dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 05:09 Ο dannaros έγραψε: #61 23-09-13 05:09 Αρχική Δημοσίευση από Αρσινόη: οι αιτησεις για τις εστιες του ΑΠΘ μεχρι ποτε ειναι? και τι ωρες λειτουργιας ειναι η γραμματεια? Click για ανάπτυξη... https://www.auth.gr/units/3409 κρίμα που δεν είσαι κρήτη. θα παιρνούσες ωραία μαζί μου μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 21:59 Η kambana έγραψε: #62 02-10-13 21:59 Ξέρει κανείς πότε αναμένονται να βγουν τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. saktop Νεοφερμένο μέλος Ο saktop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 22:02 Ο saktop έγραψε: #63 02-10-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Ξέρει κανείς πότε αναμένονται να βγουν τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Σήμερα που πήρα τηλέφωνο, μου είπαν μετά τις 15 Οκτωβρίου. Ελπίζω να παράκουσα...Γιατί αλλιώς στο τρέξιμο θα είμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 22:30 Η kambana έγραψε: #64 02-10-13 22:30 Αρχική Δημοσίευση από saktop: Σήμερα που πήρα τηλέφωνο, μου είπαν μετά τις 15 Οκτωβρίου. Ελπίζω να παράκουσα...Γιατί αλλιώς στο τρέξιμο θα είμαστε! Click για ανάπτυξη... Αα ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris94k Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2013 στις 20:43 Ο dimitris94k: #65 05-10-13 20:43 και εγώ απ οτι ακουσα δεν ξερουν ακομη ποτε θα βγουν και πόσο θα αργήσουν. σχεδον ολο το διοικητικο προσωπικο των εστιων που καναν αυτες τις δουλειες θα το διωξουν απ'οτι ξερω, και θα φερουν κατι εργολαβικους φυλακες που δεν ξερουν τιποτα. αυτη τη στιγμή τιποτα δεν ειναι σιγουρο. μεχρι την προηγοεμνη παρασκευή έπαιρναν αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 11:49 Η kambana έγραψε: #66 13-10-13 11:49 Καλημέρα! Υπάρχει κανένα νέο; Να περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα τα αποτελέσματα ή λόγω των απεργιών θα καθυστερήσουν κι άλλο; Πάντως αύριο λέω να πάρω ένα τηλέφωνο. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η kambana έγραψε: #67 14-10-13 15:31 Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν σε είκοσι μέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 00:03 Η kambana έγραψε: #68 18-10-13 00:03 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν σε είκοσι μέρες... Click για ανάπτυξη... Ουπς! Έγινε ένα λάθος. Σε δέκα μέρες ήθελα να γράψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 11:34 Ο Ήρωνας έγραψε: #69 29-10-13 11:34 Σήμερα βγήκαν τα Αποτελεσματα! Και ναι ειμαι μεσα Αλλα ξινιστηκα, επειδη ειπε οτι πρεπει να πληρωσω και 100 ευρω OMG. Γιατι τοσο πολυ?? 100 ευρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john lazaridis Νεοφερμένο μέλος Ο john lazaridis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 18:30 Ο john lazaridis: #70 29-10-13 18:30 Πήρες τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Οκτωβρίου 2013 dimitris94k Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 15:09 Ο dimitris94k: #71 31-10-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Ήρωνας: Σήμερα βγήκαν τα Αποτελεσματα! Και ναι ειμαι μεσα Αλλα ξινιστηκα, επειδη ειπε οτι πρεπει να πληρωσω και 100 ευρω OMG. Γιατι τοσο πολυ?? 100 ευρω? Click για ανάπτυξη... 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 23:58 Ο Ήρωνας έγραψε: #72 31-10-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από dimitris94k: 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Click για ανάπτυξη... Χαχα, καμια ξεναγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 01:58 Η kambana έγραψε: #73 02-11-13 01:58 Κι εμένα δέχτηκαν! Καλή μας διαμονή! Να κανονίσουμε και καμιά συνάντηση οι ischoolιτες των ΦΕΘ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βίκυ Μ. Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:18 Η Βίκυ Μ. έγραψε: #74 25-12-13 19:18 Επειδή δεν υπάρχει και πολύ έλεγχος...αν εχει καποιος κατοικιδιο θα υπαρξει προβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:31 Η S0fiaa έγραψε: #75 09-03-14 15:31 παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:13 Ο cha0s έγραψε: #76 09-03-14 16:13 Αρχική Δημοσίευση από S0fiaa: παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Click για ανάπτυξη... Κανένα ρόλο. Το εισόδημα σου παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και οι ειδικές κατηγορίες (ορφανός, αδερφό φοιτητή σ' αλλη πόλη, πολύτεκνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:18 Η S0fiaa έγραψε: #77 09-03-14 16:18 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγδακι Νεοφερμένο μέλος Η μαγδακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Μαρτίου 2014 στις 18:07 Η μαγδακι έγραψε: #78 10-03-14 18:07 γεια σας μια ερωτηση 8α ηθελα να κανω...εχω περασει σε δωματιο αλλα εχω συγκατοικο..8α μπορουσα να αλλαξω δωματιο να ειμαι δλδ μονη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο Vold έγραψε: #79 10-03-14 21:03 Για ποιο λόγο ρωτάς εδώ και όχι την φοιτητική μέριμνα του πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sinnlos Νεοφερμένο μέλος Ο sinnlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:27 Ο sinnlos έγραψε: #80 21-02-15 14:27 Φέτος θα κάνω μηχανογραφικό με το 10% (6%). Το πιο πιθανό (σχεδόν σίγουρο) είναι να δηλώσω Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και μάλλον θα πιάσω μία από τις πρώτες μου επιλογές, διότι έχω πολλά μόρια(18500+)....Σχετικά με τις εστίες, πόσο εύκολο είναι να κερδίσει κάποιος ένα δωμάτιο στις εστίες; Εγώ για παράδειγμα είμαι πολύτεκνος, με αδερφή που σπουδάζει σε άλλη πόλη και με κατά κεφαλήν εισόδημα γύρω στα 3000 ευρώ... Τι πιστεύεται; Υπάρχουν πιθανότητες να πάρω δωμάτιο; Ξέρω ότι δεν είναι το θέμα επίκαιρο αλλά άμα κάποιος γνωρίζει γενικά ας εκφράσει την άποψή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BiteTheDust ScarletFox elevag Νικολινα Γιώτα Γιαννακού Nick_nt Angelikaaa Unboxholics dmav Maynard Totreno constansn giannhs2001 Frozensun Giorgkalo hirasawayui Helen06 johnny20 Nala Praxis papaues Lia 2006 Josua rekcoR Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αρσινόη: οι αιτησεις για τις εστιες του ΑΠΘ μεχρι ποτε ειναι? και τι ωρες λειτουργιας ειναι η γραμματεια? Click για ανάπτυξη... https://www.auth.gr/units/3409 κρίμα που δεν είσαι κρήτη. θα παιρνούσες ωραία μαζί μου μόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 21:59 Η kambana έγραψε: #62 02-10-13 21:59 Ξέρει κανείς πότε αναμένονται να βγουν τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. saktop Νεοφερμένο μέλος Ο saktop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 22:02 Ο saktop έγραψε: #63 02-10-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Ξέρει κανείς πότε αναμένονται να βγουν τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Σήμερα που πήρα τηλέφωνο, μου είπαν μετά τις 15 Οκτωβρίου. Ελπίζω να παράκουσα...Γιατί αλλιώς στο τρέξιμο θα είμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 22:30 Η kambana έγραψε: #64 02-10-13 22:30 Αρχική Δημοσίευση από saktop: Σήμερα που πήρα τηλέφωνο, μου είπαν μετά τις 15 Οκτωβρίου. Ελπίζω να παράκουσα...Γιατί αλλιώς στο τρέξιμο θα είμαστε! Click για ανάπτυξη... Αα ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris94k Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2013 στις 20:43 Ο dimitris94k: #65 05-10-13 20:43 και εγώ απ οτι ακουσα δεν ξερουν ακομη ποτε θα βγουν και πόσο θα αργήσουν. σχεδον ολο το διοικητικο προσωπικο των εστιων που καναν αυτες τις δουλειες θα το διωξουν απ'οτι ξερω, και θα φερουν κατι εργολαβικους φυλακες που δεν ξερουν τιποτα. αυτη τη στιγμή τιποτα δεν ειναι σιγουρο. μεχρι την προηγοεμνη παρασκευή έπαιρναν αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 11:49 Η kambana έγραψε: #66 13-10-13 11:49 Καλημέρα! Υπάρχει κανένα νέο; Να περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα τα αποτελέσματα ή λόγω των απεργιών θα καθυστερήσουν κι άλλο; Πάντως αύριο λέω να πάρω ένα τηλέφωνο. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η kambana έγραψε: #67 14-10-13 15:31 Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν σε είκοσι μέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 00:03 Η kambana έγραψε: #68 18-10-13 00:03 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν σε είκοσι μέρες... Click για ανάπτυξη... Ουπς! Έγινε ένα λάθος. Σε δέκα μέρες ήθελα να γράψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 11:34 Ο Ήρωνας έγραψε: #69 29-10-13 11:34 Σήμερα βγήκαν τα Αποτελεσματα! Και ναι ειμαι μεσα Αλλα ξινιστηκα, επειδη ειπε οτι πρεπει να πληρωσω και 100 ευρω OMG. Γιατι τοσο πολυ?? 100 ευρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john lazaridis Νεοφερμένο μέλος Ο john lazaridis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 18:30 Ο john lazaridis: #70 29-10-13 18:30 Πήρες τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Οκτωβρίου 2013 dimitris94k Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 15:09 Ο dimitris94k: #71 31-10-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Ήρωνας: Σήμερα βγήκαν τα Αποτελεσματα! Και ναι ειμαι μεσα Αλλα ξινιστηκα, επειδη ειπε οτι πρεπει να πληρωσω και 100 ευρω OMG. Γιατι τοσο πολυ?? 100 ευρω? Click για ανάπτυξη... 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 23:58 Ο Ήρωνας έγραψε: #72 31-10-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από dimitris94k: 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Click για ανάπτυξη... Χαχα, καμια ξεναγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 01:58 Η kambana έγραψε: #73 02-11-13 01:58 Κι εμένα δέχτηκαν! Καλή μας διαμονή! Να κανονίσουμε και καμιά συνάντηση οι ischoolιτες των ΦΕΘ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βίκυ Μ. Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:18 Η Βίκυ Μ. έγραψε: #74 25-12-13 19:18 Επειδή δεν υπάρχει και πολύ έλεγχος...αν εχει καποιος κατοικιδιο θα υπαρξει προβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:31 Η S0fiaa έγραψε: #75 09-03-14 15:31 παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:13 Ο cha0s έγραψε: #76 09-03-14 16:13 Αρχική Δημοσίευση από S0fiaa: παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Click για ανάπτυξη... Κανένα ρόλο. Το εισόδημα σου παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και οι ειδικές κατηγορίες (ορφανός, αδερφό φοιτητή σ' αλλη πόλη, πολύτεκνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:18 Η S0fiaa έγραψε: #77 09-03-14 16:18 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγδακι Νεοφερμένο μέλος Η μαγδακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Μαρτίου 2014 στις 18:07 Η μαγδακι έγραψε: #78 10-03-14 18:07 γεια σας μια ερωτηση 8α ηθελα να κανω...εχω περασει σε δωματιο αλλα εχω συγκατοικο..8α μπορουσα να αλλαξω δωματιο να ειμαι δλδ μονη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο Vold έγραψε: #79 10-03-14 21:03 Για ποιο λόγο ρωτάς εδώ και όχι την φοιτητική μέριμνα του πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sinnlos Νεοφερμένο μέλος Ο sinnlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:27 Ο sinnlos έγραψε: #80 21-02-15 14:27 Φέτος θα κάνω μηχανογραφικό με το 10% (6%). Το πιο πιθανό (σχεδόν σίγουρο) είναι να δηλώσω Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και μάλλον θα πιάσω μία από τις πρώτες μου επιλογές, διότι έχω πολλά μόρια(18500+)....Σχετικά με τις εστίες, πόσο εύκολο είναι να κερδίσει κάποιος ένα δωμάτιο στις εστίες; Εγώ για παράδειγμα είμαι πολύτεκνος, με αδερφή που σπουδάζει σε άλλη πόλη και με κατά κεφαλήν εισόδημα γύρω στα 3000 ευρώ... Τι πιστεύεται; Υπάρχουν πιθανότητες να πάρω δωμάτιο; Ξέρω ότι δεν είναι το θέμα επίκαιρο αλλά άμα κάποιος γνωρίζει γενικά ας εκφράσει την άποψή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BiteTheDust ScarletFox elevag Νικολινα Γιώτα Γιαννακού Nick_nt Angelikaaa Unboxholics dmav Maynard Totreno constansn giannhs2001 Frozensun Giorgkalo hirasawayui Helen06 johnny20 Nala Praxis papaues Lia 2006 Josua rekcoR Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέρει κανείς πότε αναμένονται να βγουν τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
saktop Νεοφερμένο μέλος Ο saktop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 22:02 Ο saktop έγραψε: #63 02-10-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Ξέρει κανείς πότε αναμένονται να βγουν τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Σήμερα που πήρα τηλέφωνο, μου είπαν μετά τις 15 Οκτωβρίου. Ελπίζω να παράκουσα...Γιατί αλλιώς στο τρέξιμο θα είμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 22:30 Η kambana έγραψε: #64 02-10-13 22:30 Αρχική Δημοσίευση από saktop: Σήμερα που πήρα τηλέφωνο, μου είπαν μετά τις 15 Οκτωβρίου. Ελπίζω να παράκουσα...Γιατί αλλιώς στο τρέξιμο θα είμαστε! Click για ανάπτυξη... Αα ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris94k Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2013 στις 20:43 Ο dimitris94k: #65 05-10-13 20:43 και εγώ απ οτι ακουσα δεν ξερουν ακομη ποτε θα βγουν και πόσο θα αργήσουν. σχεδον ολο το διοικητικο προσωπικο των εστιων που καναν αυτες τις δουλειες θα το διωξουν απ'οτι ξερω, και θα φερουν κατι εργολαβικους φυλακες που δεν ξερουν τιποτα. αυτη τη στιγμή τιποτα δεν ειναι σιγουρο. μεχρι την προηγοεμνη παρασκευή έπαιρναν αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 11:49 Η kambana έγραψε: #66 13-10-13 11:49 Καλημέρα! Υπάρχει κανένα νέο; Να περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα τα αποτελέσματα ή λόγω των απεργιών θα καθυστερήσουν κι άλλο; Πάντως αύριο λέω να πάρω ένα τηλέφωνο. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η kambana έγραψε: #67 14-10-13 15:31 Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν σε είκοσι μέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 00:03 Η kambana έγραψε: #68 18-10-13 00:03 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν σε είκοσι μέρες... Click για ανάπτυξη... Ουπς! Έγινε ένα λάθος. Σε δέκα μέρες ήθελα να γράψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 11:34 Ο Ήρωνας έγραψε: #69 29-10-13 11:34 Σήμερα βγήκαν τα Αποτελεσματα! Και ναι ειμαι μεσα Αλλα ξινιστηκα, επειδη ειπε οτι πρεπει να πληρωσω και 100 ευρω OMG. Γιατι τοσο πολυ?? 100 ευρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john lazaridis Νεοφερμένο μέλος Ο john lazaridis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 18:30 Ο john lazaridis: #70 29-10-13 18:30 Πήρες τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Οκτωβρίου 2013 dimitris94k Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 15:09 Ο dimitris94k: #71 31-10-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Ήρωνας: Σήμερα βγήκαν τα Αποτελεσματα! Και ναι ειμαι μεσα Αλλα ξινιστηκα, επειδη ειπε οτι πρεπει να πληρωσω και 100 ευρω OMG. Γιατι τοσο πολυ?? 100 ευρω? Click για ανάπτυξη... 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 23:58 Ο Ήρωνας έγραψε: #72 31-10-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από dimitris94k: 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Click για ανάπτυξη... Χαχα, καμια ξεναγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 01:58 Η kambana έγραψε: #73 02-11-13 01:58 Κι εμένα δέχτηκαν! Καλή μας διαμονή! Να κανονίσουμε και καμιά συνάντηση οι ischoolιτες των ΦΕΘ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βίκυ Μ. Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:18 Η Βίκυ Μ. έγραψε: #74 25-12-13 19:18 Επειδή δεν υπάρχει και πολύ έλεγχος...αν εχει καποιος κατοικιδιο θα υπαρξει προβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:31 Η S0fiaa έγραψε: #75 09-03-14 15:31 παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:13 Ο cha0s έγραψε: #76 09-03-14 16:13 Αρχική Δημοσίευση από S0fiaa: παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Click για ανάπτυξη... Κανένα ρόλο. Το εισόδημα σου παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και οι ειδικές κατηγορίες (ορφανός, αδερφό φοιτητή σ' αλλη πόλη, πολύτεκνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:18 Η S0fiaa έγραψε: #77 09-03-14 16:18 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγδακι Νεοφερμένο μέλος Η μαγδακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Μαρτίου 2014 στις 18:07 Η μαγδακι έγραψε: #78 10-03-14 18:07 γεια σας μια ερωτηση 8α ηθελα να κανω...εχω περασει σε δωματιο αλλα εχω συγκατοικο..8α μπορουσα να αλλαξω δωματιο να ειμαι δλδ μονη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο Vold έγραψε: #79 10-03-14 21:03 Για ποιο λόγο ρωτάς εδώ και όχι την φοιτητική μέριμνα του πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sinnlos Νεοφερμένο μέλος Ο sinnlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:27 Ο sinnlos έγραψε: #80 21-02-15 14:27 Φέτος θα κάνω μηχανογραφικό με το 10% (6%). Το πιο πιθανό (σχεδόν σίγουρο) είναι να δηλώσω Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και μάλλον θα πιάσω μία από τις πρώτες μου επιλογές, διότι έχω πολλά μόρια(18500+)....Σχετικά με τις εστίες, πόσο εύκολο είναι να κερδίσει κάποιος ένα δωμάτιο στις εστίες; Εγώ για παράδειγμα είμαι πολύτεκνος, με αδερφή που σπουδάζει σε άλλη πόλη και με κατά κεφαλήν εισόδημα γύρω στα 3000 ευρώ... Τι πιστεύεται; Υπάρχουν πιθανότητες να πάρω δωμάτιο; Ξέρω ότι δεν είναι το θέμα επίκαιρο αλλά άμα κάποιος γνωρίζει γενικά ας εκφράσει την άποψή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BiteTheDust ScarletFox elevag Νικολινα Γιώτα Γιαννακού Nick_nt Angelikaaa Unboxholics dmav Maynard Totreno constansn giannhs2001 Frozensun Giorgkalo hirasawayui Helen06 johnny20 Nala Praxis papaues Lia 2006 Josua rekcoR Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kambana: Ξέρει κανείς πότε αναμένονται να βγουν τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Σήμερα που πήρα τηλέφωνο, μου είπαν μετά τις 15 Οκτωβρίου. Ελπίζω να παράκουσα...Γιατί αλλιώς στο τρέξιμο θα είμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 22:30 Η kambana έγραψε: #64 02-10-13 22:30 Αρχική Δημοσίευση από saktop: Σήμερα που πήρα τηλέφωνο, μου είπαν μετά τις 15 Οκτωβρίου. Ελπίζω να παράκουσα...Γιατί αλλιώς στο τρέξιμο θα είμαστε! Click για ανάπτυξη... Αα ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris94k Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2013 στις 20:43 Ο dimitris94k: #65 05-10-13 20:43 και εγώ απ οτι ακουσα δεν ξερουν ακομη ποτε θα βγουν και πόσο θα αργήσουν. σχεδον ολο το διοικητικο προσωπικο των εστιων που καναν αυτες τις δουλειες θα το διωξουν απ'οτι ξερω, και θα φερουν κατι εργολαβικους φυλακες που δεν ξερουν τιποτα. αυτη τη στιγμή τιποτα δεν ειναι σιγουρο. μεχρι την προηγοεμνη παρασκευή έπαιρναν αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 11:49 Η kambana έγραψε: #66 13-10-13 11:49 Καλημέρα! Υπάρχει κανένα νέο; Να περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα τα αποτελέσματα ή λόγω των απεργιών θα καθυστερήσουν κι άλλο; Πάντως αύριο λέω να πάρω ένα τηλέφωνο. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η kambana έγραψε: #67 14-10-13 15:31 Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν σε είκοσι μέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 00:03 Η kambana έγραψε: #68 18-10-13 00:03 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν σε είκοσι μέρες... Click για ανάπτυξη... Ουπς! Έγινε ένα λάθος. Σε δέκα μέρες ήθελα να γράψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 11:34 Ο Ήρωνας έγραψε: #69 29-10-13 11:34 Σήμερα βγήκαν τα Αποτελεσματα! Και ναι ειμαι μεσα Αλλα ξινιστηκα, επειδη ειπε οτι πρεπει να πληρωσω και 100 ευρω OMG. Γιατι τοσο πολυ?? 100 ευρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john lazaridis Νεοφερμένο μέλος Ο john lazaridis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 18:30 Ο john lazaridis: #70 29-10-13 18:30 Πήρες τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Οκτωβρίου 2013 dimitris94k Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 15:09 Ο dimitris94k: #71 31-10-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Ήρωνας: Σήμερα βγήκαν τα Αποτελεσματα! Και ναι ειμαι μεσα Αλλα ξινιστηκα, επειδη ειπε οτι πρεπει να πληρωσω και 100 ευρω OMG. Γιατι τοσο πολυ?? 100 ευρω? Click για ανάπτυξη... 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 23:58 Ο Ήρωνας έγραψε: #72 31-10-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από dimitris94k: 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Click για ανάπτυξη... Χαχα, καμια ξεναγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 01:58 Η kambana έγραψε: #73 02-11-13 01:58 Κι εμένα δέχτηκαν! Καλή μας διαμονή! Να κανονίσουμε και καμιά συνάντηση οι ischoolιτες των ΦΕΘ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βίκυ Μ. Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:18 Η Βίκυ Μ. έγραψε: #74 25-12-13 19:18 Επειδή δεν υπάρχει και πολύ έλεγχος...αν εχει καποιος κατοικιδιο θα υπαρξει προβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:31 Η S0fiaa έγραψε: #75 09-03-14 15:31 παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:13 Ο cha0s έγραψε: #76 09-03-14 16:13 Αρχική Δημοσίευση από S0fiaa: παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Click για ανάπτυξη... Κανένα ρόλο. Το εισόδημα σου παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και οι ειδικές κατηγορίες (ορφανός, αδερφό φοιτητή σ' αλλη πόλη, πολύτεκνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:18 Η S0fiaa έγραψε: #77 09-03-14 16:18 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγδακι Νεοφερμένο μέλος Η μαγδακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Μαρτίου 2014 στις 18:07 Η μαγδακι έγραψε: #78 10-03-14 18:07 γεια σας μια ερωτηση 8α ηθελα να κανω...εχω περασει σε δωματιο αλλα εχω συγκατοικο..8α μπορουσα να αλλαξω δωματιο να ειμαι δλδ μονη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο Vold έγραψε: #79 10-03-14 21:03 Για ποιο λόγο ρωτάς εδώ και όχι την φοιτητική μέριμνα του πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sinnlos Νεοφερμένο μέλος Ο sinnlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:27 Ο sinnlos έγραψε: #80 21-02-15 14:27 Φέτος θα κάνω μηχανογραφικό με το 10% (6%). Το πιο πιθανό (σχεδόν σίγουρο) είναι να δηλώσω Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και μάλλον θα πιάσω μία από τις πρώτες μου επιλογές, διότι έχω πολλά μόρια(18500+)....Σχετικά με τις εστίες, πόσο εύκολο είναι να κερδίσει κάποιος ένα δωμάτιο στις εστίες; Εγώ για παράδειγμα είμαι πολύτεκνος, με αδερφή που σπουδάζει σε άλλη πόλη και με κατά κεφαλήν εισόδημα γύρω στα 3000 ευρώ... Τι πιστεύεται; Υπάρχουν πιθανότητες να πάρω δωμάτιο; Ξέρω ότι δεν είναι το θέμα επίκαιρο αλλά άμα κάποιος γνωρίζει γενικά ας εκφράσει την άποψή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BiteTheDust ScarletFox elevag Νικολινα Γιώτα Γιαννακού Nick_nt Angelikaaa Unboxholics dmav Maynard Totreno constansn giannhs2001 Frozensun Giorgkalo hirasawayui Helen06 johnny20 Nala Praxis papaues Lia 2006 Josua rekcoR Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από saktop: Σήμερα που πήρα τηλέφωνο, μου είπαν μετά τις 15 Οκτωβρίου. Ελπίζω να παράκουσα...Γιατί αλλιώς στο τρέξιμο θα είμαστε! Click για ανάπτυξη... Αα ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris94k Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2013 στις 20:43 Ο dimitris94k: #65 05-10-13 20:43 και εγώ απ οτι ακουσα δεν ξερουν ακομη ποτε θα βγουν και πόσο θα αργήσουν. σχεδον ολο το διοικητικο προσωπικο των εστιων που καναν αυτες τις δουλειες θα το διωξουν απ'οτι ξερω, και θα φερουν κατι εργολαβικους φυλακες που δεν ξερουν τιποτα. αυτη τη στιγμή τιποτα δεν ειναι σιγουρο. μεχρι την προηγοεμνη παρασκευή έπαιρναν αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 11:49 Η kambana έγραψε: #66 13-10-13 11:49 Καλημέρα! Υπάρχει κανένα νέο; Να περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα τα αποτελέσματα ή λόγω των απεργιών θα καθυστερήσουν κι άλλο; Πάντως αύριο λέω να πάρω ένα τηλέφωνο. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η kambana έγραψε: #67 14-10-13 15:31 Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν σε είκοσι μέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 00:03 Η kambana έγραψε: #68 18-10-13 00:03 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν σε είκοσι μέρες... Click για ανάπτυξη... Ουπς! Έγινε ένα λάθος. Σε δέκα μέρες ήθελα να γράψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 11:34 Ο Ήρωνας έγραψε: #69 29-10-13 11:34 Σήμερα βγήκαν τα Αποτελεσματα! Και ναι ειμαι μεσα Αλλα ξινιστηκα, επειδη ειπε οτι πρεπει να πληρωσω και 100 ευρω OMG. Γιατι τοσο πολυ?? 100 ευρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john lazaridis Νεοφερμένο μέλος Ο john lazaridis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 18:30 Ο john lazaridis: #70 29-10-13 18:30 Πήρες τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Οκτωβρίου 2013 dimitris94k Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 15:09 Ο dimitris94k: #71 31-10-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Ήρωνας: Σήμερα βγήκαν τα Αποτελεσματα! Και ναι ειμαι μεσα Αλλα ξινιστηκα, επειδη ειπε οτι πρεπει να πληρωσω και 100 ευρω OMG. Γιατι τοσο πολυ?? 100 ευρω? Click για ανάπτυξη... 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 23:58 Ο Ήρωνας έγραψε: #72 31-10-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από dimitris94k: 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Click για ανάπτυξη... Χαχα, καμια ξεναγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 01:58 Η kambana έγραψε: #73 02-11-13 01:58 Κι εμένα δέχτηκαν! Καλή μας διαμονή! Να κανονίσουμε και καμιά συνάντηση οι ischoolιτες των ΦΕΘ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βίκυ Μ. Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:18 Η Βίκυ Μ. έγραψε: #74 25-12-13 19:18 Επειδή δεν υπάρχει και πολύ έλεγχος...αν εχει καποιος κατοικιδιο θα υπαρξει προβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:31 Η S0fiaa έγραψε: #75 09-03-14 15:31 παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:13 Ο cha0s έγραψε: #76 09-03-14 16:13 Αρχική Δημοσίευση από S0fiaa: παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Click για ανάπτυξη... Κανένα ρόλο. Το εισόδημα σου παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και οι ειδικές κατηγορίες (ορφανός, αδερφό φοιτητή σ' αλλη πόλη, πολύτεκνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:18 Η S0fiaa έγραψε: #77 09-03-14 16:18 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγδακι Νεοφερμένο μέλος Η μαγδακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Μαρτίου 2014 στις 18:07 Η μαγδακι έγραψε: #78 10-03-14 18:07 γεια σας μια ερωτηση 8α ηθελα να κανω...εχω περασει σε δωματιο αλλα εχω συγκατοικο..8α μπορουσα να αλλαξω δωματιο να ειμαι δλδ μονη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο Vold έγραψε: #79 10-03-14 21:03 Για ποιο λόγο ρωτάς εδώ και όχι την φοιτητική μέριμνα του πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sinnlos Νεοφερμένο μέλος Ο sinnlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:27 Ο sinnlos έγραψε: #80 21-02-15 14:27 Φέτος θα κάνω μηχανογραφικό με το 10% (6%). Το πιο πιθανό (σχεδόν σίγουρο) είναι να δηλώσω Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και μάλλον θα πιάσω μία από τις πρώτες μου επιλογές, διότι έχω πολλά μόρια(18500+)....Σχετικά με τις εστίες, πόσο εύκολο είναι να κερδίσει κάποιος ένα δωμάτιο στις εστίες; Εγώ για παράδειγμα είμαι πολύτεκνος, με αδερφή που σπουδάζει σε άλλη πόλη και με κατά κεφαλήν εισόδημα γύρω στα 3000 ευρώ... Τι πιστεύεται; Υπάρχουν πιθανότητες να πάρω δωμάτιο; Ξέρω ότι δεν είναι το θέμα επίκαιρο αλλά άμα κάποιος γνωρίζει γενικά ας εκφράσει την άποψή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BiteTheDust ScarletFox elevag Νικολινα Γιώτα Γιαννακού Nick_nt Angelikaaa Unboxholics dmav Maynard Totreno constansn giannhs2001 Frozensun Giorgkalo hirasawayui Helen06 johnny20 Nala Praxis papaues Lia 2006 Josua rekcoR Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγώ απ οτι ακουσα δεν ξερουν ακομη ποτε θα βγουν και πόσο θα αργήσουν. σχεδον ολο το διοικητικο προσωπικο των εστιων που καναν αυτες τις δουλειες θα το διωξουν απ'οτι ξερω, και θα φερουν κατι εργολαβικους φυλακες που δεν ξερουν τιποτα. αυτη τη στιγμή τιποτα δεν ειναι σιγουρο. μεχρι την προηγοεμνη παρασκευή έπαιρναν αιτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 11:49 Η kambana έγραψε: #66 13-10-13 11:49 Καλημέρα! Υπάρχει κανένα νέο; Να περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα τα αποτελέσματα ή λόγω των απεργιών θα καθυστερήσουν κι άλλο; Πάντως αύριο λέω να πάρω ένα τηλέφωνο. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η kambana έγραψε: #67 14-10-13 15:31 Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν σε είκοσι μέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 00:03 Η kambana έγραψε: #68 18-10-13 00:03 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν σε είκοσι μέρες... Click για ανάπτυξη... Ουπς! Έγινε ένα λάθος. Σε δέκα μέρες ήθελα να γράψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 11:34 Ο Ήρωνας έγραψε: #69 29-10-13 11:34 Σήμερα βγήκαν τα Αποτελεσματα! Και ναι ειμαι μεσα Αλλα ξινιστηκα, επειδη ειπε οτι πρεπει να πληρωσω και 100 ευρω OMG. Γιατι τοσο πολυ?? 100 ευρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john lazaridis Νεοφερμένο μέλος Ο john lazaridis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 18:30 Ο john lazaridis: #70 29-10-13 18:30 Πήρες τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Οκτωβρίου 2013 dimitris94k Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 15:09 Ο dimitris94k: #71 31-10-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Ήρωνας: Σήμερα βγήκαν τα Αποτελεσματα! Και ναι ειμαι μεσα Αλλα ξινιστηκα, επειδη ειπε οτι πρεπει να πληρωσω και 100 ευρω OMG. Γιατι τοσο πολυ?? 100 ευρω? Click για ανάπτυξη... 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 23:58 Ο Ήρωνας έγραψε: #72 31-10-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από dimitris94k: 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Click για ανάπτυξη... Χαχα, καμια ξεναγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 01:58 Η kambana έγραψε: #73 02-11-13 01:58 Κι εμένα δέχτηκαν! Καλή μας διαμονή! Να κανονίσουμε και καμιά συνάντηση οι ischoolιτες των ΦΕΘ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βίκυ Μ. Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:18 Η Βίκυ Μ. έγραψε: #74 25-12-13 19:18 Επειδή δεν υπάρχει και πολύ έλεγχος...αν εχει καποιος κατοικιδιο θα υπαρξει προβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:31 Η S0fiaa έγραψε: #75 09-03-14 15:31 παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:13 Ο cha0s έγραψε: #76 09-03-14 16:13 Αρχική Δημοσίευση από S0fiaa: παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Click για ανάπτυξη... Κανένα ρόλο. Το εισόδημα σου παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και οι ειδικές κατηγορίες (ορφανός, αδερφό φοιτητή σ' αλλη πόλη, πολύτεκνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:18 Η S0fiaa έγραψε: #77 09-03-14 16:18 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγδακι Νεοφερμένο μέλος Η μαγδακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Μαρτίου 2014 στις 18:07 Η μαγδακι έγραψε: #78 10-03-14 18:07 γεια σας μια ερωτηση 8α ηθελα να κανω...εχω περασει σε δωματιο αλλα εχω συγκατοικο..8α μπορουσα να αλλαξω δωματιο να ειμαι δλδ μονη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο Vold έγραψε: #79 10-03-14 21:03 Για ποιο λόγο ρωτάς εδώ και όχι την φοιτητική μέριμνα του πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sinnlos Νεοφερμένο μέλος Ο sinnlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:27 Ο sinnlos έγραψε: #80 21-02-15 14:27 Φέτος θα κάνω μηχανογραφικό με το 10% (6%). Το πιο πιθανό (σχεδόν σίγουρο) είναι να δηλώσω Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και μάλλον θα πιάσω μία από τις πρώτες μου επιλογές, διότι έχω πολλά μόρια(18500+)....Σχετικά με τις εστίες, πόσο εύκολο είναι να κερδίσει κάποιος ένα δωμάτιο στις εστίες; Εγώ για παράδειγμα είμαι πολύτεκνος, με αδερφή που σπουδάζει σε άλλη πόλη και με κατά κεφαλήν εισόδημα γύρω στα 3000 ευρώ... Τι πιστεύεται; Υπάρχουν πιθανότητες να πάρω δωμάτιο; Ξέρω ότι δεν είναι το θέμα επίκαιρο αλλά άμα κάποιος γνωρίζει γενικά ας εκφράσει την άποψή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BiteTheDust ScarletFox elevag Νικολινα Γιώτα Γιαννακού Nick_nt Angelikaaa Unboxholics dmav Maynard Totreno constansn giannhs2001 Frozensun Giorgkalo hirasawayui Helen06 johnny20 Nala Praxis papaues Lia 2006 Josua rekcoR Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Υπάρχει κανένα νέο; Να περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα τα αποτελέσματα ή λόγω των απεργιών θα καθυστερήσουν κι άλλο; Πάντως αύριο λέω να πάρω ένα τηλέφωνο. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η kambana έγραψε: #67 14-10-13 15:31 Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν σε είκοσι μέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 00:03 Η kambana έγραψε: #68 18-10-13 00:03 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν σε είκοσι μέρες... Click για ανάπτυξη... Ουπς! Έγινε ένα λάθος. Σε δέκα μέρες ήθελα να γράψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 11:34 Ο Ήρωνας έγραψε: #69 29-10-13 11:34 Σήμερα βγήκαν τα Αποτελεσματα! Και ναι ειμαι μεσα Αλλα ξινιστηκα, επειδη ειπε οτι πρεπει να πληρωσω και 100 ευρω OMG. Γιατι τοσο πολυ?? 100 ευρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john lazaridis Νεοφερμένο μέλος Ο john lazaridis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 18:30 Ο john lazaridis: #70 29-10-13 18:30 Πήρες τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Οκτωβρίου 2013 dimitris94k Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 15:09 Ο dimitris94k: #71 31-10-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Ήρωνας: Σήμερα βγήκαν τα Αποτελεσματα! Και ναι ειμαι μεσα Αλλα ξινιστηκα, επειδη ειπε οτι πρεπει να πληρωσω και 100 ευρω OMG. Γιατι τοσο πολυ?? 100 ευρω? Click για ανάπτυξη... 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 23:58 Ο Ήρωνας έγραψε: #72 31-10-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από dimitris94k: 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Click για ανάπτυξη... Χαχα, καμια ξεναγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 01:58 Η kambana έγραψε: #73 02-11-13 01:58 Κι εμένα δέχτηκαν! Καλή μας διαμονή! Να κανονίσουμε και καμιά συνάντηση οι ischoolιτες των ΦΕΘ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βίκυ Μ. Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:18 Η Βίκυ Μ. έγραψε: #74 25-12-13 19:18 Επειδή δεν υπάρχει και πολύ έλεγχος...αν εχει καποιος κατοικιδιο θα υπαρξει προβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:31 Η S0fiaa έγραψε: #75 09-03-14 15:31 παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:13 Ο cha0s έγραψε: #76 09-03-14 16:13 Αρχική Δημοσίευση από S0fiaa: παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Click για ανάπτυξη... Κανένα ρόλο. Το εισόδημα σου παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και οι ειδικές κατηγορίες (ορφανός, αδερφό φοιτητή σ' αλλη πόλη, πολύτεκνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:18 Η S0fiaa έγραψε: #77 09-03-14 16:18 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγδακι Νεοφερμένο μέλος Η μαγδακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Μαρτίου 2014 στις 18:07 Η μαγδακι έγραψε: #78 10-03-14 18:07 γεια σας μια ερωτηση 8α ηθελα να κανω...εχω περασει σε δωματιο αλλα εχω συγκατοικο..8α μπορουσα να αλλαξω δωματιο να ειμαι δλδ μονη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο Vold έγραψε: #79 10-03-14 21:03 Για ποιο λόγο ρωτάς εδώ και όχι την φοιτητική μέριμνα του πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sinnlos Νεοφερμένο μέλος Ο sinnlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:27 Ο sinnlos έγραψε: #80 21-02-15 14:27 Φέτος θα κάνω μηχανογραφικό με το 10% (6%). Το πιο πιθανό (σχεδόν σίγουρο) είναι να δηλώσω Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και μάλλον θα πιάσω μία από τις πρώτες μου επιλογές, διότι έχω πολλά μόρια(18500+)....Σχετικά με τις εστίες, πόσο εύκολο είναι να κερδίσει κάποιος ένα δωμάτιο στις εστίες; Εγώ για παράδειγμα είμαι πολύτεκνος, με αδερφή που σπουδάζει σε άλλη πόλη και με κατά κεφαλήν εισόδημα γύρω στα 3000 ευρώ... Τι πιστεύεται; Υπάρχουν πιθανότητες να πάρω δωμάτιο; Ξέρω ότι δεν είναι το θέμα επίκαιρο αλλά άμα κάποιος γνωρίζει γενικά ας εκφράσει την άποψή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BiteTheDust ScarletFox elevag Νικολινα Γιώτα Γιαννακού Nick_nt Angelikaaa Unboxholics dmav Maynard Totreno constansn giannhs2001 Frozensun Giorgkalo hirasawayui Helen06 johnny20 Nala Praxis papaues Lia 2006 Josua rekcoR Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν σε είκοσι μέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 00:03 Η kambana έγραψε: #68 18-10-13 00:03 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν σε είκοσι μέρες... Click για ανάπτυξη... Ουπς! Έγινε ένα λάθος. Σε δέκα μέρες ήθελα να γράψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 11:34 Ο Ήρωνας έγραψε: #69 29-10-13 11:34 Σήμερα βγήκαν τα Αποτελεσματα! Και ναι ειμαι μεσα Αλλα ξινιστηκα, επειδη ειπε οτι πρεπει να πληρωσω και 100 ευρω OMG. Γιατι τοσο πολυ?? 100 ευρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john lazaridis Νεοφερμένο μέλος Ο john lazaridis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 18:30 Ο john lazaridis: #70 29-10-13 18:30 Πήρες τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Οκτωβρίου 2013 dimitris94k Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 15:09 Ο dimitris94k: #71 31-10-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Ήρωνας: Σήμερα βγήκαν τα Αποτελεσματα! Και ναι ειμαι μεσα Αλλα ξινιστηκα, επειδη ειπε οτι πρεπει να πληρωσω και 100 ευρω OMG. Γιατι τοσο πολυ?? 100 ευρω? Click για ανάπτυξη... 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 23:58 Ο Ήρωνας έγραψε: #72 31-10-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από dimitris94k: 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Click για ανάπτυξη... Χαχα, καμια ξεναγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 01:58 Η kambana έγραψε: #73 02-11-13 01:58 Κι εμένα δέχτηκαν! Καλή μας διαμονή! Να κανονίσουμε και καμιά συνάντηση οι ischoolιτες των ΦΕΘ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βίκυ Μ. Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:18 Η Βίκυ Μ. έγραψε: #74 25-12-13 19:18 Επειδή δεν υπάρχει και πολύ έλεγχος...αν εχει καποιος κατοικιδιο θα υπαρξει προβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:31 Η S0fiaa έγραψε: #75 09-03-14 15:31 παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:13 Ο cha0s έγραψε: #76 09-03-14 16:13 Αρχική Δημοσίευση από S0fiaa: παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Click για ανάπτυξη... Κανένα ρόλο. Το εισόδημα σου παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και οι ειδικές κατηγορίες (ορφανός, αδερφό φοιτητή σ' αλλη πόλη, πολύτεκνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:18 Η S0fiaa έγραψε: #77 09-03-14 16:18 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγδακι Νεοφερμένο μέλος Η μαγδακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Μαρτίου 2014 στις 18:07 Η μαγδακι έγραψε: #78 10-03-14 18:07 γεια σας μια ερωτηση 8α ηθελα να κανω...εχω περασει σε δωματιο αλλα εχω συγκατοικο..8α μπορουσα να αλλαξω δωματιο να ειμαι δλδ μονη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο Vold έγραψε: #79 10-03-14 21:03 Για ποιο λόγο ρωτάς εδώ και όχι την φοιτητική μέριμνα του πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sinnlos Νεοφερμένο μέλος Ο sinnlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:27 Ο sinnlos έγραψε: #80 21-02-15 14:27 Φέτος θα κάνω μηχανογραφικό με το 10% (6%). Το πιο πιθανό (σχεδόν σίγουρο) είναι να δηλώσω Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και μάλλον θα πιάσω μία από τις πρώτες μου επιλογές, διότι έχω πολλά μόρια(18500+)....Σχετικά με τις εστίες, πόσο εύκολο είναι να κερδίσει κάποιος ένα δωμάτιο στις εστίες; Εγώ για παράδειγμα είμαι πολύτεκνος, με αδερφή που σπουδάζει σε άλλη πόλη και με κατά κεφαλήν εισόδημα γύρω στα 3000 ευρώ... Τι πιστεύεται; Υπάρχουν πιθανότητες να πάρω δωμάτιο; Ξέρω ότι δεν είναι το θέμα επίκαιρο αλλά άμα κάποιος γνωρίζει γενικά ας εκφράσει την άποψή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BiteTheDust ScarletFox elevag Νικολινα Γιώτα Γιαννακού Nick_nt Angelikaaa Unboxholics dmav Maynard Totreno constansn giannhs2001 Frozensun Giorgkalo hirasawayui Helen06 johnny20 Nala Praxis papaues Lia 2006 Josua rekcoR Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kambana: Πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν σε είκοσι μέρες... Click για ανάπτυξη... Ουπς! Έγινε ένα λάθος. Σε δέκα μέρες ήθελα να γράψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 11:34 Ο Ήρωνας έγραψε: #69 29-10-13 11:34 Σήμερα βγήκαν τα Αποτελεσματα! Και ναι ειμαι μεσα Αλλα ξινιστηκα, επειδη ειπε οτι πρεπει να πληρωσω και 100 ευρω OMG. Γιατι τοσο πολυ?? 100 ευρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john lazaridis Νεοφερμένο μέλος Ο john lazaridis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 18:30 Ο john lazaridis: #70 29-10-13 18:30 Πήρες τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Οκτωβρίου 2013 dimitris94k Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 15:09 Ο dimitris94k: #71 31-10-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Ήρωνας: Σήμερα βγήκαν τα Αποτελεσματα! Και ναι ειμαι μεσα Αλλα ξινιστηκα, επειδη ειπε οτι πρεπει να πληρωσω και 100 ευρω OMG. Γιατι τοσο πολυ?? 100 ευρω? Click για ανάπτυξη... 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 23:58 Ο Ήρωνας έγραψε: #72 31-10-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από dimitris94k: 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Click για ανάπτυξη... Χαχα, καμια ξεναγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 01:58 Η kambana έγραψε: #73 02-11-13 01:58 Κι εμένα δέχτηκαν! Καλή μας διαμονή! Να κανονίσουμε και καμιά συνάντηση οι ischoolιτες των ΦΕΘ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βίκυ Μ. Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:18 Η Βίκυ Μ. έγραψε: #74 25-12-13 19:18 Επειδή δεν υπάρχει και πολύ έλεγχος...αν εχει καποιος κατοικιδιο θα υπαρξει προβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:31 Η S0fiaa έγραψε: #75 09-03-14 15:31 παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:13 Ο cha0s έγραψε: #76 09-03-14 16:13 Αρχική Δημοσίευση από S0fiaa: παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Click για ανάπτυξη... Κανένα ρόλο. Το εισόδημα σου παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και οι ειδικές κατηγορίες (ορφανός, αδερφό φοιτητή σ' αλλη πόλη, πολύτεκνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:18 Η S0fiaa έγραψε: #77 09-03-14 16:18 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγδακι Νεοφερμένο μέλος Η μαγδακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Μαρτίου 2014 στις 18:07 Η μαγδακι έγραψε: #78 10-03-14 18:07 γεια σας μια ερωτηση 8α ηθελα να κανω...εχω περασει σε δωματιο αλλα εχω συγκατοικο..8α μπορουσα να αλλαξω δωματιο να ειμαι δλδ μονη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο Vold έγραψε: #79 10-03-14 21:03 Για ποιο λόγο ρωτάς εδώ και όχι την φοιτητική μέριμνα του πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sinnlos Νεοφερμένο μέλος Ο sinnlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:27 Ο sinnlos έγραψε: #80 21-02-15 14:27 Φέτος θα κάνω μηχανογραφικό με το 10% (6%). Το πιο πιθανό (σχεδόν σίγουρο) είναι να δηλώσω Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και μάλλον θα πιάσω μία από τις πρώτες μου επιλογές, διότι έχω πολλά μόρια(18500+)....Σχετικά με τις εστίες, πόσο εύκολο είναι να κερδίσει κάποιος ένα δωμάτιο στις εστίες; Εγώ για παράδειγμα είμαι πολύτεκνος, με αδερφή που σπουδάζει σε άλλη πόλη και με κατά κεφαλήν εισόδημα γύρω στα 3000 ευρώ... Τι πιστεύεται; Υπάρχουν πιθανότητες να πάρω δωμάτιο; Ξέρω ότι δεν είναι το θέμα επίκαιρο αλλά άμα κάποιος γνωρίζει γενικά ας εκφράσει την άποψή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BiteTheDust ScarletFox elevag Νικολινα Γιώτα Γιαννακού Nick_nt Angelikaaa Unboxholics dmav Maynard Totreno constansn giannhs2001 Frozensun Giorgkalo hirasawayui Helen06 johnny20 Nala Praxis papaues Lia 2006 Josua rekcoR Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα βγήκαν τα Αποτελεσματα! Και ναι ειμαι μεσα Αλλα ξινιστηκα, επειδη ειπε οτι πρεπει να πληρωσω και 100 ευρω OMG. Γιατι τοσο πολυ?? 100 ευρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
john lazaridis Νεοφερμένο μέλος Ο john lazaridis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Οκτωβρίου 2013 στις 18:30 Ο john lazaridis: #70 29-10-13 18:30 Πήρες τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Οκτωβρίου 2013 dimitris94k Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 15:09 Ο dimitris94k: #71 31-10-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Ήρωνας: Σήμερα βγήκαν τα Αποτελεσματα! Και ναι ειμαι μεσα Αλλα ξινιστηκα, επειδη ειπε οτι πρεπει να πληρωσω και 100 ευρω OMG. Γιατι τοσο πολυ?? 100 ευρω? Click για ανάπτυξη... 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 23:58 Ο Ήρωνας έγραψε: #72 31-10-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από dimitris94k: 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Click για ανάπτυξη... Χαχα, καμια ξεναγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 01:58 Η kambana έγραψε: #73 02-11-13 01:58 Κι εμένα δέχτηκαν! Καλή μας διαμονή! Να κανονίσουμε και καμιά συνάντηση οι ischoolιτες των ΦΕΘ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βίκυ Μ. Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:18 Η Βίκυ Μ. έγραψε: #74 25-12-13 19:18 Επειδή δεν υπάρχει και πολύ έλεγχος...αν εχει καποιος κατοικιδιο θα υπαρξει προβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:31 Η S0fiaa έγραψε: #75 09-03-14 15:31 παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:13 Ο cha0s έγραψε: #76 09-03-14 16:13 Αρχική Δημοσίευση από S0fiaa: παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Click για ανάπτυξη... Κανένα ρόλο. Το εισόδημα σου παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και οι ειδικές κατηγορίες (ορφανός, αδερφό φοιτητή σ' αλλη πόλη, πολύτεκνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:18 Η S0fiaa έγραψε: #77 09-03-14 16:18 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγδακι Νεοφερμένο μέλος Η μαγδακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Μαρτίου 2014 στις 18:07 Η μαγδακι έγραψε: #78 10-03-14 18:07 γεια σας μια ερωτηση 8α ηθελα να κανω...εχω περασει σε δωματιο αλλα εχω συγκατοικο..8α μπορουσα να αλλαξω δωματιο να ειμαι δλδ μονη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο Vold έγραψε: #79 10-03-14 21:03 Για ποιο λόγο ρωτάς εδώ και όχι την φοιτητική μέριμνα του πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sinnlos Νεοφερμένο μέλος Ο sinnlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:27 Ο sinnlos έγραψε: #80 21-02-15 14:27 Φέτος θα κάνω μηχανογραφικό με το 10% (6%). Το πιο πιθανό (σχεδόν σίγουρο) είναι να δηλώσω Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και μάλλον θα πιάσω μία από τις πρώτες μου επιλογές, διότι έχω πολλά μόρια(18500+)....Σχετικά με τις εστίες, πόσο εύκολο είναι να κερδίσει κάποιος ένα δωμάτιο στις εστίες; Εγώ για παράδειγμα είμαι πολύτεκνος, με αδερφή που σπουδάζει σε άλλη πόλη και με κατά κεφαλήν εισόδημα γύρω στα 3000 ευρώ... Τι πιστεύεται; Υπάρχουν πιθανότητες να πάρω δωμάτιο; Ξέρω ότι δεν είναι το θέμα επίκαιρο αλλά άμα κάποιος γνωρίζει γενικά ας εκφράσει την άποψή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BiteTheDust ScarletFox elevag Νικολινα Γιώτα Γιαννακού Nick_nt Angelikaaa Unboxholics dmav Maynard Totreno constansn giannhs2001 Frozensun Giorgkalo hirasawayui Helen06 johnny20 Nala Praxis papaues Lia 2006 Josua rekcoR Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πήρες τηλέφωνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris94k Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 15:09 Ο dimitris94k: #71 31-10-13 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Ήρωνας: Σήμερα βγήκαν τα Αποτελεσματα! Και ναι ειμαι μεσα Αλλα ξινιστηκα, επειδη ειπε οτι πρεπει να πληρωσω και 100 ευρω OMG. Γιατι τοσο πολυ?? 100 ευρω? Click για ανάπτυξη... 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 23:58 Ο Ήρωνας έγραψε: #72 31-10-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από dimitris94k: 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Click για ανάπτυξη... Χαχα, καμια ξεναγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 01:58 Η kambana έγραψε: #73 02-11-13 01:58 Κι εμένα δέχτηκαν! Καλή μας διαμονή! Να κανονίσουμε και καμιά συνάντηση οι ischoolιτες των ΦΕΘ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βίκυ Μ. Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:18 Η Βίκυ Μ. έγραψε: #74 25-12-13 19:18 Επειδή δεν υπάρχει και πολύ έλεγχος...αν εχει καποιος κατοικιδιο θα υπαρξει προβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:31 Η S0fiaa έγραψε: #75 09-03-14 15:31 παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:13 Ο cha0s έγραψε: #76 09-03-14 16:13 Αρχική Δημοσίευση από S0fiaa: παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Click για ανάπτυξη... Κανένα ρόλο. Το εισόδημα σου παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και οι ειδικές κατηγορίες (ορφανός, αδερφό φοιτητή σ' αλλη πόλη, πολύτεκνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:18 Η S0fiaa έγραψε: #77 09-03-14 16:18 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγδακι Νεοφερμένο μέλος Η μαγδακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Μαρτίου 2014 στις 18:07 Η μαγδακι έγραψε: #78 10-03-14 18:07 γεια σας μια ερωτηση 8α ηθελα να κανω...εχω περασει σε δωματιο αλλα εχω συγκατοικο..8α μπορουσα να αλλαξω δωματιο να ειμαι δλδ μονη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο Vold έγραψε: #79 10-03-14 21:03 Για ποιο λόγο ρωτάς εδώ και όχι την φοιτητική μέριμνα του πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sinnlos Νεοφερμένο μέλος Ο sinnlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:27 Ο sinnlos έγραψε: #80 21-02-15 14:27 Φέτος θα κάνω μηχανογραφικό με το 10% (6%). Το πιο πιθανό (σχεδόν σίγουρο) είναι να δηλώσω Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και μάλλον θα πιάσω μία από τις πρώτες μου επιλογές, διότι έχω πολλά μόρια(18500+)....Σχετικά με τις εστίες, πόσο εύκολο είναι να κερδίσει κάποιος ένα δωμάτιο στις εστίες; Εγώ για παράδειγμα είμαι πολύτεκνος, με αδερφή που σπουδάζει σε άλλη πόλη και με κατά κεφαλήν εισόδημα γύρω στα 3000 ευρώ... Τι πιστεύεται; Υπάρχουν πιθανότητες να πάρω δωμάτιο; Ξέρω ότι δεν είναι το θέμα επίκαιρο αλλά άμα κάποιος γνωρίζει γενικά ας εκφράσει την άποψή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BiteTheDust ScarletFox elevag Νικολινα Γιώτα Γιαννακού Nick_nt Angelikaaa Unboxholics dmav Maynard Totreno constansn giannhs2001 Frozensun Giorgkalo hirasawayui Helen06 johnny20 Nala Praxis papaues Lia 2006 Josua rekcoR Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ήρωνας: Σήμερα βγήκαν τα Αποτελεσματα! Και ναι ειμαι μεσα Αλλα ξινιστηκα, επειδη ειπε οτι πρεπει να πληρωσω και 100 ευρω OMG. Γιατι τοσο πολυ?? 100 ευρω? Click για ανάπτυξη... 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 23:58 Ο Ήρωνας έγραψε: #72 31-10-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από dimitris94k: 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Click για ανάπτυξη... Χαχα, καμια ξεναγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 01:58 Η kambana έγραψε: #73 02-11-13 01:58 Κι εμένα δέχτηκαν! Καλή μας διαμονή! Να κανονίσουμε και καμιά συνάντηση οι ischoolιτες των ΦΕΘ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βίκυ Μ. Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:18 Η Βίκυ Μ. έγραψε: #74 25-12-13 19:18 Επειδή δεν υπάρχει και πολύ έλεγχος...αν εχει καποιος κατοικιδιο θα υπαρξει προβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:31 Η S0fiaa έγραψε: #75 09-03-14 15:31 παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:13 Ο cha0s έγραψε: #76 09-03-14 16:13 Αρχική Δημοσίευση από S0fiaa: παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Click για ανάπτυξη... Κανένα ρόλο. Το εισόδημα σου παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και οι ειδικές κατηγορίες (ορφανός, αδερφό φοιτητή σ' αλλη πόλη, πολύτεκνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:18 Η S0fiaa έγραψε: #77 09-03-14 16:18 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγδακι Νεοφερμένο μέλος Η μαγδακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Μαρτίου 2014 στις 18:07 Η μαγδακι έγραψε: #78 10-03-14 18:07 γεια σας μια ερωτηση 8α ηθελα να κανω...εχω περασει σε δωματιο αλλα εχω συγκατοικο..8α μπορουσα να αλλαξω δωματιο να ειμαι δλδ μονη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο Vold έγραψε: #79 10-03-14 21:03 Για ποιο λόγο ρωτάς εδώ και όχι την φοιτητική μέριμνα του πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sinnlos Νεοφερμένο μέλος Ο sinnlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:27 Ο sinnlos έγραψε: #80 21-02-15 14:27 Φέτος θα κάνω μηχανογραφικό με το 10% (6%). Το πιο πιθανό (σχεδόν σίγουρο) είναι να δηλώσω Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και μάλλον θα πιάσω μία από τις πρώτες μου επιλογές, διότι έχω πολλά μόρια(18500+)....Σχετικά με τις εστίες, πόσο εύκολο είναι να κερδίσει κάποιος ένα δωμάτιο στις εστίες; Εγώ για παράδειγμα είμαι πολύτεκνος, με αδερφή που σπουδάζει σε άλλη πόλη και με κατά κεφαλήν εισόδημα γύρω στα 3000 ευρώ... Τι πιστεύεται; Υπάρχουν πιθανότητες να πάρω δωμάτιο; Ξέρω ότι δεν είναι το θέμα επίκαιρο αλλά άμα κάποιος γνωρίζει γενικά ας εκφράσει την άποψή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BiteTheDust ScarletFox elevag Νικολινα Γιώτα Γιαννακού Nick_nt Angelikaaa Unboxholics dmav Maynard Totreno constansn giannhs2001 Frozensun Giorgkalo hirasawayui Helen06 johnny20 Nala Praxis papaues Lia 2006 Josua rekcoR Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimitris94k: 5 ευρω το μήνα πληρώνεις ενοίκιο/εγγυηση, αλλά σε βάζουν μάλλον να πληρώσεις για ολόκληρο αυτό και το επόμενο ακαδημαικό έτος τα ενοίκια, κάτι σαν εγγυηση ειναι, αλλα μετα απ οτι ξερω δεν τα επιστρεφουν. και εγω κάπου τόσο πλήρωσα είναι κανένας άλλος/η από το ischool που τον πήραν; μπορούμε να κανονίσουμε καποια συνάντηση στο εστιατόριο αν θέλετε :p Click για ανάπτυξη... Χαχα, καμια ξεναγηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 01:58 Η kambana έγραψε: #73 02-11-13 01:58 Κι εμένα δέχτηκαν! Καλή μας διαμονή! Να κανονίσουμε και καμιά συνάντηση οι ischoolιτες των ΦΕΘ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βίκυ Μ. Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:18 Η Βίκυ Μ. έγραψε: #74 25-12-13 19:18 Επειδή δεν υπάρχει και πολύ έλεγχος...αν εχει καποιος κατοικιδιο θα υπαρξει προβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:31 Η S0fiaa έγραψε: #75 09-03-14 15:31 παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:13 Ο cha0s έγραψε: #76 09-03-14 16:13 Αρχική Δημοσίευση από S0fiaa: παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Click για ανάπτυξη... Κανένα ρόλο. Το εισόδημα σου παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και οι ειδικές κατηγορίες (ορφανός, αδερφό φοιτητή σ' αλλη πόλη, πολύτεκνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:18 Η S0fiaa έγραψε: #77 09-03-14 16:18 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγδακι Νεοφερμένο μέλος Η μαγδακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Μαρτίου 2014 στις 18:07 Η μαγδακι έγραψε: #78 10-03-14 18:07 γεια σας μια ερωτηση 8α ηθελα να κανω...εχω περασει σε δωματιο αλλα εχω συγκατοικο..8α μπορουσα να αλλαξω δωματιο να ειμαι δλδ μονη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο Vold έγραψε: #79 10-03-14 21:03 Για ποιο λόγο ρωτάς εδώ και όχι την φοιτητική μέριμνα του πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sinnlos Νεοφερμένο μέλος Ο sinnlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:27 Ο sinnlos έγραψε: #80 21-02-15 14:27 Φέτος θα κάνω μηχανογραφικό με το 10% (6%). Το πιο πιθανό (σχεδόν σίγουρο) είναι να δηλώσω Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και μάλλον θα πιάσω μία από τις πρώτες μου επιλογές, διότι έχω πολλά μόρια(18500+)....Σχετικά με τις εστίες, πόσο εύκολο είναι να κερδίσει κάποιος ένα δωμάτιο στις εστίες; Εγώ για παράδειγμα είμαι πολύτεκνος, με αδερφή που σπουδάζει σε άλλη πόλη και με κατά κεφαλήν εισόδημα γύρω στα 3000 ευρώ... Τι πιστεύεται; Υπάρχουν πιθανότητες να πάρω δωμάτιο; Ξέρω ότι δεν είναι το θέμα επίκαιρο αλλά άμα κάποιος γνωρίζει γενικά ας εκφράσει την άποψή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BiteTheDust ScarletFox elevag Νικολινα Γιώτα Γιαννακού Nick_nt Angelikaaa Unboxholics dmav Maynard Totreno constansn giannhs2001 Frozensun Giorgkalo hirasawayui Helen06 johnny20 Nala Praxis papaues Lia 2006 Josua rekcoR Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εμένα δέχτηκαν! Καλή μας διαμονή! Να κανονίσουμε και καμιά συνάντηση οι ischoolιτες των ΦΕΘ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βίκυ Μ. Νεοφερμένο μέλος Η Βίκυ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:18 Η Βίκυ Μ. έγραψε: #74 25-12-13 19:18 Επειδή δεν υπάρχει και πολύ έλεγχος...αν εχει καποιος κατοικιδιο θα υπαρξει προβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:31 Η S0fiaa έγραψε: #75 09-03-14 15:31 παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:13 Ο cha0s έγραψε: #76 09-03-14 16:13 Αρχική Δημοσίευση από S0fiaa: παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Click για ανάπτυξη... Κανένα ρόλο. Το εισόδημα σου παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και οι ειδικές κατηγορίες (ορφανός, αδερφό φοιτητή σ' αλλη πόλη, πολύτεκνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:18 Η S0fiaa έγραψε: #77 09-03-14 16:18 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγδακι Νεοφερμένο μέλος Η μαγδακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Μαρτίου 2014 στις 18:07 Η μαγδακι έγραψε: #78 10-03-14 18:07 γεια σας μια ερωτηση 8α ηθελα να κανω...εχω περασει σε δωματιο αλλα εχω συγκατοικο..8α μπορουσα να αλλαξω δωματιο να ειμαι δλδ μονη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο Vold έγραψε: #79 10-03-14 21:03 Για ποιο λόγο ρωτάς εδώ και όχι την φοιτητική μέριμνα του πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sinnlos Νεοφερμένο μέλος Ο sinnlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:27 Ο sinnlos έγραψε: #80 21-02-15 14:27 Φέτος θα κάνω μηχανογραφικό με το 10% (6%). Το πιο πιθανό (σχεδόν σίγουρο) είναι να δηλώσω Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και μάλλον θα πιάσω μία από τις πρώτες μου επιλογές, διότι έχω πολλά μόρια(18500+)....Σχετικά με τις εστίες, πόσο εύκολο είναι να κερδίσει κάποιος ένα δωμάτιο στις εστίες; Εγώ για παράδειγμα είμαι πολύτεκνος, με αδερφή που σπουδάζει σε άλλη πόλη και με κατά κεφαλήν εισόδημα γύρω στα 3000 ευρώ... Τι πιστεύεται; Υπάρχουν πιθανότητες να πάρω δωμάτιο; Ξέρω ότι δεν είναι το θέμα επίκαιρο αλλά άμα κάποιος γνωρίζει γενικά ας εκφράσει την άποψή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BiteTheDust ScarletFox elevag Νικολινα Γιώτα Γιαννακού Nick_nt Angelikaaa Unboxholics dmav Maynard Totreno constansn giannhs2001 Frozensun Giorgkalo hirasawayui Helen06 johnny20 Nala Praxis papaues Lia 2006 Josua rekcoR Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδή δεν υπάρχει και πολύ έλεγχος...αν εχει καποιος κατοικιδιο θα υπαρξει προβλημα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 15:31 Η S0fiaa έγραψε: #75 09-03-14 15:31 παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:13 Ο cha0s έγραψε: #76 09-03-14 16:13 Αρχική Δημοσίευση από S0fiaa: παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Click για ανάπτυξη... Κανένα ρόλο. Το εισόδημα σου παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και οι ειδικές κατηγορίες (ορφανός, αδερφό φοιτητή σ' αλλη πόλη, πολύτεκνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:18 Η S0fiaa έγραψε: #77 09-03-14 16:18 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγδακι Νεοφερμένο μέλος Η μαγδακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Μαρτίου 2014 στις 18:07 Η μαγδακι έγραψε: #78 10-03-14 18:07 γεια σας μια ερωτηση 8α ηθελα να κανω...εχω περασει σε δωματιο αλλα εχω συγκατοικο..8α μπορουσα να αλλαξω δωματιο να ειμαι δλδ μονη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο Vold έγραψε: #79 10-03-14 21:03 Για ποιο λόγο ρωτάς εδώ και όχι την φοιτητική μέριμνα του πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sinnlos Νεοφερμένο μέλος Ο sinnlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:27 Ο sinnlos έγραψε: #80 21-02-15 14:27 Φέτος θα κάνω μηχανογραφικό με το 10% (6%). Το πιο πιθανό (σχεδόν σίγουρο) είναι να δηλώσω Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και μάλλον θα πιάσω μία από τις πρώτες μου επιλογές, διότι έχω πολλά μόρια(18500+)....Σχετικά με τις εστίες, πόσο εύκολο είναι να κερδίσει κάποιος ένα δωμάτιο στις εστίες; Εγώ για παράδειγμα είμαι πολύτεκνος, με αδερφή που σπουδάζει σε άλλη πόλη και με κατά κεφαλήν εισόδημα γύρω στα 3000 ευρώ... Τι πιστεύεται; Υπάρχουν πιθανότητες να πάρω δωμάτιο; Ξέρω ότι δεν είναι το θέμα επίκαιρο αλλά άμα κάποιος γνωρίζει γενικά ας εκφράσει την άποψή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BiteTheDust ScarletFox elevag Νικολινα Γιώτα Γιαννακού Nick_nt Angelikaaa Unboxholics dmav Maynard Totreno constansn giannhs2001 Frozensun Giorgkalo hirasawayui Helen06 johnny20 Nala Praxis papaues Lia 2006 Josua rekcoR Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:13 Ο cha0s έγραψε: #76 09-03-14 16:13 Αρχική Δημοσίευση από S0fiaa: παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Click για ανάπτυξη... Κανένα ρόλο. Το εισόδημα σου παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και οι ειδικές κατηγορίες (ορφανός, αδερφό φοιτητή σ' αλλη πόλη, πολύτεκνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:18 Η S0fiaa έγραψε: #77 09-03-14 16:18 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγδακι Νεοφερμένο μέλος Η μαγδακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Μαρτίου 2014 στις 18:07 Η μαγδακι έγραψε: #78 10-03-14 18:07 γεια σας μια ερωτηση 8α ηθελα να κανω...εχω περασει σε δωματιο αλλα εχω συγκατοικο..8α μπορουσα να αλλαξω δωματιο να ειμαι δλδ μονη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο Vold έγραψε: #79 10-03-14 21:03 Για ποιο λόγο ρωτάς εδώ και όχι την φοιτητική μέριμνα του πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sinnlos Νεοφερμένο μέλος Ο sinnlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:27 Ο sinnlos έγραψε: #80 21-02-15 14:27 Φέτος θα κάνω μηχανογραφικό με το 10% (6%). Το πιο πιθανό (σχεδόν σίγουρο) είναι να δηλώσω Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και μάλλον θα πιάσω μία από τις πρώτες μου επιλογές, διότι έχω πολλά μόρια(18500+)....Σχετικά με τις εστίες, πόσο εύκολο είναι να κερδίσει κάποιος ένα δωμάτιο στις εστίες; Εγώ για παράδειγμα είμαι πολύτεκνος, με αδερφή που σπουδάζει σε άλλη πόλη και με κατά κεφαλήν εισόδημα γύρω στα 3000 ευρώ... Τι πιστεύεται; Υπάρχουν πιθανότητες να πάρω δωμάτιο; Ξέρω ότι δεν είναι το θέμα επίκαιρο αλλά άμα κάποιος γνωρίζει γενικά ας εκφράσει την άποψή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BiteTheDust ScarletFox elevag Νικολινα Γιώτα Γιαννακού Nick_nt Angelikaaa Unboxholics dmav Maynard Totreno constansn giannhs2001 Frozensun Giorgkalo hirasawayui Helen06 johnny20 Nala Praxis papaues Lia 2006 Josua rekcoR Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από S0fiaa: παιδια θελω να ρωτησω κατι..κατα ποσο παιζουν ρολο τα μορια που εβγαλες για την εισαγωγη σε φοιτητικη εστια? π.χ αν εισαι απο τους πρωτους της σχολης σου υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εισαχθεις σε αυτες? Click για ανάπτυξη... Κανένα ρόλο. Το εισόδημα σου παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και οι ειδικές κατηγορίες (ορφανός, αδερφό φοιτητή σ' αλλη πόλη, πολύτεκνος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
S0fiaa Νεοφερμένο μέλος Η S0fiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2014 στις 16:18 Η S0fiaa έγραψε: #77 09-03-14 16:18 ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγδακι Νεοφερμένο μέλος Η μαγδακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Μαρτίου 2014 στις 18:07 Η μαγδακι έγραψε: #78 10-03-14 18:07 γεια σας μια ερωτηση 8α ηθελα να κανω...εχω περασει σε δωματιο αλλα εχω συγκατοικο..8α μπορουσα να αλλαξω δωματιο να ειμαι δλδ μονη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο Vold έγραψε: #79 10-03-14 21:03 Για ποιο λόγο ρωτάς εδώ και όχι την φοιτητική μέριμνα του πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sinnlos Νεοφερμένο μέλος Ο sinnlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:27 Ο sinnlos έγραψε: #80 21-02-15 14:27 Φέτος θα κάνω μηχανογραφικό με το 10% (6%). Το πιο πιθανό (σχεδόν σίγουρο) είναι να δηλώσω Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και μάλλον θα πιάσω μία από τις πρώτες μου επιλογές, διότι έχω πολλά μόρια(18500+)....Σχετικά με τις εστίες, πόσο εύκολο είναι να κερδίσει κάποιος ένα δωμάτιο στις εστίες; Εγώ για παράδειγμα είμαι πολύτεκνος, με αδερφή που σπουδάζει σε άλλη πόλη και με κατά κεφαλήν εισόδημα γύρω στα 3000 ευρώ... Τι πιστεύεται; Υπάρχουν πιθανότητες να πάρω δωμάτιο; Ξέρω ότι δεν είναι το θέμα επίκαιρο αλλά άμα κάποιος γνωρίζει γενικά ας εκφράσει την άποψή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BiteTheDust ScarletFox elevag Νικολινα Γιώτα Γιαννακού Nick_nt Angelikaaa Unboxholics dmav Maynard Totreno constansn giannhs2001 Frozensun Giorgkalo hirasawayui Helen06 johnny20 Nala Praxis papaues Lia 2006 Josua rekcoR Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγδακι Νεοφερμένο μέλος Η μαγδακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Μαρτίου 2014 στις 18:07 Η μαγδακι έγραψε: #78 10-03-14 18:07 γεια σας μια ερωτηση 8α ηθελα να κανω...εχω περασει σε δωματιο αλλα εχω συγκατοικο..8α μπορουσα να αλλαξω δωματιο να ειμαι δλδ μονη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο Vold έγραψε: #79 10-03-14 21:03 Για ποιο λόγο ρωτάς εδώ και όχι την φοιτητική μέριμνα του πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sinnlos Νεοφερμένο μέλος Ο sinnlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:27 Ο sinnlos έγραψε: #80 21-02-15 14:27 Φέτος θα κάνω μηχανογραφικό με το 10% (6%). Το πιο πιθανό (σχεδόν σίγουρο) είναι να δηλώσω Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και μάλλον θα πιάσω μία από τις πρώτες μου επιλογές, διότι έχω πολλά μόρια(18500+)....Σχετικά με τις εστίες, πόσο εύκολο είναι να κερδίσει κάποιος ένα δωμάτιο στις εστίες; Εγώ για παράδειγμα είμαι πολύτεκνος, με αδερφή που σπουδάζει σε άλλη πόλη και με κατά κεφαλήν εισόδημα γύρω στα 3000 ευρώ... Τι πιστεύεται; Υπάρχουν πιθανότητες να πάρω δωμάτιο; Ξέρω ότι δεν είναι το θέμα επίκαιρο αλλά άμα κάποιος γνωρίζει γενικά ας εκφράσει την άποψή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BiteTheDust ScarletFox elevag Νικολινα Γιώτα Γιαννακού Nick_nt Angelikaaa Unboxholics dmav Maynard Totreno constansn giannhs2001 Frozensun Giorgkalo hirasawayui Helen06 johnny20 Nala Praxis papaues Lia 2006 Josua rekcoR Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γεια σας μια ερωτηση 8α ηθελα να κανω...εχω περασει σε δωματιο αλλα εχω συγκατοικο..8α μπορουσα να αλλαξω δωματιο να ειμαι δλδ μονη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2014 στις 21:03 Ο Vold έγραψε: #79 10-03-14 21:03 Για ποιο λόγο ρωτάς εδώ και όχι την φοιτητική μέριμνα του πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sinnlos Νεοφερμένο μέλος Ο sinnlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:27 Ο sinnlos έγραψε: #80 21-02-15 14:27 Φέτος θα κάνω μηχανογραφικό με το 10% (6%). Το πιο πιθανό (σχεδόν σίγουρο) είναι να δηλώσω Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και μάλλον θα πιάσω μία από τις πρώτες μου επιλογές, διότι έχω πολλά μόρια(18500+)....Σχετικά με τις εστίες, πόσο εύκολο είναι να κερδίσει κάποιος ένα δωμάτιο στις εστίες; Εγώ για παράδειγμα είμαι πολύτεκνος, με αδερφή που σπουδάζει σε άλλη πόλη και με κατά κεφαλήν εισόδημα γύρω στα 3000 ευρώ... Τι πιστεύεται; Υπάρχουν πιθανότητες να πάρω δωμάτιο; Ξέρω ότι δεν είναι το θέμα επίκαιρο αλλά άμα κάποιος γνωρίζει γενικά ας εκφράσει την άποψή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Για ποιο λόγο ρωτάς εδώ και όχι την φοιτητική μέριμνα του πανεπιστημίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sinnlos Νεοφερμένο μέλος Ο sinnlos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 14:27 Ο sinnlos έγραψε: #80 21-02-15 14:27 Φέτος θα κάνω μηχανογραφικό με το 10% (6%). Το πιο πιθανό (σχεδόν σίγουρο) είναι να δηλώσω Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και μάλλον θα πιάσω μία από τις πρώτες μου επιλογές, διότι έχω πολλά μόρια(18500+)....Σχετικά με τις εστίες, πόσο εύκολο είναι να κερδίσει κάποιος ένα δωμάτιο στις εστίες; Εγώ για παράδειγμα είμαι πολύτεκνος, με αδερφή που σπουδάζει σε άλλη πόλη και με κατά κεφαλήν εισόδημα γύρω στα 3000 ευρώ... Τι πιστεύεται; Υπάρχουν πιθανότητες να πάρω δωμάτιο; Ξέρω ότι δεν είναι το θέμα επίκαιρο αλλά άμα κάποιος γνωρίζει γενικά ας εκφράσει την άποψή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φέτος θα κάνω μηχανογραφικό με το 10% (6%). Το πιο πιθανό (σχεδόν σίγουρο) είναι να δηλώσω Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ) και μάλλον θα πιάσω μία από τις πρώτες μου επιλογές, διότι έχω πολλά μόρια(18500+)....Σχετικά με τις εστίες, πόσο εύκολο είναι να κερδίσει κάποιος ένα δωμάτιο στις εστίες; Εγώ για παράδειγμα είμαι πολύτεκνος, με αδερφή που σπουδάζει σε άλλη πόλη και με κατά κεφαλήν εισόδημα γύρω στα 3000 ευρώ... Τι πιστεύεται; Υπάρχουν πιθανότητες να πάρω δωμάτιο; Ξέρω ότι δεν είναι το θέμα επίκαιρο αλλά άμα κάποιος γνωρίζει γενικά ας εκφράσει την άποψή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.