ets32katerina
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?
ναι. μαλιστα, αρκετές φορες προτιμησα να συζητησω κατι με..εμμ..ατομα του αντιθετου φυλου. ισως βλεπουν τα πραγματα διαφορετικα απο σενα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Andante
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Εννοείται άντρες κ γυναίκες μπορούν να είναι μόνο φίλοι κ να πηγαίνουν για καφέ φιλικά στο χωριό του Άη Βασίλη πάνω σε ένα μονόκερο.

Teaser
Εκκολαπτόμενο μέλος

orange crush
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intefina
Δραστήριο μέλος

Κι εγώ έτσι είμαι..δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τις γυναίκες..καλύτερα τα πάμε με το άλλο φύλοΝομίζω πιο πολύ έχει να κάνει γενικά με την ικανότητα του κάθε ατόμου να κάνει ουσιαστικές φιλίες και να τις κρατήσει , καθώς και με τις προδιαθέσεις που έχει όταν γνωρίζει άτομα του αντίθετου φίλου.... Εγώ προσωπικά , πιο εύκολα πιάνω φιλίες με αγόρια παρά με κορίτσια![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orange crush
Δραστήριο μέλος

Κι εγώ έτσι είμαι..δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τις γυναίκες..καλύτερα τα πάμε με το άλλο φύλο![]()
Ποιες φταίνε όμως; Εμείς οι αυτές;

intefina
Δραστήριο μέλος

Όλες λίγο πολύ..δε βγαίνει άκρη

orange crush
Δραστήριο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

orange crush
Δραστήριο μέλος

Κορίτσια μη μαλώνετε. Να σας κάνω κοννέ με μαλάκες, να δείτε ότι και στο αντίθετο φύλο δεν είναι τόσο ρόδινα.Θεωρώ ότι η ηλιθιότητα δεν έχει φύλο.
Έχεις κάποιον πρόχειρο ;

intefina
Δραστήριο μέλος

Kαι ποιος σου είπε εσένα ότι κάνουμε παρέα με μαλάκες???Κορίτσια μη μαλώνετε. Να σας κάνω κοννέ με μαλάκες, να δείτε ότι και στο αντίθετο φύλο δεν είναι τόσο ρόδινα.Θεωρώ ότι η ηλιθιότητα δεν έχει φύλο.

nPb
Επιφανές μέλος

Kαι ποιος σου είπε εσένα ότι κάνουμε παρέα με μαλάκες???τους φίλους τους επιλέγεις εσύ..δε βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι
Όλοι και όλες είναι καλοί-ές, μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Έχεις κάποιον πρόχειρο ;![]()
..λίγα είναι τα πράγματα που όντως "έχουν φύλο ", αλλά είναι βασικά .
Αμέ πολλούς 18χρονους με "αλάνικο" στυλ, που πήγαν και στρατό.

Υπαρχουν γυναικες που θελουν και κανουν παρεα κυριως με αγορια. Ειναι συνηθως πολυ χαλαρες στις κοινωνικες τους σχεσεις, μιλανε και εκφραζονται πολυ με ανεση, ασχολουντε και με αγοριστικα θεματακια λιγο-πολυ, στυλ αθλητισμου κ.τ.λ., και σιχαινονται καποιες απο τις αθλιες συνηθιες του δικου τους φυλου, στυλ "αα πηγα για ψωνια ενα 5ωρο σημερα, δοκιμασα 25 ζευγαρια, αλλα δεν μου αρεσε τιποτα...θα παω αυριο με τον Τακη...μπλαπιπαμπλι." Ξερουν οτι δεν εχουν προβληματα με κατινιασμα και τετοιες γυναικοπαπαριες και γουσταρουν που το χιουμορ και οι συζητησεις περνούν σε πιο "αντρικα" ορια ωρες ωρες

Απο την αλλη.....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να υπαρχει ενα ΑΓΟΡΙ σε μια γυναικια παρεα....καπου υπαρχει προβλημα...ακομα και 2 να ειναι τα αγορια μεσα σε 6-7 κοριτσια...αφηστε το, κατι δεν παει καλα.... (αυτη η ισορροπια που ειπα πριν για τις γυναικες)...ο αντρας χρειαζετε περισσοτερη τεστοστερονη κοντα του για να κρατιθουν "υγιεις" καποια αντρικα "στανταρ" :p
Ξαναλεω, αυτο ειναι το συμπερασμα στο οποιο εχω καταληξει. Αυτο θεωρω σωστο, αλλα δεν σημαινει οτι ειναι κιολας. (Βασικα ολοσωστα και τελεια τα λεω ολα

Ααα ξεχασα να πω για μια φιλια αναμεσα σε δυο ατομα διαφορετικου φιλου....μμμ ειναι πραγματικα πολυπλοκο. Πριν βιαστω να πεταξω ενα ξερο Οχι...φετος ετυχε να περασω τελεια με ενα-δυο κοριτσια, καθομασταν μαζι ολο το χρονο στις κατευθυνσεις, μαλωναμε γελουσαμε, τις κοροιδευα

intefina
Δραστήριο μέλος

Ναι όλα σωστά και τέλεια τα λες..συνέχισε(Βασικα ολοσωστα και τελεια τα λεω ολα)

Εγώ γνωρίζω κάποια παιδιά που είναι πολύ αξιόλογα άτομα..τώρα σίγουρα όλοι κρύβουμε έναν κακό εαυτό που αργά ή γρήγορα θα φανεί..άμα ο άλλος σε φτάνει επανηλλημένα στα όριά σου τι θα κάνεις?!?!!???Όλοι και όλες είναι καλοί-ές, μέχρι αποδείξεως του εναντίου.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.