Υπήρχε ποτέ αίγλη επί του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων;
Που στο Φυσικό Μ.Ο. αποφοίτησης είναι 7 χρόνια και στο Μαθηματικό τα 7.5;
Που τα ενοίκια είναι στον θεό όταν απευθύνονται σε φοιτητές;
Που η μέση επιστημονική παραγωγή των καθηγητών των σχολών είναι 2 papers στα δύο χρόνια;
Που μετά τις 23:30 δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις πουθενά;
Που δεν έχει σοβαρές αστικές συγκοινωνίες;
Που αν μένεις εστίες και θες να πας σε κλαμπ πρέπει να έχεις κλεισμένο δωμάτιο στο κέντρο ή να δώσεις 20€ σε ταξί;
Ποιά αίγλη λες;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2022
Εαν είσαι από κανα κωλοχώρι της Ελλάδας τύπου Ηγουμενίτσα και περάσεις Γιάννενα θα νομίζεις ότι είσαι στη Νέα Υόρκη και λογικά θα γουστάρεις.
Εαν, σαν εμένα, είσαι από τις τρεις μητροπόλεις της Ελλάδος (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα) τα Γιάννενα θα σου φανούν κόλαση των βλάχων και της κακογουστιάς. Στο τμήμα είχαμε κάτι Καρδιτσιώτες, Λαρισαίους κλπ. που δεν καταλάβαινα τι μου έλεγαν όταν μου μιλούσαν.
ΓΝΩΜΗ μου πάντα.
Κυριολεκτικά Γ' Λυκείου ύλη.
Εαν θες να τους δείξεις τι κάνετε στο ceid δείξτους Ανάλυση ΙΙ, Μιγαδικές Συναρτήσεις κλπ.
Επειδή έχω υπάρξει στη θέση σου, το νησί είναι καταπληκτικό.
Mid-tier πόλεις τύπου Γιάννενα, Άρτα, Ξάνθη είναι κατ' εμέ οι χειρότερες γιατί δεν έχουν τη ζωή μιας μεγάλης πόλης αλλά όχι και την εγγύτητα των κατοίκων ενός χωριού.
Το νησί είναι άλλο καπέλο εντελώς: κυριολεκτικά όλοι γνωρίζονται με όλους. Όσοι συνάδελφοι πέρασαν Σάμο και όντως έμειναν εκεί έβγαιναν για καφέ με τους καθηγητές τους, το μάθημα ήταν κυριολεκτικά σαν Λυκειακό και γενικά κανένας δεν ήθελε να φύγει όταν τελείωνε.
Μακάρι να μπορούσα να πήγαινα Σάμο, ίσως άλλαζαν πολλά τότε. Τώρα αργά πλέον μιας και έχω πτυχίο.