wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Τα δικαιολογητικά τα καταθέτουμε στην εφορία ή στις γραμματείες τελικά σύμφωνα με αυτό https://www.pelop.gr/?page=article&srv=11&DocID=81494 ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 541500
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

lebron15
Νεοφερμένο μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

Τι θέλει να πει ο ποιητής στα δικαιολογητικά 1,2,3;
Mercury
Επιφανές μέλος

https://www.esos.gr/uploads/foititiko_epidoma.pdf
Τι θέλει να πει ο ποιητής στα δικαιολογητικά 1,2,3;
Μήπως παρέχονται από την σχολή τα συγκεκριμένα;
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος

rainbow.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Δεν νομίζω...πάντως ανάλογα με την σχολή μπορεί να πάρει κάτι ο φοιτητής που έχει περάσει όλα τα μαθήματα του 1ου έτους και με τον καλύτερο βαθμό..σε εμάς πχ έδωσαν λάπτοπγεια σας.δε γνωριζω αν αναφερθηκε σε αλλα μηνυματα.μήπως εκτος απο το στεγαστικο επιδομα δινεται και καποιο επιδομα αν εχεις περασει ορισμενο αριθμο μαθηματων χωρις την προϋπόθεση να νοικιάζεις σπίτι;
Dimz
Νεοφερμένο μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

Dimz
Νεοφερμένο μέλος

https://www.ionio.gr/central/gr/announcements/read/3677 τα λέει πιο ξεκάθαρα πιστεύω.
Ευχαριστώ!
Darkness
Περιβόητο μέλος

Κανείς λογικά δεν το πήρε όσον αφορά το φετινό επίδομα οπότε λάθος θα τα είπαν. Πάρε καλύτερα στο ΚΕΠ της περιοχής σου, στη χειρο΄τερη την εφορία; Γενικά ρώτα και ψάξτο.Παιδιά μήπως ξέρει κάποιος αν παίρνεις κανονικά το επίδομα αν χρωστάς στην εφορία; Άλλοι μου είπαν ότι το πήραν άλλοι μου λένε ότι ζητούν να αφήσεις τουλάχιστον τα μισά...
Επιβεβαιώνει πως έχεις περάσει τον απαραίτητο αριθμό που απαιτείται για την χορήγηση του επιδόματος.Πρέπει να έχεις περάσει τα μισά μαθήματα.
Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο.Αναγράφονται πάνω στο πιστοποιητικό αναλυτικά τα μαθήματα που έχεις περάσει;Ή απλά επιβεβαιώνεται ότι έχεις περάσει τα μισά;
Κάποιος μεγαλύτερου έτους ας μας διαφωτίσει.
Το Ε1 είναι απαραίτητο; Γιατί από όσα ξέρω πιστεύω πως χρειάζεται μόνο αν δεν έχεις το Εκκαθαριστικό. Και το λέω γιατί ο μπαμπάς μου το έχει κάπου ξεχασμένο το Ε1 και δεν θέλω να τρέχει.προφανως εισαι προστατευομενο μελος!πας το Ε9 των γονιων σου!και Ε1 αν θυμαμαι καλα

Και οι δηλώσεις/ κάταθεση δικαιολογητικών μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει καμία παράταση και είναι κανονικά μέχρι τέλος του Μαρτίου.
Καλής σας τύχη, με το καλό να το πάρουμε.

MurdereSs
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το Ε1 είναι απαραίτητο; Γιατί από όσα ξέρω πιστεύω πως χρειάζεται μόνο αν δεν έχεις το Εκκαθαριστικό. Και το λέω γιατί ο μπαμπάς μου το έχει κάπου ξεχασμένο το Ε1 και δεν θέλω να τρέχει.
Και οι δηλώσεις/ κάταθεση δικαιολογητικών μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει καμία παράταση και είναι κανονικά μέχρι τέλος του Μαρτίου.
Καλής σας τύχη, με το καλό να το πάρουμε.![]()
Δεν λέει κάτι κάπου για Ε1... δε νομίζω να χρειάζεται! Ναι.. Είναι μέχρι τέλος Μαρτίου και δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση για ημερομηνίες....
αιθερόλαμνος
Νεοφερμένο μέλος

thomas l.
Τιμώμενο Μέλος

και γω την ιδια απορια εχωγνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ?
κατι ακουσα οτι αρκει μια απλη φωτοτυπια
αλλα δε ξερω αν ισχυει
MurdereSs
Εκκολαπτόμενο μέλος

γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να θεωρησω στην εφορία τη φωτοτυπία του μισθωτηρίου συμβολαίου ή αρκεί που είναι θεωρημένο το πρωτότυπο ?
Επικυρωμένο χρειάζεται..Τουλάχιστον εμάς, έτσι μας είπαν.
MurdereSs
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- psar2006
- xakounaamatata
- iGiannis
- tfghp
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- ladybookworm
- Mammy Nun
- liana
- Kitana
- marakiloveee
- George9989
- louminis
- Αλκης Κ.
- damn
- aekarare
- SweetGirl
- lenypap
- jj!
- KateRdJ
- Georgiapon25
- Χρύσα96
- Monster Hunter
- lenaki001
- Panagiotis849
- Panos_02
- Alma Libre
- Eua5
- Jocaste
- tsiobieman
- Unseen skygge
- CoolCowboy
- angelikitaraxia
- tymvorixos
- Scandal
- jimis2001
- lnesb
- Griff
- Memetchi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.