Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:20 Ο Irodis έγραψε: #61 06-09-12 14:20 Οι άλλοι πάνε σε διαμερίσματα που νοικιάζουν, καλά που υπάρχουν και μερικές κλίνες εδώ λένε να κλείσουν και αυτές μακάρι να μην γίνει. Από 200 μέχρι 300 βρίσκεις άνετα διαμέρισμα για φτηνό ή ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alaninikos Νεοφερμένο μέλος Ο alaninikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2014 στις 17:13 Ο alaninikos: #62 23-01-14 17:13 Θα ήθελα από όποιον μπορεί και θέλει να μου δώσει πληροφορίες για τη φοιτητική εστία του πανεπιστημίου Πατρών.(δωμάτια,μπάνια,κοινόχρηστους χώρους,εστιατόριο της Φοιτητικής Εστίας,κ.τ.λ.) Ευχαριστώ προκαταβολικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 13:37 Η girly14 έγραψε: #63 08-07-14 13:37 ναι παιδια οποιος ξερει κατι για τις εστιες του ΤΕΙ ας ενημερωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2019 στις 15:33 Η Agnwsth έγραψε: #64 16-06-19 15:33 Ας ζωντανέψουμε λίγο το θέμα. Διάβασα τα μηνύματα που υπάρχουν όμως θα ήθελα να ξέρω την κατάσταση που επικρατεί στις μέρες μας. Αν μένει κανείς στην εστία, ας μου γράψει την γνώμη του για τις εστίες και την κατάσταση εκεί. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelo27 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Angelo27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 01:12 Ο Angelo27 έγραψε: #65 17-06-19 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ας ζωντανέψουμε λίγο το θέμα. Διάβασα τα μηνύματα που υπάρχουν όμως θα ήθελα να ξέρω την κατάσταση που επικρατεί στις μέρες μας. Αν μένει κανείς στην εστία, ας μου γράψει την γνώμη του για τις εστίες και την κατάσταση εκεί. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα αναφερθώ για τις εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών. Δε μένω εκεί αλλά μπορώ να έχω μία μικρή άποψη. Πιστεύω ότι αν βρεις άτομα με τα οποία ταιριάζεις ενδεχομένως να περάσεις τέλεια. Αν όχι, μπορεί όχι και τόσο. Πάντως ψάξε λίγο και στην Πάτρα μακριά από το κέντρο και νομίζω ότι ίσως να βρεις φθηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 09:54 Η Agnwsth έγραψε: #66 17-06-19 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Angelo27: Εγώ θα αναφερθώ για τις εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών. Δε μένω εκεί αλλά μπορώ να έχω μία μικρή άποψη. Πιστεύω ότι αν βρεις άτομα με τα οποία ταιριάζεις ενδεχομένως να περάσεις τέλεια. Αν όχι, μπορεί όχι και τόσο. Πάντως ψάξε λίγο και στην Πάτρα μακριά από το κέντρο και νομίζω ότι ίσως να βρεις φθηνά. Click για ανάπτυξη... Δεν ενδιαφέρομαι για ενοίκιο, ευχαριστώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mapz shuuu Praxis oups Dr. Gl. Luminous Than003 stefan mari2 Nar20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι άλλοι πάνε σε διαμερίσματα που νοικιάζουν, καλά που υπάρχουν και μερικές κλίνες εδώ λένε να κλείσουν και αυτές μακάρι να μην γίνει. Από 200 μέχρι 300 βρίσκεις άνετα διαμέρισμα για φτηνό ή ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alaninikos Νεοφερμένο μέλος Ο alaninikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2014 στις 17:13 Ο alaninikos: #62 23-01-14 17:13 Θα ήθελα από όποιον μπορεί και θέλει να μου δώσει πληροφορίες για τη φοιτητική εστία του πανεπιστημίου Πατρών.(δωμάτια,μπάνια,κοινόχρηστους χώρους,εστιατόριο της Φοιτητικής Εστίας,κ.τ.λ.) Ευχαριστώ προκαταβολικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 13:37 Η girly14 έγραψε: #63 08-07-14 13:37 ναι παιδια οποιος ξερει κατι για τις εστιες του ΤΕΙ ας ενημερωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2019 στις 15:33 Η Agnwsth έγραψε: #64 16-06-19 15:33 Ας ζωντανέψουμε λίγο το θέμα. Διάβασα τα μηνύματα που υπάρχουν όμως θα ήθελα να ξέρω την κατάσταση που επικρατεί στις μέρες μας. Αν μένει κανείς στην εστία, ας μου γράψει την γνώμη του για τις εστίες και την κατάσταση εκεί. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelo27 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Angelo27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 01:12 Ο Angelo27 έγραψε: #65 17-06-19 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ας ζωντανέψουμε λίγο το θέμα. Διάβασα τα μηνύματα που υπάρχουν όμως θα ήθελα να ξέρω την κατάσταση που επικρατεί στις μέρες μας. Αν μένει κανείς στην εστία, ας μου γράψει την γνώμη του για τις εστίες και την κατάσταση εκεί. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα αναφερθώ για τις εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών. Δε μένω εκεί αλλά μπορώ να έχω μία μικρή άποψη. Πιστεύω ότι αν βρεις άτομα με τα οποία ταιριάζεις ενδεχομένως να περάσεις τέλεια. Αν όχι, μπορεί όχι και τόσο. Πάντως ψάξε λίγο και στην Πάτρα μακριά από το κέντρο και νομίζω ότι ίσως να βρεις φθηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 09:54 Η Agnwsth έγραψε: #66 17-06-19 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Angelo27: Εγώ θα αναφερθώ για τις εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών. Δε μένω εκεί αλλά μπορώ να έχω μία μικρή άποψη. Πιστεύω ότι αν βρεις άτομα με τα οποία ταιριάζεις ενδεχομένως να περάσεις τέλεια. Αν όχι, μπορεί όχι και τόσο. Πάντως ψάξε λίγο και στην Πάτρα μακριά από το κέντρο και νομίζω ότι ίσως να βρεις φθηνά. Click για ανάπτυξη... Δεν ενδιαφέρομαι για ενοίκιο, ευχαριστώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mapz shuuu Praxis oups Dr. Gl. Luminous Than003 stefan mari2 Nar20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα ήθελα από όποιον μπορεί και θέλει να μου δώσει πληροφορίες για τη φοιτητική εστία του πανεπιστημίου Πατρών.(δωμάτια,μπάνια,κοινόχρηστους χώρους,εστιατόριο της Φοιτητικής Εστίας,κ.τ.λ.) Ευχαριστώ προκαταβολικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2014 στις 13:37 Η girly14 έγραψε: #63 08-07-14 13:37 ναι παιδια οποιος ξερει κατι για τις εστιες του ΤΕΙ ας ενημερωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2019 στις 15:33 Η Agnwsth έγραψε: #64 16-06-19 15:33 Ας ζωντανέψουμε λίγο το θέμα. Διάβασα τα μηνύματα που υπάρχουν όμως θα ήθελα να ξέρω την κατάσταση που επικρατεί στις μέρες μας. Αν μένει κανείς στην εστία, ας μου γράψει την γνώμη του για τις εστίες και την κατάσταση εκεί. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelo27 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Angelo27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 01:12 Ο Angelo27 έγραψε: #65 17-06-19 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ας ζωντανέψουμε λίγο το θέμα. Διάβασα τα μηνύματα που υπάρχουν όμως θα ήθελα να ξέρω την κατάσταση που επικρατεί στις μέρες μας. Αν μένει κανείς στην εστία, ας μου γράψει την γνώμη του για τις εστίες και την κατάσταση εκεί. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα αναφερθώ για τις εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών. Δε μένω εκεί αλλά μπορώ να έχω μία μικρή άποψη. Πιστεύω ότι αν βρεις άτομα με τα οποία ταιριάζεις ενδεχομένως να περάσεις τέλεια. Αν όχι, μπορεί όχι και τόσο. Πάντως ψάξε λίγο και στην Πάτρα μακριά από το κέντρο και νομίζω ότι ίσως να βρεις φθηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 09:54 Η Agnwsth έγραψε: #66 17-06-19 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Angelo27: Εγώ θα αναφερθώ για τις εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών. Δε μένω εκεί αλλά μπορώ να έχω μία μικρή άποψη. Πιστεύω ότι αν βρεις άτομα με τα οποία ταιριάζεις ενδεχομένως να περάσεις τέλεια. Αν όχι, μπορεί όχι και τόσο. Πάντως ψάξε λίγο και στην Πάτρα μακριά από το κέντρο και νομίζω ότι ίσως να βρεις φθηνά. Click για ανάπτυξη... Δεν ενδιαφέρομαι για ενοίκιο, ευχαριστώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mapz shuuu Praxis oups Dr. Gl. Luminous Than003 stefan mari2 Nar20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι παιδια οποιος ξερει κατι για τις εστιες του ΤΕΙ ας ενημερωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2019 στις 15:33 Η Agnwsth έγραψε: #64 16-06-19 15:33 Ας ζωντανέψουμε λίγο το θέμα. Διάβασα τα μηνύματα που υπάρχουν όμως θα ήθελα να ξέρω την κατάσταση που επικρατεί στις μέρες μας. Αν μένει κανείς στην εστία, ας μου γράψει την γνώμη του για τις εστίες και την κατάσταση εκεί. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelo27 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Angelo27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 01:12 Ο Angelo27 έγραψε: #65 17-06-19 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ας ζωντανέψουμε λίγο το θέμα. Διάβασα τα μηνύματα που υπάρχουν όμως θα ήθελα να ξέρω την κατάσταση που επικρατεί στις μέρες μας. Αν μένει κανείς στην εστία, ας μου γράψει την γνώμη του για τις εστίες και την κατάσταση εκεί. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα αναφερθώ για τις εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών. Δε μένω εκεί αλλά μπορώ να έχω μία μικρή άποψη. Πιστεύω ότι αν βρεις άτομα με τα οποία ταιριάζεις ενδεχομένως να περάσεις τέλεια. Αν όχι, μπορεί όχι και τόσο. Πάντως ψάξε λίγο και στην Πάτρα μακριά από το κέντρο και νομίζω ότι ίσως να βρεις φθηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 09:54 Η Agnwsth έγραψε: #66 17-06-19 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Angelo27: Εγώ θα αναφερθώ για τις εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών. Δε μένω εκεί αλλά μπορώ να έχω μία μικρή άποψη. Πιστεύω ότι αν βρεις άτομα με τα οποία ταιριάζεις ενδεχομένως να περάσεις τέλεια. Αν όχι, μπορεί όχι και τόσο. Πάντως ψάξε λίγο και στην Πάτρα μακριά από το κέντρο και νομίζω ότι ίσως να βρεις φθηνά. Click για ανάπτυξη... Δεν ενδιαφέρομαι για ενοίκιο, ευχαριστώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mapz shuuu Praxis oups Dr. Gl. Luminous Than003 stefan mari2 Nar20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ας ζωντανέψουμε λίγο το θέμα. Διάβασα τα μηνύματα που υπάρχουν όμως θα ήθελα να ξέρω την κατάσταση που επικρατεί στις μέρες μας. Αν μένει κανείς στην εστία, ας μου γράψει την γνώμη του για τις εστίες και την κατάσταση εκεί. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelo27 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Angelo27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 01:12 Ο Angelo27 έγραψε: #65 17-06-19 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ας ζωντανέψουμε λίγο το θέμα. Διάβασα τα μηνύματα που υπάρχουν όμως θα ήθελα να ξέρω την κατάσταση που επικρατεί στις μέρες μας. Αν μένει κανείς στην εστία, ας μου γράψει την γνώμη του για τις εστίες και την κατάσταση εκεί. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα αναφερθώ για τις εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών. Δε μένω εκεί αλλά μπορώ να έχω μία μικρή άποψη. Πιστεύω ότι αν βρεις άτομα με τα οποία ταιριάζεις ενδεχομένως να περάσεις τέλεια. Αν όχι, μπορεί όχι και τόσο. Πάντως ψάξε λίγο και στην Πάτρα μακριά από το κέντρο και νομίζω ότι ίσως να βρεις φθηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 09:54 Η Agnwsth έγραψε: #66 17-06-19 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Angelo27: Εγώ θα αναφερθώ για τις εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών. Δε μένω εκεί αλλά μπορώ να έχω μία μικρή άποψη. Πιστεύω ότι αν βρεις άτομα με τα οποία ταιριάζεις ενδεχομένως να περάσεις τέλεια. Αν όχι, μπορεί όχι και τόσο. Πάντως ψάξε λίγο και στην Πάτρα μακριά από το κέντρο και νομίζω ότι ίσως να βρεις φθηνά. Click για ανάπτυξη... Δεν ενδιαφέρομαι για ενοίκιο, ευχαριστώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Agnwsth: Ας ζωντανέψουμε λίγο το θέμα. Διάβασα τα μηνύματα που υπάρχουν όμως θα ήθελα να ξέρω την κατάσταση που επικρατεί στις μέρες μας. Αν μένει κανείς στην εστία, ας μου γράψει την γνώμη του για τις εστίες και την κατάσταση εκεί. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα αναφερθώ για τις εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών. Δε μένω εκεί αλλά μπορώ να έχω μία μικρή άποψη. Πιστεύω ότι αν βρεις άτομα με τα οποία ταιριάζεις ενδεχομένως να περάσεις τέλεια. Αν όχι, μπορεί όχι και τόσο. Πάντως ψάξε λίγο και στην Πάτρα μακριά από το κέντρο και νομίζω ότι ίσως να βρεις φθηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2019 στις 09:54 Η Agnwsth έγραψε: #66 17-06-19 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Angelo27: Εγώ θα αναφερθώ για τις εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών. Δε μένω εκεί αλλά μπορώ να έχω μία μικρή άποψη. Πιστεύω ότι αν βρεις άτομα με τα οποία ταιριάζεις ενδεχομένως να περάσεις τέλεια. Αν όχι, μπορεί όχι και τόσο. Πάντως ψάξε λίγο και στην Πάτρα μακριά από το κέντρο και νομίζω ότι ίσως να βρεις φθηνά. Click για ανάπτυξη... Δεν ενδιαφέρομαι για ενοίκιο, ευχαριστώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Angelo27: Εγώ θα αναφερθώ για τις εστίες του Πανεπιστημίου Πατρών. Δε μένω εκεί αλλά μπορώ να έχω μία μικρή άποψη. Πιστεύω ότι αν βρεις άτομα με τα οποία ταιριάζεις ενδεχομένως να περάσεις τέλεια. Αν όχι, μπορεί όχι και τόσο. Πάντως ψάξε λίγο και στην Πάτρα μακριά από το κέντρο και νομίζω ότι ίσως να βρεις φθηνά. Click για ανάπτυξη... Δεν ενδιαφέρομαι για ενοίκιο, ευχαριστώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.