διάβασα όλα όσα γράψατε και σκέφτηκα να πω και εγώ την άποψη μου εκ των έσω αφού ανήκω σε παράταξη.Πριν περάσω στο τμήμα μου δεν γνώριζα τίποτα από πολιτικά ούτε καν πιο κόμμα είναι αριστερό και πιο δεξιό,παράλογο η όχι μεγάλωσα σε οικογένεια με διαφορετικές πολιτικές απόψεις και οι γονείς μου ήθελαν να σχηματίσω τη δική μου άποψη για τα πράγματα.για τις παρατάξεις λοιπόν είχα ακούσει πολύ αρνητικά πράγματα,από εδώ,από καθηγητές από παντού.Μπήκα λοιπόν μέσα λέγοντας όχι όχι δεν θέλω καμία επαφή,πήγα λοιπόν να γραφτώ με μία φίλη μου και ήρθαν από διάφορες παρατάξεις τηλέφωνα δεν έδωσα αλλά μίλησα με όλους,το ίδιο συνεχίστηκε και τις επόμενες μέρες,μέχρι που άρχισα να μιλάω περισσότερο με τα παιδιά μίας συγκεκριμένης παράταξης και μάλιστα σε κάποια προβλήματα που είχα με στήριξαν φυσικά όχι όλοι αλλά υπάρχουν και αξιόλογα άτομα.Στο τέλος λοιπόν του χρόνου γράφτηκα σε αυτή την παράταξη γιατί συμφωνούσα με αυτά που έκανε μέσα στη σχολή,τα σεμινάρια, τις συγκεντρώσεις και όλα.Γενικά είμαι κατά της ύπαρξης παρατάξεων μέσα στα πανεπιστήμια αλλά πιστεύω πως είμαστε αρκετά σκληρή απέναντι σε αυτά τα άτομα,δεν είναι πάντα όλοι μελλοντικοί βουλευτές,κομματικοί η καμμένοι με κάποιο ελληνικό κόμμα,όχι ότι δεν υπάρχουν και τέτοιες συμπεριφορές φυσικά υπάρχουν αλλά δεν είναι όλα έτσι.αυτή είναι η άποψη μου δεν στέλνω κανέναν να γραφτεί πουθενά αλλά μην είμαστε τόσο αρνητικοί γιατί ειλικρινά σε όλες τις παρατάξεις υπάρχουν καλά και κακά άτομα