Το χειρότερο μάθημα

Ποιο είναι το χειρότερό σας μάθημα;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 119)
  • Αρχαία

Ψήφοι: 36 30,3%
  • Νεοελληνική Γλώσσα

Ψήφοι: 6 5,0%
  • Κείμενα

Ψήφοι: 8 6,7%
  • Ιλιάδα - Οδύσσεια - Ελένη

Ψήφοι: 13 10,9%
  • Μαθηματικά

Ψήφοι: 22 18,5%
  • Φυσική

Ψήφοι: 13 10,9%
  • Χημεία

Ψήφοι: 7 5,9%
  • Βιολογία

• Καλλιτεχνικά

• Μουσική

• ΣΕΠ - Τεχνολογία

Ψήφοι: 12 10,1%
  • Γυμναστική

Ψήφοι: 12 10,1%
  • Πληροφορική

Ψήφοι: 4 3,4%
  • Οικιακή Οικονομία - Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή

Ψήφοι: 16 13,4%
  • Θρησκευτικά

Ψήφοι: 16 13,4%
  • Ιστορία

Ψήφοι: 15 12,6%
  • Ξένη Γλώσσα

Ψήφοι: 2 1,7%
  • Άλλο (Διευκρινίστε)

Ψήφοι: 1 0,8%
  • Κανένα, γιατί αγαπώ όλα τα μαθήματα!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    119
Εμένα το χειρότερο μου μάθημα από το δημοτικό μέχρι τώρα στη β λυκείου είναι η ιστορία!!δεν μπορώ να τη χωνέψω με τπτ...:mad::sick:

Ακριβώς το ίδιο!Ναι μεν έγραφα καλά,αλλά μόνο λόγω της αποστήθισης.Λίγα πράγματα μου μείναν και αυτά λόγω μιας καθηγήτριας που έδειχνε ενδιαφέρον, στις τελευταίες τάξεις του Λυκείου.Δυστυχώς από το δημοτικό μας μάθανε τη στυγνή παπαγαλία,με αποτέλεσμα η κατάσταση να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του Λυκείου και ουσιαστικά να έχεις κάποιες παροδικές γνώσεις και όχι ουσιαστικές!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσική

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχαία ασυζητητί

εμενα βιολογια δεν μπορω να την μα8ω με τιποτα :s

Το χειρότερο μάθημα από όλα, για μένα, ήταν τα Κείμενα. Ποτέ μου δε τα χώνεψα γιατί δεν ήταν κάτι συγκεκριμένο να μάθεις αλλά έπρεπε να φανταστείς τι θέλει να πει ο ποιητής.:jumpy:

Τα Κείμενα οκ δεν είναι ό,τι καλύτερο όμως παλεύονται σε αντίθεση με την Ελένη,Όμηρο κτλκτλ!!!:s:sleep::ee::punch::crazy:
:P

Αναφέρομαι στο ΜΑΘΗΜΑ των αρχαίων και όχι στην υπέροχη γλώσσα.

Αυτο ειναι το προβλημα οτι τα αρχαια σαν γλωσσα και σαν γνωση ειναι υπεροχα αλλα ο τροπος διδασκαλιας και η υλη που πρεπει να μαθεις το κανουν χαλια....:mad:

Εγώ πιστεύω πως η Ιστορία θα πρέπει να έχει την πρωτιά με διαφορά...αλλά κυρίως είναι ο τρόπος διδασκαλίας που είναι εντελώς χάλια!

χυροτερο:ιστορια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ου!:down: :down: :down: καλυτερα μαθηματικα φυσικη αρχαια βιολογια φυσικα και πολλα αλλα που δν θιμε!:lol: :s :up: :up:

Έχετε κάνει Αρχαία, Βιολογία, Φυσική στο Δημοτικό?

Μόνο φυσική. Απ' το μυαλό της τα βγάζει.

Μόνο φυσική. Απ' το μυαλό της τα βγάζει.

Μα δεν κάναμε καν Φυσική στο Δημοτικό. "Φυσικά" - κάτι λεγότανε και ήταν 80% βιολογία και είχε κάτι μικροθεωρίες από Φυσική -τίποτα, δηλαδή, σε σχέση με τη Φυσική που πρωτοκάναμε στη Β' Γυμνασίου.

Μα δεν κάναμε καν Φυσική στο Δημοτικό. "Φυσικά" - κάτι λεγότανε και ήταν 80% βιολογία και είχε κάτι μικροθεωρίες από Φυσική -τίποτα, δηλαδή, σε σχέση με τη Φυσική που πρωτοκάναμε στη Β' Γυμνασίου.

+1

Το περισσοτερο ειναι βιολογια και νομιζω λεει και καποια πραγματα για την θερμοτητα(τουλαχιστον σε αυτο που ειχα)

Το μεγαλύτερο κεφάλαιο του βιβλίου ήταν η θερμότητα... επίσης δεν διευκρίνησα.
Μόνο (ένα μάθημα που θέλει να λέγεται) φυσική. Απ' το μυαλό της τα βγάζει.

Για μένα το χειρότερο είναι τα Αρχαία λόγω καθηγητή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αρχαια αλλα οχι λογο καθηγητη απλα με αγχωνουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η φυσική και η γεωμετρία.. Είναι δύο μαθήματα που σαν θεωρητικός τα απεχθάνομαι... :P

Και εγώ παραλίγο να μισήσω τα αρχαία λόγω της καθηγήτριας που είχαμε στην γ' γυμνασία (το έπαιζε νταής και μάθημα 0%), αλλά ευτυχώς τώρα στο λύκειο είχαμε ένα super καθηγητή και έτσι μπόρεσα να τεστάρω τις γνώσεις μου και να μάθω καινούργια πράγματα. :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back