prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:55 Η prinCess.: #601 04-10-09 15:55 Αρχική Δημοσίευση από mercurius: για τους αντρες είμαι εντελώς κατά εκτός αν υπάρχει πράγματι πρόβλημα. Αλλά και στισ γυναίκες εμένα δε με πειράζει... ρε παιδιά, έτσι είναι το φυσικό... Προσωπικά, μια συγκεκριμένη κοπέλα, οποτε τη βλέπω λίγο αξύριστη κλπ μου αρέσει τρελά ΧD Click για ανάπτυξη... ναι οκ τριχα 2 ημερων οχι 1 χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Ο Chartson έγραψε: #602 04-10-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από mercurius: για τους αντρες είμαι εντελώς κατά εκτός αν υπάρχει πράγματι πρόβλημα. Αλλά και στισ γυναίκες εμένα δε με πειράζει... ρε παιδιά, έτσι είναι το φυσικό... Προσωπικά, μια συγκεκριμένη κοπέλα, οποτε τη βλέπω λίγο αξύριστη κλπ μου αρέσει τρελά ΧD Click για ανάπτυξη... αξύριστη και σου αρέσει ??? εγώ πάντως θυμαμαι στο δημοτικό κάποιες συμμαθήτριες που είχαν βγάλει τρίχες στις μασχάλες και τις κοροϊδευα μέχρι που τις ξύρισαν χαχαχα θρυλική επιτυχία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Η prinCess.: #603 04-10-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εννοείται. Εγώ ξυρίζω και το μαλλί και τα φρύδια ΚΑΙ τις βλεφαρίδες. Click για ανάπτυξη... ετσι πρεπει ρεεεε χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:57 Η Kansas Rocks!: #604 04-10-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από mercurius: για τους αντρες είμαι εντελώς κατά εκτός αν υπάρχει πράγματι πρόβλημα. Αλλά και στισ γυναίκες εμένα δε με πειράζει... ρε παιδιά, έτσι είναι το φυσικό... Προσωπικά, μια συγκεκριμένη κοπέλα, οποτε τη βλέπω λίγο αξύριστη κλπ μου αρέσει τρελά ΧD Click για ανάπτυξη... Να και ένας λογικός εδώ μέσα... Αξύριστη, σε φυσιολογικά πλαίσια όμως ε? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Chartson: αξύριστη και σου αρέσει ??? εγώ πάντως θυμαμαι στο δημοτικό κάποιες συμμαθήτριες που είχαν βγάλει τρίχες στις μασχάλες και τις κοροϊδευα μέχρι που τις ξύρισαν χαχαχα θρυλική επιτυχία!!!! Click για ανάπτυξη... Ου να μου χαθείς.... Τέρας... Τα κοριτσάκια του δημοτικού με το χνούδι κοροϊδευες? Δεν πας καλά. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εννοείται. Εγώ ξυρίζω και το μαλλί και τα φρύδια ΚΑΙ τις βλεφαρίδες. Click για ανάπτυξη... Κατσε να το κάνω κι εγω αυτό, τώρα που μου το 'πες, δε θα παραλείψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:00 Η prinCess.: #605 04-10-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: ----------------------------------------- Ου να μου χαθείς.... Τέρας... Τα κοριτσάκια του δημοτικού με το χνούδι κοροϊδευες? Δεν πας καλά. ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... αυτο θα εγραφα κ γω το δημοτικο ειναι ΔΗΜΟΤΙΚΟ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:01 Ο Chartson έγραψε: #606 04-10-09 16:01 δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:02 Η prinCess.: #607 04-10-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Chartson: δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Click για ανάπτυξη... γι' αυτο λενε οι γυναικες οριμαζουν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:04 Ο Chartson έγραψε: #608 04-10-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από p0d: γι' αυτο λενε οι γυναικες οριμαζουν νωριτερα Click για ανάπτυξη... μπορεί και να χεις δίκιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:05 Η prinCess.: #609 04-10-09 16:05 ναι οκ δεν ειναι ομως ο μονος λογος που το λενε...ετσι τοπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:10 Η Kansas Rocks!: #610 04-10-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Chartson: δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Click για ανάπτυξη... Βρε έξυπνε τα κορίτσια εμφανίζουν τριχοφυϊα πιο γρήγορα σε σχέση με τα αγόρια... Δεν πας καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η AgGeliCo0zZz: #611 04-10-09 16:20 παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Chartson: μπορεί και να χεις δίκιο.. Click για ανάπτυξη... οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:24 Η prinCess.: #612 04-10-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από AgGeliCo0zZz: παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Ο orathac έγραψε: #613 04-10-09 16:25 "Ναι ρε, οκ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Η prinCess.: #614 04-10-09 16:25 χα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Ο thanous18: #615 04-10-09 16:27 ακομα βλεπω ασχολειστε με τριχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο orathac έγραψε: #616 04-10-09 16:29 Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η prinCess.: #617 04-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... αχαχα ετσιιιι :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Ο thanous18: #618 04-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... και οι ατιμες εχουν μεγαλη φιλοσοφια οπως εχετε αποδειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η prinCess.: #619 04-10-09 16:37 απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Ο thanous18: #620 04-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από p0d: απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Click για ανάπτυξη... δεν με ενοχλει.δεν τις δινω πολυ σημασια αλλα τις φροντιζω κιολας.Το μαλλι στο κομμωτηριο τα μουσια στο ξυρισμα και....ας μην επεκταθω πιο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mercurius: για τους αντρες είμαι εντελώς κατά εκτός αν υπάρχει πράγματι πρόβλημα. Αλλά και στισ γυναίκες εμένα δε με πειράζει... ρε παιδιά, έτσι είναι το φυσικό... Προσωπικά, μια συγκεκριμένη κοπέλα, οποτε τη βλέπω λίγο αξύριστη κλπ μου αρέσει τρελά ΧD Click για ανάπτυξη... ναι οκ τριχα 2 ημερων οχι 1 χρονου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Ο Chartson έγραψε: #602 04-10-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από mercurius: για τους αντρες είμαι εντελώς κατά εκτός αν υπάρχει πράγματι πρόβλημα. Αλλά και στισ γυναίκες εμένα δε με πειράζει... ρε παιδιά, έτσι είναι το φυσικό... Προσωπικά, μια συγκεκριμένη κοπέλα, οποτε τη βλέπω λίγο αξύριστη κλπ μου αρέσει τρελά ΧD Click για ανάπτυξη... αξύριστη και σου αρέσει ??? εγώ πάντως θυμαμαι στο δημοτικό κάποιες συμμαθήτριες που είχαν βγάλει τρίχες στις μασχάλες και τις κοροϊδευα μέχρι που τις ξύρισαν χαχαχα θρυλική επιτυχία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Η prinCess.: #603 04-10-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εννοείται. Εγώ ξυρίζω και το μαλλί και τα φρύδια ΚΑΙ τις βλεφαρίδες. Click για ανάπτυξη... ετσι πρεπει ρεεεε χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:57 Η Kansas Rocks!: #604 04-10-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από mercurius: για τους αντρες είμαι εντελώς κατά εκτός αν υπάρχει πράγματι πρόβλημα. Αλλά και στισ γυναίκες εμένα δε με πειράζει... ρε παιδιά, έτσι είναι το φυσικό... Προσωπικά, μια συγκεκριμένη κοπέλα, οποτε τη βλέπω λίγο αξύριστη κλπ μου αρέσει τρελά ΧD Click για ανάπτυξη... Να και ένας λογικός εδώ μέσα... Αξύριστη, σε φυσιολογικά πλαίσια όμως ε? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Chartson: αξύριστη και σου αρέσει ??? εγώ πάντως θυμαμαι στο δημοτικό κάποιες συμμαθήτριες που είχαν βγάλει τρίχες στις μασχάλες και τις κοροϊδευα μέχρι που τις ξύρισαν χαχαχα θρυλική επιτυχία!!!! Click για ανάπτυξη... Ου να μου χαθείς.... Τέρας... Τα κοριτσάκια του δημοτικού με το χνούδι κοροϊδευες? Δεν πας καλά. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εννοείται. Εγώ ξυρίζω και το μαλλί και τα φρύδια ΚΑΙ τις βλεφαρίδες. Click για ανάπτυξη... Κατσε να το κάνω κι εγω αυτό, τώρα που μου το 'πες, δε θα παραλείψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:00 Η prinCess.: #605 04-10-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: ----------------------------------------- Ου να μου χαθείς.... Τέρας... Τα κοριτσάκια του δημοτικού με το χνούδι κοροϊδευες? Δεν πας καλά. ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... αυτο θα εγραφα κ γω το δημοτικο ειναι ΔΗΜΟΤΙΚΟ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:01 Ο Chartson έγραψε: #606 04-10-09 16:01 δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:02 Η prinCess.: #607 04-10-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Chartson: δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Click για ανάπτυξη... γι' αυτο λενε οι γυναικες οριμαζουν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:04 Ο Chartson έγραψε: #608 04-10-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από p0d: γι' αυτο λενε οι γυναικες οριμαζουν νωριτερα Click για ανάπτυξη... μπορεί και να χεις δίκιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:05 Η prinCess.: #609 04-10-09 16:05 ναι οκ δεν ειναι ομως ο μονος λογος που το λενε...ετσι τοπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:10 Η Kansas Rocks!: #610 04-10-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Chartson: δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Click για ανάπτυξη... Βρε έξυπνε τα κορίτσια εμφανίζουν τριχοφυϊα πιο γρήγορα σε σχέση με τα αγόρια... Δεν πας καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η AgGeliCo0zZz: #611 04-10-09 16:20 παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Chartson: μπορεί και να χεις δίκιο.. Click για ανάπτυξη... οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:24 Η prinCess.: #612 04-10-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από AgGeliCo0zZz: παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Ο orathac έγραψε: #613 04-10-09 16:25 "Ναι ρε, οκ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Η prinCess.: #614 04-10-09 16:25 χα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Ο thanous18: #615 04-10-09 16:27 ακομα βλεπω ασχολειστε με τριχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο orathac έγραψε: #616 04-10-09 16:29 Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η prinCess.: #617 04-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... αχαχα ετσιιιι :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Ο thanous18: #618 04-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... και οι ατιμες εχουν μεγαλη φιλοσοφια οπως εχετε αποδειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η prinCess.: #619 04-10-09 16:37 απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Ο thanous18: #620 04-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από p0d: απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Click για ανάπτυξη... δεν με ενοχλει.δεν τις δινω πολυ σημασια αλλα τις φροντιζω κιολας.Το μαλλι στο κομμωτηριο τα μουσια στο ξυρισμα και....ας μην επεκταθω πιο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mercurius: για τους αντρες είμαι εντελώς κατά εκτός αν υπάρχει πράγματι πρόβλημα. Αλλά και στισ γυναίκες εμένα δε με πειράζει... ρε παιδιά, έτσι είναι το φυσικό... Προσωπικά, μια συγκεκριμένη κοπέλα, οποτε τη βλέπω λίγο αξύριστη κλπ μου αρέσει τρελά ΧD Click για ανάπτυξη... αξύριστη και σου αρέσει ??? εγώ πάντως θυμαμαι στο δημοτικό κάποιες συμμαθήτριες που είχαν βγάλει τρίχες στις μασχάλες και τις κοροϊδευα μέχρι που τις ξύρισαν χαχαχα θρυλική επιτυχία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Η prinCess.: #603 04-10-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εννοείται. Εγώ ξυρίζω και το μαλλί και τα φρύδια ΚΑΙ τις βλεφαρίδες. Click για ανάπτυξη... ετσι πρεπει ρεεεε χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:57 Η Kansas Rocks!: #604 04-10-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από mercurius: για τους αντρες είμαι εντελώς κατά εκτός αν υπάρχει πράγματι πρόβλημα. Αλλά και στισ γυναίκες εμένα δε με πειράζει... ρε παιδιά, έτσι είναι το φυσικό... Προσωπικά, μια συγκεκριμένη κοπέλα, οποτε τη βλέπω λίγο αξύριστη κλπ μου αρέσει τρελά ΧD Click για ανάπτυξη... Να και ένας λογικός εδώ μέσα... Αξύριστη, σε φυσιολογικά πλαίσια όμως ε? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Chartson: αξύριστη και σου αρέσει ??? εγώ πάντως θυμαμαι στο δημοτικό κάποιες συμμαθήτριες που είχαν βγάλει τρίχες στις μασχάλες και τις κοροϊδευα μέχρι που τις ξύρισαν χαχαχα θρυλική επιτυχία!!!! Click για ανάπτυξη... Ου να μου χαθείς.... Τέρας... Τα κοριτσάκια του δημοτικού με το χνούδι κοροϊδευες? Δεν πας καλά. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εννοείται. Εγώ ξυρίζω και το μαλλί και τα φρύδια ΚΑΙ τις βλεφαρίδες. Click για ανάπτυξη... Κατσε να το κάνω κι εγω αυτό, τώρα που μου το 'πες, δε θα παραλείψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:00 Η prinCess.: #605 04-10-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: ----------------------------------------- Ου να μου χαθείς.... Τέρας... Τα κοριτσάκια του δημοτικού με το χνούδι κοροϊδευες? Δεν πας καλά. ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... αυτο θα εγραφα κ γω το δημοτικο ειναι ΔΗΜΟΤΙΚΟ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:01 Ο Chartson έγραψε: #606 04-10-09 16:01 δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:02 Η prinCess.: #607 04-10-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Chartson: δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Click για ανάπτυξη... γι' αυτο λενε οι γυναικες οριμαζουν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:04 Ο Chartson έγραψε: #608 04-10-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από p0d: γι' αυτο λενε οι γυναικες οριμαζουν νωριτερα Click για ανάπτυξη... μπορεί και να χεις δίκιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:05 Η prinCess.: #609 04-10-09 16:05 ναι οκ δεν ειναι ομως ο μονος λογος που το λενε...ετσι τοπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:10 Η Kansas Rocks!: #610 04-10-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Chartson: δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Click για ανάπτυξη... Βρε έξυπνε τα κορίτσια εμφανίζουν τριχοφυϊα πιο γρήγορα σε σχέση με τα αγόρια... Δεν πας καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η AgGeliCo0zZz: #611 04-10-09 16:20 παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Chartson: μπορεί και να χεις δίκιο.. Click για ανάπτυξη... οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:24 Η prinCess.: #612 04-10-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από AgGeliCo0zZz: παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Ο orathac έγραψε: #613 04-10-09 16:25 "Ναι ρε, οκ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Η prinCess.: #614 04-10-09 16:25 χα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Ο thanous18: #615 04-10-09 16:27 ακομα βλεπω ασχολειστε με τριχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο orathac έγραψε: #616 04-10-09 16:29 Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η prinCess.: #617 04-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... αχαχα ετσιιιι :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Ο thanous18: #618 04-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... και οι ατιμες εχουν μεγαλη φιλοσοφια οπως εχετε αποδειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η prinCess.: #619 04-10-09 16:37 απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Ο thanous18: #620 04-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από p0d: απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Click για ανάπτυξη... δεν με ενοχλει.δεν τις δινω πολυ σημασια αλλα τις φροντιζω κιολας.Το μαλλι στο κομμωτηριο τα μουσια στο ξυρισμα και....ας μην επεκταθω πιο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εννοείται. Εγώ ξυρίζω και το μαλλί και τα φρύδια ΚΑΙ τις βλεφαρίδες. Click για ανάπτυξη... ετσι πρεπει ρεεεε χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 15:57 Η Kansas Rocks!: #604 04-10-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από mercurius: για τους αντρες είμαι εντελώς κατά εκτός αν υπάρχει πράγματι πρόβλημα. Αλλά και στισ γυναίκες εμένα δε με πειράζει... ρε παιδιά, έτσι είναι το φυσικό... Προσωπικά, μια συγκεκριμένη κοπέλα, οποτε τη βλέπω λίγο αξύριστη κλπ μου αρέσει τρελά ΧD Click για ανάπτυξη... Να και ένας λογικός εδώ μέσα... Αξύριστη, σε φυσιολογικά πλαίσια όμως ε? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Chartson: αξύριστη και σου αρέσει ??? εγώ πάντως θυμαμαι στο δημοτικό κάποιες συμμαθήτριες που είχαν βγάλει τρίχες στις μασχάλες και τις κοροϊδευα μέχρι που τις ξύρισαν χαχαχα θρυλική επιτυχία!!!! Click για ανάπτυξη... Ου να μου χαθείς.... Τέρας... Τα κοριτσάκια του δημοτικού με το χνούδι κοροϊδευες? Δεν πας καλά. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εννοείται. Εγώ ξυρίζω και το μαλλί και τα φρύδια ΚΑΙ τις βλεφαρίδες. Click για ανάπτυξη... Κατσε να το κάνω κι εγω αυτό, τώρα που μου το 'πες, δε θα παραλείψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:00 Η prinCess.: #605 04-10-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: ----------------------------------------- Ου να μου χαθείς.... Τέρας... Τα κοριτσάκια του δημοτικού με το χνούδι κοροϊδευες? Δεν πας καλά. ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... αυτο θα εγραφα κ γω το δημοτικο ειναι ΔΗΜΟΤΙΚΟ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:01 Ο Chartson έγραψε: #606 04-10-09 16:01 δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:02 Η prinCess.: #607 04-10-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Chartson: δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Click για ανάπτυξη... γι' αυτο λενε οι γυναικες οριμαζουν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:04 Ο Chartson έγραψε: #608 04-10-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από p0d: γι' αυτο λενε οι γυναικες οριμαζουν νωριτερα Click για ανάπτυξη... μπορεί και να χεις δίκιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:05 Η prinCess.: #609 04-10-09 16:05 ναι οκ δεν ειναι ομως ο μονος λογος που το λενε...ετσι τοπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:10 Η Kansas Rocks!: #610 04-10-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Chartson: δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Click για ανάπτυξη... Βρε έξυπνε τα κορίτσια εμφανίζουν τριχοφυϊα πιο γρήγορα σε σχέση με τα αγόρια... Δεν πας καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η AgGeliCo0zZz: #611 04-10-09 16:20 παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Chartson: μπορεί και να χεις δίκιο.. Click για ανάπτυξη... οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:24 Η prinCess.: #612 04-10-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από AgGeliCo0zZz: παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Ο orathac έγραψε: #613 04-10-09 16:25 "Ναι ρε, οκ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Η prinCess.: #614 04-10-09 16:25 χα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Ο thanous18: #615 04-10-09 16:27 ακομα βλεπω ασχολειστε με τριχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο orathac έγραψε: #616 04-10-09 16:29 Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η prinCess.: #617 04-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... αχαχα ετσιιιι :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Ο thanous18: #618 04-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... και οι ατιμες εχουν μεγαλη φιλοσοφια οπως εχετε αποδειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η prinCess.: #619 04-10-09 16:37 απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Ο thanous18: #620 04-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από p0d: απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Click για ανάπτυξη... δεν με ενοχλει.δεν τις δινω πολυ σημασια αλλα τις φροντιζω κιολας.Το μαλλι στο κομμωτηριο τα μουσια στο ξυρισμα και....ας μην επεκταθω πιο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mercurius: για τους αντρες είμαι εντελώς κατά εκτός αν υπάρχει πράγματι πρόβλημα. Αλλά και στισ γυναίκες εμένα δε με πειράζει... ρε παιδιά, έτσι είναι το φυσικό... Προσωπικά, μια συγκεκριμένη κοπέλα, οποτε τη βλέπω λίγο αξύριστη κλπ μου αρέσει τρελά ΧD Click για ανάπτυξη... Να και ένας λογικός εδώ μέσα... Αξύριστη, σε φυσιολογικά πλαίσια όμως ε? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Chartson: αξύριστη και σου αρέσει ??? εγώ πάντως θυμαμαι στο δημοτικό κάποιες συμμαθήτριες που είχαν βγάλει τρίχες στις μασχάλες και τις κοροϊδευα μέχρι που τις ξύρισαν χαχαχα θρυλική επιτυχία!!!! Click για ανάπτυξη... Ου να μου χαθείς.... Τέρας... Τα κοριτσάκια του δημοτικού με το χνούδι κοροϊδευες? Δεν πας καλά. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εννοείται. Εγώ ξυρίζω και το μαλλί και τα φρύδια ΚΑΙ τις βλεφαρίδες. Click για ανάπτυξη... Κατσε να το κάνω κι εγω αυτό, τώρα που μου το 'πες, δε θα παραλείψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:00 Η prinCess.: #605 04-10-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: ----------------------------------------- Ου να μου χαθείς.... Τέρας... Τα κοριτσάκια του δημοτικού με το χνούδι κοροϊδευες? Δεν πας καλά. ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... αυτο θα εγραφα κ γω το δημοτικο ειναι ΔΗΜΟΤΙΚΟ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:01 Ο Chartson έγραψε: #606 04-10-09 16:01 δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:02 Η prinCess.: #607 04-10-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Chartson: δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Click για ανάπτυξη... γι' αυτο λενε οι γυναικες οριμαζουν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:04 Ο Chartson έγραψε: #608 04-10-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από p0d: γι' αυτο λενε οι γυναικες οριμαζουν νωριτερα Click για ανάπτυξη... μπορεί και να χεις δίκιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:05 Η prinCess.: #609 04-10-09 16:05 ναι οκ δεν ειναι ομως ο μονος λογος που το λενε...ετσι τοπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:10 Η Kansas Rocks!: #610 04-10-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Chartson: δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Click για ανάπτυξη... Βρε έξυπνε τα κορίτσια εμφανίζουν τριχοφυϊα πιο γρήγορα σε σχέση με τα αγόρια... Δεν πας καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η AgGeliCo0zZz: #611 04-10-09 16:20 παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Chartson: μπορεί και να χεις δίκιο.. Click για ανάπτυξη... οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:24 Η prinCess.: #612 04-10-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από AgGeliCo0zZz: παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Ο orathac έγραψε: #613 04-10-09 16:25 "Ναι ρε, οκ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Η prinCess.: #614 04-10-09 16:25 χα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Ο thanous18: #615 04-10-09 16:27 ακομα βλεπω ασχολειστε με τριχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο orathac έγραψε: #616 04-10-09 16:29 Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η prinCess.: #617 04-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... αχαχα ετσιιιι :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Ο thanous18: #618 04-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... και οι ατιμες εχουν μεγαλη φιλοσοφια οπως εχετε αποδειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η prinCess.: #619 04-10-09 16:37 απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Ο thanous18: #620 04-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από p0d: απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Click για ανάπτυξη... δεν με ενοχλει.δεν τις δινω πολυ σημασια αλλα τις φροντιζω κιολας.Το μαλλι στο κομμωτηριο τα μουσια στο ξυρισμα και....ας μην επεκταθω πιο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: ----------------------------------------- Ου να μου χαθείς.... Τέρας... Τα κοριτσάκια του δημοτικού με το χνούδι κοροϊδευες? Δεν πας καλά. ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... αυτο θα εγραφα κ γω το δημοτικο ειναι ΔΗΜΟΤΙΚΟ :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:01 Ο Chartson έγραψε: #606 04-10-09 16:01 δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:02 Η prinCess.: #607 04-10-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Chartson: δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Click για ανάπτυξη... γι' αυτο λενε οι γυναικες οριμαζουν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:04 Ο Chartson έγραψε: #608 04-10-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από p0d: γι' αυτο λενε οι γυναικες οριμαζουν νωριτερα Click για ανάπτυξη... μπορεί και να χεις δίκιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:05 Η prinCess.: #609 04-10-09 16:05 ναι οκ δεν ειναι ομως ο μονος λογος που το λενε...ετσι τοπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:10 Η Kansas Rocks!: #610 04-10-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Chartson: δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Click για ανάπτυξη... Βρε έξυπνε τα κορίτσια εμφανίζουν τριχοφυϊα πιο γρήγορα σε σχέση με τα αγόρια... Δεν πας καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η AgGeliCo0zZz: #611 04-10-09 16:20 παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Chartson: μπορεί και να χεις δίκιο.. Click για ανάπτυξη... οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:24 Η prinCess.: #612 04-10-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από AgGeliCo0zZz: παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Ο orathac έγραψε: #613 04-10-09 16:25 "Ναι ρε, οκ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Η prinCess.: #614 04-10-09 16:25 χα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Ο thanous18: #615 04-10-09 16:27 ακομα βλεπω ασχολειστε με τριχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο orathac έγραψε: #616 04-10-09 16:29 Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η prinCess.: #617 04-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... αχαχα ετσιιιι :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Ο thanous18: #618 04-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... και οι ατιμες εχουν μεγαλη φιλοσοφια οπως εχετε αποδειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η prinCess.: #619 04-10-09 16:37 απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Ο thanous18: #620 04-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από p0d: απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Click για ανάπτυξη... δεν με ενοχλει.δεν τις δινω πολυ σημασια αλλα τις φροντιζω κιολας.Το μαλλι στο κομμωτηριο τα μουσια στο ξυρισμα και....ας μην επεκταθω πιο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:02 Η prinCess.: #607 04-10-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Chartson: δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Click για ανάπτυξη... γι' αυτο λενε οι γυναικες οριμαζουν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:04 Ο Chartson έγραψε: #608 04-10-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από p0d: γι' αυτο λενε οι γυναικες οριμαζουν νωριτερα Click για ανάπτυξη... μπορεί και να χεις δίκιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:05 Η prinCess.: #609 04-10-09 16:05 ναι οκ δεν ειναι ομως ο μονος λογος που το λενε...ετσι τοπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:10 Η Kansas Rocks!: #610 04-10-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Chartson: δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Click για ανάπτυξη... Βρε έξυπνε τα κορίτσια εμφανίζουν τριχοφυϊα πιο γρήγορα σε σχέση με τα αγόρια... Δεν πας καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η AgGeliCo0zZz: #611 04-10-09 16:20 παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Chartson: μπορεί και να χεις δίκιο.. Click για ανάπτυξη... οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:24 Η prinCess.: #612 04-10-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από AgGeliCo0zZz: παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Ο orathac έγραψε: #613 04-10-09 16:25 "Ναι ρε, οκ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Η prinCess.: #614 04-10-09 16:25 χα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Ο thanous18: #615 04-10-09 16:27 ακομα βλεπω ασχολειστε με τριχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο orathac έγραψε: #616 04-10-09 16:29 Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η prinCess.: #617 04-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... αχαχα ετσιιιι :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Ο thanous18: #618 04-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... και οι ατιμες εχουν μεγαλη φιλοσοφια οπως εχετε αποδειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η prinCess.: #619 04-10-09 16:37 απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Ο thanous18: #620 04-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από p0d: απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Click για ανάπτυξη... δεν με ενοχλει.δεν τις δινω πολυ σημασια αλλα τις φροντιζω κιολας.Το μαλλι στο κομμωτηριο τα μουσια στο ξυρισμα και....ας μην επεκταθω πιο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chartson: δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Click για ανάπτυξη... γι' αυτο λενε οι γυναικες οριμαζουν νωριτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chartson Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κανενας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:04 Ο Chartson έγραψε: #608 04-10-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από p0d: γι' αυτο λενε οι γυναικες οριμαζουν νωριτερα Click για ανάπτυξη... μπορεί και να χεις δίκιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:05 Η prinCess.: #609 04-10-09 16:05 ναι οκ δεν ειναι ομως ο μονος λογος που το λενε...ετσι τοπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:10 Η Kansas Rocks!: #610 04-10-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Chartson: δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Click για ανάπτυξη... Βρε έξυπνε τα κορίτσια εμφανίζουν τριχοφυϊα πιο γρήγορα σε σχέση με τα αγόρια... Δεν πας καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η AgGeliCo0zZz: #611 04-10-09 16:20 παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Chartson: μπορεί και να χεις δίκιο.. Click για ανάπτυξη... οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:24 Η prinCess.: #612 04-10-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από AgGeliCo0zZz: παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Ο orathac έγραψε: #613 04-10-09 16:25 "Ναι ρε, οκ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Η prinCess.: #614 04-10-09 16:25 χα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Ο thanous18: #615 04-10-09 16:27 ακομα βλεπω ασχολειστε με τριχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο orathac έγραψε: #616 04-10-09 16:29 Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η prinCess.: #617 04-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... αχαχα ετσιιιι :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Ο thanous18: #618 04-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... και οι ατιμες εχουν μεγαλη φιλοσοφια οπως εχετε αποδειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η prinCess.: #619 04-10-09 16:37 απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Ο thanous18: #620 04-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από p0d: απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Click για ανάπτυξη... δεν με ενοχλει.δεν τις δινω πολυ σημασια αλλα τις φροντιζω κιολας.Το μαλλι στο κομμωτηριο τα μουσια στο ξυρισμα και....ας μην επεκταθω πιο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από p0d: γι' αυτο λενε οι γυναικες οριμαζουν νωριτερα Click για ανάπτυξη... μπορεί και να χεις δίκιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:05 Η prinCess.: #609 04-10-09 16:05 ναι οκ δεν ειναι ομως ο μονος λογος που το λενε...ετσι τοπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:10 Η Kansas Rocks!: #610 04-10-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Chartson: δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Click για ανάπτυξη... Βρε έξυπνε τα κορίτσια εμφανίζουν τριχοφυϊα πιο γρήγορα σε σχέση με τα αγόρια... Δεν πας καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η AgGeliCo0zZz: #611 04-10-09 16:20 παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Chartson: μπορεί και να χεις δίκιο.. Click για ανάπτυξη... οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:24 Η prinCess.: #612 04-10-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από AgGeliCo0zZz: παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Ο orathac έγραψε: #613 04-10-09 16:25 "Ναι ρε, οκ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Η prinCess.: #614 04-10-09 16:25 χα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Ο thanous18: #615 04-10-09 16:27 ακομα βλεπω ασχολειστε με τριχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο orathac έγραψε: #616 04-10-09 16:29 Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η prinCess.: #617 04-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... αχαχα ετσιιιι :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Ο thanous18: #618 04-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... και οι ατιμες εχουν μεγαλη φιλοσοφια οπως εχετε αποδειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η prinCess.: #619 04-10-09 16:37 απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Ο thanous18: #620 04-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από p0d: απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Click για ανάπτυξη... δεν με ενοχλει.δεν τις δινω πολυ σημασια αλλα τις φροντιζω κιολας.Το μαλλι στο κομμωτηριο τα μουσια στο ξυρισμα και....ας μην επεκταθω πιο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι οκ δεν ειναι ομως ο μονος λογος που το λενε...ετσι τοπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:10 Η Kansas Rocks!: #610 04-10-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Chartson: δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Click για ανάπτυξη... Βρε έξυπνε τα κορίτσια εμφανίζουν τριχοφυϊα πιο γρήγορα σε σχέση με τα αγόρια... Δεν πας καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η AgGeliCo0zZz: #611 04-10-09 16:20 παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Chartson: μπορεί και να χεις δίκιο.. Click για ανάπτυξη... οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:24 Η prinCess.: #612 04-10-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από AgGeliCo0zZz: παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Ο orathac έγραψε: #613 04-10-09 16:25 "Ναι ρε, οκ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Η prinCess.: #614 04-10-09 16:25 χα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Ο thanous18: #615 04-10-09 16:27 ακομα βλεπω ασχολειστε με τριχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο orathac έγραψε: #616 04-10-09 16:29 Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η prinCess.: #617 04-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... αχαχα ετσιιιι :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Ο thanous18: #618 04-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... και οι ατιμες εχουν μεγαλη φιλοσοφια οπως εχετε αποδειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η prinCess.: #619 04-10-09 16:37 απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Ο thanous18: #620 04-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από p0d: απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Click για ανάπτυξη... δεν με ενοχλει.δεν τις δινω πολυ σημασια αλλα τις φροντιζω κιολας.Το μαλλι στο κομμωτηριο τα μουσια στο ξυρισμα και....ας μην επεκταθω πιο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chartson: δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους Click για ανάπτυξη... Βρε έξυπνε τα κορίτσια εμφανίζουν τριχοφυϊα πιο γρήγορα σε σχέση με τα αγόρια... Δεν πας καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AgGeliCo0zZz Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:20 Η AgGeliCo0zZz: #611 04-10-09 16:20 παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Chartson: μπορεί και να χεις δίκιο.. Click για ανάπτυξη... οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:24 Η prinCess.: #612 04-10-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από AgGeliCo0zZz: παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Ο orathac έγραψε: #613 04-10-09 16:25 "Ναι ρε, οκ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Η prinCess.: #614 04-10-09 16:25 χα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Ο thanous18: #615 04-10-09 16:27 ακομα βλεπω ασχολειστε με τριχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο orathac έγραψε: #616 04-10-09 16:29 Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η prinCess.: #617 04-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... αχαχα ετσιιιι :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Ο thanous18: #618 04-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... και οι ατιμες εχουν μεγαλη φιλοσοφια οπως εχετε αποδειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η prinCess.: #619 04-10-09 16:37 απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Ο thanous18: #620 04-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από p0d: απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Click για ανάπτυξη... δεν με ενοχλει.δεν τις δινω πολυ σημασια αλλα τις φροντιζω κιολας.Το μαλλι στο κομμωτηριο τα μουσια στο ξυρισμα και....ας μην επεκταθω πιο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Chartson: μπορεί και να χεις δίκιο.. Click για ανάπτυξη... οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:24 Η prinCess.: #612 04-10-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από AgGeliCo0zZz: παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Ο orathac έγραψε: #613 04-10-09 16:25 "Ναι ρε, οκ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Η prinCess.: #614 04-10-09 16:25 χα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Ο thanous18: #615 04-10-09 16:27 ακομα βλεπω ασχολειστε με τριχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο orathac έγραψε: #616 04-10-09 16:29 Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η prinCess.: #617 04-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... αχαχα ετσιιιι :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Ο thanous18: #618 04-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... και οι ατιμες εχουν μεγαλη φιλοσοφια οπως εχετε αποδειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η prinCess.: #619 04-10-09 16:37 απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Ο thanous18: #620 04-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από p0d: απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Click για ανάπτυξη... δεν με ενοχλει.δεν τις δινω πολυ σημασια αλλα τις φροντιζω κιολας.Το μαλλι στο κομμωτηριο τα μουσια στο ξυρισμα και....ας μην επεκταθω πιο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AgGeliCo0zZz: παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και.... ----------------------------------------- οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~ Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Ο orathac έγραψε: #613 04-10-09 16:25 "Ναι ρε, οκ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Η prinCess.: #614 04-10-09 16:25 χα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Ο thanous18: #615 04-10-09 16:27 ακομα βλεπω ασχολειστε με τριχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο orathac έγραψε: #616 04-10-09 16:29 Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η prinCess.: #617 04-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... αχαχα ετσιιιι :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Ο thanous18: #618 04-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... και οι ατιμες εχουν μεγαλη φιλοσοφια οπως εχετε αποδειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η prinCess.: #619 04-10-09 16:37 απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Ο thanous18: #620 04-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από p0d: απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Click για ανάπτυξη... δεν με ενοχλει.δεν τις δινω πολυ σημασια αλλα τις φροντιζω κιολας.Το μαλλι στο κομμωτηριο τα μουσια στο ξυρισμα και....ας μην επεκταθω πιο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
"Ναι ρε, οκ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:25 Η prinCess.: #614 04-10-09 16:25 χα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Ο thanous18: #615 04-10-09 16:27 ακομα βλεπω ασχολειστε με τριχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο orathac έγραψε: #616 04-10-09 16:29 Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η prinCess.: #617 04-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... αχαχα ετσιιιι :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Ο thanous18: #618 04-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... και οι ατιμες εχουν μεγαλη φιλοσοφια οπως εχετε αποδειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η prinCess.: #619 04-10-09 16:37 απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Ο thanous18: #620 04-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από p0d: απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Click για ανάπτυξη... δεν με ενοχλει.δεν τις δινω πολυ σημασια αλλα τις φροντιζω κιολας.Το μαλλι στο κομμωτηριο τα μουσια στο ξυρισμα και....ας μην επεκταθω πιο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:27 Ο thanous18: #615 04-10-09 16:27 ακομα βλεπω ασχολειστε με τριχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο orathac έγραψε: #616 04-10-09 16:29 Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η prinCess.: #617 04-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... αχαχα ετσιιιι :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Ο thanous18: #618 04-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... και οι ατιμες εχουν μεγαλη φιλοσοφια οπως εχετε αποδειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η prinCess.: #619 04-10-09 16:37 απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Ο thanous18: #620 04-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από p0d: απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Click για ανάπτυξη... δεν με ενοχλει.δεν τις δινω πολυ σημασια αλλα τις φροντιζω κιολας.Το μαλλι στο κομμωτηριο τα μουσια στο ξυρισμα και....ας μην επεκταθω πιο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ακομα βλεπω ασχολειστε με τριχες ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:29 Ο orathac έγραψε: #616 04-10-09 16:29 Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η prinCess.: #617 04-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... αχαχα ετσιιιι :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Ο thanous18: #618 04-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... και οι ατιμες εχουν μεγαλη φιλοσοφια οπως εχετε αποδειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η prinCess.: #619 04-10-09 16:37 απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Ο thanous18: #620 04-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από p0d: απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Click για ανάπτυξη... δεν με ενοχλει.δεν τις δινω πολυ σημασια αλλα τις φροντιζω κιολας.Το μαλλι στο κομμωτηριο τα μουσια στο ξυρισμα και....ας μην επεκταθω πιο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:31 Η prinCess.: #617 04-10-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... αχαχα ετσιιιι :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Ο thanous18: #618 04-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... και οι ατιμες εχουν μεγαλη φιλοσοφια οπως εχετε αποδειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η prinCess.: #619 04-10-09 16:37 απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Ο thanous18: #620 04-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από p0d: απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Click για ανάπτυξη... δεν με ενοχλει.δεν τις δινω πολυ σημασια αλλα τις φροντιζω κιολας.Το μαλλι στο κομμωτηριο τα μουσια στο ξυρισμα και....ας μην επεκταθω πιο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... αχαχα ετσιιιι :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:36 Ο thanous18: #618 04-10-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... και οι ατιμες εχουν μεγαλη φιλοσοφια οπως εχετε αποδειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η prinCess.: #619 04-10-09 16:37 απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Ο thanous18: #620 04-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από p0d: απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Click για ανάπτυξη... δεν με ενοχλει.δεν τις δινω πολυ σημασια αλλα τις φροντιζω κιολας.Το μαλλι στο κομμωτηριο τα μουσια στο ξυρισμα και....ας μην επεκταθω πιο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες. Click για ανάπτυξη... και οι ατιμες εχουν μεγαλη φιλοσοφια οπως εχετε αποδειξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:37 Η prinCess.: #619 04-10-09 16:37 απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Ο thanous18: #620 04-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από p0d: απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Click για ανάπτυξη... δεν με ενοχλει.δεν τις δινω πολυ σημασια αλλα τις φροντιζω κιολας.Το μαλλι στο κομμωτηριο τα μουσια στο ξυρισμα και....ας μην επεκταθω πιο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 16:40 Ο thanous18: #620 04-10-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από p0d: απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Click για ανάπτυξη... δεν με ενοχλει.δεν τις δινω πολυ σημασια αλλα τις φροντιζω κιολας.Το μαλλι στο κομμωτηριο τα μουσια στο ξυρισμα και....ας μην επεκταθω πιο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από p0d: απλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο Click για ανάπτυξη... δεν με ενοχλει.δεν τις δινω πολυ σημασια αλλα τις φροντιζω κιολας.Το μαλλι στο κομμωτηριο τα μουσια στο ξυρισμα και....ας μην επεκταθω πιο κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.