Φιλια μπορει να υπαρξει μεταξυ ανθρωπων.
Φιλια δεν μπορει να υπαρξει μεταξυ φυλων παρα μονο υπο προυποθεσεις. Και αυτο γιατι στο μεγαλυτερο ποσοστο οι ανδρες βλεπουμε τις γυναικες διεγερτικα. Οι γυναικες ειναι πιο ηπιες σε αυτο. Πολλα κοριτσια λενε οτι απο την πλευρα τους οι καλυτεροι φιλοι ειναι αγορια διοτι συζητανε πολλα θεματα κλπ κλπ. Εαν ομως οι ιδιες μπορουσαν να μπουν μεσα στο μυαλο των αγοριων φιλων τους, θα εβλεπαν πρωτα την λεξη " Πω πω με τι γκομεναρες βγαινω" - "Τι καυλα ειναι αυτη" κλπ κλπ και μετα ολα τα αλλα.
Οι γυναικες κοιτανε πρωτα συναισθηματικα, τουλαχιστον οι περισσοτερες ενω οι ανδρες ερωτικα.
Εαν ενας ανδρας βαλει πιο πανω απο την διεγερση του τον ανθρωπισμο του τοτε γινετε πολυ καλος φιλος μιας γυναικας η και φοβερα αγαπητος αναμεσα στις γυναικες. Κατ`εμενα ενα 20% των ανδρων το κανουν σημερα αυτο. Αυτα που λενε καποιοι οτι την βλεπω φιλικα και δεν μπορω να την δω ερωτικα σε δευτερη φαση ειναι βλακειες για μενα.
Ειναι αυτο που λεμε οτι πρεπει να σκεφτομαστε με το πανω κεφαλι και οχι με το κατω.
Παρολο λοιπον που ανηκω στο φυλο των ανδρων θα πω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο απο μας σημερα δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο. Εχουν γινει εκφυλοι, ελεεινοι, αγνωμονες, χαζοεπιθετικοι και με πολλα αλλα βλακωδη στοιχεια. Απο αντρες εχουν γινει ανδρεικελα. Αλλα και οι γυναικες λογω του οτι ειναι περισσοτερες σημερα απο γυναικες αρχιζουν και γινοντε γυναικουλες.
Λιγοι ειναι αυτοι σημερα που προσπαθουν να δουν βαθεια μεσα στην ψυχη ενος κοριτσιου και να το κανουν να περασει καλα διπλα τους. Να βαλουν τον ερωτισμο σε δευτερη μοιρα και να βγαλουν τον ανθρωπισμο μπροστα.
Και πιστευω ακραδαντα οτι οταν ενας ανδρας βγαλει απο μεσα αυτα τα ανθρωπινα στοιχεια που θα τον δεσουν φιλικα με μια γυναικα στο μελλον μπορει να δημιουργηθει ενας ερωτας αδιασπαστος αρκει φυσικα να παραμενουν οι αρχες αυτες με την παραπανω σειρα.
Ειμαι του σκεπτικου οτι μεγαλες φιλιες μεταξυ των φυλων δημιουργουν αδιασπαστους ερωτες.
Προσωπικη αποψη αυτη.