Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-04-22

12:57
Δεν νομίζω ότι η γνώμη κάποιου που δεν έχει προσπαθήσει να βρει εργασία/έχει εργαστεί έχει ιδιαίτερη βάση αλλά οκ.Καλό θα ήταν να λαμβάνονται υπόψιν όλες οι γνώμεςΈχει βάση αυτό που λέω. Και δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν εργάζομαι ή έχω εργαστεί στο παρελθόν. Πλέον δεν σε δέχονται εύκολα αν δεν έχεις χαρτιά στα χέρια σου και προτεραιότητα έχει το πτυχίο από ΑΕΙ. And that’s a fact. Δεν είπα ότι δεν μπορείς να εργαστείς καθόλου, απλά είναι αρκετά πιο δύσκολο.
Φυσικά ο καθένας μπορεί να λέει ο,τι νομίζει.
Όσον αφορά αυτό που λες στο τέλος,δε θέλω να μιλήσω προσωπικά,πάντως δεν ισχύει

Υπάρχουν κλάδοι όπου δεν έχει τόση σημασία η ακαδημαϊκή μόρφωση όσο η εμπειρία,οι πρακτικές γνώσεις κλπ.
Κοίτα ανάλογα , ισχύει και αυτό που λέει η ζοζι σε κάποια επαγγέλματα απλώς το γενικεύει. Δηλαδή στην αισθητική δύσκολα θα προτιμήσουν. Κάποιον από ιδιωτική γιατί δεν έχει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για να χρησιμοποιήσει το λέιζερ (νο1 υπηρεσία στο χώρο της αισθητικής) . Δεν απαιτούν όμως όλα τα επαγγέλματα άδεια, και αυτά που είπα παραπάνω.Οι ιδιωτικές σε βοηθάνε πάρα πολύ στο να δικτυωθείς... Ειδικά σε επαγγέλματα που απαιτούν δικτύωση, όπως η δημοσιογραφία πχ
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

20-04-22

13:12
Με δουλεύεις έτσι; Νομίζεις δεν έχω άτομα στον περίγυρό μου τα οποία εργάζονται για να ξέρω πως είναι τα πράγματα στην αγορά εργασίας; Σηκώνει μεγάλη συζήτηση αυτό το θέμα αλλά εγώ δεν φταίω αν δεν θέλεις να δεις την πραγματικότητα στην παρούσα φάση.Δεν νομίζω ότι η γνώμη κάποιου που δεν έχει προσπαθήσει να βρει εργασία/έχει εργαστεί έχει ιδιαίτερη βάση αλλά οκ.
Guest 881237
Επισκέπτης

20-04-22

13:44
Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένεΜε δουλεύεις έτσι; Νομίζεις δεν έχω άτομα στον περίγυρό μου τα οποία εργάζονται για να ξέρω πως είναι τα πράγματα στην αγορά εργασίας; Σηκώνει μεγάλη συζήτηση αυτό το θέμα αλλά εγώ δεν φταίω αν δεν θέλεις να δεις την πραγματικότητα στην παρούσα φάση.
Όπως νομίζεις , δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να δίνουν πανελλήνιες μέχρι τα 20 τους πάντως .
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

20-04-22

13:46
Δεν μιλάς ωραίαΈξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε
Όπως νομίζεις , δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να δίνουν πανελλήνιες μέχρι τα 20 τους πάντως .

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

20-04-22

13:46
Fight!
Δεν άργησα ε;
Δεν άργησα ε;

Guest 881237
Επισκέπτης

20-04-22

13:49
Όχι καμία σχέση , απλά εξηγώ πως δεν μπορούν όλοι να δίνουν πανελλήνιες ξανά και ξανά ... Δεν είναι στο χέρι τους ... Ή μάλλον στο χέρι των γονιών τους ...Fight!
Δεν άργησα ε;![]()
Joji
Επιφανές μέλος

20-04-22

13:49
Δεν είπες μόνο αυτό.Όχι καμία σχέση , απλά εξηγώ πως δεν μπορούν όλοι να δίνουν πανελλήνιες ξανά και ξανά ... Δεν είναι στο χέρι τους ... Ή μάλλον στο χέρι των γονιών τους ...
Guest 881237
Επισκέπτης

20-04-22

13:50
Τι άλλο ?Δεν είπες μόνο αυτό.
Η θεματοθετρια με τι θέλει να ασχοληθεί?
Joji
Επιφανές μέλος

20-04-22

13:51
Την γλώσσα την βουτάμε στο μυαλό πριν μιλήσουμε και υποτιμήσουμε τον άλλον.Τι άλλο ?
Guest 881237
Επισκέπτης

20-04-22

13:52
Δεν είχα αυτή τη πρόθεση και δε νομίζω ότι είπα κάτι κακό .Την γλώσσα την βουτάμε στο μυαλό πριν μιλήσουμε και υποτιμήσουμε τον άλλον.
Joji
Επιφανές μέλος

20-04-22

13:53
Ξέρεις πολύ καλά τι πρόθεση είχες. Το παίζω μαλάκας τόση ώρα αλλά πρόσεχε τι λες.Δεν είχα αυτή τη πρόθεση και δε νομίζω ότι είπα κάτι κακό .
Guest 881237
Επισκέπτης

20-04-22

13:55
Δεν είναι κακό να δίνεις μέχρι τα 20 και τα 25 απλώς δεν μπορούν να το κάνουν όλοι .
Επειδή η θεματοθετρια είναι αγχωμενη προσπαθω να πω ότι δεν τελειώνουν όλα στις πανελλήνιες.
Δεν είπα κάτι κακό . Αν θες ξανά δες τι είπα.Ξέρεις πολύ καλά τι πρόθεση είχες. Το παίζω μαλάκας τόση ώρα αλλά πρόσεχε τι λες.
Επειδή η θεματοθετρια είναι αγχωμενη προσπαθω να πω ότι δεν τελειώνουν όλα στις πανελλήνιες.
Joji
Επιφανές μέλος

20-04-22

13:58
Δεν είπα ποτέ ότι έχουν όλοι την δυνατότητα να δίνουν μέχρι τα 20-25. Απλώς όσοι την έχουν αυτή τη στιγμή καλό είναι να την εκμεταλλεύονται λόγω των απαιτήσεων έξω. Αυτό είπα.
Guest 881237
Επισκέπτης

20-04-22

14:03
Δε θα πεθάνουν στη ψαθα όσοι δεν δώσουν, εναλλακτικές υπάρχουν δόξα τω Θεώ διαφορετικές σε κάθε τομέα.
Και δεν είπα ότι είσαι 100% λάθος απλώς το γενικεύεις πολύ .
Και δεν είπα ότι είσαι 100% λάθος απλώς το γενικεύεις πολύ .
Joji
Επιφανές μέλος

20-04-22

14:15
Διαβάζετε ΟΤΙ θέλετε. Στην κυριολεξία. Της είπατε εσείς την γνώμη σας από πάνω, την είπα και εγώ.Δε θα πεθάνουν στη ψαθα όσοι δεν δώσουν, εναλλακτικές υπάρχουν δόξα τω Θεώ διαφορετικές σε κάθε τομέα.
Nikoletaant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Nikoletaant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 156 μηνύματα.

20-04-22

15:25
Με τα παραϊατρικά επαγγέλματα. Γνωρίζω ότι αν περνούσα μέσω των πανελληνιων σε καποιο ΑΕΙ θα ηταν ιδανικό, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ, δεν είναι κακό ουτε με καθιστά χαζή. Διαβάζω αυτα τα μαθήματα 2 χρονια και ακόμη νιώθω αβεβαιη/με δυσκολεύουν.Τι άλλο ?
Εναλλακτικοί δρόμοι υπάρχουν, ξέρω οτι ενα πτυχίο ΑΕΙ σε καμία των περιπτώσεων δεν ισοδυναμει με ενα πτυχίο κολλεγιου, αλλά δεν θέλω να νιωθω οτι οι πανελληνιες είναι μονόδρομος, γιατί αυτό μου δημιουργεί ενα επιπροσθετο αβασταχτο άγχος για το μέλλον μου.
Δεν είναι όλα για όλους. Ούτε ειναι σωστο να προσπαθώ μια ζωή να μοιάσω στην αδερφη μου η οποια έγραψε 19χιλιαδες μόρια. Όποιος θέλει ας δωσει 2 και 3 και 4 φορές. Εγώ προσωπικά εχω κουραστεί απίστευτα πολύ, και ειδικά αν δω οτι φέτος τα αποτελέσματα θα ειναι τα ίδια με πέρσι, θα χαραξω την πορεία μου αλλιώς και οχι μεσα απτις πανελλήνιες.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

20-04-22

15:27
Τίποτα δεν είναι μονόδρομοςΜε τα παραϊατρικά επαγγέλματα. Γνωρίζω ότι αν περνούσα μέσω των πανελληνιων σε καποιο ΑΕΙ θα ηταν ιδανικό, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ, δεν είναι κακό ουτε με καθιστά χαζή. Διαβάζω αυτα τα μαθήματα 2 χρονια και ακόμη νιώθω αβεβαιη/με δυσκολεύουν.
Εναλλακτικοί δρόμοι υπάρχουν, ξέρω οτι ενα πτυχίο ΑΕΙ σε καμία των περιπτώσεων δεν ισοδυναμει με ενα πτυχίο κολλεγιου, αλλά δεν θέλω να νιωθω οτι οι πανελληνιες είναι μονόδρομος, γιατί αυτό μου δημιουργεί ενα επιπροσθετο αβασταχτο άγχος για το μέλλον μου.

Guest 881237
Επισκέπτης

20-04-22

15:29
Το ξέρω καλή μου ... Γι αυτό μίλησα έτσι παραπάνω... Πράγματι σε αυτά τα επαγγέλματα καλό θα ήταν να έχεις το πτυχίο του αεί ... Όμως για να σε καθησυχάσω υπάρχουν αρκετές επιλογές στο 3ο πεδίο ... Εκτός κι αν έχεις κάτι πολύ συγκεκριμένο ως στόχο ..Με τα παραϊατρικά επαγγέλματα. Γνωρίζω ότι αν περνούσα μέσω των πανελληνιων σε καποιο ΑΕΙ θα ηταν ιδανικό, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ, δεν είναι κακό ουτε με καθιστά χαζή. Διαβάζω αυτα τα μαθήματα 2 χρονια και ακόμη νιώθω αβεβαιη/με δυσκολεύουν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ναι !!!Εγώ προσωπικά εχω κουραστεί απίστευτα πολύ, και ειδικά αν δω οτι φέτος τα αποτελέσματα θα ειναι τα ίδια με πέρσι, θα χαραξω την πορεία μου αλλιώς και οχι μεσα απτις πανελλήνιες.
Nikoletaant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Nikoletaant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 156 μηνύματα.

20-04-22

15:37
Κυρίως τα παραϊατρικα σκέφτομαι προς το παρόν, ξέρω γνωστούς μου απο ιδιωτικές οι οποίοι τώρα έχουν δουλειά σε νοσοκομεία, πράγματι οι δικτυώσεις των ιδιωτικών συμφέρουν.Το ξέρω καλή μου ... Γι αυτό μίλησα έτσι παραπάνω... Πράγματι σε αυτά τα επαγγέλματα καλό θα ήταν να έχεις το πτυχίο του αεί ... Όμως για να σε καθησυχάσω υπάρχουν αρκετές επιλογές στο 3ο πεδίο ... Εκτός κι αν έχεις κάτι πολύ συγκεκριμένο ως στόχο ..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ναι !!!
Καμία σχέση με το πτυχίο του ΑΕΙ ξαναλέω, αλλα τοσο καιρο ειχα υιοθετήσει την νοοτροπία "οποιος δε περνάει σε ΑΕΙ είναι χαζός", η οποια ειναι των γονιών μου φυσικά. Προσπαθώ να αφήσω πισω μου αυτό το σκεπτικό. Την υγεια μας να έχουμε, να κάνουμε στη ζωη μας αυτό που μας αρέσει και τέλος.

Guest 881237
Επισκέπτης

20-04-22

15:39
Ωραία λίγο παραπάνω αν γράψεις απ' ότι πέρσι θα έχεις ευκαιρίες , απ' ότι βλέπω δεν θες κάτι συγκεκριμένοΚυρίως τα παραϊατρικα σκέφτομαι προς το παρόν, ξέρω γνωστούς μου απο ιδιωτικές οι οποίοι τώρα έχουν δουλειά σε νοσοκομεία, πράγματι οι δικτυώσεις των ιδιωτικών συμφέρουν.
Καμία σχέση με το πτυχίο του ΑΕΙ ξαναλέω, αλλα τοσο καιρο ειχα υιοθετήσει την νοοτροπία "οποιος δε περνάει σε ΑΕΙ είναι χαζός", η οποια ειναι των γονιών μου φυσικά. Προσπαθώ να αφήσω πισω μου αυτό το σκεπτικό. Την υγεια μας να έχουμε, να κάνουμε στη ζωη μας αυτό που μας αρέσει και τέλος.![]()

Ηρέμησε !!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Maria235
- woke
- rseven
- Panatha mono
- Hellomyfriend
- Joji
- Ness
- Kitana
- Hased Babis
- Deneimaikala
- maril8na
- Praxis
- Billprs
- giorgos78
- koukdespoina2004
- Than003
- Ioanna98
- SKG
- Arvacon
- το κοριτσι του μαη
- Nikoletaant
- evelina23
- Εριφύλη
- Marple
- Medjnik
- Cat lady
- Maynard
- angies
- fmarulezkd
- SlimShady
- spring day
- Unboxholics
- Mammy Nun
- Pharmacist01
- xakounaamatata
- Nala
- kiyoshi
- constansn
- theodoraooo
- Anna_kitty
- Billys 13
- KingPoul
- Johanna Mark
- Alexecon1991
- ggl
- Pen_addict
- thecrazycretan
- panosveki
- Ryuzaki
- Paragontas7000
- oups
- Appolon
- beckyy
- margik
- charmander
- Pierre Bezukhov
- tsiobieman
- Steliosgkougkou
- calliope
- PanMoonlight
- Nickt23
- estrela
- Meow
- jYanniss
- Gus Roger10
- george777
- Αναστασία197
- ΘανάσοςG4
- jimis2001
- PanosBat
- Mashiro@Iberan
- 1011
- Yvonnikou
- Johnman97
- Νομάρχης
- Schlimazel
- eukleidhs1821
- Scandal
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.