συμφωνώ με το παραπάνω...:no1:
στο τέλος θα μας πούνε και μαλάκες...
πάντως είναι πολύ κακό να μένουμε κλεισμένοι στον εαυτούλη μας (πρότυπο της σημερινής απάνθρωπης τηλεοπτικής κοινωνίας), κλεισμένοι στους 4 τοίχους, να έχουμε "τυπικές" σχέσεις για να νομίζουμε ότι δεν είμαστε μόνοι (κοροϊδία του εαυτού μας)....διότι στο τέλος θα καταλήξουμε και μόνοι και στα κ*λογεράματα, θα μιλάμε για την άτιμη την κοινωνία που μας έκανε απομονωμένα άτομα...κτλ...

:nono:
είναι οδυνηρό και ανήλεο, να κλείνουμε πόρτες στην κοινωνία (σε άτομα που ενδεχόμενα, μπορεί να αποδειχθούν "αληθινοί" φίλοι, καλύτεροι και από τα αδέρφια μας)...
σαφώς και υπάρχουν τομάρια και χαμένα κορμιά, που δεν αξίζουν να θεωρούνται φίλοι...όμως είναι αρκετά δύσκολο, να προεξοφλίσει κάποιος την εξέλιξη μιας τυχαίας φιλικής γνωριμίας...

τί να κάνει όμως καποιος που από τους 10 φίλους του, του φέρθηκαν άσχημα οι 11????? δεν είπα να μείνουμε κλεισμένοι στον εαυτό μας, ούτε μου αρέσει αυτή η τακτική... αλλά δυστυχώς, δεν θέλω να το ρισκάρω... αν βέβαια στο μέλλον κάποια από τις φίλες μου αποδεχθεί γνήσια και ειλικρινής, τότε σίγουρα θα θεωρήσω πως πρόκειται για "φιλία ζωής", αλλά μέχρι τώρα δεν μου έχει συμβει αυτό...

ο λαός λέει:
«καλύτερα να έχεις αληθινούς φίλους παρά συγγενείς»
(φέτος κατάλαβα το νόημα της φράσης

)