Guest 892943
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος

Τι εννοείς όταν λες έχουν βγει τα αποτελέσματα;Εχουν βγει τ' αποτελέσματα σχετικά με το ποιοι δικαιούνται το φοιτητικό επίδομα; Αν ναι, πώς το μαθαίνουμε;
Εγώ ξέρεω πηγαίνεις στην τράπεζα και βλέπεις αν ο λογαριασμός είναι φουσκωμένος κατά 1000€.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943
Επισκέπτης

Υπάρχουν άτομα που έχουν αρχίσει να δέχονται τα χρήματα; Γίνεται μονοκοπανιάς ή μπορεί κάποιος να τα πάρει σήμερα και στον άλλον να έρθουν την άλλη βδομάδα;Τι εννοείς όταν λες έχουν βγει τα αποτελέσματα;
Εγώ ξέρεω πηγαίνεις στην τράπεζα και βλέπεις αν ο λογαριασμός είναι φουσκωμένος κατά 1000€.
Itach1
Διάσημο μέλος

Υπάρχουν άτομα που έχουν αρχίσει να δέχονται τα χρήματα; Γίνεται μονοκοπανιάς ή μπορεί κάποιος να τα πάρει σήμερα και στον άλλον να έρθουν την άλλη βδομάδα;
Ναι εδώ και δυο βδομάδες ξέρω άτομα που έχουν πάρει τα λεφτά. Δεν τα παίρνουν όλοι την ίδια ημερομηνία. Είχα διαβάσει κάπου ότι το ποσό θα καταβληθεί έως 30 Ιουνίου αλλά δεν νομίζω να ισχύει.
Εμένα πάντως ο πατέρας μου που πέρασε απ'την τράπεζα την περασμένη βδομάδα δεν είχαν μπει τα χρήματα.
The_Awakened
Νεοφερμένο μέλος

Εμένα πάλι με πήρε κάποιος αριθμός με απόκρυψη αρκετά πρωί αλλά δεν ξέρω εάν σχετίζεται με αυτό..πράγμα που δεν συνηθίζεται.
Υπάρχει κάπου κάποιο τηλέφωνο να μάθουμε τι έχει γίνει με την αίτηση μας?
Μου είχανε πει πως τα δίνουνε σιγά σιγά ανα νομό αλλά ένα παιδι απο θεσσαλονίκη τα πήρε μέρες τώρα.. :/
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Kaι σε εμένα πήραν τηλέφωνο πριν απο καιρό και ζήτησαν και άλλα χαρτιά. Στην μητέρα μου είπαν μέσα Ιουλίου. Τι να πώ. Μακάρι μέσα Ιουλίου να τα βάλουν πράγματι!Παιδιά ακόμα δεν έχουν μπει και σε μένα.. λέτε να έφαγε τίποτα άκυρο η αίτηση? γίνεται αυτό? σε ένα φίλο μου τον πήραν τηλέφωνο και του ζήτησαν επιπλέον χαρτιά απο ένα σταθερό τηλέφωνο.
Εμένα πάλι με πήρε κάποιος αριθμός με απόκρυψη αρκετά πρωί αλλά δεν ξέρω εάν σχετίζεται με αυτό..πράγμα που δεν συνηθίζεται.
Υπάρχει κάπου κάποιο τηλέφωνο να μάθουμε τι έχει γίνει με την αίτηση μας?
Μου είχανε πει πως τα δίνουνε σιγά σιγά ανα νομό αλλά ένα παιδι απο θεσσαλονίκη τα πήρε μέρες τώρα.. :/

The_Awakened
Νεοφερμένο μέλος

Kaι σε εμένα πήραν τηλέφωνο πριν απο καιρό και ζήτησαν και άλλα χαρτιά. Στην μητέρα μου είπαν μέσα Ιουλίου. Τι να πώ. Μακάρι μέσα Ιουλίου να τα βάλουν πράγματι!Σε κάθε περίπτωση έχεις τον αριθμό πρωτοκόλλου που είναι αποδεικτικό της αίτησής σου.
Που τον έχω??? δεν μου δώσανε κάτι.. τηλεφωνώ και στις σχολή και δεν το σηκώνει κανείς.. πφφ
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε εμάς έδωσαν πάντως σε όλους.Που τον έχω??? δεν μου δώσανε κάτι.. τηλεφωνώ και στις σχολή και δεν το σηκώνει κανείς.. πφφ

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Ζήτησαν μερικά χαρτιά ακόμα -όχι κάτι τρελό - και θα πάει να τα καταθέσει αύριο.
Ελπίζω να μπούν το συντομότερο γιατί πραγματικά χρειάζονται..
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Όσοι δεν έχετε ακούσει νέα,λογικά θα σας πάρουν παιδιά. Ελπίζω να μην σας αργήσει πολύ όμως.
Itach1
Διάσημο μέλος

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμένα μου ζήτησαν το Ε9 της μητέρας μου και νέο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, επειδή το προηγούμενο σύμφωνα με τα λεγόμενά τους δεν ήταν επικυρωμένο (θαρρώ).Με πήραν τηλέφωνο για το επίδομα αλλά δεν μπορούσα να απαντήσω εκείνη την στιγμή. Εσας αν δεν σας βρήκαν σας ξαναπήραν; Επίσης τι επιπλέον χαρτιά σας ζήτησαν ώστε να ξέρω πάνω κάτω.
Itach1
Διάσημο μέλος

Εμένα μου ζήτησαν το Ε9 της μητέρας μου και νέο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, επειδή το προηγούμενο σύμφωνα με τα λεγόμενά τους δεν ήταν επικυρωμένο (θαρρώ).
Να σαι καλά. Θα τους πάρω αύριο τηλέφωνο επειδή κατά 99% για το Ε9 με πήραν και μένα.

Τα λεφτά τα πήρες;
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Τη προηγούμενη εβδομάδα δεν είχαν κατατεθεί. Αλλά δεν ελπίζω πως έχουν φιλοτιμηθεί να τα καταβάλουν.Να σαι καλά. Θα τους πάρω αύριο τηλέφωνο επειδή κατά 99% για το Ε9 με πήραν και μένα.
Τα λεφτά τα πήρες;

Itach1
Διάσημο μέλος

Τη προηγούμενη εβδομάδα δεν είχαν κατατεθεί. Αλλά δεν ελπίζω πως έχουν φιλοτιμηθεί να τα καταβάλουν.![]()
Θα τα πάρεις ζεστά ζεστά τον Αύγουστο!!!

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Στη μητέρα μου, όταν είχε πάει για το επιπλέον έγγραφο, είχαν πεί μέσα Ιούλη... Ελπίζω να μην χρειαστεί ο Αύγουστος!Θα τα πάρεις ζεστά ζεστά τον Αύγουστο!!!![]()

Itach1
Διάσημο μέλος

Στη μητέρα μου, όταν είχε πάει για το επιπλέον έγγραφο, είχαν πεί μέσα Ιούλη... Ελπίζω να μην χρειαστεί ο Αύγουστος!![]()
Χμμμ μακάρι!!!

Πάντως φέτος το επίδομα το έκαναν δράμα. η εγκύκλιος βγήκε μέσα Φεβρουαρίου ενώ κανονικά έβγαινε Ιανουάριο. Ζητούσαν 10 χαρτιά ενώ τις άλλες φορές 2-3 και έχουμε φτάσει μέσα Ιούλη και το έχουν πάρει οι μισοί ενώ παλιά μέσα Μαρτίου τα είχες πάρει τα χρήματα.

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Πράγματι. Εν τω μεταξύ το Ε9 της μητέρας μου το είχα δώσει και μου το επέστρεψε πίσω η αρμόδια υπάλληλος της γραμματείας. Εξ'αρχής έπρεπε η όλη διαδικασία να πραγματοποιηθεί στις αντίστοιχες Δ.Ο.Υ κι όχι μέσω γραμματειών.Χμμμ μακάρι!!!
Πάντως φέτος το επίδομα το έκαναν δράμα. η εγκύκλιος βγήκε μέσα Φεβρουαρίου ενώ κανονικά έβγαινε Ιανουάριο. Ζητούσαν 10 χαρτιά ενώ τις άλλες φορές 2-3 και έχουμε φτάσει μέσα Ιούλη και το έχουν πάρει οι μισοί ενώ παλιά μέσα Μαρτίου τα είχες πάρει τα χρήματα.![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- psar2006
- xakounaamatata
- iGiannis
- tfghp
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- ladybookworm
- Mammy Nun
- liana
- Kitana
- marakiloveee
- George9989
- louminis
- Αλκης Κ.
- damn
- aekarare
- SweetGirl
- lenypap
- jj!
- KateRdJ
- Georgiapon25
- Χρύσα96
- Monster Hunter
- lenaki001
- Panagiotis849
- Panos_02
- Alma Libre
- Eua5
- Jocaste
- tsiobieman
- Unseen skygge
- CoolCowboy
- angelikitaraxia
- tymvorixos
- Scandal
- jimis2001
- lnesb
- Griff
- Memetchi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.