Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτά για τους άντρες, οι γυναίκες θέλω να έχουν τρίχες μόνο στο κεφάλι :zilia: .
Πολύ δύσκολο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

o οποίος όντως θέλει ξύρισμα.
Εγώ πάλι, πρέπει να μου έρθει θεία φώτιση για να ξυριστώ (στο πρόσωπο και στο κεφάλι)
ωστε να καταπολεμήσω την βαρεμάρα μου.
Tις γυναίκες και εγώ τις προτιμώ με τρίχες στο κεφάλι (μου αρέσουν πολύ και οι κόκκινες ή μωβ αντάυγιες

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

+φρύδια και βλεφαρίδες σωστά?Αυτά για τους άντρες, οι γυναίκες θέλω να έχουν τρίχες μόνο στο κεφάλι :zilia:

έχεις βήχα?Εννοώ να ξυρίζουν πόδια, μασχάλες και το γκουχ, όχι καμία ολική αποτρίχωση ή τίποτα τέτοιο.

Anarki
Διάσημο μέλος

Ε κεφάλι είπα, οχι σκαλπ. Όλο το κεφάλι εννοώ+φρύδια και βλεφαρίδες σωστά?![]()

Ε προσπαθώ να μην εκφραστώ χυδαία, αλλά εκφράζομαι ηλίθια τελικάέχεις βήχα?![]()

X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε προσπαθώ να μην εκφραστώ χυδαία, αλλά εκφράζομαι ηλίθια τελικά.

Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

narutoboy
Νεοφερμένο μέλος

εγω προσωπικά δεν έχω ξυρίσει ποτέ τα πόδια μου και ούτε πρόκειτε αλλά δεν είμαι και αντίθετος σε αυτό.
το πρόσωπό μου το ξυρίζω μια φορά την εβδομάδα γιατί βαριέμαι να ξυρίζομαι κάθε φορά που η τρίχα γίνεται εμφανής.
επείσης έχω να προσθέσω ότι εχω ήδη ξυριστεί στην περιοχή του πέους και τον όρχεων 2 φορές και θέλω να επεισημάνω ότι στην αρχή είναι καλά αλλά στην συνέχεια αρχίζει η φαγούρα όπως προανέφερε ο anarki, και όχι μόνον αυτό αλλά οι τρίχες της περιοχής αυτής έχουν φτάσει μεχρι και το διπλάσιο μήκος τώρα πια. παραδέχομαι ότι ήταν μια μικρή βλακεία αλλά δεν το μετανιώνω. τουλάχιστον ήταν μια εμπειρία
όσο αφορά τις γυναίκες δεν έχω πρόβλημα με τις τρίχες του κόλπου/αιδοίου αλλά με των ποδιών.καλύτερα να είναι μακριές παρά να τσιμπάνε που λέει ο λόγος xD είναι πολύ χάλια όταν τσιμπάνε
miv
Επιφανές μέλος

Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου.
claimant
Νεοφερμένο μέλος

demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η παροιμια: " Της κοντης της π*****ς της φταινε οι τριχες..."

υγ. : Πραγματικα ενιωσα πολυ ηλιθιος οταν μου την ειπανε αλλα μετα τους εγραψα γιατι ηξερα εγω τουλαχιστον οτι κατι τετοιο δεν ισχυει για μενα ( σιγα μεγαλε

narutoboy
Νεοφερμένο μέλος

Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

narutoboy
Νεοφερμένο μέλος

απλώς μπέρδεψα μια λέξη και χάλασε όλο το νόημα

demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ότι η τρίχα είναι πιο μεγάλη από το πέος.
Αγορι μου ολα τα πιανεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.