^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολύ όμορφη πόλη,άμα θέλεις παραλίες έχει άμα θέλεις βουνό Πήλιο.Και νυχτερινή ζωή,ότι πρέπει για φοιτητή.
Ναι ναι και δεν επικρατει το χαος της Αθηνας και της Θεσσαλονικης...
HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω νοικιάζω 250 δυάρι..πάνω κάτω 250-300 δυάρι,200-250 γκαρσονιέρα,βεβαια υπάρχουν και ακριβότερα...παντως την περίοδο των βάσεων τα χτυπάνε στο κεφάλι...Παιδιά σε τι τιμές κυμαίνονται τα ενοίκια στο Βόλο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
magician2000
Νεοφερμένο μέλος

damn
Πολύ δραστήριο μέλος

νομιζα εαν εχεις αδερφια που σπουδαζουν σε αλλη πολη μπορεις να παρεις μεταγραφη γι αυτο δηλωσε το αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουροςΠαιδια τι λετε για το νεο ΗΜΜΥ στον Βολο αξιζει να το δηλωσω με 16200 μορια και γενικα πως περνατε στον Βολο οσοι σπουδαζετε εκει;;

magician2000
Νεοφερμένο μέλος

^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόληευχαριστω πολυ παιδια...Δυστυχως δεν εχω αδερφια αλλα θελω ΗΜΜΥ αλλα δεν ξερω που θα κυμανθουν οι βασεις διοτι το τμημα ειναι νεο..Παντως ο Βολος αποτι καταλαβα ειναι καλη επιλογη![]()

magician2000
Νεοφερμένο μέλος

Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόληπολύ ωραία για φοιτητές
θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία.
Λαμπρα!!!!

andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοίΛαμπρα!!!!οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι

magician2000
Νεοφερμένο μέλος

ε αλλο εννοουσα....αλλα νταξει μην εκτεθουμε μπροστα στην κοπελαέλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί![]()

σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο?
εγω νομιζω παντως οτι απλα τρολλαρουν ολα οσα εγραψαν ειναι ταπεινωτικα... συν του οτι ολα ειναι νεα μελη...τι συμπτωση ειναι αυτη;;
gian7giant
Νεοφερμένο μέλος

Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD
Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας?Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω!
Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD
Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000.
gian7giant
Νεοφερμένο μέλος

Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας?
Για τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς μιλάω που αναφέρθηκαν παραπάνω.
Υπερτερεί από άποψη εξοπλισμού, εργαστηριών και εγκαταστάσεων, καθηγητών, προγράμματος σπουδών. Ακόμα έχει χρόνια των τίτλο σπουδών των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και είναι δοκιμασμένο σ'αυτό τον τομέα τμήμα

Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο?
Οχι πολλη το πολυτεχνειο ειναι απεναντη απο το κτελ με ποδηλατο κανα 5 λεπτο υπολογιζε
red span
Δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

νομίζω πως το αβαταρ έχει παλιώσει, η ΔΑΠαρα θα έχει αλλάξει αρκετές απόψεις από τότεΟ Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ksidikainero
- rseven
- thomasmmmm1234
- Qwerty 0
- vasiliki.
- Greg25
- eltqt
- Mechan
- Barbara
- manosz
- DiAp
- UserGr2023
- NikoBellic
- mitskification
- ioannasth
- thenutritionist
- Mary_03
- maria20
- Τρελας123
- Kitana
- Πύρος
- EcoBill
- FRT
- Mitsos21
- barkos
- Paragontas7000
- Georgekk
- jimis2001
- ggl
- igeorgeoikonomo
- Necropolis
- Κλημεντίνη
- stefan
- kostas1233
- Ada ada
- Unboxholics
- vetas
- calliope
- korlef
- thecrazycretan
- Eri0611
- Dr. Gl. Luminous
- Maria1743
- mechaniceng
- MARY Β.
- elena16
- Γιοκα
- alexath
- rafaela11
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.