jonathannnnnnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
γυρω στο 40 60 θα παει πιστευωΕνδιαφερον θα ειναι η δημοσκοπηση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Ενδιαφερον θα ειναι η δημοσκοπηση
Εγώ γιατί πιστεύω ότι θα είναι ενδιαφέρουσα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
petran_r21
Δραστήριο μέλος
γυρω στο 40 60 θα παει πιστευω
Απο την στιγμη που θα ειναι συνεχως ανοιχτη τα ποσοστα δεν θα ειναι σταθερα.Προβλεπω πως οι κατα θα ειναι περισσοτεροι,οπως αλλωστε πιστευω οτι ειναι στην πραγματικοτητα
Εγώ γιατί πιστεύω ότι θα είναι ενδιαφέρουσα?
Μπα λαθος πιστευεις
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Η σημαια πανω πανω.
Το παρουσιαζουν με υπερηφανεια στο blog τους.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
αυτός που έγραψε το πανό πολυ αρτίστας..https://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/1l8ujs9.jpg
Η σημαια πανω πανω.
jonathannnnnnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποιο blog?https://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/1l8ujs9.jpg
Η σημαια πανω πανω.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχειοθήκη ιστολογίου ==> Μέρες και δρώμενα στην κατειλημμένη Ασοεε
garch
Πολύ δραστήριο μέλος
https://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/1l8ujs9.jpg
Η σημαια πανω πανω.
Αν επιτρέπεται, τι σκατά σημαία είναι αυτή; Γιατί κυματίζει και δεν φαίνεται.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Dreamweaver,η ελληνική σημαία,συμβολίζει "ηρωικούς αγώνες" για τον αστικό πολιτισμό,που αποδέχεται και εγκολπώνει το φαντασιακό του έθνους ως υπαρκτό στοιχείο της κοινωνίας,για ένα ταξικό κίνημα,μια εθνική σημαία δεν σημαίνει τίποτα.Διάβασε λίγη πολιτική και φιλοσοφία,προτού κρίνεις.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Dreamweaver,η ελληνική σημαία,συμβολίζει "ηρωικούς αγώνες" για τον αστικό πολιτισμό,που αποδέχεται και εγκολπώνει το φαντασιακό του έθνους ως υπαρκτό στοιχείο της κοινωνίας,για ένα ταξικό κίνημα,μια εθνική σημαία δεν σημαίνει τίποτα.Διάβασε λίγη πολιτική και φιλοσοφία,προτού κρίνεις.
Αὐτὰ νὰ τὰ ἔχουν ὑπ' ὄψιν τους ὅσοι ἀφελεῖς πιστεύουν ὅτι οἱ καταλήψεις καὶ ὅλου αὐτοῦ τοῦ εἴδους ὁ ἀκτιβισμὸς ἔχει ὥς σκοπὸ τὴν καλυτέρευση τῆς παιδείας. Οὐδέποτε οἱ θιασῶτες αὐτοῦ τοῦ εἴδους τῆς δράσης ἀρνήθηκαν ὅτι στὸ βάθος ἐπιθυμοῦν τὴ διάλυση τοῦ Ἑλληνικοῦ κράτους καὶ τὴν ἐξαφάνιση τῆς ἐθνικῆς ταυτότητας. Τὸ ἄσχημο εἶναι ὅτι πολλοὶ φοιτητές, ἐνῷ δὲ συνυπογράφουν ὅλην αὐτὴν τὴν ἰδεολογικὴ πλατφόρμα, παρασύρονται ἀπὸ τὰ συνθήματα περὶ «ἀγῶνα γιὰ τὴν παιδεία» καὶ στηρίζουν ἄθελά τους τέτοιες ἀνθελληνικὲς κινήσεις.
Βέβαια, νὰ συμπληρώσω ἐδῶ ὅτι ἡ δύναμη ὅλων αὐτῶν τῶν γκρουπούσκουλων ἐξαντλεῖται στὴ δύναμη ποὺ ἔχουν στοὺς φοιτητὲς καθὼς ὅταν ἕνας ἄνθρωπος βγῇ στὴν πραγματικὴ ζωή, πλέον καταλαβαίνει ὅτι εἶναι ἄσκοπο νὰ στηρίζῃ τέτοιου εἴδους ἀκραῖες κινήσεις.
Τελειώνοντας, καὶ φυσικὰ ὅσοι θὰ διαφωνήσουν θὰ μὲ ποῦν πάλι συνωμοσιολόγο, εἶναι ἐξαιρετικὰ περίεργο πῶς πολλὰ συνθήματα τῶν ἀντίφα καὶ ὅλων αὐτῶν τῶν κινήσεων (βλ. ἀνοιχτὰ σύνορα κλπ) ταυτίζονται μὲ τὰ συνθήματα αὐτοῦ τοῦ «φιλανθρώπου» κυρίου στὴν παρακάτω φωτογραφία....
---
Γιὰ νὰ μὴν ξεχνιώμαστε...
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
challenger
Επιφανές μέλος
Τελειώνοντας, καὶ φυσικὰ ὅσοι θὰ διαφωνήσουν θὰ μὲ ποῦν πάλι συνωμοσιολόγο, εἶναι ἐξαιρετικὰ περίεργο πῶς πολλὰ συνθήματα τῶν ἀντίφα καὶ ὅλων αὐτῶν τῶν κινήσεων (βλ. ἀνοιχτὰ σύνορα κλπ) ταυτίζονται μὲ τὰ συνθήματα αὐτοῦ τοῦ «φιλανθρώπου» κυρίου στὴν παρακάτω φωτογραφία....
Γιὰ νὰ μὴν ξεχνιώμαστε...
ποιος ειναι ο κυριος???
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
ποιος ειναι ο κυριος???
Ὁ George Soros, «φιλάνθρωπος» ἐπιχειρηματίας, ἱδρυτὴς τοῦ περίφημου «Ἰνσιτούτου ἀνοιχτῆς κοινωνίας», ὑπερασπιστὴς καὶ χρηματοδότης ἐνίοτε τῶν κάθε λογῆς «ὰντιρατσιστικῶν» ὀργανώσεων...
the_truth
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι εγινε μολις ακουσες οτι η εννοια του εθνους ειναι τεχνητη σου πιασαν τα ακροδεξια αντανακλαστικα?Θεωριες συνωμοσιες,αντισημιτισμος,οτι ο σορος χρηματοδοτει αντιρατσιστικες οργανωσεις,πολυ κακο ρε παιδι μου.Βλεπω και αρχαιο πολυτονικο συμπληρωνεται το ''περιτυλιγμα''.Αὐτὰ νὰ τὰ ἔχουν ὑπ' ὄψιν τους ὅσοι ἀφελεῖς πιστεύουν ὅτι οἱ καταλήψεις καὶ ὅλου αὐτοῦ τοῦ εἴδους ὁ ἀκτιβισμὸς ἔχει ὥς σκοπὸ τὴν καλυτέρευση τῆς παιδείας. Οὐδέποτε οἱ θιασῶτες αὐτοῦ τοῦ εἴδους τῆς δράσης ἀρνήθηκαν ὅτι στὸ βάθος ἐπιθυμοῦν τὴ διάλυση τοῦ Ἑλληνικοῦ κράτους καὶ τὴν ἐξαφάνιση τῆς ἐθνικῆς ταυτότητας. Τὸ ἄσχημο εἶναι ὅτι πολλοὶ φοιτητές, ἐνῷ δὲ συνυπογράφουν ὅλην αὐτὴν τὴν ἰδεολογικὴ πλατφόρμα, παρασύρονται ἀπὸ τὰ συνθήματα περὶ «ἀγῶνα γιὰ τὴν παιδεία» καὶ στηρίζουν ἄθελά τους τέτοιες ἀνθελληνικὲς κινήσεις.
Βέβαια, νὰ συμπληρώσω ἐδῶ ὅτι ἡ δύναμη ὅλων αὐτῶν τῶν γκρουπούσκουλων ἐξαντλεῖται στὴ δύναμη ποὺ ἔχουν στοὺς φοιτητὲς καθὼς ὅταν ἕνας ἄνθρωπος βγῇ στὴν πραγματικὴ ζωή, πλέον καταλαβαίνει ὅτι εἶναι ἄσκοπο νὰ στηρίζῃ τέτοιου εἴδους ἀκραῖες κινήσεις.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
(Τωρα είδα ότι είναι για φοιτητές)
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι υπέρ των καταλήψεων όταν υπάρχουν σοβαροί και όχι έτσι για το γαμώτο.
και οταν υπαρχει προοπτικη για να βγει ακρη...πολλοι με καθε ευκαιρια προτεινουν να κλεισουμε την σχολη...δεν γινεται ετσι παντα δουλεια ομως
garch
Πολύ δραστήριο μέλος
πφφ ρε παιδια εχω προβλημα με τις ρημαδες τις καταληψεις....διαφωνω με καποια απο την σχολη στο θεμα των καταληψεων και αυτη παρεξηγηθηκε και δεν θα μου μιλαει...λολ τραγικο...φοβαμαι να παω στην γσ...ξεφτιλα;; ειμαι ρεζιλης;τι να κανω;
Γιατί, δαγκώνουν εκεί;
"λολ" και "τραγικό" πάνε μαζί;
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί, δαγκώνουν εκεί;
"λολ" και "τραγικό" πάνε μαζί;
να σου πω εχω σοβαρο προβλημα αμα ειναι να αρχησεις την επιθεση πεστο μου να φυγω.!
οταν λεω λολ τραγικο εννοω οτι μου ερχεται ενα τραγικο γελιο...πως φτασαμε ως εδω;; να μην μιλιουνται μερικοι επειδη απλως διαφωνουμε σε αυτο το θεμα ...οσο για το αν δαγκωνουν...εννοω οτι δεν θελω να ερθουμε σε ανοιχτη αντιπαραθεση...αλλα δεν θα το αποφυγω....θα παω γιατι θελω να ψηφισω και εγω...αλλα θα μου ειναι δυσαρεστο...επαναλαμβανω δειξε κατανοηση...ελεος!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.