το πιο ειρωνικο ειναι οτι οταν πανε να βοηθησουν τους πρωτοετεις στην αρχη δηλωνουν οτι το κανουν απο <<ηθικη>>υποχρεωση...επειδη νοιαζονται για τους συμφοιτητες τους....επειδη καποτε ειχαν βοηθηθει και αυτοι....!

ναι οκ οταν με βοηθουσαν οι παραταξεις δαπ και πασπ το ηξερα οτι θα μου ζητησουν εμμεσα χαρες οπως πχ να τους δωσω τις σημειωσεις σε καποια μαθηματα που παρακολουθουσα ανελλιπως για να τα εκτυπωσουν και να τα μοιρασουν ως σημειωσεις της δαπ και να εχουν σχεδον ολοι τις σημειωσεις μου ή να μπω ψηφοδελτιο(καθε χρονο αυτο λενε)....αλλα δεχομουν την βοηθεια

...γτ οχι αλλωστε?
τεσπα....ολοι κατι θα ζητησουν....απλα οι κνιτες το κανουν πιο ωμα....

αμα τους
πεις οτι συμφωνω με αυτα που λες...σε εναν πκσιτη θα βρεθεις πριν το καταλαβεις καλα καλα με ενα πανο στο χερι να διαδηλωνεις ενω παραλληλα οι συμφοιτητες του ετους σου κανουν μαθημα και γραφουν σημαντικες σημειωσεις....και θα δεις το ονομα σου να μοστραρει στο ψηφοδελτιο πουλωντας την εφημεριδα της κνε και γραφοντας στους τειχους συνθηματα.....!

η δαπ και η πασπ ...θα κοψει κινηση πρωτα....δεν θα κανει αποτομες κινησεις(γιατι πολλοι πρωτοετεις τρομαζουν ευκολα)
θα σε ρωτησουν συμφωνεις?βεβαιως εχεις καθε δικαιωμα να διαφωνησεις θα πουν...και αμα διαφωνισεις θα ξεκινησει το μπλα μπλα για να σε μεταπεισουν.....

ε και αμα τους λες ναι ωραια τα λες θα πουν: αντε θα μας στηριξεις? οχι μονο εσυ...πες και στις φιλες σου! εγω αυτο δεν το εχω κανει ποτε....! θα ψηφησω ο,τι θελω αλλα δεν θα ζητησω απο κανεναν να ψηφισει αυτο που θελω εγω ως χαρη!
γενικα παντως αν επρεπε ντε και καλα να διαλεξω...σιγουρα δεν θα διαλεγα την πκσ!

απαπαπ....δεν θα κρινω τωρα αν εχουν δικιο ή οχι αλλα η συμπεριφορα του εγω δεν μιλω σε κανεναν....καθομαι στην γωνια μου και δεν μιλω για πολιτικα....οπωσδηποτε δεν ισχυει....μαζευονται πενταδες και στα breaks σε αρχιζουν μπλα μπλα...ακομα και αν τους πεις οτι δεν εισαι καλα...καθενας τον χαβα του.....ασε που ειναι πιο <<ζορικοι>> και ευεξεπτοι ....

υστερογραφο: ναι ξερω οτι θα διαφωνησουν μερικοι με αυτα...αλλα σκασιλα μου....

δεν με νοιαζει καθολου!