χαχα, εγω το λεω και στους φιλους μου που καθονται και τους ακουνε. Αυτοι που μου μιλανε χωρις να ρωτησουν αν εχω ορεξη να ακουω ασχετα με τη σχολη πραγματα, δεν ειναι καθολου ευγενικοι! ε, κ εγω παρομοιως. Ειμαι 2 χρονια στη σχολη και ποτε δεν εχω δωσει σε κνιτη το θαρος να μου μιλησει. Ακολουθω την τακτικη: "μου εισαι αδιαφορος"
Οσον αφορα τους μπλε κ πρασινους...επειδη γνωριζα μια κοπελα πριν μπει στην πασπ και καναμε παρεα, τυχαινει κ μιλαμε καποιες φορες ακομη...και μου λεει η πασπ αυτο και η πασπ εκεινο...Ποτε δε με επεισε και παντα βρισκω κατι να της πω το οποιο δεν εχει μελετησει και δεν ειναι σε θεση να μου απαντησει. Βλεπεις οι κνιτες εχουν την απαντηση στη γλωσσα, τους το μαθαινουν πολυ καλυτερα το παραμυθι, απ οτι οι υπολοιποι, γι αυτο και ειναι τοσο ενοχλητικοι και φανατισμενοι.
Να πω την αληθεια, χεστηκανε αυτοι αμα τους μισουμε και δεν τους θελουμε. Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να υπαρχει ενα minimum ποσοστο για να τους ακολουθει. Και το κακο ειναι οτι παντα θα υπαρχει.Ειτε λογω ιδεολογιας, ειτε λογω παρτυ και σημειωσεων. Οι παραταξεις βοηθουν αφανταστα στον προσυλητισμο των νεων ανθρωπων στο σαπιο πολιτικο σκηνικο και ελαχιστοποιουν με αυτο τον τροπο την πιθανοτητα για μια αλλαγη, παιρνοντας απ την αρχη τους νεους με το μερος τους. Οποτε, ποιος ο λογος να τις απαγορευσουν; Απολυτως κανενας.