Incredible
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επιτελους καποιος γεωπονια. Αν μαθεις τιποτα για τη σχολη πες μουΤμημα γεωπονιας στο Βολο κι εγω. Κακο που ειναι μακρια απο το κεντρο. Η σχολη τι λεει; Ειναι καλη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica95
Νεοφερμένο μέλος

geo_savva
Νεοφερμένο μέλος

Navarro1996
Νεοφερμένο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

locotrelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οταν φτιαχτει το κτιριο σε τρια χρονακια θα ειναι μαζι με τις αλλες πολυτεχνικες και οχι στο συγκροτημα στη παραλια.Aκριβώς στο κέντρο είναι,πιο κεντρικά από τις άλλες πολυτεχνικές![]()
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Κατα 80% περνάω Βόλο, οπότε οποιαδηποτε πληροφορια θα ηταν αποδεκτη!!
Δεν ξέρω πόσες φορές έχεις πάει αλλά επειδή εγώ είμαι κοντά και πάω κάθε χρόνο εκεί είναι μια ωραία πόλη με πλούσια ζωή κάτω στην παραλία λιμάνι με πολλά μαγαζιά είτε καφετέριες είτε εστιατόρια ταβέρνες κλαμπ και άλλα τέτοια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Έχω και γω αμφιβολίες για τη πολη, κάποιος από Βόλο ή να σπουδαζει Βόλο να μας πει καποια γνωμη;Κι εγω μαλλον Βολο περναω αλλα έχω αμφιβολιες σχετικα με την πολη. Γενικα απο ζωη πως παει? Εχει πραγματα να κανει ενας φοιτητης ή σε ενα χρονο τη βαριεσαι?
Overthesanity
Νεοφερμένο μέλος

niek
Εκκολαπτόμενο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Κανένας άλλος για Βολο;

Overthesanity
Νεοφερμένο μέλος

Καλησπέρα,πέρασα Βόλο,ποιες περιοχές είναι καλές για να νοικιάσω σπιτι;
Κανένας άλλος για Βολο;![]()
Κάνε ένα add https://www.facebook.com/Nicholas.Efthymiou.1996 Ημμυ 2οετής είμαι αν θες μπορώ να σε κατατοπίσω
locotrelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πανω απο αναληψεως ωραια καινουργια σπιτια αλλα μακρια απο τη σχολη.Απο σχεση ποιοτητας αποστασης τα καλυτερα ειναι πιστευω αυτα στη βασσανη και στη μεταμορφοσεως ,αλλα και αυτα κοντα στο σιδηροδρομικο σταθμο.Κεντρο ειναι τα περισσοτερα ακριβα και παλια.Καλησπέρα,πέρασα Βόλο,ποιες περιοχές είναι καλές για να νοικιάσω σπιτι;
Κανένας άλλος για Βολο;![]()
Θανασης Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θανασης Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν δεν κανω λαθος το 2 νομιζω.Ας διαφωτισει και καποιος αλλος.![]()
φοιτητη γεωπονικης στο βολο δυσκολο να βρω στο φορουμ....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ksidikainero
- rseven
- thomasmmmm1234
- Qwerty 0
- vasiliki.
- Greg25
- eltqt
- Mechan
- Barbara
- manosz
- DiAp
- UserGr2023
- NikoBellic
- mitskification
- ioannasth
- thenutritionist
- Mary_03
- maria20
- Τρελας123
- Kitana
- Πύρος
- EcoBill
- FRT
- Mitsos21
- barkos
- Paragontas7000
- Georgekk
- jimis2001
- ggl
- igeorgeoikonomo
- Necropolis
- Κλημεντίνη
- stefan
- kostas1233
- Ada ada
- Unboxholics
- vetas
- calliope
- korlef
- thecrazycretan
- Eri0611
- Dr. Gl. Luminous
- Maria1743
- mechaniceng
- MARY Β.
- elena16
- Γιοκα
- alexath
- rafaela11
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.