Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 11:38 Ο Φώτης09 έγραψε: #621 11-05-11 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ο Αστυνόμος Σαϊνης!!χαχαχα Είσαι υπερβολική νομίζω!Είπαμε, είναι τσιμπούρια, αλλά αν τους κόψεις τον αέρα τελειώνει το θέμα. Εμείς 3ο και 4ο έτος είχαμε κάνει δικό μας άκυρο ψηφοδέλτιο με μια τουαλέτα πάνω. Σε πληροφορώ, πήραμε παραπάνω από την ΠΑΣΠ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα καλο! ρε συ τον αερα μπορω να τους τον κοψω αλλα δεν θελω να μου παρεξηγηθουν γτ μεταξυ μας ....σσσσσ μην το πεις πουθενα....παιρνω και σημειωσεις ...τωρα πριν τις εκλογες θα παρω σημειωσεις και για του χρονου...γτ εχει ο καιρος γυρισματα.... και επειδη ειμαι γατωνι ειπα σε κατι αλλα παιδια να παμε πολλοι μαζι....γτ αμα ειμαστε πολλοι θα διστασουν ναμας ρωτησουν ευθεως τι θα ψηφισουμε! σωστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 11:39 Η Revekka έγραψε: #622 11-05-11 11:39 Σιγά μη διστάσουν!!!!!Δεν έχουν τέτοια κολλήματα οι τύποι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 11:44 Ο Φώτης09 έγραψε: #623 11-05-11 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Σιγά μη διστάσουν!!!!!Δεν έχουν τέτοια κολλήματα οι τύποι!!! Click για ανάπτυξη... τοτε μια εινια η λυση.... χοχοχο α ρεβεκκα τωρα που το θυμηθηκα...δεν μας ξεφορτωθηκατε ακομα.... θα μεινετε για παντα μαζι μας.... Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ακόμα...Έχε υπομονή!!!!!χαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... αντε βρε παιδι μου ...ας πει τπτ ο δικος σας προεδρος γτ αμα περιμενω απο τον δικο μου..... οχι οτι σας χαλαει η παρεα μας .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 11:45 Η Revekka έγραψε: #624 11-05-11 11:45 Ακόμα...Έχε υπομονή!!!!!χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. effie90 Νεοφερμένο μέλος Η effie90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 12:10 Η effie90 έγραψε: #625 11-05-11 12:10 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: και επειδη ειμαι γατωνι ειπα σε κατι αλλα παιδια να παμε πολλοι μαζι....γτ αμα ειμαστε πολλοι θα διστασουν ναμας ρωτησουν ευθεως τι θα ψηφισουμε! σωστος; Click για ανάπτυξη... ναι καλα, θα σας πιασουν στα μουλωχτα εναν εναν και θα σας πρηζουν μεχρι να πειτε. Περισυ που ειχα παει με κατι φιλους μεχρι κ sms εστειλαν μολις φυγαμε για να δουν τι ψηφησαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 13:46 Ο garch έγραψε: #626 11-05-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Admiral: Θα μου λειψειιιιιι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Μα ο φοιτητικός συνδικαλισμός, αυτό ακριβώς είναι...Μια τουαλέτα... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως συγχέετε τον όρο "φοιτητικός συνδικαλισμός" με το "κομματικός συνδικαλισμός"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 13:56 Η Revekka έγραψε: #627 11-05-11 13:56 Δεν έχει σημασία η ταμπέλα. Εγώ μιλάω για τις φοιτητικές παρατάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:07 Ο garch έγραψε: #628 11-05-11 14:07 Αυτό είναι το θέμα. Ότι ο "φοιτητικός συνδικαλισμός" έχει γίνει ταμπέλα και συνώνυμος με τις φοιτητικές παρατάξεις. Έχει τεράστια διαφορά να πεις ότι εξαφανίζονται οι παρατάξεις από τη φοιτητική συνέλευση, από το να πεις ότι εξαφανίζεται η ίδια η φοιτητική συνέλευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η Revekka έγραψε: #629 11-05-11 14:09 Καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Αλλά καλώς ή κακώς, ακόμα και οι συνελεύσεις είναι το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα στις παρατάξεις. Άρα είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να διαχωριστούν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:20 Ο garch έγραψε: #630 11-05-11 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Αλλά καλώς ή κακώς, ακόμα και οι συνελεύσεις είναι το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα στις παρατάξεις. Άρα είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να διαχωριστούν . Click για ανάπτυξη... Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:23 Η Revekka έγραψε: #631 11-05-11 14:23 Αρχική Δημοσίευση από garch: Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:37 Η ShatteredIce: #632 11-05-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... και είναι κρίμα ρε γαμώτο..λες τα κάνανε που τα κάνανε οι προηγούμενοι σαν τα μούτρα τους..τουλάχιστον η νέα γενιά ας είναι ενωμένη μήπως και καλυτερέψουν τα πράγματα... αλλά χειρότεροι είναι αυτοί. Μένουνε στο πανεπιστήμιο 10 χρόνια και κοιτάνε να μπούνε σε κανένα γραφείο των υπουργών να βολευτούν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:44 Ο venividivici43946: #633 11-05-11 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που τους έλεγα...ότι σε λίγα χρόνια θα σας βλέπω με κουστούμια να φιλάτε κατουρημένες ποδιές. Click για ανάπτυξη... Τους βλέπουμε ήδη. Με κουστουμάκι και ταγεράκι τα παιδάκια όλων των αποχρώσεων. Η δε αποθέωση ήταν οι πρόσφατες εκλογές όπου οι αγωνιστές μάζευαν ένσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:19 Ο Φώτης09 έγραψε: #634 11-05-11 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... εγω ρεβεκα συμφωνω...μαζι σου ...δεν ειναι μονο το τμημα σου που συμβαινει αυτο...ας ειμαστε ρεαλιστες....ναι η γενικη συνελευση συμβολιζει την φωνη των φοιτητων αλλα αμα παει ενας ξεκαρφωτος να μιλησει(εννοω εκτος παραταξης)...θα φαει ντοματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο garch έγραψε: #635 11-05-11 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:51 Η Revekka έγραψε: #636 11-05-11 19:51 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Θα αφήσουμε την κατάσταση έτσι και θα περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ακριβώς ότι τους παραχωρούμε τα πάντα, γιατί ειδικά στις συνελεύσεις που πρόκειται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις υπάρχει συσπείρωση των απλών φοιτητών. Το θέμα είναι όλη την υπόλοιπη χρονιά, που λέει ο λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #637 11-05-11 20:17 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... ρε συ γκαρκ,δεν μας λες καμια ιδεα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:23 Ο eco-warrior: #638 11-05-11 20:23 Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:26 Ο Φώτης09 έγραψε: #639 11-05-11 20:26 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:44 Ο Pure_Seduction: #640 11-05-11 20:44 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Click για ανάπτυξη... θα στα πρηξουν μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus ssalex giorgos5002 Andante Mathitis_tou_15 Polkiu tasakas DimitrisGr7 Twittn KimTaehyung Γιώργος - Κόρινθος louminis J.Cameron χημεια4λαιφ Wrong Μάρκος Βασίλης charmander Panagiotis849 Viedo Thanos_D the purge Revekka hirasawayui Memetchi Meow don_vito Unseen skygge Κλημεντίνη Αλκης Κ. tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ο Αστυνόμος Σαϊνης!!χαχαχα Είσαι υπερβολική νομίζω!Είπαμε, είναι τσιμπούρια, αλλά αν τους κόψεις τον αέρα τελειώνει το θέμα. Εμείς 3ο και 4ο έτος είχαμε κάνει δικό μας άκυρο ψηφοδέλτιο με μια τουαλέτα πάνω. Σε πληροφορώ, πήραμε παραπάνω από την ΠΑΣΠ! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα καλο! ρε συ τον αερα μπορω να τους τον κοψω αλλα δεν θελω να μου παρεξηγηθουν γτ μεταξυ μας ....σσσσσ μην το πεις πουθενα....παιρνω και σημειωσεις ...τωρα πριν τις εκλογες θα παρω σημειωσεις και για του χρονου...γτ εχει ο καιρος γυρισματα.... και επειδη ειμαι γατωνι ειπα σε κατι αλλα παιδια να παμε πολλοι μαζι....γτ αμα ειμαστε πολλοι θα διστασουν ναμας ρωτησουν ευθεως τι θα ψηφισουμε! σωστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 11:39 Η Revekka έγραψε: #622 11-05-11 11:39 Σιγά μη διστάσουν!!!!!Δεν έχουν τέτοια κολλήματα οι τύποι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 11:44 Ο Φώτης09 έγραψε: #623 11-05-11 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Σιγά μη διστάσουν!!!!!Δεν έχουν τέτοια κολλήματα οι τύποι!!! Click για ανάπτυξη... τοτε μια εινια η λυση.... χοχοχο α ρεβεκκα τωρα που το θυμηθηκα...δεν μας ξεφορτωθηκατε ακομα.... θα μεινετε για παντα μαζι μας.... Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ακόμα...Έχε υπομονή!!!!!χαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... αντε βρε παιδι μου ...ας πει τπτ ο δικος σας προεδρος γτ αμα περιμενω απο τον δικο μου..... οχι οτι σας χαλαει η παρεα μας .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 11:45 Η Revekka έγραψε: #624 11-05-11 11:45 Ακόμα...Έχε υπομονή!!!!!χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. effie90 Νεοφερμένο μέλος Η effie90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 12:10 Η effie90 έγραψε: #625 11-05-11 12:10 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: και επειδη ειμαι γατωνι ειπα σε κατι αλλα παιδια να παμε πολλοι μαζι....γτ αμα ειμαστε πολλοι θα διστασουν ναμας ρωτησουν ευθεως τι θα ψηφισουμε! σωστος; Click για ανάπτυξη... ναι καλα, θα σας πιασουν στα μουλωχτα εναν εναν και θα σας πρηζουν μεχρι να πειτε. Περισυ που ειχα παει με κατι φιλους μεχρι κ sms εστειλαν μολις φυγαμε για να δουν τι ψηφησαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 13:46 Ο garch έγραψε: #626 11-05-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Admiral: Θα μου λειψειιιιιι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Μα ο φοιτητικός συνδικαλισμός, αυτό ακριβώς είναι...Μια τουαλέτα... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως συγχέετε τον όρο "φοιτητικός συνδικαλισμός" με το "κομματικός συνδικαλισμός"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 13:56 Η Revekka έγραψε: #627 11-05-11 13:56 Δεν έχει σημασία η ταμπέλα. Εγώ μιλάω για τις φοιτητικές παρατάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:07 Ο garch έγραψε: #628 11-05-11 14:07 Αυτό είναι το θέμα. Ότι ο "φοιτητικός συνδικαλισμός" έχει γίνει ταμπέλα και συνώνυμος με τις φοιτητικές παρατάξεις. Έχει τεράστια διαφορά να πεις ότι εξαφανίζονται οι παρατάξεις από τη φοιτητική συνέλευση, από το να πεις ότι εξαφανίζεται η ίδια η φοιτητική συνέλευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η Revekka έγραψε: #629 11-05-11 14:09 Καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Αλλά καλώς ή κακώς, ακόμα και οι συνελεύσεις είναι το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα στις παρατάξεις. Άρα είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να διαχωριστούν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:20 Ο garch έγραψε: #630 11-05-11 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Αλλά καλώς ή κακώς, ακόμα και οι συνελεύσεις είναι το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα στις παρατάξεις. Άρα είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να διαχωριστούν . Click για ανάπτυξη... Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:23 Η Revekka έγραψε: #631 11-05-11 14:23 Αρχική Δημοσίευση από garch: Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:37 Η ShatteredIce: #632 11-05-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... και είναι κρίμα ρε γαμώτο..λες τα κάνανε που τα κάνανε οι προηγούμενοι σαν τα μούτρα τους..τουλάχιστον η νέα γενιά ας είναι ενωμένη μήπως και καλυτερέψουν τα πράγματα... αλλά χειρότεροι είναι αυτοί. Μένουνε στο πανεπιστήμιο 10 χρόνια και κοιτάνε να μπούνε σε κανένα γραφείο των υπουργών να βολευτούν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:44 Ο venividivici43946: #633 11-05-11 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που τους έλεγα...ότι σε λίγα χρόνια θα σας βλέπω με κουστούμια να φιλάτε κατουρημένες ποδιές. Click για ανάπτυξη... Τους βλέπουμε ήδη. Με κουστουμάκι και ταγεράκι τα παιδάκια όλων των αποχρώσεων. Η δε αποθέωση ήταν οι πρόσφατες εκλογές όπου οι αγωνιστές μάζευαν ένσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:19 Ο Φώτης09 έγραψε: #634 11-05-11 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... εγω ρεβεκα συμφωνω...μαζι σου ...δεν ειναι μονο το τμημα σου που συμβαινει αυτο...ας ειμαστε ρεαλιστες....ναι η γενικη συνελευση συμβολιζει την φωνη των φοιτητων αλλα αμα παει ενας ξεκαρφωτος να μιλησει(εννοω εκτος παραταξης)...θα φαει ντοματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο garch έγραψε: #635 11-05-11 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:51 Η Revekka έγραψε: #636 11-05-11 19:51 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Θα αφήσουμε την κατάσταση έτσι και θα περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ακριβώς ότι τους παραχωρούμε τα πάντα, γιατί ειδικά στις συνελεύσεις που πρόκειται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις υπάρχει συσπείρωση των απλών φοιτητών. Το θέμα είναι όλη την υπόλοιπη χρονιά, που λέει ο λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #637 11-05-11 20:17 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... ρε συ γκαρκ,δεν μας λες καμια ιδεα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:23 Ο eco-warrior: #638 11-05-11 20:23 Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:26 Ο Φώτης09 έγραψε: #639 11-05-11 20:26 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:44 Ο Pure_Seduction: #640 11-05-11 20:44 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Click για ανάπτυξη... θα στα πρηξουν μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus ssalex giorgos5002 Andante Mathitis_tou_15 Polkiu tasakas DimitrisGr7 Twittn KimTaehyung Γιώργος - Κόρινθος louminis J.Cameron χημεια4λαιφ Wrong Μάρκος Βασίλης charmander Panagiotis849 Viedo Thanos_D the purge Revekka hirasawayui Memetchi Meow don_vito Unseen skygge Κλημεντίνη Αλκης Κ. tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σιγά μη διστάσουν!!!!!Δεν έχουν τέτοια κολλήματα οι τύποι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 11:44 Ο Φώτης09 έγραψε: #623 11-05-11 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Σιγά μη διστάσουν!!!!!Δεν έχουν τέτοια κολλήματα οι τύποι!!! Click για ανάπτυξη... τοτε μια εινια η λυση.... χοχοχο α ρεβεκκα τωρα που το θυμηθηκα...δεν μας ξεφορτωθηκατε ακομα.... θα μεινετε για παντα μαζι μας.... Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ακόμα...Έχε υπομονή!!!!!χαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... αντε βρε παιδι μου ...ας πει τπτ ο δικος σας προεδρος γτ αμα περιμενω απο τον δικο μου..... οχι οτι σας χαλαει η παρεα μας .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 11:45 Η Revekka έγραψε: #624 11-05-11 11:45 Ακόμα...Έχε υπομονή!!!!!χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. effie90 Νεοφερμένο μέλος Η effie90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 12:10 Η effie90 έγραψε: #625 11-05-11 12:10 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: και επειδη ειμαι γατωνι ειπα σε κατι αλλα παιδια να παμε πολλοι μαζι....γτ αμα ειμαστε πολλοι θα διστασουν ναμας ρωτησουν ευθεως τι θα ψηφισουμε! σωστος; Click για ανάπτυξη... ναι καλα, θα σας πιασουν στα μουλωχτα εναν εναν και θα σας πρηζουν μεχρι να πειτε. Περισυ που ειχα παει με κατι φιλους μεχρι κ sms εστειλαν μολις φυγαμε για να δουν τι ψηφησαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 13:46 Ο garch έγραψε: #626 11-05-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Admiral: Θα μου λειψειιιιιι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Μα ο φοιτητικός συνδικαλισμός, αυτό ακριβώς είναι...Μια τουαλέτα... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως συγχέετε τον όρο "φοιτητικός συνδικαλισμός" με το "κομματικός συνδικαλισμός"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 13:56 Η Revekka έγραψε: #627 11-05-11 13:56 Δεν έχει σημασία η ταμπέλα. Εγώ μιλάω για τις φοιτητικές παρατάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:07 Ο garch έγραψε: #628 11-05-11 14:07 Αυτό είναι το θέμα. Ότι ο "φοιτητικός συνδικαλισμός" έχει γίνει ταμπέλα και συνώνυμος με τις φοιτητικές παρατάξεις. Έχει τεράστια διαφορά να πεις ότι εξαφανίζονται οι παρατάξεις από τη φοιτητική συνέλευση, από το να πεις ότι εξαφανίζεται η ίδια η φοιτητική συνέλευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η Revekka έγραψε: #629 11-05-11 14:09 Καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Αλλά καλώς ή κακώς, ακόμα και οι συνελεύσεις είναι το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα στις παρατάξεις. Άρα είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να διαχωριστούν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:20 Ο garch έγραψε: #630 11-05-11 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Αλλά καλώς ή κακώς, ακόμα και οι συνελεύσεις είναι το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα στις παρατάξεις. Άρα είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να διαχωριστούν . Click για ανάπτυξη... Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:23 Η Revekka έγραψε: #631 11-05-11 14:23 Αρχική Δημοσίευση από garch: Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:37 Η ShatteredIce: #632 11-05-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... και είναι κρίμα ρε γαμώτο..λες τα κάνανε που τα κάνανε οι προηγούμενοι σαν τα μούτρα τους..τουλάχιστον η νέα γενιά ας είναι ενωμένη μήπως και καλυτερέψουν τα πράγματα... αλλά χειρότεροι είναι αυτοί. Μένουνε στο πανεπιστήμιο 10 χρόνια και κοιτάνε να μπούνε σε κανένα γραφείο των υπουργών να βολευτούν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:44 Ο venividivici43946: #633 11-05-11 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που τους έλεγα...ότι σε λίγα χρόνια θα σας βλέπω με κουστούμια να φιλάτε κατουρημένες ποδιές. Click για ανάπτυξη... Τους βλέπουμε ήδη. Με κουστουμάκι και ταγεράκι τα παιδάκια όλων των αποχρώσεων. Η δε αποθέωση ήταν οι πρόσφατες εκλογές όπου οι αγωνιστές μάζευαν ένσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:19 Ο Φώτης09 έγραψε: #634 11-05-11 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... εγω ρεβεκα συμφωνω...μαζι σου ...δεν ειναι μονο το τμημα σου που συμβαινει αυτο...ας ειμαστε ρεαλιστες....ναι η γενικη συνελευση συμβολιζει την φωνη των φοιτητων αλλα αμα παει ενας ξεκαρφωτος να μιλησει(εννοω εκτος παραταξης)...θα φαει ντοματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο garch έγραψε: #635 11-05-11 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:51 Η Revekka έγραψε: #636 11-05-11 19:51 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Θα αφήσουμε την κατάσταση έτσι και θα περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ακριβώς ότι τους παραχωρούμε τα πάντα, γιατί ειδικά στις συνελεύσεις που πρόκειται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις υπάρχει συσπείρωση των απλών φοιτητών. Το θέμα είναι όλη την υπόλοιπη χρονιά, που λέει ο λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #637 11-05-11 20:17 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... ρε συ γκαρκ,δεν μας λες καμια ιδεα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:23 Ο eco-warrior: #638 11-05-11 20:23 Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:26 Ο Φώτης09 έγραψε: #639 11-05-11 20:26 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:44 Ο Pure_Seduction: #640 11-05-11 20:44 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Click για ανάπτυξη... θα στα πρηξουν μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus ssalex giorgos5002 Andante Mathitis_tou_15 Polkiu tasakas DimitrisGr7 Twittn KimTaehyung Γιώργος - Κόρινθος louminis J.Cameron χημεια4λαιφ Wrong Μάρκος Βασίλης charmander Panagiotis849 Viedo Thanos_D the purge Revekka hirasawayui Memetchi Meow don_vito Unseen skygge Κλημεντίνη Αλκης Κ. tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Σιγά μη διστάσουν!!!!!Δεν έχουν τέτοια κολλήματα οι τύποι!!! Click για ανάπτυξη... τοτε μια εινια η λυση.... χοχοχο α ρεβεκκα τωρα που το θυμηθηκα...δεν μας ξεφορτωθηκατε ακομα.... θα μεινετε για παντα μαζι μας.... Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ακόμα...Έχε υπομονή!!!!!χαχαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... αντε βρε παιδι μου ...ας πει τπτ ο δικος σας προεδρος γτ αμα περιμενω απο τον δικο μου..... οχι οτι σας χαλαει η παρεα μας .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 11:45 Η Revekka έγραψε: #624 11-05-11 11:45 Ακόμα...Έχε υπομονή!!!!!χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. effie90 Νεοφερμένο μέλος Η effie90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 12:10 Η effie90 έγραψε: #625 11-05-11 12:10 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: και επειδη ειμαι γατωνι ειπα σε κατι αλλα παιδια να παμε πολλοι μαζι....γτ αμα ειμαστε πολλοι θα διστασουν ναμας ρωτησουν ευθεως τι θα ψηφισουμε! σωστος; Click για ανάπτυξη... ναι καλα, θα σας πιασουν στα μουλωχτα εναν εναν και θα σας πρηζουν μεχρι να πειτε. Περισυ που ειχα παει με κατι φιλους μεχρι κ sms εστειλαν μολις φυγαμε για να δουν τι ψηφησαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 13:46 Ο garch έγραψε: #626 11-05-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Admiral: Θα μου λειψειιιιιι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Μα ο φοιτητικός συνδικαλισμός, αυτό ακριβώς είναι...Μια τουαλέτα... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως συγχέετε τον όρο "φοιτητικός συνδικαλισμός" με το "κομματικός συνδικαλισμός"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 13:56 Η Revekka έγραψε: #627 11-05-11 13:56 Δεν έχει σημασία η ταμπέλα. Εγώ μιλάω για τις φοιτητικές παρατάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:07 Ο garch έγραψε: #628 11-05-11 14:07 Αυτό είναι το θέμα. Ότι ο "φοιτητικός συνδικαλισμός" έχει γίνει ταμπέλα και συνώνυμος με τις φοιτητικές παρατάξεις. Έχει τεράστια διαφορά να πεις ότι εξαφανίζονται οι παρατάξεις από τη φοιτητική συνέλευση, από το να πεις ότι εξαφανίζεται η ίδια η φοιτητική συνέλευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η Revekka έγραψε: #629 11-05-11 14:09 Καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Αλλά καλώς ή κακώς, ακόμα και οι συνελεύσεις είναι το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα στις παρατάξεις. Άρα είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να διαχωριστούν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:20 Ο garch έγραψε: #630 11-05-11 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Αλλά καλώς ή κακώς, ακόμα και οι συνελεύσεις είναι το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα στις παρατάξεις. Άρα είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να διαχωριστούν . Click για ανάπτυξη... Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:23 Η Revekka έγραψε: #631 11-05-11 14:23 Αρχική Δημοσίευση από garch: Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:37 Η ShatteredIce: #632 11-05-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... και είναι κρίμα ρε γαμώτο..λες τα κάνανε που τα κάνανε οι προηγούμενοι σαν τα μούτρα τους..τουλάχιστον η νέα γενιά ας είναι ενωμένη μήπως και καλυτερέψουν τα πράγματα... αλλά χειρότεροι είναι αυτοί. Μένουνε στο πανεπιστήμιο 10 χρόνια και κοιτάνε να μπούνε σε κανένα γραφείο των υπουργών να βολευτούν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:44 Ο venividivici43946: #633 11-05-11 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που τους έλεγα...ότι σε λίγα χρόνια θα σας βλέπω με κουστούμια να φιλάτε κατουρημένες ποδιές. Click για ανάπτυξη... Τους βλέπουμε ήδη. Με κουστουμάκι και ταγεράκι τα παιδάκια όλων των αποχρώσεων. Η δε αποθέωση ήταν οι πρόσφατες εκλογές όπου οι αγωνιστές μάζευαν ένσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:19 Ο Φώτης09 έγραψε: #634 11-05-11 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... εγω ρεβεκα συμφωνω...μαζι σου ...δεν ειναι μονο το τμημα σου που συμβαινει αυτο...ας ειμαστε ρεαλιστες....ναι η γενικη συνελευση συμβολιζει την φωνη των φοιτητων αλλα αμα παει ενας ξεκαρφωτος να μιλησει(εννοω εκτος παραταξης)...θα φαει ντοματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο garch έγραψε: #635 11-05-11 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:51 Η Revekka έγραψε: #636 11-05-11 19:51 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Θα αφήσουμε την κατάσταση έτσι και θα περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ακριβώς ότι τους παραχωρούμε τα πάντα, γιατί ειδικά στις συνελεύσεις που πρόκειται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις υπάρχει συσπείρωση των απλών φοιτητών. Το θέμα είναι όλη την υπόλοιπη χρονιά, που λέει ο λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #637 11-05-11 20:17 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... ρε συ γκαρκ,δεν μας λες καμια ιδεα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:23 Ο eco-warrior: #638 11-05-11 20:23 Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:26 Ο Φώτης09 έγραψε: #639 11-05-11 20:26 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:44 Ο Pure_Seduction: #640 11-05-11 20:44 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Click για ανάπτυξη... θα στα πρηξουν μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus ssalex giorgos5002 Andante Mathitis_tou_15 Polkiu tasakas DimitrisGr7 Twittn KimTaehyung Γιώργος - Κόρινθος louminis J.Cameron χημεια4λαιφ Wrong Μάρκος Βασίλης charmander Panagiotis849 Viedo Thanos_D the purge Revekka hirasawayui Memetchi Meow don_vito Unseen skygge Κλημεντίνη Αλκης Κ. tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακόμα...Έχε υπομονή!!!!!χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
effie90 Νεοφερμένο μέλος Η effie90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 12:10 Η effie90 έγραψε: #625 11-05-11 12:10 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: και επειδη ειμαι γατωνι ειπα σε κατι αλλα παιδια να παμε πολλοι μαζι....γτ αμα ειμαστε πολλοι θα διστασουν ναμας ρωτησουν ευθεως τι θα ψηφισουμε! σωστος; Click για ανάπτυξη... ναι καλα, θα σας πιασουν στα μουλωχτα εναν εναν και θα σας πρηζουν μεχρι να πειτε. Περισυ που ειχα παει με κατι φιλους μεχρι κ sms εστειλαν μολις φυγαμε για να δουν τι ψηφησαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 13:46 Ο garch έγραψε: #626 11-05-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Admiral: Θα μου λειψειιιιιι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Μα ο φοιτητικός συνδικαλισμός, αυτό ακριβώς είναι...Μια τουαλέτα... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως συγχέετε τον όρο "φοιτητικός συνδικαλισμός" με το "κομματικός συνδικαλισμός"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 13:56 Η Revekka έγραψε: #627 11-05-11 13:56 Δεν έχει σημασία η ταμπέλα. Εγώ μιλάω για τις φοιτητικές παρατάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:07 Ο garch έγραψε: #628 11-05-11 14:07 Αυτό είναι το θέμα. Ότι ο "φοιτητικός συνδικαλισμός" έχει γίνει ταμπέλα και συνώνυμος με τις φοιτητικές παρατάξεις. Έχει τεράστια διαφορά να πεις ότι εξαφανίζονται οι παρατάξεις από τη φοιτητική συνέλευση, από το να πεις ότι εξαφανίζεται η ίδια η φοιτητική συνέλευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η Revekka έγραψε: #629 11-05-11 14:09 Καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Αλλά καλώς ή κακώς, ακόμα και οι συνελεύσεις είναι το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα στις παρατάξεις. Άρα είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να διαχωριστούν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:20 Ο garch έγραψε: #630 11-05-11 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Αλλά καλώς ή κακώς, ακόμα και οι συνελεύσεις είναι το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα στις παρατάξεις. Άρα είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να διαχωριστούν . Click για ανάπτυξη... Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:23 Η Revekka έγραψε: #631 11-05-11 14:23 Αρχική Δημοσίευση από garch: Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:37 Η ShatteredIce: #632 11-05-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... και είναι κρίμα ρε γαμώτο..λες τα κάνανε που τα κάνανε οι προηγούμενοι σαν τα μούτρα τους..τουλάχιστον η νέα γενιά ας είναι ενωμένη μήπως και καλυτερέψουν τα πράγματα... αλλά χειρότεροι είναι αυτοί. Μένουνε στο πανεπιστήμιο 10 χρόνια και κοιτάνε να μπούνε σε κανένα γραφείο των υπουργών να βολευτούν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:44 Ο venividivici43946: #633 11-05-11 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που τους έλεγα...ότι σε λίγα χρόνια θα σας βλέπω με κουστούμια να φιλάτε κατουρημένες ποδιές. Click για ανάπτυξη... Τους βλέπουμε ήδη. Με κουστουμάκι και ταγεράκι τα παιδάκια όλων των αποχρώσεων. Η δε αποθέωση ήταν οι πρόσφατες εκλογές όπου οι αγωνιστές μάζευαν ένσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:19 Ο Φώτης09 έγραψε: #634 11-05-11 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... εγω ρεβεκα συμφωνω...μαζι σου ...δεν ειναι μονο το τμημα σου που συμβαινει αυτο...ας ειμαστε ρεαλιστες....ναι η γενικη συνελευση συμβολιζει την φωνη των φοιτητων αλλα αμα παει ενας ξεκαρφωτος να μιλησει(εννοω εκτος παραταξης)...θα φαει ντοματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο garch έγραψε: #635 11-05-11 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:51 Η Revekka έγραψε: #636 11-05-11 19:51 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Θα αφήσουμε την κατάσταση έτσι και θα περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ακριβώς ότι τους παραχωρούμε τα πάντα, γιατί ειδικά στις συνελεύσεις που πρόκειται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις υπάρχει συσπείρωση των απλών φοιτητών. Το θέμα είναι όλη την υπόλοιπη χρονιά, που λέει ο λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #637 11-05-11 20:17 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... ρε συ γκαρκ,δεν μας λες καμια ιδεα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:23 Ο eco-warrior: #638 11-05-11 20:23 Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:26 Ο Φώτης09 έγραψε: #639 11-05-11 20:26 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:44 Ο Pure_Seduction: #640 11-05-11 20:44 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Click για ανάπτυξη... θα στα πρηξουν μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus ssalex giorgos5002 Andante Mathitis_tou_15 Polkiu tasakas DimitrisGr7 Twittn KimTaehyung Γιώργος - Κόρινθος louminis J.Cameron χημεια4λαιφ Wrong Μάρκος Βασίλης charmander Panagiotis849 Viedo Thanos_D the purge Revekka hirasawayui Memetchi Meow don_vito Unseen skygge Κλημεντίνη Αλκης Κ. tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: και επειδη ειμαι γατωνι ειπα σε κατι αλλα παιδια να παμε πολλοι μαζι....γτ αμα ειμαστε πολλοι θα διστασουν ναμας ρωτησουν ευθεως τι θα ψηφισουμε! σωστος; Click για ανάπτυξη... ναι καλα, θα σας πιασουν στα μουλωχτα εναν εναν και θα σας πρηζουν μεχρι να πειτε. Περισυ που ειχα παει με κατι φιλους μεχρι κ sms εστειλαν μολις φυγαμε για να δουν τι ψηφησαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 13:46 Ο garch έγραψε: #626 11-05-11 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Admiral: Θα μου λειψειιιιιι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Μα ο φοιτητικός συνδικαλισμός, αυτό ακριβώς είναι...Μια τουαλέτα... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως συγχέετε τον όρο "φοιτητικός συνδικαλισμός" με το "κομματικός συνδικαλισμός"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 13:56 Η Revekka έγραψε: #627 11-05-11 13:56 Δεν έχει σημασία η ταμπέλα. Εγώ μιλάω για τις φοιτητικές παρατάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:07 Ο garch έγραψε: #628 11-05-11 14:07 Αυτό είναι το θέμα. Ότι ο "φοιτητικός συνδικαλισμός" έχει γίνει ταμπέλα και συνώνυμος με τις φοιτητικές παρατάξεις. Έχει τεράστια διαφορά να πεις ότι εξαφανίζονται οι παρατάξεις από τη φοιτητική συνέλευση, από το να πεις ότι εξαφανίζεται η ίδια η φοιτητική συνέλευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η Revekka έγραψε: #629 11-05-11 14:09 Καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Αλλά καλώς ή κακώς, ακόμα και οι συνελεύσεις είναι το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα στις παρατάξεις. Άρα είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να διαχωριστούν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:20 Ο garch έγραψε: #630 11-05-11 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Αλλά καλώς ή κακώς, ακόμα και οι συνελεύσεις είναι το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα στις παρατάξεις. Άρα είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να διαχωριστούν . Click για ανάπτυξη... Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:23 Η Revekka έγραψε: #631 11-05-11 14:23 Αρχική Δημοσίευση από garch: Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:37 Η ShatteredIce: #632 11-05-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... και είναι κρίμα ρε γαμώτο..λες τα κάνανε που τα κάνανε οι προηγούμενοι σαν τα μούτρα τους..τουλάχιστον η νέα γενιά ας είναι ενωμένη μήπως και καλυτερέψουν τα πράγματα... αλλά χειρότεροι είναι αυτοί. Μένουνε στο πανεπιστήμιο 10 χρόνια και κοιτάνε να μπούνε σε κανένα γραφείο των υπουργών να βολευτούν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:44 Ο venividivici43946: #633 11-05-11 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που τους έλεγα...ότι σε λίγα χρόνια θα σας βλέπω με κουστούμια να φιλάτε κατουρημένες ποδιές. Click για ανάπτυξη... Τους βλέπουμε ήδη. Με κουστουμάκι και ταγεράκι τα παιδάκια όλων των αποχρώσεων. Η δε αποθέωση ήταν οι πρόσφατες εκλογές όπου οι αγωνιστές μάζευαν ένσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:19 Ο Φώτης09 έγραψε: #634 11-05-11 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... εγω ρεβεκα συμφωνω...μαζι σου ...δεν ειναι μονο το τμημα σου που συμβαινει αυτο...ας ειμαστε ρεαλιστες....ναι η γενικη συνελευση συμβολιζει την φωνη των φοιτητων αλλα αμα παει ενας ξεκαρφωτος να μιλησει(εννοω εκτος παραταξης)...θα φαει ντοματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο garch έγραψε: #635 11-05-11 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:51 Η Revekka έγραψε: #636 11-05-11 19:51 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Θα αφήσουμε την κατάσταση έτσι και θα περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ακριβώς ότι τους παραχωρούμε τα πάντα, γιατί ειδικά στις συνελεύσεις που πρόκειται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις υπάρχει συσπείρωση των απλών φοιτητών. Το θέμα είναι όλη την υπόλοιπη χρονιά, που λέει ο λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #637 11-05-11 20:17 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... ρε συ γκαρκ,δεν μας λες καμια ιδεα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:23 Ο eco-warrior: #638 11-05-11 20:23 Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:26 Ο Φώτης09 έγραψε: #639 11-05-11 20:26 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:44 Ο Pure_Seduction: #640 11-05-11 20:44 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Click για ανάπτυξη... θα στα πρηξουν μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus ssalex giorgos5002 Andante Mathitis_tou_15 Polkiu tasakas DimitrisGr7 Twittn KimTaehyung Γιώργος - Κόρινθος louminis J.Cameron χημεια4λαιφ Wrong Μάρκος Βασίλης charmander Panagiotis849 Viedo Thanos_D the purge Revekka hirasawayui Memetchi Meow don_vito Unseen skygge Κλημεντίνη Αλκης Κ. tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Admiral: Θα μου λειψειιιιιι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Μα ο φοιτητικός συνδικαλισμός, αυτό ακριβώς είναι...Μια τουαλέτα... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως συγχέετε τον όρο "φοιτητικός συνδικαλισμός" με το "κομματικός συνδικαλισμός"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 13:56 Η Revekka έγραψε: #627 11-05-11 13:56 Δεν έχει σημασία η ταμπέλα. Εγώ μιλάω για τις φοιτητικές παρατάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:07 Ο garch έγραψε: #628 11-05-11 14:07 Αυτό είναι το θέμα. Ότι ο "φοιτητικός συνδικαλισμός" έχει γίνει ταμπέλα και συνώνυμος με τις φοιτητικές παρατάξεις. Έχει τεράστια διαφορά να πεις ότι εξαφανίζονται οι παρατάξεις από τη φοιτητική συνέλευση, από το να πεις ότι εξαφανίζεται η ίδια η φοιτητική συνέλευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η Revekka έγραψε: #629 11-05-11 14:09 Καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Αλλά καλώς ή κακώς, ακόμα και οι συνελεύσεις είναι το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα στις παρατάξεις. Άρα είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να διαχωριστούν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:20 Ο garch έγραψε: #630 11-05-11 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Αλλά καλώς ή κακώς, ακόμα και οι συνελεύσεις είναι το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα στις παρατάξεις. Άρα είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να διαχωριστούν . Click για ανάπτυξη... Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:23 Η Revekka έγραψε: #631 11-05-11 14:23 Αρχική Δημοσίευση από garch: Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:37 Η ShatteredIce: #632 11-05-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... και είναι κρίμα ρε γαμώτο..λες τα κάνανε που τα κάνανε οι προηγούμενοι σαν τα μούτρα τους..τουλάχιστον η νέα γενιά ας είναι ενωμένη μήπως και καλυτερέψουν τα πράγματα... αλλά χειρότεροι είναι αυτοί. Μένουνε στο πανεπιστήμιο 10 χρόνια και κοιτάνε να μπούνε σε κανένα γραφείο των υπουργών να βολευτούν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:44 Ο venividivici43946: #633 11-05-11 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που τους έλεγα...ότι σε λίγα χρόνια θα σας βλέπω με κουστούμια να φιλάτε κατουρημένες ποδιές. Click για ανάπτυξη... Τους βλέπουμε ήδη. Με κουστουμάκι και ταγεράκι τα παιδάκια όλων των αποχρώσεων. Η δε αποθέωση ήταν οι πρόσφατες εκλογές όπου οι αγωνιστές μάζευαν ένσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:19 Ο Φώτης09 έγραψε: #634 11-05-11 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... εγω ρεβεκα συμφωνω...μαζι σου ...δεν ειναι μονο το τμημα σου που συμβαινει αυτο...ας ειμαστε ρεαλιστες....ναι η γενικη συνελευση συμβολιζει την φωνη των φοιτητων αλλα αμα παει ενας ξεκαρφωτος να μιλησει(εννοω εκτος παραταξης)...θα φαει ντοματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο garch έγραψε: #635 11-05-11 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:51 Η Revekka έγραψε: #636 11-05-11 19:51 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Θα αφήσουμε την κατάσταση έτσι και θα περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ακριβώς ότι τους παραχωρούμε τα πάντα, γιατί ειδικά στις συνελεύσεις που πρόκειται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις υπάρχει συσπείρωση των απλών φοιτητών. Το θέμα είναι όλη την υπόλοιπη χρονιά, που λέει ο λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #637 11-05-11 20:17 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... ρε συ γκαρκ,δεν μας λες καμια ιδεα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:23 Ο eco-warrior: #638 11-05-11 20:23 Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:26 Ο Φώτης09 έγραψε: #639 11-05-11 20:26 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:44 Ο Pure_Seduction: #640 11-05-11 20:44 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Click για ανάπτυξη... θα στα πρηξουν μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus ssalex giorgos5002 Andante Mathitis_tou_15 Polkiu tasakas DimitrisGr7 Twittn KimTaehyung Γιώργος - Κόρινθος louminis J.Cameron χημεια4λαιφ Wrong Μάρκος Βασίλης charmander Panagiotis849 Viedo Thanos_D the purge Revekka hirasawayui Memetchi Meow don_vito Unseen skygge Κλημεντίνη Αλκης Κ. tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν έχει σημασία η ταμπέλα. Εγώ μιλάω για τις φοιτητικές παρατάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:07 Ο garch έγραψε: #628 11-05-11 14:07 Αυτό είναι το θέμα. Ότι ο "φοιτητικός συνδικαλισμός" έχει γίνει ταμπέλα και συνώνυμος με τις φοιτητικές παρατάξεις. Έχει τεράστια διαφορά να πεις ότι εξαφανίζονται οι παρατάξεις από τη φοιτητική συνέλευση, από το να πεις ότι εξαφανίζεται η ίδια η φοιτητική συνέλευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η Revekka έγραψε: #629 11-05-11 14:09 Καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Αλλά καλώς ή κακώς, ακόμα και οι συνελεύσεις είναι το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα στις παρατάξεις. Άρα είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να διαχωριστούν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:20 Ο garch έγραψε: #630 11-05-11 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Αλλά καλώς ή κακώς, ακόμα και οι συνελεύσεις είναι το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα στις παρατάξεις. Άρα είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να διαχωριστούν . Click για ανάπτυξη... Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:23 Η Revekka έγραψε: #631 11-05-11 14:23 Αρχική Δημοσίευση από garch: Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:37 Η ShatteredIce: #632 11-05-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... και είναι κρίμα ρε γαμώτο..λες τα κάνανε που τα κάνανε οι προηγούμενοι σαν τα μούτρα τους..τουλάχιστον η νέα γενιά ας είναι ενωμένη μήπως και καλυτερέψουν τα πράγματα... αλλά χειρότεροι είναι αυτοί. Μένουνε στο πανεπιστήμιο 10 χρόνια και κοιτάνε να μπούνε σε κανένα γραφείο των υπουργών να βολευτούν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:44 Ο venividivici43946: #633 11-05-11 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που τους έλεγα...ότι σε λίγα χρόνια θα σας βλέπω με κουστούμια να φιλάτε κατουρημένες ποδιές. Click για ανάπτυξη... Τους βλέπουμε ήδη. Με κουστουμάκι και ταγεράκι τα παιδάκια όλων των αποχρώσεων. Η δε αποθέωση ήταν οι πρόσφατες εκλογές όπου οι αγωνιστές μάζευαν ένσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:19 Ο Φώτης09 έγραψε: #634 11-05-11 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... εγω ρεβεκα συμφωνω...μαζι σου ...δεν ειναι μονο το τμημα σου που συμβαινει αυτο...ας ειμαστε ρεαλιστες....ναι η γενικη συνελευση συμβολιζει την φωνη των φοιτητων αλλα αμα παει ενας ξεκαρφωτος να μιλησει(εννοω εκτος παραταξης)...θα φαει ντοματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο garch έγραψε: #635 11-05-11 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:51 Η Revekka έγραψε: #636 11-05-11 19:51 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Θα αφήσουμε την κατάσταση έτσι και θα περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ακριβώς ότι τους παραχωρούμε τα πάντα, γιατί ειδικά στις συνελεύσεις που πρόκειται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις υπάρχει συσπείρωση των απλών φοιτητών. Το θέμα είναι όλη την υπόλοιπη χρονιά, που λέει ο λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #637 11-05-11 20:17 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... ρε συ γκαρκ,δεν μας λες καμια ιδεα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:23 Ο eco-warrior: #638 11-05-11 20:23 Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:26 Ο Φώτης09 έγραψε: #639 11-05-11 20:26 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:44 Ο Pure_Seduction: #640 11-05-11 20:44 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Click για ανάπτυξη... θα στα πρηξουν μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus ssalex giorgos5002 Andante Mathitis_tou_15 Polkiu tasakas DimitrisGr7 Twittn KimTaehyung Γιώργος - Κόρινθος louminis J.Cameron χημεια4λαιφ Wrong Μάρκος Βασίλης charmander Panagiotis849 Viedo Thanos_D the purge Revekka hirasawayui Memetchi Meow don_vito Unseen skygge Κλημεντίνη Αλκης Κ. tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό είναι το θέμα. Ότι ο "φοιτητικός συνδικαλισμός" έχει γίνει ταμπέλα και συνώνυμος με τις φοιτητικές παρατάξεις. Έχει τεράστια διαφορά να πεις ότι εξαφανίζονται οι παρατάξεις από τη φοιτητική συνέλευση, από το να πεις ότι εξαφανίζεται η ίδια η φοιτητική συνέλευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:09 Η Revekka έγραψε: #629 11-05-11 14:09 Καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Αλλά καλώς ή κακώς, ακόμα και οι συνελεύσεις είναι το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα στις παρατάξεις. Άρα είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να διαχωριστούν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:20 Ο garch έγραψε: #630 11-05-11 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Αλλά καλώς ή κακώς, ακόμα και οι συνελεύσεις είναι το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα στις παρατάξεις. Άρα είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να διαχωριστούν . Click για ανάπτυξη... Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:23 Η Revekka έγραψε: #631 11-05-11 14:23 Αρχική Δημοσίευση από garch: Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:37 Η ShatteredIce: #632 11-05-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... και είναι κρίμα ρε γαμώτο..λες τα κάνανε που τα κάνανε οι προηγούμενοι σαν τα μούτρα τους..τουλάχιστον η νέα γενιά ας είναι ενωμένη μήπως και καλυτερέψουν τα πράγματα... αλλά χειρότεροι είναι αυτοί. Μένουνε στο πανεπιστήμιο 10 χρόνια και κοιτάνε να μπούνε σε κανένα γραφείο των υπουργών να βολευτούν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:44 Ο venividivici43946: #633 11-05-11 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που τους έλεγα...ότι σε λίγα χρόνια θα σας βλέπω με κουστούμια να φιλάτε κατουρημένες ποδιές. Click για ανάπτυξη... Τους βλέπουμε ήδη. Με κουστουμάκι και ταγεράκι τα παιδάκια όλων των αποχρώσεων. Η δε αποθέωση ήταν οι πρόσφατες εκλογές όπου οι αγωνιστές μάζευαν ένσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:19 Ο Φώτης09 έγραψε: #634 11-05-11 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... εγω ρεβεκα συμφωνω...μαζι σου ...δεν ειναι μονο το τμημα σου που συμβαινει αυτο...ας ειμαστε ρεαλιστες....ναι η γενικη συνελευση συμβολιζει την φωνη των φοιτητων αλλα αμα παει ενας ξεκαρφωτος να μιλησει(εννοω εκτος παραταξης)...θα φαει ντοματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο garch έγραψε: #635 11-05-11 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:51 Η Revekka έγραψε: #636 11-05-11 19:51 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Θα αφήσουμε την κατάσταση έτσι και θα περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ακριβώς ότι τους παραχωρούμε τα πάντα, γιατί ειδικά στις συνελεύσεις που πρόκειται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις υπάρχει συσπείρωση των απλών φοιτητών. Το θέμα είναι όλη την υπόλοιπη χρονιά, που λέει ο λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #637 11-05-11 20:17 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... ρε συ γκαρκ,δεν μας λες καμια ιδεα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:23 Ο eco-warrior: #638 11-05-11 20:23 Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:26 Ο Φώτης09 έγραψε: #639 11-05-11 20:26 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:44 Ο Pure_Seduction: #640 11-05-11 20:44 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Click για ανάπτυξη... θα στα πρηξουν μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus ssalex giorgos5002 Andante Mathitis_tou_15 Polkiu tasakas DimitrisGr7 Twittn KimTaehyung Γιώργος - Κόρινθος louminis J.Cameron χημεια4λαιφ Wrong Μάρκος Βασίλης charmander Panagiotis849 Viedo Thanos_D the purge Revekka hirasawayui Memetchi Meow don_vito Unseen skygge Κλημεντίνη Αλκης Κ. tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Αλλά καλώς ή κακώς, ακόμα και οι συνελεύσεις είναι το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα στις παρατάξεις. Άρα είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να διαχωριστούν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:20 Ο garch έγραψε: #630 11-05-11 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Αλλά καλώς ή κακώς, ακόμα και οι συνελεύσεις είναι το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα στις παρατάξεις. Άρα είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να διαχωριστούν . Click για ανάπτυξη... Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:23 Η Revekka έγραψε: #631 11-05-11 14:23 Αρχική Δημοσίευση από garch: Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:37 Η ShatteredIce: #632 11-05-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... και είναι κρίμα ρε γαμώτο..λες τα κάνανε που τα κάνανε οι προηγούμενοι σαν τα μούτρα τους..τουλάχιστον η νέα γενιά ας είναι ενωμένη μήπως και καλυτερέψουν τα πράγματα... αλλά χειρότεροι είναι αυτοί. Μένουνε στο πανεπιστήμιο 10 χρόνια και κοιτάνε να μπούνε σε κανένα γραφείο των υπουργών να βολευτούν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:44 Ο venividivici43946: #633 11-05-11 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που τους έλεγα...ότι σε λίγα χρόνια θα σας βλέπω με κουστούμια να φιλάτε κατουρημένες ποδιές. Click για ανάπτυξη... Τους βλέπουμε ήδη. Με κουστουμάκι και ταγεράκι τα παιδάκια όλων των αποχρώσεων. Η δε αποθέωση ήταν οι πρόσφατες εκλογές όπου οι αγωνιστές μάζευαν ένσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:19 Ο Φώτης09 έγραψε: #634 11-05-11 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... εγω ρεβεκα συμφωνω...μαζι σου ...δεν ειναι μονο το τμημα σου που συμβαινει αυτο...ας ειμαστε ρεαλιστες....ναι η γενικη συνελευση συμβολιζει την φωνη των φοιτητων αλλα αμα παει ενας ξεκαρφωτος να μιλησει(εννοω εκτος παραταξης)...θα φαει ντοματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο garch έγραψε: #635 11-05-11 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:51 Η Revekka έγραψε: #636 11-05-11 19:51 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Θα αφήσουμε την κατάσταση έτσι και θα περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ακριβώς ότι τους παραχωρούμε τα πάντα, γιατί ειδικά στις συνελεύσεις που πρόκειται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις υπάρχει συσπείρωση των απλών φοιτητών. Το θέμα είναι όλη την υπόλοιπη χρονιά, που λέει ο λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #637 11-05-11 20:17 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... ρε συ γκαρκ,δεν μας λες καμια ιδεα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:23 Ο eco-warrior: #638 11-05-11 20:23 Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:26 Ο Φώτης09 έγραψε: #639 11-05-11 20:26 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:44 Ο Pure_Seduction: #640 11-05-11 20:44 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Click για ανάπτυξη... θα στα πρηξουν μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus ssalex giorgos5002 Andante Mathitis_tou_15 Polkiu tasakas DimitrisGr7 Twittn KimTaehyung Γιώργος - Κόρινθος louminis J.Cameron χημεια4λαιφ Wrong Μάρκος Βασίλης charmander Panagiotis849 Viedo Thanos_D the purge Revekka hirasawayui Memetchi Meow don_vito Unseen skygge Κλημεντίνη Αλκης Κ. tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Καταλαβαίνω απολύτως τι λες. Αλλά καλώς ή κακώς, ακόμα και οι συνελεύσεις είναι το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα στις παρατάξεις. Άρα είναι αναμενόμενο να μην μπορούν να διαχωριστούν . Click για ανάπτυξη... Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:23 Η Revekka έγραψε: #631 11-05-11 14:23 Αρχική Δημοσίευση από garch: Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:37 Η ShatteredIce: #632 11-05-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... και είναι κρίμα ρε γαμώτο..λες τα κάνανε που τα κάνανε οι προηγούμενοι σαν τα μούτρα τους..τουλάχιστον η νέα γενιά ας είναι ενωμένη μήπως και καλυτερέψουν τα πράγματα... αλλά χειρότεροι είναι αυτοί. Μένουνε στο πανεπιστήμιο 10 χρόνια και κοιτάνε να μπούνε σε κανένα γραφείο των υπουργών να βολευτούν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:44 Ο venividivici43946: #633 11-05-11 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που τους έλεγα...ότι σε λίγα χρόνια θα σας βλέπω με κουστούμια να φιλάτε κατουρημένες ποδιές. Click για ανάπτυξη... Τους βλέπουμε ήδη. Με κουστουμάκι και ταγεράκι τα παιδάκια όλων των αποχρώσεων. Η δε αποθέωση ήταν οι πρόσφατες εκλογές όπου οι αγωνιστές μάζευαν ένσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:19 Ο Φώτης09 έγραψε: #634 11-05-11 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... εγω ρεβεκα συμφωνω...μαζι σου ...δεν ειναι μονο το τμημα σου που συμβαινει αυτο...ας ειμαστε ρεαλιστες....ναι η γενικη συνελευση συμβολιζει την φωνη των φοιτητων αλλα αμα παει ενας ξεκαρφωτος να μιλησει(εννοω εκτος παραταξης)...θα φαει ντοματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο garch έγραψε: #635 11-05-11 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:51 Η Revekka έγραψε: #636 11-05-11 19:51 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Θα αφήσουμε την κατάσταση έτσι και θα περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ακριβώς ότι τους παραχωρούμε τα πάντα, γιατί ειδικά στις συνελεύσεις που πρόκειται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις υπάρχει συσπείρωση των απλών φοιτητών. Το θέμα είναι όλη την υπόλοιπη χρονιά, που λέει ο λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #637 11-05-11 20:17 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... ρε συ γκαρκ,δεν μας λες καμια ιδεα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:23 Ο eco-warrior: #638 11-05-11 20:23 Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:26 Ο Φώτης09 έγραψε: #639 11-05-11 20:26 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:44 Ο Pure_Seduction: #640 11-05-11 20:44 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Click για ανάπτυξη... θα στα πρηξουν μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus ssalex giorgos5002 Andante Mathitis_tou_15 Polkiu tasakas DimitrisGr7 Twittn KimTaehyung Γιώργος - Κόρινθος louminis J.Cameron χημεια4λαιφ Wrong Μάρκος Βασίλης charmander Panagiotis849 Viedo Thanos_D the purge Revekka hirasawayui Memetchi Meow don_vito Unseen skygge Κλημεντίνη Αλκης Κ. tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από garch: Yup, κι εγώ το καταλαβαίνω αυτό, αν και δεν συμβαίνει παντού. Το θέμα είναι ότι αυτό θέλουν οι παρατάξεις. Αν εμείς δεν το θέλουμε δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητο ότι οι έννοιες ταυτίζονται... Click για ανάπτυξη... Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:37 Η ShatteredIce: #632 11-05-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... και είναι κρίμα ρε γαμώτο..λες τα κάνανε που τα κάνανε οι προηγούμενοι σαν τα μούτρα τους..τουλάχιστον η νέα γενιά ας είναι ενωμένη μήπως και καλυτερέψουν τα πράγματα... αλλά χειρότεροι είναι αυτοί. Μένουνε στο πανεπιστήμιο 10 χρόνια και κοιτάνε να μπούνε σε κανένα γραφείο των υπουργών να βολευτούν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:44 Ο venividivici43946: #633 11-05-11 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που τους έλεγα...ότι σε λίγα χρόνια θα σας βλέπω με κουστούμια να φιλάτε κατουρημένες ποδιές. Click για ανάπτυξη... Τους βλέπουμε ήδη. Με κουστουμάκι και ταγεράκι τα παιδάκια όλων των αποχρώσεων. Η δε αποθέωση ήταν οι πρόσφατες εκλογές όπου οι αγωνιστές μάζευαν ένσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:19 Ο Φώτης09 έγραψε: #634 11-05-11 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... εγω ρεβεκα συμφωνω...μαζι σου ...δεν ειναι μονο το τμημα σου που συμβαινει αυτο...ας ειμαστε ρεαλιστες....ναι η γενικη συνελευση συμβολιζει την φωνη των φοιτητων αλλα αμα παει ενας ξεκαρφωτος να μιλησει(εννοω εκτος παραταξης)...θα φαει ντοματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο garch έγραψε: #635 11-05-11 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:51 Η Revekka έγραψε: #636 11-05-11 19:51 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Θα αφήσουμε την κατάσταση έτσι και θα περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ακριβώς ότι τους παραχωρούμε τα πάντα, γιατί ειδικά στις συνελεύσεις που πρόκειται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις υπάρχει συσπείρωση των απλών φοιτητών. Το θέμα είναι όλη την υπόλοιπη χρονιά, που λέει ο λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #637 11-05-11 20:17 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... ρε συ γκαρκ,δεν μας λες καμια ιδεα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:23 Ο eco-warrior: #638 11-05-11 20:23 Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:26 Ο Φώτης09 έγραψε: #639 11-05-11 20:26 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:44 Ο Pure_Seduction: #640 11-05-11 20:44 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Click για ανάπτυξη... θα στα πρηξουν μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus ssalex giorgos5002 Andante Mathitis_tou_15 Polkiu tasakas DimitrisGr7 Twittn KimTaehyung Γιώργος - Κόρινθος louminis J.Cameron χημεια4λαιφ Wrong Μάρκος Βασίλης charmander Panagiotis849 Viedo Thanos_D the purge Revekka hirasawayui Memetchi Meow don_vito Unseen skygge Κλημεντίνη Αλκης Κ. tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... και είναι κρίμα ρε γαμώτο..λες τα κάνανε που τα κάνανε οι προηγούμενοι σαν τα μούτρα τους..τουλάχιστον η νέα γενιά ας είναι ενωμένη μήπως και καλυτερέψουν τα πράγματα... αλλά χειρότεροι είναι αυτοί. Μένουνε στο πανεπιστήμιο 10 χρόνια και κοιτάνε να μπούνε σε κανένα γραφείο των υπουργών να βολευτούν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 14:44 Ο venividivici43946: #633 11-05-11 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που τους έλεγα...ότι σε λίγα χρόνια θα σας βλέπω με κουστούμια να φιλάτε κατουρημένες ποδιές. Click για ανάπτυξη... Τους βλέπουμε ήδη. Με κουστουμάκι και ταγεράκι τα παιδάκια όλων των αποχρώσεων. Η δε αποθέωση ήταν οι πρόσφατες εκλογές όπου οι αγωνιστές μάζευαν ένσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:19 Ο Φώτης09 έγραψε: #634 11-05-11 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... εγω ρεβεκα συμφωνω...μαζι σου ...δεν ειναι μονο το τμημα σου που συμβαινει αυτο...ας ειμαστε ρεαλιστες....ναι η γενικη συνελευση συμβολιζει την φωνη των φοιτητων αλλα αμα παει ενας ξεκαρφωτος να μιλησει(εννοω εκτος παραταξης)...θα φαει ντοματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο garch έγραψε: #635 11-05-11 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:51 Η Revekka έγραψε: #636 11-05-11 19:51 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Θα αφήσουμε την κατάσταση έτσι και θα περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ακριβώς ότι τους παραχωρούμε τα πάντα, γιατί ειδικά στις συνελεύσεις που πρόκειται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις υπάρχει συσπείρωση των απλών φοιτητών. Το θέμα είναι όλη την υπόλοιπη χρονιά, που λέει ο λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #637 11-05-11 20:17 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... ρε συ γκαρκ,δεν μας λες καμια ιδεα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:23 Ο eco-warrior: #638 11-05-11 20:23 Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:26 Ο Φώτης09 έγραψε: #639 11-05-11 20:26 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:44 Ο Pure_Seduction: #640 11-05-11 20:44 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Click για ανάπτυξη... θα στα πρηξουν μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus ssalex giorgos5002 Andante Mathitis_tou_15 Polkiu tasakas DimitrisGr7 Twittn KimTaehyung Γιώργος - Κόρινθος louminis J.Cameron χημεια4λαιφ Wrong Μάρκος Βασίλης charmander Panagiotis849 Viedo Thanos_D the purge Revekka hirasawayui Memetchi Meow don_vito Unseen skygge Κλημεντίνη Αλκης Κ. tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που τους έλεγα...ότι σε λίγα χρόνια θα σας βλέπω με κουστούμια να φιλάτε κατουρημένες ποδιές. Click για ανάπτυξη... Τους βλέπουμε ήδη. Με κουστουμάκι και ταγεράκι τα παιδάκια όλων των αποχρώσεων. Η δε αποθέωση ήταν οι πρόσφατες εκλογές όπου οι αγωνιστές μάζευαν ένσημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:19 Ο Φώτης09 έγραψε: #634 11-05-11 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... εγω ρεβεκα συμφωνω...μαζι σου ...δεν ειναι μονο το τμημα σου που συμβαινει αυτο...ας ειμαστε ρεαλιστες....ναι η γενικη συνελευση συμβολιζει την φωνη των φοιτητων αλλα αμα παει ενας ξεκαρφωτος να μιλησει(εννοω εκτος παραταξης)...θα φαει ντοματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο garch έγραψε: #635 11-05-11 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:51 Η Revekka έγραψε: #636 11-05-11 19:51 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Θα αφήσουμε την κατάσταση έτσι και θα περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ακριβώς ότι τους παραχωρούμε τα πάντα, γιατί ειδικά στις συνελεύσεις που πρόκειται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις υπάρχει συσπείρωση των απλών φοιτητών. Το θέμα είναι όλη την υπόλοιπη χρονιά, που λέει ο λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #637 11-05-11 20:17 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... ρε συ γκαρκ,δεν μας λες καμια ιδεα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:23 Ο eco-warrior: #638 11-05-11 20:23 Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:26 Ο Φώτης09 έγραψε: #639 11-05-11 20:26 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:44 Ο Pure_Seduction: #640 11-05-11 20:44 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Click για ανάπτυξη... θα στα πρηξουν μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus ssalex giorgos5002 Andante Mathitis_tou_15 Polkiu tasakas DimitrisGr7 Twittn KimTaehyung Γιώργος - Κόρινθος louminis J.Cameron χημεια4λαιφ Wrong Μάρκος Βασίλης charmander Panagiotis849 Viedo Thanos_D the purge Revekka hirasawayui Memetchi Meow don_vito Unseen skygge Κλημεντίνη Αλκης Κ. tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... εγω ρεβεκα συμφωνω...μαζι σου ...δεν ειναι μονο το τμημα σου που συμβαινει αυτο...ας ειμαστε ρεαλιστες....ναι η γενικη συνελευση συμβολιζει την φωνη των φοιτητων αλλα αμα παει ενας ξεκαρφωτος να μιλησει(εννοω εκτος παραταξης)...θα φαει ντοματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:47 Ο garch έγραψε: #635 11-05-11 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:51 Η Revekka έγραψε: #636 11-05-11 19:51 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Θα αφήσουμε την κατάσταση έτσι και θα περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ακριβώς ότι τους παραχωρούμε τα πάντα, γιατί ειδικά στις συνελεύσεις που πρόκειται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις υπάρχει συσπείρωση των απλών φοιτητών. Το θέμα είναι όλη την υπόλοιπη χρονιά, που λέει ο λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #637 11-05-11 20:17 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... ρε συ γκαρκ,δεν μας λες καμια ιδεα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:23 Ο eco-warrior: #638 11-05-11 20:23 Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:26 Ο Φώτης09 έγραψε: #639 11-05-11 20:26 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:44 Ο Pure_Seduction: #640 11-05-11 20:44 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Click για ανάπτυξη... θα στα πρηξουν μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus ssalex giorgos5002 Andante Mathitis_tou_15 Polkiu tasakas DimitrisGr7 Twittn KimTaehyung Γιώργος - Κόρινθος louminis J.Cameron χημεια4λαιφ Wrong Μάρκος Βασίλης charmander Panagiotis849 Viedo Thanos_D the purge Revekka hirasawayui Memetchi Meow don_vito Unseen skygge Κλημεντίνη Αλκης Κ. tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Στο δικό μου το τμήμα, δυστυχώς, οι προσπάθειες απλών φοιτητών να εκφραστούν όχι απλά έπεσαν στο κενό αλλά μόνο ξύλο που δεν έφαγαν. Οι παρατάξεις, θέλουμε δεν θέλουμε, κυριαρχούν. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:51 Η Revekka έγραψε: #636 11-05-11 19:51 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Θα αφήσουμε την κατάσταση έτσι και θα περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ακριβώς ότι τους παραχωρούμε τα πάντα, γιατί ειδικά στις συνελεύσεις που πρόκειται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις υπάρχει συσπείρωση των απλών φοιτητών. Το θέμα είναι όλη την υπόλοιπη χρονιά, που λέει ο λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #637 11-05-11 20:17 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... ρε συ γκαρκ,δεν μας λες καμια ιδεα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:23 Ο eco-warrior: #638 11-05-11 20:23 Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:26 Ο Φώτης09 έγραψε: #639 11-05-11 20:26 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:44 Ο Pure_Seduction: #640 11-05-11 20:44 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Click για ανάπτυξη... θα στα πρηξουν μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus ssalex giorgos5002 Andante Mathitis_tou_15 Polkiu tasakas DimitrisGr7 Twittn KimTaehyung Γιώργος - Κόρινθος louminis J.Cameron χημεια4λαιφ Wrong Μάρκος Βασίλης charmander Panagiotis849 Viedo Thanos_D the purge Revekka hirasawayui Memetchi Meow don_vito Unseen skygge Κλημεντίνη Αλκης Κ. tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Θα αφήσουμε την κατάσταση έτσι και θα περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ακριβώς ότι τους παραχωρούμε τα πάντα, γιατί ειδικά στις συνελεύσεις που πρόκειται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις υπάρχει συσπείρωση των απλών φοιτητών. Το θέμα είναι όλη την υπόλοιπη χρονιά, που λέει ο λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:17 Ο Φώτης09 έγραψε: #637 11-05-11 20:17 Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... ρε συ γκαρκ,δεν μας λες καμια ιδεα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:23 Ο eco-warrior: #638 11-05-11 20:23 Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:26 Ο Φώτης09 έγραψε: #639 11-05-11 20:26 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:44 Ο Pure_Seduction: #640 11-05-11 20:44 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Click για ανάπτυξη... θα στα πρηξουν μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus ssalex giorgos5002 Andante Mathitis_tou_15 Polkiu tasakas DimitrisGr7 Twittn KimTaehyung Γιώργος - Κόρινθος louminis J.Cameron χημεια4λαιφ Wrong Μάρκος Βασίλης charmander Panagiotis849 Viedo Thanos_D the purge Revekka hirasawayui Memetchi Meow don_vito Unseen skygge Κλημεντίνη Αλκης Κ. tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από garch: Ισχύει, αλλά από τη στιγμή δε θέλουμε, το βρίσκω τρομερά ηττοπαθές να τους παραχωρούμε γη και ύδωρ της γενικής συνέλευσης. Ναι, δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα πολλές προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων έχουν αποτύχει. Οπότε; Τι; Αφήνουμε την κατάσταση έτσι και περιμένουμε την καλή Διαμαντοπούλου να διαλύσει τους φοιτητικούς συλλόγους; Click για ανάπτυξη... ρε συ γκαρκ,δεν μας λες καμια ιδεα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eco-warrior Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης ή Αμφιάραος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βουλγαρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 925 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:23 Ο eco-warrior: #638 11-05-11 20:23 Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:26 Ο Φώτης09 έγραψε: #639 11-05-11 20:26 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:44 Ο Pure_Seduction: #640 11-05-11 20:44 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Click για ανάπτυξη... θα στα πρηξουν μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus ssalex giorgos5002 Andante Mathitis_tou_15 Polkiu tasakas DimitrisGr7 Twittn KimTaehyung Γιώργος - Κόρινθος louminis J.Cameron χημεια4λαιφ Wrong Μάρκος Βασίλης charmander Panagiotis849 Viedo Thanos_D the purge Revekka hirasawayui Memetchi Meow don_vito Unseen skygge Κλημεντίνη Αλκης Κ. tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φώτης09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:26 Ο Φώτης09 έγραψε: #639 11-05-11 20:26 Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:44 Ο Pure_Seduction: #640 11-05-11 20:44 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Click για ανάπτυξη... θα στα πρηξουν μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 78 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από eco-warrior: Άντε να δούμε τί θα ψηφίσωμε και φέτο... Γιατι πέρσι πετύχαμε διάνα. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 20:44 Ο Pure_Seduction: #640 11-05-11 20:44 Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Click για ανάπτυξη... θα στα πρηξουν μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από γιολαντα53448: χαχαχαχα εγω φετος θα κανω δυναμικες κινησεις!!!!!!!!!!!!! τερμα το ταπεινο χαμομηλακι(οκ πλακα κανω) αυτη την φορα οταν θα ερθει πκσιτης θα του πω ευθεως: κοιτα εχω αποφασισει αλλα δεν θελω να πω τι θα ψηφισω οκ;;; ε μα πια! νισαφι! δεν θα αγχωθω για δαυτους! Click για ανάπτυξη... θα στα πρηξουν μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.