Κοιταχτε εμενα μου αρεσουν τα Μαθηματικα και μαλλον θα παω μαθηματικος , , ,,
Τα ¨"Φυσικα" και αυτα μου αρεσουν , Φυσικη παω GCE ,Χημεια μου αρεσει τρομερα,Βιολογια τωρα ενταξει δεν τιν παω με τετρακοσια αλλα εχει κεφαλεια που μου αρεσουν/
Πληροφορικη μου αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ γιατι ειναι ο πατερασ μου ειναι προγραμματιστεισ και οπως λεμε το μηλο κατω απο την μηλια πεφτει
Γυμναστικη τι να πω;
Μουσικη παω μπουζουκι αρα ειναι παιχνιδακι
Τεχνολογια μου αρεσει ειδικα για τιν συχρονη και ΕΙΔΙΚΑ οταν φτιαχνουμε πραγματα
Θρησκευτικα εως τωρα μου αρεσουν γιατι ειχα καλουσ καθηγητες
Οικιακη Οικονομια και Καλλιτεχνικα για να παιρνας τιν ωρα σου ειναι . . .
τωρα παμε στα δυσκολα . ..
Νεα Ελληνικα ποτε δεν μου αρεσαν αν και παντα πρωτος ημυν στην ταξη . . αλλα τωρα που αρχιζουν και δυσκολευουν αρχιζω και τα μισω . . Αν και παλι πρωτος ειμαι . .
Αρχαία Ελληνικα οκ γιατι ειχα καλουσ καθηγητες εως τωρα
Κειμενα παπαγαλια και λιγη κατανοηση ειναι
Οδησσεια-Ιλιαδα-Ελενη σαν το παραμυθι ειναι
ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΡΑ......
μου αρεσε ι ιστορια παρα πολλη στιν πρωτη
στην δευτερα επειδη ομως ειχαμε μια καθηγητρια με ειδικες αναγκες(σοβαρα τωρα), για να φανταστειτε μασ εδεινε 10 φυλλαδια το κεφαλαιο και το μαθημα εκλεινε δεν μου αρέσαν
Στην τριτη αστα να πανε!!!Ειχαμε μια καθηγητρια απο το Σεπτεμβρη μεχρι Φεβραρη ΤΡΕΛΗ μεχρι που τιν Εδιωξε το Υπουργειο Παιδειας και μας εφεραν τωρα μια αλλη πολλα καλη αλλα ειναι εγκειος και θα φειγει φανταστητε πια 8α μας φερουν τωρα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.