Φοβάστε το θάνατο;

Φοβάστε το θάνατο;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 231)
  • Φοβάμαι τον θάνατο γενικά.

Ψήφοι: 51 22,1%
  • Φοβάμαι τον δικό μου θάνατο.

Ψήφοι: 37 16,0%
  • Φοβάμαι τον θάνατο δικών μου προσώπων.

Ψήφοι: 123 53,2%
  • Μου είναι αδιάφορο-Δεν μου καίγεται καρφί.:D

Ψήφοι: 32 13,9%
  • Είμαι ο Chuck Norris, ο Θάνατος φοβάται εμένα

Ψήφοι: 41 17,7%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    231
συνειδητοποιεις οτι αν τον ειχες αντιμετωπισει καταματα θα ηταν λιγο δυσκολο να ποσταρεις αυτη τη στιγμη?

,,,ξανθιά είσαι ε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαλλον εσυ εισαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειτε ξανθιες ειτε μελαχροινες ειτε πρασινομαλλες ολες την ιδια διαδικασια θα περασετε:D και θα θαφτειτε ολες στην ιδια γη

Υπαρχει αραγε ατομο που να μην φοβαται τον θανατο??Και αν ναι ποιος...Ισως αυτος που θα εχει απολυτη εμπιστοσυνη στο θεο...αλλα.....υπαρχει ατομο που να εχει πληρη εμπιστοσυνη στο Θεο??Και ναι ποιος ειναι αυτος???Ειναι πολλα γυρω απο αυτο το θεμα που παιζουν ρολο...Ολοι εσεις που λετε οτι δεν τον φοβαστε για σκεφτητε την μερα που θα πεθανετε..Την ωρα που θα πεθαινετε?? Τωρα ακομα ειστε ατρομητοι??? Ισως αν μπορουσαμε να καταλαβουμε λιγο καλυτερα ολα αυτα που ειπε ο Χριστος οταν ηρθε...και ποσο μαλλον αν μπορουσαμε να καταλβουμε λιγο καλυτερα την ανασταση να μην τον φοβομασταν..αλλα..........................................

Ειτε ξανθιες ειτε μελαχροινες ειτε πρασινομαλλες ολες την ιδια διαδικασια θα περασετε:D και θα θαφτειτε ολες στην ιδια γη

"Δεν έχει σημασία πώς πεθαίνει κανείς, αλλά πώς ζει. Το γεγονός του θανάτου δεν έχει καμιά σπουδαιότητα"

εγω παντως δεν φοβαμαι την διαδικασια μεταφορας απο το ενα σταδιο στο αλλο{οποιο κι αν ειναι}αλλα τον τροπο με τον οποιο θα πεθανω...δεν θελω να βασανιστω και πληγωσω-στενοχωρισω τους γυρω μου

Επειδή το σκέφτηκα κι άλλο,δεν φοβάμαι τον θάνατο γιατί έχω τρομερή περιέργεια για το μετά.
Και δεν αναφέρομαι σε παράδεισο και κόλαση.Αν και βαθια μέσα μου πιστεύω ότι δεν υπάρχει μετά.Απλά παύουμε να υπάρχουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε ξέρεις όμως πως θα μπορέσεις σίγουρα να καταλάβεις τη διαφορά.

Εγώ, όπως έχω ξαναπεί, φοβάμαι κάτι που ούτως ή άλλως θα γίνει. Ο ερχομός του πριν να προλάβω να κάνω και να μάθω όσα θέλω να κάνω και να μάθω στη ζωή μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι σίγουρα κανείς δεν θέλει να πεθάνει πριν να κάνει κάποια πράγματα.Αλλά ο θάνατος ως έννοια είναι αυτό που με απασχολεί.

Για προσδιόρισέ το λίγο αυτό. Τί εννοείς ακριβώς όταν λες πως σε απασχολεί η έννοια; Η ιδέα, ότι κάποτε θα 'ρθει ή γενικά το ότι όλοι μας κάποτε θα πεθάνουμε;

Η κατάσταση.Το πώς αισθάνεσαι,αν αισθάνεσαι κάτι.Τι βλέπεις,αν βλέπεις κάτι.Γενικά το τι κυριαρχεί όταν είσαι νεκρός.
Αν φυσικά δεχτούμε ότι μετά υπάρχει κάτι και όχι το τίποτα.Το κενό.

Ε αυτό λέω. Δεν μπορείς να δεχτείς πως θα καταλάβεις τη διαφορά. Δεν είναι καν σίγουρο πως θα είσαι ο ίδιος, όπως είπες νομίζω.

Ναι.Βασικά δεν ξέρω τι είναι αυτό που με απασχολεί στο θέμα ακριβώς.Έχω πέσει σε περισυλλογή σήμερα και είμαι λίγο μπερδεμένη. -.-'

Το μονο που φοβαμαι ειναι ο θανατος με μαχαιρι. δεν θα μπορουσα ουτε να σκοτωσω ουτε θα ηθελα να πεθανω με μαχαιρι(με οπλο και θα σκοτωνα αλλα και θα πεθαινα)

Ναι.Βασικά δεν ξέρω τι είναι αυτό που με απασχολεί στο θέμα ακριβώς.Έχω πέσει σε περισυλλογή σήμερα και είμαι λίγο μπερδεμένη. -.-'

Καλό είναι να τα σκέφτεσαι αυτά, αλλά με μέτρο η περισυλλογή ιδίως σε αυτά τα θέματα που ούτως ή άλλως δε θα σου δώσουν και πολλά. ;)

Το μονο που φοβαμαι ειναι ο θανατος με μαχαιρι. δεν θα μπορουσα ουτε να σκοτωσω ουτε θα ηθελα να πεθανω με μαχαιρι(με οπλο και θα σκοτωνα αλλα και θα πεθαινα)

Καρφώνεσαι. :P

Μαλλον εσυ εισαι.
αλλο το να τον αντικρισεις καταματα και αλλο να τον αγκαλιασεις.

Αληθεια λεω. αν προκειται για καποιον σοβαρο λογο γιατι οχι? ή αυτος ή εγω

εγώ δεν φοβάμαι τον θάνατο αλλά φοβάμαι ότι κάποια μέρα θα φύγουν αγαπημένα πρόσωπα....:'(:'(

Τώρα όχι δεν ηφοβούμαι (:P) τόσο για εμένα αλλά περισσότερο για τα αγαπημένα μου πρόσωπα . . .Βασικά φοβάμαι πώς θα αντδράσω όταν πεθάνει κάποιο αγαπημένο μου πρόσωπο . . .φοβάμαι μήπως μήν κλάψω για αυτούς . . .:(

Τώρα όχι δεν ηφοβούμαι (:P) τόσο για εμένα αλλά περισσότερο για τα αγαπημένα μου πρόσωπα . . .Βασικά φοβάμαι πώς θα αντδράσω όταν πεθάνει κάποιο αγαπημένο μου πρόσωπο . . .φοβάμαι μήπως μήν κλάψω για αυτούς . . .:(

Ο καθένας εκφράζει διαφορετικά τα συναισθήματά του.Αν δεν κλάψεις δεν σημαίνει ότι δεν πενθείς και δεν είσαι στεναχωρημένη.. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back