Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:45 Η Krou έγραψε: #461 20-09-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από stella: ναι σίγουρα ισχυεί αυτο που λες οτι δεν κάνει η τριχα τη βρώμα αλλά εσένα ποτε σου φαινεται πιο καθαρη μια μασχαλη οταν ειναι ξυρισμενη η αξυριστη?εγω την αξυριστη τη θεωρω βρωμικη για να βάλω απο πανω αποσμητικο... Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι καθαρα ψυχολογικο και δεν εχει να κανει με το αν οντως ειναι βρωμικες ή καθαρες και ναι εγω μια χαρα καθαρες θεωρω τις τριχες ειδικα αν ειναι μετα το μπανιο σημασια εχει καθε ποτε πλενεσαι οχι ποσες τριχες εχεις btw κι εγω τις ξυριζω αλλα οχι με ιδιαιτερη ορεξη, απλα σκεφτομαι οτι θα με ενοχλουν αν τις αφησω να μακρυνουν γιαυτο και συνεχιζω να τις ξυριζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:46 Ο Φιλιον_Τερας: #462 20-09-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από stella: σου λέω δε γινεται να μην τις πλύνω κάθε μέρα κια να μη βάλω αποσμητικό!δεν τις αφηνω ποτε αξυριστες γτ έτσι μου δινουν την αισθηση οτι ειναι πιο καθαρες...το ιδιο πιστευω και για το υπολοιπο σώμα μου... Click για ανάπτυξη... και εγω αυτο κανω, και δεν μυριζω. (μα αν τις ξυρισεις, δεν εχεις τριχες για να ειναι βρωμικες...) ας μη λεμε ο,τι θελουμε, οι τριχες δεν ειναι απο μονες τους βρωμικες. αν δεν προσεχεις λιγο την προσωπικη υγιεινη λογικο ειναι να μυριζεις, ειτε ξυρισμενες τριχες εχεις, είτε οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η Adamsdoor: #463 20-09-09 15:47 Αν δε κανω λαθος στους ποδοσφαιριστες ειναι απαραιτητο να ξυριζουν τα ποδια τους ειναι κατι σαν "νομος"..στους επαγγελματιες ποδοσφαιριστες αναφερομαι...ομως οταν τς βλεπω μου φαινονται πολυ παραξενοι σαν να ειναι αρρωστοι..κατι τους λειπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Ο Φιλιον_Τερας: #464 20-09-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από stella: ναι σίγουρα ισχυεί αυτο που λες οτι δεν κάνει η τριχα τη βρώμα αλλά εσένα ποτε σου φαινεται πιο καθαρη μια μασχαλη οταν ειναι ξυρισμενη η αξυριστη?εγω την αξυριστη τη θεωρω βρωμικη για να βάλω απο πανω αποσμητικο... Click για ανάπτυξη... ειμαι βρωμιαρης δηλαδη που κανω αυτο το πραγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η stella έγραψε: #465 20-09-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Krou: αυτο ειναι καθαρα ψυχολογικο και δεν εχει να κανει με το αν οντως ειναι βρωμικες ή καθαρες και ναι εγω μια χαρα καθαρες θεωρω τις τριχες ειδικα αν ειναι μετα το μπανιο σημασια εχει καθε ποτε πλενεσαι οχι ποσες τριχες εχεις btw κι εγω τις ξυριζω αλλα οχι με ιδιαιτερη ορεξη, απλα σκεφτομαι οτι θα με ενοχλουν αν τις αφησω να μακρυνουν γιαυτο και συνεχιζω να τις ξυριζω Click για ανάπτυξη... όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από fasdag: ειμαι βρωμιαρης δηλαδη που κανω αυτο το πραγμα; Click για ανάπτυξη... είσαι άντρας δεν ξυρίζεις τις μασχάλες σου!οι άντρες πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν και δε μυρίζουν!πιο πολλες φορες μου έχουν μυρισει γυναικες παρά άντρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Krou έγραψε: #466 20-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από stella: όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας... Click για ανάπτυξη... καλα ισως, εγω δεν εχω τετοιο προβλημα καθως ιδρωνω πολυ λιγο, χρησιμοποιω και αντιιδρωτικο αποσμητικο βεβαια αλλα και παλια που δε χρησιμοποιουσα δεν ιδρωνα ευκολα, οποτε γιαυτο δε το θεωρω τοσο τραγικο οσο εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο Φιλιον_Τερας: #467 20-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από stella: όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας... ----------------------------------------- είσαι άντρας δεν ξυρίζεις τις μασχάλες σου!οι άντρες πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν και δε μυρίζουν!πιο πολλες φορες μου έχουν μυρισει γυναικες παρά άντρες! Click για ανάπτυξη... απλο ειναι, πλενομαστε. δεν ειναι θεμα γυναικας ή αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η stella έγραψε: #468 20-09-09 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: και εγω αυτο κανω, και δεν μυριζω. (μα αν τις ξυρισεις, δεν εχεις τριχες για να ειναι βρωμικες...) ας μη λεμε ο,τι θελουμε, οι τριχες δεν ειναι απο μονες τους βρωμικες. αν δεν προσεχεις λιγο την προσωπικη υγιεινη λογικο ειναι να μυριζεις, ειτε ξυρισμενες τριχες εχεις, είτε οχι Click για ανάπτυξη... ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Ο Anarki έγραψε: #469 20-09-09 15:58 Εμένα νομίζω οτι θα μου φαινόταν χειρότερο αν ίδρωνα πολύ και δεν είχα τις τρίχες να συγκρατούν λίγο τον ιδρώτα και έτρεχε ο χείμαρρος κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η nefi έγραψε: #470 20-09-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εμένα νομίζω οτι θα μου φαινόταν χειρότερο αν ίδρωνα πολύ και δεν είχα τις τρίχες να συγκρατούν λίγο τον ιδρώτα και έτρεχε ο χείμαρρος κάπως. Click για ανάπτυξη... χείμαρρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Ο Φιλιον_Τερας: #471 20-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από stella: ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα Click για ανάπτυξη... δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nefi: χείμαρρος Click για ανάπτυξη... και καποιοι αλλοι μιλανε για θαμνους:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Η stella έγραψε: #472 20-09-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- δεν ξέρω ίσως είναι χαζομάρα αλλά εμένα έτσι μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Η NemesisRose: #473 28-09-09 15:01 Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου να κάνουν αποτρίχωση οι άντρες! Τους προτιμώ όπως τους γέννησε η φύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο NoiSy MaN: #474 28-09-09 15:08 Mιλάς σωστά γυναίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η NemesisRose: #475 28-09-09 15:47 :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Ο grigoris91: #476 28-09-09 16:10 η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η nefi έγραψε: #477 28-09-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Click για ανάπτυξη... σωστοοο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Η prinCess.: #478 28-09-09 22:11 νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:09 Ο Φιλιον_Τερας: #479 28-09-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από p0d: νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Click για ανάπτυξη... η τριχα δεν σημαινει βρωμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #480 28-09-09 23:51 Πες τα ρε άνθρωπε, ένα σωρό φορές το χουμε πει(το έχετε πει για την ακρίβεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stella: ναι σίγουρα ισχυεί αυτο που λες οτι δεν κάνει η τριχα τη βρώμα αλλά εσένα ποτε σου φαινεται πιο καθαρη μια μασχαλη οταν ειναι ξυρισμενη η αξυριστη?εγω την αξυριστη τη θεωρω βρωμικη για να βάλω απο πανω αποσμητικο... Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι καθαρα ψυχολογικο και δεν εχει να κανει με το αν οντως ειναι βρωμικες ή καθαρες και ναι εγω μια χαρα καθαρες θεωρω τις τριχες ειδικα αν ειναι μετα το μπανιο σημασια εχει καθε ποτε πλενεσαι οχι ποσες τριχες εχεις btw κι εγω τις ξυριζω αλλα οχι με ιδιαιτερη ορεξη, απλα σκεφτομαι οτι θα με ενοχλουν αν τις αφησω να μακρυνουν γιαυτο και συνεχιζω να τις ξυριζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:46 Ο Φιλιον_Τερας: #462 20-09-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από stella: σου λέω δε γινεται να μην τις πλύνω κάθε μέρα κια να μη βάλω αποσμητικό!δεν τις αφηνω ποτε αξυριστες γτ έτσι μου δινουν την αισθηση οτι ειναι πιο καθαρες...το ιδιο πιστευω και για το υπολοιπο σώμα μου... Click για ανάπτυξη... και εγω αυτο κανω, και δεν μυριζω. (μα αν τις ξυρισεις, δεν εχεις τριχες για να ειναι βρωμικες...) ας μη λεμε ο,τι θελουμε, οι τριχες δεν ειναι απο μονες τους βρωμικες. αν δεν προσεχεις λιγο την προσωπικη υγιεινη λογικο ειναι να μυριζεις, ειτε ξυρισμενες τριχες εχεις, είτε οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η Adamsdoor: #463 20-09-09 15:47 Αν δε κανω λαθος στους ποδοσφαιριστες ειναι απαραιτητο να ξυριζουν τα ποδια τους ειναι κατι σαν "νομος"..στους επαγγελματιες ποδοσφαιριστες αναφερομαι...ομως οταν τς βλεπω μου φαινονται πολυ παραξενοι σαν να ειναι αρρωστοι..κατι τους λειπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Ο Φιλιον_Τερας: #464 20-09-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από stella: ναι σίγουρα ισχυεί αυτο που λες οτι δεν κάνει η τριχα τη βρώμα αλλά εσένα ποτε σου φαινεται πιο καθαρη μια μασχαλη οταν ειναι ξυρισμενη η αξυριστη?εγω την αξυριστη τη θεωρω βρωμικη για να βάλω απο πανω αποσμητικο... Click για ανάπτυξη... ειμαι βρωμιαρης δηλαδη που κανω αυτο το πραγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η stella έγραψε: #465 20-09-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Krou: αυτο ειναι καθαρα ψυχολογικο και δεν εχει να κανει με το αν οντως ειναι βρωμικες ή καθαρες και ναι εγω μια χαρα καθαρες θεωρω τις τριχες ειδικα αν ειναι μετα το μπανιο σημασια εχει καθε ποτε πλενεσαι οχι ποσες τριχες εχεις btw κι εγω τις ξυριζω αλλα οχι με ιδιαιτερη ορεξη, απλα σκεφτομαι οτι θα με ενοχλουν αν τις αφησω να μακρυνουν γιαυτο και συνεχιζω να τις ξυριζω Click για ανάπτυξη... όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από fasdag: ειμαι βρωμιαρης δηλαδη που κανω αυτο το πραγμα; Click για ανάπτυξη... είσαι άντρας δεν ξυρίζεις τις μασχάλες σου!οι άντρες πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν και δε μυρίζουν!πιο πολλες φορες μου έχουν μυρισει γυναικες παρά άντρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Krou έγραψε: #466 20-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από stella: όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας... Click για ανάπτυξη... καλα ισως, εγω δεν εχω τετοιο προβλημα καθως ιδρωνω πολυ λιγο, χρησιμοποιω και αντιιδρωτικο αποσμητικο βεβαια αλλα και παλια που δε χρησιμοποιουσα δεν ιδρωνα ευκολα, οποτε γιαυτο δε το θεωρω τοσο τραγικο οσο εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο Φιλιον_Τερας: #467 20-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από stella: όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας... ----------------------------------------- είσαι άντρας δεν ξυρίζεις τις μασχάλες σου!οι άντρες πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν και δε μυρίζουν!πιο πολλες φορες μου έχουν μυρισει γυναικες παρά άντρες! Click για ανάπτυξη... απλο ειναι, πλενομαστε. δεν ειναι θεμα γυναικας ή αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η stella έγραψε: #468 20-09-09 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: και εγω αυτο κανω, και δεν μυριζω. (μα αν τις ξυρισεις, δεν εχεις τριχες για να ειναι βρωμικες...) ας μη λεμε ο,τι θελουμε, οι τριχες δεν ειναι απο μονες τους βρωμικες. αν δεν προσεχεις λιγο την προσωπικη υγιεινη λογικο ειναι να μυριζεις, ειτε ξυρισμενες τριχες εχεις, είτε οχι Click για ανάπτυξη... ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Ο Anarki έγραψε: #469 20-09-09 15:58 Εμένα νομίζω οτι θα μου φαινόταν χειρότερο αν ίδρωνα πολύ και δεν είχα τις τρίχες να συγκρατούν λίγο τον ιδρώτα και έτρεχε ο χείμαρρος κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η nefi έγραψε: #470 20-09-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εμένα νομίζω οτι θα μου φαινόταν χειρότερο αν ίδρωνα πολύ και δεν είχα τις τρίχες να συγκρατούν λίγο τον ιδρώτα και έτρεχε ο χείμαρρος κάπως. Click για ανάπτυξη... χείμαρρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Ο Φιλιον_Τερας: #471 20-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από stella: ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα Click για ανάπτυξη... δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nefi: χείμαρρος Click για ανάπτυξη... και καποιοι αλλοι μιλανε για θαμνους:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Η stella έγραψε: #472 20-09-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- δεν ξέρω ίσως είναι χαζομάρα αλλά εμένα έτσι μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Η NemesisRose: #473 28-09-09 15:01 Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου να κάνουν αποτρίχωση οι άντρες! Τους προτιμώ όπως τους γέννησε η φύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο NoiSy MaN: #474 28-09-09 15:08 Mιλάς σωστά γυναίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η NemesisRose: #475 28-09-09 15:47 :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Ο grigoris91: #476 28-09-09 16:10 η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η nefi έγραψε: #477 28-09-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Click για ανάπτυξη... σωστοοο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Η prinCess.: #478 28-09-09 22:11 νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:09 Ο Φιλιον_Τερας: #479 28-09-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από p0d: νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Click για ανάπτυξη... η τριχα δεν σημαινει βρωμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #480 28-09-09 23:51 Πες τα ρε άνθρωπε, ένα σωρό φορές το χουμε πει(το έχετε πει για την ακρίβεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stella: σου λέω δε γινεται να μην τις πλύνω κάθε μέρα κια να μη βάλω αποσμητικό!δεν τις αφηνω ποτε αξυριστες γτ έτσι μου δινουν την αισθηση οτι ειναι πιο καθαρες...το ιδιο πιστευω και για το υπολοιπο σώμα μου... Click για ανάπτυξη... και εγω αυτο κανω, και δεν μυριζω. (μα αν τις ξυρισεις, δεν εχεις τριχες για να ειναι βρωμικες...) ας μη λεμε ο,τι θελουμε, οι τριχες δεν ειναι απο μονες τους βρωμικες. αν δεν προσεχεις λιγο την προσωπικη υγιεινη λογικο ειναι να μυριζεις, ειτε ξυρισμενες τριχες εχεις, είτε οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η Adamsdoor: #463 20-09-09 15:47 Αν δε κανω λαθος στους ποδοσφαιριστες ειναι απαραιτητο να ξυριζουν τα ποδια τους ειναι κατι σαν "νομος"..στους επαγγελματιες ποδοσφαιριστες αναφερομαι...ομως οταν τς βλεπω μου φαινονται πολυ παραξενοι σαν να ειναι αρρωστοι..κατι τους λειπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Ο Φιλιον_Τερας: #464 20-09-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από stella: ναι σίγουρα ισχυεί αυτο που λες οτι δεν κάνει η τριχα τη βρώμα αλλά εσένα ποτε σου φαινεται πιο καθαρη μια μασχαλη οταν ειναι ξυρισμενη η αξυριστη?εγω την αξυριστη τη θεωρω βρωμικη για να βάλω απο πανω αποσμητικο... Click για ανάπτυξη... ειμαι βρωμιαρης δηλαδη που κανω αυτο το πραγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η stella έγραψε: #465 20-09-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Krou: αυτο ειναι καθαρα ψυχολογικο και δεν εχει να κανει με το αν οντως ειναι βρωμικες ή καθαρες και ναι εγω μια χαρα καθαρες θεωρω τις τριχες ειδικα αν ειναι μετα το μπανιο σημασια εχει καθε ποτε πλενεσαι οχι ποσες τριχες εχεις btw κι εγω τις ξυριζω αλλα οχι με ιδιαιτερη ορεξη, απλα σκεφτομαι οτι θα με ενοχλουν αν τις αφησω να μακρυνουν γιαυτο και συνεχιζω να τις ξυριζω Click για ανάπτυξη... όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από fasdag: ειμαι βρωμιαρης δηλαδη που κανω αυτο το πραγμα; Click για ανάπτυξη... είσαι άντρας δεν ξυρίζεις τις μασχάλες σου!οι άντρες πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν και δε μυρίζουν!πιο πολλες φορες μου έχουν μυρισει γυναικες παρά άντρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Krou έγραψε: #466 20-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από stella: όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας... Click για ανάπτυξη... καλα ισως, εγω δεν εχω τετοιο προβλημα καθως ιδρωνω πολυ λιγο, χρησιμοποιω και αντιιδρωτικο αποσμητικο βεβαια αλλα και παλια που δε χρησιμοποιουσα δεν ιδρωνα ευκολα, οποτε γιαυτο δε το θεωρω τοσο τραγικο οσο εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο Φιλιον_Τερας: #467 20-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από stella: όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας... ----------------------------------------- είσαι άντρας δεν ξυρίζεις τις μασχάλες σου!οι άντρες πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν και δε μυρίζουν!πιο πολλες φορες μου έχουν μυρισει γυναικες παρά άντρες! Click για ανάπτυξη... απλο ειναι, πλενομαστε. δεν ειναι θεμα γυναικας ή αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η stella έγραψε: #468 20-09-09 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: και εγω αυτο κανω, και δεν μυριζω. (μα αν τις ξυρισεις, δεν εχεις τριχες για να ειναι βρωμικες...) ας μη λεμε ο,τι θελουμε, οι τριχες δεν ειναι απο μονες τους βρωμικες. αν δεν προσεχεις λιγο την προσωπικη υγιεινη λογικο ειναι να μυριζεις, ειτε ξυρισμενες τριχες εχεις, είτε οχι Click για ανάπτυξη... ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Ο Anarki έγραψε: #469 20-09-09 15:58 Εμένα νομίζω οτι θα μου φαινόταν χειρότερο αν ίδρωνα πολύ και δεν είχα τις τρίχες να συγκρατούν λίγο τον ιδρώτα και έτρεχε ο χείμαρρος κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η nefi έγραψε: #470 20-09-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εμένα νομίζω οτι θα μου φαινόταν χειρότερο αν ίδρωνα πολύ και δεν είχα τις τρίχες να συγκρατούν λίγο τον ιδρώτα και έτρεχε ο χείμαρρος κάπως. Click για ανάπτυξη... χείμαρρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Ο Φιλιον_Τερας: #471 20-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από stella: ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα Click για ανάπτυξη... δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nefi: χείμαρρος Click για ανάπτυξη... και καποιοι αλλοι μιλανε για θαμνους:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Η stella έγραψε: #472 20-09-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- δεν ξέρω ίσως είναι χαζομάρα αλλά εμένα έτσι μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Η NemesisRose: #473 28-09-09 15:01 Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου να κάνουν αποτρίχωση οι άντρες! Τους προτιμώ όπως τους γέννησε η φύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο NoiSy MaN: #474 28-09-09 15:08 Mιλάς σωστά γυναίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η NemesisRose: #475 28-09-09 15:47 :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Ο grigoris91: #476 28-09-09 16:10 η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η nefi έγραψε: #477 28-09-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Click για ανάπτυξη... σωστοοο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Η prinCess.: #478 28-09-09 22:11 νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:09 Ο Φιλιον_Τερας: #479 28-09-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από p0d: νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Click για ανάπτυξη... η τριχα δεν σημαινει βρωμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #480 28-09-09 23:51 Πες τα ρε άνθρωπε, ένα σωρό φορές το χουμε πει(το έχετε πει για την ακρίβεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν δε κανω λαθος στους ποδοσφαιριστες ειναι απαραιτητο να ξυριζουν τα ποδια τους ειναι κατι σαν "νομος"..στους επαγγελματιες ποδοσφαιριστες αναφερομαι...ομως οταν τς βλεπω μου φαινονται πολυ παραξενοι σαν να ειναι αρρωστοι..κατι τους λειπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Ο Φιλιον_Τερας: #464 20-09-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από stella: ναι σίγουρα ισχυεί αυτο που λες οτι δεν κάνει η τριχα τη βρώμα αλλά εσένα ποτε σου φαινεται πιο καθαρη μια μασχαλη οταν ειναι ξυρισμενη η αξυριστη?εγω την αξυριστη τη θεωρω βρωμικη για να βάλω απο πανω αποσμητικο... Click για ανάπτυξη... ειμαι βρωμιαρης δηλαδη που κανω αυτο το πραγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η stella έγραψε: #465 20-09-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Krou: αυτο ειναι καθαρα ψυχολογικο και δεν εχει να κανει με το αν οντως ειναι βρωμικες ή καθαρες και ναι εγω μια χαρα καθαρες θεωρω τις τριχες ειδικα αν ειναι μετα το μπανιο σημασια εχει καθε ποτε πλενεσαι οχι ποσες τριχες εχεις btw κι εγω τις ξυριζω αλλα οχι με ιδιαιτερη ορεξη, απλα σκεφτομαι οτι θα με ενοχλουν αν τις αφησω να μακρυνουν γιαυτο και συνεχιζω να τις ξυριζω Click για ανάπτυξη... όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από fasdag: ειμαι βρωμιαρης δηλαδη που κανω αυτο το πραγμα; Click για ανάπτυξη... είσαι άντρας δεν ξυρίζεις τις μασχάλες σου!οι άντρες πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν και δε μυρίζουν!πιο πολλες φορες μου έχουν μυρισει γυναικες παρά άντρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Krou έγραψε: #466 20-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από stella: όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας... Click για ανάπτυξη... καλα ισως, εγω δεν εχω τετοιο προβλημα καθως ιδρωνω πολυ λιγο, χρησιμοποιω και αντιιδρωτικο αποσμητικο βεβαια αλλα και παλια που δε χρησιμοποιουσα δεν ιδρωνα ευκολα, οποτε γιαυτο δε το θεωρω τοσο τραγικο οσο εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο Φιλιον_Τερας: #467 20-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από stella: όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας... ----------------------------------------- είσαι άντρας δεν ξυρίζεις τις μασχάλες σου!οι άντρες πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν και δε μυρίζουν!πιο πολλες φορες μου έχουν μυρισει γυναικες παρά άντρες! Click για ανάπτυξη... απλο ειναι, πλενομαστε. δεν ειναι θεμα γυναικας ή αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η stella έγραψε: #468 20-09-09 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: και εγω αυτο κανω, και δεν μυριζω. (μα αν τις ξυρισεις, δεν εχεις τριχες για να ειναι βρωμικες...) ας μη λεμε ο,τι θελουμε, οι τριχες δεν ειναι απο μονες τους βρωμικες. αν δεν προσεχεις λιγο την προσωπικη υγιεινη λογικο ειναι να μυριζεις, ειτε ξυρισμενες τριχες εχεις, είτε οχι Click για ανάπτυξη... ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Ο Anarki έγραψε: #469 20-09-09 15:58 Εμένα νομίζω οτι θα μου φαινόταν χειρότερο αν ίδρωνα πολύ και δεν είχα τις τρίχες να συγκρατούν λίγο τον ιδρώτα και έτρεχε ο χείμαρρος κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η nefi έγραψε: #470 20-09-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εμένα νομίζω οτι θα μου φαινόταν χειρότερο αν ίδρωνα πολύ και δεν είχα τις τρίχες να συγκρατούν λίγο τον ιδρώτα και έτρεχε ο χείμαρρος κάπως. Click για ανάπτυξη... χείμαρρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Ο Φιλιον_Τερας: #471 20-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από stella: ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα Click για ανάπτυξη... δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nefi: χείμαρρος Click για ανάπτυξη... και καποιοι αλλοι μιλανε για θαμνους:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Η stella έγραψε: #472 20-09-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- δεν ξέρω ίσως είναι χαζομάρα αλλά εμένα έτσι μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Η NemesisRose: #473 28-09-09 15:01 Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου να κάνουν αποτρίχωση οι άντρες! Τους προτιμώ όπως τους γέννησε η φύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο NoiSy MaN: #474 28-09-09 15:08 Mιλάς σωστά γυναίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η NemesisRose: #475 28-09-09 15:47 :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Ο grigoris91: #476 28-09-09 16:10 η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η nefi έγραψε: #477 28-09-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Click για ανάπτυξη... σωστοοο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Η prinCess.: #478 28-09-09 22:11 νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:09 Ο Φιλιον_Τερας: #479 28-09-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από p0d: νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Click για ανάπτυξη... η τριχα δεν σημαινει βρωμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #480 28-09-09 23:51 Πες τα ρε άνθρωπε, ένα σωρό φορές το χουμε πει(το έχετε πει για την ακρίβεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stella: ναι σίγουρα ισχυεί αυτο που λες οτι δεν κάνει η τριχα τη βρώμα αλλά εσένα ποτε σου φαινεται πιο καθαρη μια μασχαλη οταν ειναι ξυρισμενη η αξυριστη?εγω την αξυριστη τη θεωρω βρωμικη για να βάλω απο πανω αποσμητικο... Click για ανάπτυξη... ειμαι βρωμιαρης δηλαδη που κανω αυτο το πραγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:48 Η stella έγραψε: #465 20-09-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Krou: αυτο ειναι καθαρα ψυχολογικο και δεν εχει να κανει με το αν οντως ειναι βρωμικες ή καθαρες και ναι εγω μια χαρα καθαρες θεωρω τις τριχες ειδικα αν ειναι μετα το μπανιο σημασια εχει καθε ποτε πλενεσαι οχι ποσες τριχες εχεις btw κι εγω τις ξυριζω αλλα οχι με ιδιαιτερη ορεξη, απλα σκεφτομαι οτι θα με ενοχλουν αν τις αφησω να μακρυνουν γιαυτο και συνεχιζω να τις ξυριζω Click για ανάπτυξη... όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από fasdag: ειμαι βρωμιαρης δηλαδη που κανω αυτο το πραγμα; Click για ανάπτυξη... είσαι άντρας δεν ξυρίζεις τις μασχάλες σου!οι άντρες πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν και δε μυρίζουν!πιο πολλες φορες μου έχουν μυρισει γυναικες παρά άντρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Krou έγραψε: #466 20-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από stella: όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας... Click για ανάπτυξη... καλα ισως, εγω δεν εχω τετοιο προβλημα καθως ιδρωνω πολυ λιγο, χρησιμοποιω και αντιιδρωτικο αποσμητικο βεβαια αλλα και παλια που δε χρησιμοποιουσα δεν ιδρωνα ευκολα, οποτε γιαυτο δε το θεωρω τοσο τραγικο οσο εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο Φιλιον_Τερας: #467 20-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από stella: όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας... ----------------------------------------- είσαι άντρας δεν ξυρίζεις τις μασχάλες σου!οι άντρες πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν και δε μυρίζουν!πιο πολλες φορες μου έχουν μυρισει γυναικες παρά άντρες! Click για ανάπτυξη... απλο ειναι, πλενομαστε. δεν ειναι θεμα γυναικας ή αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η stella έγραψε: #468 20-09-09 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: και εγω αυτο κανω, και δεν μυριζω. (μα αν τις ξυρισεις, δεν εχεις τριχες για να ειναι βρωμικες...) ας μη λεμε ο,τι θελουμε, οι τριχες δεν ειναι απο μονες τους βρωμικες. αν δεν προσεχεις λιγο την προσωπικη υγιεινη λογικο ειναι να μυριζεις, ειτε ξυρισμενες τριχες εχεις, είτε οχι Click για ανάπτυξη... ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Ο Anarki έγραψε: #469 20-09-09 15:58 Εμένα νομίζω οτι θα μου φαινόταν χειρότερο αν ίδρωνα πολύ και δεν είχα τις τρίχες να συγκρατούν λίγο τον ιδρώτα και έτρεχε ο χείμαρρος κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η nefi έγραψε: #470 20-09-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εμένα νομίζω οτι θα μου φαινόταν χειρότερο αν ίδρωνα πολύ και δεν είχα τις τρίχες να συγκρατούν λίγο τον ιδρώτα και έτρεχε ο χείμαρρος κάπως. Click για ανάπτυξη... χείμαρρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Ο Φιλιον_Τερας: #471 20-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από stella: ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα Click για ανάπτυξη... δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nefi: χείμαρρος Click για ανάπτυξη... και καποιοι αλλοι μιλανε για θαμνους:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Η stella έγραψε: #472 20-09-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- δεν ξέρω ίσως είναι χαζομάρα αλλά εμένα έτσι μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Η NemesisRose: #473 28-09-09 15:01 Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου να κάνουν αποτρίχωση οι άντρες! Τους προτιμώ όπως τους γέννησε η φύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο NoiSy MaN: #474 28-09-09 15:08 Mιλάς σωστά γυναίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η NemesisRose: #475 28-09-09 15:47 :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Ο grigoris91: #476 28-09-09 16:10 η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η nefi έγραψε: #477 28-09-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Click για ανάπτυξη... σωστοοο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Η prinCess.: #478 28-09-09 22:11 νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:09 Ο Φιλιον_Τερας: #479 28-09-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από p0d: νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Click για ανάπτυξη... η τριχα δεν σημαινει βρωμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #480 28-09-09 23:51 Πες τα ρε άνθρωπε, ένα σωρό φορές το χουμε πει(το έχετε πει για την ακρίβεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Krou: αυτο ειναι καθαρα ψυχολογικο και δεν εχει να κανει με το αν οντως ειναι βρωμικες ή καθαρες και ναι εγω μια χαρα καθαρες θεωρω τις τριχες ειδικα αν ειναι μετα το μπανιο σημασια εχει καθε ποτε πλενεσαι οχι ποσες τριχες εχεις btw κι εγω τις ξυριζω αλλα οχι με ιδιαιτερη ορεξη, απλα σκεφτομαι οτι θα με ενοχλουν αν τις αφησω να μακρυνουν γιαυτο και συνεχιζω να τις ξυριζω Click για ανάπτυξη... όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από fasdag: ειμαι βρωμιαρης δηλαδη που κανω αυτο το πραγμα; Click για ανάπτυξη... είσαι άντρας δεν ξυρίζεις τις μασχάλες σου!οι άντρες πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν και δε μυρίζουν!πιο πολλες φορες μου έχουν μυρισει γυναικες παρά άντρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Krou έγραψε: #466 20-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από stella: όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας... Click για ανάπτυξη... καλα ισως, εγω δεν εχω τετοιο προβλημα καθως ιδρωνω πολυ λιγο, χρησιμοποιω και αντιιδρωτικο αποσμητικο βεβαια αλλα και παλια που δε χρησιμοποιουσα δεν ιδρωνα ευκολα, οποτε γιαυτο δε το θεωρω τοσο τραγικο οσο εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο Φιλιον_Τερας: #467 20-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από stella: όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας... ----------------------------------------- είσαι άντρας δεν ξυρίζεις τις μασχάλες σου!οι άντρες πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν και δε μυρίζουν!πιο πολλες φορες μου έχουν μυρισει γυναικες παρά άντρες! Click για ανάπτυξη... απλο ειναι, πλενομαστε. δεν ειναι θεμα γυναικας ή αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η stella έγραψε: #468 20-09-09 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: και εγω αυτο κανω, και δεν μυριζω. (μα αν τις ξυρισεις, δεν εχεις τριχες για να ειναι βρωμικες...) ας μη λεμε ο,τι θελουμε, οι τριχες δεν ειναι απο μονες τους βρωμικες. αν δεν προσεχεις λιγο την προσωπικη υγιεινη λογικο ειναι να μυριζεις, ειτε ξυρισμενες τριχες εχεις, είτε οχι Click για ανάπτυξη... ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Ο Anarki έγραψε: #469 20-09-09 15:58 Εμένα νομίζω οτι θα μου φαινόταν χειρότερο αν ίδρωνα πολύ και δεν είχα τις τρίχες να συγκρατούν λίγο τον ιδρώτα και έτρεχε ο χείμαρρος κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η nefi έγραψε: #470 20-09-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εμένα νομίζω οτι θα μου φαινόταν χειρότερο αν ίδρωνα πολύ και δεν είχα τις τρίχες να συγκρατούν λίγο τον ιδρώτα και έτρεχε ο χείμαρρος κάπως. Click για ανάπτυξη... χείμαρρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Ο Φιλιον_Τερας: #471 20-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από stella: ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα Click για ανάπτυξη... δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nefi: χείμαρρος Click για ανάπτυξη... και καποιοι αλλοι μιλανε για θαμνους:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Η stella έγραψε: #472 20-09-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- δεν ξέρω ίσως είναι χαζομάρα αλλά εμένα έτσι μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Η NemesisRose: #473 28-09-09 15:01 Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου να κάνουν αποτρίχωση οι άντρες! Τους προτιμώ όπως τους γέννησε η φύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο NoiSy MaN: #474 28-09-09 15:08 Mιλάς σωστά γυναίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η NemesisRose: #475 28-09-09 15:47 :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Ο grigoris91: #476 28-09-09 16:10 η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η nefi έγραψε: #477 28-09-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Click για ανάπτυξη... σωστοοο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Η prinCess.: #478 28-09-09 22:11 νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:09 Ο Φιλιον_Τερας: #479 28-09-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από p0d: νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Click για ανάπτυξη... η τριχα δεν σημαινει βρωμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #480 28-09-09 23:51 Πες τα ρε άνθρωπε, ένα σωρό φορές το χουμε πει(το έχετε πει για την ακρίβεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stella: όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας... Click για ανάπτυξη... καλα ισως, εγω δεν εχω τετοιο προβλημα καθως ιδρωνω πολυ λιγο, χρησιμοποιω και αντιιδρωτικο αποσμητικο βεβαια αλλα και παλια που δε χρησιμοποιουσα δεν ιδρωνα ευκολα, οποτε γιαυτο δε το θεωρω τοσο τραγικο οσο εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:50 Ο Φιλιον_Τερας: #467 20-09-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από stella: όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας... ----------------------------------------- είσαι άντρας δεν ξυρίζεις τις μασχάλες σου!οι άντρες πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν και δε μυρίζουν!πιο πολλες φορες μου έχουν μυρισει γυναικες παρά άντρες! Click για ανάπτυξη... απλο ειναι, πλενομαστε. δεν ειναι θεμα γυναικας ή αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η stella έγραψε: #468 20-09-09 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: και εγω αυτο κανω, και δεν μυριζω. (μα αν τις ξυρισεις, δεν εχεις τριχες για να ειναι βρωμικες...) ας μη λεμε ο,τι θελουμε, οι τριχες δεν ειναι απο μονες τους βρωμικες. αν δεν προσεχεις λιγο την προσωπικη υγιεινη λογικο ειναι να μυριζεις, ειτε ξυρισμενες τριχες εχεις, είτε οχι Click για ανάπτυξη... ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Ο Anarki έγραψε: #469 20-09-09 15:58 Εμένα νομίζω οτι θα μου φαινόταν χειρότερο αν ίδρωνα πολύ και δεν είχα τις τρίχες να συγκρατούν λίγο τον ιδρώτα και έτρεχε ο χείμαρρος κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η nefi έγραψε: #470 20-09-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εμένα νομίζω οτι θα μου φαινόταν χειρότερο αν ίδρωνα πολύ και δεν είχα τις τρίχες να συγκρατούν λίγο τον ιδρώτα και έτρεχε ο χείμαρρος κάπως. Click για ανάπτυξη... χείμαρρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Ο Φιλιον_Τερας: #471 20-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από stella: ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα Click για ανάπτυξη... δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nefi: χείμαρρος Click για ανάπτυξη... και καποιοι αλλοι μιλανε για θαμνους:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Η stella έγραψε: #472 20-09-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- δεν ξέρω ίσως είναι χαζομάρα αλλά εμένα έτσι μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Η NemesisRose: #473 28-09-09 15:01 Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου να κάνουν αποτρίχωση οι άντρες! Τους προτιμώ όπως τους γέννησε η φύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο NoiSy MaN: #474 28-09-09 15:08 Mιλάς σωστά γυναίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η NemesisRose: #475 28-09-09 15:47 :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Ο grigoris91: #476 28-09-09 16:10 η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η nefi έγραψε: #477 28-09-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Click για ανάπτυξη... σωστοοο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Η prinCess.: #478 28-09-09 22:11 νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:09 Ο Φιλιον_Τερας: #479 28-09-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από p0d: νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Click για ανάπτυξη... η τριχα δεν σημαινει βρωμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #480 28-09-09 23:51 Πες τα ρε άνθρωπε, ένα σωρό φορές το χουμε πει(το έχετε πει για την ακρίβεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stella: όχι απολυτα ψυχολογικό ειναι και αναλογα με τον οργανισμό εγω ιδρώνω πολύ εύκολα και χρειαζονται συνεχως καθαρισμα για να μη μυρισει ο ιδρωτας... ----------------------------------------- είσαι άντρας δεν ξυρίζεις τις μασχάλες σου!οι άντρες πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν και δε μυρίζουν!πιο πολλες φορες μου έχουν μυρισει γυναικες παρά άντρες! Click για ανάπτυξη... απλο ειναι, πλενομαστε. δεν ειναι θεμα γυναικας ή αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η stella έγραψε: #468 20-09-09 15:55 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: και εγω αυτο κανω, και δεν μυριζω. (μα αν τις ξυρισεις, δεν εχεις τριχες για να ειναι βρωμικες...) ας μη λεμε ο,τι θελουμε, οι τριχες δεν ειναι απο μονες τους βρωμικες. αν δεν προσεχεις λιγο την προσωπικη υγιεινη λογικο ειναι να μυριζεις, ειτε ξυρισμενες τριχες εχεις, είτε οχι Click για ανάπτυξη... ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Ο Anarki έγραψε: #469 20-09-09 15:58 Εμένα νομίζω οτι θα μου φαινόταν χειρότερο αν ίδρωνα πολύ και δεν είχα τις τρίχες να συγκρατούν λίγο τον ιδρώτα και έτρεχε ο χείμαρρος κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η nefi έγραψε: #470 20-09-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εμένα νομίζω οτι θα μου φαινόταν χειρότερο αν ίδρωνα πολύ και δεν είχα τις τρίχες να συγκρατούν λίγο τον ιδρώτα και έτρεχε ο χείμαρρος κάπως. Click για ανάπτυξη... χείμαρρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Ο Φιλιον_Τερας: #471 20-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από stella: ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα Click για ανάπτυξη... δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nefi: χείμαρρος Click για ανάπτυξη... και καποιοι αλλοι μιλανε για θαμνους:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Η stella έγραψε: #472 20-09-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- δεν ξέρω ίσως είναι χαζομάρα αλλά εμένα έτσι μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Η NemesisRose: #473 28-09-09 15:01 Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου να κάνουν αποτρίχωση οι άντρες! Τους προτιμώ όπως τους γέννησε η φύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο NoiSy MaN: #474 28-09-09 15:08 Mιλάς σωστά γυναίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η NemesisRose: #475 28-09-09 15:47 :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Ο grigoris91: #476 28-09-09 16:10 η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η nefi έγραψε: #477 28-09-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Click για ανάπτυξη... σωστοοο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Η prinCess.: #478 28-09-09 22:11 νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:09 Ο Φιλιον_Τερας: #479 28-09-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από p0d: νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Click για ανάπτυξη... η τριχα δεν σημαινει βρωμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #480 28-09-09 23:51 Πες τα ρε άνθρωπε, ένα σωρό φορές το χουμε πει(το έχετε πει για την ακρίβεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fasdag: και εγω αυτο κανω, και δεν μυριζω. (μα αν τις ξυρισεις, δεν εχεις τριχες για να ειναι βρωμικες...) ας μη λεμε ο,τι θελουμε, οι τριχες δεν ειναι απο μονες τους βρωμικες. αν δεν προσεχεις λιγο την προσωπικη υγιεινη λογικο ειναι να μυριζεις, ειτε ξυρισμενες τριχες εχεις, είτε οχι Click για ανάπτυξη... ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Ο Anarki έγραψε: #469 20-09-09 15:58 Εμένα νομίζω οτι θα μου φαινόταν χειρότερο αν ίδρωνα πολύ και δεν είχα τις τρίχες να συγκρατούν λίγο τον ιδρώτα και έτρεχε ο χείμαρρος κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η nefi έγραψε: #470 20-09-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εμένα νομίζω οτι θα μου φαινόταν χειρότερο αν ίδρωνα πολύ και δεν είχα τις τρίχες να συγκρατούν λίγο τον ιδρώτα και έτρεχε ο χείμαρρος κάπως. Click για ανάπτυξη... χείμαρρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Ο Φιλιον_Τερας: #471 20-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από stella: ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα Click για ανάπτυξη... δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nefi: χείμαρρος Click για ανάπτυξη... και καποιοι αλλοι μιλανε για θαμνους:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Η stella έγραψε: #472 20-09-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- δεν ξέρω ίσως είναι χαζομάρα αλλά εμένα έτσι μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Η NemesisRose: #473 28-09-09 15:01 Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου να κάνουν αποτρίχωση οι άντρες! Τους προτιμώ όπως τους γέννησε η φύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο NoiSy MaN: #474 28-09-09 15:08 Mιλάς σωστά γυναίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η NemesisRose: #475 28-09-09 15:47 :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Ο grigoris91: #476 28-09-09 16:10 η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η nefi έγραψε: #477 28-09-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Click για ανάπτυξη... σωστοοο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Η prinCess.: #478 28-09-09 22:11 νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:09 Ο Φιλιον_Τερας: #479 28-09-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από p0d: νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Click για ανάπτυξη... η τριχα δεν σημαινει βρωμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #480 28-09-09 23:51 Πες τα ρε άνθρωπε, ένα σωρό φορές το χουμε πει(το έχετε πει για την ακρίβεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα νομίζω οτι θα μου φαινόταν χειρότερο αν ίδρωνα πολύ και δεν είχα τις τρίχες να συγκρατούν λίγο τον ιδρώτα και έτρεχε ο χείμαρρος κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η nefi έγραψε: #470 20-09-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εμένα νομίζω οτι θα μου φαινόταν χειρότερο αν ίδρωνα πολύ και δεν είχα τις τρίχες να συγκρατούν λίγο τον ιδρώτα και έτρεχε ο χείμαρρος κάπως. Click για ανάπτυξη... χείμαρρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Ο Φιλιον_Τερας: #471 20-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από stella: ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα Click για ανάπτυξη... δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nefi: χείμαρρος Click για ανάπτυξη... και καποιοι αλλοι μιλανε για θαμνους:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Η stella έγραψε: #472 20-09-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- δεν ξέρω ίσως είναι χαζομάρα αλλά εμένα έτσι μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Η NemesisRose: #473 28-09-09 15:01 Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου να κάνουν αποτρίχωση οι άντρες! Τους προτιμώ όπως τους γέννησε η φύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο NoiSy MaN: #474 28-09-09 15:08 Mιλάς σωστά γυναίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η NemesisRose: #475 28-09-09 15:47 :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Ο grigoris91: #476 28-09-09 16:10 η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η nefi έγραψε: #477 28-09-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Click για ανάπτυξη... σωστοοο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Η prinCess.: #478 28-09-09 22:11 νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:09 Ο Φιλιον_Τερας: #479 28-09-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από p0d: νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Click για ανάπτυξη... η τριχα δεν σημαινει βρωμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #480 28-09-09 23:51 Πες τα ρε άνθρωπε, ένα σωρό φορές το χουμε πει(το έχετε πει για την ακρίβεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Εμένα νομίζω οτι θα μου φαινόταν χειρότερο αν ίδρωνα πολύ και δεν είχα τις τρίχες να συγκρατούν λίγο τον ιδρώτα και έτρεχε ο χείμαρρος κάπως. Click για ανάπτυξη... χείμαρρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Ο Φιλιον_Τερας: #471 20-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από stella: ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα Click για ανάπτυξη... δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nefi: χείμαρρος Click για ανάπτυξη... και καποιοι αλλοι μιλανε για θαμνους:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Η stella έγραψε: #472 20-09-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- δεν ξέρω ίσως είναι χαζομάρα αλλά εμένα έτσι μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Η NemesisRose: #473 28-09-09 15:01 Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου να κάνουν αποτρίχωση οι άντρες! Τους προτιμώ όπως τους γέννησε η φύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο NoiSy MaN: #474 28-09-09 15:08 Mιλάς σωστά γυναίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η NemesisRose: #475 28-09-09 15:47 :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Ο grigoris91: #476 28-09-09 16:10 η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η nefi έγραψε: #477 28-09-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Click για ανάπτυξη... σωστοοο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Η prinCess.: #478 28-09-09 22:11 νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:09 Ο Φιλιον_Τερας: #479 28-09-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από p0d: νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Click για ανάπτυξη... η τριχα δεν σημαινει βρωμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #480 28-09-09 23:51 Πες τα ρε άνθρωπε, ένα σωρό φορές το χουμε πει(το έχετε πει για την ακρίβεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stella: ναι εννοώ οτι δε θέλω τρίχες στο σωμα μου για αισθητικους κυριως λόγους αλλά με τις μασχάλες τουλαχιστον με τις δικες μου είναι αλλιώς...επειδη ιδρωνω νιωθω οτι αν τις αφήσω θα επιδεινώσουν την κακοσμία!χαχαχα Click για ανάπτυξη... δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nefi: χείμαρρος Click για ανάπτυξη... και καποιοι αλλοι μιλανε για θαμνους:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Η stella έγραψε: #472 20-09-09 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- δεν ξέρω ίσως είναι χαζομάρα αλλά εμένα έτσι μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Η NemesisRose: #473 28-09-09 15:01 Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου να κάνουν αποτρίχωση οι άντρες! Τους προτιμώ όπως τους γέννησε η φύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο NoiSy MaN: #474 28-09-09 15:08 Mιλάς σωστά γυναίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η NemesisRose: #475 28-09-09 15:47 :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Ο grigoris91: #476 28-09-09 16:10 η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η nefi έγραψε: #477 28-09-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Click για ανάπτυξη... σωστοοο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Η prinCess.: #478 28-09-09 22:11 νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:09 Ο Φιλιον_Τερας: #479 28-09-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από p0d: νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Click για ανάπτυξη... η τριχα δεν σημαινει βρωμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #480 28-09-09 23:51 Πες τα ρε άνθρωπε, ένα σωρό φορές το χουμε πει(το έχετε πει για την ακρίβεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fasdag: δεχομαι οτι δεν σου αρεσουν αισθητικα, αλλα αυτο που λες με τις μασχαλες δε νομιζω οτι ισχυει... ----------------------------------------- δεν ξέρω ίσως είναι χαζομάρα αλλά εμένα έτσι μου φαινεται! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Η NemesisRose: #473 28-09-09 15:01 Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου να κάνουν αποτρίχωση οι άντρες! Τους προτιμώ όπως τους γέννησε η φύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο NoiSy MaN: #474 28-09-09 15:08 Mιλάς σωστά γυναίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η NemesisRose: #475 28-09-09 15:47 :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Ο grigoris91: #476 28-09-09 16:10 η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η nefi έγραψε: #477 28-09-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Click για ανάπτυξη... σωστοοο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Η prinCess.: #478 28-09-09 22:11 νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:09 Ο Φιλιον_Τερας: #479 28-09-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από p0d: νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Click για ανάπτυξη... η τριχα δεν σημαινει βρωμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #480 28-09-09 23:51 Πες τα ρε άνθρωπε, ένα σωρό φορές το χουμε πει(το έχετε πει για την ακρίβεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου να κάνουν αποτρίχωση οι άντρες! Τους προτιμώ όπως τους γέννησε η φύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο NoiSy MaN: #474 28-09-09 15:08 Mιλάς σωστά γυναίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η NemesisRose: #475 28-09-09 15:47 :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Ο grigoris91: #476 28-09-09 16:10 η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η nefi έγραψε: #477 28-09-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Click για ανάπτυξη... σωστοοο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Η prinCess.: #478 28-09-09 22:11 νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:09 Ο Φιλιον_Τερας: #479 28-09-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από p0d: νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Click για ανάπτυξη... η τριχα δεν σημαινει βρωμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #480 28-09-09 23:51 Πες τα ρε άνθρωπε, ένα σωρό φορές το χουμε πει(το έχετε πει για την ακρίβεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mιλάς σωστά γυναίκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η NemesisRose: #475 28-09-09 15:47 :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Ο grigoris91: #476 28-09-09 16:10 η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η nefi έγραψε: #477 28-09-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Click για ανάπτυξη... σωστοοο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Η prinCess.: #478 28-09-09 22:11 νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:09 Ο Φιλιον_Τερας: #479 28-09-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από p0d: νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Click για ανάπτυξη... η τριχα δεν σημαινει βρωμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #480 28-09-09 23:51 Πες τα ρε άνθρωπε, ένα σωρό φορές το χουμε πει(το έχετε πει για την ακρίβεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:10 Ο grigoris91: #476 28-09-09 16:10 η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η nefi έγραψε: #477 28-09-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Click για ανάπτυξη... σωστοοο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Η prinCess.: #478 28-09-09 22:11 νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:09 Ο Φιλιον_Τερας: #479 28-09-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από p0d: νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Click για ανάπτυξη... η τριχα δεν σημαινει βρωμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #480 28-09-09 23:51 Πες τα ρε άνθρωπε, ένα σωρό φορές το χουμε πει(το έχετε πει για την ακρίβεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Η nefi έγραψε: #477 28-09-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Click για ανάπτυξη... σωστοοο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Η prinCess.: #478 28-09-09 22:11 νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:09 Ο Φιλιον_Τερας: #479 28-09-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από p0d: νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Click για ανάπτυξη... η τριχα δεν σημαινει βρωμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #480 28-09-09 23:51 Πες τα ρε άνθρωπε, ένα σωρό φορές το χουμε πει(το έχετε πει για την ακρίβεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: η φυση,ατριχουσ,μασ,γενησε, ΣΤΗΝ,ΠΟΡΕΙΑ,ΧΑΛΑΣΑΜΕ... Click για ανάπτυξη... σωστοοο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Η prinCess.: #478 28-09-09 22:11 νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:09 Ο Φιλιον_Τερας: #479 28-09-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από p0d: νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Click για ανάπτυξη... η τριχα δεν σημαινει βρωμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #480 28-09-09 23:51 Πες τα ρε άνθρωπε, ένα σωρό φορές το χουμε πει(το έχετε πει για την ακρίβεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:09 Ο Φιλιον_Τερας: #479 28-09-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από p0d: νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Click για ανάπτυξη... η τριχα δεν σημαινει βρωμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #480 28-09-09 23:51 Πες τα ρε άνθρωπε, ένα σωρό φορές το χουμε πει(το έχετε πει για την ακρίβεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από p0d: νταξει παιδια η αποτριχωση ειναι πρωτα απ ολα θεμα υγιεινης και μετα ολα τα αλλα και για τα 2 φυλα ^^ Click για ανάπτυξη... η τριχα δεν σημαινει βρωμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο NoiSy MaN: #480 28-09-09 23:51 Πες τα ρε άνθρωπε, ένα σωρό φορές το χουμε πει(το έχετε πει για την ακρίβεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πες τα ρε άνθρωπε, ένα σωρό φορές το χουμε πει(το έχετε πει για την ακρίβεια). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.