DrHouse
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Αν πιστεύεις ότι με την εκλεπτισμένη ειρωνεία και τα αυθαίρετα συμπεράσματα μπορείς να δικαιωθείς έγινε!![]()
Δεν έχω ανάγκη να δικαιωθώ και δεν ειρωνεύομαι ποτέ.
Η ιστορία δείχνει και αυτό αρκεί.
Αν είναι τόσο καλές οι παρατάξεις μέσα στα πανεπιστήμια, γιατί στο εξωτερικό δεν υπάρχουν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr strange
Δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Ήταν τόσο προφανές ότι μιλούσαμε για μια εκ των 2 φοιτητικών παρατάξεων
Προπαγάνδα=-προπαγάνδα και μηδαμινή κριτική σκέψη...αλλά ναι τα πάρτυ με βοήθησαν πάρα πολύ ως φοιτητή

Ναι, η ΠΑΣΠ είναι από αυτές τις παρατάξεις που νοιάζονται για το καλό του πανεπιστημίου...ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ !![]()
Α, ρε, κακομοίρη...
Mr strange
Δραστήριο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

Μπορείς ελεύθερα να λες τη γνώμη σου![]()
Αλλο λεω γνωμη και αλλο προπαγανδιζω κομματα και θεσεις της εξουσιας...δεν στα ειπανε καλα μαλλον στο εκολλαπτηριο του ΠΑΣΟΚ
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Αλλο λεω γνωμη και αλλο προπαγανδιζω κομματα και θεσεις της εξουσιας...δεν στα ειπανε καλα μαλλον στο εκολλαπτηριο του ΠΑΣΟΚ
Τους έχει (και καλά) κόψει το πασόκ...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

οπα οπα οπα..περίμενε..ποιος σου είπε ότι η ΠΑΣΠ έχει κάποια σχέση με το Πασοκ??Αλλο λεω γνωμη και αλλο προπαγανδιζω κομματα και θεσεις της εξουσιας...δεν στα ειπανε καλα μαλλον στο εκολλαπτηριο του ΠΑΣΟΚ

Σε παρακαλώ τώρα...όταν δεν ξέρουμε ας μην μιλάμε

Mr strange
Δραστήριο μέλος

Guest 845212
Επισκέπτης

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ !![]()
Απο το avatar σου βλεπω οτι περιμενεις να φας καλα....
Προσεχε μην μας πεις μετα οτι μαζι τα φαγαμε...
DrHouse
Διάσημο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

[...]Κι αν θες να μάθεις δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ...
Όταν τα λέτε αυτά οι ΠΑΣΠίτες και οι ΔΑΠίτες περιμένετε να τσουτσουριάσει η πέτσα μας;

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

χαχαχα ευχαριστώ για την επιβεβαίωση του μηνύματος περί προπαγάνδαςΜάθε πρώτα πως η ΠΑΣΠ της Θράκης είναι αυτόνομη και μετά μίλα!Κι αν θες να μάθεις δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ...

Mr strange
Δραστήριο μέλος

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Αν είναι τόσο καλές οι παρατάξεις μέσα στα πανεπιστήμια, γιατί στο εξωτερικό δεν υπάρχουν;
Βασικά υπάρχουν,αλλά με διαφορετικές μορφές (όχι ότι λέει κάτι αυτό,anyway),fraternities,sororities,κλπ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ !![]()
Ήμουν σίγουρος!Είπε πριν για αυτοδυναμία άλλης παράταξης,οπότε αποκλείσαμε τη ΔΑΠ (έχω ένα φίλο στη ΔΑΠ Κομοτηνής και ξέρω τα ποσοστά τους),δεν το πήγε στο πιο πολιτικό άρα αποκλείουμε τα ΕΑΑΚ,άρα τι μας μένει?πασόκος!Και 'σεις λέγατε για ΜΑΣ και ΔΑΠ...τς,τς,τς,γατάκια,I won...

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Ήμουν σίγουρος!Είπε πριν για αυτοδυναμία άλλης παράταξης,οπότε αποκλείσαμε τη ΔΑΠ (έχω ένα φίλο στη ΔΑΠ Κομοτηνής και ξέρω τα ποσοστά τους),δεν το πήγε στο πιο πολιτικό άρα αποκλείουμε τα ΕΑΑΚ,άρα τι μας μένει?πασόκος!Και 'σεις λέγατε για ΜΑΣ και ΔΑΠ...τς,τς,τς,γατάκια,I won...![]()
Δεν το έγραψες για να δηλώσεις συμμετοχή!!

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Δεν το έγραψες για να δηλώσεις συμμετοχή!!![]()
Όταν διάβαζα το θέμα και σκέφτηκα ότι θα είναι πασπίτης,είχε ήδη γράψει τι είναι

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Με αυτό το πλευρό κοιμήσου. Εγώ ξέρω ότι η ΠΑΣΠ σε διάφορα τμήματα κλείνει φοιτητικές εστίες, κι ότι δε βοηθάει τους "καημένους" φοιτητές.
Επίσης, ξέρω ότι βρωμοΔΑΠιτο-ΠΑΣΠιτόσκυλα εκεί πάνω -στην Κομοτηνή- έχουν πάρει δωμάτια στις εστίες με παράνομα μέσα, και τα νοικιάζουν 50 ή 100 ευρώ σε όσους έχουν μεγάλη ανάγκη.
Μπορείς να πεις ότι λέω ψέματα;
Πολύ μας συγκίνησες με την ανακοίνωσή σου αυτή.

Μr.Crowley,
Προφανώς και όταν έγραψα για το Μ.Α.Σ. δεν το εννοούσα.
Μια φιτιλιά ήθελα να δώσω, για να μας πει τι είναι.
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giorgos5002
- Andante
- Mathitis_tou_15
- Polkiu
- tasakas
- DimitrisGr7
- Twittn
- KimTaehyung
- Γιώργος - Κόρινθος
- louminis
- J.Cameron
- χημεια4λαιφ
- Wrong
- Μάρκος Βασίλης
- charmander
- Panagiotis849
- Viedo
- Thanos_D
- the purge
- Revekka
- hirasawayui
- Memetchi
- Meow
- don_vito
- Unseen skygge
- Κλημεντίνη
- Αλκης Κ.
- tsiobieman
- ssalex
- Vasilina93
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.