Φοβάμαι ότι θα αποτύχω

Nikoletaant

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Nikoletaant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 156 μηνύματα.

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 9,491 μηνύματα.

evelina23

Νεοφερμένος

Η evelina23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 30 μηνύματα.
Καλησπέρα. Έχω ξαναγράψει στο φόρουμ για τα προβλήματα μου και να 'μαι πάλι. Λοιπόν, δίνω φετος δεύτερη φορά απο τρίτο πεδίο (πέρσι έγραψα μόνο 9χιλιαδες διότι τα ειχα παρατησει εντελώς με τη καραντίνα, ξέρω, ανεύθυνο) και όπως λέει ο τίτλος πραγματικά φοβάμαι ότι θα τα πάω αν όχι το ίδιο χάλια με πέρσι, χειρότερα. Τα μαθήματα μου φαίνονται αρκετά δύσκολα και με εχει πιάσει μια απαισιοδοξία, η οποία με απωθεί απο το να διαβάσω και ξέρω ότι αυτό θα το μετανιώσω στο τέλος. Ωστόσο, ας συνοψίσω:
Έκθεση : Νιώθω φουλ αβεβαιότητα, καθώς είναι τοσο απρόβλεπτη. Δεν διαβαζω τοσο έκθεση γιατί και να διαβασω δεν μου μενει τίποτα και στηρίζομαι περισσότερο σε δικα μου επιχειρηματα/απόψεις/ιδέες. Διαβάζω λιγο θεωρία μέχρι εκεί. Στο Λογοτεχνικό κάνω φρισταιλ και στην έκθεση οπως ειπα αντλώ επιχειρήματα απο το κείμενο αλλα και απτο μυαλό μου. Στα διαγωνίσματα γράφω πανω κατω 14
Βιολογία: ξέρω καλα τη θεωρία και λυνω ασκησεις απο ενα βοήθημα αλλα με δυσκολεύει αρκετά, ειδικα οι αιτιολογησεις νιωθω οτι θα γράφω μπουρδες, και δε ξέρω τι να κάνω.
Φυσική: Εδώ γελάμε. Ειναι ακαταλαβιστικη για μενα και δε μπορώ να λύσω συνθέτες ασκησεις εκτος απο πολυ χαρακτηριστικες απο τα κεφάλαια.
Χημεία: η ύλη ειναι ατελείωτη και οι εξαιρέσεις που πρέπει να μάθεις ειναι τοσες πολλές πραγματικά. Επειδή η υλη ειναι τόσο ογκώδης νιωθω οτι δε μπορώ να τη βαλω σε μια τάξη μέχρι το τέλος και παω κουτουρού.
Αυτά με λιγα λογια. Δεν θέλω να γράψω παλι κάτω απτη βαση δε θα το αντέξω. Οι γονεις μου δε με στηρίζουν και νιώθω χάλια, ξέρω οτι αν αποτυχω θα με θεωρουν όλοι χαζή αλλα δεν ειμαι. Νιωθω οτι επελεξα λαθος κατεύθυνση μαλλον ή απλώς ότι δεν έχω μάθει να διαβαζω.
Νιωθω οτι δε προλαβαίνω και τις περισσοτερες ωρες της ημερας κλαίω, ακόμη και οταν διαβαζω. Έχω βρει εναλλακτικές για το αν αποτυχω φέτος στις πανελλήνιες (ιδιωτικές σχολες) οι οποίες με καθησυχαζουν κάπως αλλα δεν θελω να γραψω χαλια ενω εχω καταβάλλει μια προσπάθεια τόσους μήνες. Επίσης όλος ο περιγυρος μου θα λεει "τα διαβάζει 2 χρονια και έγραψε τοσο χαλια, χαζη ειναι;" δεν αντέχεται αυτό από άτομα που αγαπας πραγματικά. Θα χαιρόμουν να ακούσω τις απόψεις σας. (συγνώμη για το σεντόνι)
Δίνω και εγώ δεύτερη φορά, είχα γράφει και εγω κάτω από την βάση και έχω και εγω πιεστικούς γονείς, ΔΥΣΤΗΧΩΣ. Με αγχωσες μόνο που τα διάβασα, πρέπει να ηρεμήσεις. Έχεις κάνει μια Χ προσπάθεια και λογικό να έχεις και ένα Y άγχος, φρόντισε το Y σου να είναι πολύ μικρότερο από το Χ ! Έχεις ακόμα κάποιες μέρες επανάληψης (σκέψου πως εγώ Πέμπτη τελειώνω την ύλη της χημείας)❤️ Ηρέμησε και δώσε σημασία στο τι θες εσυ και όχι οι γονείς σ
 

Εριφύλη

Διάσημο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,916 μηνύματα.
Δίνω και εγώ δεύτερη φορά, είχα γράφει και εγω κάτω από την βάση και έχω και εγω πιεστικούς γονείς, ΔΥΣΤΗΧΩΣ. Με αγχωσες μόνο που τα διάβασα, πρέπει να ηρεμήσεις. Έχεις κάνει μια Χ προσπάθεια και λογικό να έχεις και ένα Y άγχος, φρόντισε το Y σου να είναι πολύ μικρότερο από το Χ ! Έχεις ακόμα κάποιες μέρες επανάληψης (σκέψου πως εγώ Πέμπτη τελειώνω την ύλη της χημείας)❤️ Ηρέμησε και δώσε σημασία στο τι θες εσυ και όχι οι γονείς σ
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αγχώνεστε. Και δεν το λέω για να το παίξω ψύχραιμη, προς θεού! ο γέγραφε, γέγραφε! Εγώ πήγα σαν τουρίστας στις πανελλήνιες, είχα ξεχάσει και το δελτίο με τον κωδικό και τα σελφ τεστ😂 (ναι, τόσο πολύ με ένοιαζε) και παρόλα αυτά έγραψα και πέρασα. Όσο πιο πολύ αγχώνεστε, τόσο πιο κακά θα γράψετε, το άγχος δεν βοηθάει πουθενά
 

Nala

Δραστήριο μέλος

Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 759 μηνύματα.
Πέρσι περνούσες σε κάποια σχολή, οποιαδήποτε;
Μήπως να κάνεις 10% και να μήν ξαναδώσεις
Πόσα μόρια και εβε έβγαλες
Γιατί αν περνούσες κάπου, πάντα υπάρχει ή πιθανότητα, ειδικά τόσο αγχωμενη, να γράψεις χειρότερα
Συγγνώμη που το λέω αλλά είναι και αυτό στις πιθανότητες
Πες μόρια και εβε και θά σού πούμε για 10% τί σχολές πιάνεις
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top