Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσωπικα το θεωρω υπερβολικο.
Ρε φιλε, ΔΕΝ θα κατσω να δω αν σου πεταγονται 2-3 τριχες αν φορας φανελακι, μην ανησυχεις, δεν σου χαλαει αυτο το ιματζ.
Βαλε ενα καλο αποσμητικο και ξεμπερδεψες.
Οσο για τα ποδια, προσωπικα ξενερωνω οταν βλεπω αγορι με ξυρισμενο ποδι.
Δηλαδη WOW, Γιωργακη θελω να μεγαλωσουμε, και οταν παντρευτουμε να ανταλλαζουμε τα ξυραφακια μας.:zilia:
Wtf?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lunatic ftw
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος

μετράει?
hantzos
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
εγώ κουρεύω τα παπάρια μου
μετράει?

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω με ψαλιδακι γιατι μετα βγαινουν αγριες...εγώ κουρεύω τα παπάρια μου
μετράει?
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος

Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Και απο τοτε τι?μια φορά είχα γρατσουνιστεί και δν ξαναχρησιμόποιησα ψαλίδi εκεί πέρα :S
Με μηχανη του γκαζον?
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος

Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

napstor
Δραστήριο μέλος

1)πες στην μανα σου να σε βοηθησει.Να σου πω την αλήθεια, δεν βρίσκω κάποιο λόγο προς το παρόν. Και μου φαίνεται και κάπως δύσκολο να το κάνω μόνος μου.
ΥΓ. Υποθέτω αυτό ήταν κάποιου είδους επίθεση. Ας παίξω τον ηλίθιο.
2)δεν χρειαζεται.
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος

1)πες στην μανα σου να σε βοηθησει.
2)δεν χρειαζεται.
τσόγλανος κιέτσι?
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι το περιφημο μοντέλο husqvarna 2000
Τρεχω, τρέχω αμέσως να το προμηθευτώ!!!

NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος

meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολύ επιθετικός και δεν καταλαβαίνω το γιατί, napstor.1)πες στην μανα σου να σε βοηθησει.
2)δεν χρειαζεται.
Την άποψη μου πάνω στην ερώτηση του νήματος είπα και μετά είπα να δω αν θα το τραβήξεις παρακάτω.
Τώρα, τι σόι ανασφάλειες έχεις, δεν ξέρω. Εγώ πάντως είμαι ακίνδυνος.
napstor
Δραστήριο μέλος

1)ειμαι επιθετικος με αποψεις που ειναι το λιγοτερο χαζες.εφοσον εκφραζεις την αποψη σου σε μια δημοσια κοινοτητα,θα δεχτεις και την αναλογη κριτικη απο οσους την ασκησουν.(καλη ή κακη).Πολύ επιθετικός και δεν καταλαβαίνω το γιατί, napstor. Εγώ πάντως είμαι ακίνδυνος.
2)ποιος ειπε το αντιθετο?
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος

1)ειμαι επιθετικος με αποψεις που ειναι το λιγοτερο χαζες.εφοσον εκφραζεις την αποψη σου σε μια δημοσια κοινοτητα,θα δεχτεις και την αναλογη κριτικη απο οσους την ασκησουν.(καλη ή κακη).
2)ποιος ειπε το αντιθετο?
Δεν δέχτηκα κάποιου είδους κριτική (με αόρατη μελάνη την έγραψες; ), πράγμα που δεν θα με ενοχλούσε, αλλά θα εξακολουθούσα να το θεωρούσα περίεργο/άτοπο μιας και το νήμα έχει να κάνει με προσωπικές επιλογές.
Πιστεύω ότι η απάντηση σου ήταν κακόβουλη και θέλησα να το επιβεβαιώσω.
Αν μπορείς να τεκμηριώσεις την κριτική που λες ότι άσκησες, για μένα δεν τίθεται πλέον θέμα.
Συγγνώμη για την παρεκτροπή της συζήτησης και για το «θράσος» μου ως φρέσκο ακόμα μέλος στο φόρουμ.
napstor
Δραστήριο μέλος

σε οτι και αν γραψεις στο φορουμ,μπορει να δεχτεις κριτικη.εγω εκανα μια κριτικη στην επιλογη σου,αν δεν την βλεπεις,δεν φταιω εγω.Δεν δέχτηκα κάποιου είδους κριτική (με αόρατη μελάνη την έγραψες; ), πράγμα που δεν θα με ενοχλούσε, αλλά θα εξακολουθούσα να το θεωρούσα περίεργο/άτοπο μιας και το νήμα έχει να κάνει με προσωπικές επιλογές.
Πιστεύω ότι η απάντηση σου ήταν κακόβουλη και θέλησα να το επιβεβαιώσω.
Αν μπορείς να τεκμηριώσεις την κριτική που λες ότι άσκησες, για μένα δεν τίθεται πλέον θέμα.
Συγγνώμη για την παρεκτροπή της συζήτησης και για το «θράσος» μου ως φρέσκο ακόμα μέλος στο φόρουμ.
δεν εχεις καθολου ''θρασος'' και ουτε εκανες παρεκτροπη της συζητησης.δεν ειμαστε στρατιωτακια που μιλαμε για ενα απολυτα συγκεκριμενο θεμα.
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος

^1σε οτι και αν γραψεις στο φορουμ,μπορει να δεχτεις κριτικη.εγω ^2εκανα μια κριτικη στην επιλογη σου,αν δεν την βλεπεις,δεν φταιω εγω.
δεν εχεις καθολου ''θρασος'' και ουτε εκανες παρεκτροπη της συζητησης.δεν ειμαστε στρατιωτακια που μιλαμε για ενα απολυτα συγκεκριμενο θεμα.
^1. Ασφαλώς, κι αυτό είναι ένα από τα καλά του διαδικτύου. Δεν θα είχα πρόβλημα αν δεχόμουν κριτική κι όχι επίθεση, επαναλαμβάνω.
^2. Ειλικρινά, είμαι αρκετά ανοιχτόμυαλος. Αν υπήρχε κάπου κριτική, θα την έβλεπα. Ίσως να την έκανες quote για να την δω.
mangkac
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το εχει πει και ο Ψινακης..
Η εποχη που θελαν τους αντρες ατριχους εχει περασει.. Τι να λεμε απο κει και περα.
napstor
Δραστήριο μέλος

ψαξε καλυτερα αν κοπτεσαι τοσο πολυ να βρεις την κριτικη μου.το θεμα εχει ληξει ως προς την συζητηση μας,δεν υπαρχει κατι αλλο να πουμε.^1. Ασφαλώς, κι αυτό είναι ένα από τα καλά του διαδικτύου. Δεν θα είχα πρόβλημα αν δεχόμουν κριτική κι όχι επίθεση, επαναλαμβάνω.
^2. Ειλικρινά, είμαι αρκετά ανοιχτόμυαλος. Αν υπήρχε κάπου κριτική, θα την έβλεπα. Ίσως να την έκανες quote για να την δω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.