ναι σίγουρα ισχυεί αυτο που λες οτι δεν κάνει η τριχα τη βρώμα αλλά εσένα ποτε σου φαινεται πιο καθαρη μια μασχαλη οταν ειναι ξυρισμενη η αξυριστη?εγω την αξυριστη τη θεωρω βρωμικη για να βάλω απο πανω αποσμητικο...
αυτο ειναι καθαρα ψυχολογικο και δεν εχει να κανει με το αν οντως ειναι βρωμικες ή καθαρες
και ναι εγω μια χαρα καθαρες θεωρω τις τριχες ειδικα αν ειναι μετα το μπανιο
σημασια εχει καθε ποτε πλενεσαι οχι ποσες τριχες εχεις
btw κι εγω τις ξυριζω αλλα οχι με ιδιαιτερη ορεξη, απλα σκεφτομαι οτι θα με ενοχλουν αν τις αφησω να μακρυνουν γιαυτο και συνεχιζω να τις ξυριζω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

σου λέω δε γινεται να μην τις πλύνω κάθε μέρα κια να μη βάλω αποσμητικό!δεν τις αφηνω ποτε αξυριστες γτ έτσι μου δινουν την αισθηση οτι ειναι πιο καθαρες...το ιδιο πιστευω και για το υπολοιπο σώμα μου...
και εγω αυτο κανω, και δεν μυριζω.
(μα αν τις ξυρισεις, δεν εχεις τριχες για να ειναι βρωμικες...

ας μη λεμε ο,τι θελουμε, οι τριχες δεν ειναι απο μονες τους βρωμικες. αν δεν προσεχεις λιγο την προσωπικη υγιεινη λογικο ειναι να μυριζεις, ειτε ξυρισμενες τριχες εχεις, είτε οχι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

ναι σίγουρα ισχυεί αυτο που λες οτι δεν κάνει η τριχα τη βρώμα αλλά εσένα ποτε σου φαινεται πιο καθαρη μια μασχαλη οταν ειναι ξυρισμενη η αξυριστη?εγω την αξυριστη τη θεωρω βρωμικη για να βάλω απο πανω αποσμητικο...
ειμαι βρωμιαρης δηλαδη που κανω αυτο το πραγμα;
stella
Δραστήριο μέλος

αυτο ειναι καθαρα ψυχολογικο και δεν εχει να κανει με το αν οντως ειναι βρωμικες ή καθαρες
και ναι εγω μια χαρα καθαρες θεωρω τις τριχες ειδικα αν ειναι μετα το μπανιο
σημασια εχει καθε ποτε πλενεσαι οχι ποσες τριχες εχεις
btw κι εγω τις ξυριζω αλλα οχι με ιδιαιτερη ορεξη, απλα σκεφτομαι οτι θα με ενοχλουν αν τις αφησω να μακρυνουν γιαυτο και συνεχιζω να τις ξυριζω![]()
όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας...
-----------------------------------------
ειμαι βρωμιαρης δηλαδη που κανω αυτο το πραγμα;
είσαι άντρας δεν ξυρίζεις τις μασχάλες σου!οι άντρες πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν και δε μυρίζουν!πιο πολλες φορες μου έχουν μυρισει γυναικες παρά άντρες!

όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας...
καλα ισως, εγω δεν εχω τετοιο προβλημα καθως ιδρωνω πολυ λιγο, χρησιμοποιω και αντιιδρωτικο αποσμητικο βεβαια αλλα και παλια που δε χρησιμοποιουσα δεν ιδρωνα ευκολα, οποτε γιαυτο δε το θεωρω τοσο τραγικο οσο εσυ
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

είσαι άντρας δεν ξυρίζεις τις μασχάλες σου!οι άντρες πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν και δε μυρίζουν!πιο πολλες φορες μου έχουν μυρισει γυναικες παρά άντρες!
απλο ειναι, πλενομαστε. δεν ειναι θεμα γυναικας ή αντρα
stella
Δραστήριο μέλος

και εγω αυτο κανω, και δεν μυριζω.
(μα αν τις ξυρισεις, δεν εχεις τριχες για να ειναι βρωμικες...)
ας μη λεμε ο,τι θελουμε, οι τριχες δεν ειναι απο μονες τους βρωμικες. αν δεν προσεχεις λιγο την προσωπικη υγιεινη λογικο ειναι να μυριζεις, ειτε ξυρισμενες τριχες εχεις, είτε οχι
ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα

Anarki
Διάσημο μέλος

nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμένα νομίζω οτι θα μου φαινόταν χειρότερο αν ίδρωνα πολύ και δεν είχα τις τρίχες να συγκρατούν λίγο τον ιδρώτα και έτρεχε ο χείμαρρος κάπως.
χείμαρρος

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα![]()
δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει...
χείμαρρος![]()
και καποιοι αλλοι μιλανε για θαμνους:fss:
stella
Δραστήριο μέλος

δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει...
δεν ξέρω ίσως είναι χαζομάρα αλλά εμένα έτσι μου φαινεται!
NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος

NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος

NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος

grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος

ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ...
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε,
ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ...
σωστοοο...
prinCess.
Επιφανές μέλος

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^
η τριχα δεν σημαινει βρωμια.
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.