gersi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά η πόλη είναι πανέμορφη και υπάρχουν κάποια καλά στέκια.
Ετσι! Αγαπαμε Βολαρα. APERTO τον χειμωνα και O bar το καλοκαιρι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλά δεν τα λες και τίποτα wow αυτάΕτσι! Αγαπαμε Βολαρα. APERTO τον χειμωνα και O bar το καλοκαιρι![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowvault
Νεοφερμένο μέλος

Όλοι συμφωνούν με κάποιο αρνητικό που έχω γράψει πάντως.Αν ενώσουμε όλα τα αρνητικά απο κάθε ποστ μάλλον θα βγει αυτό που έγραψα'Ενα απο τα αρνητικά είναι η νέκρα που υπάρχει τις καθημερινές...
agelikh
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agelikh
Νεοφερμένο μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

shadowvault
Νεοφερμένο μέλος

Κανεις γεωπονια Βολου??
Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Ωχ!Η γεωπονία είναι η πιο μακρινή σχολή.Κάθε μέρα με λεωφορείο.Τα περαστικά μου
Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο.
shadowvault
Νεοφερμένο μέλος

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ??Ναι είναι λίγο πιο μακριά απο το σάπιο κέντρο του σάπιου Βόλου
methexys
Τιμώμενο Μέλος

εεεεε δεν ειναι κ σαπιοσ ο βολοσ εχεισ δει τη σαπιλα τησ α8ηνασ??
Mια χαρά είναι ο Βόλος..
Όταν με το καλό τελειώσεις τη σχολή σου,ή όποια άλλη υποχρέωση σε κρατάει εδώ, μπορείς να φύγεις και να πας σε κάποια πόλη που δεν είναι τόσο σάπια

Εσεις σπουδαζετε εκει?? Σε τι σχολες??
Ωωωχ....ευχαριστω..Είχαμε επισκεφθεί τη σχολή με το σχολείο μου. Καλές εγκαταστάσεις, αρκετά καλή μου φάνηκε και ενδιαφέρουσα,αν σου αρέσει το αντικείμενο. Αλλά όντως, είναι μακριά από το κέντρο.

shadowvault
Νεοφερμένο μέλος

OkΕίμαι στου ηλεκτρολόγους μηχανικούς.Γενικα αν θες τίποτα στείλε pm

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Deco
Εκκολαπτόμενο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Που μου προτεινετε να ψαξω για σπιτι?? Υπαρχει κανενας που να ξερει πως ειναι η σχολη γεωπονιας??Δυσκολη?? Ενδιαφερουσα??
Αν μείνεις προς τα πάνω, εκεί που είναι η σχολή, θα είσαι αποκομμένη από το κέντρο. Μείνε μέσα στην πόλη, κατά προτίμηση κοντά σε κεντρικό δρόμο, όπως Ανάληψη, ώστε είσαι σε κοντά σε στάση λεωφορείου για να πηγαίνεις στη σχολή. Κεντρικός δρόμος είναι και η Ιάσωνος και η Δημητριάδος. Η Ανάληψη είναι πιο κοντά στη σχολή σου, οι δύο τελευταίοι δρόμοι είναι μέσα στο κέντρο και πιο μακρια από τη σχολή. Κάτω απο την ανάληψη και πέντε λεπτά απο το κέντρο, δηλαδη στις οδούς Γαμβετα-Μαυροκορδατου-Μαγνητων ενοικιάζονται σίγουρα κάποια σπίτια. Με λιγο περπάτημα κατι θα βρεις, δεν ειναι μακρινές οι αποστάσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ksidikainero
- rseven
- thomasmmmm1234
- Qwerty 0
- vasiliki.
- Greg25
- eltqt
- Mechan
- Barbara
- manosz
- DiAp
- UserGr2023
- NikoBellic
- mitskification
- ioannasth
- thenutritionist
- Mary_03
- maria20
- Τρελας123
- Kitana
- Πύρος
- EcoBill
- FRT
- Mitsos21
- barkos
- Paragontas7000
- Georgekk
- jimis2001
- ggl
- igeorgeoikonomo
- Necropolis
- Κλημεντίνη
- stefan
- kostas1233
- Ada ada
- Unboxholics
- vetas
- calliope
- korlef
- thecrazycretan
- Eri0611
- Dr. Gl. Luminous
- Maria1743
- mechaniceng
- MARY Β.
- elena16
- Γιοκα
- alexath
- rafaela11
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.