michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα συμφωνήσω με kristal και qwertyuiop2... Δεν ξέρω, το θεωρώ πολύ άσχημο να ξυρίζει τα πόδια του ένα αγόρι...
Το να έχουμε ξυρισμένα πόδια είναι σαν οι γυναίκες να έχουν μέσα στην τρίχα πόδια
+1, βέβαια θα μπορούσαν αντί να τα ξυρίσουν, να τα κοντύνουν λίγο με το ψαλίδι για να μην φαίνονται σαν θάμνος

Εγώ δεν θα είχα εφιάλτη για μια γυναίκα με αξύριστα πόδια, εντάξει δεν θα μου άρεσε κιόλας. Εκείνο που θα σιχαινόμουνα είναι μια γυναίκα με τρίχες στη μασχάλη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

Και τώρα αποκαλύπτω το πανάρχαιο μυστικό μου που έχει γραφτεί μόνο σε αρχαίους πάπυρους της Αιγύπτου. Εγώ ξυρίζω της τρίχες στην μασχάλη διότι είναι χειρότερο πράγμα. Ειδικά όταν αθλούμα στο συγκεκριμένο σημείο γεμίζω ιδρώτα επειδή τον συγκρατούν.
ΧΑ!φταιω εγω τωρα να σου κανω παραθεση αυτο που μου ειπες?

προσωπικα μου αρεσουν οι αντρες με τριχες,οχι ομως το στυλ αρκουδας,αλλα δεν το θεωρω κακο ενας αντρας να ξυριζεται,ιδιαιτερα οταν ασχολειται και με αθληματα(ακους ηλια?

Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

μην το λες δεν με με πόδια χωρίς αποτρίχωση για μισό μήνα και μετά πες το ξανάΕκείνο που θα σιχαινόμουνα είναι μια γυναίκα με τρίχες στη μασχάλη.

X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Τώρα αν κάποιος θέλει να το κάνει και αισθάνεται πιο άνετα με τον εαυτό του έτσι, εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα σαν θέαμα.
Αυτά για τους άντρες, οι γυναίκες θέλω να έχουν τρίχες μόνο στο κεφάλι :zilia: .
Θέμα γούστου βέβαια καθαρά.
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος

Όπως αισθάνεστε καλύτερα

demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άσε που σε πιάνει φαγούρα όταν ξαναμεγαλώνουν οι τρίχες![]()
Το'χεις δοκιμασει ? (πλακα κανω

Anarki
Διάσημο μέλος

Μου το 'χουν πει και έχω προσωπική εμπειρία απο το πρόσωπο, ισχύει και εκείΤο'χεις δοκιμασει ? (πλακα κανω)

demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος

sweety
Εκκολαπτόμενο μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

ναιέχω διαβάσει σε ένα περιοδικό ότι αν κάνεις αποτρίχωση με κερί και το κάνεις για πολύ καιρό π.χ. για 2 χρόνια η τρίχα ελατώνεται γτ το κερί βγάζει και την ρίζα κ έτσι σιγά-σιγά ελατώνονται.κ η τρίχα δν βγαίνει χοντρή αλλά λεπτή.

angel123456
Νεοφερμένο μέλος

χμ...εγω παντως δεν εχω προβλημα...μη σας πω οτι μου αρεσουν αυτοι που ξυριζουν ποδια και δεν ειναι γεματοι τριχες.ειδικα οταν εσεις τα αγορια αφηνετε γενια ειναι πολυ ενοχλητικο για μας τα κοριτσια και φαινεται σαν βρωμια.
καθολου σαν βρωμια!
angel123456
Νεοφερμένο μέλος

Odanila
Νεοφερμένο μέλος

Υπεροχα Πλασματα 4 ever!!!!Νικος 4 ever!!!![]()
Συγνώμη που ρωτάω αλλά τι ειναι τα υπέροχα πλάσματα???? και ποιός είναι ο Νίκος???

X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

Συγνώμη που ρωτάω αλλά τι ειναι τα υπέροχα πλάσματα???? και ποιός είναι ο Νίκος???![]()
ελα ρε,δεν ξερεις τα υπεροχα πλασματα?σειρα στον αλφα ειναι!το Μητσακι,ο μπιλλυ και η ελλη!ο νικος ειναι ο φιλος του μπιλλυ που παει σε ινστιτουτο αισθητικης και αν θυμαμαι καλα κανει και αυτος αποτριχωση

τα γενια δεν πανε σε ολους.εχω ελαχιστους φιλους που ειναι καλυτεροι οταν δεν ξυριζονται
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.