^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:06 Η ^natasa666^: #341 21-12-12 14:06 Πως παει η φοιτητικη ζωη στον Βολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hatemost Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:09 Ο Hatemost έγραψε: #342 21-12-12 14:09 Πολύ όμορφη πόλη,άμα θέλεις παραλίες έχει άμα θέλεις βουνό Πήλιο.Και νυχτερινή ζωή,ότι πρέπει για φοιτητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:11 Η ^natasa666^: #343 21-12-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Hatemost: Πολύ όμορφη πόλη,άμα θέλεις παραλίες έχει άμα θέλεις βουνό Πήλιο.Και νυχτερινή ζωή,ότι πρέπει για φοιτητή. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και δεν επικρατει το χαος της Αθηνας και της Θεσσαλονικης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Μαΐου 2013 στις 15:41 Ο HonoreDeBalzac: #344 09-05-13 15:41 Παιδιά σε τι τιμές κυμαίνονται τα ενοίκια στο Βόλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 9 Μαΐου 2013 στις 20:33 Η ^natasa666^: #345 09-05-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Παιδιά σε τι τιμές κυμαίνονται τα ενοίκια στο Βόλο; Click για ανάπτυξη... εγω νοικιάζω 250 δυάρι..πάνω κάτω 250-300 δυάρι,200-250 γκαρσονιέρα,βεβαια υπάρχουν και ακριβότερα...παντως την περίοδο των βάσεων τα χτυπάνε στο κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 13:22 Ο magician2000: #346 07-07-13 13:22 Παιδια τι λετε για το νεο ΗΜΜΥ στον Βολο αξιζει να το δηλωσω με 16200 μορια και γενικα πως περνατε στον Βολο οσοι σπουδαζετε εκει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο damn έγραψε: #347 07-07-13 14:11 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: Παιδια τι λετε για το νεο ΗΜΜΥ στον Βολο αξιζει να το δηλωσω με 16200 μορια και γενικα πως περνατε στον Βολο οσοι σπουδαζετε εκει;; Click για ανάπτυξη... νομιζα εαν εχεις αδερφια που σπουδαζουν σε αλλη πολη μπορεις να παρεις μεταγραφη γι αυτο δηλωσε το αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demy.ch Νεοφερμένο μέλος Η Demy.ch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η Demy.ch έγραψε: #348 07-07-13 14:23 παιδια καλησπερα θα σας πω και εγω την γνωμη μου για το βολο !!! βασικα μενω βολο απο τοτε που γεννηθηκα και συζηταμε με παρεες πως ειναι η φοιτητικη ζωη εδω..πραγματικα οποιοι περασουν με το καλο βολο δεν θα μετανιωσουν για την επιλογη τους το πανεπιστημιο ειναι ακριβως μπροστΑ στην παραλια ,οπου και να νοικιασεις σπιτι ακομα και λιγο πιο εξω αν δν θες και κεντρο ειναι 15 λεπτα μονο αποσταση !! ολα τα μαγαζια βρισκονται στο κεντρο (καφετεριες αγορα ) ακομα και για κλαμπ το βραδυ εχει ενα καινουργιο πολυ κοντα στο κεντρο οποτε μην σκεφτειτε καθολου εξοδα ταξι κτλπ (για οσους αγαπανε την νυχτα και το ξεφαντωμα)οπου και να μεινεις μια ευθεια θα παρεις και θα βγεις κατευθειαν στο κεντρο ..τ νοικιο εχω ακουσει μερικα τσιμπανε στο κεντρο αλλα προς τ εξω ειναι νορμαλ ...παντως οχι επειδη μενω εδω σας το λεω και απο την φοιτητικη μερια ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες που μπορειτε να κανετε !!!!τωρα δεν μου ερχετε και τπτ αλλο στο μυαλο αν θελετε κατι να ρωτησετε και τ ξερω πολυ ευχαριστως να σας απαντησω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 15:01 Ο magician2000: #349 07-07-13 15:01 ευχαριστω πολυ παιδια...Δυστυχως δεν εχω αδερφια αλλα θελω ΗΜΜΥ αλλα δεν ξερω που θα κυμανθουν οι βασεις διοτι το τμημα ειναι νεο..Παντως ο Βολος αποτι καταλαβα ειναι καλη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 17:34 Η ^natasa666^: #350 07-07-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: ευχαριστω πολυ παιδια...Δυστυχως δεν εχω αδερφια αλλα θελω ΗΜΜΥ αλλα δεν ξερω που θα κυμανθουν οι βασεις διοτι το τμημα ειναι νεο..Παντως ο Βολος αποτι καταλαβα ειναι καλη επιλογη Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:14 Ο magician2000: #351 07-07-13 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ^natasa666^: Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Click για ανάπτυξη... Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Ο andrespan12345: #352 07-07-13 20:21 σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:22 Ο Johnnaousa: #353 07-07-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Click για ανάπτυξη... έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:46 Ο magician2000: #354 07-07-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Click για ανάπτυξη... ε αλλο εννοουσα....αλλα νταξει μην εκτεθουμε μπροστα στην κοπελα Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω παντως οτι απλα τρολλαρουν ολα οσα εγραψαν ειναι ταπεινωτικα... συν του οτι ολα ειναι νεα μελη...τι συμπτωση ειναι αυτη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Ο gian7giant: #355 07-07-13 21:38 Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Η Dhmh έγραψε: #356 07-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από gian7giant: Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:46 Ο gian7giant: #357 07-07-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Click για ανάπτυξη... Για τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς μιλάω που αναφέρθηκαν παραπάνω. Υπερτερεί από άποψη εξοπλισμού, εργαστηριών και εγκαταστάσεων, καθηγητών, προγράμματος σπουδών. Ακόμα έχει χρόνια των τίτλο σπουδών των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και είναι δοκιμασμένο σ'αυτό τον τομέα τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Thoba19 έγραψε: #358 07-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... Οχι πολλη το πολυτεχνειο ειναι απεναντη απο το κτελ με ποδηλατο κανα 5 λεπτο υπολογιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:06 Ο red span έγραψε: #359 08-07-13 00:06 Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:09 Ο Johnnaousa: #360 08-07-13 00:09 Αρχική Δημοσίευση από red span: Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αβαταρ έχει παλιώσει, η ΔΑΠαρα θα έχει αλλάξει αρκετές απόψεις από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως παει η φοιτητικη ζωη στον Βολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hatemost Νεοφερμένο μέλος Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:09 Ο Hatemost έγραψε: #342 21-12-12 14:09 Πολύ όμορφη πόλη,άμα θέλεις παραλίες έχει άμα θέλεις βουνό Πήλιο.Και νυχτερινή ζωή,ότι πρέπει για φοιτητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:11 Η ^natasa666^: #343 21-12-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Hatemost: Πολύ όμορφη πόλη,άμα θέλεις παραλίες έχει άμα θέλεις βουνό Πήλιο.Και νυχτερινή ζωή,ότι πρέπει για φοιτητή. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και δεν επικρατει το χαος της Αθηνας και της Θεσσαλονικης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Μαΐου 2013 στις 15:41 Ο HonoreDeBalzac: #344 09-05-13 15:41 Παιδιά σε τι τιμές κυμαίνονται τα ενοίκια στο Βόλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 9 Μαΐου 2013 στις 20:33 Η ^natasa666^: #345 09-05-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Παιδιά σε τι τιμές κυμαίνονται τα ενοίκια στο Βόλο; Click για ανάπτυξη... εγω νοικιάζω 250 δυάρι..πάνω κάτω 250-300 δυάρι,200-250 γκαρσονιέρα,βεβαια υπάρχουν και ακριβότερα...παντως την περίοδο των βάσεων τα χτυπάνε στο κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 13:22 Ο magician2000: #346 07-07-13 13:22 Παιδια τι λετε για το νεο ΗΜΜΥ στον Βολο αξιζει να το δηλωσω με 16200 μορια και γενικα πως περνατε στον Βολο οσοι σπουδαζετε εκει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο damn έγραψε: #347 07-07-13 14:11 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: Παιδια τι λετε για το νεο ΗΜΜΥ στον Βολο αξιζει να το δηλωσω με 16200 μορια και γενικα πως περνατε στον Βολο οσοι σπουδαζετε εκει;; Click για ανάπτυξη... νομιζα εαν εχεις αδερφια που σπουδαζουν σε αλλη πολη μπορεις να παρεις μεταγραφη γι αυτο δηλωσε το αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demy.ch Νεοφερμένο μέλος Η Demy.ch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η Demy.ch έγραψε: #348 07-07-13 14:23 παιδια καλησπερα θα σας πω και εγω την γνωμη μου για το βολο !!! βασικα μενω βολο απο τοτε που γεννηθηκα και συζηταμε με παρεες πως ειναι η φοιτητικη ζωη εδω..πραγματικα οποιοι περασουν με το καλο βολο δεν θα μετανιωσουν για την επιλογη τους το πανεπιστημιο ειναι ακριβως μπροστΑ στην παραλια ,οπου και να νοικιασεις σπιτι ακομα και λιγο πιο εξω αν δν θες και κεντρο ειναι 15 λεπτα μονο αποσταση !! ολα τα μαγαζια βρισκονται στο κεντρο (καφετεριες αγορα ) ακομα και για κλαμπ το βραδυ εχει ενα καινουργιο πολυ κοντα στο κεντρο οποτε μην σκεφτειτε καθολου εξοδα ταξι κτλπ (για οσους αγαπανε την νυχτα και το ξεφαντωμα)οπου και να μεινεις μια ευθεια θα παρεις και θα βγεις κατευθειαν στο κεντρο ..τ νοικιο εχω ακουσει μερικα τσιμπανε στο κεντρο αλλα προς τ εξω ειναι νορμαλ ...παντως οχι επειδη μενω εδω σας το λεω και απο την φοιτητικη μερια ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες που μπορειτε να κανετε !!!!τωρα δεν μου ερχετε και τπτ αλλο στο μυαλο αν θελετε κατι να ρωτησετε και τ ξερω πολυ ευχαριστως να σας απαντησω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 15:01 Ο magician2000: #349 07-07-13 15:01 ευχαριστω πολυ παιδια...Δυστυχως δεν εχω αδερφια αλλα θελω ΗΜΜΥ αλλα δεν ξερω που θα κυμανθουν οι βασεις διοτι το τμημα ειναι νεο..Παντως ο Βολος αποτι καταλαβα ειναι καλη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 17:34 Η ^natasa666^: #350 07-07-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: ευχαριστω πολυ παιδια...Δυστυχως δεν εχω αδερφια αλλα θελω ΗΜΜΥ αλλα δεν ξερω που θα κυμανθουν οι βασεις διοτι το τμημα ειναι νεο..Παντως ο Βολος αποτι καταλαβα ειναι καλη επιλογη Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:14 Ο magician2000: #351 07-07-13 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ^natasa666^: Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Click για ανάπτυξη... Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Ο andrespan12345: #352 07-07-13 20:21 σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:22 Ο Johnnaousa: #353 07-07-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Click για ανάπτυξη... έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:46 Ο magician2000: #354 07-07-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Click για ανάπτυξη... ε αλλο εννοουσα....αλλα νταξει μην εκτεθουμε μπροστα στην κοπελα Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω παντως οτι απλα τρολλαρουν ολα οσα εγραψαν ειναι ταπεινωτικα... συν του οτι ολα ειναι νεα μελη...τι συμπτωση ειναι αυτη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Ο gian7giant: #355 07-07-13 21:38 Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Η Dhmh έγραψε: #356 07-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από gian7giant: Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:46 Ο gian7giant: #357 07-07-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Click για ανάπτυξη... Για τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς μιλάω που αναφέρθηκαν παραπάνω. Υπερτερεί από άποψη εξοπλισμού, εργαστηριών και εγκαταστάσεων, καθηγητών, προγράμματος σπουδών. Ακόμα έχει χρόνια των τίτλο σπουδών των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και είναι δοκιμασμένο σ'αυτό τον τομέα τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Thoba19 έγραψε: #358 07-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... Οχι πολλη το πολυτεχνειο ειναι απεναντη απο το κτελ με ποδηλατο κανα 5 λεπτο υπολογιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:06 Ο red span έγραψε: #359 08-07-13 00:06 Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:09 Ο Johnnaousa: #360 08-07-13 00:09 Αρχική Δημοσίευση από red span: Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αβαταρ έχει παλιώσει, η ΔΑΠαρα θα έχει αλλάξει αρκετές απόψεις από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ όμορφη πόλη,άμα θέλεις παραλίες έχει άμα θέλεις βουνό Πήλιο.Και νυχτερινή ζωή,ότι πρέπει για φοιτητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:11 Η ^natasa666^: #343 21-12-12 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Hatemost: Πολύ όμορφη πόλη,άμα θέλεις παραλίες έχει άμα θέλεις βουνό Πήλιο.Και νυχτερινή ζωή,ότι πρέπει για φοιτητή. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και δεν επικρατει το χαος της Αθηνας και της Θεσσαλονικης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Μαΐου 2013 στις 15:41 Ο HonoreDeBalzac: #344 09-05-13 15:41 Παιδιά σε τι τιμές κυμαίνονται τα ενοίκια στο Βόλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 9 Μαΐου 2013 στις 20:33 Η ^natasa666^: #345 09-05-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Παιδιά σε τι τιμές κυμαίνονται τα ενοίκια στο Βόλο; Click για ανάπτυξη... εγω νοικιάζω 250 δυάρι..πάνω κάτω 250-300 δυάρι,200-250 γκαρσονιέρα,βεβαια υπάρχουν και ακριβότερα...παντως την περίοδο των βάσεων τα χτυπάνε στο κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 13:22 Ο magician2000: #346 07-07-13 13:22 Παιδια τι λετε για το νεο ΗΜΜΥ στον Βολο αξιζει να το δηλωσω με 16200 μορια και γενικα πως περνατε στον Βολο οσοι σπουδαζετε εκει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο damn έγραψε: #347 07-07-13 14:11 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: Παιδια τι λετε για το νεο ΗΜΜΥ στον Βολο αξιζει να το δηλωσω με 16200 μορια και γενικα πως περνατε στον Βολο οσοι σπουδαζετε εκει;; Click για ανάπτυξη... νομιζα εαν εχεις αδερφια που σπουδαζουν σε αλλη πολη μπορεις να παρεις μεταγραφη γι αυτο δηλωσε το αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demy.ch Νεοφερμένο μέλος Η Demy.ch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η Demy.ch έγραψε: #348 07-07-13 14:23 παιδια καλησπερα θα σας πω και εγω την γνωμη μου για το βολο !!! βασικα μενω βολο απο τοτε που γεννηθηκα και συζηταμε με παρεες πως ειναι η φοιτητικη ζωη εδω..πραγματικα οποιοι περασουν με το καλο βολο δεν θα μετανιωσουν για την επιλογη τους το πανεπιστημιο ειναι ακριβως μπροστΑ στην παραλια ,οπου και να νοικιασεις σπιτι ακομα και λιγο πιο εξω αν δν θες και κεντρο ειναι 15 λεπτα μονο αποσταση !! ολα τα μαγαζια βρισκονται στο κεντρο (καφετεριες αγορα ) ακομα και για κλαμπ το βραδυ εχει ενα καινουργιο πολυ κοντα στο κεντρο οποτε μην σκεφτειτε καθολου εξοδα ταξι κτλπ (για οσους αγαπανε την νυχτα και το ξεφαντωμα)οπου και να μεινεις μια ευθεια θα παρεις και θα βγεις κατευθειαν στο κεντρο ..τ νοικιο εχω ακουσει μερικα τσιμπανε στο κεντρο αλλα προς τ εξω ειναι νορμαλ ...παντως οχι επειδη μενω εδω σας το λεω και απο την φοιτητικη μερια ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες που μπορειτε να κανετε !!!!τωρα δεν μου ερχετε και τπτ αλλο στο μυαλο αν θελετε κατι να ρωτησετε και τ ξερω πολυ ευχαριστως να σας απαντησω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 15:01 Ο magician2000: #349 07-07-13 15:01 ευχαριστω πολυ παιδια...Δυστυχως δεν εχω αδερφια αλλα θελω ΗΜΜΥ αλλα δεν ξερω που θα κυμανθουν οι βασεις διοτι το τμημα ειναι νεο..Παντως ο Βολος αποτι καταλαβα ειναι καλη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 17:34 Η ^natasa666^: #350 07-07-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: ευχαριστω πολυ παιδια...Δυστυχως δεν εχω αδερφια αλλα θελω ΗΜΜΥ αλλα δεν ξερω που θα κυμανθουν οι βασεις διοτι το τμημα ειναι νεο..Παντως ο Βολος αποτι καταλαβα ειναι καλη επιλογη Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:14 Ο magician2000: #351 07-07-13 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ^natasa666^: Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Click για ανάπτυξη... Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Ο andrespan12345: #352 07-07-13 20:21 σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:22 Ο Johnnaousa: #353 07-07-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Click για ανάπτυξη... έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:46 Ο magician2000: #354 07-07-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Click για ανάπτυξη... ε αλλο εννοουσα....αλλα νταξει μην εκτεθουμε μπροστα στην κοπελα Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω παντως οτι απλα τρολλαρουν ολα οσα εγραψαν ειναι ταπεινωτικα... συν του οτι ολα ειναι νεα μελη...τι συμπτωση ειναι αυτη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Ο gian7giant: #355 07-07-13 21:38 Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Η Dhmh έγραψε: #356 07-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από gian7giant: Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:46 Ο gian7giant: #357 07-07-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Click για ανάπτυξη... Για τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς μιλάω που αναφέρθηκαν παραπάνω. Υπερτερεί από άποψη εξοπλισμού, εργαστηριών και εγκαταστάσεων, καθηγητών, προγράμματος σπουδών. Ακόμα έχει χρόνια των τίτλο σπουδών των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και είναι δοκιμασμένο σ'αυτό τον τομέα τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Thoba19 έγραψε: #358 07-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... Οχι πολλη το πολυτεχνειο ειναι απεναντη απο το κτελ με ποδηλατο κανα 5 λεπτο υπολογιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:06 Ο red span έγραψε: #359 08-07-13 00:06 Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:09 Ο Johnnaousa: #360 08-07-13 00:09 Αρχική Δημοσίευση από red span: Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αβαταρ έχει παλιώσει, η ΔΑΠαρα θα έχει αλλάξει αρκετές απόψεις από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hatemost: Πολύ όμορφη πόλη,άμα θέλεις παραλίες έχει άμα θέλεις βουνό Πήλιο.Και νυχτερινή ζωή,ότι πρέπει για φοιτητή. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι και δεν επικρατει το χαος της Αθηνας και της Θεσσαλονικης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 9 Μαΐου 2013 στις 15:41 Ο HonoreDeBalzac: #344 09-05-13 15:41 Παιδιά σε τι τιμές κυμαίνονται τα ενοίκια στο Βόλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 9 Μαΐου 2013 στις 20:33 Η ^natasa666^: #345 09-05-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Παιδιά σε τι τιμές κυμαίνονται τα ενοίκια στο Βόλο; Click για ανάπτυξη... εγω νοικιάζω 250 δυάρι..πάνω κάτω 250-300 δυάρι,200-250 γκαρσονιέρα,βεβαια υπάρχουν και ακριβότερα...παντως την περίοδο των βάσεων τα χτυπάνε στο κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 13:22 Ο magician2000: #346 07-07-13 13:22 Παιδια τι λετε για το νεο ΗΜΜΥ στον Βολο αξιζει να το δηλωσω με 16200 μορια και γενικα πως περνατε στον Βολο οσοι σπουδαζετε εκει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο damn έγραψε: #347 07-07-13 14:11 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: Παιδια τι λετε για το νεο ΗΜΜΥ στον Βολο αξιζει να το δηλωσω με 16200 μορια και γενικα πως περνατε στον Βολο οσοι σπουδαζετε εκει;; Click για ανάπτυξη... νομιζα εαν εχεις αδερφια που σπουδαζουν σε αλλη πολη μπορεις να παρεις μεταγραφη γι αυτο δηλωσε το αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demy.ch Νεοφερμένο μέλος Η Demy.ch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η Demy.ch έγραψε: #348 07-07-13 14:23 παιδια καλησπερα θα σας πω και εγω την γνωμη μου για το βολο !!! βασικα μενω βολο απο τοτε που γεννηθηκα και συζηταμε με παρεες πως ειναι η φοιτητικη ζωη εδω..πραγματικα οποιοι περασουν με το καλο βολο δεν θα μετανιωσουν για την επιλογη τους το πανεπιστημιο ειναι ακριβως μπροστΑ στην παραλια ,οπου και να νοικιασεις σπιτι ακομα και λιγο πιο εξω αν δν θες και κεντρο ειναι 15 λεπτα μονο αποσταση !! ολα τα μαγαζια βρισκονται στο κεντρο (καφετεριες αγορα ) ακομα και για κλαμπ το βραδυ εχει ενα καινουργιο πολυ κοντα στο κεντρο οποτε μην σκεφτειτε καθολου εξοδα ταξι κτλπ (για οσους αγαπανε την νυχτα και το ξεφαντωμα)οπου και να μεινεις μια ευθεια θα παρεις και θα βγεις κατευθειαν στο κεντρο ..τ νοικιο εχω ακουσει μερικα τσιμπανε στο κεντρο αλλα προς τ εξω ειναι νορμαλ ...παντως οχι επειδη μενω εδω σας το λεω και απο την φοιτητικη μερια ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες που μπορειτε να κανετε !!!!τωρα δεν μου ερχετε και τπτ αλλο στο μυαλο αν θελετε κατι να ρωτησετε και τ ξερω πολυ ευχαριστως να σας απαντησω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 15:01 Ο magician2000: #349 07-07-13 15:01 ευχαριστω πολυ παιδια...Δυστυχως δεν εχω αδερφια αλλα θελω ΗΜΜΥ αλλα δεν ξερω που θα κυμανθουν οι βασεις διοτι το τμημα ειναι νεο..Παντως ο Βολος αποτι καταλαβα ειναι καλη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 17:34 Η ^natasa666^: #350 07-07-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: ευχαριστω πολυ παιδια...Δυστυχως δεν εχω αδερφια αλλα θελω ΗΜΜΥ αλλα δεν ξερω που θα κυμανθουν οι βασεις διοτι το τμημα ειναι νεο..Παντως ο Βολος αποτι καταλαβα ειναι καλη επιλογη Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:14 Ο magician2000: #351 07-07-13 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ^natasa666^: Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Click για ανάπτυξη... Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Ο andrespan12345: #352 07-07-13 20:21 σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:22 Ο Johnnaousa: #353 07-07-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Click για ανάπτυξη... έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:46 Ο magician2000: #354 07-07-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Click για ανάπτυξη... ε αλλο εννοουσα....αλλα νταξει μην εκτεθουμε μπροστα στην κοπελα Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω παντως οτι απλα τρολλαρουν ολα οσα εγραψαν ειναι ταπεινωτικα... συν του οτι ολα ειναι νεα μελη...τι συμπτωση ειναι αυτη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Ο gian7giant: #355 07-07-13 21:38 Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Η Dhmh έγραψε: #356 07-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από gian7giant: Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:46 Ο gian7giant: #357 07-07-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Click για ανάπτυξη... Για τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς μιλάω που αναφέρθηκαν παραπάνω. Υπερτερεί από άποψη εξοπλισμού, εργαστηριών και εγκαταστάσεων, καθηγητών, προγράμματος σπουδών. Ακόμα έχει χρόνια των τίτλο σπουδών των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και είναι δοκιμασμένο σ'αυτό τον τομέα τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Thoba19 έγραψε: #358 07-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... Οχι πολλη το πολυτεχνειο ειναι απεναντη απο το κτελ με ποδηλατο κανα 5 λεπτο υπολογιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:06 Ο red span έγραψε: #359 08-07-13 00:06 Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:09 Ο Johnnaousa: #360 08-07-13 00:09 Αρχική Δημοσίευση από red span: Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αβαταρ έχει παλιώσει, η ΔΑΠαρα θα έχει αλλάξει αρκετές απόψεις από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά σε τι τιμές κυμαίνονται τα ενοίκια στο Βόλο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 9 Μαΐου 2013 στις 20:33 Η ^natasa666^: #345 09-05-13 20:33 Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Παιδιά σε τι τιμές κυμαίνονται τα ενοίκια στο Βόλο; Click για ανάπτυξη... εγω νοικιάζω 250 δυάρι..πάνω κάτω 250-300 δυάρι,200-250 γκαρσονιέρα,βεβαια υπάρχουν και ακριβότερα...παντως την περίοδο των βάσεων τα χτυπάνε στο κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 13:22 Ο magician2000: #346 07-07-13 13:22 Παιδια τι λετε για το νεο ΗΜΜΥ στον Βολο αξιζει να το δηλωσω με 16200 μορια και γενικα πως περνατε στον Βολο οσοι σπουδαζετε εκει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο damn έγραψε: #347 07-07-13 14:11 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: Παιδια τι λετε για το νεο ΗΜΜΥ στον Βολο αξιζει να το δηλωσω με 16200 μορια και γενικα πως περνατε στον Βολο οσοι σπουδαζετε εκει;; Click για ανάπτυξη... νομιζα εαν εχεις αδερφια που σπουδαζουν σε αλλη πολη μπορεις να παρεις μεταγραφη γι αυτο δηλωσε το αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demy.ch Νεοφερμένο μέλος Η Demy.ch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η Demy.ch έγραψε: #348 07-07-13 14:23 παιδια καλησπερα θα σας πω και εγω την γνωμη μου για το βολο !!! βασικα μενω βολο απο τοτε που γεννηθηκα και συζηταμε με παρεες πως ειναι η φοιτητικη ζωη εδω..πραγματικα οποιοι περασουν με το καλο βολο δεν θα μετανιωσουν για την επιλογη τους το πανεπιστημιο ειναι ακριβως μπροστΑ στην παραλια ,οπου και να νοικιασεις σπιτι ακομα και λιγο πιο εξω αν δν θες και κεντρο ειναι 15 λεπτα μονο αποσταση !! ολα τα μαγαζια βρισκονται στο κεντρο (καφετεριες αγορα ) ακομα και για κλαμπ το βραδυ εχει ενα καινουργιο πολυ κοντα στο κεντρο οποτε μην σκεφτειτε καθολου εξοδα ταξι κτλπ (για οσους αγαπανε την νυχτα και το ξεφαντωμα)οπου και να μεινεις μια ευθεια θα παρεις και θα βγεις κατευθειαν στο κεντρο ..τ νοικιο εχω ακουσει μερικα τσιμπανε στο κεντρο αλλα προς τ εξω ειναι νορμαλ ...παντως οχι επειδη μενω εδω σας το λεω και απο την φοιτητικη μερια ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες που μπορειτε να κανετε !!!!τωρα δεν μου ερχετε και τπτ αλλο στο μυαλο αν θελετε κατι να ρωτησετε και τ ξερω πολυ ευχαριστως να σας απαντησω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 15:01 Ο magician2000: #349 07-07-13 15:01 ευχαριστω πολυ παιδια...Δυστυχως δεν εχω αδερφια αλλα θελω ΗΜΜΥ αλλα δεν ξερω που θα κυμανθουν οι βασεις διοτι το τμημα ειναι νεο..Παντως ο Βολος αποτι καταλαβα ειναι καλη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 17:34 Η ^natasa666^: #350 07-07-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: ευχαριστω πολυ παιδια...Δυστυχως δεν εχω αδερφια αλλα θελω ΗΜΜΥ αλλα δεν ξερω που θα κυμανθουν οι βασεις διοτι το τμημα ειναι νεο..Παντως ο Βολος αποτι καταλαβα ειναι καλη επιλογη Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:14 Ο magician2000: #351 07-07-13 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ^natasa666^: Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Click για ανάπτυξη... Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Ο andrespan12345: #352 07-07-13 20:21 σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:22 Ο Johnnaousa: #353 07-07-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Click για ανάπτυξη... έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:46 Ο magician2000: #354 07-07-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Click για ανάπτυξη... ε αλλο εννοουσα....αλλα νταξει μην εκτεθουμε μπροστα στην κοπελα Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω παντως οτι απλα τρολλαρουν ολα οσα εγραψαν ειναι ταπεινωτικα... συν του οτι ολα ειναι νεα μελη...τι συμπτωση ειναι αυτη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Ο gian7giant: #355 07-07-13 21:38 Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Η Dhmh έγραψε: #356 07-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από gian7giant: Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:46 Ο gian7giant: #357 07-07-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Click για ανάπτυξη... Για τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς μιλάω που αναφέρθηκαν παραπάνω. Υπερτερεί από άποψη εξοπλισμού, εργαστηριών και εγκαταστάσεων, καθηγητών, προγράμματος σπουδών. Ακόμα έχει χρόνια των τίτλο σπουδών των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και είναι δοκιμασμένο σ'αυτό τον τομέα τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Thoba19 έγραψε: #358 07-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... Οχι πολλη το πολυτεχνειο ειναι απεναντη απο το κτελ με ποδηλατο κανα 5 λεπτο υπολογιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:06 Ο red span έγραψε: #359 08-07-13 00:06 Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:09 Ο Johnnaousa: #360 08-07-13 00:09 Αρχική Δημοσίευση από red span: Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αβαταρ έχει παλιώσει, η ΔΑΠαρα θα έχει αλλάξει αρκετές απόψεις από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Παιδιά σε τι τιμές κυμαίνονται τα ενοίκια στο Βόλο; Click για ανάπτυξη... εγω νοικιάζω 250 δυάρι..πάνω κάτω 250-300 δυάρι,200-250 γκαρσονιέρα,βεβαια υπάρχουν και ακριβότερα...παντως την περίοδο των βάσεων τα χτυπάνε στο κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 13:22 Ο magician2000: #346 07-07-13 13:22 Παιδια τι λετε για το νεο ΗΜΜΥ στον Βολο αξιζει να το δηλωσω με 16200 μορια και γενικα πως περνατε στον Βολο οσοι σπουδαζετε εκει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο damn έγραψε: #347 07-07-13 14:11 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: Παιδια τι λετε για το νεο ΗΜΜΥ στον Βολο αξιζει να το δηλωσω με 16200 μορια και γενικα πως περνατε στον Βολο οσοι σπουδαζετε εκει;; Click για ανάπτυξη... νομιζα εαν εχεις αδερφια που σπουδαζουν σε αλλη πολη μπορεις να παρεις μεταγραφη γι αυτο δηλωσε το αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demy.ch Νεοφερμένο μέλος Η Demy.ch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η Demy.ch έγραψε: #348 07-07-13 14:23 παιδια καλησπερα θα σας πω και εγω την γνωμη μου για το βολο !!! βασικα μενω βολο απο τοτε που γεννηθηκα και συζηταμε με παρεες πως ειναι η φοιτητικη ζωη εδω..πραγματικα οποιοι περασουν με το καλο βολο δεν θα μετανιωσουν για την επιλογη τους το πανεπιστημιο ειναι ακριβως μπροστΑ στην παραλια ,οπου και να νοικιασεις σπιτι ακομα και λιγο πιο εξω αν δν θες και κεντρο ειναι 15 λεπτα μονο αποσταση !! ολα τα μαγαζια βρισκονται στο κεντρο (καφετεριες αγορα ) ακομα και για κλαμπ το βραδυ εχει ενα καινουργιο πολυ κοντα στο κεντρο οποτε μην σκεφτειτε καθολου εξοδα ταξι κτλπ (για οσους αγαπανε την νυχτα και το ξεφαντωμα)οπου και να μεινεις μια ευθεια θα παρεις και θα βγεις κατευθειαν στο κεντρο ..τ νοικιο εχω ακουσει μερικα τσιμπανε στο κεντρο αλλα προς τ εξω ειναι νορμαλ ...παντως οχι επειδη μενω εδω σας το λεω και απο την φοιτητικη μερια ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες που μπορειτε να κανετε !!!!τωρα δεν μου ερχετε και τπτ αλλο στο μυαλο αν θελετε κατι να ρωτησετε και τ ξερω πολυ ευχαριστως να σας απαντησω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 15:01 Ο magician2000: #349 07-07-13 15:01 ευχαριστω πολυ παιδια...Δυστυχως δεν εχω αδερφια αλλα θελω ΗΜΜΥ αλλα δεν ξερω που θα κυμανθουν οι βασεις διοτι το τμημα ειναι νεο..Παντως ο Βολος αποτι καταλαβα ειναι καλη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 17:34 Η ^natasa666^: #350 07-07-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: ευχαριστω πολυ παιδια...Δυστυχως δεν εχω αδερφια αλλα θελω ΗΜΜΥ αλλα δεν ξερω που θα κυμανθουν οι βασεις διοτι το τμημα ειναι νεο..Παντως ο Βολος αποτι καταλαβα ειναι καλη επιλογη Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:14 Ο magician2000: #351 07-07-13 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ^natasa666^: Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Click για ανάπτυξη... Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Ο andrespan12345: #352 07-07-13 20:21 σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:22 Ο Johnnaousa: #353 07-07-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Click για ανάπτυξη... έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:46 Ο magician2000: #354 07-07-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Click για ανάπτυξη... ε αλλο εννοουσα....αλλα νταξει μην εκτεθουμε μπροστα στην κοπελα Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω παντως οτι απλα τρολλαρουν ολα οσα εγραψαν ειναι ταπεινωτικα... συν του οτι ολα ειναι νεα μελη...τι συμπτωση ειναι αυτη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Ο gian7giant: #355 07-07-13 21:38 Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Η Dhmh έγραψε: #356 07-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από gian7giant: Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:46 Ο gian7giant: #357 07-07-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Click για ανάπτυξη... Για τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς μιλάω που αναφέρθηκαν παραπάνω. Υπερτερεί από άποψη εξοπλισμού, εργαστηριών και εγκαταστάσεων, καθηγητών, προγράμματος σπουδών. Ακόμα έχει χρόνια των τίτλο σπουδών των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και είναι δοκιμασμένο σ'αυτό τον τομέα τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Thoba19 έγραψε: #358 07-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... Οχι πολλη το πολυτεχνειο ειναι απεναντη απο το κτελ με ποδηλατο κανα 5 λεπτο υπολογιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:06 Ο red span έγραψε: #359 08-07-13 00:06 Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:09 Ο Johnnaousa: #360 08-07-13 00:09 Αρχική Δημοσίευση από red span: Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αβαταρ έχει παλιώσει, η ΔΑΠαρα θα έχει αλλάξει αρκετές απόψεις από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια τι λετε για το νεο ΗΜΜΥ στον Βολο αξιζει να το δηλωσω με 16200 μορια και γενικα πως περνατε στον Βολο οσοι σπουδαζετε εκει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο damn έγραψε: #347 07-07-13 14:11 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: Παιδια τι λετε για το νεο ΗΜΜΥ στον Βολο αξιζει να το δηλωσω με 16200 μορια και γενικα πως περνατε στον Βολο οσοι σπουδαζετε εκει;; Click για ανάπτυξη... νομιζα εαν εχεις αδερφια που σπουδαζουν σε αλλη πολη μπορεις να παρεις μεταγραφη γι αυτο δηλωσε το αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demy.ch Νεοφερμένο μέλος Η Demy.ch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η Demy.ch έγραψε: #348 07-07-13 14:23 παιδια καλησπερα θα σας πω και εγω την γνωμη μου για το βολο !!! βασικα μενω βολο απο τοτε που γεννηθηκα και συζηταμε με παρεες πως ειναι η φοιτητικη ζωη εδω..πραγματικα οποιοι περασουν με το καλο βολο δεν θα μετανιωσουν για την επιλογη τους το πανεπιστημιο ειναι ακριβως μπροστΑ στην παραλια ,οπου και να νοικιασεις σπιτι ακομα και λιγο πιο εξω αν δν θες και κεντρο ειναι 15 λεπτα μονο αποσταση !! ολα τα μαγαζια βρισκονται στο κεντρο (καφετεριες αγορα ) ακομα και για κλαμπ το βραδυ εχει ενα καινουργιο πολυ κοντα στο κεντρο οποτε μην σκεφτειτε καθολου εξοδα ταξι κτλπ (για οσους αγαπανε την νυχτα και το ξεφαντωμα)οπου και να μεινεις μια ευθεια θα παρεις και θα βγεις κατευθειαν στο κεντρο ..τ νοικιο εχω ακουσει μερικα τσιμπανε στο κεντρο αλλα προς τ εξω ειναι νορμαλ ...παντως οχι επειδη μενω εδω σας το λεω και απο την φοιτητικη μερια ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες που μπορειτε να κανετε !!!!τωρα δεν μου ερχετε και τπτ αλλο στο μυαλο αν θελετε κατι να ρωτησετε και τ ξερω πολυ ευχαριστως να σας απαντησω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 15:01 Ο magician2000: #349 07-07-13 15:01 ευχαριστω πολυ παιδια...Δυστυχως δεν εχω αδερφια αλλα θελω ΗΜΜΥ αλλα δεν ξερω που θα κυμανθουν οι βασεις διοτι το τμημα ειναι νεο..Παντως ο Βολος αποτι καταλαβα ειναι καλη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 17:34 Η ^natasa666^: #350 07-07-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: ευχαριστω πολυ παιδια...Δυστυχως δεν εχω αδερφια αλλα θελω ΗΜΜΥ αλλα δεν ξερω που θα κυμανθουν οι βασεις διοτι το τμημα ειναι νεο..Παντως ο Βολος αποτι καταλαβα ειναι καλη επιλογη Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:14 Ο magician2000: #351 07-07-13 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ^natasa666^: Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Click για ανάπτυξη... Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Ο andrespan12345: #352 07-07-13 20:21 σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:22 Ο Johnnaousa: #353 07-07-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Click για ανάπτυξη... έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:46 Ο magician2000: #354 07-07-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Click για ανάπτυξη... ε αλλο εννοουσα....αλλα νταξει μην εκτεθουμε μπροστα στην κοπελα Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω παντως οτι απλα τρολλαρουν ολα οσα εγραψαν ειναι ταπεινωτικα... συν του οτι ολα ειναι νεα μελη...τι συμπτωση ειναι αυτη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Ο gian7giant: #355 07-07-13 21:38 Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Η Dhmh έγραψε: #356 07-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από gian7giant: Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:46 Ο gian7giant: #357 07-07-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Click για ανάπτυξη... Για τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς μιλάω που αναφέρθηκαν παραπάνω. Υπερτερεί από άποψη εξοπλισμού, εργαστηριών και εγκαταστάσεων, καθηγητών, προγράμματος σπουδών. Ακόμα έχει χρόνια των τίτλο σπουδών των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και είναι δοκιμασμένο σ'αυτό τον τομέα τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Thoba19 έγραψε: #358 07-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... Οχι πολλη το πολυτεχνειο ειναι απεναντη απο το κτελ με ποδηλατο κανα 5 λεπτο υπολογιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:06 Ο red span έγραψε: #359 08-07-13 00:06 Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:09 Ο Johnnaousa: #360 08-07-13 00:09 Αρχική Δημοσίευση από red span: Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αβαταρ έχει παλιώσει, η ΔΑΠαρα θα έχει αλλάξει αρκετές απόψεις από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από magician2000: Παιδια τι λετε για το νεο ΗΜΜΥ στον Βολο αξιζει να το δηλωσω με 16200 μορια και γενικα πως περνατε στον Βολο οσοι σπουδαζετε εκει;; Click για ανάπτυξη... νομιζα εαν εχεις αδερφια που σπουδαζουν σε αλλη πολη μπορεις να παρεις μεταγραφη γι αυτο δηλωσε το αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demy.ch Νεοφερμένο μέλος Η Demy.ch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 14:23 Η Demy.ch έγραψε: #348 07-07-13 14:23 παιδια καλησπερα θα σας πω και εγω την γνωμη μου για το βολο !!! βασικα μενω βολο απο τοτε που γεννηθηκα και συζηταμε με παρεες πως ειναι η φοιτητικη ζωη εδω..πραγματικα οποιοι περασουν με το καλο βολο δεν θα μετανιωσουν για την επιλογη τους το πανεπιστημιο ειναι ακριβως μπροστΑ στην παραλια ,οπου και να νοικιασεις σπιτι ακομα και λιγο πιο εξω αν δν θες και κεντρο ειναι 15 λεπτα μονο αποσταση !! ολα τα μαγαζια βρισκονται στο κεντρο (καφετεριες αγορα ) ακομα και για κλαμπ το βραδυ εχει ενα καινουργιο πολυ κοντα στο κεντρο οποτε μην σκεφτειτε καθολου εξοδα ταξι κτλπ (για οσους αγαπανε την νυχτα και το ξεφαντωμα)οπου και να μεινεις μια ευθεια θα παρεις και θα βγεις κατευθειαν στο κεντρο ..τ νοικιο εχω ακουσει μερικα τσιμπανε στο κεντρο αλλα προς τ εξω ειναι νορμαλ ...παντως οχι επειδη μενω εδω σας το λεω και απο την φοιτητικη μερια ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες που μπορειτε να κανετε !!!!τωρα δεν μου ερχετε και τπτ αλλο στο μυαλο αν θελετε κατι να ρωτησετε και τ ξερω πολυ ευχαριστως να σας απαντησω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 15:01 Ο magician2000: #349 07-07-13 15:01 ευχαριστω πολυ παιδια...Δυστυχως δεν εχω αδερφια αλλα θελω ΗΜΜΥ αλλα δεν ξερω που θα κυμανθουν οι βασεις διοτι το τμημα ειναι νεο..Παντως ο Βολος αποτι καταλαβα ειναι καλη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 17:34 Η ^natasa666^: #350 07-07-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: ευχαριστω πολυ παιδια...Δυστυχως δεν εχω αδερφια αλλα θελω ΗΜΜΥ αλλα δεν ξερω που θα κυμανθουν οι βασεις διοτι το τμημα ειναι νεο..Παντως ο Βολος αποτι καταλαβα ειναι καλη επιλογη Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:14 Ο magician2000: #351 07-07-13 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ^natasa666^: Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Click για ανάπτυξη... Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Ο andrespan12345: #352 07-07-13 20:21 σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:22 Ο Johnnaousa: #353 07-07-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Click για ανάπτυξη... έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:46 Ο magician2000: #354 07-07-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Click για ανάπτυξη... ε αλλο εννοουσα....αλλα νταξει μην εκτεθουμε μπροστα στην κοπελα Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω παντως οτι απλα τρολλαρουν ολα οσα εγραψαν ειναι ταπεινωτικα... συν του οτι ολα ειναι νεα μελη...τι συμπτωση ειναι αυτη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Ο gian7giant: #355 07-07-13 21:38 Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Η Dhmh έγραψε: #356 07-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από gian7giant: Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:46 Ο gian7giant: #357 07-07-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Click για ανάπτυξη... Για τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς μιλάω που αναφέρθηκαν παραπάνω. Υπερτερεί από άποψη εξοπλισμού, εργαστηριών και εγκαταστάσεων, καθηγητών, προγράμματος σπουδών. Ακόμα έχει χρόνια των τίτλο σπουδών των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και είναι δοκιμασμένο σ'αυτό τον τομέα τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Thoba19 έγραψε: #358 07-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... Οχι πολλη το πολυτεχνειο ειναι απεναντη απο το κτελ με ποδηλατο κανα 5 λεπτο υπολογιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:06 Ο red span έγραψε: #359 08-07-13 00:06 Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:09 Ο Johnnaousa: #360 08-07-13 00:09 Αρχική Δημοσίευση από red span: Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αβαταρ έχει παλιώσει, η ΔΑΠαρα θα έχει αλλάξει αρκετές απόψεις από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια καλησπερα θα σας πω και εγω την γνωμη μου για το βολο !!! βασικα μενω βολο απο τοτε που γεννηθηκα και συζηταμε με παρεες πως ειναι η φοιτητικη ζωη εδω..πραγματικα οποιοι περασουν με το καλο βολο δεν θα μετανιωσουν για την επιλογη τους το πανεπιστημιο ειναι ακριβως μπροστΑ στην παραλια ,οπου και να νοικιασεις σπιτι ακομα και λιγο πιο εξω αν δν θες και κεντρο ειναι 15 λεπτα μονο αποσταση !! ολα τα μαγαζια βρισκονται στο κεντρο (καφετεριες αγορα ) ακομα και για κλαμπ το βραδυ εχει ενα καινουργιο πολυ κοντα στο κεντρο οποτε μην σκεφτειτε καθολου εξοδα ταξι κτλπ (για οσους αγαπανε την νυχτα και το ξεφαντωμα)οπου και να μεινεις μια ευθεια θα παρεις και θα βγεις κατευθειαν στο κεντρο ..τ νοικιο εχω ακουσει μερικα τσιμπανε στο κεντρο αλλα προς τ εξω ειναι νορμαλ ...παντως οχι επειδη μενω εδω σας το λεω και απο την φοιτητικη μερια ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες που μπορειτε να κανετε !!!!τωρα δεν μου ερχετε και τπτ αλλο στο μυαλο αν θελετε κατι να ρωτησετε και τ ξερω πολυ ευχαριστως να σας απαντησω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 15:01 Ο magician2000: #349 07-07-13 15:01 ευχαριστω πολυ παιδια...Δυστυχως δεν εχω αδερφια αλλα θελω ΗΜΜΥ αλλα δεν ξερω που θα κυμανθουν οι βασεις διοτι το τμημα ειναι νεο..Παντως ο Βολος αποτι καταλαβα ειναι καλη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 17:34 Η ^natasa666^: #350 07-07-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: ευχαριστω πολυ παιδια...Δυστυχως δεν εχω αδερφια αλλα θελω ΗΜΜΥ αλλα δεν ξερω που θα κυμανθουν οι βασεις διοτι το τμημα ειναι νεο..Παντως ο Βολος αποτι καταλαβα ειναι καλη επιλογη Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:14 Ο magician2000: #351 07-07-13 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ^natasa666^: Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Click για ανάπτυξη... Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Ο andrespan12345: #352 07-07-13 20:21 σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:22 Ο Johnnaousa: #353 07-07-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Click για ανάπτυξη... έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:46 Ο magician2000: #354 07-07-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Click για ανάπτυξη... ε αλλο εννοουσα....αλλα νταξει μην εκτεθουμε μπροστα στην κοπελα Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω παντως οτι απλα τρολλαρουν ολα οσα εγραψαν ειναι ταπεινωτικα... συν του οτι ολα ειναι νεα μελη...τι συμπτωση ειναι αυτη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Ο gian7giant: #355 07-07-13 21:38 Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Η Dhmh έγραψε: #356 07-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από gian7giant: Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:46 Ο gian7giant: #357 07-07-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Click για ανάπτυξη... Για τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς μιλάω που αναφέρθηκαν παραπάνω. Υπερτερεί από άποψη εξοπλισμού, εργαστηριών και εγκαταστάσεων, καθηγητών, προγράμματος σπουδών. Ακόμα έχει χρόνια των τίτλο σπουδών των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και είναι δοκιμασμένο σ'αυτό τον τομέα τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Thoba19 έγραψε: #358 07-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... Οχι πολλη το πολυτεχνειο ειναι απεναντη απο το κτελ με ποδηλατο κανα 5 λεπτο υπολογιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:06 Ο red span έγραψε: #359 08-07-13 00:06 Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:09 Ο Johnnaousa: #360 08-07-13 00:09 Αρχική Δημοσίευση από red span: Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αβαταρ έχει παλιώσει, η ΔΑΠαρα θα έχει αλλάξει αρκετές απόψεις από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω πολυ παιδια...Δυστυχως δεν εχω αδερφια αλλα θελω ΗΜΜΥ αλλα δεν ξερω που θα κυμανθουν οι βασεις διοτι το τμημα ειναι νεο..Παντως ο Βολος αποτι καταλαβα ειναι καλη επιλογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 17:34 Η ^natasa666^: #350 07-07-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: ευχαριστω πολυ παιδια...Δυστυχως δεν εχω αδερφια αλλα θελω ΗΜΜΥ αλλα δεν ξερω που θα κυμανθουν οι βασεις διοτι το τμημα ειναι νεο..Παντως ο Βολος αποτι καταλαβα ειναι καλη επιλογη Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:14 Ο magician2000: #351 07-07-13 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ^natasa666^: Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Click για ανάπτυξη... Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Ο andrespan12345: #352 07-07-13 20:21 σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:22 Ο Johnnaousa: #353 07-07-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Click για ανάπτυξη... έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:46 Ο magician2000: #354 07-07-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Click για ανάπτυξη... ε αλλο εννοουσα....αλλα νταξει μην εκτεθουμε μπροστα στην κοπελα Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω παντως οτι απλα τρολλαρουν ολα οσα εγραψαν ειναι ταπεινωτικα... συν του οτι ολα ειναι νεα μελη...τι συμπτωση ειναι αυτη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Ο gian7giant: #355 07-07-13 21:38 Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Η Dhmh έγραψε: #356 07-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από gian7giant: Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:46 Ο gian7giant: #357 07-07-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Click για ανάπτυξη... Για τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς μιλάω που αναφέρθηκαν παραπάνω. Υπερτερεί από άποψη εξοπλισμού, εργαστηριών και εγκαταστάσεων, καθηγητών, προγράμματος σπουδών. Ακόμα έχει χρόνια των τίτλο σπουδών των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και είναι δοκιμασμένο σ'αυτό τον τομέα τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Thoba19 έγραψε: #358 07-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... Οχι πολλη το πολυτεχνειο ειναι απεναντη απο το κτελ με ποδηλατο κανα 5 λεπτο υπολογιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:06 Ο red span έγραψε: #359 08-07-13 00:06 Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:09 Ο Johnnaousa: #360 08-07-13 00:09 Αρχική Δημοσίευση από red span: Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αβαταρ έχει παλιώσει, η ΔΑΠαρα θα έχει αλλάξει αρκετές απόψεις από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από magician2000: ευχαριστω πολυ παιδια...Δυστυχως δεν εχω αδερφια αλλα θελω ΗΜΜΥ αλλα δεν ξερω που θα κυμανθουν οι βασεις διοτι το τμημα ειναι νεο..Παντως ο Βολος αποτι καταλαβα ειναι καλη επιλογη Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:14 Ο magician2000: #351 07-07-13 20:14 Αρχική Δημοσίευση από ^natasa666^: Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Click για ανάπτυξη... Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Ο andrespan12345: #352 07-07-13 20:21 σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:22 Ο Johnnaousa: #353 07-07-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Click για ανάπτυξη... έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:46 Ο magician2000: #354 07-07-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Click για ανάπτυξη... ε αλλο εννοουσα....αλλα νταξει μην εκτεθουμε μπροστα στην κοπελα Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω παντως οτι απλα τρολλαρουν ολα οσα εγραψαν ειναι ταπεινωτικα... συν του οτι ολα ειναι νεα μελη...τι συμπτωση ειναι αυτη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Ο gian7giant: #355 07-07-13 21:38 Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Η Dhmh έγραψε: #356 07-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από gian7giant: Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:46 Ο gian7giant: #357 07-07-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Click για ανάπτυξη... Για τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς μιλάω που αναφέρθηκαν παραπάνω. Υπερτερεί από άποψη εξοπλισμού, εργαστηριών και εγκαταστάσεων, καθηγητών, προγράμματος σπουδών. Ακόμα έχει χρόνια των τίτλο σπουδών των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και είναι δοκιμασμένο σ'αυτό τον τομέα τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Thoba19 έγραψε: #358 07-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... Οχι πολλη το πολυτεχνειο ειναι απεναντη απο το κτελ με ποδηλατο κανα 5 λεπτο υπολογιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:06 Ο red span έγραψε: #359 08-07-13 00:06 Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:09 Ο Johnnaousa: #360 08-07-13 00:09 Αρχική Δημοσίευση από red span: Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αβαταρ έχει παλιώσει, η ΔΑΠαρα θα έχει αλλάξει αρκετές απόψεις από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ^natasa666^: Ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη πολύ ωραία για φοιτητές θα περάσεις πολύ ωραία!! για το τμήμα δεν ξέρω,λένε ότι είναι δύσκολο λόγω των καθηγητών..το τμήμα είναι μαζί με τα παιδαγωγικά στην παραλία και όχι μαζί με τα πολυτεχνεία. Click για ανάπτυξη... Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:21 Ο andrespan12345: #352 07-07-13 20:21 σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:22 Ο Johnnaousa: #353 07-07-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Click για ανάπτυξη... έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:46 Ο magician2000: #354 07-07-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Click για ανάπτυξη... ε αλλο εννοουσα....αλλα νταξει μην εκτεθουμε μπροστα στην κοπελα Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω παντως οτι απλα τρολλαρουν ολα οσα εγραψαν ειναι ταπεινωτικα... συν του οτι ολα ειναι νεα μελη...τι συμπτωση ειναι αυτη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Ο gian7giant: #355 07-07-13 21:38 Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Η Dhmh έγραψε: #356 07-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από gian7giant: Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:46 Ο gian7giant: #357 07-07-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Click για ανάπτυξη... Για τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς μιλάω που αναφέρθηκαν παραπάνω. Υπερτερεί από άποψη εξοπλισμού, εργαστηριών και εγκαταστάσεων, καθηγητών, προγράμματος σπουδών. Ακόμα έχει χρόνια των τίτλο σπουδών των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και είναι δοκιμασμένο σ'αυτό τον τομέα τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Thoba19 έγραψε: #358 07-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... Οχι πολλη το πολυτεχνειο ειναι απεναντη απο το κτελ με ποδηλατο κανα 5 λεπτο υπολογιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:06 Ο red span έγραψε: #359 08-07-13 00:06 Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:09 Ο Johnnaousa: #360 08-07-13 00:09 Αρχική Δημοσίευση από red span: Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αβαταρ έχει παλιώσει, η ΔΑΠαρα θα έχει αλλάξει αρκετές απόψεις από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:22 Ο Johnnaousa: #353 07-07-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από magician2000: Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Click για ανάπτυξη... έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:46 Ο magician2000: #354 07-07-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Click για ανάπτυξη... ε αλλο εννοουσα....αλλα νταξει μην εκτεθουμε μπροστα στην κοπελα Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω παντως οτι απλα τρολλαρουν ολα οσα εγραψαν ειναι ταπεινωτικα... συν του οτι ολα ειναι νεα μελη...τι συμπτωση ειναι αυτη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Ο gian7giant: #355 07-07-13 21:38 Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Η Dhmh έγραψε: #356 07-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από gian7giant: Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:46 Ο gian7giant: #357 07-07-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Click για ανάπτυξη... Για τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς μιλάω που αναφέρθηκαν παραπάνω. Υπερτερεί από άποψη εξοπλισμού, εργαστηριών και εγκαταστάσεων, καθηγητών, προγράμματος σπουδών. Ακόμα έχει χρόνια των τίτλο σπουδών των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και είναι δοκιμασμένο σ'αυτό τον τομέα τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Thoba19 έγραψε: #358 07-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... Οχι πολλη το πολυτεχνειο ειναι απεναντη απο το κτελ με ποδηλατο κανα 5 λεπτο υπολογιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:06 Ο red span έγραψε: #359 08-07-13 00:06 Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:09 Ο Johnnaousa: #360 08-07-13 00:09 Αρχική Δημοσίευση από red span: Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αβαταρ έχει παλιώσει, η ΔΑΠαρα θα έχει αλλάξει αρκετές απόψεις από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από magician2000: Λαμπρα!!!! οι φοιτητες των παιδαγωγικων ειναι και πιο φιλικοι Click για ανάπτυξη... έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
magician2000 Νεοφερμένο μέλος Ο magician2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 20:46 Ο magician2000: #354 07-07-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Click για ανάπτυξη... ε αλλο εννοουσα....αλλα νταξει μην εκτεθουμε μπροστα στην κοπελα Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω παντως οτι απλα τρολλαρουν ολα οσα εγραψαν ειναι ταπεινωτικα... συν του οτι ολα ειναι νεα μελη...τι συμπτωση ειναι αυτη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Ο gian7giant: #355 07-07-13 21:38 Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Η Dhmh έγραψε: #356 07-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από gian7giant: Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:46 Ο gian7giant: #357 07-07-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Click για ανάπτυξη... Για τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς μιλάω που αναφέρθηκαν παραπάνω. Υπερτερεί από άποψη εξοπλισμού, εργαστηριών και εγκαταστάσεων, καθηγητών, προγράμματος σπουδών. Ακόμα έχει χρόνια των τίτλο σπουδών των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και είναι δοκιμασμένο σ'αυτό τον τομέα τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Thoba19 έγραψε: #358 07-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... Οχι πολλη το πολυτεχνειο ειναι απεναντη απο το κτελ με ποδηλατο κανα 5 λεπτο υπολογιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:06 Ο red span έγραψε: #359 08-07-13 00:06 Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:09 Ο Johnnaousa: #360 08-07-13 00:09 Αρχική Δημοσίευση από red span: Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αβαταρ έχει παλιώσει, η ΔΑΠαρα θα έχει αλλάξει αρκετές απόψεις από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: έλα τώρα...δεν σε νοιάζει το φιλικοί Click για ανάπτυξη... ε αλλο εννοουσα....αλλα νταξει μην εκτεθουμε μπροστα στην κοπελα Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... εγω νομιζω παντως οτι απλα τρολλαρουν ολα οσα εγραψαν ειναι ταπεινωτικα... συν του οτι ολα ειναι νεα μελη...τι συμπτωση ειναι αυτη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Ο gian7giant: #355 07-07-13 21:38 Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Η Dhmh έγραψε: #356 07-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από gian7giant: Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:46 Ο gian7giant: #357 07-07-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Click για ανάπτυξη... Για τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς μιλάω που αναφέρθηκαν παραπάνω. Υπερτερεί από άποψη εξοπλισμού, εργαστηριών και εγκαταστάσεων, καθηγητών, προγράμματος σπουδών. Ακόμα έχει χρόνια των τίτλο σπουδών των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και είναι δοκιμασμένο σ'αυτό τον τομέα τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Thoba19 έγραψε: #358 07-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... Οχι πολλη το πολυτεχνειο ειναι απεναντη απο το κτελ με ποδηλατο κανα 5 λεπτο υπολογιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:06 Ο red span έγραψε: #359 08-07-13 00:06 Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:09 Ο Johnnaousa: #360 08-07-13 00:09 Αρχική Δημοσίευση από red span: Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αβαταρ έχει παλιώσει, η ΔΑΠαρα θα έχει αλλάξει αρκετές απόψεις από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:40 Η Dhmh έγραψε: #356 07-07-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από gian7giant: Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:46 Ο gian7giant: #357 07-07-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Click για ανάπτυξη... Για τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς μιλάω που αναφέρθηκαν παραπάνω. Υπερτερεί από άποψη εξοπλισμού, εργαστηριών και εγκαταστάσεων, καθηγητών, προγράμματος σπουδών. Ακόμα έχει χρόνια των τίτλο σπουδών των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και είναι δοκιμασμένο σ'αυτό τον τομέα τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Thoba19 έγραψε: #358 07-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... Οχι πολλη το πολυτεχνειο ειναι απεναντη απο το κτελ με ποδηλατο κανα 5 λεπτο υπολογιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:06 Ο red span έγραψε: #359 08-07-13 00:06 Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:09 Ο Johnnaousa: #360 08-07-13 00:09 Αρχική Δημοσίευση από red span: Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αβαταρ έχει παλιώσει, η ΔΑΠαρα θα έχει αλλάξει αρκετές απόψεις από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gian7giant: Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, πάντως εγώ δεν τρολλάρω! Δεν θα χα λόγο άλλωστε αφού πληροφορική ΕΚΠΑ θέλω xD Πάντως όσον αφορά την νυχτερινή ζωή είναι πολύ κομπλέ! Αν αυτό είναι που ψάχνετε οκ xD..Πάντως από απόψη σπουδών νομίζω η Ξάνθη υπερτερεί με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gian7giant Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 21:46 Ο gian7giant: #357 07-07-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Click για ανάπτυξη... Για τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς μιλάω που αναφέρθηκαν παραπάνω. Υπερτερεί από άποψη εξοπλισμού, εργαστηριών και εγκαταστάσεων, καθηγητών, προγράμματος σπουδών. Ακόμα έχει χρόνια των τίτλο σπουδών των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και είναι δοκιμασμένο σ'αυτό τον τομέα τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Thoba19 έγραψε: #358 07-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... Οχι πολλη το πολυτεχνειο ειναι απεναντη απο το κτελ με ποδηλατο κανα 5 λεπτο υπολογιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:06 Ο red span έγραψε: #359 08-07-13 00:06 Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:09 Ο Johnnaousa: #360 08-07-13 00:09 Αρχική Δημοσίευση από red span: Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αβαταρ έχει παλιώσει, η ΔΑΠαρα θα έχει αλλάξει αρκετές απόψεις από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Απο ποια αποψη υπερτερει?Για ποια τμηματα μιλας? Click για ανάπτυξη... Για τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς μιλάω που αναφέρθηκαν παραπάνω. Υπερτερεί από άποψη εξοπλισμού, εργαστηριών και εγκαταστάσεων, καθηγητών, προγράμματος σπουδών. Ακόμα έχει χρόνια των τίτλο σπουδών των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και είναι δοκιμασμένο σ'αυτό τον τομέα τμήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Ο Thoba19 έγραψε: #358 07-07-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... Οχι πολλη το πολυτεχνειο ειναι απεναντη απο το κτελ με ποδηλατο κανα 5 λεπτο υπολογιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:06 Ο red span έγραψε: #359 08-07-13 00:06 Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:09 Ο Johnnaousa: #360 08-07-13 00:09 Αρχική Δημοσίευση από red span: Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αβαταρ έχει παλιώσει, η ΔΑΠαρα θα έχει αλλάξει αρκετές απόψεις από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. petl Rina manozzz ksidikainero rseven thomasmmmm1234 Qwerty 0 vasiliki. eltqt Mechan Barbara DiAp UserGr2023 NikoBellic mitskification ioannasth thenutritionist Mary_03 maria20 Τρελας123 Kitana Πύρος EcoBill FRT Mitsos21 barkos Paragontas7000 Georgekk jimis2001 ggl igeorgeoikonomo Necropolis Κλημεντίνη stefan kostas1233 Ada ada Unboxholics vetas calliope korlef thecrazycretan Eri0611 Dr. Gl. Luminous Maria1743 mechaniceng MARY Β. elena16 Γιοκα alexath rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από andrespan12345: σε ενα α λλο θεμα του forum δε λενε τα καλυτερα για το τμημα ημμυ.ηθελα να ρωτησω ποσο απεχει το πολυτεχνειο απο το κεντρο.ισχυει οτι ειναι βολικη η μεταφορα με το ποδηλατο? Click για ανάπτυξη... Οχι πολλη το πολυτεχνειο ειναι απεναντη απο το κτελ με ποδηλατο κανα 5 λεπτο υπολογιζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:06 Ο red span έγραψε: #359 08-07-13 00:06 Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:09 Ο Johnnaousa: #360 08-07-13 00:09 Αρχική Δημοσίευση από red span: Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αβαταρ έχει παλιώσει, η ΔΑΠαρα θα έχει αλλάξει αρκετές απόψεις από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 00:09 Ο Johnnaousa: #360 08-07-13 00:09 Αρχική Δημοσίευση από red span: Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αβαταρ έχει παλιώσει, η ΔΑΠαρα θα έχει αλλάξει αρκετές απόψεις από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από red span: Ο Βολος ειναι μια εξαιρετικη πολη.Αριθμει γυρω στους 7 χιλιαδες φοιτητες,εχει ολες τις ανεσεις που μπορει να ζητησει κανεις.Απο clubakia μεχρι και πιο χαλαρες φασεις.Η ποιοτητα ζωης ειναι σαφως καλυτερη απο τις μεγαλουπολεις Αθηνα,Θεσσαλονικη και στις περισσοτερες σχολες το δυναμικο των καθηγητων ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα αντιστοιχα τμηματα.Στην σχολη των Μηχανολογων Μηχανικων που βρισκομαι,οι καθηγητες ολοι ειναι εξαιρετοι επιστημονες με εμπειρεια απο το εξωτερικο.Οποιος θελει μπορει να δει τα βιογραφικα τους και να δει μια πληθωρα δημοσιευσεων σε ξενα επιστημονικα περιοδικα.Οποιες αλλες πληροφοριες χρειαζεστε στην διαθεση σας Click για ανάπτυξη... νομίζω πως το αβαταρ έχει παλιώσει, η ΔΑΠαρα θα έχει αλλάξει αρκετές απόψεις από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.