ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 20:45 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #221 13-03-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Επικυρωμένο χρειάζεται..Τουλάχιστον εμάς, έτσι μας είπαν. Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 20:51 Ο Θεμιστοπόλος: #222 13-03-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Εμάς μας έβαλαν στο e-students να συμπληρώσουμε μία φόρμα με τα στοιχεία του δικαιούχου του επιδόματος. Στην περίπτωσή μου είναι η μητέρα μου. Όμως έχω εξουσιοδότηση από εκείνην να τα καταθέσω εγώ τα δικαιολογητικά. Πρέπει να συμπληρώσω τα δικά μου στοιχεία, ή της μητέρας μου; Γνωρίζει κάποιος; Click για ανάπτυξη... Συμπληρώνεις δική σου φορολογική δήλωση; Αν όχι, τότε καταθέτεις κανονικά της μητέρας σου. Αυτό νομίζω, με κάθε επιφύλαξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 21:20 Η MurdereSs: #223 13-03-13 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Συμπληρώνεις δική σου φορολογική δήλωση; Αν όχι, τότε καταθέτεις κανονικά της μητέρας σου. Αυτό νομίζω, με κάθε επιφύλαξη. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν συμπληρώνω δική μου! Οκ, ευχαριστώ! Απλά επειδή εγώ σπουδάζω στο Αίγιο και μας στέλνουν Πάτρα παρ'όλ'αυτά για να καταθέσουμε τα δικαιολογητικά δεν θέλω να κάνω κάποιο λάθος.. Και φυσικά το τηλέφωνο δεν το σηκώνει κανείς για να μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:16 Η Angelique.: #224 13-03-13 22:16 Αρχική Δημοσίευση από αιθερόλαμνος: γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:21 Ο Θεμιστοπόλος: #225 13-03-13 22:21 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Click για ανάπτυξη... Ξεκίνησε η υποβολή; Γνωρίζεις κάποια προθεσμία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:23 Η Angelique.: #226 13-03-13 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ξεκίνησε η υποβολή; Γνωρίζεις κάποια προθεσμία; Click για ανάπτυξη... Mέχρι 31 Μαρτίου λένε παντού. Αλλά καλύτερα ρώτα και στην γραμματεία σου γιατί σε μερικές σχολές έχουν βάλει προθεσμίες. (όπως στη δική μου π.χ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:26 Ο Θεμιστοπόλος: #227 13-03-13 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mέχρι 31 Μαρτίου λένε παντού. Αλλά καλύτερα ρώτα και στην γραμματεία σου γιατί σε μερικές σχολές έχουν βάλει προθεσμίες. (όπως στη δική μου π.χ. ) Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. Να σε ρωτήσω: Εκεί που ζητείται το IBAN είναι υποχρεωτικό να βάλουμε δικό μας; Γιατί, προσωπικά, δεν έχω δικό μου, ας πούμε. Χρησιμοποιώ της μητέρας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Η Angelique.: #228 13-03-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μάλιστα. Να σε ρωτήσω: Εκεί που ζητείται το IBAN είναι υποχρεωτικό να βάλουμε δικό μας; Γιατί, προσωπικά, δεν έχω δικό μου, ας πούμε. Χρησιμοποιώ της μητέρας μου. Click για ανάπτυξη... Eγώ προσωπικά έδωσα της μητέρας μου που είναι η δικαιούχος. Δεν μου είπαν τίποτα σχετικά με αυτό,το δέχτηκαν κανονικά δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:37 Ο Θεμιστοπόλος: #229 13-03-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Eγώ προσωπικά έδωσα της μητέρας μου που είναι η δικαιούχος. Δεν μου είπαν τίποτα σχετικά με αυτό,το δέχτηκαν κανονικά δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Κομπλέ! Thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 09:36 Ο stathakis: #230 15-03-13 09:36 παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 10:10 Ο Θεμιστοπόλος: #231 15-03-13 10:10 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Click για ανάπτυξη... Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 12:20 Η Χριστιάννα ^^: #232 15-03-13 12:20 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 13:27 Η vickie13 έγραψε: #233 15-03-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο ΚΕΠ το επικύρωσα και το δέχτηκαν,δεν μου είπαν τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 14:59 Ο steliospap: #234 15-03-13 14:59 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με το επίδομα. Το μισθωτήριο είναι στο όνομα της μητέρας μου ενώ δικαιούχος μπήκε ο πατέρας μου. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2013 στις 16:40 Ο Guest 892943: #235 15-03-13 16:40 Παιδιά, να ρωτήσω; Τα καταθέσατε εσείς; Αν ναι, όταν πήγατε εκεί στη σχολή σας τα κοίταξαν τα χαρτιά ένα ένα; Ή απλά δώσατε τον φάκελο κι ο Θεός βοηθός; Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Δεν λέει κάτι κάπου για Ε1... δε νομίζω να χρειάζεται! Ναι.. Είναι μέχρι τέλος Μαρτίου και δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση για ημερομηνίες.... Click για ανάπτυξη... εμάς θέλει Ε1. Μάχρι 29 Μαρτίου είναι. Αρχική Δημοσίευση από αιθερόλαμνος: γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ? Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το θεωρήσεις Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Εμάς μας έβαλαν στο e-students να συμπληρώσουμε μία φόρμα με τα στοιχεία του δικαιούχου του επιδόματος. Στην περίπτωσή μου είναι η μητέρα μου. Όμως έχω εξουσιοδότηση από εκείνην να τα καταθέσω εγώ τα δικαιολογητικά. Πρέπει να συμπληρώσω τα δικά μου στοιχεία, ή της μητέρας μου; Γνωρίζει κάποιος; Click για ανάπτυξη... εκεί που λέει δικαιούχος βάζεις τη μητέρα σου και εκεί που λέει φοιτητής βάζεις εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 03:28 Ο stathakis: #236 21-03-13 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 11:05 Ο Θεμιστοπόλος: #237 21-03-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα γίνεται, όπως προαναφέρθηκε. Εγώ από την εφορία το έχω επικυρωμένο. Αρχική Δημοσίευση από stathakis: σε ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... De rien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 17:27 Η girly14 έγραψε: #238 03-04-13 17:27 Γεια σας, σχετικα με το φοιτητικο επιδομα, τι ακριβως ειναι και ποια τα κριτηρια χορηγησης του; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Απριλίου 2013 exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 07:51 Ο exc έγραψε: #239 25-04-13 07:51 Τα ΕΛΤΑ είναι -ακόμα- κρατική επιχείρηση, οπότε δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Φοιτητικό Δέμα: https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/φοιτητικόδέμα.aspx Ισχύει για όσους έχουν την νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα, πράγμα που σημαίνει προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 22:22 Η MurdereSs: #240 21-05-13 22:22 Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Γιατί πολύ το καθυστερούν και ακούγονται διάφορα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: psar2006 xakounaamatata iGiannis tfghp hirasawayui ΘανάσοςG4 ladybookworm Mammy Nun liana Kitana marakiloveee George9989 louminis Αλκης Κ. damn aekarare SweetGirl lenypap jj! KateRdJ Georgiapon25 Χρύσα96 Monster Hunter lenaki001 Panagiotis849 Panos_02 Alma Libre Eua5 Jocaste tsiobieman Unseen skygge CoolCowboy angelikitaraxia tymvorixos Scandal jimis2001 lnesb Griff Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Επικυρωμένο χρειάζεται..Τουλάχιστον εμάς, έτσι μας είπαν. Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 20:51 Ο Θεμιστοπόλος: #222 13-03-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Εμάς μας έβαλαν στο e-students να συμπληρώσουμε μία φόρμα με τα στοιχεία του δικαιούχου του επιδόματος. Στην περίπτωσή μου είναι η μητέρα μου. Όμως έχω εξουσιοδότηση από εκείνην να τα καταθέσω εγώ τα δικαιολογητικά. Πρέπει να συμπληρώσω τα δικά μου στοιχεία, ή της μητέρας μου; Γνωρίζει κάποιος; Click για ανάπτυξη... Συμπληρώνεις δική σου φορολογική δήλωση; Αν όχι, τότε καταθέτεις κανονικά της μητέρας σου. Αυτό νομίζω, με κάθε επιφύλαξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 21:20 Η MurdereSs: #223 13-03-13 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Συμπληρώνεις δική σου φορολογική δήλωση; Αν όχι, τότε καταθέτεις κανονικά της μητέρας σου. Αυτό νομίζω, με κάθε επιφύλαξη. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν συμπληρώνω δική μου! Οκ, ευχαριστώ! Απλά επειδή εγώ σπουδάζω στο Αίγιο και μας στέλνουν Πάτρα παρ'όλ'αυτά για να καταθέσουμε τα δικαιολογητικά δεν θέλω να κάνω κάποιο λάθος.. Και φυσικά το τηλέφωνο δεν το σηκώνει κανείς για να μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:16 Η Angelique.: #224 13-03-13 22:16 Αρχική Δημοσίευση από αιθερόλαμνος: γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:21 Ο Θεμιστοπόλος: #225 13-03-13 22:21 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Click για ανάπτυξη... Ξεκίνησε η υποβολή; Γνωρίζεις κάποια προθεσμία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:23 Η Angelique.: #226 13-03-13 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ξεκίνησε η υποβολή; Γνωρίζεις κάποια προθεσμία; Click για ανάπτυξη... Mέχρι 31 Μαρτίου λένε παντού. Αλλά καλύτερα ρώτα και στην γραμματεία σου γιατί σε μερικές σχολές έχουν βάλει προθεσμίες. (όπως στη δική μου π.χ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:26 Ο Θεμιστοπόλος: #227 13-03-13 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mέχρι 31 Μαρτίου λένε παντού. Αλλά καλύτερα ρώτα και στην γραμματεία σου γιατί σε μερικές σχολές έχουν βάλει προθεσμίες. (όπως στη δική μου π.χ. ) Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. Να σε ρωτήσω: Εκεί που ζητείται το IBAN είναι υποχρεωτικό να βάλουμε δικό μας; Γιατί, προσωπικά, δεν έχω δικό μου, ας πούμε. Χρησιμοποιώ της μητέρας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Η Angelique.: #228 13-03-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μάλιστα. Να σε ρωτήσω: Εκεί που ζητείται το IBAN είναι υποχρεωτικό να βάλουμε δικό μας; Γιατί, προσωπικά, δεν έχω δικό μου, ας πούμε. Χρησιμοποιώ της μητέρας μου. Click για ανάπτυξη... Eγώ προσωπικά έδωσα της μητέρας μου που είναι η δικαιούχος. Δεν μου είπαν τίποτα σχετικά με αυτό,το δέχτηκαν κανονικά δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:37 Ο Θεμιστοπόλος: #229 13-03-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Eγώ προσωπικά έδωσα της μητέρας μου που είναι η δικαιούχος. Δεν μου είπαν τίποτα σχετικά με αυτό,το δέχτηκαν κανονικά δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Κομπλέ! Thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 09:36 Ο stathakis: #230 15-03-13 09:36 παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 10:10 Ο Θεμιστοπόλος: #231 15-03-13 10:10 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Click για ανάπτυξη... Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 12:20 Η Χριστιάννα ^^: #232 15-03-13 12:20 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 13:27 Η vickie13 έγραψε: #233 15-03-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο ΚΕΠ το επικύρωσα και το δέχτηκαν,δεν μου είπαν τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 14:59 Ο steliospap: #234 15-03-13 14:59 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με το επίδομα. Το μισθωτήριο είναι στο όνομα της μητέρας μου ενώ δικαιούχος μπήκε ο πατέρας μου. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2013 στις 16:40 Ο Guest 892943: #235 15-03-13 16:40 Παιδιά, να ρωτήσω; Τα καταθέσατε εσείς; Αν ναι, όταν πήγατε εκεί στη σχολή σας τα κοίταξαν τα χαρτιά ένα ένα; Ή απλά δώσατε τον φάκελο κι ο Θεός βοηθός; Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Δεν λέει κάτι κάπου για Ε1... δε νομίζω να χρειάζεται! Ναι.. Είναι μέχρι τέλος Μαρτίου και δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση για ημερομηνίες.... Click για ανάπτυξη... εμάς θέλει Ε1. Μάχρι 29 Μαρτίου είναι. Αρχική Δημοσίευση από αιθερόλαμνος: γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ? Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το θεωρήσεις Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Εμάς μας έβαλαν στο e-students να συμπληρώσουμε μία φόρμα με τα στοιχεία του δικαιούχου του επιδόματος. Στην περίπτωσή μου είναι η μητέρα μου. Όμως έχω εξουσιοδότηση από εκείνην να τα καταθέσω εγώ τα δικαιολογητικά. Πρέπει να συμπληρώσω τα δικά μου στοιχεία, ή της μητέρας μου; Γνωρίζει κάποιος; Click για ανάπτυξη... εκεί που λέει δικαιούχος βάζεις τη μητέρα σου και εκεί που λέει φοιτητής βάζεις εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 03:28 Ο stathakis: #236 21-03-13 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 11:05 Ο Θεμιστοπόλος: #237 21-03-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα γίνεται, όπως προαναφέρθηκε. Εγώ από την εφορία το έχω επικυρωμένο. Αρχική Δημοσίευση από stathakis: σε ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... De rien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 17:27 Η girly14 έγραψε: #238 03-04-13 17:27 Γεια σας, σχετικα με το φοιτητικο επιδομα, τι ακριβως ειναι και ποια τα κριτηρια χορηγησης του; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Απριλίου 2013 exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 07:51 Ο exc έγραψε: #239 25-04-13 07:51 Τα ΕΛΤΑ είναι -ακόμα- κρατική επιχείρηση, οπότε δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Φοιτητικό Δέμα: https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/φοιτητικόδέμα.aspx Ισχύει για όσους έχουν την νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα, πράγμα που σημαίνει προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 22:22 Η MurdereSs: #240 21-05-13 22:22 Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Γιατί πολύ το καθυστερούν και ακούγονται διάφορα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: psar2006 xakounaamatata iGiannis tfghp hirasawayui ΘανάσοςG4 ladybookworm Mammy Nun liana Kitana marakiloveee George9989 louminis Αλκης Κ. damn aekarare SweetGirl lenypap jj! KateRdJ Georgiapon25 Χρύσα96 Monster Hunter lenaki001 Panagiotis849 Panos_02 Alma Libre Eua5 Jocaste tsiobieman Unseen skygge CoolCowboy angelikitaraxia tymvorixos Scandal jimis2001 lnesb Griff Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Εμάς μας έβαλαν στο e-students να συμπληρώσουμε μία φόρμα με τα στοιχεία του δικαιούχου του επιδόματος. Στην περίπτωσή μου είναι η μητέρα μου. Όμως έχω εξουσιοδότηση από εκείνην να τα καταθέσω εγώ τα δικαιολογητικά. Πρέπει να συμπληρώσω τα δικά μου στοιχεία, ή της μητέρας μου; Γνωρίζει κάποιος; Click για ανάπτυξη... Συμπληρώνεις δική σου φορολογική δήλωση; Αν όχι, τότε καταθέτεις κανονικά της μητέρας σου. Αυτό νομίζω, με κάθε επιφύλαξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 21:20 Η MurdereSs: #223 13-03-13 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Συμπληρώνεις δική σου φορολογική δήλωση; Αν όχι, τότε καταθέτεις κανονικά της μητέρας σου. Αυτό νομίζω, με κάθε επιφύλαξη. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν συμπληρώνω δική μου! Οκ, ευχαριστώ! Απλά επειδή εγώ σπουδάζω στο Αίγιο και μας στέλνουν Πάτρα παρ'όλ'αυτά για να καταθέσουμε τα δικαιολογητικά δεν θέλω να κάνω κάποιο λάθος.. Και φυσικά το τηλέφωνο δεν το σηκώνει κανείς για να μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:16 Η Angelique.: #224 13-03-13 22:16 Αρχική Δημοσίευση από αιθερόλαμνος: γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:21 Ο Θεμιστοπόλος: #225 13-03-13 22:21 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Click για ανάπτυξη... Ξεκίνησε η υποβολή; Γνωρίζεις κάποια προθεσμία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:23 Η Angelique.: #226 13-03-13 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ξεκίνησε η υποβολή; Γνωρίζεις κάποια προθεσμία; Click για ανάπτυξη... Mέχρι 31 Μαρτίου λένε παντού. Αλλά καλύτερα ρώτα και στην γραμματεία σου γιατί σε μερικές σχολές έχουν βάλει προθεσμίες. (όπως στη δική μου π.χ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:26 Ο Θεμιστοπόλος: #227 13-03-13 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mέχρι 31 Μαρτίου λένε παντού. Αλλά καλύτερα ρώτα και στην γραμματεία σου γιατί σε μερικές σχολές έχουν βάλει προθεσμίες. (όπως στη δική μου π.χ. ) Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. Να σε ρωτήσω: Εκεί που ζητείται το IBAN είναι υποχρεωτικό να βάλουμε δικό μας; Γιατί, προσωπικά, δεν έχω δικό μου, ας πούμε. Χρησιμοποιώ της μητέρας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Η Angelique.: #228 13-03-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μάλιστα. Να σε ρωτήσω: Εκεί που ζητείται το IBAN είναι υποχρεωτικό να βάλουμε δικό μας; Γιατί, προσωπικά, δεν έχω δικό μου, ας πούμε. Χρησιμοποιώ της μητέρας μου. Click για ανάπτυξη... Eγώ προσωπικά έδωσα της μητέρας μου που είναι η δικαιούχος. Δεν μου είπαν τίποτα σχετικά με αυτό,το δέχτηκαν κανονικά δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:37 Ο Θεμιστοπόλος: #229 13-03-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Eγώ προσωπικά έδωσα της μητέρας μου που είναι η δικαιούχος. Δεν μου είπαν τίποτα σχετικά με αυτό,το δέχτηκαν κανονικά δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Κομπλέ! Thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 09:36 Ο stathakis: #230 15-03-13 09:36 παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 10:10 Ο Θεμιστοπόλος: #231 15-03-13 10:10 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Click για ανάπτυξη... Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 12:20 Η Χριστιάννα ^^: #232 15-03-13 12:20 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 13:27 Η vickie13 έγραψε: #233 15-03-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο ΚΕΠ το επικύρωσα και το δέχτηκαν,δεν μου είπαν τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 14:59 Ο steliospap: #234 15-03-13 14:59 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με το επίδομα. Το μισθωτήριο είναι στο όνομα της μητέρας μου ενώ δικαιούχος μπήκε ο πατέρας μου. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2013 στις 16:40 Ο Guest 892943: #235 15-03-13 16:40 Παιδιά, να ρωτήσω; Τα καταθέσατε εσείς; Αν ναι, όταν πήγατε εκεί στη σχολή σας τα κοίταξαν τα χαρτιά ένα ένα; Ή απλά δώσατε τον φάκελο κι ο Θεός βοηθός; Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Δεν λέει κάτι κάπου για Ε1... δε νομίζω να χρειάζεται! Ναι.. Είναι μέχρι τέλος Μαρτίου και δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση για ημερομηνίες.... Click για ανάπτυξη... εμάς θέλει Ε1. Μάχρι 29 Μαρτίου είναι. Αρχική Δημοσίευση από αιθερόλαμνος: γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ? Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το θεωρήσεις Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Εμάς μας έβαλαν στο e-students να συμπληρώσουμε μία φόρμα με τα στοιχεία του δικαιούχου του επιδόματος. Στην περίπτωσή μου είναι η μητέρα μου. Όμως έχω εξουσιοδότηση από εκείνην να τα καταθέσω εγώ τα δικαιολογητικά. Πρέπει να συμπληρώσω τα δικά μου στοιχεία, ή της μητέρας μου; Γνωρίζει κάποιος; Click για ανάπτυξη... εκεί που λέει δικαιούχος βάζεις τη μητέρα σου και εκεί που λέει φοιτητής βάζεις εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 03:28 Ο stathakis: #236 21-03-13 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 11:05 Ο Θεμιστοπόλος: #237 21-03-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα γίνεται, όπως προαναφέρθηκε. Εγώ από την εφορία το έχω επικυρωμένο. Αρχική Δημοσίευση από stathakis: σε ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... De rien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 17:27 Η girly14 έγραψε: #238 03-04-13 17:27 Γεια σας, σχετικα με το φοιτητικο επιδομα, τι ακριβως ειναι και ποια τα κριτηρια χορηγησης του; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Απριλίου 2013 exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 07:51 Ο exc έγραψε: #239 25-04-13 07:51 Τα ΕΛΤΑ είναι -ακόμα- κρατική επιχείρηση, οπότε δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Φοιτητικό Δέμα: https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/φοιτητικόδέμα.aspx Ισχύει για όσους έχουν την νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα, πράγμα που σημαίνει προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 22:22 Η MurdereSs: #240 21-05-13 22:22 Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Γιατί πολύ το καθυστερούν και ακούγονται διάφορα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: psar2006 xakounaamatata iGiannis tfghp hirasawayui ΘανάσοςG4 ladybookworm Mammy Nun liana Kitana marakiloveee George9989 louminis Αλκης Κ. damn aekarare SweetGirl lenypap jj! KateRdJ Georgiapon25 Χρύσα96 Monster Hunter lenaki001 Panagiotis849 Panos_02 Alma Libre Eua5 Jocaste tsiobieman Unseen skygge CoolCowboy angelikitaraxia tymvorixos Scandal jimis2001 lnesb Griff Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Συμπληρώνεις δική σου φορολογική δήλωση; Αν όχι, τότε καταθέτεις κανονικά της μητέρας σου. Αυτό νομίζω, με κάθε επιφύλαξη. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν συμπληρώνω δική μου! Οκ, ευχαριστώ! Απλά επειδή εγώ σπουδάζω στο Αίγιο και μας στέλνουν Πάτρα παρ'όλ'αυτά για να καταθέσουμε τα δικαιολογητικά δεν θέλω να κάνω κάποιο λάθος.. Και φυσικά το τηλέφωνο δεν το σηκώνει κανείς για να μάθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:16 Η Angelique.: #224 13-03-13 22:16 Αρχική Δημοσίευση από αιθερόλαμνος: γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:21 Ο Θεμιστοπόλος: #225 13-03-13 22:21 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Click για ανάπτυξη... Ξεκίνησε η υποβολή; Γνωρίζεις κάποια προθεσμία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:23 Η Angelique.: #226 13-03-13 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ξεκίνησε η υποβολή; Γνωρίζεις κάποια προθεσμία; Click για ανάπτυξη... Mέχρι 31 Μαρτίου λένε παντού. Αλλά καλύτερα ρώτα και στην γραμματεία σου γιατί σε μερικές σχολές έχουν βάλει προθεσμίες. (όπως στη δική μου π.χ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:26 Ο Θεμιστοπόλος: #227 13-03-13 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mέχρι 31 Μαρτίου λένε παντού. Αλλά καλύτερα ρώτα και στην γραμματεία σου γιατί σε μερικές σχολές έχουν βάλει προθεσμίες. (όπως στη δική μου π.χ. ) Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. Να σε ρωτήσω: Εκεί που ζητείται το IBAN είναι υποχρεωτικό να βάλουμε δικό μας; Γιατί, προσωπικά, δεν έχω δικό μου, ας πούμε. Χρησιμοποιώ της μητέρας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Η Angelique.: #228 13-03-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μάλιστα. Να σε ρωτήσω: Εκεί που ζητείται το IBAN είναι υποχρεωτικό να βάλουμε δικό μας; Γιατί, προσωπικά, δεν έχω δικό μου, ας πούμε. Χρησιμοποιώ της μητέρας μου. Click για ανάπτυξη... Eγώ προσωπικά έδωσα της μητέρας μου που είναι η δικαιούχος. Δεν μου είπαν τίποτα σχετικά με αυτό,το δέχτηκαν κανονικά δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:37 Ο Θεμιστοπόλος: #229 13-03-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Eγώ προσωπικά έδωσα της μητέρας μου που είναι η δικαιούχος. Δεν μου είπαν τίποτα σχετικά με αυτό,το δέχτηκαν κανονικά δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Κομπλέ! Thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 09:36 Ο stathakis: #230 15-03-13 09:36 παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 10:10 Ο Θεμιστοπόλος: #231 15-03-13 10:10 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Click για ανάπτυξη... Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 12:20 Η Χριστιάννα ^^: #232 15-03-13 12:20 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 13:27 Η vickie13 έγραψε: #233 15-03-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο ΚΕΠ το επικύρωσα και το δέχτηκαν,δεν μου είπαν τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 14:59 Ο steliospap: #234 15-03-13 14:59 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με το επίδομα. Το μισθωτήριο είναι στο όνομα της μητέρας μου ενώ δικαιούχος μπήκε ο πατέρας μου. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2013 στις 16:40 Ο Guest 892943: #235 15-03-13 16:40 Παιδιά, να ρωτήσω; Τα καταθέσατε εσείς; Αν ναι, όταν πήγατε εκεί στη σχολή σας τα κοίταξαν τα χαρτιά ένα ένα; Ή απλά δώσατε τον φάκελο κι ο Θεός βοηθός; Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Δεν λέει κάτι κάπου για Ε1... δε νομίζω να χρειάζεται! Ναι.. Είναι μέχρι τέλος Μαρτίου και δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση για ημερομηνίες.... Click για ανάπτυξη... εμάς θέλει Ε1. Μάχρι 29 Μαρτίου είναι. Αρχική Δημοσίευση από αιθερόλαμνος: γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ? Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το θεωρήσεις Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Εμάς μας έβαλαν στο e-students να συμπληρώσουμε μία φόρμα με τα στοιχεία του δικαιούχου του επιδόματος. Στην περίπτωσή μου είναι η μητέρα μου. Όμως έχω εξουσιοδότηση από εκείνην να τα καταθέσω εγώ τα δικαιολογητικά. Πρέπει να συμπληρώσω τα δικά μου στοιχεία, ή της μητέρας μου; Γνωρίζει κάποιος; Click για ανάπτυξη... εκεί που λέει δικαιούχος βάζεις τη μητέρα σου και εκεί που λέει φοιτητής βάζεις εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 03:28 Ο stathakis: #236 21-03-13 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 11:05 Ο Θεμιστοπόλος: #237 21-03-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα γίνεται, όπως προαναφέρθηκε. Εγώ από την εφορία το έχω επικυρωμένο. Αρχική Δημοσίευση από stathakis: σε ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... De rien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 17:27 Η girly14 έγραψε: #238 03-04-13 17:27 Γεια σας, σχετικα με το φοιτητικο επιδομα, τι ακριβως ειναι και ποια τα κριτηρια χορηγησης του; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Απριλίου 2013 exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 07:51 Ο exc έγραψε: #239 25-04-13 07:51 Τα ΕΛΤΑ είναι -ακόμα- κρατική επιχείρηση, οπότε δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Φοιτητικό Δέμα: https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/φοιτητικόδέμα.aspx Ισχύει για όσους έχουν την νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα, πράγμα που σημαίνει προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 22:22 Η MurdereSs: #240 21-05-13 22:22 Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Γιατί πολύ το καθυστερούν και ακούγονται διάφορα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: psar2006 xakounaamatata iGiannis tfghp hirasawayui ΘανάσοςG4 ladybookworm Mammy Nun liana Kitana marakiloveee George9989 louminis Αλκης Κ. damn aekarare SweetGirl lenypap jj! KateRdJ Georgiapon25 Χρύσα96 Monster Hunter lenaki001 Panagiotis849 Panos_02 Alma Libre Eua5 Jocaste tsiobieman Unseen skygge CoolCowboy angelikitaraxia tymvorixos Scandal jimis2001 lnesb Griff Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από αιθερόλαμνος: γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:21 Ο Θεμιστοπόλος: #225 13-03-13 22:21 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Click για ανάπτυξη... Ξεκίνησε η υποβολή; Γνωρίζεις κάποια προθεσμία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:23 Η Angelique.: #226 13-03-13 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ξεκίνησε η υποβολή; Γνωρίζεις κάποια προθεσμία; Click για ανάπτυξη... Mέχρι 31 Μαρτίου λένε παντού. Αλλά καλύτερα ρώτα και στην γραμματεία σου γιατί σε μερικές σχολές έχουν βάλει προθεσμίες. (όπως στη δική μου π.χ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:26 Ο Θεμιστοπόλος: #227 13-03-13 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mέχρι 31 Μαρτίου λένε παντού. Αλλά καλύτερα ρώτα και στην γραμματεία σου γιατί σε μερικές σχολές έχουν βάλει προθεσμίες. (όπως στη δική μου π.χ. ) Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. Να σε ρωτήσω: Εκεί που ζητείται το IBAN είναι υποχρεωτικό να βάλουμε δικό μας; Γιατί, προσωπικά, δεν έχω δικό μου, ας πούμε. Χρησιμοποιώ της μητέρας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Η Angelique.: #228 13-03-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μάλιστα. Να σε ρωτήσω: Εκεί που ζητείται το IBAN είναι υποχρεωτικό να βάλουμε δικό μας; Γιατί, προσωπικά, δεν έχω δικό μου, ας πούμε. Χρησιμοποιώ της μητέρας μου. Click για ανάπτυξη... Eγώ προσωπικά έδωσα της μητέρας μου που είναι η δικαιούχος. Δεν μου είπαν τίποτα σχετικά με αυτό,το δέχτηκαν κανονικά δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:37 Ο Θεμιστοπόλος: #229 13-03-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Eγώ προσωπικά έδωσα της μητέρας μου που είναι η δικαιούχος. Δεν μου είπαν τίποτα σχετικά με αυτό,το δέχτηκαν κανονικά δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Κομπλέ! Thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 09:36 Ο stathakis: #230 15-03-13 09:36 παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 10:10 Ο Θεμιστοπόλος: #231 15-03-13 10:10 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Click για ανάπτυξη... Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 12:20 Η Χριστιάννα ^^: #232 15-03-13 12:20 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 13:27 Η vickie13 έγραψε: #233 15-03-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο ΚΕΠ το επικύρωσα και το δέχτηκαν,δεν μου είπαν τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 14:59 Ο steliospap: #234 15-03-13 14:59 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με το επίδομα. Το μισθωτήριο είναι στο όνομα της μητέρας μου ενώ δικαιούχος μπήκε ο πατέρας μου. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2013 στις 16:40 Ο Guest 892943: #235 15-03-13 16:40 Παιδιά, να ρωτήσω; Τα καταθέσατε εσείς; Αν ναι, όταν πήγατε εκεί στη σχολή σας τα κοίταξαν τα χαρτιά ένα ένα; Ή απλά δώσατε τον φάκελο κι ο Θεός βοηθός; Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Δεν λέει κάτι κάπου για Ε1... δε νομίζω να χρειάζεται! Ναι.. Είναι μέχρι τέλος Μαρτίου και δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση για ημερομηνίες.... Click για ανάπτυξη... εμάς θέλει Ε1. Μάχρι 29 Μαρτίου είναι. Αρχική Δημοσίευση από αιθερόλαμνος: γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ? Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το θεωρήσεις Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Εμάς μας έβαλαν στο e-students να συμπληρώσουμε μία φόρμα με τα στοιχεία του δικαιούχου του επιδόματος. Στην περίπτωσή μου είναι η μητέρα μου. Όμως έχω εξουσιοδότηση από εκείνην να τα καταθέσω εγώ τα δικαιολογητικά. Πρέπει να συμπληρώσω τα δικά μου στοιχεία, ή της μητέρας μου; Γνωρίζει κάποιος; Click για ανάπτυξη... εκεί που λέει δικαιούχος βάζεις τη μητέρα σου και εκεί που λέει φοιτητής βάζεις εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 03:28 Ο stathakis: #236 21-03-13 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 11:05 Ο Θεμιστοπόλος: #237 21-03-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα γίνεται, όπως προαναφέρθηκε. Εγώ από την εφορία το έχω επικυρωμένο. Αρχική Δημοσίευση από stathakis: σε ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... De rien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 17:27 Η girly14 έγραψε: #238 03-04-13 17:27 Γεια σας, σχετικα με το φοιτητικο επιδομα, τι ακριβως ειναι και ποια τα κριτηρια χορηγησης του; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Απριλίου 2013 exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 07:51 Ο exc έγραψε: #239 25-04-13 07:51 Τα ΕΛΤΑ είναι -ακόμα- κρατική επιχείρηση, οπότε δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Φοιτητικό Δέμα: https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/φοιτητικόδέμα.aspx Ισχύει για όσους έχουν την νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα, πράγμα που σημαίνει προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 22:22 Η MurdereSs: #240 21-05-13 22:22 Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Γιατί πολύ το καθυστερούν και ακούγονται διάφορα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: psar2006 xakounaamatata iGiannis tfghp hirasawayui ΘανάσοςG4 ladybookworm Mammy Nun liana Kitana marakiloveee George9989 louminis Αλκης Κ. damn aekarare SweetGirl lenypap jj! KateRdJ Georgiapon25 Χρύσα96 Monster Hunter lenaki001 Panagiotis849 Panos_02 Alma Libre Eua5 Jocaste tsiobieman Unseen skygge CoolCowboy angelikitaraxia tymvorixos Scandal jimis2001 lnesb Griff Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Click για ανάπτυξη... Ξεκίνησε η υποβολή; Γνωρίζεις κάποια προθεσμία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:23 Η Angelique.: #226 13-03-13 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ξεκίνησε η υποβολή; Γνωρίζεις κάποια προθεσμία; Click για ανάπτυξη... Mέχρι 31 Μαρτίου λένε παντού. Αλλά καλύτερα ρώτα και στην γραμματεία σου γιατί σε μερικές σχολές έχουν βάλει προθεσμίες. (όπως στη δική μου π.χ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:26 Ο Θεμιστοπόλος: #227 13-03-13 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mέχρι 31 Μαρτίου λένε παντού. Αλλά καλύτερα ρώτα και στην γραμματεία σου γιατί σε μερικές σχολές έχουν βάλει προθεσμίες. (όπως στη δική μου π.χ. ) Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. Να σε ρωτήσω: Εκεί που ζητείται το IBAN είναι υποχρεωτικό να βάλουμε δικό μας; Γιατί, προσωπικά, δεν έχω δικό μου, ας πούμε. Χρησιμοποιώ της μητέρας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Η Angelique.: #228 13-03-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μάλιστα. Να σε ρωτήσω: Εκεί που ζητείται το IBAN είναι υποχρεωτικό να βάλουμε δικό μας; Γιατί, προσωπικά, δεν έχω δικό μου, ας πούμε. Χρησιμοποιώ της μητέρας μου. Click για ανάπτυξη... Eγώ προσωπικά έδωσα της μητέρας μου που είναι η δικαιούχος. Δεν μου είπαν τίποτα σχετικά με αυτό,το δέχτηκαν κανονικά δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:37 Ο Θεμιστοπόλος: #229 13-03-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Eγώ προσωπικά έδωσα της μητέρας μου που είναι η δικαιούχος. Δεν μου είπαν τίποτα σχετικά με αυτό,το δέχτηκαν κανονικά δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Κομπλέ! Thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 09:36 Ο stathakis: #230 15-03-13 09:36 παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 10:10 Ο Θεμιστοπόλος: #231 15-03-13 10:10 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Click για ανάπτυξη... Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 12:20 Η Χριστιάννα ^^: #232 15-03-13 12:20 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 13:27 Η vickie13 έγραψε: #233 15-03-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο ΚΕΠ το επικύρωσα και το δέχτηκαν,δεν μου είπαν τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 14:59 Ο steliospap: #234 15-03-13 14:59 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με το επίδομα. Το μισθωτήριο είναι στο όνομα της μητέρας μου ενώ δικαιούχος μπήκε ο πατέρας μου. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2013 στις 16:40 Ο Guest 892943: #235 15-03-13 16:40 Παιδιά, να ρωτήσω; Τα καταθέσατε εσείς; Αν ναι, όταν πήγατε εκεί στη σχολή σας τα κοίταξαν τα χαρτιά ένα ένα; Ή απλά δώσατε τον φάκελο κι ο Θεός βοηθός; Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Δεν λέει κάτι κάπου για Ε1... δε νομίζω να χρειάζεται! Ναι.. Είναι μέχρι τέλος Μαρτίου και δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση για ημερομηνίες.... Click για ανάπτυξη... εμάς θέλει Ε1. Μάχρι 29 Μαρτίου είναι. Αρχική Δημοσίευση από αιθερόλαμνος: γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ? Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το θεωρήσεις Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Εμάς μας έβαλαν στο e-students να συμπληρώσουμε μία φόρμα με τα στοιχεία του δικαιούχου του επιδόματος. Στην περίπτωσή μου είναι η μητέρα μου. Όμως έχω εξουσιοδότηση από εκείνην να τα καταθέσω εγώ τα δικαιολογητικά. Πρέπει να συμπληρώσω τα δικά μου στοιχεία, ή της μητέρας μου; Γνωρίζει κάποιος; Click για ανάπτυξη... εκεί που λέει δικαιούχος βάζεις τη μητέρα σου και εκεί που λέει φοιτητής βάζεις εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 03:28 Ο stathakis: #236 21-03-13 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 11:05 Ο Θεμιστοπόλος: #237 21-03-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα γίνεται, όπως προαναφέρθηκε. Εγώ από την εφορία το έχω επικυρωμένο. Αρχική Δημοσίευση από stathakis: σε ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... De rien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 17:27 Η girly14 έγραψε: #238 03-04-13 17:27 Γεια σας, σχετικα με το φοιτητικο επιδομα, τι ακριβως ειναι και ποια τα κριτηρια χορηγησης του; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Απριλίου 2013 exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 07:51 Ο exc έγραψε: #239 25-04-13 07:51 Τα ΕΛΤΑ είναι -ακόμα- κρατική επιχείρηση, οπότε δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Φοιτητικό Δέμα: https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/φοιτητικόδέμα.aspx Ισχύει για όσους έχουν την νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα, πράγμα που σημαίνει προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 22:22 Η MurdereSs: #240 21-05-13 22:22 Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Γιατί πολύ το καθυστερούν και ακούγονται διάφορα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: psar2006 xakounaamatata iGiannis tfghp hirasawayui ΘανάσοςG4 ladybookworm Mammy Nun liana Kitana marakiloveee George9989 louminis Αλκης Κ. damn aekarare SweetGirl lenypap jj! KateRdJ Georgiapon25 Χρύσα96 Monster Hunter lenaki001 Panagiotis849 Panos_02 Alma Libre Eua5 Jocaste tsiobieman Unseen skygge CoolCowboy angelikitaraxia tymvorixos Scandal jimis2001 lnesb Griff Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Ξεκίνησε η υποβολή; Γνωρίζεις κάποια προθεσμία; Click για ανάπτυξη... Mέχρι 31 Μαρτίου λένε παντού. Αλλά καλύτερα ρώτα και στην γραμματεία σου γιατί σε μερικές σχολές έχουν βάλει προθεσμίες. (όπως στη δική μου π.χ. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:26 Ο Θεμιστοπόλος: #227 13-03-13 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mέχρι 31 Μαρτίου λένε παντού. Αλλά καλύτερα ρώτα και στην γραμματεία σου γιατί σε μερικές σχολές έχουν βάλει προθεσμίες. (όπως στη δική μου π.χ. ) Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. Να σε ρωτήσω: Εκεί που ζητείται το IBAN είναι υποχρεωτικό να βάλουμε δικό μας; Γιατί, προσωπικά, δεν έχω δικό μου, ας πούμε. Χρησιμοποιώ της μητέρας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Η Angelique.: #228 13-03-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μάλιστα. Να σε ρωτήσω: Εκεί που ζητείται το IBAN είναι υποχρεωτικό να βάλουμε δικό μας; Γιατί, προσωπικά, δεν έχω δικό μου, ας πούμε. Χρησιμοποιώ της μητέρας μου. Click για ανάπτυξη... Eγώ προσωπικά έδωσα της μητέρας μου που είναι η δικαιούχος. Δεν μου είπαν τίποτα σχετικά με αυτό,το δέχτηκαν κανονικά δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:37 Ο Θεμιστοπόλος: #229 13-03-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Eγώ προσωπικά έδωσα της μητέρας μου που είναι η δικαιούχος. Δεν μου είπαν τίποτα σχετικά με αυτό,το δέχτηκαν κανονικά δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Κομπλέ! Thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 09:36 Ο stathakis: #230 15-03-13 09:36 παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 10:10 Ο Θεμιστοπόλος: #231 15-03-13 10:10 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Click για ανάπτυξη... Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 12:20 Η Χριστιάννα ^^: #232 15-03-13 12:20 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 13:27 Η vickie13 έγραψε: #233 15-03-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο ΚΕΠ το επικύρωσα και το δέχτηκαν,δεν μου είπαν τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 14:59 Ο steliospap: #234 15-03-13 14:59 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με το επίδομα. Το μισθωτήριο είναι στο όνομα της μητέρας μου ενώ δικαιούχος μπήκε ο πατέρας μου. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2013 στις 16:40 Ο Guest 892943: #235 15-03-13 16:40 Παιδιά, να ρωτήσω; Τα καταθέσατε εσείς; Αν ναι, όταν πήγατε εκεί στη σχολή σας τα κοίταξαν τα χαρτιά ένα ένα; Ή απλά δώσατε τον φάκελο κι ο Θεός βοηθός; Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Δεν λέει κάτι κάπου για Ε1... δε νομίζω να χρειάζεται! Ναι.. Είναι μέχρι τέλος Μαρτίου και δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση για ημερομηνίες.... Click για ανάπτυξη... εμάς θέλει Ε1. Μάχρι 29 Μαρτίου είναι. Αρχική Δημοσίευση από αιθερόλαμνος: γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ? Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το θεωρήσεις Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Εμάς μας έβαλαν στο e-students να συμπληρώσουμε μία φόρμα με τα στοιχεία του δικαιούχου του επιδόματος. Στην περίπτωσή μου είναι η μητέρα μου. Όμως έχω εξουσιοδότηση από εκείνην να τα καταθέσω εγώ τα δικαιολογητικά. Πρέπει να συμπληρώσω τα δικά μου στοιχεία, ή της μητέρας μου; Γνωρίζει κάποιος; Click για ανάπτυξη... εκεί που λέει δικαιούχος βάζεις τη μητέρα σου και εκεί που λέει φοιτητής βάζεις εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 03:28 Ο stathakis: #236 21-03-13 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 11:05 Ο Θεμιστοπόλος: #237 21-03-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα γίνεται, όπως προαναφέρθηκε. Εγώ από την εφορία το έχω επικυρωμένο. Αρχική Δημοσίευση από stathakis: σε ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... De rien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 17:27 Η girly14 έγραψε: #238 03-04-13 17:27 Γεια σας, σχετικα με το φοιτητικο επιδομα, τι ακριβως ειναι και ποια τα κριτηρια χορηγησης του; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Απριλίου 2013 exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 07:51 Ο exc έγραψε: #239 25-04-13 07:51 Τα ΕΛΤΑ είναι -ακόμα- κρατική επιχείρηση, οπότε δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Φοιτητικό Δέμα: https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/φοιτητικόδέμα.aspx Ισχύει για όσους έχουν την νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα, πράγμα που σημαίνει προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 22:22 Η MurdereSs: #240 21-05-13 22:22 Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Γιατί πολύ το καθυστερούν και ακούγονται διάφορα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: psar2006 xakounaamatata iGiannis tfghp hirasawayui ΘανάσοςG4 ladybookworm Mammy Nun liana Kitana marakiloveee George9989 louminis Αλκης Κ. damn aekarare SweetGirl lenypap jj! KateRdJ Georgiapon25 Χρύσα96 Monster Hunter lenaki001 Panagiotis849 Panos_02 Alma Libre Eua5 Jocaste tsiobieman Unseen skygge CoolCowboy angelikitaraxia tymvorixos Scandal jimis2001 lnesb Griff Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mέχρι 31 Μαρτίου λένε παντού. Αλλά καλύτερα ρώτα και στην γραμματεία σου γιατί σε μερικές σχολές έχουν βάλει προθεσμίες. (όπως στη δική μου π.χ. ) Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. Να σε ρωτήσω: Εκεί που ζητείται το IBAN είναι υποχρεωτικό να βάλουμε δικό μας; Γιατί, προσωπικά, δεν έχω δικό μου, ας πούμε. Χρησιμοποιώ της μητέρας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:31 Η Angelique.: #228 13-03-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μάλιστα. Να σε ρωτήσω: Εκεί που ζητείται το IBAN είναι υποχρεωτικό να βάλουμε δικό μας; Γιατί, προσωπικά, δεν έχω δικό μου, ας πούμε. Χρησιμοποιώ της μητέρας μου. Click για ανάπτυξη... Eγώ προσωπικά έδωσα της μητέρας μου που είναι η δικαιούχος. Δεν μου είπαν τίποτα σχετικά με αυτό,το δέχτηκαν κανονικά δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:37 Ο Θεμιστοπόλος: #229 13-03-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Eγώ προσωπικά έδωσα της μητέρας μου που είναι η δικαιούχος. Δεν μου είπαν τίποτα σχετικά με αυτό,το δέχτηκαν κανονικά δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Κομπλέ! Thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 09:36 Ο stathakis: #230 15-03-13 09:36 παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 10:10 Ο Θεμιστοπόλος: #231 15-03-13 10:10 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Click για ανάπτυξη... Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 12:20 Η Χριστιάννα ^^: #232 15-03-13 12:20 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 13:27 Η vickie13 έγραψε: #233 15-03-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο ΚΕΠ το επικύρωσα και το δέχτηκαν,δεν μου είπαν τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 14:59 Ο steliospap: #234 15-03-13 14:59 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με το επίδομα. Το μισθωτήριο είναι στο όνομα της μητέρας μου ενώ δικαιούχος μπήκε ο πατέρας μου. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2013 στις 16:40 Ο Guest 892943: #235 15-03-13 16:40 Παιδιά, να ρωτήσω; Τα καταθέσατε εσείς; Αν ναι, όταν πήγατε εκεί στη σχολή σας τα κοίταξαν τα χαρτιά ένα ένα; Ή απλά δώσατε τον φάκελο κι ο Θεός βοηθός; Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Δεν λέει κάτι κάπου για Ε1... δε νομίζω να χρειάζεται! Ναι.. Είναι μέχρι τέλος Μαρτίου και δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση για ημερομηνίες.... Click για ανάπτυξη... εμάς θέλει Ε1. Μάχρι 29 Μαρτίου είναι. Αρχική Δημοσίευση από αιθερόλαμνος: γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ? Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το θεωρήσεις Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Εμάς μας έβαλαν στο e-students να συμπληρώσουμε μία φόρμα με τα στοιχεία του δικαιούχου του επιδόματος. Στην περίπτωσή μου είναι η μητέρα μου. Όμως έχω εξουσιοδότηση από εκείνην να τα καταθέσω εγώ τα δικαιολογητικά. Πρέπει να συμπληρώσω τα δικά μου στοιχεία, ή της μητέρας μου; Γνωρίζει κάποιος; Click για ανάπτυξη... εκεί που λέει δικαιούχος βάζεις τη μητέρα σου και εκεί που λέει φοιτητής βάζεις εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 03:28 Ο stathakis: #236 21-03-13 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 11:05 Ο Θεμιστοπόλος: #237 21-03-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα γίνεται, όπως προαναφέρθηκε. Εγώ από την εφορία το έχω επικυρωμένο. Αρχική Δημοσίευση από stathakis: σε ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... De rien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 17:27 Η girly14 έγραψε: #238 03-04-13 17:27 Γεια σας, σχετικα με το φοιτητικο επιδομα, τι ακριβως ειναι και ποια τα κριτηρια χορηγησης του; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Απριλίου 2013 exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 07:51 Ο exc έγραψε: #239 25-04-13 07:51 Τα ΕΛΤΑ είναι -ακόμα- κρατική επιχείρηση, οπότε δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Φοιτητικό Δέμα: https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/φοιτητικόδέμα.aspx Ισχύει για όσους έχουν την νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα, πράγμα που σημαίνει προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 22:22 Η MurdereSs: #240 21-05-13 22:22 Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Γιατί πολύ το καθυστερούν και ακούγονται διάφορα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: psar2006 xakounaamatata iGiannis tfghp hirasawayui ΘανάσοςG4 ladybookworm Mammy Nun liana Kitana marakiloveee George9989 louminis Αλκης Κ. damn aekarare SweetGirl lenypap jj! KateRdJ Georgiapon25 Χρύσα96 Monster Hunter lenaki001 Panagiotis849 Panos_02 Alma Libre Eua5 Jocaste tsiobieman Unseen skygge CoolCowboy angelikitaraxia tymvorixos Scandal jimis2001 lnesb Griff Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Μάλιστα. Να σε ρωτήσω: Εκεί που ζητείται το IBAN είναι υποχρεωτικό να βάλουμε δικό μας; Γιατί, προσωπικά, δεν έχω δικό μου, ας πούμε. Χρησιμοποιώ της μητέρας μου. Click για ανάπτυξη... Eγώ προσωπικά έδωσα της μητέρας μου που είναι η δικαιούχος. Δεν μου είπαν τίποτα σχετικά με αυτό,το δέχτηκαν κανονικά δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 22:37 Ο Θεμιστοπόλος: #229 13-03-13 22:37 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Eγώ προσωπικά έδωσα της μητέρας μου που είναι η δικαιούχος. Δεν μου είπαν τίποτα σχετικά με αυτό,το δέχτηκαν κανονικά δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Κομπλέ! Thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 09:36 Ο stathakis: #230 15-03-13 09:36 παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 10:10 Ο Θεμιστοπόλος: #231 15-03-13 10:10 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Click για ανάπτυξη... Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 12:20 Η Χριστιάννα ^^: #232 15-03-13 12:20 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 13:27 Η vickie13 έγραψε: #233 15-03-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο ΚΕΠ το επικύρωσα και το δέχτηκαν,δεν μου είπαν τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 14:59 Ο steliospap: #234 15-03-13 14:59 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με το επίδομα. Το μισθωτήριο είναι στο όνομα της μητέρας μου ενώ δικαιούχος μπήκε ο πατέρας μου. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2013 στις 16:40 Ο Guest 892943: #235 15-03-13 16:40 Παιδιά, να ρωτήσω; Τα καταθέσατε εσείς; Αν ναι, όταν πήγατε εκεί στη σχολή σας τα κοίταξαν τα χαρτιά ένα ένα; Ή απλά δώσατε τον φάκελο κι ο Θεός βοηθός; Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Δεν λέει κάτι κάπου για Ε1... δε νομίζω να χρειάζεται! Ναι.. Είναι μέχρι τέλος Μαρτίου και δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση για ημερομηνίες.... Click για ανάπτυξη... εμάς θέλει Ε1. Μάχρι 29 Μαρτίου είναι. Αρχική Δημοσίευση από αιθερόλαμνος: γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ? Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το θεωρήσεις Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Εμάς μας έβαλαν στο e-students να συμπληρώσουμε μία φόρμα με τα στοιχεία του δικαιούχου του επιδόματος. Στην περίπτωσή μου είναι η μητέρα μου. Όμως έχω εξουσιοδότηση από εκείνην να τα καταθέσω εγώ τα δικαιολογητικά. Πρέπει να συμπληρώσω τα δικά μου στοιχεία, ή της μητέρας μου; Γνωρίζει κάποιος; Click για ανάπτυξη... εκεί που λέει δικαιούχος βάζεις τη μητέρα σου και εκεί που λέει φοιτητής βάζεις εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 03:28 Ο stathakis: #236 21-03-13 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 11:05 Ο Θεμιστοπόλος: #237 21-03-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα γίνεται, όπως προαναφέρθηκε. Εγώ από την εφορία το έχω επικυρωμένο. Αρχική Δημοσίευση από stathakis: σε ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... De rien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 17:27 Η girly14 έγραψε: #238 03-04-13 17:27 Γεια σας, σχετικα με το φοιτητικο επιδομα, τι ακριβως ειναι και ποια τα κριτηρια χορηγησης του; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Απριλίου 2013 exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 07:51 Ο exc έγραψε: #239 25-04-13 07:51 Τα ΕΛΤΑ είναι -ακόμα- κρατική επιχείρηση, οπότε δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Φοιτητικό Δέμα: https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/φοιτητικόδέμα.aspx Ισχύει για όσους έχουν την νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα, πράγμα που σημαίνει προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 22:22 Η MurdereSs: #240 21-05-13 22:22 Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Γιατί πολύ το καθυστερούν και ακούγονται διάφορα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: psar2006 xakounaamatata iGiannis tfghp hirasawayui ΘανάσοςG4 ladybookworm Mammy Nun liana Kitana marakiloveee George9989 louminis Αλκης Κ. damn aekarare SweetGirl lenypap jj! KateRdJ Georgiapon25 Χρύσα96 Monster Hunter lenaki001 Panagiotis849 Panos_02 Alma Libre Eua5 Jocaste tsiobieman Unseen skygge CoolCowboy angelikitaraxia tymvorixos Scandal jimis2001 lnesb Griff Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Eγώ προσωπικά έδωσα της μητέρας μου που είναι η δικαιούχος. Δεν μου είπαν τίποτα σχετικά με αυτό,το δέχτηκαν κανονικά δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Κομπλέ! Thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 09:36 Ο stathakis: #230 15-03-13 09:36 παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 10:10 Ο Θεμιστοπόλος: #231 15-03-13 10:10 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Click για ανάπτυξη... Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 12:20 Η Χριστιάννα ^^: #232 15-03-13 12:20 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 13:27 Η vickie13 έγραψε: #233 15-03-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο ΚΕΠ το επικύρωσα και το δέχτηκαν,δεν μου είπαν τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 14:59 Ο steliospap: #234 15-03-13 14:59 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με το επίδομα. Το μισθωτήριο είναι στο όνομα της μητέρας μου ενώ δικαιούχος μπήκε ο πατέρας μου. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2013 στις 16:40 Ο Guest 892943: #235 15-03-13 16:40 Παιδιά, να ρωτήσω; Τα καταθέσατε εσείς; Αν ναι, όταν πήγατε εκεί στη σχολή σας τα κοίταξαν τα χαρτιά ένα ένα; Ή απλά δώσατε τον φάκελο κι ο Θεός βοηθός; Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Δεν λέει κάτι κάπου για Ε1... δε νομίζω να χρειάζεται! Ναι.. Είναι μέχρι τέλος Μαρτίου και δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση για ημερομηνίες.... Click για ανάπτυξη... εμάς θέλει Ε1. Μάχρι 29 Μαρτίου είναι. Αρχική Δημοσίευση από αιθερόλαμνος: γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ? Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το θεωρήσεις Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Εμάς μας έβαλαν στο e-students να συμπληρώσουμε μία φόρμα με τα στοιχεία του δικαιούχου του επιδόματος. Στην περίπτωσή μου είναι η μητέρα μου. Όμως έχω εξουσιοδότηση από εκείνην να τα καταθέσω εγώ τα δικαιολογητικά. Πρέπει να συμπληρώσω τα δικά μου στοιχεία, ή της μητέρας μου; Γνωρίζει κάποιος; Click για ανάπτυξη... εκεί που λέει δικαιούχος βάζεις τη μητέρα σου και εκεί που λέει φοιτητής βάζεις εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 03:28 Ο stathakis: #236 21-03-13 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 11:05 Ο Θεμιστοπόλος: #237 21-03-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα γίνεται, όπως προαναφέρθηκε. Εγώ από την εφορία το έχω επικυρωμένο. Αρχική Δημοσίευση από stathakis: σε ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... De rien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 17:27 Η girly14 έγραψε: #238 03-04-13 17:27 Γεια σας, σχετικα με το φοιτητικο επιδομα, τι ακριβως ειναι και ποια τα κριτηρια χορηγησης του; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Απριλίου 2013 exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 07:51 Ο exc έγραψε: #239 25-04-13 07:51 Τα ΕΛΤΑ είναι -ακόμα- κρατική επιχείρηση, οπότε δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Φοιτητικό Δέμα: https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/φοιτητικόδέμα.aspx Ισχύει για όσους έχουν την νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα, πράγμα που σημαίνει προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 22:22 Η MurdereSs: #240 21-05-13 22:22 Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Γιατί πολύ το καθυστερούν και ακούγονται διάφορα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: psar2006 xakounaamatata iGiannis tfghp hirasawayui ΘανάσοςG4 ladybookworm Mammy Nun liana Kitana marakiloveee George9989 louminis Αλκης Κ. damn aekarare SweetGirl lenypap jj! KateRdJ Georgiapon25 Χρύσα96 Monster Hunter lenaki001 Panagiotis849 Panos_02 Alma Libre Eua5 Jocaste tsiobieman Unseen skygge CoolCowboy angelikitaraxia tymvorixos Scandal jimis2001 lnesb Griff Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 10:10 Ο Θεμιστοπόλος: #231 15-03-13 10:10 Αρχική Δημοσίευση από stathakis: παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Click για ανάπτυξη... Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 12:20 Η Χριστιάννα ^^: #232 15-03-13 12:20 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 13:27 Η vickie13 έγραψε: #233 15-03-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο ΚΕΠ το επικύρωσα και το δέχτηκαν,δεν μου είπαν τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 14:59 Ο steliospap: #234 15-03-13 14:59 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με το επίδομα. Το μισθωτήριο είναι στο όνομα της μητέρας μου ενώ δικαιούχος μπήκε ο πατέρας μου. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2013 στις 16:40 Ο Guest 892943: #235 15-03-13 16:40 Παιδιά, να ρωτήσω; Τα καταθέσατε εσείς; Αν ναι, όταν πήγατε εκεί στη σχολή σας τα κοίταξαν τα χαρτιά ένα ένα; Ή απλά δώσατε τον φάκελο κι ο Θεός βοηθός; Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Δεν λέει κάτι κάπου για Ε1... δε νομίζω να χρειάζεται! Ναι.. Είναι μέχρι τέλος Μαρτίου και δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση για ημερομηνίες.... Click για ανάπτυξη... εμάς θέλει Ε1. Μάχρι 29 Μαρτίου είναι. Αρχική Δημοσίευση από αιθερόλαμνος: γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ? Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το θεωρήσεις Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Εμάς μας έβαλαν στο e-students να συμπληρώσουμε μία φόρμα με τα στοιχεία του δικαιούχου του επιδόματος. Στην περίπτωσή μου είναι η μητέρα μου. Όμως έχω εξουσιοδότηση από εκείνην να τα καταθέσω εγώ τα δικαιολογητικά. Πρέπει να συμπληρώσω τα δικά μου στοιχεία, ή της μητέρας μου; Γνωρίζει κάποιος; Click για ανάπτυξη... εκεί που λέει δικαιούχος βάζεις τη μητέρα σου και εκεί που λέει φοιτητής βάζεις εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 03:28 Ο stathakis: #236 21-03-13 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 11:05 Ο Θεμιστοπόλος: #237 21-03-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα γίνεται, όπως προαναφέρθηκε. Εγώ από την εφορία το έχω επικυρωμένο. Αρχική Δημοσίευση από stathakis: σε ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... De rien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 17:27 Η girly14 έγραψε: #238 03-04-13 17:27 Γεια σας, σχετικα με το φοιτητικο επιδομα, τι ακριβως ειναι και ποια τα κριτηρια χορηγησης του; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Απριλίου 2013 exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 07:51 Ο exc έγραψε: #239 25-04-13 07:51 Τα ΕΛΤΑ είναι -ακόμα- κρατική επιχείρηση, οπότε δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Φοιτητικό Δέμα: https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/φοιτητικόδέμα.aspx Ισχύει για όσους έχουν την νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα, πράγμα που σημαίνει προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 22:22 Η MurdereSs: #240 21-05-13 22:22 Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Γιατί πολύ το καθυστερούν και ακούγονται διάφορα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: psar2006 xakounaamatata iGiannis tfghp hirasawayui ΘανάσοςG4 ladybookworm Mammy Nun liana Kitana marakiloveee George9989 louminis Αλκης Κ. damn aekarare SweetGirl lenypap jj! KateRdJ Georgiapon25 Χρύσα96 Monster Hunter lenaki001 Panagiotis849 Panos_02 Alma Libre Eua5 Jocaste tsiobieman Unseen skygge CoolCowboy angelikitaraxia tymvorixos Scandal jimis2001 lnesb Griff Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stathakis: παιδια εχω ενα θεμα για να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να παρω το επιδομα... πρωτον,το μισθωτηριο κατοικιας απο που το παιρνω,και τι το κανω?δευτερον,πρεπει να το παω στην εφορια μετα?και κατι αλλο,γινεται η μητεραμ να μ στειλει το ε9 μεσω φαξ και μεσω κεπ?δεν καταλαβαινω τιποτα! Click για ανάπτυξη... Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 12:20 Η Χριστιάννα ^^: #232 15-03-13 12:20 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 13:27 Η vickie13 έγραψε: #233 15-03-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο ΚΕΠ το επικύρωσα και το δέχτηκαν,δεν μου είπαν τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 14:59 Ο steliospap: #234 15-03-13 14:59 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με το επίδομα. Το μισθωτήριο είναι στο όνομα της μητέρας μου ενώ δικαιούχος μπήκε ο πατέρας μου. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2013 στις 16:40 Ο Guest 892943: #235 15-03-13 16:40 Παιδιά, να ρωτήσω; Τα καταθέσατε εσείς; Αν ναι, όταν πήγατε εκεί στη σχολή σας τα κοίταξαν τα χαρτιά ένα ένα; Ή απλά δώσατε τον φάκελο κι ο Θεός βοηθός; Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Δεν λέει κάτι κάπου για Ε1... δε νομίζω να χρειάζεται! Ναι.. Είναι μέχρι τέλος Μαρτίου και δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση για ημερομηνίες.... Click για ανάπτυξη... εμάς θέλει Ε1. Μάχρι 29 Μαρτίου είναι. Αρχική Δημοσίευση από αιθερόλαμνος: γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ? Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το θεωρήσεις Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Εμάς μας έβαλαν στο e-students να συμπληρώσουμε μία φόρμα με τα στοιχεία του δικαιούχου του επιδόματος. Στην περίπτωσή μου είναι η μητέρα μου. Όμως έχω εξουσιοδότηση από εκείνην να τα καταθέσω εγώ τα δικαιολογητικά. Πρέπει να συμπληρώσω τα δικά μου στοιχεία, ή της μητέρας μου; Γνωρίζει κάποιος; Click για ανάπτυξη... εκεί που λέει δικαιούχος βάζεις τη μητέρα σου και εκεί που λέει φοιτητής βάζεις εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 03:28 Ο stathakis: #236 21-03-13 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 11:05 Ο Θεμιστοπόλος: #237 21-03-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα γίνεται, όπως προαναφέρθηκε. Εγώ από την εφορία το έχω επικυρωμένο. Αρχική Δημοσίευση από stathakis: σε ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... De rien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 17:27 Η girly14 έγραψε: #238 03-04-13 17:27 Γεια σας, σχετικα με το φοιτητικο επιδομα, τι ακριβως ειναι και ποια τα κριτηρια χορηγησης του; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Απριλίου 2013 exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 07:51 Ο exc έγραψε: #239 25-04-13 07:51 Τα ΕΛΤΑ είναι -ακόμα- κρατική επιχείρηση, οπότε δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Φοιτητικό Δέμα: https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/φοιτητικόδέμα.aspx Ισχύει για όσους έχουν την νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα, πράγμα που σημαίνει προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 22:22 Η MurdereSs: #240 21-05-13 22:22 Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Γιατί πολύ το καθυστερούν και ακούγονται διάφορα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: psar2006 xakounaamatata iGiannis tfghp hirasawayui ΘανάσοςG4 ladybookworm Mammy Nun liana Kitana marakiloveee George9989 louminis Αλκης Κ. damn aekarare SweetGirl lenypap jj! KateRdJ Georgiapon25 Χρύσα96 Monster Hunter lenaki001 Panagiotis849 Panos_02 Alma Libre Eua5 Jocaste tsiobieman Unseen skygge CoolCowboy angelikitaraxia tymvorixos Scandal jimis2001 lnesb Griff Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πρέπει να θεωρήσετε στην εφορία το αντίγραφο παιδιά! ΔΕΝ δέχονται το πρωτότυπο με τίποτα,αλλά ούτε και την απλή φωτοτυπία. Εγώ είχα όλα τα χαρτιά και με έδιωξαν μόνο για αυτόν τον λόγο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickie13 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 13:27 Η vickie13 έγραψε: #233 15-03-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο ΚΕΠ το επικύρωσα και το δέχτηκαν,δεν μου είπαν τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 14:59 Ο steliospap: #234 15-03-13 14:59 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με το επίδομα. Το μισθωτήριο είναι στο όνομα της μητέρας μου ενώ δικαιούχος μπήκε ο πατέρας μου. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2013 στις 16:40 Ο Guest 892943: #235 15-03-13 16:40 Παιδιά, να ρωτήσω; Τα καταθέσατε εσείς; Αν ναι, όταν πήγατε εκεί στη σχολή σας τα κοίταξαν τα χαρτιά ένα ένα; Ή απλά δώσατε τον φάκελο κι ο Θεός βοηθός; Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Δεν λέει κάτι κάπου για Ε1... δε νομίζω να χρειάζεται! Ναι.. Είναι μέχρι τέλος Μαρτίου και δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση για ημερομηνίες.... Click για ανάπτυξη... εμάς θέλει Ε1. Μάχρι 29 Μαρτίου είναι. Αρχική Δημοσίευση από αιθερόλαμνος: γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ? Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το θεωρήσεις Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Εμάς μας έβαλαν στο e-students να συμπληρώσουμε μία φόρμα με τα στοιχεία του δικαιούχου του επιδόματος. Στην περίπτωσή μου είναι η μητέρα μου. Όμως έχω εξουσιοδότηση από εκείνην να τα καταθέσω εγώ τα δικαιολογητικά. Πρέπει να συμπληρώσω τα δικά μου στοιχεία, ή της μητέρας μου; Γνωρίζει κάποιος; Click για ανάπτυξη... εκεί που λέει δικαιούχος βάζεις τη μητέρα σου και εκεί που λέει φοιτητής βάζεις εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 03:28 Ο stathakis: #236 21-03-13 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 11:05 Ο Θεμιστοπόλος: #237 21-03-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα γίνεται, όπως προαναφέρθηκε. Εγώ από την εφορία το έχω επικυρωμένο. Αρχική Δημοσίευση από stathakis: σε ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... De rien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 17:27 Η girly14 έγραψε: #238 03-04-13 17:27 Γεια σας, σχετικα με το φοιτητικο επιδομα, τι ακριβως ειναι και ποια τα κριτηρια χορηγησης του; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Απριλίου 2013 exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 07:51 Ο exc έγραψε: #239 25-04-13 07:51 Τα ΕΛΤΑ είναι -ακόμα- κρατική επιχείρηση, οπότε δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Φοιτητικό Δέμα: https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/φοιτητικόδέμα.aspx Ισχύει για όσους έχουν την νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα, πράγμα που σημαίνει προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 22:22 Η MurdereSs: #240 21-05-13 22:22 Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Γιατί πολύ το καθυστερούν και ακούγονται διάφορα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: psar2006 xakounaamatata iGiannis tfghp hirasawayui ΘανάσοςG4 ladybookworm Mammy Nun liana Kitana marakiloveee George9989 louminis Αλκης Κ. damn aekarare SweetGirl lenypap jj! KateRdJ Georgiapon25 Χρύσα96 Monster Hunter lenaki001 Panagiotis849 Panos_02 Alma Libre Eua5 Jocaste tsiobieman Unseen skygge CoolCowboy angelikitaraxia tymvorixos Scandal jimis2001 lnesb Griff Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εγώ στο ΚΕΠ το επικύρωσα και το δέχτηκαν,δεν μου είπαν τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steliospap Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2013 στις 14:59 Ο steliospap: #234 15-03-13 14:59 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με το επίδομα. Το μισθωτήριο είναι στο όνομα της μητέρας μου ενώ δικαιούχος μπήκε ο πατέρας μου. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2013 στις 16:40 Ο Guest 892943: #235 15-03-13 16:40 Παιδιά, να ρωτήσω; Τα καταθέσατε εσείς; Αν ναι, όταν πήγατε εκεί στη σχολή σας τα κοίταξαν τα χαρτιά ένα ένα; Ή απλά δώσατε τον φάκελο κι ο Θεός βοηθός; Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Δεν λέει κάτι κάπου για Ε1... δε νομίζω να χρειάζεται! Ναι.. Είναι μέχρι τέλος Μαρτίου και δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση για ημερομηνίες.... Click για ανάπτυξη... εμάς θέλει Ε1. Μάχρι 29 Μαρτίου είναι. Αρχική Δημοσίευση από αιθερόλαμνος: γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ? Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το θεωρήσεις Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Εμάς μας έβαλαν στο e-students να συμπληρώσουμε μία φόρμα με τα στοιχεία του δικαιούχου του επιδόματος. Στην περίπτωσή μου είναι η μητέρα μου. Όμως έχω εξουσιοδότηση από εκείνην να τα καταθέσω εγώ τα δικαιολογητικά. Πρέπει να συμπληρώσω τα δικά μου στοιχεία, ή της μητέρας μου; Γνωρίζει κάποιος; Click για ανάπτυξη... εκεί που λέει δικαιούχος βάζεις τη μητέρα σου και εκεί που λέει φοιτητής βάζεις εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 03:28 Ο stathakis: #236 21-03-13 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 11:05 Ο Θεμιστοπόλος: #237 21-03-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα γίνεται, όπως προαναφέρθηκε. Εγώ από την εφορία το έχω επικυρωμένο. Αρχική Δημοσίευση από stathakis: σε ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... De rien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 17:27 Η girly14 έγραψε: #238 03-04-13 17:27 Γεια σας, σχετικα με το φοιτητικο επιδομα, τι ακριβως ειναι και ποια τα κριτηρια χορηγησης του; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Απριλίου 2013 exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 07:51 Ο exc έγραψε: #239 25-04-13 07:51 Τα ΕΛΤΑ είναι -ακόμα- κρατική επιχείρηση, οπότε δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Φοιτητικό Δέμα: https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/φοιτητικόδέμα.aspx Ισχύει για όσους έχουν την νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα, πράγμα που σημαίνει προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 22:22 Η MurdereSs: #240 21-05-13 22:22 Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Γιατί πολύ το καθυστερούν και ακούγονται διάφορα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: psar2006 xakounaamatata iGiannis tfghp hirasawayui ΘανάσοςG4 ladybookworm Mammy Nun liana Kitana marakiloveee George9989 louminis Αλκης Κ. damn aekarare SweetGirl lenypap jj! KateRdJ Georgiapon25 Χρύσα96 Monster Hunter lenaki001 Panagiotis849 Panos_02 Alma Libre Eua5 Jocaste tsiobieman Unseen skygge CoolCowboy angelikitaraxia tymvorixos Scandal jimis2001 lnesb Griff Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με το επίδομα. Το μισθωτήριο είναι στο όνομα της μητέρας μου ενώ δικαιούχος μπήκε ο πατέρας μου. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2013 στις 16:40 Ο Guest 892943: #235 15-03-13 16:40 Παιδιά, να ρωτήσω; Τα καταθέσατε εσείς; Αν ναι, όταν πήγατε εκεί στη σχολή σας τα κοίταξαν τα χαρτιά ένα ένα; Ή απλά δώσατε τον φάκελο κι ο Θεός βοηθός; Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Δεν λέει κάτι κάπου για Ε1... δε νομίζω να χρειάζεται! Ναι.. Είναι μέχρι τέλος Μαρτίου και δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση για ημερομηνίες.... Click για ανάπτυξη... εμάς θέλει Ε1. Μάχρι 29 Μαρτίου είναι. Αρχική Δημοσίευση από αιθερόλαμνος: γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ? Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το θεωρήσεις Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Εμάς μας έβαλαν στο e-students να συμπληρώσουμε μία φόρμα με τα στοιχεία του δικαιούχου του επιδόματος. Στην περίπτωσή μου είναι η μητέρα μου. Όμως έχω εξουσιοδότηση από εκείνην να τα καταθέσω εγώ τα δικαιολογητικά. Πρέπει να συμπληρώσω τα δικά μου στοιχεία, ή της μητέρας μου; Γνωρίζει κάποιος; Click για ανάπτυξη... εκεί που λέει δικαιούχος βάζεις τη μητέρα σου και εκεί που λέει φοιτητής βάζεις εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 03:28 Ο stathakis: #236 21-03-13 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 11:05 Ο Θεμιστοπόλος: #237 21-03-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα γίνεται, όπως προαναφέρθηκε. Εγώ από την εφορία το έχω επικυρωμένο. Αρχική Δημοσίευση από stathakis: σε ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... De rien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 17:27 Η girly14 έγραψε: #238 03-04-13 17:27 Γεια σας, σχετικα με το φοιτητικο επιδομα, τι ακριβως ειναι και ποια τα κριτηρια χορηγησης του; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Απριλίου 2013 exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 07:51 Ο exc έγραψε: #239 25-04-13 07:51 Τα ΕΛΤΑ είναι -ακόμα- κρατική επιχείρηση, οπότε δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Φοιτητικό Δέμα: https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/φοιτητικόδέμα.aspx Ισχύει για όσους έχουν την νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα, πράγμα που σημαίνει προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 22:22 Η MurdereSs: #240 21-05-13 22:22 Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Γιατί πολύ το καθυστερούν και ακούγονται διάφορα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: psar2006 xakounaamatata iGiannis tfghp hirasawayui ΘανάσοςG4 ladybookworm Mammy Nun liana Kitana marakiloveee George9989 louminis Αλκης Κ. damn aekarare SweetGirl lenypap jj! KateRdJ Georgiapon25 Χρύσα96 Monster Hunter lenaki001 Panagiotis849 Panos_02 Alma Libre Eua5 Jocaste tsiobieman Unseen skygge CoolCowboy angelikitaraxia tymvorixos Scandal jimis2001 lnesb Griff Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά, να ρωτήσω; Τα καταθέσατε εσείς; Αν ναι, όταν πήγατε εκεί στη σχολή σας τα κοίταξαν τα χαρτιά ένα ένα; Ή απλά δώσατε τον φάκελο κι ο Θεός βοηθός; Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Δεν λέει κάτι κάπου για Ε1... δε νομίζω να χρειάζεται! Ναι.. Είναι μέχρι τέλος Μαρτίου και δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση για ημερομηνίες.... Click για ανάπτυξη... εμάς θέλει Ε1. Μάχρι 29 Μαρτίου είναι. Αρχική Δημοσίευση από αιθερόλαμνος: γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ? Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το θεωρήσεις Αρχική Δημοσίευση από MurdereSs: Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Εμάς μας έβαλαν στο e-students να συμπληρώσουμε μία φόρμα με τα στοιχεία του δικαιούχου του επιδόματος. Στην περίπτωσή μου είναι η μητέρα μου. Όμως έχω εξουσιοδότηση από εκείνην να τα καταθέσω εγώ τα δικαιολογητικά. Πρέπει να συμπληρώσω τα δικά μου στοιχεία, ή της μητέρας μου; Γνωρίζει κάποιος; Click για ανάπτυξη... εκεί που λέει δικαιούχος βάζεις τη μητέρα σου και εκεί που λέει φοιτητής βάζεις εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 03:28 Ο stathakis: #236 21-03-13 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 11:05 Ο Θεμιστοπόλος: #237 21-03-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα γίνεται, όπως προαναφέρθηκε. Εγώ από την εφορία το έχω επικυρωμένο. Αρχική Δημοσίευση από stathakis: σε ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... De rien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 17:27 Η girly14 έγραψε: #238 03-04-13 17:27 Γεια σας, σχετικα με το φοιτητικο επιδομα, τι ακριβως ειναι και ποια τα κριτηρια χορηγησης του; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Απριλίου 2013 exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 07:51 Ο exc έγραψε: #239 25-04-13 07:51 Τα ΕΛΤΑ είναι -ακόμα- κρατική επιχείρηση, οπότε δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Φοιτητικό Δέμα: https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/φοιτητικόδέμα.aspx Ισχύει για όσους έχουν την νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα, πράγμα που σημαίνει προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 22:22 Η MurdereSs: #240 21-05-13 22:22 Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Γιατί πολύ το καθυστερούν και ακούγονται διάφορα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: psar2006 xakounaamatata iGiannis tfghp hirasawayui ΘανάσοςG4 ladybookworm Mammy Nun liana Kitana marakiloveee George9989 louminis Αλκης Κ. damn aekarare SweetGirl lenypap jj! KateRdJ Georgiapon25 Χρύσα96 Monster Hunter lenaki001 Panagiotis849 Panos_02 Alma Libre Eua5 Jocaste tsiobieman Unseen skygge CoolCowboy angelikitaraxia tymvorixos Scandal jimis2001 lnesb Griff Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Παίρνεις αντίγραφο μισθωτηρίου, και πας για επικύρωση στην οικεία εφορία. Τα υπόλοιπα σού τα στέλνει η μητέρα σου με κούριερ! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2013 στις 11:05 Ο Θεμιστοπόλος: #237 21-03-13 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα γίνεται, όπως προαναφέρθηκε. Εγώ από την εφορία το έχω επικυρωμένο. Αρχική Δημοσίευση από stathakis: σε ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... De rien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 17:27 Η girly14 έγραψε: #238 03-04-13 17:27 Γεια σας, σχετικα με το φοιτητικο επιδομα, τι ακριβως ειναι και ποια τα κριτηρια χορηγησης του; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Απριλίου 2013 exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 07:51 Ο exc έγραψε: #239 25-04-13 07:51 Τα ΕΛΤΑ είναι -ακόμα- κρατική επιχείρηση, οπότε δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Φοιτητικό Δέμα: https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/φοιτητικόδέμα.aspx Ισχύει για όσους έχουν την νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα, πράγμα που σημαίνει προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 22:22 Η MurdereSs: #240 21-05-13 22:22 Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Γιατί πολύ το καθυστερούν και ακούγονται διάφορα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: psar2006 xakounaamatata iGiannis tfghp hirasawayui ΘανάσοςG4 ladybookworm Mammy Nun liana Kitana marakiloveee George9989 louminis Αλκης Κ. damn aekarare SweetGirl lenypap jj! KateRdJ Georgiapon25 Χρύσα96 Monster Hunter lenaki001 Panagiotis849 Panos_02 Alma Libre Eua5 Jocaste tsiobieman Unseen skygge CoolCowboy angelikitaraxia tymvorixos Scandal jimis2001 lnesb Griff Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Παιδιά να ρωτήσω, μόνο στην εφορία επικυρώνεται το μισθωτηριο? Σε ΚΕΠ όχι? Και αν ναι, επειδή το εχω εγώ στο νησί, θα το επικυρωσω στην εφορία εδώ ή πρέπει να το στείλω Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα γίνεται, όπως προαναφέρθηκε. Εγώ από την εφορία το έχω επικυρωμένο. Αρχική Δημοσίευση από stathakis: σε ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... De rien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 3 Απριλίου 2013 στις 17:27 Η girly14 έγραψε: #238 03-04-13 17:27 Γεια σας, σχετικα με το φοιτητικο επιδομα, τι ακριβως ειναι και ποια τα κριτηρια χορηγησης του; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Απριλίου 2013 exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 07:51 Ο exc έγραψε: #239 25-04-13 07:51 Τα ΕΛΤΑ είναι -ακόμα- κρατική επιχείρηση, οπότε δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Φοιτητικό Δέμα: https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/φοιτητικόδέμα.aspx Ισχύει για όσους έχουν την νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα, πράγμα που σημαίνει προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 22:22 Η MurdereSs: #240 21-05-13 22:22 Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Γιατί πολύ το καθυστερούν και ακούγονται διάφορα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: psar2006 xakounaamatata iGiannis tfghp hirasawayui ΘανάσοςG4 ladybookworm Mammy Nun liana Kitana marakiloveee George9989 louminis Αλκης Κ. damn aekarare SweetGirl lenypap jj! KateRdJ Georgiapon25 Χρύσα96 Monster Hunter lenaki001 Panagiotis849 Panos_02 Alma Libre Eua5 Jocaste tsiobieman Unseen skygge CoolCowboy angelikitaraxia tymvorixos Scandal jimis2001 lnesb Griff Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας, σχετικα με το φοιτητικο επιδομα, τι ακριβως ειναι και ποια τα κριτηρια χορηγησης του; Ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 07:51 Ο exc έγραψε: #239 25-04-13 07:51 Τα ΕΛΤΑ είναι -ακόμα- κρατική επιχείρηση, οπότε δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Φοιτητικό Δέμα: https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/φοιτητικόδέμα.aspx Ισχύει για όσους έχουν την νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα, πράγμα που σημαίνει προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 22:22 Η MurdereSs: #240 21-05-13 22:22 Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Γιατί πολύ το καθυστερούν και ακούγονται διάφορα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τα ΕΛΤΑ είναι -ακόμα- κρατική επιχείρηση, οπότε δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Φοιτητικό Δέμα: https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/φοιτητικόδέμα.aspx Ισχύει για όσους έχουν την νέα ακαδημαϊκή ταυτότητα, πράγμα που σημαίνει προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MurdereSs Εκκολαπτόμενο μέλος Η Martha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 21 Μαΐου 2013 στις 22:22 Η MurdereSs: #240 21-05-13 22:22 Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Γιατί πολύ το καθυστερούν και ακούγονται διάφορα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά έχουμε κανένα νέο; Γιατί πολύ το καθυστερούν και ακούγονται διάφορα πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.