RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:07 Η RafAspa94: #321 13-07-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Μεταξύ straight γυναίκας και άντρα δε νομίζω πως μπορεί να υπάρξει φιλία χωρίς κρυφά συναισθήματα.. δεν έχω βιώσει όμως τέτοια κατάσταση οπότε δε μπορώ να πω με βάση τις εμπειρίες μου. Παρ'όλα αυτά, σίγουρα μπορεί να υπάρξει φιλία ως ένα βαθμό. Ίσως η περίπτωση φιλίας μετά από χωρισμό να μπορέσει να γίνει πραγματική, αν όμως τα άτομα έχουν χωρίσει επειδη κατάλαβαν ότι δεν ταιριάζουν σα ζευγάρι.. περιπτώσεις υπάρχουν μάλλον μπόλικες. Click για ανάπτυξη... :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:08 Η Lacta144 έγραψε: #322 13-07-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Πολυ θα ηθελα να υπαρχει αυτο το φορουμ για καποια χρονακια ακομα,να βλεπω εναν εναν,που λενε οτι υπαρχει φιλια αναμεσα στα 2 φυλα,να ερχεστε και να γραφετε "συναιβει το και το και δεν πιστευω πλεον" Click για ανάπτυξη... Ε καλά,δεν όλοι οι άνθρωποι έτσι...!!Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που τους έχει συμβεί να ερωτευτούν φίλο ή φίλη τους αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κ ένα κορίτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:10 Ο M4dn3sS έγραψε: #323 13-07-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Ε καλά,δεν όλοι οι άνθρωποι έτσι...!!Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που τους έχει συμβεί να ερωτευτούν φίλο ή φίλη τους αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κ ένα κορίτσι. Click για ανάπτυξη... Αυτο να μου το ξαναπεις αργοτερα οταν μεινεις προ εκπληξεως:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:13 Η Lacta144 έγραψε: #324 13-07-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Αυτο να μου το ξαναπεις αργοτερα οταν μεινεις προ εκπληξεως:iagree: Click για ανάπτυξη... Να είσαι σίγουρος ότι θα στο ξαναπώ γιατί δεν είμαι ερωτευμένη με κάποιον απ'τους φίλους μου και ποτε δεν ήμουν.Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει στο μέλλον αυτό....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:14 Η Angelica έγραψε: #325 13-07-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: +10000!!!Επειδή δεν έχει τύχει σε κάποιον να έχει φίλο/η του αντίθετου φίλου,δεν σημαίνει ότι δε γίνεται κιόλας!Προσωπικά έχω φίλους αγόρια και ποτέ δεν υπήρξε κάτι πονηρό μεταξύ μας.Κάποιους μάλιστα,τους βοήθησα να τα φτιάξουν με την κοπέλα που ήθελαν. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Ο M4dn3sS έγραψε: #326 13-07-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Να είσαι σίγουρος ότι θα στο ξαναπώ γιατί δεν είμαι ερωτευμένη με κάποιον απ'τους φίλους μου και ποτε δεν ήμουν.Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει στο μέλλον αυτό....! Click για ανάπτυξη... Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:26 Η Lacta144 έγραψε: #327 13-07-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα πώς νιώθω εγώ.Αν και είμαι σίγουρη πως όυτε κ εκείνοι νιώθουν κάτι παραπάνω για'μένα.Τους ξέρω τους φίλους μου,δεν τους γνώρισα χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:26 Η Angelica έγραψε: #328 13-07-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Click για ανάπτυξη... Οχι ,οι φίλοι ειναι φίλοι .Την πρωταπριλιά η κολλητή μου έκανε ψέματα στον κολλητό της πως της αρέσει . . . και δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα αυτή "Εγώ κολλητή σε έχω ,και δεν θα μου άρεσε ποτέ να χαλάσω την φιλία μας ακόμα και να μου άρεσες " . Αν μιλάμε για τέτοια άτομα του άλλου φύλου ,τότε υπάρχει φιλία με το άλλο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:29 Ο M4dn3sS έγραψε: #329 13-07-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Οχι ,οι φίλοι ειναι φίλοι .Την πρωταπριλιά η κολλητή μου έκανε ψέματα στον κολλητό της πως της αρέσει . . . και δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα αυτή "Εγώ κολλητή σε έχω ,και δεν θα μου άρεσε ποτέ να χαλάσω την φιλία μας ακόμα και να μου άρεσες " . Αν μιλάμε για τέτοια άτομα του άλλου φύλου ,τότε υπάρχει φιλία με το άλλο φύλο Click για ανάπτυξη... Καλα,με μια περιπτωση δεν γινεται να εχουμε αποψη,τεσπα,δεν θα επεκταθω αλλο εφοσον δεν προκειτε να το καταλαβετε αν δεν το ζησετε,συντομα θα το διαπιστωσεται οι ιδιοι/ες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η Χριστιάννα ^^: #330 13-07-09 21:47 Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:20 Η Kansas Rocks!: #331 13-07-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί όχι? Δεν είναι πάντα απαραίτητο να υπάρχουν κρυφά αισθήματα. Αρκεί να υπάρχει ειλικρίνεια. Τότε όλα είναι πιθανά. Εγώ έχω αρκετούς φίλους χωρίς να υπάρχει κάτι παραπάνω από πραγματική φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Ο M4dn3sS έγραψε: #332 13-07-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:35 Ο Φιλιον_Τερας: #333 13-07-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Click για ανάπτυξη... μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:43 Ο M4dn3sS έγραψε: #334 13-07-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:45 Η Lacta144 έγραψε: #335 13-07-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Ο M4dn3sS έγραψε: #336 13-07-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Click για ανάπτυξη... εννοω οτι πολυ απλα,εφοσον υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,ενω δεν υπαρχουν κοινα ενδιαφεροντα εκτος απο το να προξενευουν αγορια/κοριτσια ο φιλος η η φιλη αντιστοιχα,για εμενα δεν μπορει να υπαρξει φιλια. Τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:59 Η Lacta144 έγραψε: #337 13-07-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Εννοείς να ήταν από πριν φίλοι κ μετά να ένιωσαν έλξη ή πρώτα να ένιωσαν έλξη κ μετά να γίνουν φίλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #338 14-07-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Οσο ειμαι φιλος εγω με εσενα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Lacta144 έγραψε: #339 14-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πρώτα ένιωσαν την έλξη βασικά έκαναν και κάτι παραπάνω αλλά δεν προχώρησε..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? ----------------------------------------- Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι μπορεί να το απαντήσει κάποιος αυτό.Είναι ανάλογα την περίπτωση κ τους ανθρώπους.Μπορεί να μείνουν φίλοι,μπορεί κ όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:01 Ο M4dn3sS έγραψε: #340 14-07-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Για ολα αυτα που εχω αναφερει 3624727143542672 φορες ως τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Krou: Μεταξύ straight γυναίκας και άντρα δε νομίζω πως μπορεί να υπάρξει φιλία χωρίς κρυφά συναισθήματα.. δεν έχω βιώσει όμως τέτοια κατάσταση οπότε δε μπορώ να πω με βάση τις εμπειρίες μου. Παρ'όλα αυτά, σίγουρα μπορεί να υπάρξει φιλία ως ένα βαθμό. Ίσως η περίπτωση φιλίας μετά από χωρισμό να μπορέσει να γίνει πραγματική, αν όμως τα άτομα έχουν χωρίσει επειδη κατάλαβαν ότι δεν ταιριάζουν σα ζευγάρι.. περιπτώσεις υπάρχουν μάλλον μπόλικες. Click για ανάπτυξη... :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:08 Η Lacta144 έγραψε: #322 13-07-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Πολυ θα ηθελα να υπαρχει αυτο το φορουμ για καποια χρονακια ακομα,να βλεπω εναν εναν,που λενε οτι υπαρχει φιλια αναμεσα στα 2 φυλα,να ερχεστε και να γραφετε "συναιβει το και το και δεν πιστευω πλεον" Click για ανάπτυξη... Ε καλά,δεν όλοι οι άνθρωποι έτσι...!!Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που τους έχει συμβεί να ερωτευτούν φίλο ή φίλη τους αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κ ένα κορίτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:10 Ο M4dn3sS έγραψε: #323 13-07-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Ε καλά,δεν όλοι οι άνθρωποι έτσι...!!Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που τους έχει συμβεί να ερωτευτούν φίλο ή φίλη τους αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κ ένα κορίτσι. Click για ανάπτυξη... Αυτο να μου το ξαναπεις αργοτερα οταν μεινεις προ εκπληξεως:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:13 Η Lacta144 έγραψε: #324 13-07-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Αυτο να μου το ξαναπεις αργοτερα οταν μεινεις προ εκπληξεως:iagree: Click για ανάπτυξη... Να είσαι σίγουρος ότι θα στο ξαναπώ γιατί δεν είμαι ερωτευμένη με κάποιον απ'τους φίλους μου και ποτε δεν ήμουν.Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει στο μέλλον αυτό....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:14 Η Angelica έγραψε: #325 13-07-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: +10000!!!Επειδή δεν έχει τύχει σε κάποιον να έχει φίλο/η του αντίθετου φίλου,δεν σημαίνει ότι δε γίνεται κιόλας!Προσωπικά έχω φίλους αγόρια και ποτέ δεν υπήρξε κάτι πονηρό μεταξύ μας.Κάποιους μάλιστα,τους βοήθησα να τα φτιάξουν με την κοπέλα που ήθελαν. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Ο M4dn3sS έγραψε: #326 13-07-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Να είσαι σίγουρος ότι θα στο ξαναπώ γιατί δεν είμαι ερωτευμένη με κάποιον απ'τους φίλους μου και ποτε δεν ήμουν.Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει στο μέλλον αυτό....! Click για ανάπτυξη... Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:26 Η Lacta144 έγραψε: #327 13-07-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα πώς νιώθω εγώ.Αν και είμαι σίγουρη πως όυτε κ εκείνοι νιώθουν κάτι παραπάνω για'μένα.Τους ξέρω τους φίλους μου,δεν τους γνώρισα χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:26 Η Angelica έγραψε: #328 13-07-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Click για ανάπτυξη... Οχι ,οι φίλοι ειναι φίλοι .Την πρωταπριλιά η κολλητή μου έκανε ψέματα στον κολλητό της πως της αρέσει . . . και δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα αυτή "Εγώ κολλητή σε έχω ,και δεν θα μου άρεσε ποτέ να χαλάσω την φιλία μας ακόμα και να μου άρεσες " . Αν μιλάμε για τέτοια άτομα του άλλου φύλου ,τότε υπάρχει φιλία με το άλλο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:29 Ο M4dn3sS έγραψε: #329 13-07-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Οχι ,οι φίλοι ειναι φίλοι .Την πρωταπριλιά η κολλητή μου έκανε ψέματα στον κολλητό της πως της αρέσει . . . και δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα αυτή "Εγώ κολλητή σε έχω ,και δεν θα μου άρεσε ποτέ να χαλάσω την φιλία μας ακόμα και να μου άρεσες " . Αν μιλάμε για τέτοια άτομα του άλλου φύλου ,τότε υπάρχει φιλία με το άλλο φύλο Click για ανάπτυξη... Καλα,με μια περιπτωση δεν γινεται να εχουμε αποψη,τεσπα,δεν θα επεκταθω αλλο εφοσον δεν προκειτε να το καταλαβετε αν δεν το ζησετε,συντομα θα το διαπιστωσεται οι ιδιοι/ες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η Χριστιάννα ^^: #330 13-07-09 21:47 Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:20 Η Kansas Rocks!: #331 13-07-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί όχι? Δεν είναι πάντα απαραίτητο να υπάρχουν κρυφά αισθήματα. Αρκεί να υπάρχει ειλικρίνεια. Τότε όλα είναι πιθανά. Εγώ έχω αρκετούς φίλους χωρίς να υπάρχει κάτι παραπάνω από πραγματική φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Ο M4dn3sS έγραψε: #332 13-07-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:35 Ο Φιλιον_Τερας: #333 13-07-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Click για ανάπτυξη... μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:43 Ο M4dn3sS έγραψε: #334 13-07-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:45 Η Lacta144 έγραψε: #335 13-07-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Ο M4dn3sS έγραψε: #336 13-07-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Click για ανάπτυξη... εννοω οτι πολυ απλα,εφοσον υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,ενω δεν υπαρχουν κοινα ενδιαφεροντα εκτος απο το να προξενευουν αγορια/κοριτσια ο φιλος η η φιλη αντιστοιχα,για εμενα δεν μπορει να υπαρξει φιλια. Τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:59 Η Lacta144 έγραψε: #337 13-07-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Εννοείς να ήταν από πριν φίλοι κ μετά να ένιωσαν έλξη ή πρώτα να ένιωσαν έλξη κ μετά να γίνουν φίλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #338 14-07-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Οσο ειμαι φιλος εγω με εσενα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Lacta144 έγραψε: #339 14-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πρώτα ένιωσαν την έλξη βασικά έκαναν και κάτι παραπάνω αλλά δεν προχώρησε..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? ----------------------------------------- Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι μπορεί να το απαντήσει κάποιος αυτό.Είναι ανάλογα την περίπτωση κ τους ανθρώπους.Μπορεί να μείνουν φίλοι,μπορεί κ όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:01 Ο M4dn3sS έγραψε: #340 14-07-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Για ολα αυτα που εχω αναφερει 3624727143542672 φορες ως τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Πολυ θα ηθελα να υπαρχει αυτο το φορουμ για καποια χρονακια ακομα,να βλεπω εναν εναν,που λενε οτι υπαρχει φιλια αναμεσα στα 2 φυλα,να ερχεστε και να γραφετε "συναιβει το και το και δεν πιστευω πλεον" Click για ανάπτυξη... Ε καλά,δεν όλοι οι άνθρωποι έτσι...!!Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που τους έχει συμβεί να ερωτευτούν φίλο ή φίλη τους αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κ ένα κορίτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:10 Ο M4dn3sS έγραψε: #323 13-07-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Ε καλά,δεν όλοι οι άνθρωποι έτσι...!!Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που τους έχει συμβεί να ερωτευτούν φίλο ή φίλη τους αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κ ένα κορίτσι. Click για ανάπτυξη... Αυτο να μου το ξαναπεις αργοτερα οταν μεινεις προ εκπληξεως:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:13 Η Lacta144 έγραψε: #324 13-07-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Αυτο να μου το ξαναπεις αργοτερα οταν μεινεις προ εκπληξεως:iagree: Click για ανάπτυξη... Να είσαι σίγουρος ότι θα στο ξαναπώ γιατί δεν είμαι ερωτευμένη με κάποιον απ'τους φίλους μου και ποτε δεν ήμουν.Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει στο μέλλον αυτό....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:14 Η Angelica έγραψε: #325 13-07-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: +10000!!!Επειδή δεν έχει τύχει σε κάποιον να έχει φίλο/η του αντίθετου φίλου,δεν σημαίνει ότι δε γίνεται κιόλας!Προσωπικά έχω φίλους αγόρια και ποτέ δεν υπήρξε κάτι πονηρό μεταξύ μας.Κάποιους μάλιστα,τους βοήθησα να τα φτιάξουν με την κοπέλα που ήθελαν. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Ο M4dn3sS έγραψε: #326 13-07-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Να είσαι σίγουρος ότι θα στο ξαναπώ γιατί δεν είμαι ερωτευμένη με κάποιον απ'τους φίλους μου και ποτε δεν ήμουν.Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει στο μέλλον αυτό....! Click για ανάπτυξη... Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:26 Η Lacta144 έγραψε: #327 13-07-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα πώς νιώθω εγώ.Αν και είμαι σίγουρη πως όυτε κ εκείνοι νιώθουν κάτι παραπάνω για'μένα.Τους ξέρω τους φίλους μου,δεν τους γνώρισα χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:26 Η Angelica έγραψε: #328 13-07-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Click για ανάπτυξη... Οχι ,οι φίλοι ειναι φίλοι .Την πρωταπριλιά η κολλητή μου έκανε ψέματα στον κολλητό της πως της αρέσει . . . και δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα αυτή "Εγώ κολλητή σε έχω ,και δεν θα μου άρεσε ποτέ να χαλάσω την φιλία μας ακόμα και να μου άρεσες " . Αν μιλάμε για τέτοια άτομα του άλλου φύλου ,τότε υπάρχει φιλία με το άλλο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:29 Ο M4dn3sS έγραψε: #329 13-07-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Οχι ,οι φίλοι ειναι φίλοι .Την πρωταπριλιά η κολλητή μου έκανε ψέματα στον κολλητό της πως της αρέσει . . . και δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα αυτή "Εγώ κολλητή σε έχω ,και δεν θα μου άρεσε ποτέ να χαλάσω την φιλία μας ακόμα και να μου άρεσες " . Αν μιλάμε για τέτοια άτομα του άλλου φύλου ,τότε υπάρχει φιλία με το άλλο φύλο Click για ανάπτυξη... Καλα,με μια περιπτωση δεν γινεται να εχουμε αποψη,τεσπα,δεν θα επεκταθω αλλο εφοσον δεν προκειτε να το καταλαβετε αν δεν το ζησετε,συντομα θα το διαπιστωσεται οι ιδιοι/ες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η Χριστιάννα ^^: #330 13-07-09 21:47 Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:20 Η Kansas Rocks!: #331 13-07-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί όχι? Δεν είναι πάντα απαραίτητο να υπάρχουν κρυφά αισθήματα. Αρκεί να υπάρχει ειλικρίνεια. Τότε όλα είναι πιθανά. Εγώ έχω αρκετούς φίλους χωρίς να υπάρχει κάτι παραπάνω από πραγματική φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Ο M4dn3sS έγραψε: #332 13-07-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:35 Ο Φιλιον_Τερας: #333 13-07-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Click για ανάπτυξη... μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:43 Ο M4dn3sS έγραψε: #334 13-07-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:45 Η Lacta144 έγραψε: #335 13-07-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Ο M4dn3sS έγραψε: #336 13-07-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Click για ανάπτυξη... εννοω οτι πολυ απλα,εφοσον υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,ενω δεν υπαρχουν κοινα ενδιαφεροντα εκτος απο το να προξενευουν αγορια/κοριτσια ο φιλος η η φιλη αντιστοιχα,για εμενα δεν μπορει να υπαρξει φιλια. Τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:59 Η Lacta144 έγραψε: #337 13-07-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Εννοείς να ήταν από πριν φίλοι κ μετά να ένιωσαν έλξη ή πρώτα να ένιωσαν έλξη κ μετά να γίνουν φίλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #338 14-07-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Οσο ειμαι φιλος εγω με εσενα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Lacta144 έγραψε: #339 14-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πρώτα ένιωσαν την έλξη βασικά έκαναν και κάτι παραπάνω αλλά δεν προχώρησε..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? ----------------------------------------- Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι μπορεί να το απαντήσει κάποιος αυτό.Είναι ανάλογα την περίπτωση κ τους ανθρώπους.Μπορεί να μείνουν φίλοι,μπορεί κ όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:01 Ο M4dn3sS έγραψε: #340 14-07-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Για ολα αυτα που εχω αναφερει 3624727143542672 φορες ως τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Ε καλά,δεν όλοι οι άνθρωποι έτσι...!!Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που τους έχει συμβεί να ερωτευτούν φίλο ή φίλη τους αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κ ένα κορίτσι. Click για ανάπτυξη... Αυτο να μου το ξαναπεις αργοτερα οταν μεινεις προ εκπληξεως:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:13 Η Lacta144 έγραψε: #324 13-07-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Αυτο να μου το ξαναπεις αργοτερα οταν μεινεις προ εκπληξεως:iagree: Click για ανάπτυξη... Να είσαι σίγουρος ότι θα στο ξαναπώ γιατί δεν είμαι ερωτευμένη με κάποιον απ'τους φίλους μου και ποτε δεν ήμουν.Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει στο μέλλον αυτό....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:14 Η Angelica έγραψε: #325 13-07-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: +10000!!!Επειδή δεν έχει τύχει σε κάποιον να έχει φίλο/η του αντίθετου φίλου,δεν σημαίνει ότι δε γίνεται κιόλας!Προσωπικά έχω φίλους αγόρια και ποτέ δεν υπήρξε κάτι πονηρό μεταξύ μας.Κάποιους μάλιστα,τους βοήθησα να τα φτιάξουν με την κοπέλα που ήθελαν. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Ο M4dn3sS έγραψε: #326 13-07-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Να είσαι σίγουρος ότι θα στο ξαναπώ γιατί δεν είμαι ερωτευμένη με κάποιον απ'τους φίλους μου και ποτε δεν ήμουν.Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει στο μέλλον αυτό....! Click για ανάπτυξη... Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:26 Η Lacta144 έγραψε: #327 13-07-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα πώς νιώθω εγώ.Αν και είμαι σίγουρη πως όυτε κ εκείνοι νιώθουν κάτι παραπάνω για'μένα.Τους ξέρω τους φίλους μου,δεν τους γνώρισα χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:26 Η Angelica έγραψε: #328 13-07-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Click για ανάπτυξη... Οχι ,οι φίλοι ειναι φίλοι .Την πρωταπριλιά η κολλητή μου έκανε ψέματα στον κολλητό της πως της αρέσει . . . και δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα αυτή "Εγώ κολλητή σε έχω ,και δεν θα μου άρεσε ποτέ να χαλάσω την φιλία μας ακόμα και να μου άρεσες " . Αν μιλάμε για τέτοια άτομα του άλλου φύλου ,τότε υπάρχει φιλία με το άλλο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:29 Ο M4dn3sS έγραψε: #329 13-07-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Οχι ,οι φίλοι ειναι φίλοι .Την πρωταπριλιά η κολλητή μου έκανε ψέματα στον κολλητό της πως της αρέσει . . . και δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα αυτή "Εγώ κολλητή σε έχω ,και δεν θα μου άρεσε ποτέ να χαλάσω την φιλία μας ακόμα και να μου άρεσες " . Αν μιλάμε για τέτοια άτομα του άλλου φύλου ,τότε υπάρχει φιλία με το άλλο φύλο Click για ανάπτυξη... Καλα,με μια περιπτωση δεν γινεται να εχουμε αποψη,τεσπα,δεν θα επεκταθω αλλο εφοσον δεν προκειτε να το καταλαβετε αν δεν το ζησετε,συντομα θα το διαπιστωσεται οι ιδιοι/ες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η Χριστιάννα ^^: #330 13-07-09 21:47 Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:20 Η Kansas Rocks!: #331 13-07-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί όχι? Δεν είναι πάντα απαραίτητο να υπάρχουν κρυφά αισθήματα. Αρκεί να υπάρχει ειλικρίνεια. Τότε όλα είναι πιθανά. Εγώ έχω αρκετούς φίλους χωρίς να υπάρχει κάτι παραπάνω από πραγματική φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Ο M4dn3sS έγραψε: #332 13-07-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:35 Ο Φιλιον_Τερας: #333 13-07-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Click για ανάπτυξη... μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:43 Ο M4dn3sS έγραψε: #334 13-07-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:45 Η Lacta144 έγραψε: #335 13-07-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Ο M4dn3sS έγραψε: #336 13-07-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Click για ανάπτυξη... εννοω οτι πολυ απλα,εφοσον υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,ενω δεν υπαρχουν κοινα ενδιαφεροντα εκτος απο το να προξενευουν αγορια/κοριτσια ο φιλος η η φιλη αντιστοιχα,για εμενα δεν μπορει να υπαρξει φιλια. Τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:59 Η Lacta144 έγραψε: #337 13-07-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Εννοείς να ήταν από πριν φίλοι κ μετά να ένιωσαν έλξη ή πρώτα να ένιωσαν έλξη κ μετά να γίνουν φίλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #338 14-07-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Οσο ειμαι φιλος εγω με εσενα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Lacta144 έγραψε: #339 14-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πρώτα ένιωσαν την έλξη βασικά έκαναν και κάτι παραπάνω αλλά δεν προχώρησε..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? ----------------------------------------- Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι μπορεί να το απαντήσει κάποιος αυτό.Είναι ανάλογα την περίπτωση κ τους ανθρώπους.Μπορεί να μείνουν φίλοι,μπορεί κ όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:01 Ο M4dn3sS έγραψε: #340 14-07-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Για ολα αυτα που εχω αναφερει 3624727143542672 φορες ως τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Αυτο να μου το ξαναπεις αργοτερα οταν μεινεις προ εκπληξεως:iagree: Click για ανάπτυξη... Να είσαι σίγουρος ότι θα στο ξαναπώ γιατί δεν είμαι ερωτευμένη με κάποιον απ'τους φίλους μου και ποτε δεν ήμουν.Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει στο μέλλον αυτό....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:14 Η Angelica έγραψε: #325 13-07-09 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: +10000!!!Επειδή δεν έχει τύχει σε κάποιον να έχει φίλο/η του αντίθετου φίλου,δεν σημαίνει ότι δε γίνεται κιόλας!Προσωπικά έχω φίλους αγόρια και ποτέ δεν υπήρξε κάτι πονηρό μεταξύ μας.Κάποιους μάλιστα,τους βοήθησα να τα φτιάξουν με την κοπέλα που ήθελαν. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Ο M4dn3sS έγραψε: #326 13-07-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Να είσαι σίγουρος ότι θα στο ξαναπώ γιατί δεν είμαι ερωτευμένη με κάποιον απ'τους φίλους μου και ποτε δεν ήμουν.Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει στο μέλλον αυτό....! Click για ανάπτυξη... Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:26 Η Lacta144 έγραψε: #327 13-07-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα πώς νιώθω εγώ.Αν και είμαι σίγουρη πως όυτε κ εκείνοι νιώθουν κάτι παραπάνω για'μένα.Τους ξέρω τους φίλους μου,δεν τους γνώρισα χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:26 Η Angelica έγραψε: #328 13-07-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Click για ανάπτυξη... Οχι ,οι φίλοι ειναι φίλοι .Την πρωταπριλιά η κολλητή μου έκανε ψέματα στον κολλητό της πως της αρέσει . . . και δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα αυτή "Εγώ κολλητή σε έχω ,και δεν θα μου άρεσε ποτέ να χαλάσω την φιλία μας ακόμα και να μου άρεσες " . Αν μιλάμε για τέτοια άτομα του άλλου φύλου ,τότε υπάρχει φιλία με το άλλο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:29 Ο M4dn3sS έγραψε: #329 13-07-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Οχι ,οι φίλοι ειναι φίλοι .Την πρωταπριλιά η κολλητή μου έκανε ψέματα στον κολλητό της πως της αρέσει . . . και δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα αυτή "Εγώ κολλητή σε έχω ,και δεν θα μου άρεσε ποτέ να χαλάσω την φιλία μας ακόμα και να μου άρεσες " . Αν μιλάμε για τέτοια άτομα του άλλου φύλου ,τότε υπάρχει φιλία με το άλλο φύλο Click για ανάπτυξη... Καλα,με μια περιπτωση δεν γινεται να εχουμε αποψη,τεσπα,δεν θα επεκταθω αλλο εφοσον δεν προκειτε να το καταλαβετε αν δεν το ζησετε,συντομα θα το διαπιστωσεται οι ιδιοι/ες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η Χριστιάννα ^^: #330 13-07-09 21:47 Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:20 Η Kansas Rocks!: #331 13-07-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί όχι? Δεν είναι πάντα απαραίτητο να υπάρχουν κρυφά αισθήματα. Αρκεί να υπάρχει ειλικρίνεια. Τότε όλα είναι πιθανά. Εγώ έχω αρκετούς φίλους χωρίς να υπάρχει κάτι παραπάνω από πραγματική φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Ο M4dn3sS έγραψε: #332 13-07-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:35 Ο Φιλιον_Τερας: #333 13-07-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Click για ανάπτυξη... μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:43 Ο M4dn3sS έγραψε: #334 13-07-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:45 Η Lacta144 έγραψε: #335 13-07-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Ο M4dn3sS έγραψε: #336 13-07-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Click για ανάπτυξη... εννοω οτι πολυ απλα,εφοσον υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,ενω δεν υπαρχουν κοινα ενδιαφεροντα εκτος απο το να προξενευουν αγορια/κοριτσια ο φιλος η η φιλη αντιστοιχα,για εμενα δεν μπορει να υπαρξει φιλια. Τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:59 Η Lacta144 έγραψε: #337 13-07-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Εννοείς να ήταν από πριν φίλοι κ μετά να ένιωσαν έλξη ή πρώτα να ένιωσαν έλξη κ μετά να γίνουν φίλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #338 14-07-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Οσο ειμαι φιλος εγω με εσενα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Lacta144 έγραψε: #339 14-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πρώτα ένιωσαν την έλξη βασικά έκαναν και κάτι παραπάνω αλλά δεν προχώρησε..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? ----------------------------------------- Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι μπορεί να το απαντήσει κάποιος αυτό.Είναι ανάλογα την περίπτωση κ τους ανθρώπους.Μπορεί να μείνουν φίλοι,μπορεί κ όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:01 Ο M4dn3sS έγραψε: #340 14-07-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Για ολα αυτα που εχω αναφερει 3624727143542672 φορες ως τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: +10000!!!Επειδή δεν έχει τύχει σε κάποιον να έχει φίλο/η του αντίθετου φίλου,δεν σημαίνει ότι δε γίνεται κιόλας!Προσωπικά έχω φίλους αγόρια και ποτέ δεν υπήρξε κάτι πονηρό μεταξύ μας.Κάποιους μάλιστα,τους βοήθησα να τα φτιάξουν με την κοπέλα που ήθελαν. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:23 Ο M4dn3sS έγραψε: #326 13-07-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Να είσαι σίγουρος ότι θα στο ξαναπώ γιατί δεν είμαι ερωτευμένη με κάποιον απ'τους φίλους μου και ποτε δεν ήμουν.Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει στο μέλλον αυτό....! Click για ανάπτυξη... Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:26 Η Lacta144 έγραψε: #327 13-07-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα πώς νιώθω εγώ.Αν και είμαι σίγουρη πως όυτε κ εκείνοι νιώθουν κάτι παραπάνω για'μένα.Τους ξέρω τους φίλους μου,δεν τους γνώρισα χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:26 Η Angelica έγραψε: #328 13-07-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Click για ανάπτυξη... Οχι ,οι φίλοι ειναι φίλοι .Την πρωταπριλιά η κολλητή μου έκανε ψέματα στον κολλητό της πως της αρέσει . . . και δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα αυτή "Εγώ κολλητή σε έχω ,και δεν θα μου άρεσε ποτέ να χαλάσω την φιλία μας ακόμα και να μου άρεσες " . Αν μιλάμε για τέτοια άτομα του άλλου φύλου ,τότε υπάρχει φιλία με το άλλο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:29 Ο M4dn3sS έγραψε: #329 13-07-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Οχι ,οι φίλοι ειναι φίλοι .Την πρωταπριλιά η κολλητή μου έκανε ψέματα στον κολλητό της πως της αρέσει . . . και δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα αυτή "Εγώ κολλητή σε έχω ,και δεν θα μου άρεσε ποτέ να χαλάσω την φιλία μας ακόμα και να μου άρεσες " . Αν μιλάμε για τέτοια άτομα του άλλου φύλου ,τότε υπάρχει φιλία με το άλλο φύλο Click για ανάπτυξη... Καλα,με μια περιπτωση δεν γινεται να εχουμε αποψη,τεσπα,δεν θα επεκταθω αλλο εφοσον δεν προκειτε να το καταλαβετε αν δεν το ζησετε,συντομα θα το διαπιστωσεται οι ιδιοι/ες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η Χριστιάννα ^^: #330 13-07-09 21:47 Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:20 Η Kansas Rocks!: #331 13-07-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί όχι? Δεν είναι πάντα απαραίτητο να υπάρχουν κρυφά αισθήματα. Αρκεί να υπάρχει ειλικρίνεια. Τότε όλα είναι πιθανά. Εγώ έχω αρκετούς φίλους χωρίς να υπάρχει κάτι παραπάνω από πραγματική φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Ο M4dn3sS έγραψε: #332 13-07-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:35 Ο Φιλιον_Τερας: #333 13-07-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Click για ανάπτυξη... μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:43 Ο M4dn3sS έγραψε: #334 13-07-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:45 Η Lacta144 έγραψε: #335 13-07-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Ο M4dn3sS έγραψε: #336 13-07-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Click για ανάπτυξη... εννοω οτι πολυ απλα,εφοσον υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,ενω δεν υπαρχουν κοινα ενδιαφεροντα εκτος απο το να προξενευουν αγορια/κοριτσια ο φιλος η η φιλη αντιστοιχα,για εμενα δεν μπορει να υπαρξει φιλια. Τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:59 Η Lacta144 έγραψε: #337 13-07-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Εννοείς να ήταν από πριν φίλοι κ μετά να ένιωσαν έλξη ή πρώτα να ένιωσαν έλξη κ μετά να γίνουν φίλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #338 14-07-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Οσο ειμαι φιλος εγω με εσενα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Lacta144 έγραψε: #339 14-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πρώτα ένιωσαν την έλξη βασικά έκαναν και κάτι παραπάνω αλλά δεν προχώρησε..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? ----------------------------------------- Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι μπορεί να το απαντήσει κάποιος αυτό.Είναι ανάλογα την περίπτωση κ τους ανθρώπους.Μπορεί να μείνουν φίλοι,μπορεί κ όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:01 Ο M4dn3sS έγραψε: #340 14-07-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Για ολα αυτα που εχω αναφερει 3624727143542672 φορες ως τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Να είσαι σίγουρος ότι θα στο ξαναπώ γιατί δεν είμαι ερωτευμένη με κάποιον απ'τους φίλους μου και ποτε δεν ήμουν.Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει στο μέλλον αυτό....! Click για ανάπτυξη... Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:26 Η Lacta144 έγραψε: #327 13-07-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα πώς νιώθω εγώ.Αν και είμαι σίγουρη πως όυτε κ εκείνοι νιώθουν κάτι παραπάνω για'μένα.Τους ξέρω τους φίλους μου,δεν τους γνώρισα χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:26 Η Angelica έγραψε: #328 13-07-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Click για ανάπτυξη... Οχι ,οι φίλοι ειναι φίλοι .Την πρωταπριλιά η κολλητή μου έκανε ψέματα στον κολλητό της πως της αρέσει . . . και δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα αυτή "Εγώ κολλητή σε έχω ,και δεν θα μου άρεσε ποτέ να χαλάσω την φιλία μας ακόμα και να μου άρεσες " . Αν μιλάμε για τέτοια άτομα του άλλου φύλου ,τότε υπάρχει φιλία με το άλλο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:29 Ο M4dn3sS έγραψε: #329 13-07-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Οχι ,οι φίλοι ειναι φίλοι .Την πρωταπριλιά η κολλητή μου έκανε ψέματα στον κολλητό της πως της αρέσει . . . και δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα αυτή "Εγώ κολλητή σε έχω ,και δεν θα μου άρεσε ποτέ να χαλάσω την φιλία μας ακόμα και να μου άρεσες " . Αν μιλάμε για τέτοια άτομα του άλλου φύλου ,τότε υπάρχει φιλία με το άλλο φύλο Click για ανάπτυξη... Καλα,με μια περιπτωση δεν γινεται να εχουμε αποψη,τεσπα,δεν θα επεκταθω αλλο εφοσον δεν προκειτε να το καταλαβετε αν δεν το ζησετε,συντομα θα το διαπιστωσεται οι ιδιοι/ες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η Χριστιάννα ^^: #330 13-07-09 21:47 Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:20 Η Kansas Rocks!: #331 13-07-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί όχι? Δεν είναι πάντα απαραίτητο να υπάρχουν κρυφά αισθήματα. Αρκεί να υπάρχει ειλικρίνεια. Τότε όλα είναι πιθανά. Εγώ έχω αρκετούς φίλους χωρίς να υπάρχει κάτι παραπάνω από πραγματική φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Ο M4dn3sS έγραψε: #332 13-07-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:35 Ο Φιλιον_Τερας: #333 13-07-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Click για ανάπτυξη... μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:43 Ο M4dn3sS έγραψε: #334 13-07-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:45 Η Lacta144 έγραψε: #335 13-07-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Ο M4dn3sS έγραψε: #336 13-07-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Click για ανάπτυξη... εννοω οτι πολυ απλα,εφοσον υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,ενω δεν υπαρχουν κοινα ενδιαφεροντα εκτος απο το να προξενευουν αγορια/κοριτσια ο φιλος η η φιλη αντιστοιχα,για εμενα δεν μπορει να υπαρξει φιλια. Τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:59 Η Lacta144 έγραψε: #337 13-07-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Εννοείς να ήταν από πριν φίλοι κ μετά να ένιωσαν έλξη ή πρώτα να ένιωσαν έλξη κ μετά να γίνουν φίλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #338 14-07-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Οσο ειμαι φιλος εγω με εσενα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Lacta144 έγραψε: #339 14-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πρώτα ένιωσαν την έλξη βασικά έκαναν και κάτι παραπάνω αλλά δεν προχώρησε..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? ----------------------------------------- Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι μπορεί να το απαντήσει κάποιος αυτό.Είναι ανάλογα την περίπτωση κ τους ανθρώπους.Μπορεί να μείνουν φίλοι,μπορεί κ όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:01 Ο M4dn3sS έγραψε: #340 14-07-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Για ολα αυτα που εχω αναφερει 3624727143542672 φορες ως τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είπα πώς νιώθω εγώ.Αν και είμαι σίγουρη πως όυτε κ εκείνοι νιώθουν κάτι παραπάνω για'μένα.Τους ξέρω τους φίλους μου,δεν τους γνώρισα χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:26 Η Angelica έγραψε: #328 13-07-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Click για ανάπτυξη... Οχι ,οι φίλοι ειναι φίλοι .Την πρωταπριλιά η κολλητή μου έκανε ψέματα στον κολλητό της πως της αρέσει . . . και δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα αυτή "Εγώ κολλητή σε έχω ,και δεν θα μου άρεσε ποτέ να χαλάσω την φιλία μας ακόμα και να μου άρεσες " . Αν μιλάμε για τέτοια άτομα του άλλου φύλου ,τότε υπάρχει φιλία με το άλλο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:29 Ο M4dn3sS έγραψε: #329 13-07-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Οχι ,οι φίλοι ειναι φίλοι .Την πρωταπριλιά η κολλητή μου έκανε ψέματα στον κολλητό της πως της αρέσει . . . και δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα αυτή "Εγώ κολλητή σε έχω ,και δεν θα μου άρεσε ποτέ να χαλάσω την φιλία μας ακόμα και να μου άρεσες " . Αν μιλάμε για τέτοια άτομα του άλλου φύλου ,τότε υπάρχει φιλία με το άλλο φύλο Click για ανάπτυξη... Καλα,με μια περιπτωση δεν γινεται να εχουμε αποψη,τεσπα,δεν θα επεκταθω αλλο εφοσον δεν προκειτε να το καταλαβετε αν δεν το ζησετε,συντομα θα το διαπιστωσεται οι ιδιοι/ες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η Χριστιάννα ^^: #330 13-07-09 21:47 Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:20 Η Kansas Rocks!: #331 13-07-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί όχι? Δεν είναι πάντα απαραίτητο να υπάρχουν κρυφά αισθήματα. Αρκεί να υπάρχει ειλικρίνεια. Τότε όλα είναι πιθανά. Εγώ έχω αρκετούς φίλους χωρίς να υπάρχει κάτι παραπάνω από πραγματική φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Ο M4dn3sS έγραψε: #332 13-07-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:35 Ο Φιλιον_Τερας: #333 13-07-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Click για ανάπτυξη... μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:43 Ο M4dn3sS έγραψε: #334 13-07-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:45 Η Lacta144 έγραψε: #335 13-07-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Ο M4dn3sS έγραψε: #336 13-07-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Click για ανάπτυξη... εννοω οτι πολυ απλα,εφοσον υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,ενω δεν υπαρχουν κοινα ενδιαφεροντα εκτος απο το να προξενευουν αγορια/κοριτσια ο φιλος η η φιλη αντιστοιχα,για εμενα δεν μπορει να υπαρξει φιλια. Τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:59 Η Lacta144 έγραψε: #337 13-07-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Εννοείς να ήταν από πριν φίλοι κ μετά να ένιωσαν έλξη ή πρώτα να ένιωσαν έλξη κ μετά να γίνουν φίλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #338 14-07-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Οσο ειμαι φιλος εγω με εσενα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Lacta144 έγραψε: #339 14-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πρώτα ένιωσαν την έλξη βασικά έκαναν και κάτι παραπάνω αλλά δεν προχώρησε..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? ----------------------------------------- Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι μπορεί να το απαντήσει κάποιος αυτό.Είναι ανάλογα την περίπτωση κ τους ανθρώπους.Μπορεί να μείνουν φίλοι,μπορεί κ όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:01 Ο M4dn3sS έγραψε: #340 14-07-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Για ολα αυτα που εχω αναφερει 3624727143542672 φορες ως τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Ποτε μην λες ποτε,επισης δεν ξερεις αν οι "φιλοι" σου εχουν νιωσει,νιωθουν η θα νιωσουν καπως διαφορετικα. Click για ανάπτυξη... Οχι ,οι φίλοι ειναι φίλοι .Την πρωταπριλιά η κολλητή μου έκανε ψέματα στον κολλητό της πως της αρέσει . . . και δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα αυτή "Εγώ κολλητή σε έχω ,και δεν θα μου άρεσε ποτέ να χαλάσω την φιλία μας ακόμα και να μου άρεσες " . Αν μιλάμε για τέτοια άτομα του άλλου φύλου ,τότε υπάρχει φιλία με το άλλο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 17:29 Ο M4dn3sS έγραψε: #329 13-07-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Οχι ,οι φίλοι ειναι φίλοι .Την πρωταπριλιά η κολλητή μου έκανε ψέματα στον κολλητό της πως της αρέσει . . . και δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα αυτή "Εγώ κολλητή σε έχω ,και δεν θα μου άρεσε ποτέ να χαλάσω την φιλία μας ακόμα και να μου άρεσες " . Αν μιλάμε για τέτοια άτομα του άλλου φύλου ,τότε υπάρχει φιλία με το άλλο φύλο Click για ανάπτυξη... Καλα,με μια περιπτωση δεν γινεται να εχουμε αποψη,τεσπα,δεν θα επεκταθω αλλο εφοσον δεν προκειτε να το καταλαβετε αν δεν το ζησετε,συντομα θα το διαπιστωσεται οι ιδιοι/ες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η Χριστιάννα ^^: #330 13-07-09 21:47 Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:20 Η Kansas Rocks!: #331 13-07-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί όχι? Δεν είναι πάντα απαραίτητο να υπάρχουν κρυφά αισθήματα. Αρκεί να υπάρχει ειλικρίνεια. Τότε όλα είναι πιθανά. Εγώ έχω αρκετούς φίλους χωρίς να υπάρχει κάτι παραπάνω από πραγματική φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Ο M4dn3sS έγραψε: #332 13-07-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:35 Ο Φιλιον_Τερας: #333 13-07-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Click για ανάπτυξη... μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:43 Ο M4dn3sS έγραψε: #334 13-07-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:45 Η Lacta144 έγραψε: #335 13-07-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Ο M4dn3sS έγραψε: #336 13-07-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Click για ανάπτυξη... εννοω οτι πολυ απλα,εφοσον υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,ενω δεν υπαρχουν κοινα ενδιαφεροντα εκτος απο το να προξενευουν αγορια/κοριτσια ο φιλος η η φιλη αντιστοιχα,για εμενα δεν μπορει να υπαρξει φιλια. Τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:59 Η Lacta144 έγραψε: #337 13-07-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Εννοείς να ήταν από πριν φίλοι κ μετά να ένιωσαν έλξη ή πρώτα να ένιωσαν έλξη κ μετά να γίνουν φίλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #338 14-07-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Οσο ειμαι φιλος εγω με εσενα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Lacta144 έγραψε: #339 14-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πρώτα ένιωσαν την έλξη βασικά έκαναν και κάτι παραπάνω αλλά δεν προχώρησε..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? ----------------------------------------- Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι μπορεί να το απαντήσει κάποιος αυτό.Είναι ανάλογα την περίπτωση κ τους ανθρώπους.Μπορεί να μείνουν φίλοι,μπορεί κ όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:01 Ο M4dn3sS έγραψε: #340 14-07-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Για ολα αυτα που εχω αναφερει 3624727143542672 φορες ως τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Οχι ,οι φίλοι ειναι φίλοι .Την πρωταπριλιά η κολλητή μου έκανε ψέματα στον κολλητό της πως της αρέσει . . . και δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα αυτή "Εγώ κολλητή σε έχω ,και δεν θα μου άρεσε ποτέ να χαλάσω την φιλία μας ακόμα και να μου άρεσες " . Αν μιλάμε για τέτοια άτομα του άλλου φύλου ,τότε υπάρχει φιλία με το άλλο φύλο Click για ανάπτυξη... Καλα,με μια περιπτωση δεν γινεται να εχουμε αποψη,τεσπα,δεν θα επεκταθω αλλο εφοσον δεν προκειτε να το καταλαβετε αν δεν το ζησετε,συντομα θα το διαπιστωσεται οι ιδιοι/ες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η Χριστιάννα ^^: #330 13-07-09 21:47 Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:20 Η Kansas Rocks!: #331 13-07-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί όχι? Δεν είναι πάντα απαραίτητο να υπάρχουν κρυφά αισθήματα. Αρκεί να υπάρχει ειλικρίνεια. Τότε όλα είναι πιθανά. Εγώ έχω αρκετούς φίλους χωρίς να υπάρχει κάτι παραπάνω από πραγματική φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Ο M4dn3sS έγραψε: #332 13-07-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:35 Ο Φιλιον_Τερας: #333 13-07-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Click για ανάπτυξη... μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:43 Ο M4dn3sS έγραψε: #334 13-07-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:45 Η Lacta144 έγραψε: #335 13-07-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Ο M4dn3sS έγραψε: #336 13-07-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Click για ανάπτυξη... εννοω οτι πολυ απλα,εφοσον υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,ενω δεν υπαρχουν κοινα ενδιαφεροντα εκτος απο το να προξενευουν αγορια/κοριτσια ο φιλος η η φιλη αντιστοιχα,για εμενα δεν μπορει να υπαρξει φιλια. Τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:59 Η Lacta144 έγραψε: #337 13-07-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Εννοείς να ήταν από πριν φίλοι κ μετά να ένιωσαν έλξη ή πρώτα να ένιωσαν έλξη κ μετά να γίνουν φίλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #338 14-07-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Οσο ειμαι φιλος εγω με εσενα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Lacta144 έγραψε: #339 14-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πρώτα ένιωσαν την έλξη βασικά έκαναν και κάτι παραπάνω αλλά δεν προχώρησε..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? ----------------------------------------- Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι μπορεί να το απαντήσει κάποιος αυτό.Είναι ανάλογα την περίπτωση κ τους ανθρώπους.Μπορεί να μείνουν φίλοι,μπορεί κ όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:01 Ο M4dn3sS έγραψε: #340 14-07-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Για ολα αυτα που εχω αναφερει 3624727143542672 φορες ως τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:20 Η Kansas Rocks!: #331 13-07-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί όχι? Δεν είναι πάντα απαραίτητο να υπάρχουν κρυφά αισθήματα. Αρκεί να υπάρχει ειλικρίνεια. Τότε όλα είναι πιθανά. Εγώ έχω αρκετούς φίλους χωρίς να υπάρχει κάτι παραπάνω από πραγματική φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Ο M4dn3sS έγραψε: #332 13-07-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:35 Ο Φιλιον_Τερας: #333 13-07-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Click για ανάπτυξη... μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:43 Ο M4dn3sS έγραψε: #334 13-07-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:45 Η Lacta144 έγραψε: #335 13-07-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Ο M4dn3sS έγραψε: #336 13-07-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Click για ανάπτυξη... εννοω οτι πολυ απλα,εφοσον υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,ενω δεν υπαρχουν κοινα ενδιαφεροντα εκτος απο το να προξενευουν αγορια/κοριτσια ο φιλος η η φιλη αντιστοιχα,για εμενα δεν μπορει να υπαρξει φιλια. Τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:59 Η Lacta144 έγραψε: #337 13-07-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Εννοείς να ήταν από πριν φίλοι κ μετά να ένιωσαν έλξη ή πρώτα να ένιωσαν έλξη κ μετά να γίνουν φίλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #338 14-07-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Οσο ειμαι φιλος εγω με εσενα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Lacta144 έγραψε: #339 14-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πρώτα ένιωσαν την έλξη βασικά έκαναν και κάτι παραπάνω αλλά δεν προχώρησε..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? ----------------------------------------- Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι μπορεί να το απαντήσει κάποιος αυτό.Είναι ανάλογα την περίπτωση κ τους ανθρώπους.Μπορεί να μείνουν φίλοι,μπορεί κ όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:01 Ο M4dn3sS έγραψε: #340 14-07-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Για ολα αυτα που εχω αναφερει 3624727143542672 φορες ως τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Semina: Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι?:what: Υπάρχουν εμπόδια (κάθε είδους) στη δημιουργία μιας καθαρά φιλικής σχέσης ανάμεσα στα δύο φύλα, τι λέτε? Ποιοι είναι, κατα την άποψή σας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και την καθορίζουν? Click για ανάπτυξη... Ναι, γιατί όχι? Δεν είναι πάντα απαραίτητο να υπάρχουν κρυφά αισθήματα. Αρκεί να υπάρχει ειλικρίνεια. Τότε όλα είναι πιθανά. Εγώ έχω αρκετούς φίλους χωρίς να υπάρχει κάτι παραπάνω από πραγματική φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Ο M4dn3sS έγραψε: #332 13-07-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:35 Ο Φιλιον_Τερας: #333 13-07-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Click για ανάπτυξη... μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:43 Ο M4dn3sS έγραψε: #334 13-07-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:45 Η Lacta144 έγραψε: #335 13-07-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Ο M4dn3sS έγραψε: #336 13-07-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Click για ανάπτυξη... εννοω οτι πολυ απλα,εφοσον υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,ενω δεν υπαρχουν κοινα ενδιαφεροντα εκτος απο το να προξενευουν αγορια/κοριτσια ο φιλος η η φιλη αντιστοιχα,για εμενα δεν μπορει να υπαρξει φιλια. Τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:59 Η Lacta144 έγραψε: #337 13-07-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Εννοείς να ήταν από πριν φίλοι κ μετά να ένιωσαν έλξη ή πρώτα να ένιωσαν έλξη κ μετά να γίνουν φίλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #338 14-07-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Οσο ειμαι φιλος εγω με εσενα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Lacta144 έγραψε: #339 14-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πρώτα ένιωσαν την έλξη βασικά έκαναν και κάτι παραπάνω αλλά δεν προχώρησε..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? ----------------------------------------- Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι μπορεί να το απαντήσει κάποιος αυτό.Είναι ανάλογα την περίπτωση κ τους ανθρώπους.Μπορεί να μείνουν φίλοι,μπορεί κ όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:01 Ο M4dn3sS έγραψε: #340 14-07-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Για ολα αυτα που εχω αναφερει 3624727143542672 φορες ως τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Γιατί εσύ δηλαδή πόσες περιπτώσεις ξέρεις; 5; 10; Άντε 20; Δεν ξέρεις τις προσωπικότητες όλων των ανθρώπων στην γη. Άλλο νιώθω μια έλξη σε μια x χρονική στιγμή, άλλο την εξωτερικεύω. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:35 Ο Φιλιον_Τερας: #333 13-07-09 23:35 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Click για ανάπτυξη... μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:43 Ο M4dn3sS έγραψε: #334 13-07-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:45 Η Lacta144 έγραψε: #335 13-07-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Ο M4dn3sS έγραψε: #336 13-07-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Click για ανάπτυξη... εννοω οτι πολυ απλα,εφοσον υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,ενω δεν υπαρχουν κοινα ενδιαφεροντα εκτος απο το να προξενευουν αγορια/κοριτσια ο φιλος η η φιλη αντιστοιχα,για εμενα δεν μπορει να υπαρξει φιλια. Τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:59 Η Lacta144 έγραψε: #337 13-07-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Εννοείς να ήταν από πριν φίλοι κ μετά να ένιωσαν έλξη ή πρώτα να ένιωσαν έλξη κ μετά να γίνουν φίλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #338 14-07-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Οσο ειμαι φιλος εγω με εσενα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Lacta144 έγραψε: #339 14-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πρώτα ένιωσαν την έλξη βασικά έκαναν και κάτι παραπάνω αλλά δεν προχώρησε..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? ----------------------------------------- Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι μπορεί να το απαντήσει κάποιος αυτό.Είναι ανάλογα την περίπτωση κ τους ανθρώπους.Μπορεί να μείνουν φίλοι,μπορεί κ όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:01 Ο M4dn3sS έγραψε: #340 14-07-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Για ολα αυτα που εχω αναφερει 3624727143542672 φορες ως τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Δεν χρειαζεται να τους ξερω ολους,ειναι κατι το φυσικο να υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,δεν χρειαζεται να ξερω ολο τον κοσμο για να το καταλαβω αυτο. Click για ανάπτυξη... μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:43 Ο M4dn3sS έγραψε: #334 13-07-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:45 Η Lacta144 έγραψε: #335 13-07-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Ο M4dn3sS έγραψε: #336 13-07-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Click για ανάπτυξη... εννοω οτι πολυ απλα,εφοσον υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,ενω δεν υπαρχουν κοινα ενδιαφεροντα εκτος απο το να προξενευουν αγορια/κοριτσια ο φιλος η η φιλη αντιστοιχα,για εμενα δεν μπορει να υπαρξει φιλια. Τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:59 Η Lacta144 έγραψε: #337 13-07-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Εννοείς να ήταν από πριν φίλοι κ μετά να ένιωσαν έλξη ή πρώτα να ένιωσαν έλξη κ μετά να γίνουν φίλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #338 14-07-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Οσο ειμαι φιλος εγω με εσενα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Lacta144 έγραψε: #339 14-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πρώτα ένιωσαν την έλξη βασικά έκαναν και κάτι παραπάνω αλλά δεν προχώρησε..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? ----------------------------------------- Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι μπορεί να το απαντήσει κάποιος αυτό.Είναι ανάλογα την περίπτωση κ τους ανθρώπους.Μπορεί να μείνουν φίλοι,μπορεί κ όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:01 Ο M4dn3sS έγραψε: #340 14-07-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Για ολα αυτα που εχω αναφερει 3624727143542672 φορες ως τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fasdag: μην μιλατε για πραγματα αλλα απο αυτα που αναφερονται οι αλλοι. το αν υπαρξει ελξη δεν ειναι κατι που αναιρει την φιλια Click για ανάπτυξη... Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:45 Η Lacta144 έγραψε: #335 13-07-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Ο M4dn3sS έγραψε: #336 13-07-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Click για ανάπτυξη... εννοω οτι πολυ απλα,εφοσον υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,ενω δεν υπαρχουν κοινα ενδιαφεροντα εκτος απο το να προξενευουν αγορια/κοριτσια ο φιλος η η φιλη αντιστοιχα,για εμενα δεν μπορει να υπαρξει φιλια. Τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:59 Η Lacta144 έγραψε: #337 13-07-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Εννοείς να ήταν από πριν φίλοι κ μετά να ένιωσαν έλξη ή πρώτα να ένιωσαν έλξη κ μετά να γίνουν φίλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #338 14-07-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Οσο ειμαι φιλος εγω με εσενα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Lacta144 έγραψε: #339 14-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πρώτα ένιωσαν την έλξη βασικά έκαναν και κάτι παραπάνω αλλά δεν προχώρησε..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? ----------------------------------------- Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι μπορεί να το απαντήσει κάποιος αυτό.Είναι ανάλογα την περίπτωση κ τους ανθρώπους.Μπορεί να μείνουν φίλοι,μπορεί κ όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:01 Ο M4dn3sS έγραψε: #340 14-07-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Για ολα αυτα που εχω αναφερει 3624727143542672 φορες ως τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Χμμ ναι,ειναι κατι το οποιο την δημιουργει κιολας μηπως? Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Ο M4dn3sS έγραψε: #336 13-07-09 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Click για ανάπτυξη... εννοω οτι πολυ απλα,εφοσον υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,ενω δεν υπαρχουν κοινα ενδιαφεροντα εκτος απο το να προξενευουν αγορια/κοριτσια ο φιλος η η φιλη αντιστοιχα,για εμενα δεν μπορει να υπαρξει φιλια. Τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:59 Η Lacta144 έγραψε: #337 13-07-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Εννοείς να ήταν από πριν φίλοι κ μετά να ένιωσαν έλξη ή πρώτα να ένιωσαν έλξη κ μετά να γίνουν φίλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #338 14-07-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Οσο ειμαι φιλος εγω με εσενα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Lacta144 έγραψε: #339 14-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πρώτα ένιωσαν την έλξη βασικά έκαναν και κάτι παραπάνω αλλά δεν προχώρησε..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? ----------------------------------------- Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι μπορεί να το απαντήσει κάποιος αυτό.Είναι ανάλογα την περίπτωση κ τους ανθρώπους.Μπορεί να μείνουν φίλοι,μπορεί κ όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:01 Ο M4dn3sS έγραψε: #340 14-07-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Για ολα αυτα που εχω αναφερει 3624727143542672 φορες ως τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Αν εννοείς ότι ερωτεύεσαι κάποιον/α και μετά γίνεστε φίλοι,το βρήσκω πιο πιθανό... Click για ανάπτυξη... εννοω οτι πολυ απλα,εφοσον υπαρχει ελξη αναμεσα στα 2 φυλα,ενω δεν υπαρχουν κοινα ενδιαφεροντα εκτος απο το να προξενευουν αγορια/κοριτσια ο φιλος η η φιλη αντιστοιχα,για εμενα δεν μπορει να υπαρξει φιλια. Τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 23:59 Η Lacta144 έγραψε: #337 13-07-09 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Εννοείς να ήταν από πριν φίλοι κ μετά να ένιωσαν έλξη ή πρώτα να ένιωσαν έλξη κ μετά να γίνουν φίλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #338 14-07-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Οσο ειμαι φιλος εγω με εσενα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Lacta144 έγραψε: #339 14-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πρώτα ένιωσαν την έλξη βασικά έκαναν και κάτι παραπάνω αλλά δεν προχώρησε..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? ----------------------------------------- Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι μπορεί να το απαντήσει κάποιος αυτό.Είναι ανάλογα την περίπτωση κ τους ανθρώπους.Μπορεί να μείνουν φίλοι,μπορεί κ όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:01 Ο M4dn3sS έγραψε: #340 14-07-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Για ολα αυτα που εχω αναφερει 3624727143542672 φορες ως τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Εννοείς να ήταν από πριν φίλοι κ μετά να ένιωσαν έλξη ή πρώτα να ένιωσαν έλξη κ μετά να γίνουν φίλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #338 14-07-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Οσο ειμαι φιλος εγω με εσενα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Lacta144 έγραψε: #339 14-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πρώτα ένιωσαν την έλξη βασικά έκαναν και κάτι παραπάνω αλλά δεν προχώρησε..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? ----------------------------------------- Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι μπορεί να το απαντήσει κάποιος αυτό.Είναι ανάλογα την περίπτωση κ τους ανθρώπους.Μπορεί να μείνουν φίλοι,μπορεί κ όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:01 Ο M4dn3sS έγραψε: #340 14-07-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Για ολα αυτα που εχω αναφερει 3624727143542672 φορες ως τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: qwertyuiop Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ άλλη ερώτηση έχω...Αν μεταξύ μιας κοπέλας και ενός αγοριού γίνεται κάτι ερωτικό παραπάνω από μια έλξη αλλά δεν προχωρά το θέμα..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? Click για ανάπτυξη... Οσο ειμαι φιλος εγω με εσενα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Η Lacta144 έγραψε: #339 14-07-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πρώτα ένιωσαν την έλξη βασικά έκαναν και κάτι παραπάνω αλλά δεν προχώρησε..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? ----------------------------------------- Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι μπορεί να το απαντήσει κάποιος αυτό.Είναι ανάλογα την περίπτωση κ τους ανθρώπους.Μπορεί να μείνουν φίλοι,μπορεί κ όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:01 Ο M4dn3sS έγραψε: #340 14-07-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Για ολα αυτα που εχω αναφερει 3624727143542672 φορες ως τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Πρώτα ένιωσαν την έλξη βασικά έκαναν και κάτι παραπάνω αλλά δεν προχώρησε..μπορούν να μείνουν φίλοι σωστά? ----------------------------------------- Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι μπορεί να το απαντήσει κάποιος αυτό.Είναι ανάλογα την περίπτωση κ τους ανθρώπους.Μπορεί να μείνουν φίλοι,μπορεί κ όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:01 Ο M4dn3sS έγραψε: #340 14-07-09 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Για ολα αυτα που εχω αναφερει 3624727143542672 φορες ως τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Γιατί το λές αυτό? Click για ανάπτυξη... Για ολα αυτα που εχω αναφερει 3624727143542672 φορες ως τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.