prinCess.
Επιφανές μέλος

για τους αντρες είμαι εντελώς κατά εκτός αν υπάρχει πράγματι πρόβλημα. Αλλά και στισ γυναίκες εμένα δε με πειράζει... ρε παιδιά, έτσι είναι το φυσικό... Προσωπικά, μια συγκεκριμένη κοπέλα, οποτε τη βλέπω λίγο αξύριστη κλπ μου αρέσει τρελά ΧD
ναι οκ τριχα 2 ημερων οχι 1 χρονου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος

αξύριστη και σου αρέσει ???για τους αντρες είμαι εντελώς κατά εκτός αν υπάρχει πράγματι πρόβλημα. Αλλά και στισ γυναίκες εμένα δε με πειράζει... ρε παιδιά, έτσι είναι το φυσικό... Προσωπικά, μια συγκεκριμένη κοπέλα, οποτε τη βλέπω λίγο αξύριστη κλπ μου αρέσει τρελά ΧD

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Εννοείται. Εγώ ξυρίζω και το μαλλί και τα φρύδια ΚΑΙ τις βλεφαρίδες.
ετσι πρεπει ρεεεε

χαχα

Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

για τους αντρες είμαι εντελώς κατά εκτός αν υπάρχει πράγματι πρόβλημα. Αλλά και στισ γυναίκες εμένα δε με πειράζει... ρε παιδιά, έτσι είναι το φυσικό... Προσωπικά, μια συγκεκριμένη κοπέλα, οποτε τη βλέπω λίγο αξύριστη κλπ μου αρέσει τρελά ΧD
Να και ένας λογικός εδώ μέσα... Αξύριστη, σε φυσιολογικά πλαίσια όμως ε?
-----------------------------------------
αξύριστη και σου αρέσει ???εγώ πάντως θυμαμαι στο δημοτικό κάποιες συμμαθήτριες που είχαν βγάλει τρίχες στις μασχάλες και τις κοροϊδευα μέχρι που τις ξύρισαν χαχαχα θρυλική επιτυχία!!!!
Ου να μου χαθείς.... Τέρας... Τα κοριτσάκια του δημοτικού με το χνούδι κοροϊδευες? Δεν πας καλά.
Εννοείται. Εγώ ξυρίζω και το μαλλί και τα φρύδια ΚΑΙ τις βλεφαρίδες.
Κατσε να το κάνω κι εγω αυτό, τώρα που μου το 'πες, δε θα παραλείψω!
prinCess.
Επιφανές μέλος

Ου να μου χαθείς.... Τέρας... Τα κοριτσάκια του δημοτικού με το χνούδι κοροϊδευες? Δεν πας καλά.
αυτο θα εγραφα κ γω
το δημοτικο ειναι ΔΗΜΟΤΙΚΟ :S
Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους![]()
γι' αυτο λενε οι γυναικες οριμαζουν νωριτερα

Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος

μπορεί και να χεις δίκιο..γι' αυτο λενε οι γυναικες οριμαζουν νωριτερα![]()
prinCess.
Επιφανές μέλος

Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν ήταν χνούδι χαχαχαχαχα δεν είχα ούτε μουστάκι και αυτές είχαν ολόκληρο θάμνο στα χέρια τους![]()
Βρε έξυπνε τα κορίτσια εμφανίζουν τριχοφυϊα πιο γρήγορα σε σχέση με τα αγόρια... Δεν πας καλά...
AgGeliCo0zZz
Νεοφερμένο μέλος

μπορεί και να χεις δίκιο..
οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~
prinCess.
Επιφανές μέλος

παιδια οκ να μην χωρισουμε γιατι δεν κανουμε αποτριχωση αλα μια φορα στο τοσο δεν βλαπτει~~~~~~ μην γινουμε και....
οχι μπορει εχει δικιο~σε ολους τους τομεις οριμαζουμε γρηγοροτερα~
:no1:
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

thanous18
Περιβόητο μέλος

orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Οχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες.
αχαχα ετσιιιι :no1:
thanous18
Περιβόητο μέλος

και οι ατιμες εχουν μεγαλη φιλοσοφια οπως εχετε αποδειξειΟχι θα ασχολουμαστε με την φιλοσοφια σε ενα θεμα με τριχες.

prinCess.
Επιφανές μέλος

thanous18
Περιβόητο μέλος

δεν με ενοχλει.δεν τις δινω πολυ σημασια αλλα τις φροντιζω κιολας.Το μαλλι στο κομμωτηριο τα μουσια στο ξυρισμα και....ας μην επεκταθω πιο κατωαπλα μην ασχολεισε αν σε ενοχλει τοσο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.