορδατου-Μαγνητων ενοικιάζονται σίγουρα κάποια σπίτια. Με λιγο περπάτημα κατι θα βρεις, δεν ειναι μακρινές οι αποστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κανεις γεωπονια Βολου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:44 Ο shadowvault: #389 25-08-14 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Κανεις γεωπονια Βολου?? Click για ανάπτυξη... Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #390 25-08-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου Click για ανάπτυξη... Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:58 Ο shadowvault: #391 25-08-14 20:58 Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:59 Η life12 έγραψε: #392 25-08-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Click για ανάπτυξη... εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 21:00 Η methexys έγραψε: #393 25-08-14 21:00 Αρχική Δημοσίευση από life12: εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Click για ανάπτυξη... Mια χαρά είναι ο Βόλος.. Όταν με το καλό τελειώσεις τη σχολή σου,ή όποια άλλη υποχρέωση σε κρατάει εδώ, μπορείς να φύγεις και να πας σε κάποια πόλη που δεν είναι τόσο σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 01:52 Η Elina :) έγραψε: #394 26-08-14 01:52 Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ....ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 05:49 Ο shadowvault: #395 26-08-14 05:49 Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:20 Η Elina :) έγραψε: #396 26-08-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Click για ανάπτυξη... Ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:22 Η methexys έγραψε: #397 26-08-14 12:22 Εγω ειμαι Βολιωτισσα και περνάω εδω αρχιτεκτονικη! Την ξέρω την πόλη, ο,τι θες, στείλε πμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Deco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:29 Ο Deco έγραψε: #398 26-08-14 12:29 Πολυ ωραια πολη,ειδικα τα τσιπουραδικα της νεας ιωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:08 Η Elina :) έγραψε: #399 26-08-14 15:08 Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:14 Η methexys έγραψε: #400 26-08-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις προς τα πάνω, εκεί που είναι η σχολή, θα είσαι αποκομμένη από το κέντρο. Μείνε μέσα στην πόλη, κατά προτίμηση κοντά σε κεντρικό δρόμο, όπως Ανάληψη, ώστε είσαι σε κοντά σε στάση λεωφορείου για να πηγαίνεις στη σχολή. Κεντρικός δρόμος είναι και η Ιάσωνος και η Δημητριάδος. Η Ανάληψη είναι πιο κοντά στη σχολή σου, οι δύο τελευταίοι δρόμοι είναι μέσα στο κέντρο και πιο μακρια από τη σχολή. Κάτω απο την ανάληψη και πέντε λεπτά απο το κέντρο, δηλαδη στις οδούς Γαμβετα-Μαυροκορδατου-Μαγνητων ενοικιάζονται σίγουρα κάποια σπίτια. Με λιγο περπάτημα κατι θα βρεις, δεν ειναι μακρινές οι αποστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Κανεις γεωπονια Βολου?? Click για ανάπτυξη... Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:55 Η methexys έγραψε: #390 25-08-14 20:55 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου Click για ανάπτυξη... Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:58 Ο shadowvault: #391 25-08-14 20:58 Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:59 Η life12 έγραψε: #392 25-08-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Click για ανάπτυξη... εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 21:00 Η methexys έγραψε: #393 25-08-14 21:00 Αρχική Δημοσίευση από life12: εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Click για ανάπτυξη... Mια χαρά είναι ο Βόλος.. Όταν με το καλό τελειώσεις τη σχολή σου,ή όποια άλλη υποχρέωση σε κρατάει εδώ, μπορείς να φύγεις και να πας σε κάποια πόλη που δεν είναι τόσο σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 01:52 Η Elina :) έγραψε: #394 26-08-14 01:52 Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ....ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 05:49 Ο shadowvault: #395 26-08-14 05:49 Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:20 Η Elina :) έγραψε: #396 26-08-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Click για ανάπτυξη... Ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:22 Η methexys έγραψε: #397 26-08-14 12:22 Εγω ειμαι Βολιωτισσα και περνάω εδω αρχιτεκτονικη! Την ξέρω την πόλη, ο,τι θες, στείλε πμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Deco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:29 Ο Deco έγραψε: #398 26-08-14 12:29 Πολυ ωραια πολη,ειδικα τα τσιπουραδικα της νεας ιωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:08 Η Elina :) έγραψε: #399 26-08-14 15:08 Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:14 Η methexys έγραψε: #400 26-08-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις προς τα πάνω, εκεί που είναι η σχολή, θα είσαι αποκομμένη από το κέντρο. Μείνε μέσα στην πόλη, κατά προτίμηση κοντά σε κεντρικό δρόμο, όπως Ανάληψη, ώστε είσαι σε κοντά σε στάση λεωφορείου για να πηγαίνεις στη σχολή. Κεντρικός δρόμος είναι και η Ιάσωνος και η Δημητριάδος. Η Ανάληψη είναι πιο κοντά στη σχολή σου, οι δύο τελευταίοι δρόμοι είναι μέσα στο κέντρο και πιο μακρια από τη σχολή. Κάτω απο την ανάληψη και πέντε λεπτά απο το κέντρο, δηλαδη στις οδούς Γαμβετα-Μαυροκορδατου-Μαγνητων ενοικιάζονται σίγουρα κάποια σπίτια. Με λιγο περπάτημα κατι θα βρεις, δεν ειναι μακρινές οι αποστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου Click για ανάπτυξη... Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:58 Ο shadowvault: #391 25-08-14 20:58 Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:59 Η life12 έγραψε: #392 25-08-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Click για ανάπτυξη... εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 21:00 Η methexys έγραψε: #393 25-08-14 21:00 Αρχική Δημοσίευση από life12: εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Click για ανάπτυξη... Mια χαρά είναι ο Βόλος.. Όταν με το καλό τελειώσεις τη σχολή σου,ή όποια άλλη υποχρέωση σε κρατάει εδώ, μπορείς να φύγεις και να πας σε κάποια πόλη που δεν είναι τόσο σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 01:52 Η Elina :) έγραψε: #394 26-08-14 01:52 Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ....ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 05:49 Ο shadowvault: #395 26-08-14 05:49 Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:20 Η Elina :) έγραψε: #396 26-08-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Click για ανάπτυξη... Ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:22 Η methexys έγραψε: #397 26-08-14 12:22 Εγω ειμαι Βολιωτισσα και περνάω εδω αρχιτεκτονικη! Την ξέρω την πόλη, ο,τι θες, στείλε πμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Deco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:29 Ο Deco έγραψε: #398 26-08-14 12:29 Πολυ ωραια πολη,ειδικα τα τσιπουραδικα της νεας ιωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:08 Η Elina :) έγραψε: #399 26-08-14 15:08 Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:14 Η methexys έγραψε: #400 26-08-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις προς τα πάνω, εκεί που είναι η σχολή, θα είσαι αποκομμένη από το κέντρο. Μείνε μέσα στην πόλη, κατά προτίμηση κοντά σε κεντρικό δρόμο, όπως Ανάληψη, ώστε είσαι σε κοντά σε στάση λεωφορείου για να πηγαίνεις στη σχολή. Κεντρικός δρόμος είναι και η Ιάσωνος και η Δημητριάδος. Η Ανάληψη είναι πιο κοντά στη σχολή σου, οι δύο τελευταίοι δρόμοι είναι μέσα στο κέντρο και πιο μακρια από τη σχολή. Κάτω απο την ανάληψη και πέντε λεπτά απο το κέντρο, δηλαδη στις οδούς Γαμβετα-Μαυροκορδατου-Μαγνητων ενοικιάζονται σίγουρα κάποια σπίτια. Με λιγο περπάτημα κατι θα βρεις, δεν ειναι μακρινές οι αποστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 20:59 Η life12 έγραψε: #392 25-08-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Click για ανάπτυξη... εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 21:00 Η methexys έγραψε: #393 25-08-14 21:00 Αρχική Δημοσίευση από life12: εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Click για ανάπτυξη... Mια χαρά είναι ο Βόλος.. Όταν με το καλό τελειώσεις τη σχολή σου,ή όποια άλλη υποχρέωση σε κρατάει εδώ, μπορείς να φύγεις και να πας σε κάποια πόλη που δεν είναι τόσο σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 01:52 Η Elina :) έγραψε: #394 26-08-14 01:52 Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ....ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 05:49 Ο shadowvault: #395 26-08-14 05:49 Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:20 Η Elina :) έγραψε: #396 26-08-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Click για ανάπτυξη... Ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:22 Η methexys έγραψε: #397 26-08-14 12:22 Εγω ειμαι Βολιωτισσα και περνάω εδω αρχιτεκτονικη! Την ξέρω την πόλη, ο,τι θες, στείλε πμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Deco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:29 Ο Deco έγραψε: #398 26-08-14 12:29 Πολυ ωραια πολη,ειδικα τα τσιπουραδικα της νεας ιωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:08 Η Elina :) έγραψε: #399 26-08-14 15:08 Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:14 Η methexys έγραψε: #400 26-08-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις προς τα πάνω, εκεί που είναι η σχολή, θα είσαι αποκομμένη από το κέντρο. Μείνε μέσα στην πόλη, κατά προτίμηση κοντά σε κεντρικό δρόμο, όπως Ανάληψη, ώστε είσαι σε κοντά σε στάση λεωφορείου για να πηγαίνεις στη σχολή. Κεντρικός δρόμος είναι και η Ιάσωνος και η Δημητριάδος. Η Ανάληψη είναι πιο κοντά στη σχολή σου, οι δύο τελευταίοι δρόμοι είναι μέσα στο κέντρο και πιο μακρια από τη σχολή. Κάτω απο την ανάληψη και πέντε λεπτά απο το κέντρο, δηλαδη στις οδούς Γαμβετα-Μαυροκορδατου-Μαγνητων ενοικιάζονται σίγουρα κάποια σπίτια. Με λιγο περπάτημα κατι θα βρεις, δεν ειναι μακρινές οι αποστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου Click για ανάπτυξη... εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2014 στις 21:00 Η methexys έγραψε: #393 25-08-14 21:00 Αρχική Δημοσίευση από life12: εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Click για ανάπτυξη... Mια χαρά είναι ο Βόλος.. Όταν με το καλό τελειώσεις τη σχολή σου,ή όποια άλλη υποχρέωση σε κρατάει εδώ, μπορείς να φύγεις και να πας σε κάποια πόλη που δεν είναι τόσο σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 01:52 Η Elina :) έγραψε: #394 26-08-14 01:52 Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ....ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 05:49 Ο shadowvault: #395 26-08-14 05:49 Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:20 Η Elina :) έγραψε: #396 26-08-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Click για ανάπτυξη... Ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:22 Η methexys έγραψε: #397 26-08-14 12:22 Εγω ειμαι Βολιωτισσα και περνάω εδω αρχιτεκτονικη! Την ξέρω την πόλη, ο,τι θες, στείλε πμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Deco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:29 Ο Deco έγραψε: #398 26-08-14 12:29 Πολυ ωραια πολη,ειδικα τα τσιπουραδικα της νεας ιωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:08 Η Elina :) έγραψε: #399 26-08-14 15:08 Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:14 Η methexys έγραψε: #400 26-08-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις προς τα πάνω, εκεί που είναι η σχολή, θα είσαι αποκομμένη από το κέντρο. Μείνε μέσα στην πόλη, κατά προτίμηση κοντά σε κεντρικό δρόμο, όπως Ανάληψη, ώστε είσαι σε κοντά σε στάση λεωφορείου για να πηγαίνεις στη σχολή. Κεντρικός δρόμος είναι και η Ιάσωνος και η Δημητριάδος. Η Ανάληψη είναι πιο κοντά στη σχολή σου, οι δύο τελευταίοι δρόμοι είναι μέσα στο κέντρο και πιο μακρια από τη σχολή. Κάτω απο την ανάληψη και πέντε λεπτά απο το κέντρο, δηλαδη στις οδούς Γαμβετα-Μαυροκορδατου-Μαγνητων ενοικιάζονται σίγουρα κάποια σπίτια. Με λιγο περπάτημα κατι θα βρεις, δεν ειναι μακρινές οι αποστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από life12: εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ?? Click για ανάπτυξη... Mια χαρά είναι ο Βόλος.. Όταν με το καλό τελειώσεις τη σχολή σου,ή όποια άλλη υποχρέωση σε κρατάει εδώ, μπορείς να φύγεις και να πας σε κάποια πόλη που δεν είναι τόσο σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 01:52 Η Elina :) έγραψε: #394 26-08-14 01:52 Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ....ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 05:49 Ο shadowvault: #395 26-08-14 05:49 Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:20 Η Elina :) έγραψε: #396 26-08-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Click για ανάπτυξη... Ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:22 Η methexys έγραψε: #397 26-08-14 12:22 Εγω ειμαι Βολιωτισσα και περνάω εδω αρχιτεκτονικη! Την ξέρω την πόλη, ο,τι θες, στείλε πμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Deco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:29 Ο Deco έγραψε: #398 26-08-14 12:29 Πολυ ωραια πολη,ειδικα τα τσιπουραδικα της νεας ιωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:08 Η Elina :) έγραψε: #399 26-08-14 15:08 Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:14 Η methexys έγραψε: #400 26-08-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις προς τα πάνω, εκεί που είναι η σχολή, θα είσαι αποκομμένη από το κέντρο. Μείνε μέσα στην πόλη, κατά προτίμηση κοντά σε κεντρικό δρόμο, όπως Ανάληψη, ώστε είσαι σε κοντά σε στάση λεωφορείου για να πηγαίνεις στη σχολή. Κεντρικός δρόμος είναι και η Ιάσωνος και η Δημητριάδος. Η Ανάληψη είναι πιο κοντά στη σχολή σου, οι δύο τελευταίοι δρόμοι είναι μέσα στο κέντρο και πιο μακρια από τη σχολή. Κάτω απο την ανάληψη και πέντε λεπτά απο το κέντρο, δηλαδη στις οδούς Γαμβετα-Μαυροκορδατου-Μαγνητων ενοικιάζονται σίγουρα κάποια σπίτια. Με λιγο περπάτημα κατι θα βρεις, δεν ειναι μακρινές οι αποστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες?? Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο. Click για ανάπτυξη... Ωωωχ....ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 05:49 Ο shadowvault: #395 26-08-14 05:49 Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:20 Η Elina :) έγραψε: #396 26-08-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Click για ανάπτυξη... Ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:22 Η methexys έγραψε: #397 26-08-14 12:22 Εγω ειμαι Βολιωτισσα και περνάω εδω αρχιτεκτονικη! Την ξέρω την πόλη, ο,τι θες, στείλε πμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Deco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:29 Ο Deco έγραψε: #398 26-08-14 12:29 Πολυ ωραια πολη,ειδικα τα τσιπουραδικα της νεας ιωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:08 Η Elina :) έγραψε: #399 26-08-14 15:08 Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:14 Η methexys έγραψε: #400 26-08-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις προς τα πάνω, εκεί που είναι η σχολή, θα είσαι αποκομμένη από το κέντρο. Μείνε μέσα στην πόλη, κατά προτίμηση κοντά σε κεντρικό δρόμο, όπως Ανάληψη, ώστε είσαι σε κοντά σε στάση λεωφορείου για να πηγαίνεις στη σχολή. Κεντρικός δρόμος είναι και η Ιάσωνος και η Δημητριάδος. Η Ανάληψη είναι πιο κοντά στη σχολή σου, οι δύο τελευταίοι δρόμοι είναι μέσα στο κέντρο και πιο μακρια από τη σχολή. Κάτω απο την ανάληψη και πέντε λεπτά απο το κέντρο, δηλαδη στις οδούς Γαμβετα-Μαυροκορδατου-Μαγνητων ενοικιάζονται σίγουρα κάποια σπίτια. Με λιγο περπάτημα κατι θα βρεις, δεν ειναι μακρινές οι αποστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:20 Η Elina :) έγραψε: #396 26-08-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Click για ανάπτυξη... Ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:22 Η methexys έγραψε: #397 26-08-14 12:22 Εγω ειμαι Βολιωτισσα και περνάω εδω αρχιτεκτονικη! Την ξέρω την πόλη, ο,τι θες, στείλε πμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Deco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:29 Ο Deco έγραψε: #398 26-08-14 12:29 Πολυ ωραια πολη,ειδικα τα τσιπουραδικα της νεας ιωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:08 Η Elina :) έγραψε: #399 26-08-14 15:08 Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:14 Η methexys έγραψε: #400 26-08-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις προς τα πάνω, εκεί που είναι η σχολή, θα είσαι αποκομμένη από το κέντρο. Μείνε μέσα στην πόλη, κατά προτίμηση κοντά σε κεντρικό δρόμο, όπως Ανάληψη, ώστε είσαι σε κοντά σε στάση λεωφορείου για να πηγαίνεις στη σχολή. Κεντρικός δρόμος είναι και η Ιάσωνος και η Δημητριάδος. Η Ανάληψη είναι πιο κοντά στη σχολή σου, οι δύο τελευταίοι δρόμοι είναι μέσα στο κέντρο και πιο μακρια από τη σχολή. Κάτω απο την ανάληψη και πέντε λεπτά απο το κέντρο, δηλαδη στις οδούς Γαμβετα-Μαυροκορδατου-Μαγνητων ενοικιάζονται σίγουρα κάποια σπίτια. Με λιγο περπάτημα κατι θα βρεις, δεν ειναι μακρινές οι αποστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Είμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm Click για ανάπτυξη... Ok Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:22 Η methexys έγραψε: #397 26-08-14 12:22 Εγω ειμαι Βολιωτισσα και περνάω εδω αρχιτεκτονικη! Την ξέρω την πόλη, ο,τι θες, στείλε πμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Deco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:29 Ο Deco έγραψε: #398 26-08-14 12:29 Πολυ ωραια πολη,ειδικα τα τσιπουραδικα της νεας ιωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:08 Η Elina :) έγραψε: #399 26-08-14 15:08 Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:14 Η methexys έγραψε: #400 26-08-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις προς τα πάνω, εκεί που είναι η σχολή, θα είσαι αποκομμένη από το κέντρο. Μείνε μέσα στην πόλη, κατά προτίμηση κοντά σε κεντρικό δρόμο, όπως Ανάληψη, ώστε είσαι σε κοντά σε στάση λεωφορείου για να πηγαίνεις στη σχολή. Κεντρικός δρόμος είναι και η Ιάσωνος και η Δημητριάδος. Η Ανάληψη είναι πιο κοντά στη σχολή σου, οι δύο τελευταίοι δρόμοι είναι μέσα στο κέντρο και πιο μακρια από τη σχολή. Κάτω απο την ανάληψη και πέντε λεπτά απο το κέντρο, δηλαδη στις οδούς Γαμβετα-Μαυροκορδατου-Μαγνητων ενοικιάζονται σίγουρα κάποια σπίτια. Με λιγο περπάτημα κατι θα βρεις, δεν ειναι μακρινές οι αποστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω ειμαι Βολιωτισσα και περνάω εδω αρχιτεκτονικη! Την ξέρω την πόλη, ο,τι θες, στείλε πμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Deco αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 12:29 Ο Deco έγραψε: #398 26-08-14 12:29 Πολυ ωραια πολη,ειδικα τα τσιπουραδικα της νεας ιωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:08 Η Elina :) έγραψε: #399 26-08-14 15:08 Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:14 Η methexys έγραψε: #400 26-08-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις προς τα πάνω, εκεί που είναι η σχολή, θα είσαι αποκομμένη από το κέντρο. Μείνε μέσα στην πόλη, κατά προτίμηση κοντά σε κεντρικό δρόμο, όπως Ανάληψη, ώστε είσαι σε κοντά σε στάση λεωφορείου για να πηγαίνεις στη σχολή. Κεντρικός δρόμος είναι και η Ιάσωνος και η Δημητριάδος. Η Ανάληψη είναι πιο κοντά στη σχολή σου, οι δύο τελευταίοι δρόμοι είναι μέσα στο κέντρο και πιο μακρια από τη σχολή. Κάτω απο την ανάληψη και πέντε λεπτά απο το κέντρο, δηλαδη στις οδούς Γαμβετα-Μαυροκορδατου-Μαγνητων ενοικιάζονται σίγουρα κάποια σπίτια. Με λιγο περπάτημα κατι θα βρεις, δεν ειναι μακρινές οι αποστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολυ ωραια πολη,ειδικα τα τσιπουραδικα της νεας ιωνιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elina :) Νεοφερμένο μέλος Η Elina :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:08 Η Elina :) έγραψε: #399 26-08-14 15:08 Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:14 Η methexys έγραψε: #400 26-08-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις προς τα πάνω, εκεί που είναι η σχολή, θα είσαι αποκομμένη από το κέντρο. Μείνε μέσα στην πόλη, κατά προτίμηση κοντά σε κεντρικό δρόμο, όπως Ανάληψη, ώστε είσαι σε κοντά σε στάση λεωφορείου για να πηγαίνεις στη σχολή. Κεντρικός δρόμος είναι και η Ιάσωνος και η Δημητριάδος. Η Ανάληψη είναι πιο κοντά στη σχολή σου, οι δύο τελευταίοι δρόμοι είναι μέσα στο κέντρο και πιο μακρια από τη σχολή. Κάτω απο την ανάληψη και πέντε λεπτά απο το κέντρο, δηλαδη στις οδούς Γαμβετα-Μαυροκορδατου-Μαγνητων ενοικιάζονται σίγουρα κάποια σπίτια. Με λιγο περπάτημα κατι θα βρεις, δεν ειναι μακρινές οι αποστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 15:14 Η methexys έγραψε: #400 26-08-14 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις προς τα πάνω, εκεί που είναι η σχολή, θα είσαι αποκομμένη από το κέντρο. Μείνε μέσα στην πόλη, κατά προτίμηση κοντά σε κεντρικό δρόμο, όπως Ανάληψη, ώστε είσαι σε κοντά σε στάση λεωφορείου για να πηγαίνεις στη σχολή. Κεντρικός δρόμος είναι και η Ιάσωνος και η Δημητριάδος. Η Ανάληψη είναι πιο κοντά στη σχολή σου, οι δύο τελευταίοι δρόμοι είναι μέσα στο κέντρο και πιο μακρια από τη σχολή. Κάτω απο την ανάληψη και πέντε λεπτά απο το κέντρο, δηλαδη στις οδούς Γαμβετα-Μαυροκορδατου-Μαγνητων ενοικιάζονται σίγουρα κάποια σπίτια. Με λιγο περπάτημα κατι θα βρεις, δεν ειναι μακρινές οι αποστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2014
Αρχική Δημοσίευση από Elina :): Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα?? Click για ανάπτυξη... Αν μείνεις προς τα πάνω, εκεί που είναι η σχολή, θα είσαι αποκομμένη από το κέντρο. Μείνε μέσα στην πόλη, κατά προτίμηση κοντά σε κεντρικό δρόμο, όπως Ανάληψη, ώστε είσαι σε κοντά σε στάση λεωφορείου για να πηγαίνεις στη σχολή. Κεντρικός δρόμος είναι και η Ιάσωνος και η Δημητριάδος. Η Ανάληψη είναι πιο κοντά στη σχολή σου, οι δύο τελευταίοι δρόμοι είναι μέσα στο κέντρο και πιο μακρια από τη σχολή. Κάτω απο την ανάληψη και πέντε λεπτά απο το κέντρο, δηλαδη στις οδούς Γαμβετα-Μαυροκορδατου-Μαγνητων ενοικιάζονται σίγουρα κάποια σπίτια. Με λιγο περπάτημα κατι θα βρεις, δεν ειναι μακρινές οι αποστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.