miv
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Semina
Νεοφερμένο μέλος

Οπότε... πιστεύω πως είναι καθαρά θέμα προσέγγισης του σωστού ατόμου!:no1:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Αυτή είναι η καλύτερη περίπτωση, ξεκάθαρα τα πράγματα χωρίς να χρειαστεί να το συζητήσεις και να έρθει κάποιος σε δύσκολη θέση ενδεχομένωςΚαι ξέραμε ο ένας τα συναισθήματα του άλλου διότι είχαμε και οι τρεις σχέση.

mostel
Πολύ δραστήριο μέλος

συμφωνούμε semina...απλώς θέλω να πω ότι αυτό που περιέγραψες είναι λίγο σπάνιο φαινόμενο. μακάρι να ήταν πάντα έτσι τα πράγματα...
![]()
Γίνεται βασικά, αν η φίλη είναι μπάζο

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Όχι αναγκαστικά.Γίνεται βασικά, αν η φίλη είναι μπάζο![]()
Μπορεί να είναι αντικειμενικά πολύ όμορφη, αλλά ο χαρακτήρας της ή ο τρόπος ζωής της να μην σου κάνει για να θέλεις να κάνεις σχέση μαζί της.
Και, αντιπαράδειγμα στα παραπάνω, φυσικά κι έχω 3-4 πολύ-πολύ καλές φίλες που μ' έχουν βοηθήσει πάρα πολύ, χωρίς όμως να τρέχει τίποτα απολύτως - γιατί για τους x, y λόγους δεν μου κάνουν. Κι είναι σαν τα κρύα τα νερά btw.

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Ειρήνη.
Τι αρπάζεστε μωρε κατευθείαν? Δεν νομίζω ότι ο qwertyuiop2 είπε κάτι που να δείχνει
ότι θα απαξίωνε την κοπέλα ή την όποια κοπέλα.
Kαι δεν πρόκειται ποτέ να το κάνω... Είπαμε...
Anarki
Διάσημο μέλος

Δεν υπάρχει αντικειμενική ομορφιά. Αντικειμενική ασχήμια ίσωςΜπορεί να είναι αντικειμενικά πολύ όμορφη...

miv
Επιφανές μέλος

Λοιπον αυτο το σχολειο με εχει κανει να δικαιολογω τα παντα με μαθηματικες προτασεις...

Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Εγω δεν διακρινω αναμεσα σε φυλα. Πιστευω οτι μπορω να εχω κολλητη εξισου με εναν κολλητο.
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Υ.Γ Χρόνια Πολλά Σε Όλους!!!!
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν μιλάμε βέβαια για σχέσεις μακροχρόνιες που έχεις δώσει τα πάντα στον άλλον, γιατί ακόμη και αν ο χωρισμός είναι ήπιος, η ζήλια και η αμφιβολία παραμένει.
miv
Επιφανές μέλος

Astraxan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μέχρι που κάποια μέρα που μου το έκανε και πάλι αυτό ξέσπασα και έβγαλα όλα όσα είχα μέσα μου και για τότε που είχαμε ''σχέση'' και για την ''φιλία'' μας..
Από τότε με κατάλαβε και έκοψε...

piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να είμαι ποτέ φίλος με μια πρώην μου..Ειδικά αν χωρίσαμε χωρίς λόγο όπως έγινε σε μια δική μου περίπτωση..Μετά με θεωρούσε φίλο της και μου τα έλεγε όλα και παραπονιόταν κιόλας γιατί δεν μπορούσα να της ανοιχτώ και εγώ..
Μέχρι που κάποια μέρα που μου το έκανε και πάλι αυτό ξέσπασα και έβγαλα όλα όσα είχα μέσα μου και για τότε που είχαμε ''σχέση'' και για την ''φιλία'' μας..
Από τότε με κατάλαβε και έκοψε...![]()
φυσικά πάντα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο.
στην χειρότερη ο άλλος δεν στα λέει ευθέως, αλλα σε κατηγορεί..για παράδειγμα εγώ είχα μια σχέση δύο χρόνων και μετά ο ίδιος ήθελε να μείνουμε φίλοι. μετά από λίγο καιρό έγινε κάτι αναμεσα σε μενα και ενα αλλο αγορι, και αυτός είχε βρεί άλλη κοπέλα. με το που έμαθε όμως ότι κι εγώ είχα προχωρήσει με πήρε τηλεφωνο αρχίζοντας να παραπονιεται αποκαλωντας με 'σαπια π..." και λεγοντας οτι εχω γινει ενα αχρηστο ατομο που δεν εχει να προσφερει τπτ σε κανεναν και τα σχετικα. απο τοτε δεν του ξαναμιλησα εννοειται..με ενοχλει ομως που συνεχιζει να λεει αηδιες για μενα..δν ειναι συμπεριφορα αυτη μετα απο σχεση 2 χρονων!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.