Εγω δεν περιμενα να συναντησω ολα αυτα που γραφετε,μου φαινοντουσαν λιγο υπερβολικα αλλα εγιναν ολα οπως τα λετε!

Πηγα να γραφτω χθες,ηξερα ακριβως τι να κανω,ειχα ολα τα χαρτια δεν χρειαζομουν καμια βοηθεια!Ηταν συγκενντρωμενα ολα τα ατομα σε μια αιθουσα οπου εδιναν τα δικαιολογητικα!!
Εξω στο χωρο παντου παγκους με αφισες κλπ,δεν εδωσα σημασια!
Προσπαθουσα να μην το παιξω ψαρωμενος! Παω και περιμενω στην ουρα,προς στιγμην ειχα χαρει γιατι δεν με ειχε πλησιασει κανεις!
Στο λεπτο επανω,ερχεται μια κοπελα "γεια πρωτοετης?" ναι της λεω,αμεσως προθυμοποιηθηκε να με βοηθησει αλλα της ειπα οτι δεν χρειαζομαι καμια βοηθεια αλλα επεμενε!!
Ηταν συνεχως διπλα μου και με συστενε με αλλα ατομα της παραταξης της προφανως,σε καποια στιγμη πρεπει να με ειχαν περικυκλωσει 3-4 ατομα.... με ρωταγαν διαφορα,δε τους εδινα πολλη σημασια... δεν χρειαστηκα απο κανεναν βοηθεια τα συμπληρωσα ολα μονος μου με τη βοηθεια μιας κοπελας της οποιας της τα ειχαν συσμπληρωσει προηγουμενως καποιοι της παραταξης!!Α οχι,με βοηθησε ενας της παραταξης σε κατι που δεν ηξερα τι να βαλω!
Περιμενα να καταθεσω τα χαρτια για να παρω την βεβαιωση,και ερχεται ενας με μια φακελαρα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ μου την δινει και μου λει "Ο,τι χρειαστεις εδω ειμαστε" "Θες να σε βοηθησω σε κατι αλλο?' Εγω προσπαθουσα να τους αποφυγω,αλλα αυτοι εκει!!!
Τεσπα τελιωσα με την εγγραφη (επιτελους!!) βγαινω εξω και με πλησιαζουν τα ατομα που με ειδαν στην αρχη,ολοι της ιδια παραταξης πρεπει να ηταν! Μου ζητησαν τηλεφωνο,που μενω,αν ηθελα να πηγαιναμε για καφε,το βραδυ για ποτο και αλλα τετοια!! Τους ειπα απλα πως βιαζομαι,καποια αλλη στιγμη και οτι θα ερθω παλι τελη Σεπτεμβρη!!
Μπηκα στο πανεπιστημιο με τον φακελο μου με τα δικαιλογητικα και βγηκα με 2-3 φακελους παραταξεων,αφισες με εκδηλωσεις κομματων,και κατι αλλα τα οποια τα πεταξα!!
Η 1η εντυπωση ψιλοχαλια δυστυχως,ο χωρος του Παν/μιου ειναι φοβερος και τα κτηρια μια χαρα αλλα ολο αυτο το μπαχαλο δεν μου αρεσε!!